loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Citroenhelmets lan Safety New Hotel Furnitur - Ringkesan Brief

Para panuku perabot hotel bakal migunani yen nggunakake spesifikasi ditulis sing nemtokake kinerja minimal lan tingkat safety sing dibutuhake kanggo nyukupi peraturan apa wae lan nyilikake nyandhang lan rusak produk. Tren furnitur hotel terus saya ganti, lan kanthi macem-macem pilihan kontemporer, desaine mung duwe tujuan siji - kanggo nyegerake rasa. Pemasok perabot perhotelan kudu mriksa kabeh kode safety geni perabot lokal sadurunge njaluk penawaran.

Citroenhelmets lan Safety New Hotel Furnitur - Ringkesan Brief 1

Sawetara masalah kasebut bisa dihindari yen spesifikasi lan tes produk utawa bahan sing cocog wis ditindakake sadurunge mlebu kontrak tuku perabot. Furnitur sing cocog karo Instagram narik kawigaten ing hotel sing pengin narik tamu teknologi. Dheweke bisa uga kudu takon karo operator fasilitas amarga dheweke mung tanggung jawab kanggo safety geni.

Hotel paling apik ing taun iki milih perabot lan pelapis sing luwih pribadi tinimbang netral steril. Ing taun-taun pungkasan, hotel wis milih perabotan pribadi tinimbang unsur desain netral sing biasa.

Para panuku perabot hotel kudu mesthekake yen spesifikasi produke tundhuk karo standar lan peraturan safety geni lokal utawa nasional. Perabot hotel penting kanggo sukses bisnis hotel, ing ngendi 3 nganti 6 taun minangka sawetara siklus renovasi hotel.

Apa kutha, butik, resort, budget utawa hotel kemewahan, sampeyan bakal nemokake perabotan trendi adorning kabeh jinis spasi. Para panuku uga bakal sibuk milih lan tuku perabot sing cocog kanggo kamar hotel lan papan umum. Hotel milih jahitan sing tepat lan goleki kain pelapis sing berkualitas supaya para tamu rumangsa nampa akomodasi kelas siji.

Citroenhelmets lan Safety New Hotel Furnitur - Ringkesan Brief 2

Gunakake wallpaper sing apik banget kanthi perabotan aksen, nalika sampeyan ngeklik Instagram utawa akun media sosial liyane, bisa dadi strategi pemasaran hotel gratis. A typical case. Rantai hotel Amerika nggedhekake bisnis ing Inggris, tuku perabotan lan kasur langsung saka Amerika Serikat.

Wisatawan pengin nemokake panggonan anyar lan bali menyang kamar hotel sing padha aran ing ngarep. Hotel tansah milih perabot sing cocog karo macem-macem tujuan. Tamu ing hotel ngapresiasi perabotan sing resik, jahitan dekoratif, lan meja kopi lan meja samping kanthi gaya kontemporer sing cerah.

Nyana kanggo ndeleng liyane Furnitur hotel digawe saka bahan alam sing katon kanggo cocog lingkungan njaba. Padha ngatur proses check-in supaya tamu aran kaya Staff looking nerusake kanggo riko. Kaya ing panyiapan perhotelan, pengecer kudu nimbang tampilan lan perabot sing bisa gampang dipindhah lan diganti adhedhasar panjaluk pelanggan.

Bagean penting iki yaiku ngembangake tata letak sing para pelanggan rumangsa bisa njaga privasi nalika browsing, nggawe produk bisa diakses lan katon sabisa. Kamar hotel duwe ruang sing sithik, mula ora ana akeh pilihan kanggo nampung luwih akeh wong. Yen perabotan sampeyan ora nyukupi kabutuhan Covid, jajaran anyar kita nggawe kantor, klub, kantin lan bar sing tahan Covid.

Conto Proyek Kustom - Conto Proyek Kustom Hotel LBI - Hotel LBI Brosur iki nggambarake Hotel LBI lan carane Hospitality Kimball gabung karo dheweke kanggo nggawe hotel butik khusus sing apik ing Timur Laut. Kimball Hospitality lan Marriott Autograph wis kerja sama kanggo nggawe perabotan lan kursi berlengan antik kanggo nggawa visi anyar menyang Fenway Hotel. Netepake maneh pasa kanggo hotel COVID-19. Conto proyek khusus yaiku Westin Princeton, NJ. Conto proyek khusus - Westin Princeton, NJ Kimball Hospitality lan Westin wis kerja sama kanggo nggawe hotel mewah lan atraktif ing tengah kutha Princeton, New Jersey.

Solusi Jarak Sosial Solusi Jarak Sosial mbantu nggawe jarak sosial nalika njaga integritas desain ing saindhenging hotel. Mangkono uga, hotel karo kamar konferensi gedhe kamungkinan kudu reconfigure kanggo nampung rapat-rapat cilik, njupuk menyang akun aliran supaya pengunjung ora clump bebarengan nalika padha lumaku mudhun koridor lan undhak-undhakan.

Nanging kita ora mung mikir babagan fungsi perabot keamanan Covid. Utamane, iki tegese perabotan sing luwih entheng sing bisa dipindhah kanthi gampang yen perlu. Wong liya kudu ngevaluasi maneh papan kanggo ndeleng ing ngendi dheweke bisa nambah pilihan kursi amarga tabel dicopot ing papan liya. Invoice uga kudu nuduhake tingkat kesesuaian perabot kasebut.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect