Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Çfarë është një prodhues karrige banketi?

Hyrje në prodhuesit e karrigeve të banketit

Çfarë është një prodhues karrige banketi? 1

Me kaq shumë lloje të ndryshme të karrigeve të banketit është e rëndësishme të kuptoni se çfarë lloj karrigesh përdoren. Karriget e banketit mund të bëhen prej alumini, por mund të bëhen edhe prej druri. Mund të gjeni më shumë informacion rreth karrigeve të banketit në artikullin e Wikipedia-s 'Si të blini karrige banketi në Kinë.

Në tregun konkurrues të sotëm, është e lehtë të humbasim rëndësinë e cilësisë dhe atë që nuk dimë. Ka shumë kompani që ofrojnë tavolina për ngjarje në natyrë dhe ka shumë të tjera që ofrojnë tavolina për ngjarje të brendshme. Fokusi kryesor i këtyre kompanive është ofrimi i mobiljeve cilësore dhe shërbimi i mirë. Një kompani e mirë do të sigurohet që ata të kenë pajisjet e duhura për t'i ndihmuar ata të prodhojnë mobiljet më të mira.

Karriget e banketit janë një nga llojet më të njohura të tavolinave në botë. Ato njihen edhe si karrige që kanë shpinën dhe anët e tyre. Një karrige banketi mund të vendoset në dy këmbë dhe ka një mbështetëse të rregullueshme që mund të rregullohet për t'iu përshtatur nevojave të ndryshme të njerëzve. Ka shumë lloje të karrigeve të banketit, por ka edhe disa që përdoren për tavolinat e restoranteve dhe është mirë të shikoni specifikimet e karrigeve të banketit përpara se t'i blini ato. Kjo do t'ju ndihmojë të vendosni se cilin lloj karrige të zgjidhni.

Karriget e banketit përdoren zakonisht në restorante dhe hotele. Një prodhues i karrigeve të banketit ka proceset e veta të prodhimit dhe mënyrën se si ato mund të përshtaten për t'iu përshtatur nevojave të tyre. Karriget e banketit janë të dizajnuara që të përshtaten në çdo kuzhinë ose dhomë ngrënie dhe të mos zënë shumë hapësirë ​​në shtëpinë tuaj. Është e rëndësishme të zgjidhni llojin e duhur të karriges për nevojat tuaja. Zgjedhja e karriges së duhur për nevojat tuaja është një pjesë e rëndësishme e një restoranti apo hoteli të suksesshëm.

Çfarë është një prodhues karrige banketi? 2

Përshtypja e parë dhe përvoja e përdorimit të prodhuesve të karrigeve të banketit

Ka disa arsye të shkëlqyera pse njerëzit zgjedhin t'i përdorin ato. Mund të blini një tavolinë të lirë prej druri me tapiceri që është përdorur prej vitesh dhe tashmë është bërë më e njohur. Kur shikoni mobiljet tuaja të oborrit të jashtëm, do të shihni se mund të shijoni mobiljet tuaja të oborrit të jashtëm në mënyrën më të këndshme të mundshme. Një prodhues i mirë i mobiljeve për oborr spanjol do të dijë se çfarë funksionon më mirë për mobiljet tuaja të oborrit të jashtëm dhe do t'ju japë informacionin që ju nevojitet për t'u siguruar që të merrni më të mirën.

Karriget e banketit përdoren gjerësisht nga shumica e njerëzve në vendin e tyre. Shumica e njerëzve kanë zbuluar se mund t'i bëjnë ata të rehatshëm dhe do të jenë të lumtur të ulen në mbështetësen e tyre nëse dëshirojnë. Problemi me këto karrige është se ato janë shumë të shtrenjta dhe nuk ofrojnë shumë nga karakteristikat më cilësore në treg. Ato gjithashtu vijnë në forma dhe madhësi të ndryshme dhe janë të lehta për t'u montuar. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ndiqni udhëzimet në faqen e internetit dhe do t'ju duhet rreth një orë për të montuar karriget tuaja të banketit.

Shumë njerëz nuk e dinë se çfarë është prodhuesi i karrigeve të banketit. E njëjta gjë vlen edhe për vendosjen e tavolinave, grupet e mobiljeve dhe tavolinat. Arsyeja e mungesës së informacionit se çfarë është prodhuesi i karrigeve të banketit është sepse ato nuk bazohen në ndonjë specifikim ose lloj karrigeje të veçantë. Ka shumë lloje të ndryshme karrigesh të disponueshme në treg dhe ju mund ta merrni një duke telefonuar barin ose restorantin tuaj lokal. Shumica e njerëzve kanë luftuar me gjetjen e karriges së duhur për nevojat e tyre. Një udhëzues i mirë për t'ju ndihmuar të gjeni karrigen e duhur është këtu.

Për më shumë informacion mbi prodhuesit e karrigeve të banketit, ju lutemi vizitoni www.dharcoffices.com.au.

Vendimi për karriget e banketit ka ndikuar në aftësinë tonë për të marrë vendime të mira. Shumica e njerëzve që kanë përjetuar probleme me mobiljet e tyre në shtëpi thjesht po përpiqen të marrin njëfarë kontrolli mbi atë që bëjnë. Ata duhet të përdorin duart e tyre dhe të mos kenë frikë të kërkojnë ndihmë. Ne mund t'i ndihmojmë ata ta bëjnë këtë duke pasur një kuptim të asaj që duhet të bëjnë dhe pse kanë nevojë për ndihmë. Kjo njohuri do t'i ndihmojë ata të marrin vendimet e duhura për atë që duhet të bëjnë.

Të mirat dhe të këqijat e prodhuesve të karrigeve të banketit

Me kaq shumë njerëz që kalojnë kaq shumë kohë në kopshtin e tyre, është e vështirë të zgjidhni karrigen e duhur për nevojat tuaja. Zgjedhja e karriges së duhur për nevojat tuaja është një vendim i rëndësishëm. Ju duhet të bëni sepse ka shumë gjëra që mund të bëni për t'ju ndihmuar të siguroheni që të merrni karrigen e duhur për nevojat tuaja. Është mirë që të keni një përzgjedhje të madhe karrigesh dhe më pas të kontrolloni se cili është alternativa më e mirë për ju. Kur zgjidhni karrigen e duhur për nevojat tuaja, është më mirë të zgjidhni një karrige me çmim të ulët, sepse ato do t'ju ofrojnë komoditetin dhe cilësinë që dëshironi.

Askush nuk e di se si do të shiten produktet që janë duke u prodhuar, por nuk dihet se si do të prodhohen. Ky artikull fokusohet në kërkimin mbi karriget e banketit dhe atë që mund të bëjnë për ju. Një prodhuesi i karrigeve të banketit kërkohet të prodhojë mobilje cilësore për tavolinat e tyre. Ju mund të përdorni duart tuaja për t'u siguruar që mobiljet janë të përsosura për tryezën tuaj. Një prodhues i karrigeve të banketit mund t'ju ndihmojë të vendosni për karrigen më të mirë për tryezën tuaj.

Ndërsa ka gjithnjë e më shumë njerëz që blejnë karrige banketi, a ka një treg të madh për to? Cilat janë të mirat dhe të këqijat e prodhuesve të karrigeve të banketit? Si e dini se cilin lloj karrige të zgjidhni? Dhe cilat janë llojet e ndryshme të karrigeve për të zgjedhur? Të gjitha këto janë pyetje të rëndësishme që do t'ju ndihmojnë të vendosni se nga cili lloj karrige të zgjidhni. Është e rëndësishme të theksohet se nëse keni zgjedhur një karrige nga një gamë e madhe markash, atëherë nuk është domosdoshmërisht sepse ato janë më të lira, por sepse janë shumë të lehta për t'u montuar.

Shumica e njerëzve që punojnë në restorante janë mësuar të porosisin pije dhe të paguajnë për to. Ka shumë lloje të ndryshme të karrigeve të banketit dhe secila prej tyre ka të mirat dhe të këqijat e veta. Ekzistojnë gjithashtu çmime të ndryshme për llojet e ndryshme të karrigeve, kështu që është më mirë të filloni me një kërkim të vogël rreth asaj që dëshironi të blini dhe më pas të kaloni nëpër opsionet e ndryshme për të vendosur se çfarë lloj karrige dëshironi. Për shembull, nëse dëshironi të kaloni një kohë relaksuese me familjen tuaj, atëherë zgjidhni një karrige druri që jo vetëm do t'ju ofrojë rehati, por edhe do ta bëjë trupin tuaj të relaksohet.

Rishikim i përgjithshëm i prodhuesve të karrigeve të banketit dhe thirrje për veprim

Është e lehtë të mendosh se prodhuesit e karrigeve të banketit janë të tmerrshëm, por në fakt ato janë aq të mëdha sa e bëjnë të vështirë të dallosh se cila markë mobiljesh është më e mira. Realiteti është se ka shumë marka të ndryshme të karrigeve të banketit që e bëjnë të vështirë të dallosh se cila markë mobiljesh është më e mira. Në fakt, ka disa marka të ndryshme të karrigeve të banketit që e bëjnë të vështirë të dallosh se cila markë mobiljesh është më e mira. Ky blog do t'ju ndihmojë të vendosni se cilën markë të prodhuesit të karrigeve të banketit të zgjidhni.

Karriget e banketit në përgjithësi njihen si stola sepse nuk janë shumë të shtrenjta dhe kanë një cilësi jashtëzakonisht të lartë. Por ka disa raste kur karriget e banketit janë vetëm një shembull i këtij fenomeni. Karriget e banketit mund të gjenden në shumicën e supermarketeve dhe në shumë dyqane online. Është e mundur të gjeni shumë karrige banketi me çmime të volitshme. Ato janë gjithashtu të njohura sepse janë të disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash dhe dizajnesh. Mund të gjeni shumë karrige banketi me çmime të ulëta dhe mund të gjeni shumë karrige banketi me çmime të ulëta.

Ka shumë njerëz që kanë pasur probleme me përdorimin e një karrige banketi sepse mendojnë se është e vështirë për t'u mbajtur. Për shembull, disa njerëz nuk janë shumë të dhënë pas përdorimit të një karrige banketi, sepse ata kanë lëvizshmëri të kufizuar dhe nuk kanë kapje. Gjithashtu, disa njerëz kanë fuqi të kufizuar dhe kjo e bën të vështirë hyrjen ose daljen nga dhoma. Këto probleme mund të zgjidhen duke hequr zonën e ndenjës nga sedilja dhe më pas duke i lejuar mobiljet të lëvizin përpara dhe mbrapa midis tavolinave. Nëse jeni në gjendje t'i rregulloni këto probleme, atëherë ka shumë gjëra që mund të bëni për t'i rregulluar ato.

Karriget e banketit Beverly Hills vijnë në të gjitha format dhe madhësitë, nga forma të bukura prej druri deri te drejtkëndëshat e rrumbullakët. Ato janë krijuar në tufa të mëdha dhe mund të ruhen në çdo mënyrë që ata zgjedhin. Çmimet janë të arsyeshme dhe nuk është e vështirë të kuptosh pse njerëzit do të donin t'i blinin ato. Është shumë e lehtë të bësh këto karrige. Ato janë të vogla dhe të lehta dhe mund t'i merrni në BHS tuaj lokale ose në një shitës tjetër të shkëlqyeshëm. Gjithashtu mund të mësoni më shumë rreth këtyre karrigeve në www.sandalandbracelet.com.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Si të kujdeseni për prodhuesit e karrigeve të banketit
Si të kujdeseni për prodhuesit e karrigeve të banketit
Zhilang Furniture Co., Ltd ka furnizuar karrige banketi të reja, unike dhe të gjithanshme për më shumë se dhjetë vjet. Kompania krenohet me ofrimin e karrigeve perfekte të dhomës së banketit me cilësi superiore me çmime të arsyeshme. Duke prodhuar dhe personalizuar karriget cilësore dhe luksoze, kompania përmbush pritshmëritë e blerësve. Kompania furnizon kryesisht karrige aktiviteti me shumicë, të tilla si karriget e kishës, karriget Chiavari, karriget e banketit, karriget e ngrënies, karriget fantazmë dhe karriget plastike të pritjes. Foshan Rujia Furniture Co., Ltd. është një nga prodhuesit kryesorë të karrigeve të aktivitetit në Kinë, duke garantuar dorëzim brenda 20-30 ditëve nga data e porosisë. Kompania është një furnizues dhe prodhues profesionist i karrigeve të banketit, me profesionistë me përvojë, punonjës entuziastë dhe stilistë krijues. Në këtë kompani 15 projektues mobiljesh realizojnë çdo muaj 20 projekte të reja. Së bashku me karriget e dasmës, shumica e këtyre planifikuesve të ngjarjeve mund të ofrojnë shërbime të tjera me qira për festa që do t'ju nevojiten për ditën tuaj të madhe - mendoni tendat e dasmës, dyshemetë e vallëzimit, takëm, gota dhe mbulesa tavoline që mund t'i përdorni për të personalizuar mobiljet tuaja. ... Nëse vendi juaj i dasmës nuk ka karrige në shtëpi (ose nëse keni nevojë për mundësi të tjera), është më mirë të filloni kërkimin tuaj duke gjetur kompani me qira dasmash në zonën tuaj. Gjeni prodhues cilësorë të karrigeve të ngrënies dhe oferta të mobiljeve dhe orendive të shtëpisë nga Kina. Ne jemi te specializuar në zhvillimin e mobiljeve të banketeve me porosi për markat, grupet dhe pronat. Tregu i Karrigeve ka mbi 35 vjet që ofron karrige banketi me cilësi të lartë dhe elegante. Ne jemi të lumtur të diskutojmë nevojat tuaja për ndenjëse në banket dhe t'ju ndihmojmë të zgjidhni një karrige që i përshtatet nevojave tuaja specifike. Ne analizojmë llojet më të njohura të marrjes me qira të karrigeve të dasmës për t'ju ndihmuar të gjeni idetë më të mira për stilin tuaj. Shikoni këto lloje të njohura të karrigeve të dasmës për të përcaktuar se cilat opsione i përshtaten stilit tuaj. Mysafirët tuaj do të duhet të ulen diku gjatë ceremonisë së dasmës dhe pritjes, por llojet e karrigeve që zgjidhni mund të ndikojnë gjithashtu në dekorimin e dasmës dhe estetikën e përgjithshme. E gjitha varet nga stili i karriges që dëshironi dhe karakteristikat e produktit. Lloji i materialit nga i cili është bërë sedilja dhe pjesa e pasme e karriges mund të ndikojë shumë në çmimin e një karrige banketi. Karriget e prodhuara nga jashtë janë shpesh më të lira se karriget e prodhimit amerikan. Ne ofrojmë mbulesa me cilësi të lartë me një çmim shumë ekonomik në krahasim me mbulesat e karrigeve të banketit me qira të disponueshme. Në CV Linens, ne ofrojmë gjithashtu mbulesa karrigesh të palosshme nga poliester, në mënyrë që të mund të shijoni të njëjtën cilësi të lartë si stilet e karrigeve të palosshme. Mbulesat e karrigeve të banketit nga poliestër janë një zgjedhje e mençur për ngjarjet e brendshme dhe të jashtme, festat dhe kompanitë me qira të banketeve. Këtu do të gjeni karrige banketi të grumbulluara që plotësojnë dekorimin e dhomës tuaj dhe mbulesat e tavolinës. Këto karrige janë ideale për hotelet, klubet e vendit dhe vendet e ngjarjeve, sepse ato mund të porositen në një shumëllojshmëri të pëlhurave të qëndrueshme dhe materialeve vinyl, si dhe karakteristika të tjera të personalizueshme, si raftet dhe mbështetëset funksionale të shtuara. Çdo karrige është e punuar me PU / pëlhurë cilësore dhe tub çeliku për qëndrueshmëri dhe luks. Komoditeti: Materialet e cilësisë së lartë dhe ergonomia e bëjnë çdo karrige të rehatshme për punë ose ngrënie. Është një karrige biznesi e rëndë për qira, festë, klasë dhe katering. Kjo karrige banketi komerciale me një shpinë trapezoidale përshtatet mirë në mjedise formale dhe joformale, nga dasmat tek takimet e korporatave dhe banketet e vlerësuara me çmime. Dhe sedilja më e trashë e mbushur e bën atë një nga karriget më të rehatshme të ngjarjeve. Ai dorëzon karriget e banketit 100% të testuara dhe përgjigjet brenda një ore. Ajo dërgon karriget e banketit sipas pritshmërive të klientëve në Kinë, si dhe në Lindjen e Mesme, Evropë, SHBA, Australi, Afrikë dhe Azi. Norpel është një nga fabrikat dhe furnizuesit kryesorë të karrigeve të ngjarjeve dhe partive në Kinë. Bëni përvojën tuaj të këndshme duke importuar mobilje nga prodhuesit tanë kinezë. Të gjitha karriget tona të banketit me cilësi komerciale janë prodhuar në Amerikë dhe kanë një kohë dorëzimi nga 4 deri në 7 javë. Kornizat e çelikut që ne prodhojmë përmbajnë afërsisht 35% material të ricikluar, ndërsa bërthama e chipboard është bërë nga 100% fibra të ricikluara post-industriale. Karriget tona të banketit të grumbulluara ofrojnë një mënyrë të përshtatshme për të ulur admiruesit dhe më pas i palosni ato mirë për të kursyer hapësirë ​​kur të keni mbaruar. Kjo është një vend që mund të gjendet në klube të vendit, hotele, restorante, salla dasmash dhe shumë vende të tjera. Zakonisht, vendet e banketit mund të strehojnë qindra njerëz. Për dasma, konferenca, ngjarje të korporatave dhe ngjarje të tjera, ngjarja do të përdorë hapësirën e banketit dhe më pas do t'i zhvendosë karriget në zonën e ruajtjes për ngjarjen e radhës. Nëse jeni duke kërkuar për një prodhues të besuar të karrigeve të banketit për të porositur karrige eventesh, atëherë kërkimi juaj ka përfunduar. Për lehtësinë tuaj, ne kemi bërë një udhëzues të plotë për blerjen e karrigeve të kishës. Ne do të shpjegojmë gjithçka që duhet të dini për anatominë e karriges dhe si të dini nëse keni një produkt cilësor. Qëllimi ynë është t'u ofrojmë klientëve shërbimin më të mirë në industri. Karriget Global Allies nuk mund të rishiten individualisht dhe nuk mund të sigurohen nëpërmjet ose nëpërmjet tregtarëve ose shpërndarësve të palëve të treta. Hotel banket për shitje. Për 3 vjet. Sasia minimale e porosisë 100 copë në portin e ngarkimit dhe shkarkimit të kontejnerit. Shenzhen/Guangzhou/Foshan 20GP/40HQ Koha e dorëzimit 1525 ditë pas marrjes së depozitës Kushtet e tregtimit të paketimit EXW/FOB/CIF/CNF 1. Pra, kur planifikoni të hapni sallën e banketeve, ju lutemi na kontaktoni për porosi të mëdha dhe merrni shuma të mëdha Zbritje. Nëse është e nevojshme, mund ta rrisni çmimin me 20 dollarë për karrige ose më shumë. Opsionet dhe aksesorët shtesë si sedilja FormFlex, mbështetësja fleksibël, montimi dhe këmbët e shtrira shtojnë koston e karriges. Sa i përket sediljes FormFlex, e cila gjithashtu rrit nivelin e rehatisë së ndenjëseve, ky opsion është standard në shumicën e karrigeve të banketit MityLite, megjithatë disa prodhues përfshijnë një shtesë për një ndenjëse fleksibël. Karriget e ngrënies së banketit janë më të përshtatshme për t'u pastruar dhe për të zgjatur jetën e shërbimit. Karriget e banketeve, sediljet e sallës së konferencave, sediljet e auditorit dhe sediljet e teatrit, të gjitha bien në kategorinë e pastrimit të tapicerive komerciale. Më shpesh të përdorura në dasma tradicionale dhe raste zyrtare, ato mund të jenë të zhveshura ose të veshin mbulesa karrigesh prej pëlhure. Karriget Ghost zakonisht kanë një mbështetëse të rrumbullakët, por mund të gjeni edhe një pamje ultra-moderne me një mbështetëse katrore. Modelet e thjeshta të karrigeve të dasmës, të tilla si opsionet e palosshme të bëra prej druri ose metali, do të kushtojnë shumë më pak se opsionet më komplekse. Përfshirë mobilje të ndryshme moderne dhe komerciale të ngrënies dhe dhomës së ndenjes, karrige dhe tavolina ngrënieje prej druri, karrige plastike, karrige bar dhe divane restorantesh. Këto kategori do t'ju ndihmojnë të zgjidhni artikujt që dëshironi dhe të merrni shpejt ato të duhurat. Bëhuni gati për të blerë brez karrige, mbulesë karrige & Sash, tekstile në shtëpi, shtëpi. & Kopsht me çmimin më të ulët të mundshëm në DHgate së bashku me zbritje të mëdha. Në të njëjtën kohë, lehtësia e tyre e përdorimit dhe pamja klasike i bëjnë ato një zgjedhje të shkëlqyer për pritjet dhe ceremonitë e dasmave, ditëlindjet, dushet apo konferencat.
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karrige ngrënieje restoranti Shitje me shumicë Yumeya YT2132 Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundimi i palltos me pluhur Tiger 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsion ngjyrash të ndryshme Parametri përkatës 1. Madhësia: H770*SH470*W460*D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Restorant, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kontratë Karriget e ngrënies së restorantit Yumeya me cilësi të lartë me shumicë. Shërbimet e personalizuara janë në dispozicion. Merr më shumë informacion! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Tigër Powder Plush fundi 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsioni i ngjyrave të ndryshme Parametrat 1. Madhësia: H770*SH470* W460* D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Restorant, Kafene, Shtëpi të të moshuarve, Kontratë Kryetar Jumeya është një ndërmarrje që kushton vëmendje të ngushtë përmirësimin e teknologjive të prodhimit dhe forcës së R&D. Ne jemi të pajisur me makineri të avancuara dhe kemi ngritur disa departamente për të kënaqur nevojat e ndryshme të një numri të madh klientësh. Për shembull, ne kemi departamentin tonë të shërbimit i cili mund t'u ofrojë klientëve shërbime shumë efikase pas shitjes. Anëtarët e shërbimit janë gjithmonë në gatishmëri për t'u shërbyer klientëve nga vende dhe rajone të ndryshme dhe të gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Nëse jeni duke kërkuar mundësi biznesi ose keni interes në shitjen me shumicë të karrigeve tona të ngrënies së restorantit, na kontaktoni. Yumeya Chairs është krenare që është një partner me klientët në segment. Email-i juaj ose telefonata në +86 13534726803 është i mirëpritur nga ne. Në këtë festival, Yumeya Chairs ka nisur një sërë promovimesh për . Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/restaurant-dining-chairs-wholesale-yumeya-yt2132.html
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karrige Barstool Metal Për Shitje Restoranti me Shumicë Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H1080*SH760*W460*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Karrige për restorant me shumicë - Furnizuesi cilësor i stolave ​​të bareve të restoranteve, Yumeya Chairs është i specializuar në stolat e restorantit prej metali prej druri klasik dhe të fortë, Inquire online! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H1080*SH760* W460* D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● shprehën mirënjohjen e tyre për produktin tonë Karriget e barit me kokrra të forta prej druri për restorantin me shumicë Yumeya YG7071. ●Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë prodhuar në përputhje me standardet kombëtare të cilësisë. Përveç kësaj, produktet janë testuar rreptësisht për të siguruar cilësi të lartë të produkteve përpara se të hidhen në treg. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Koncepti i menaxhimit të kompanisë: ''. Na kontaktoni për të mësuar se si mund t'ju ndihmojmë! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/metal-barstool-chairs-for-restaurant-wholesale.html
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, Karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe po tërheqin vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Ne i kemi kushtuar vëmendje prodhimit më të mirë dhe ofrimit të shërbimit më profesional. karriget e ngrënies së restorantit janë një produkt i mirë dhe i besueshëm me qëndrueshmëri të lartë dhe qëndrueshmëri afatgjatë. Mund të përdoret gjerësisht në shumë industri, duke përfshirë ndërtimin, naftën, kimikatet, mjekësinë, ushqimin, makineritë dhe instrumentet. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë të dizajnuara mirë dhe praktike. Ato kanë cilësi të mirë, mjeshtëri të mirë dhe çmim të arsyeshëm. Që nga themelimi në , Yumeya Chairs ka ndjekur gjithmonë rregullat e tregut dhe ka kujdesur për kërkesën e tregut. Ne kemi kryer vazhdimisht risi dhe kemi përmirësuar cilësinë e produktit. Ne përpiqemi të ofrojmë instrumente muzikore me cilësi të besueshme, pamje të mirë dhe lloje të shumta. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Rreturat e ngrënies. kanë një frekuencë shumë të lartë përdorimi, kështu që do të ketë kërkesa të veçanta për forcën. Duke përdorur strukturën dhe tubin e patentuar Yumeya, Yumeya Karriget e restorantit tregtarë Mund të mbajë më shumë se 500 lbs. Ndërkohë, Yumeya u premton të gjitha karrigeve komerciale të ngrënies një garanci kornizë 10-vjeçare. Aktualisht, Panda, lopa e shenjtë dhe restorante të tjera të njohura përdorin Yumeya si kryesore Furnizues i karrigeve të restorante . Karriget e ngrënies së restorantit me shumicë, kontaktoni Yumeya Furniture, e cila është prodhuesi kryesor i karrigeve të restorantit dhe karrigeve të kafenesë në Kinë. Kemi. Karriget e kafeve të plota. dhe gjithashtu ofron shërbim për karriget e ngrënies me porosi & Karriget e restorantit. Nëse jeni duke kërkuar për shitës të besueshëm për karriget e ngrënies së restorantit ose karriget e kafenesë me shumicë, Yumeya është zgjidhja perfekte. Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H800*SH470*W460*AW580*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Shfaq Detajet E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne marrim idenë e ''. Ne jemi gjithmonë këtu për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. Na kontaktoni: http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/commercial-dining-chairs-wood-grain-metal-restaurant-arm-chair.html
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karrige ngrënieje prej alumini me shumicë prej druri Yumeya YL1355 Karrigia jonë e ngrënies YL1355 Yumeya me shumicë prej alumini me grurë druri ofron performancë të lartë me një dizajn bashkëkohor. Ne kemi zgjidhje për tavolina dhe karrige kafeneje me shumicë për të gjitha nevojat tuaja. Përcaktime: ● Madhësia:H880*SH470*W470*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Karriget Yumeya ka qenë e specializuar në prodhimin për shumë vite. Parimi ynë i bashkëpunimit është që karriget e ngrënies prej alumini kanë një dizajn të thjeshtë, mjeshtëri të shkëlqyer dhe pamje tërheqëse. Mund të përdoret gjerësisht në shumë vende, duke përfshirë shtëpitë, hotelet, restorantet, qendrat tregtare dhe ndërtesat e zyrave. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs përmirësojnë shumë efikasitetin e prodhimit. Ato janë me strukturë kompakte, performancë të qëndrueshme, cilësi të besueshme, performancë me kosto të lartë dhe aplikim të gjerë. Karriget Yumeya u krijua në . Për shumë vite, ne i jemi përmbajtur gjithmonë konceptit të zhvillimit të 'mbijetuar nga cilësia, zhvillimi nga teknologjia'. Ne kemi adoptuar modelin modern të biznesit dhe metodat standarde të prodhimit, në mënyrë që të ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Me forcë të forta R&D dhe aftësitë e prodhimit, Kryetarët Jumeya tani është bërë një prodhues profesional dhe furnizues i besueshëm në industri. Të gjitha produktet tona duke përfshirë karriget e ngrënies prej alumini janë prodhuar në bazë të sistemit të rreptë të menaxhimit të cilësisë dhe standardeve ndërkombëtare. Bizneset tona të shërbimit furnizohen me ndihmën e ekipit tonë profesional të shërbimit. Klientët nga vende dhe rajone të ndryshme mund të shijojnë shërbimin më të kënaqshëm përmes rrjetit modern. Na kontaktoni për të zbuluar më shumë rreth nesh. Të interesuar për më shumë raste apo kompania jonë? Na kontaktoni! Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yl1355-yumeya-wholesale-wood-grain-aluminium-dining-chair.html
Karrigia e ngrënies prej alumini me listë të re është në shitje TANI!
Karrigia e ngrënies prej alumini me listë të re është në shitje TANI!
Karrige komerciale e ngrënies prej alumini me grurë druri Yumeya YW5654 Po kërkoni prodhues dhe furnizues të karrigeve të tavolinave dhe kafeneve? Kontaktoni Yumeya Furniture sot! Shikoni më shumë këtu për informacionin e karriges së ngrënies së krahut të ngrënies nga alumini me kokrra druri YW5654 Yumeya! Përcaktime: ● Madhësia: H885*SH470*W470*AW590*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Qëndrimi në ofrimin e shërbimit të hollë dhe më të mirë ndaj klientit ka qenë parimi ynë. Vizita shënon popullaritetin në rritje dhe ndikimin e industrisë së Yumeya Chairs. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe duke tërhequr vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Karriget Yumeya mund të sigurohen që klientët të kenë një përvojë të kënaqshme shërbimi pasi produktet tona kanë kaluar shumë çertifikime. E themeluar në , Yumeya Chairs krenohet që njihemi si një ofrues harduerësh me një ndalesë, me të gjitha produktet tona të disponueshme vazhdimisht për dorëzim të menjëhershëm. Yumeya Chairs paraqet konceptin e biznesit të ''. Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni përmes http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5654-yumeya-new-commercial-wood-grain-aluminium-dining-arm-chair.html
E RE NË | kolltuqe komerciale Sapo mbërriti!
E RE NË | kolltuqe komerciale Sapo mbërriti!
Karrige e krahut ngrënieje me kokrra alumini të stilit francez Yumeya YW5572 Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H960*SH470*W480*AW580*D580mm 2. COM: 0.9 jardë 3. Stack: Lartësia maksimale 5 copë Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Po kërkoni karriget më të mira të ngrënies me shumicë në kafene? Shkoni me mobiljet Yumeya! Karrigia jonë e ngrënies me cilësi të lartë YW5572 Yumeya e stilit francez Yumeya me kokrriza druri alumini mund të jetë zgjidhja juaj ideale! Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H960*SH470*W480*AW580*D580mm 2. COM: 0.9 jardë 3. Stack: Max 5pcs e lartë Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Ne kemi mbajtur qëllimin për të qenë një nga prodhuesit kryesorë. Mbi bazën e konsolidimit të tregut ndërkombëtar, Yumeya Chairs rrit më tej investimet në zhvillimin e produktit, promovimin dhe shërbimin e markës, vazhdimisht inovon dhe zgjeron në mënyrë aktive tregun ndërkombëtar! Si një markë lider në industri, Yumeya Chairs ka një reputacion të mirë të markës dhe tërheq shumë klientë të huaj. Si një ndërmarrje e standardizuar, Yumeya Chairs dallohet në tregun global të pajisjeve dhe është miratuar nga shumë institucione ndërkombëtare. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne vazhdojmë të çojmë përpara angazhimin e ''. Sapo të provoni, jemi të sigurt që do të ktheheni për më shumë! Kontrolloni përsëri shpesh! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5572-yumeya-french-style-aluminium-wood-grain-dining-arm-chair.html
Sezoni i Ri, Pajisje e Re, Reklama e karrigeve të reja të ngrënies
Sezoni i Ri, Pajisje e Re, Reklama e karrigeve të reja të ngrënies
● Për fat të mirë, ishte shumë i kënaqur, veçanërisht në lidhje me produktin e synuar. ●Karriget Yumeya mban nga afër ritmin me kohën. Prodhojmë karrige të ndryshme metalike ngrënieje, karrige banketi, mobilje komerciale në bazë të kërkesës së tregut. Produktet tona janë të sigurta, miqësore me mjedisin, inteligjente dhe që kursejnë energji. Ata fitojnë vlerësimin e konsumatorëve. Për Cafe Chair nuk është vetëm mobilim, por edhe zbukurim. Në konsideratë të plotë të prakticitetit dhe bukurisë, metali i kokrrës së drurit Yumeya Karrige e ngrënies kafe. ka karakteristika të dukshme, siguri, pëlhurë të rehatshme, të larë dhe kështu me radhë. Karriget e ngrënies së kafesë prej alumini me grurë druri Yumeya ka më shumë se 10000 raste të suksesshme në më shumë se 80 vende të botës, duke përfshirë shumë restorante të njohura të nivelit të lartë si HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restorantet më romantike në LA. Karrige kafenesh me shumice na kontaktoni. Shfaq Detajet Përcaktime: ● Madhësia:H900*SH470*W470*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs E themeluar në , Yumeya Chairs krenohet që njihemi si një ofrues harduerësh me një ndalesë, me të gjitha produktet tona të disponueshme vazhdimisht për dorëzim të menjëhershëm. Kompania jonë është në dritën e parimit të sipërmarrjes së biznesit të menaxhimit të ''. Mësoni më shumë rreth produkteve tona të ndryshme në http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yl1530-yumeya-wood-grain-aluminum-cafe-dining-chair-wholesale.html
Bëhuni I PARI që provoni kafenenë më të madhe të kolltukut?
Bëhuni I PARI që provoni kafenenë më të madhe të kolltukut?
Ajo ka një mori karakteristikash, si p.sh. janë prova perfekte që cilësia e tij plotëson standardet ndërkombëtare. Nëse jeni të interesuar për këtë artikull, kushtojini vëmendje kafeneja e kolltukëve është bërë nga lëndë të para të kualifikuara dhe të lehta për t'u përpunuar. Duke kombinuar të gjithë performancën e shkëlqyer të këtyre materialeve, është i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm në përdorim. Pikat kryesore të tij përfshijnë kryesisht. Është një kombinim i përsosur i të gjithë përsosmërisë dhe është i detyruar të krijojë përfitime për klientët. Ne kemi mbështetur qëllimin për të qenë një nga prodhuesit kryesorë. Të gjitha komentet, si dhe pyetjet në lidhje me kolltukun e kafesë prej alumini me kokrra druri cilësor YW5659 Yumeya, mirëpriten nga Yumeya Chairs. Jini të lirë të na kontaktoni: +86 13534726803 me telefon ose me email. Kolltukë kafeje alumini me kokrra moderne cilësore druri YW5659 Yumeya Përcaktime: ● Madhësia: H820*SH470*W470*AW580*D580mm ● COM: 0,80 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Yumeya Chairs fokusohet në parimin e "përmirësim të vazhdueshëm të cilësisë së produktit" Dhe sjell aktivisht R.&Kërkimi D përpara prodhimit. Yumeya Chairs është një lojtar kyç në industrinë vendase me produkte kryesore si kolltuku i kafesë me kokrra druri cilësor modern YW5659 Yumeya. Ajo ka ndërtuar imazhin e saj të mirë në botë. Parimi ynë i bashkëpunimit është. Kafeneja e kolltukut ka performancë të qëndrueshme dhe cilësi të besueshme, e cila prodhohet me kujdes bazuar në materiale të shkëlqyera. Mund të aplikohet në shumë industri si në kimikate, makina, ndërtim inxhinierik, prodhim makinerie, pajisje elektrike dhe përmirësimin e shtëpive. Yumeya Chairs është i përkushtuar ndaj inovacionit teknik, menaxhimit fleksibël dhe përmirësimit të pajisjeve të përpunimit për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë bërë nga materiale me qëndrueshmëri të mirë dhe cilësi të lartë. Ato kanë avantazhet e rezistencës ndaj konsumit, rezistencës ndaj korrozionit dhe rezistencës së mirë. Ato mund të përdoren gjerësisht në skena të ndryshme industriale. Në vitet e kaluar, Kryetart Jumeya ka përqëndruar në R&D dhe prodhimin e makinerive. Makineritë tona fitojnë besimin dhe njohjen për performancën me kosto të lartë, cilësi të mirë dhe çmim të favorshëm. Nëse kthimi është shkaktuar nga cilësia e produktit ose gabimi nga ne, ju do të garantoheni të merrni 100% rimbursim. E themeluar vite më parë, Yumeya Chairs ka grumbulluar përvojë të pasur në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e serive të ndryshme të produkteve. Ndër to, kafeneja me kolltukë është produkti më i ri i zhvilluar në mënyrë të pavarur nga ne. Duke u mbështetur në ekipin tonë të shërbimit, ne ofrojmë statusin më të fundit të porosisë për klientët dhe zgjidhim problemet në çdo kohë. Nëse dëshironi të dini më shumë informacion rreth nesh ose produkteve tona, ju lutemi na kontaktoni. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me tonën ose ne, ju mirëpresim ngrohtësisht nga ne për të vizituar fabrikën tonë. Nëse keni pritur të bëni blerjet tuaja për pushime, atëherë sot është dita juaj! Ne kemi nisur një SUPER SHPITJE festash! http://www.youmeiya.net/product/professional-modern-aluminium-wood-grain-cafe-armchair.html
Dëshironi të jeni i pari që do të provoni këtë kolltuk të ri për ngrënie?
Dëshironi të jeni i pari që do të provoni këtë kolltuk të ri për ngrënie?
● dha një vlerësim të lartë dhe afirmim të plotë për sistemin tonë të menaxhimit dhe cilësinë e produktit. ●Karriget Yumeya i përmbahen konceptit ekologjik në prodhim. karriget e ngrënies metalike, karriget e banketit, mobiljet tregtare, të bëra nga pëlhura cilësore të importuara, janë të lëvizshme dhe të buta. Ato janë të sigurta, jo toksike, rezistente ndaj konsumit dhe rezistente ndaj flakës. Ato mund të përdoren në shumë vende, të tilla si vende argëtimi, klube biznesi dhe të tjera. Për Cafe Chair nuk është vetëm mobilim, por edhe zbukurim. Në konsideratë të plotë të prakticitetit dhe bukurisë, metali i kokrrës së drurit Yumeya Karrige e ngrënies kafe. ka karakteristika të dukshme, siguri, pëlhurë të rehatshme, të larë dhe kështu me radhë. Karriget e ngrënies së kafesë prej alumini me grurë druri Yumeya ka më shumë se 10000 raste të suksesshme në më shumë se 80 vende të botës, duke përfshirë shumë restorante të njohura të nivelit të lartë si HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restorantet më romantike në LA. Karrige kafenesh me shumice na kontaktoni. Shfaq Detajet Përcaktime: ● Madhësia:H910*SH470*W500*AW620*D630mm ● COM: 1.00 jardë ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Si një ndërmarrje e drejtuar nga cilësia, Yumeya Chairs ndjek në mënyrë rigoroze sistemin ndërkombëtar të menaxhimit të cilësisë dhe miraton makina dhe teknologji shumë të avancuara. Ne mund të ofrojmë shërbime të kujdesshme, duke fituar përparësi ndaj konkurrentëve të tjerë në treg. Shërbimi ynë i dorëzimit është i shpejtë, efikas dhe i njohur mirë. Ne jemi krenarë për produktin tonë krejt të ri - kolltuqe për ngrënie - dhe mirëpresim sinqerisht kërkesën tuaj. Mezi presim të bashkëpunojmë me ju. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes ose +86 13534726803 për të pyetur detajet rreth karrigeve .Yumeya do të donte të ofronte një promovim surprizë. http://www.youmeiya.net/product/yw5607-yumeya-best-commercial-wood-grain-aluminium-cafe-dining-armchair.html
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.