loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 1
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 2
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 3
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 4
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 5
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 6
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 7
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 1
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 2
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 3
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 4
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 5
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 6
Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya 7

Kursi lengen tumpukan ireng kanggo konferensi / hotel MP002 Yumeya

Apa sampeyan nggoleki kursi modern sing nduweni daya tarik sing apik ing kombinasi warna sing sregep? MP002 minangka salah sawijining pilihan sing bisa sampeyan lakoni kanggo nambah getaran sakabèhé ing panggonan sampeyan. Nggawa kursi dina iki lan ndeleng carane ngganti dinamika lengkap
Size:
H830*SH480*AW535*D525
COM:
0.45plataran
Stack:
Bisa ditumpuk 10 pcs
Package:
Kanton
Application scenarios:
Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino , Kontrak
Supply Ability:
100000pcs saben wulan
MOQ:
100pcs
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Pilihan Ideal


    Kursi digawe saka plastik lan duwe sikil baja. Kualitas bahan mentah sing digunakake kanggo konstruksi menehi daya tahan sing sampurna. Ora mung iki, bantalan sing nyaman lan postur lungguh MP002 bakal nyedhiyakake kenyamanan lengkap. Kajaba iku, estetika sing diwenehake kursi yaiku sing bakal mbantu ruangan sampeyan dadi apik.

     

    Kombinasi warna ireng lan abang sing sampurna bakal nambah swasana sakabèhé ing panggonan sampeyan.

    Lengen numpuk ing kursi bakal mbantu njaga postur sing sampurna. Salah sawijining fitur sing paling apik saka kursi yaiku kemampuan kanggo mlaku kanthi apik karo setelan utawa papan apa wae. Kursi kasebut bakal digabungake kanthi sampurna, apa ing setelan komersial utawa omah. Sampeyan bakal entuk pujian saka wong nalika nggawa kursi menyang papan sampeyan. Dadi, kok ngenteni?

    无题会话85248玉 (3)

    Kursi Konferensi Kanthi Bahan Awet Lan Tampilan Elegan


    Wis akeh produk ing pasar babagan perabotan. Apa sing istimewa babagan produk iki? Inggih, dhaftar mung telas. MP002 minangka salah sawijining kursi sing paling unik lan atraktif ing toko kanggo sampeyan. Desain unik lan kombinasi warna elegan sing sampeyan entuk ing kursi nggawe pilihan sing cocog kanggo setelan apa wae. Utamané yen sampeyan nggoleki kamar konferensi utawa nyetel kursi, sampeyan bisa njaluk MP002 Yumeya lan ndeleng carane bakal ngedongkrak getaran sakabèhé.

     

    Faktor liya sing bisa ditindakake nalika entuk kursi yaiku daya tahan, kenyamanan, keanggunan, gaya, lan jaminan. Kita njamin sampeyan bakal entuk kepuasan lengkap karo kursi kasebut. Nduweni awak plastik lan sikil baja. Kajaba iku, sampeyan uga entuk kursi kursi sing empuk sing bakal mbantu sampeyan nglampahi wektu sing berkualitas ing kursi kasebut 

    MP002

    Fitur Utama


    Badan Baja

    10 taun Garansi Frame lan Busa

    Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

    Ndhukung bobot nganti 500 kilogram

    Tangguh    bantalan

    Plastik kualitas dhuwur

    Nyaman


    Ora ana cara kursi bakal gagal nyedhiyakake kenyamanan sampeyan. Tingkat kenyamanan sing paling dhuwur yaiku jaminan kita.

    Postur lungguh sing santai ndhukung kenyamanan sampeyan lan bakal mbantu sampeyan kelangan lan nglampahi wektu sing berkualitas.

    Bantalan sing nyaman ing kursi bakal njaga swasana ati sing apik sedina muput 

    WeChat 截圖_20230519103200
    WeChat 截圖_20230519103311

    Rincian sing apik banget


    Ana getaran sing apik banget karo kursi. kepriye?

    Kombinasi warna sing apik banget sing kasedhiya ing kursi ireng lan abang minangka perawatan kanggo mripat sampeyan.

    Iku bakal ngedongkrak getaran sakabèhé saka panggonan kanggo tingkat anyar 

    Safety


    Daya tahan penting kanggo nemtokake keputusan sampeyan milih produk sing cocog.

    Babagan daya tahan, kursi ora bakal nguciwani sampeyan. Plastik lan baja sing berkualitas bakal njaga kursi ing kondisi sing paling apik.

    Kauntungan kritis liyane saka kekiatan yaiku pitulungan saka tim kita 

    WeChat 截圖_20230519103417
    MP002(2)

    Standar


    Iku gampang kanggo ngirim kualitas apik ing kursi siji. Nanging, nalika manufaktur akeh kursi, iku tantangan kanggo ngirim kualitas. Kajaba iku, kemungkinan kesalahan manungsa suda nganti akeh. Kanggo iki, Yumeya duwe alat Jepang kualitas paling apik sing mbantu kita. Mulane, kita tansah ngirim kualitas paling apik kanggo kabeh klien kita 

    Apa sing katon ing Dining (Cafe / Hotel / Senior Living)?


    ayu. Kursi kasebut nduweni daya tarik sing unik, dadi pilihan becik kanggo setelan komersial lan omah. Iku ticks kothak kanggo lingkungan, Versatile, entheng, awet lan paling ora kabeh, desain luar biasa ayu lan estetis nyenengke. MP002 kursi  wis wangun strikingly prasaja kang nderek lan mbungkus garis awak manungsa karo kursi sudhut lan loman kanggo comfort sange. Nggawa kursi dina iki lan ndeleng Piandel kelakon.  

    场2
    Duwe pitakonan sing gegandhengan karo produk iki?
    Takon pitakonan sing gegandhengan karo produk. Kanggo kabeh pitakonan liyane,  isi formulir ing ngisor iki.
    Customer service
    detect