loading

Yumeya Furniture - Faumea Nofo'ai Fa'atau Fa'atau & Fa'atau mo Nofoa Faletalimalo, Nofoa o mea'ai & Nofoaga o faleʻai 

O Ituaiga Eseese o Nofoa Mea e Filifilia mo le Taimi Sa'o

×

Fuafuaga o mea e fai, ao tuuina atu le oéle au tusiata o se vaega fatufatua'i e fa'aolaina ai o latou mafaufauga, ose galuega faigata tele. E mafua ona a'o teuteuina po'o le fuafuaina mo se mea na tupu, o le tele o galuega fatufatua'i, o le gauai atu i auiliiliga, ma le faʻagasologa o mea e aofia ai. E le gata i lea, o le filifilia o meaafale saʻo e faʻapotopotoina soʻo se mea e tupu poʻo se potu o se vaega foi o lenei faiga faʻalavelave.

Afai o oe o se fa'ailoga totonu po'o se fuafuaga o mea e fai e va'ava'ai i ituaiga eseese  Nofoa o le mea e tutupa
 e mafai ona e faʻaogaina i vaega faigaluega eseese, ua e tulaʻi i luga o le itulau saʻo. Fa'asolo i lalo e a'oa'o ai se tala fa'asolopito puupuu o nofoa fa'afiafia ma ituaiga eseese o  Nofoa o le mea e tutupa  e mafai ona e filifilia.

Ose Talafa'asolopito Pu'upu'u i le Afuaga o Nofoa o Mea e fai

O nofoa fa'afiafiaga i totonu ma fafo e ese'ese mea na tutupu fa'asolopito talu mai le taimi na i ai. O le talaʻaga o le nofoa faʻalavelave i totonu e taʻitaʻia ai lona i ai i tua i le vaitaimi o le Renaissance pe a masani le faʻaaogaina o nofoa Chiavari. I le isi itu, o nofoa i fafo o se filifiliga faʻaonaponei, ma o latou taua faʻasolopito na amata mai i le sosaiete fou.

O nofoa i fafo na muamua faʻaalia i le amataga o le 1960s ma le 1970s ina ua amata ona tulaʻi mai le manatu o faaipoipoga i fafo ma mea na tutupu. E oo lava i aso la, o nofoa nei e leʻi faʻaaogaina soo, ma o aso nei ua faʻaalia ai lo latou faʻalauiloa i luga o siata. Afai e te manaʻo e maua atili faʻamatalaga i ituaiga eseese o nofoa faʻaaliga, o loʻo i ai sa matou lisi mo oe.

O Ituaiga Eseese o Nofoa mo Mea e fai

O lo'o i ai le tele o nofoa fa'afiafia i le maketi, ta'itasi fa'atonu fa'apitoa mo se ituaiga o galuega. Afai e te fou i le fuafuaga o mea e fai po'o le décor alamanuia, ona matou mautinoa lea e te fia a'oa'o e uiga i nisi o ituaiga autu o  Nofoa o le mea e tutupa . Afai o le tulaga lea, o lona uiga ua matou saunia oe. Alu i lalo e a'oa'o e uiga i ituaiga eseese o nofoa fa'afiafia i le maketi ma mea e tulaga ese ai nofoa ta'itasi.

·  Nofoa o Mea e fai mo Konafesi

A e ulufale i totonu o se potu fono, e vave lava ona e lavea i le pa o le ea malulu ma le vaʻaia o nisi o nofoa sili ona lelei ma sili ona lelei. E mafua ona  Nofoa o le mea e tutupa  aua o konafesi tonu lava lena. O lenei vaega o lo'o i ai nofoa e masani ona fa'aogaina i semina ma potu lauga ma fonotaga uumi.

O nofoa nei e tatau ona lava le mafanafana e nofo ai mo itula uumi e ala i lauga ma konafesi pisi ma aofia ai se lima e faʻamafanafana lelei. Afai o nei nofoa e faʻapipiʻiina i fale aʻoga, o se foe poʻo se tamai laulau faʻapipiʻi e taua foi. E le gata i lea, ona o nofoa i potu lauga poʻo potu fono e faʻapipiʻiina i le tele poʻo le tele o numera, e manaʻomia i taimi uma le faʻatulagaina o se paketi o le tele e te naunau e faʻaalu ae e te leʻi faʻatau.

·  Nofoa o Mea e fai mo Fonotaga Fa'atonu

E ui o potu fono e faʻaaogaina mo fonotaga poʻo mea faʻapitoa i se fua tele, o fonotaga faʻapitoa e sili atu ona tapunia. O fonotaga e faia i totonu o ia potu i totonu o le ofisa e masani ona umi ma le faalauaiteleina, ia mautinoa o nofoa i totonu o ia potu e tusa ai ma lenei faatulagaga, foi.

Mo le mea e
Nofoa o le mea e tutupa fa'aaogaina i fonotaga fa'apitoa, e taua tele le fa'aogaina o nofoa maualuga o le ofisa fa'atasi ai ma se fa'amau lima ma se fa'avae swivel.
O ia nofoa e fesoasoani e maua ai le mafanafana sili ma fesoasoani ia i latou e faigofie ona pasia itula uumi ma le vaivai i se fonotaga. E ui e tele ituaiga eseese o  Nofoa o le mea e tutupa  mo fonotaga faʻapitoa, e faia uma i mea e sili ona lelei, e lelei tele le filifilia o faʻataʻitaʻiga ergonomic e lagolagoina tua ma tuʻuina atu tuʻinanauga eseese.

O Ituaiga Eseese o Nofoa Mea e Filifilia mo le Taimi Sa'o 1

·  Nofoa o Fa'afiafiaga mo Ta'aloga ma Fesootaiga

A e va'ava'ai i fale'ai ma fale'aiga, e ese'ese le filifilia o latou nofoa mai le fa'alelei o se ofisa po'o se kamupani. Aisea ua faapena ai? Ia, ona o nofoaga uma e lua e matua ese lava ma faia isi faʻamoemoega. O le mea lea, pe a filifilia ni nofoa fa'afiafiaga mo tafaoga ma nofoaga feso'ota'iga e potopoto ai tagata e maua ai se taimi fiafia, o le fa'atinoina o lea lava lagona fiafia e taua tele. I ia vaega, e taua le filifili e felanulanuai ma olaola ma fetaui ma le tulaga matagofie ma le vibe o le nofoaga.

E le gata i lea, o le upega tafailagi o loʻo i totonu o le kamupani mo a latou tagata faigaluega. I lena tulaga, e te le manaʻomia le filifilia o le nofoa faʻapolofesa tutusa e te faʻataʻamilo i lou ofisa mo lenei potu faapitoa, foi. Nai lo lena,  Nofoa o le mea e tutupa  i totonu o ia potu e mafai ona ogatusa ma le lanu lanu faʻapitoa a le kamupani ae mafai foi ona sili atu le malie ma manaia e tilotilo i ai, foi. O nofoa fa'apolofesa i nofoaga e sau ai tagata faigaluega e malolo pe feula ausa e le o se filifiliga sili lea e siitia ai o latou lagona, sa'o?

·  Nofoa Mea e fai mo Fa'aipoipoga ma Gala

Lea  Nofoa o le mea e tutupa  i faaipoipoga ma galas e tatau ona alalaga aulelei, matagofie, ma atamai. O le mea lea, o le filifilia o nofoa faʻapitoa e pa'ū i luga o ia mea faʻalelei e matua taua tele. E tele fa'ata'ita'iga eseese o lo'o avanoa mo nofoa mo fa'aipoipoga ma galas, ma o nofoa ta'itasi e faia mai isi mea e pei o laupapa, palasitika, polypropylene, ma isi. O le filifiliga o le nofoa e masani lava ona fa'alagolago i le mana'o o le talimalo ma le fa'amasinoga a le pule o le fa'amoemoe pe o le a le ituaiga nofoa fa'afiafia e fetaui lelei ma le matagofie o le fa'aipoipoga po'o le gala.

O Ituaiga Eseese o Nofoa Mea e Filifilia mo le Taimi Sa'o 2

·  Nofoa Fesoasoani Faapitoa

O le 'au lagolago fa'atekinisi o le ma'a natia ma le tua moni pe a fa'atautaia so'o se mea na tupu. O lenei 'au fa'apitoa e tausia lelei va'aiga, moli, ma isi fa'aaafiaga uma, lea, tu'ufa'atasia, e fesoasoani e fa'amanuiaina so'o se taimi. O lea la, e te le manatu ea latou te tatau i se nofoa faʻalelei ma manaia foi?

Ioe, latou te faia, ma o le a matou taʻu saʻo atu ia te oe po o le fea lea. O le nofoa o mea e fai mo le au lagolago faʻapitoa e tatau ona vateatea ma faʻapitoa. E lelei pe afai e mafai ona gaugau nei nofoa ma fealua'i vave. O le a fesoasoani lea i le 'au e nofonofo vave i isi vaega o le fa'amoemoe pe a mana'omia.

·  Nofoa Tupulaga Autu

O masina vevela vevela e uiga uma i mea e fai i fafo, o lona uiga o le filifilia o nofoa sili mo se faʻalavelave faʻafuaseʻi e taua. O le faavae  Nofoa o le mea e tutupa  o lo'o maua i le tele o ituaiga ma, i se tulaga lautele, e tatau ona fa'alelei e nofo ai ma malamalama e fealua'i solo ai. O le a fesoasoani lea i au malo e maua ai se taimi fiafia ma mautinoa e mafai ona e fa'amama i fafo pe a uma vave lau pati.

·  Nofoa i tua Kolosi

O nofoa fa'asaga i tua o se tasi lea o nofoa fa'afiafiaga sili ona lelei e filifili pe a talimalo i se fa'afiafiaga i fafo. O le matagofie o nei nofoa e fetaui lelei ma le matagofie i fafo o se togalaau, faatoaga tovine, ma isi.

O le mafuaʻaga autu e faʻaaogaina ai e le tele o fuafuaga faʻapitoa lenei ituaiga o nofoa ona o lona faʻauluina Tuscan. O le nofoa o lo'o i ai se fa'au'uga laupapa, ae o le fa'alava fa'akoluse laupapa e maua ai e le nofoa se va'aiga aulelei ae fa'aola, lea e iu ai ina fa'aalia ai se vibe fa'aonaponei ae tautupu. O le mea lea, o lenei nofoa faʻaaliga e lelei atoatoa mo faaipoipoga, faʻamanatuga, poʻo soʻo se taimi faʻapitoa, lea e tatau ona lava le matagofie e fai ai se faʻailoga.

·  Nofoa Chameleon

Afai e tasi le nofoa fa'aaliga e fa'amatala faigofie ae matagofie, e mautinoa lava o le nofoa chameleon. O lenei ituaiga nofoa faʻapitoa e le masani ona vaʻaia i lona le ufiufi poʻo le faʻapitoa ona e masani ona faʻaofuina i se ie pei o Chiavari ufi, Lyra ufiufi, satin ufi, lautele lautele, ma isi.

Ae ui i lea, o nei galuega e matua lelei lava le faʻaalia, ma o le mea lea, afai latou te fetaui ma ou uiga faʻalelei, e mafai ona e faʻaogaina nofoa kamela e le faʻapipiʻiina mo soʻo se mea e tupu.

·  Tupu Louis XVI Nofoa

Ona o le igoa o le nofoa e taʻua o le tupu, e le faigata ona manatu o le nofoa o le a tuʻuina atu foi le lagona tutusa. O nei nofoa fa'a-Farani e fa'aigoa fa'alelei mai o latou tulimanu uma ma tulimanu. O tua o nei nofoa e lapopoa, oval-foliga, ma aluga, e maua ai se foliga manaia ae faʻalelei. O le mea faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina ma ufiufi i le ie lino poʻo le veveti, e maua ai se foliga tulaga ese ma se nofoaga faʻalelei mo soʻo se tasi e nofo ai. O nofoa e lelei atoatoa mo soʻo se mea faʻapitoa poʻo se mea e te manaʻo e faʻaalia ai se foliga tuai.

Yumeya Faaa – Le Uafu Atoatoa mo Ituaiga uma o Nofoa Mea e fai

I le taimi nei ua e iloa uma ituaiga taua o nofoa faʻatasi ma mea taua e alu i le filifilia, matou te mautinoa e te manaʻo e suʻe se nofoaga e faʻatau atu ai nofoa i tau sili ona lelei. Afai o le tulaga lena, ona e alu loa lea i  Yumeya Faaa . O le kamupani e sili ona lelei mo le saunia o ituaiga eseese o meaafale, ma  Nofoa o le mea e tutupa  o se tasi o latou tomai faapitoa pito i luga. E talitonu Yumeya i le tuʻuina atu i ana tagata faʻatau meaafale sili ona lelei i tau sili ona lelei. Matou te fautua atu e te vaʻai i la latou upega tafaʻilagi mataʻina pe afai e te fuafua e faʻatau nofoa faʻafiafia i soʻo se taimi lata mai.

Aʻoaʻo

Matou te faʻamoemoe na fesoasoani lenei tusiga pe afai o loʻo e suʻeina ni ituaiga eseese  Nofoa o le mea e tutupa . Ta'u mai po o le a le ituaiga nofoa e te fiafia i ai, ma afai e te manaʻo e faʻatau se tasi, alu i le Yumeya Furniture.


Atonu e te fiafia foi:

Nofoa Fa'atonu Fa'atonu

Nofo Fa'aipoipoga uamea uamea

Nofoa Chiavari

prev
Commercial Dining Chairs: First Step Towards Elevating Comfort and Class
The Benefits of Stackable Banquet Chairs
sosoʻo ai
fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesoʻotaʻi ma matou
Customer service
detect