Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Hyrje në Përparësitë e Mobiljeve të Hotelit me porosi

Hyrje në avantazhet e mobiljeve hoteliere me porosi

Të ashtuquajturat mobilje të personalizuara, siç sugjeron edhe emri, mund të dizajnohen sipas stilit të stilit të preferuar të pronarit të shtëpisë ose stilit të dekorimit të të gjithë shtëpisë sipas mendimeve të vetë konsumatorit, dhe më pas produkteve të personalizuara të mobiljeve. Gjatë projektimit të mobiljeve, së pari duhet të kemi parasysh marrëdhënien midis madhësisë dhe vendosjes së mobiljeve. Sipas stilistit të mobiljeve luksoze të një hoteli profesionist, mobiljet e personalizuara të hoteleve me pesë yje të nivelit të lartë janë një kompani mobiljesh e bazuar në prodhim në shkallë të gjerë dhe e konsideron çdo konsumator si një segment të veçantë tregu. Është projektuar dhe projektuar sipas nevojave të konsumatorëve. Prodhimi dhe prodhimi i mobiljeve personale. Mbështetja e mobiljeve të hotelit

Hyrje në Përparësitë e Mobiljeve të Hotelit me porosi 1

Mobiljet e hotelit janë një projekt inxhinierik i hotelit. Dizajni i projekteve inxhinierike hoteliere është i lidhur me mjedisin e brendshëm, dhe është e nevojshme të merret parasysh drejtpërdrejt koordinimi i funksioneve të brendshme dhe mjedisit. Përveç kësaj, sipas kërkesave të yllit, kërkesat e stilit janë të ndryshme. Në ditët e sotme, gjithnjë e më shumë hotele kanë filluar të zgjedhin personalizimin e hotelit për të siguruar që mjedisi i hotelit të jetë shumë në përputhje me mobiljet. Pra, ku është avantazhi i personalizimit të mobiljeve të hotelit?

Përshtatja e mobiljeve me pesë yje të nivelit të lartë është shumë e ndryshme nga prodhimi i mobiljeve të zakonshme në linjën e montimit, sepse pothuajse çdo pjesë e mobiljeve me porosi është e ndryshme, gjë që bën që shkalla e prodhimit të çdo pjese druri ose pllake të jetë shumë e ndryshme. . Mobiljet e personalizuara të hoteleve me pesë yje të nivelit të lartë bazohen në prodhim në shkallë të gjerë dhe çdo konsumator konsiderohet si një segment i veçantë tregu. Sipas 'kërkesave të vetë konsumatorëve, ai është projektuar dhe prodhuar për të prodhuar mobilje personale të konsumatorëve.

1. Plotësoni nevoja të ndryshme të personalitetit

Në modelin tradicional të marketingut, kompanitë e mobiljeve hoteliere shpesh ndjekin kërkime të thjeshta të tregut, vazhdojnë me trendin aktual të zhvillimit të mobiljeve hoteliere dhe zhvillojnë dhe prodhojnë mobilje hoteliere. Megjithatë, shtëpia e prodhuar nga kjo linjë montimi nuk mund të jetë në përputhje me dekorimin e hotelit, domethënë, stili nuk mund të kënaqë preferencat personale. Marketingu i personalizuar segmenton tregun në individë dhe dizenjo mobilje hoteli sipas nevojave personale. Transformimi i konsumatorëve mund të marrë pjesë në hartimin e mobiljeve.

Hyrje në Përparësitë e Mobiljeve të Hotelit me porosi 2

2. Pakëso kostot e marketingut

Në modelin tradicional të marketingut, për të pushtuar tregun, kompanitë e mobiljeve të hoteleve shpesh drejtojnë shitjet përmes reklamimit dhe promovimit. Kjo metodë do të sjellë shpenzime të larta për ndërmarrjet. Për sa kohë që cilësia e mobiljeve të hotelit është e besueshme dhe çmimi është i arsyeshëm, mobiljet e hotelit mund të shiten pa probleme. Në marketingun e personalizuar, prodhuesit përballen drejtpërdrejt me konsumatorët dhe zvogëlojnë proceset e shitjeve, si dhe mund të kursehen edhe kosto të ndryshme të panevojshme.

3. Zvogëlo shpejt

Në modelin tradicional të marketingut, për të ndjekur fitime më të mëdha, kompanitë e mobiljeve të hoteleve ulin kostot e produktit nëpërmjet prodhimit në shkallë të gjerë. Për shkak të paparashikueshmërisë së tregut, kur konceptet dhe drejtimet e konsumit të klientëve ndryshojnë, ato do të shkaktojnë një sasi të madhe të mbeturinave të produkteve. Humbja e burimeve dhe ngecja e fondeve janë të imagjinueshme. Përshtatja e mobiljeve të hotelit mund të minimizojë inventarin në magazinë dhe në të njëjtën kohë, ai gjithashtu ka një efekt të mirë promovues në qarkullimin e fondeve.

4. Mobiljet e zakonshme të përfunduara janë relativisht të orientuara nga fytyra në të gjitha nivelet gjatë projektimit, por është e vështirë të plotësohen nevojat e personalizuara të disa njerëzve. Shumë mund të kenë një pjesë të tillë të mobiljeve në sallën e ekspozitës. Megjithatë, familja është eklipsuar, ose madhësia nuk është në përputhje me madhësinë e shtëpisë, ose forma e formës nuk është në përputhje me stilin e përgjithshëm të dekorimit. Në këtë rast, mobiljet me porosi janë veçanërisht të rëndësishme.

5. Struktura e një mobilie luan një rol në mbështetjen dhe ndarjen e peshës dhe modelit të të gjithë mobiljeve, kështu që atributet dhe qëndrueshmëria e materialit do të ndikojnë drejtpërdrejt në madhësinë e mobiljeve që mund të përballojnë peshën dhe gjatësinë e jetës së shërbimit. . Prandaj, popullariteti i popullarizimit në vitet e fundit mund të plotësojë mobiljet me porosi të nivelit të lartë që mund të plotësojnë konsumatorët me nevoja të ndryshme. Mund të projektohet dhe prodhohet sipas preferencave dhe nevojave të caktuara të konsumatorëve, dhe të përshtatet me opinionet e klientit sipas mendimeve të klientëve.

Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget e ngrënies mbretërore britanike dhe tavolinat dhe karriget e hoteleve të restoranteve perëndimore amerikane janë vërtet krenare. Tavolina dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që janë qindra mijëra vjet kulturë dhe reshje teknike duket se janë tavolina dhe karrige ngrënieje të stilit kinez dhe evropian; është e vrazhdë; shumë, por këto nuk e pengojnë favorizimin e njerëzve modernë për tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane. Pra, cilat janë pikat kryesore të dizajnit të tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan dhe të jenë kaq të gjera për audiencën? Prodhuesi i karrigeve të banketit të hotelit do t'ju shpjegojë: Këtu bëhet fjalë për origjinën e mobiljeve amerikane! Mobiljet amerikane u bënë të njohura pas Luftës së Dytë Botërore, përjetuan modernizmin, postmodernizmin, veçanërisht në fund të viteve 1980; lëvizja e mobiljeve të artit; më vonë, tradita e mobiljeve tregoi personalitetin filloi të mbizotërojë në mbarë botën. Në këtë kohë, mobiljet amerikane me shprehje të lirë hynë gradualisht në vizionin e njerëzve dhe gradualisht u ndoqën nga shumë njerëz të modës. Në këtë proces, falë përhapjes së shpejtë të ekonomisë dhe kulturës amerikane në nivel global, kultura amerikane është bërë gradualisht një kulturë e modës dhe kultura amerikane e hotelerisë nuk bën përjashtim. Së bashku me zhvillimin e markave të furnizimit me zinxhirë amerikanë në të gjithë botën, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë promovuar gjithashtu globalisht. Në Kinë, me globalizimin e shpejtë ekonomik vitet e fundit, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë aplikuar edhe në restorante të ndryshme perëndimore dhe restorante të modës. Në fakt, në epokën e re, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që nuk kanë marrë shumë kulturë tradicionale janë më të favorshme se mobiljet e stilit kinez dhe evropian. Stili i lirë i restoranteve perëndimore amerikane tregon bukurinë e tij krijuese, dhe ka formuar një estetikë unike amerikane nën ndikimin e koncepteve. Karakteristikat e tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan: 1. Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane fokusohen tek druri i fortë në përzgjedhjen e materialeve. Nuk ka freski të drurit të përgjithshëm të ngurtë, por fokusohet në atmosferën e thjeshtë dhe të thjeshtë të drurit origjinal. 2. Është përmendur më sipër. Krahasuar me stilin kinez dhe evropian, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane madje mund të thuhet se janë të ashpra, por kjo është bërë tipari i tij i jashtëzakonshëm. Nuk ka tavolina dhe karrige të kujdesshme të restorantit perëndimor amerikan që përkojnë me estetikën e njerëzve modernë dhe ndihmojnë për të nxjerrë në pah atmosferën e tij.
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige e banketit të hotelit - mobilje hoteli e thjeshtë moderne me çanta të buta, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar natyrën e vetme dhe abstraksionin e hapësirës së brendshme dhe të objekteve. Stili modern minimalist, siç sugjeron edhe emri, i bën të gjitha detajet të duken shumë të thjeshta. Thjeshtësia në dekorim e bën hapësirën të duket shumë koncize dhe atmosferike. Pjesët dekorative janë të pakta, por në ngjyrë dhe plan urbanistik, duhet shumë energji për t'u përshtatur me zgjedhjen e materialeve të dekorimit. Ky është një shtet që nuk është projektuar nga stilistë të zakonshëm. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Nuk ka dyshim se stili modern dhe i thjeshtë i dekorimit të stilit plotëson dashurinë e të rinjve. Qyteti është i zënë duke jetuar. Tashmë na ka bërë të shqetësohemi me qiellin dhe dritën dhe gjelbërimin. Lodhja, duke harruar zhurmën e qytetit. Ky është gjithashtu një nga stilet më të njohura të dekorimit: stili modern minimalist. Thjeshtësia nuk është mungesë e elementeve të dizajnit. Është një nivel më i lartë i gjendjes krijuese. Për sa i përket dizajnit të brendshëm, nuk është e nevojshme të braktisni rregullat dhe thjeshtësinë e hapësirës origjinale të ndërtesës dhe të dekoroni në mënyrë arbitrare mbajtësin e ndërtesës. Në vend të kësaj, dizajni është më intensiv, thekson integritetin e strukturës dhe formës dhe ndjek thellësinë dhe saktësinë e performancës së materialeve, teknologjisë dhe hapësirës. Krijuar në dhomë me metoda të thjeshta, kërkon gjithashtu që projektuesit të kenë njohuri më të larta të dizajnit dhe përvojë praktike. Projektuesi duhet të jetojë në thellësi, të mendojë në mënyrë të përsëritur, ta shqyrtojë me kujdes dhe ta rafinojë me kujdes dhe të përdorë gjuhën më të vogël të dizajnit për të shprehur më të thellën. dizajn i brendshëm. Hiqni kompleksitetin dhe thjeshtësinë, hiqni të vërtetën dhe shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe formën jashtëzakonisht koncize të ngjyrës. Me premisën e plotësimit të nevojave funksionale, hapësira, njerëzit dhe gjërat kombinohen me një kombinim të arsyeshëm dhe të rafinuar, dhe penelatat më të rafinuara përshkruajnë efektin më të pasur dhe lëvizës. Kjo është gjendja më e lartë e artit të projektimit. Karakteristikat e karrigeve të banketit të hoteleve(1) Theksoni dizajnin funksional, linjat e thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastin e fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e një karrige banketi hoteli në stil modern. (2) Një numër i madh materialesh të reja si qelqi i kalbur dhe çelik inox përdoren si materiale ndihmëse, e cila është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për karriget e banketeve të hoteleve në stilin modern, të cilat mund t'u sjellin njerëzve një ndjenjë avangarde dhe ndjenjë të papërmbajtur. (3) Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, karrigia e banketit të hotelit në stil modern kërkon orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Zbehja e butë është çelësi i stilit modern.Stil (1) Hapësira e brendshme është e hapur dhe transparente e brendshme dhe e jashtme, dhe liria e ndjekjes së mureve të pakufizuar ndiqet në dizajnin grafik të hapësirës. karakterizohet nga forma e thjeshtë, cilësi e pastër dhe mjeshtëri e hollë.(3) Përpiquni të dekoroni dhe anuloni gjërat e tepërta sa më shumë që të jetë e mundur. Besohet se çdo dizajn kompleks do të rrisë koston e kostove të ndërtimit pa vlerë praktike dhe ndonjë dekorim, dhe theksohet se forma duhet të shërbejë më shumë funksione.(4) Komponentët standardë përdoren sa më shumë që të jetë e mundur në komponentët e ndërtesës dhe të brendshme. (5) Produktet e thjeshta industriale përdoren shpesh në ambiente të mbyllura. Karriget e banketit të hotelit dhe gjërat e nevojshme të përditshme përdoren kryesisht në linjë, dhe metalet e qelqit përdoren më së shumti.Karakteristike Bizhuteritë e stilit modern minimalist janë më eklektik nga të gjitha stilet e përmirësimit të shtëpisë. Disa nga linjat e thjeshta, aksesorët unikë dhe madje krijues dhe të personalitetit mund të bëhen pjesë e përmirësimit të stilit modern minimalist të shtëpisë. Kërkimi popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson komoditetin, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe mobiljet e thjeshta dhe moderne të banketit të hoteleve standarde që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Pavarësisht nëse është një karrige banketi unike, ose një divan që thekson rehatinë, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe thjeshtësia dhe mobiljet moderne të banketit të hoteleve që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Le t'i hedhim një sy modernitetit së bashku. Cilat janë karakteristikat e një stili të thjeshtë dhe një mobilje standarde moderne dhome banketi. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Theksimi i dizajnit funksional, linjave të thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastit të fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e mobiljeve moderne të banketeve të hoteleve të stilit modern. Përdorimi i materialeve të reja si xhami i kalbur dhe çeliku inox si materiale ndihmëse është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për mobiljet e banketeve të hoteleve të stilit modern të thjeshtë dhe standarde moderne, e cila mund t'u sjellë njerëzve një Ndjenja e avangardës dhe ndjenjës së papërmbajtur. Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, stili modern i thjeshtë Mobiljet moderne të banketit të hoteleve kërkojnë orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Mobiljet e buta janë çelësi i dekorimit modern me erë. Pavarësisht se sa e madhe është dhoma, ajo duhet të jetë e gjerë. Nuk ka nevojë për dekorim të lodhshëm dhe mobilje të tepruar të thjeshtë dhe moderne të banketit të dhomës, e cila pasqyron koordinimin e përgjithshëm të hapësirës dhe mobiljeve të banketit në dekorimin dhe paraqitjen. Për sa i përket stilimit, struktura gjeometrike është më së shumti, e cila është stil modern minimalist. Propozim për të luajtur efikasitetin më të madh të përdorimit në hapësirë ​​të kufizuar. Mobiljet standarde të thjeshta dhe moderne të banketit të dhomës zgjedhin të theksojnë funksionin e formimit. Nga një këndvështrim praktik, dekorimi i tepërt i shtimit braktiset deri në fund. E thjeshta nuk është thjesht një mënyrë jetese, por edhe një filozofi e jetës. Tingulli në shtëpi nuk është më në përputhje. Shumë ngjyra do t'u japin njerëzve një ndjenjë të rrëmujshme dhe do të përdorin më shumë ngjyra të pastra për t'u përshtatur me stilet moderne minimaliste, kështu që pavarësisht nga forma e thjeshtë dhe moderne e mobiljeve standarde të dhomës së banketit dhe shtrirja hapësinore, do t'u japë njerëzve një surprizë freskuese. Shpresoj modernitetin e kohëve moderne. Cilat janë karakteristikat e mobiljeve të banketeve të stilit të thjeshtë që mund t'ju ndihmojnë. Si një nga prodhuesit kombëtarë të mobiljeve të banketeve të hoteleve në shkallë të gjerë, dhjetë furnizuesit më të mirë të mobiljeve për banket hotelesh me medalje ari në provincën Guangdong shoqërojnë mobiljet tuaja të banketit në hotel. Cilësi ari, ju e meritoni!Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit Kohët e fundit çështja e pastrimit të hoteleve ka hyrë sërish në vizionin e të gjithëve dhe ka shkaktuar diskutime të mëdha. Në fakt, pastrimi i hotelit është shumë më i lartë se standardi i pastrimit të shtëpisë. Në fund të fundit, ajo po përballet me banorë të ndryshëm. Për t'u dhënë atyre përvojën më të mirë të jetesës, pastrimi i shtëpive të hotelit ka standarde të ndryshme. Proceset e përgjithshme të pastrimit nuk mund të plotësojnë kërkesat e mirëmbajtjes së mobiljeve të hotelit. Disa metoda të pastrimit të përditshëm të pastrimit mund të shkaktojnë edhe dëmtim të mobiljeve të hotelit. Në raste të rënda, madje do të ndikojë në bukurinë e të gjithë hapësirës. Prandaj, gjatë pastrimit të mobiljeve të hotelit, duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe aspekteve të mëposhtme: 1. Mos përdorni leckë të trashë ose rroba të vjetra për të fshirë mobiljet e hotelit. Në përgjithësi, pastrimi zyrtar duhet të përdorë peshqirë, produkte pambuku ose pëlhura që thithin ujin, si p.sh. kadife. Sepse shtrirja e ashpër dhe koka e fillit do të gërvishtin sipërfaqen e lëmuar të mobiljeve, duke sjellë shumë gërvishtje dhe duke ndikuar në estetikën vizuale. 2. Mos e fshini me leckë kur pastroni pluhurin e mobiljeve të hotelit. Pluhuri i zakonshëm përbëhet nga rëra, fibra dhe substanca të tjera. Në fërkimin me pëlhura, këto substanca mund të dëmtojnë lehtësisht sipërfaqen e bojës në mobilje. Në planin afatgjatë, do të shkatërrojë shkëlqimin e mobiljeve dhe do të zvogëlojë jetën e tij të shërbimit. Prandaj, mund të përdorni peshqirë profesionistë të lagur me vakum. Ky material është i butë dhe ka një kapacitet të fortë vakumi. 3. Pastrimi i mobiljeve dhe detergjenti i përputhshëm kanë gjithashtu kërkesa të caktuara. Për shembull, sapuni i përditshëm, esenca e larjes së enëve duhet të shmanget me vendosmëri, sepse ato nuk mund të heqin në mënyrë efektive njollat ​​e mobiljeve, të cilat do të shkaktojnë korrozion të caktuar të drurit të mobiljeve. Forma ose deformimi. Për pastrimin e sprejit duhet të përdoren mobilje të posaçme, në mënyrë që të hiqen njollat. 4. Jo i gjithë dylli për kujdesin e mobiljeve mund të përdoret për mirëmbajtjen e mobiljeve të hotelit, sepse në këto mobilje zakonisht nuk përfshihet lëkura. Dylli infermieror ka një performancë të fortë stimuluese të plakjes për lëkurën, duke e bërë lëkurën të vjetërohet në një periudhë të shkurtër kohe dhe të shkurtojë ndjeshëm jetën e shërbimit. Pra, mobiljet prej lëkure duhet të zgjedhin lëkurën Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi, karrige banketi, karrige hoteli Guangdong
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit në hotel -Klasifikimi i zakonshëm i stilit të karrigeve të banketit në hotel Një hotel me pesë yje nuk është mjaft i mirë, mjedisi nuk mjafton dhe lidhet me shumë faktorë, si të gjithë ambientet e arredimit të hotelit dhe modelet e shërbimit të hotelit me yje etj. Një pjesë e objekteve mbështetëse të dekorimit është e vetëkuptueshme për rëndësinë e mjedisit të hotelit dhe tërheqjen e klientëve. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje bankete Karrige banketi me porosi Hoteli Stili i karrigeve të banketit të hotelit bëhet më i pasur dhe më i pasur, gjë që jo vetëm që plotëson ndjekja e njerëzve modernë për personalizimin, por edhe një interpretim i mirë i stilit të jetesës së modës. Në hartimin e karriges së banketit të hotelit, duhet të kujdesemi për stilin e vetë dekorimit të hotelit në mënyrë që të pasqyrojmë më mirë efektin e përgjithshëm të dekorimit të hotelit. Stili i karriges së banketit të hotelit ka këto kategori:1. Karrige bankete moderne e hotelit me erëMinimalizëm; filozofia e jetës është përgjithësisht e njohur në kulturën e sotme popullore, duke bërë që karriget moderne të banketeve të hoteleve të përdoren gjerësisht në hotele. Aktualisht, karrigia e banketit të hotelit me erë dominohet nga forma të drejta, të thjeshta dhe të ndritshme, të karakterizuara nga moda, shkëlqimi dhe praktika.2. Karrige banketi hoteli me dredha-dredha Përmirësimi i vazhdueshëm i përparimit të shkencës dhe teknologjisë dhe procesit të prodhimit të karrigeve të banketit ka lejuar që karriget e banketeve të hoteleve të kenë më shumë mundësi në materiale dhe forma. Duke u mbështetur në ndryshimet e pafundme midis materialeve të reja, teknologjive të reja dhe dritës dhe hijes, ndiqni dekonstruksionin e hapësirës së papërvojë, kryeni me guxim aranzhimet me ngjyra të ndezura mbi bazën e dizajnit të karrigeve moderne të banketeve të hoteleve dhe zgjedhjen e materialeve me ngurtësi dhe butësi. Kjo është karrigia e banketit të hotelit në stil modern avangarde.3. Karrige elegante e banketit në hotel Njerëzit elegantë që kanë marrë arsim të lartë kanë ndjekur gjithmonë pa u lodhur elegantizmin modern. Ata fokusohen në shijen, theksojnë rehatinë dhe ngrohtësinë. Prandaj, disa hotele të nivelit të lartë kanë kërkesa të larta për karriget e banketit. Ne e quajmë një karrige elegante banketi hoteli.4. Karrige e re e banketit të hotelit kinez Karrigia e re e banketit të hotelit kinez integron në mënyrë të përsosur trashëgiminë e thellë të modës moderne dhe kulturës klasike. Ka efektet estetike të dyfishta të klasikes dhe modernes, dhe kombinimi perfekt i strukturës dhe stileve i lejon njerëzit të shijojnë civilizimin shpirtëror dhe komoditetin në të njëjtën kohë. Karrigia e re kineze e banketit të hotelit nuk harrohet performanca praktike e karriges së banketit duke i kushtuar vëmendje shijes. Stili i karriges së banketit të hotelit do të sjellë një eksperiencë ndryshe në mjedis dhe një ndjesi komode për njerëzit. Prandaj, stili i dekorimit të karriges së banketit të hotelit lidhet edhe me fluksin e pasagjerëve.
Karrige e banketit të hotelit - Industria e mobiljeve ka shumë mobilje që nuk i kushton vëmendje raportit
Karrige e banketit të hotelit - Industria e mobiljeve ka shumë mobilje që nuk i kushton vëmendje raportit
Karrige e banketit të hotelit - industria e mobiljeve ka shumë mobilje duke mos i kushtuar vëmendje racionalitetit të dizajnit të mobiljeve Dizajni i mobiljeve për banket duhet të ndjekë këtë parim, duke u fokusuar në racionalitetin dhe komoditetin e dizajnit të mobiljeve të banketit, në mënyrë që të plotësojë më mirë nevojat e njerëzve modernë për mobilje banketi. Ka shumë mobilje në industrinë e mobiljeve që nuk i kushtojnë vëmendje racionalitetit e dizajnit të mobiljeve. Edhe pse stili është unik, lartësia dhe proporcioni janë të paarsyeshme. Përdorimi afatgjatë do të ketë një ndikim të caktuar në shëndetin e njeriut. Jo vetëm mobiljet e shtëpisë, mobiljet e banketeve gjithashtu i kushtojnë vëmendje racionalitetit të dizajnit të mobiljeve. Për të marrë vizita në tetë partitë, është e rëndësishme të sigurohet komoditeti i jetesës. Le të hedhim një vështrim në pikat kryesore të dizajnit të mobiljeve. Parimi i dizajnit të mobiljeve të banketit Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Tabela: Nëse tavolina është shumë e shkurtër, pjesa e sipërme e trupit do të shtrihet në mënyrë të pavullnetshme mbi tavolinë, dhe koka do të varet. Gunga me përkulje afatgjatë, shtylla kurrizore, beli dhe qafa ndjejnë lehtësisht dhimbje dhe lodhje. Në raste të rënda, mund të shkaktojë sëmundje të palcës kurrizore. Tendosja e muskujve të mesit, spondiloza e qafës së mitrës dhe sëmundje të tjera. Karrigia: Kur uleni në karrige me këmbë të sheshta, nëse kofshët tuaja janë paralele me tokën dhe viçat mund të jenë vertikalisht në tokë, lartësia e karriges është e përshtatshme. Karrigia është shumë afër tokës dhe njerëzit janë ulur në të. Për një kohë të gjatë, këmbët, beli dhe krahët janë lehtësisht të lodhur, gjë që mund të shkaktojë disa sëmundje të belit dhe artrit. Divan: Nëse divani është shumë i ulët dhe i butë, njerëzit do të bllokohen brenda, gjë që do të ndikojë në shëndetin e shtyllës kurrizore. Tavolina e kafesë: Lartësia e tavolinës duhet të jetë e njëjtë me divanin, në mënyrë që të marrim lehtësisht gjërat në tavolinë. Tavolina e kafesë është shumë e ulët. Kur njerëzit marrin sende, fuqia e krahëve dhe e shpinës duhet të përdoret. Pjesa e pasme lëndohet lehtë. Kabineti i televizorit: Lartësia e kabinetit të televizorit duhet të sigurojë që shikimi pas sediljeve të jetë pikërisht qendra e ekranit të televizorit. Nëse kabineti i televizorit është shumë i shkurtër, do të shkaktojë një mospërfillje, koka do të varet në mënyrë të pavullnetshme dhe nuk do të jetë e mirë për shtyllën kurrizore të qafës së mitrës dhe shikimin. Prandaj, për dizajnin e mobiljeve të banketit, personalizimi i mobiljeve të banketit duhet t'i kushtojë vëmendje pamjes , madhësia, proporcioni, cilësia dhe mbrojtja e mjedisit. Këta faktorë do të ndikojnë në prakticitetin, bukurinë dhe të menduarit e mobiljeve të banketit. Kërkim popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli
Karrigia e banketit të hotelit - si duhet të mirëmbahet karrigia e banketit? -Cor Company Dynamic -Banket hoteli
Karrigia e banketit të hotelit - si duhet të mirëmbahet karrigia e banketit? -Cor Company Dynamic -Banket hoteli
Karrige e banketit të hotelit - si duhet të mirëmbahet karrigia e banketit? Kur blini një karrige banketi, duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje komoditetit të karriges. Kur blini një karrige hoteli, mund të dëshironi të bëni gjykimet e mëposhtme bazë: një karrige e mirë duhet të plotësojë madhësinë e trupit të përdoruesit, si lartësia, lartësia e uljes, gjatësia e kofshëve, etj.; Mos jini shumë të drejtë, sepse pjesa e pasme e karriges përdoret kryesisht për të mbështetur shpinën (shpinën), dhe forma e shtyllës kurrizore ka disa përkulje fiziologjike. Ulja në karrigen e pasme është shumë e gjatë për të shkaktuar dhimbje shpine; lartësia e karriges duhet të jetë e përshtatshme, dhe këmbët nuk mund të pezullohen. Përveç kësaj, ju mund të dëshironi të uleni në një karrige për të siguruar që beli të jetë vertikal, pulpa dhe toka dhe kofsha vertikale, kofsha dhe beli janë 90 gradë dhe një karrige e tillë është më e rehatshme për t'u ulur. lart. Karrigia e banketit është e lehtë për t'u kontaktuar me vaj sesa karriget e tjera, prandaj fshijeni shpesh për të shmangur grumbullimin e njollave të vajit. Karriget e hotelit me më shumë palosje apo modele, i kushtojnë më shumë rëndësi detajeve gjatë pastrimit dhe mirëmbajtjes. Ju mund të përdorni një mbulesë karrigeje për të mbrojtur karrigen e hotelit, e cila është më e përshtatshme gjatë pastrimit, duke zgjatur jetën e shërbimit të karriges së hotelit. Mos e tundni karrigen e hotelit sipas dëshirës dhe mos e mbështetni karrigen për të mbështetur këmbët tuaja. Përdorimi jo i duhur do të shkatërrojë strukturën origjinale.
Si të riparoni dëmtimin e mobiljeve të banketit?
Si të riparoni dëmtimin e mobiljeve të banketit?
Si të riparoni dëmtimin e mobiljeve të banketit? Dëmtimet e vogla të mobiljeve të banketit mund të riparohen me materiale dhe disa detaje. Kur shfaqet një gërvishtje e vogël në sipërfaqen e mobiljeve prej druri, mund të përdorni një furçë ngjyrash për të ngjyrosur gërvishtjet, në mënyrë që të mos jetë aq e dukshme. Vizatoni butësisht furçën në drejtimin e kokrrës së drurit. Hiqini menjëherë gjërat shtesë me një leckë të butë. Mobiljet speciale fshijnë sipërfaqen e të gjithë mobiljeve për të mbrojtur më tej veshjen. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Shënimi i ujit zakonisht kërkon një periudhë kohe për t'u zhdukur. Fshijeni leckën e bardhë të pastër me një sasi të vogël vaj sallate ose salcë të verdhë veze. Përdorni një copë të thatë, jastëkët e posaçëm prej kadifeje çeliku ultra të imët të mobiljeve dhe veshjeve për t'i fshirë drejtpërdrejt. Ju gjithashtu mund të përdorni streçin me ngjyrë ose salcën e të verdhës së vezës në shenjat e nxehta, fshijeni butësisht dhe më pas fshijeni me një leckë të pastër të butë. Vaji i letrës është zhytur në letër. Pas disa minutash, lyejeni butësisht kokrrën e drurit me qimet e çelikut të dedikuara për mobiljet. Veshje mobiljesh me cilësi të lartë Kadife speciale prej çeliku mund të blihet në pajisjet e materialeve të ndërtimit. Njollat ​​e ushqimit: gjalpë, salcë e verdhë veze, ketchup dhe lëngje të ndryshme frutash të spërkatura në sipërfaqen e mobiljeve të banketit do të kenë njolla të lehta. Duhet ta fshini menjëherë dhe të fshini njollat ​​me një leckë të pastër të butë. Vaji, salca e të verdhës së vezës, salca e domates dhe spërkatjet e ndryshme të lëngjeve të frutave në sipërfaqen e mobiljeve do të lënë një njollë të lehtë. Duhet ta fshini menjëherë dhe më pas përdorni një leckë të pastër të butë për të ndriçuar njollat. Njollat ​​e dyllit dhe çamçakëz: Mbështillini kubat e akullit me një membranë plastike për të ngurtësuar vajin e dyllit dhe më pas pastroni butësisht njollën e dyllit me një kruajtëse të mprehtë ose një kartë krediti dhe më pas hiqni njollën e mbetur me pastrues mobiljesh. Dritë. Kërkim popullor: karrige banketi, mobilje hoteli për banket, karrige banketi hoteli
Karriget e banketeve të hoteleve - Lloje të ndryshme të sallave të banketeve, si të përputhen tavolinat dhe karriget e ngrënies me Mee
Karriget e banketeve të hoteleve - Lloje të ndryshme të sallave të banketeve, si të përputhen tavolinat dhe karriget e ngrënies me Mee
Karriget e banketeve në hotel - lloje të ndryshme sallash banketi, si të përputhen tavolinat e ngrënies dhe karriget për të përmbushur tema të ndryshme? Salla e banketeve i referohet vendeve që mund të përdoren për të mbajtur aktivitete të tilla si aktivitete të ndryshme dasmash, mitingje të mëdha, darkë kompanie, raportime, leksione, njoftime për shtyp, ekspozita të produkteve, mbajtjen e shfaqjeve letrare të vogla dhe të mesme dhe vallëzimet. Sipas llojeve të ndryshme të sallave të banketeve, si përputhen tavolinat dhe karriget e ngrënies me tema të ndryshme? (01) Tavolinë dhe karrige në stilin e tryezës së rrumbullakët: përdorni një tryezë të rrumbullakët kineze, duke vendosur ulëse rreth tryezës së rrumbullakët, e cila përdoret më shpesh për bankete. Ka korridore midis tavolinës dhe tavolinës. Shënim: Jashtë tryezës kryesore kur shtrohet banketi, tavolinat e tjera të rrumbullakëta nuk dallohen nga drejtimi i tryezës. Nëse bëhet fjalë për diskutim në grup, sedilja nuk vendoset në drejtimin e skenës. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi (02) Tavolina dhe karrige të stilit të skenës: Duke u ngjitur në skenë ose podium në vend, ka një pistë në mes. Shënim: Kjo formë stagnimi është forma më pozitive në një ambient të kufizuar, si një kinema - një vend për person. (03) Tavolina dhe karrige në formë U: Lidhni tryezën dhe vendosni një katror, ​​të hapur përpara drejtkëndëshit, karrigia vendoset në periferi të tavolinës dhe tavolina e projektorit zakonisht vendoset në hapje. ; Pozicioni i nikoqirit të takimit nuk është krijuar për të krijuar një atmosferë relativisht të lehtë për të vendosur disa mikrofona të tjerë për të folur lirshëm, karrigia që mbulon mbulesën e karriges do të tregojë një notë më të lartë. (04) Tavolina dhe karrige për ndërmarrje: tavolinë konferencash të rrumbullakëta ose ovale, ulëse përreth. Ndiqni sediljen kryesore dhe të dytë. Vërejtje: Ka më pak njerëz. Takimi i shkallës më të lartë kërkon që distanca të jetë më afër dhe është e lehtë të prodhohet komunikim me rreze të afërt. Guangdong Co., Ltd. ndodhet në reputacionin botëror; prodhimi kinez i mobiljeve; Shunde Longjiang është një prodhues i banketeve në hotel që kombinon metalin dhe drurin e fortë. Që nga themelimi i saj në 1989, kompania ka qenë në krye të industrisë. Produktet Risia e vazhdueshme ka fituar vlerësime unanime nga qeveria dhe klientët, në mënyrë që të marrë një sërë nderimesh dhe çmimesh dhe të bëhet një markë mobiljesh me ndikim në treg. Kërkim popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.