Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Si të kujdeseni për karriget tuaja të reja të kafenesë me shumicë

Futja e karrigeve metalike kafene me shumicë

Si të kujdeseni për karriget tuaja të reja të kafenesë me shumicë 1

Është e lehtë të kuptohet pse njerëzit janë të gatshëm të paguajnë kaq shumë për mobilje me cilësi të lartë. Me mobilje të cilësisë së lartë vijnë shumë gjëra të mira. Mund të blini një karrige që do të zgjasë shumë dhe gjithashtu do të jetë e rehatshme. Një karrige e mirë nuk do t'ju kushtojë shumë para dhe do të jetë e rehatshme për ju të uleni. Çmimi i karriges do të varet nga cilësia e karriges dhe materiali i përdorur. Mobiljet cilësore janë shumë të shtrenjta dhe nëse doni t'i blini, do t'ju duhet të paguani shumë para.

Ne jemi kafene metalike, por çfarë do të thotë të jesh metal? Nga vijmë ne? Çfarë do të thotë të jesh metal? Ne jemi metal sepse jemi të ndryshëm. Dallimi ynë është se ne nuk jemi prej plastike. Ne jemi të bërë nga metali. E njëjta gjë vlen edhe për klientët tanë. Kur mblidhemi, kemi histori të ndryshme për të treguar. Historitë tona janë të ndryshme sepse ne jemi të ndryshëm. Dhe kështu, kur takohemi, ne bashkohemi sepse jemi të ndryshëm. Pra, metali është historia jonë.

Njerëzit mendojnë se për shkak se nuk dinë të zgjedhin një karrige restoranti, nuk mund të shkojnë në restorant. E vërteta është se njerëzit kanë filluar të kuptojnë se është shumë më e lehtë të zgjedhësh një karrige restoranti sesa të zgjedhësh një restorant.

Njerëzit që blejnë kornizë çeliku dhe është një nga mënyrat më të mira për të marrë kornizë çeliku të lirë. Njerëzit që blejnë kornizë çeliku dhe është një nga mënyrat më të mira për të marrë kornizë çeliku të lirë. Njerëzit që blejnë kornizë çeliku dhe është një nga mënyrat më të mira për të marrë kornizë çeliku të lirë. Njerëzit që blejnë kornizë çeliku dhe është një nga mënyrat më të mira për të marrë kornizë çeliku të lirë. Njerëzit që blejnë kornizë çeliku dhe është një nga mënyrat më të mira për të marrë kornizë çeliku të lirë. Njerëzit që blejnë kornizë çeliku dhe është një nga mënyrat më të mira për të marrë kornizë çeliku të lirë.

Si të kujdeseni për karriget tuaja të reja të kafenesë me shumicë 2

Këshilla për zgjedhjen e karrigeve metalike të kafenesë me shumicë

Fakti që është shumë i shtrenjtë nuk do të thotë se nuk është cilësor. Është e rëndësishme të zgjidhni llojin e duhur të karrigeve dhe më pas të siguroheni që ato të jenë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Këto karrige janë të disponueshme në një larmi ngjyrash dhe stilesh dhe ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet më së miri nevojave tuaja. Në këtë artikull, ne do t'ju ofrojmë disa këshilla se çfarë duhet të kërkoni për të blerë karriget e llojit të duhur. Ju gjithashtu mund ta përdorni këtë artikull për të mësuar më shumë se çfarë lloj karrigesh duhet të kërkoni.

Në përgjithësi, njerëzit nuk kanë nevojë të paguajnë më shumë për çmimin e karriges. Gjëja më e rëndësishme është që karrigia të ketë një cilësi të shkëlqyer dhe të duket mirë. Sot ka kaq shumë stile karrigesh dhe ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet personalitetit tuaj. Nëse keni një kërkesë të veçantë, atëherë është mirë të kontaktoni një shitës profesionist mobiljesh, i cili do të sigurohet që të merrni vlerën më të mirë për paratë tuaja.

Bambu është i vështirë për t'u blerë dhe nuk mund ta përballoni atë. Kur blini mobilje prej bambu, duhet të merrni parasysh disa faktorë të rëndësishëm. Një pjesë e mirë e njerëzve do të mendojnë se blerja e mobiljeve prej bambuje nuk është shumë e shtrenjtë, por kjo nuk është e vërtetë. Nëse dëshironi të blini mobilje prej bambuje, është më mirë t'i drejtoheni cilësisë sesa sasisë. Cilësi do të thotë që produkti do të prodhohet nga punëtorë të kualifikuar dhe nuk do të ketë të meta. Cilësia do të thotë që produkti do të jetë i qëndrueshëm dhe nuk do të ketë defekte. Gjithashtu është mirë të zgjidhni një produkt cilësor sepse do të zgjasë më shumë.

Çfarë është një xhaketë e mirë lëkure? Kjo është një pyetje që çdo person duhet t'ia bëjë vetes në një moment të jetës së tij. Kur bëhet fjalë për blerjen e një xhakete të re, duhet të mendoni për llojin e xhaketës që dëshironi të blini. Për shembull, nëse doni të blini një xhaketë që është shumë e butë dhe e ngrohtë, duhet të zgjidhni një xhaketë prej lëkure. Megjithatë, nëse doni të blini një xhaketë që është më e qëndrueshme dhe e fortë, duhet të zgjidhni një xhaketë që është prej lëkure sintetike.

Si të përdorni karriget metalike të kafenesë me shumicë?

Ky artikull mbulon se si të përdoren kafenetë dhe restorantet metalike si një burim i përballueshëm argëtimi. Disa njerëz mund të mendojnë se është thjesht një ide, por nëse jeni duke kërkuar një mënyrë të mirë për të kaluar kohën me miqtë dhe familjen, atëherë kafenetë dhe restorantet metalike janë një opsion i shkëlqyeshëm. Kafenetë dhe restorantet metalike nuk përdoren vetëm për evente, por përdoren edhe për festa, dasma, barbekju, koncerte, ahengje etj. Ka kaq shumë përfitime që vijnë nga përdorimi i kafeneve dhe restoranteve metalike si një burim i përballueshëm argëtimi.

Këto karrige mund t'i përdorni edhe si barstoolë. Në fakt, shumë njerëz kanë filluar të mendojnë për përdorimin e këtyre karrigeve si karrige martese. Njerëzit të cilët i kanë blerë këto karrige në të kaluarën dhe kanë vendosur t'u japin atyre një jetë të dytë, në fakt po zbulojnë se në të vërtetë po duken mirë dhe është me të vërtetë e vështirë të thuash nëse janë vërtet të dobishme apo jo. Këto karrige janë të shtrenjta dhe do t'ju duhet të siguroheni që të merrni çmimin më të mirë për to. Ata gjithashtu kushtojnë shumë para dhe nëse nuk merrni çmimin më të mirë, atëherë do të përfundoni duke shpenzuar shumë para.

Rreshti i parë fokusohet në mënyrën e përdorimit të karrigeve metalike të kafeneve me shumicë. Mund të shihni që rreshti i parë fokusohet në mënyrën e përdorimit të karrigeve metalike të kafeneve me shumicë. Dhe linja e dytë fokusohet në mënyrën e përdorimit të karrigeve metalike të kafeneve me shumicë. Linja e tretë fokusohet në mënyrën e përdorimit të karrigeve metalike të kafeneve me shumicë. Dhe linja e katërt fokusohet në mënyrën e përdorimit të karrigeve metalike të kafeneve me shumicë. Dhe linja e pestë fokusohet në mënyrën e përdorimit të karrigeve metalike të kafeneve me shumicë. Dhe rreshti i gjashtë fokusohet në mënyrën e përdorimit të karrigeve metalike të kafeneve me shumicë. Dhe rreshti i shtatë fokusohet në mënyrën e përdorimit të karrigeve metalike të kafeneve me shumicë.

Specifikimet e karrigeve metalike kafene me shumice

Disa njerëz mund të mendojnë se për shkak se ne nxitojmë të kemi një produkt cilësor dhe të qëndrueshëm, duhet të jemi të gatshëm të paguajmë më shumë për të. E vërteta është se ka shumë lloje të mobiljeve cilësore prej çeliku në dispozicion sot dhe nëse doni të blini më të mirën, atëherë nuk duhet të shpenzoni shumë para për të. Është më mirë të shkoni për diçka që do të zgjasë më gjatë dhe gjithashtu do të jetë e përballueshme.

Ka shumë lloje kafenesh metalike në treg dhe secila ka karakteristikat e veta. Më të zakonshmet janë hekuri, çeliku i karbonit, çeliku inox, alumini dhe materialet me cilësi të lartë. Megjithatë, ka edhe lloje të tjera kafenesh metalike që mund të përdoren në treg. Nëse dëshironi të dini më shumë për këto lloj kafenesh metalike, mund të lexoni tekstin e mëposhtëm.

Industria e mobiljeve metalike po rritet me shpejtësi dhe ju mund të gjeni më shumë se 1000 lloje të mobiljeve prej çeliku. Ekzistojnë gjithashtu shumë lloje të mobiljeve plastike, kështu që nëse dëshironi të blini mobilje prej çeliku, atëherë është e rëndësishme të dini llojin e mobiljeve plastike që mund të blini. Dhe ka gjithashtu shumë lloje të mobiljeve prej çeliku, kështu që nëse dëshironi të blini mobilje prej çeliku, atëherë është e rëndësishme të dini llojin e mobiljeve prej çeliku që mund të blini. Specifikimi i mobiljeve metalike do të jetë i ndryshëm për industri të ndryshme, prandaj është e rëndësishme të dini specifikimet e mobiljeve metalike.

Është e vështirë të marrësh shërbim të mirë kur ke shërbim të keq. Një shërbim i mirë nuk është gjithmonë i lehtë për t'u gjetur. Nëse dëshironi të merrni shërbim të mirë, është e rëndësishme të kuptoni se çfarë kanë nevojë klientët tuaj. Konsumatorët duhet të dinë se për çfarë paguajnë dhe duhet të dinë se çfarë do të marrin në këmbim. Hapi i parë për t'u siguruar që po bëni gjithçka që mundeni për t'u siguruar që po merrni shërbim të mirë është të siguroheni që të keni shërbim të mirë. Ju gjithashtu duhet të siguroheni që po përdorni materiale me cilësi të mirë dhe nëse përdorni materiale të këqija, do të paguani për të.

Aplikimi i karrigeve metalike kafene me shumicë

Kur është koha më e mirë për të blerë një karrige? Koha e duhur për të blerë një karrige është kur të jeni gati të filloni ta përdorni. Është e rëndësishme të merrni madhësinë e duhur të karriges dhe më pas ta përdorni atë siç duhet. Kur të keni blerë një karrige, duhet ta vendosni në vendin ku do ta përdorni. Kjo do të sigurojë që do të jetë e lehtë për t'u përdorur dhe për t'u kujdesur mirë. Një mënyrë e mirë për ta bërë këtë është ta vendosni në një vend ku do ta shihni çdo ditë. Mund ta vendosni edhe në një vend ku nuk do të ndërpriteni.

Karriget me shumicë Metal Cafe është lider në treg në ofrimin e mobiljeve me cilësi të lartë dhe me stil. Përveç gamës sonë të stolave, karrige plastike të palosshme, karrige për grumbullim, karrige bistro, mobilje kopshti, stola baresh, stola, tavolina, karrige për konferenca, karrige argëtimi, krevat fëmijësh, mobilie për fëmijë, mobilie shkolle, mobilje për fëmijë, mobilie për femra, fëmijë krevat, mobilje dhome gjumi, mobilim hoteli, orendi ngrenie, mobilje zyre, tavolina shkollore, mobilje ndenjeje, orendi dasmash, mobilje zyre shtepie, mobilje kuzhine, mobilje per femije etj.

Është e lehtë për të gjetur xhaketa lëkure të lira në shumë raste, por është e rëndësishme të zgjidhni atë të duhurin. Shumë njerëz zgjedhin të blejnë xhaketa lëkure nga Kina, sepse ato janë më të lira se blerja e tyre nga tregu i tyre lokal. Nëse jeni duke kërkuar për xhaketa lëkure të lira, atëherë është e rëndësishme të siguroheni që të merrni më të mirën. Ju gjithashtu mund të shikoni këto 5 rregulla të thjeshta që duhen ndjekur kur zgjidhni një xhaketë lëkure të lirë. Sigurohuni që të zgjidhni një xhaketë lëkure të lirë që është e rehatshme për ju. Është e rëndësishme të blini një xhaketë lëkure të lirë që është e butë dhe nuk e dëmton lëkurën tuaj.

Aplikimi i karrigeve metalike të kafeneve me shumicë është shumë i popullarizuar. Për t'u siguruar që të merrni vlerën më të mirë për paratë tuaja, është e rëndësishme të zgjidhni materialin e duhur për nevojat tuaja. Një shembull i mirë i kësaj është me stolin tonë të çelikut me cilësi të lartë. Ne përdorim çelik me cilësi të lartë dhe mund të jemi shumë të besueshëm. Kostoja e stolave ​​tona prej çeliku është e përballueshme dhe ne kemi një gamë të gjerë ngjyrash dhe stilesh për të zgjedhur. Me kaq shumë stile të ndryshme për të zgjedhur, është e lehtë të kuptohet pse njerëzit i pëlqejnë stolat tona prej çeliku.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karrige ngrënieje restoranti Shitje me shumicë Yumeya YT2132 Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundimi i palltos me pluhur Tiger 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsion ngjyrash të ndryshme Parametri përkatës 1. Madhësia: H770*SH470*W460*D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Restorant, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kontratë Karriget e ngrënies së restorantit Yumeya me cilësi të lartë me shumicë. Shërbimet e personalizuara janë në dispozicion. Merr më shumë informacion! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Tigër Powder Plush fundi 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsioni i ngjyrave të ndryshme Parametrat 1. Madhësia: H770*SH470* W460* D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Restorant, Kafene, Shtëpi të të moshuarve, Kontratë Kryetar Jumeya është një ndërmarrje që kushton vëmendje të ngushtë përmirësimin e teknologjive të prodhimit dhe forcës së R&D. Ne jemi të pajisur me makineri të avancuara dhe kemi ngritur disa departamente për të kënaqur nevojat e ndryshme të një numri të madh klientësh. Për shembull, ne kemi departamentin tonë të shërbimit i cili mund t'u ofrojë klientëve shërbime shumë efikase pas shitjes. Anëtarët e shërbimit janë gjithmonë në gatishmëri për t'u shërbyer klientëve nga vende dhe rajone të ndryshme dhe të gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Nëse jeni duke kërkuar mundësi biznesi ose keni interes në shitjen me shumicë të karrigeve tona të ngrënies së restorantit, na kontaktoni. Yumeya Chairs është krenare që është një partner me klientët në segment. Email-i juaj ose telefonata në +86 13534726803 është i mirëpritur nga ne. Në këtë festival, Yumeya Chairs ka nisur një sërë promovimesh për . Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/restaurant-dining-chairs-wholesale-yumeya-yt2132.html
Përditësim i ri: karriget metalike të kafenesë me shumicë do të dalin së shpejti!
Karrigen e plotë të cafeve metali Karriget e kafeve të metalit të plota. Karriget e kafeve të metalit të plota. Përcaktime: ● Madhësia:H1080*SH760*W450*D550mm ● COM:0.90 metr ● Stack: Nuk mund të mbështjell ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs ● Nëpërmjet kësaj vizite, patëm një kuptim më të thellë dhe më gjithëpërfshirës të kompanisë sonë dhe stolisjen komerciale të ngrënies YG7176 Yumeya prej alumini me kokrra druri me dizajn modern. ● Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë të reja në dizajn, cilësi në përzgjedhjen e materialeve, të shkëlqyera në punim dhe të bukura në dizajn. Në Yumeya Chairs, ne krenohemi me teknologjinë, produktet dhe sistemin tonë të shkëlqyer të menaxhimit, të gjitha këto që na dallojnë nga konkurrentët e tjerë në treg. Ne fokusohemi shumë në cilësinë e produkteve dhe shërbimeve dhe përpiqemi maksimalisht për të kënaqur çdo klient. Duke punuar me kompani të besueshme logjistike dhe duke ndjekur në mënyrë rigoroze rregullat e Doganës, ne sigurojmë që paketat tuaja t'ju dorëzohen të sigurta dhe të shëndosha. Ju mirëpresim ngrohtësisht në fabrikën tonë dhe provoni produktin tonë të ri - karrige metalike kafenesh me shumicë. Ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni! Telefoni: +86 13534726803. Jeni gjithmonë të mirëpritur të vizitoni kompaninë tonë ose fabrikën tonë! Ne nuk mund të mendojmë për një mënyrë më të mirë për të festuar sesa të ofrojmë promovime për gjërat që klientët tanë të dashur vërtet dëshirojnë ose kanë nevojë. Shfaq Detajet Karrige komerciale e ngrënies prej alumini me kokrra druri me dizajn modern YG7176 Yumeya
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karrige Barstool Metal Për Shitje Restoranti me Shumicë Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H1080*SH760*W460*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Karrige për restorant me shumicë - Furnizuesi cilësor i stolave ​​të bareve të restoranteve, Yumeya Chairs është i specializuar në stolat e restorantit prej metali prej druri klasik dhe të fortë, Inquire online! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H1080*SH760* W460* D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● shprehën mirënjohjen e tyre për produktin tonë Karriget e barit me kokrra të forta prej druri për restorantin me shumicë Yumeya YG7071. ●Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë prodhuar në përputhje me standardet kombëtare të cilësisë. Përveç kësaj, produktet janë testuar rreptësisht për të siguruar cilësi të lartë të produkteve përpara se të hidhen në treg. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Koncepti i menaxhimit të kompanisë: ''. Na kontaktoni për të mësuar se si mund t'ju ndihmojmë! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/metal-barstool-chairs-for-restaurant-wholesale.html
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, Karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe po tërheqin vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Ne i kemi kushtuar vëmendje prodhimit më të mirë dhe ofrimit të shërbimit më profesional. karriget e ngrënies së restorantit janë një produkt i mirë dhe i besueshëm me qëndrueshmëri të lartë dhe qëndrueshmëri afatgjatë. Mund të përdoret gjerësisht në shumë industri, duke përfshirë ndërtimin, naftën, kimikatet, mjekësinë, ushqimin, makineritë dhe instrumentet. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë të dizajnuara mirë dhe praktike. Ato kanë cilësi të mirë, mjeshtëri të mirë dhe çmim të arsyeshëm. Që nga themelimi në , Yumeya Chairs ka ndjekur gjithmonë rregullat e tregut dhe ka kujdesur për kërkesën e tregut. Ne kemi kryer vazhdimisht risi dhe kemi përmirësuar cilësinë e produktit. Ne përpiqemi të ofrojmë instrumente muzikore me cilësi të besueshme, pamje të mirë dhe lloje të shumta. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Rreturat e ngrënies. kanë një frekuencë shumë të lartë përdorimi, kështu që do të ketë kërkesa të veçanta për forcën. Duke përdorur strukturën dhe tubin e patentuar Yumeya, Yumeya Karriget e restorantit tregtarë Mund të mbajë më shumë se 500 lbs. Ndërkohë, Yumeya u premton të gjitha karrigeve komerciale të ngrënies një garanci kornizë 10-vjeçare. Aktualisht, Panda, lopa e shenjtë dhe restorante të tjera të njohura përdorin Yumeya si kryesore Furnizues i karrigeve të restorante . Karriget e ngrënies së restorantit me shumicë, kontaktoni Yumeya Furniture, e cila është prodhuesi kryesor i karrigeve të restorantit dhe karrigeve të kafenesë në Kinë. Kemi. Karriget e kafeve të plota. dhe gjithashtu ofron shërbim për karriget e ngrënies me porosi & Karriget e restorantit. Nëse jeni duke kërkuar për shitës të besueshëm për karriget e ngrënies së restorantit ose karriget e kafenesë me shumicë, Yumeya është zgjidhja perfekte. Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H800*SH470*W460*AW580*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Shfaq Detajet E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne marrim idenë e ''. Ne jemi gjithmonë këtu për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. Na kontaktoni: http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/commercial-dining-chairs-wood-grain-metal-restaurant-arm-chair.html
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karrige ngrënieje prej alumini me shumicë prej druri Yumeya YL1355 Karrigia jonë e ngrënies YL1355 Yumeya me shumicë prej alumini me grurë druri ofron performancë të lartë me një dizajn bashkëkohor. Ne kemi zgjidhje për tavolina dhe karrige kafeneje me shumicë për të gjitha nevojat tuaja. Përcaktime: ● Madhësia:H880*SH470*W470*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Karriget Yumeya ka qenë e specializuar në prodhimin për shumë vite. Parimi ynë i bashkëpunimit është që karriget e ngrënies prej alumini kanë një dizajn të thjeshtë, mjeshtëri të shkëlqyer dhe pamje tërheqëse. Mund të përdoret gjerësisht në shumë vende, duke përfshirë shtëpitë, hotelet, restorantet, qendrat tregtare dhe ndërtesat e zyrave. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs përmirësojnë shumë efikasitetin e prodhimit. Ato janë me strukturë kompakte, performancë të qëndrueshme, cilësi të besueshme, performancë me kosto të lartë dhe aplikim të gjerë. Karriget Yumeya u krijua në . Për shumë vite, ne i jemi përmbajtur gjithmonë konceptit të zhvillimit të 'mbijetuar nga cilësia, zhvillimi nga teknologjia'. Ne kemi adoptuar modelin modern të biznesit dhe metodat standarde të prodhimit, në mënyrë që të ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Me forcë të forta R&D dhe aftësitë e prodhimit, Kryetarët Jumeya tani është bërë një prodhues profesional dhe furnizues i besueshëm në industri. Të gjitha produktet tona duke përfshirë karriget e ngrënies prej alumini janë prodhuar në bazë të sistemit të rreptë të menaxhimit të cilësisë dhe standardeve ndërkombëtare. Bizneset tona të shërbimit furnizohen me ndihmën e ekipit tonë profesional të shërbimit. Klientët nga vende dhe rajone të ndryshme mund të shijojnë shërbimin më të kënaqshëm përmes rrjetit modern. Na kontaktoni për të zbuluar më shumë rreth nesh. Të interesuar për më shumë raste apo kompania jonë? Na kontaktoni! Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yl1355-yumeya-wholesale-wood-grain-aluminium-dining-chair.html
Karrigia e ngrënies prej alumini me listë të re është në shitje TANI!
Karrigia e ngrënies prej alumini me listë të re është në shitje TANI!
Karrige komerciale e ngrënies prej alumini me grurë druri Yumeya YW5654 Po kërkoni prodhues dhe furnizues të karrigeve të tavolinave dhe kafeneve? Kontaktoni Yumeya Furniture sot! Shikoni më shumë këtu për informacionin e karriges së ngrënies së krahut të ngrënies nga alumini me kokrra druri YW5654 Yumeya! Përcaktime: ● Madhësia: H885*SH470*W470*AW590*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Qëndrimi në ofrimin e shërbimit të hollë dhe më të mirë ndaj klientit ka qenë parimi ynë. Vizita shënon popullaritetin në rritje dhe ndikimin e industrisë së Yumeya Chairs. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe duke tërhequr vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Karriget Yumeya mund të sigurohen që klientët të kenë një përvojë të kënaqshme shërbimi pasi produktet tona kanë kaluar shumë çertifikime. E themeluar në , Yumeya Chairs krenohet që njihemi si një ofrues harduerësh me një ndalesë, me të gjitha produktet tona të disponueshme vazhdimisht për dorëzim të menjëhershëm. Yumeya Chairs paraqet konceptin e biznesit të ''. Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni përmes http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5654-yumeya-new-commercial-wood-grain-aluminium-dining-arm-chair.html
E RE NË | kolltuqe komerciale Sapo mbërriti!
E RE NË | kolltuqe komerciale Sapo mbërriti!
Karrige e krahut ngrënieje me kokrra alumini të stilit francez Yumeya YW5572 Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H960*SH470*W480*AW580*D580mm 2. COM: 0.9 jardë 3. Stack: Lartësia maksimale 5 copë Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Po kërkoni karriget më të mira të ngrënies me shumicë në kafene? Shkoni me mobiljet Yumeya! Karrigia jonë e ngrënies me cilësi të lartë YW5572 Yumeya e stilit francez Yumeya me kokrriza druri alumini mund të jetë zgjidhja juaj ideale! Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H960*SH470*W480*AW580*D580mm 2. COM: 0.9 jardë 3. Stack: Max 5pcs e lartë Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Ne kemi mbajtur qëllimin për të qenë një nga prodhuesit kryesorë. Mbi bazën e konsolidimit të tregut ndërkombëtar, Yumeya Chairs rrit më tej investimet në zhvillimin e produktit, promovimin dhe shërbimin e markës, vazhdimisht inovon dhe zgjeron në mënyrë aktive tregun ndërkombëtar! Si një markë lider në industri, Yumeya Chairs ka një reputacion të mirë të markës dhe tërheq shumë klientë të huaj. Si një ndërmarrje e standardizuar, Yumeya Chairs dallohet në tregun global të pajisjeve dhe është miratuar nga shumë institucione ndërkombëtare. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne vazhdojmë të çojmë përpara angazhimin e ''. Sapo të provoni, jemi të sigurt që do të ktheheni për më shumë! Kontrolloni përsëri shpesh! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5572-yumeya-french-style-aluminium-wood-grain-dining-arm-chair.html
Sezoni i Ri, Pajisje e Re, Reklama e karrigeve të reja të ngrënies
Sezoni i Ri, Pajisje e Re, Reklama e karrigeve të reja të ngrënies
● Për fat të mirë, ishte shumë i kënaqur, veçanërisht në lidhje me produktin e synuar. ●Karriget Yumeya mban nga afër ritmin me kohën. Prodhojmë karrige të ndryshme metalike ngrënieje, karrige banketi, mobilje komerciale në bazë të kërkesës së tregut. Produktet tona janë të sigurta, miqësore me mjedisin, inteligjente dhe që kursejnë energji. Ata fitojnë vlerësimin e konsumatorëve. Për Cafe Chair nuk është vetëm mobilim, por edhe zbukurim. Në konsideratë të plotë të prakticitetit dhe bukurisë, metali i kokrrës së drurit Yumeya Karrige e ngrënies kafe. ka karakteristika të dukshme, siguri, pëlhurë të rehatshme, të larë dhe kështu me radhë. Karriget e ngrënies së kafesë prej alumini me grurë druri Yumeya ka më shumë se 10000 raste të suksesshme në më shumë se 80 vende të botës, duke përfshirë shumë restorante të njohura të nivelit të lartë si HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restorantet më romantike në LA. Karrige kafenesh me shumice na kontaktoni. Shfaq Detajet Përcaktime: ● Madhësia:H900*SH470*W470*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs E themeluar në , Yumeya Chairs krenohet që njihemi si një ofrues harduerësh me një ndalesë, me të gjitha produktet tona të disponueshme vazhdimisht për dorëzim të menjëhershëm. Kompania jonë është në dritën e parimit të sipërmarrjes së biznesit të menaxhimit të ''. Mësoni më shumë rreth produkteve tona të ndryshme në http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yl1530-yumeya-wood-grain-aluminum-cafe-dining-chair-wholesale.html
Bëhuni I PARI që provoni kafenenë më të madhe të kolltukut?
Bëhuni I PARI që provoni kafenenë më të madhe të kolltukut?
Ajo ka një mori karakteristikash, si p.sh. janë prova perfekte që cilësia e tij plotëson standardet ndërkombëtare. Nëse jeni të interesuar për këtë artikull, kushtojini vëmendje kafeneja e kolltukëve është bërë nga lëndë të para të kualifikuara dhe të lehta për t'u përpunuar. Duke kombinuar të gjithë performancën e shkëlqyer të këtyre materialeve, është i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm në përdorim. Pikat kryesore të tij përfshijnë kryesisht. Është një kombinim i përsosur i të gjithë përsosmërisë dhe është i detyruar të krijojë përfitime për klientët. Ne kemi mbështetur qëllimin për të qenë një nga prodhuesit kryesorë. Të gjitha komentet, si dhe pyetjet në lidhje me kolltukun e kafesë prej alumini me kokrra druri cilësor YW5659 Yumeya, mirëpriten nga Yumeya Chairs. Jini të lirë të na kontaktoni: +86 13534726803 me telefon ose me email. Kolltukë kafeje alumini me kokrra moderne cilësore druri YW5659 Yumeya Përcaktime: ● Madhësia: H820*SH470*W470*AW580*D580mm ● COM: 0,80 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Yumeya Chairs fokusohet në parimin e "përmirësim të vazhdueshëm të cilësisë së produktit" Dhe sjell aktivisht R.&Kërkimi D përpara prodhimit. Yumeya Chairs është një lojtar kyç në industrinë vendase me produkte kryesore si kolltuku i kafesë me kokrra druri cilësor modern YW5659 Yumeya. Ajo ka ndërtuar imazhin e saj të mirë në botë. Parimi ynë i bashkëpunimit është. Kafeneja e kolltukut ka performancë të qëndrueshme dhe cilësi të besueshme, e cila prodhohet me kujdes bazuar në materiale të shkëlqyera. Mund të aplikohet në shumë industri si në kimikate, makina, ndërtim inxhinierik, prodhim makinerie, pajisje elektrike dhe përmirësimin e shtëpive. Yumeya Chairs është i përkushtuar ndaj inovacionit teknik, menaxhimit fleksibël dhe përmirësimit të pajisjeve të përpunimit për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë bërë nga materiale me qëndrueshmëri të mirë dhe cilësi të lartë. Ato kanë avantazhet e rezistencës ndaj konsumit, rezistencës ndaj korrozionit dhe rezistencës së mirë. Ato mund të përdoren gjerësisht në skena të ndryshme industriale. Në vitet e kaluar, Kryetart Jumeya ka përqëndruar në R&D dhe prodhimin e makinerive. Makineritë tona fitojnë besimin dhe njohjen për performancën me kosto të lartë, cilësi të mirë dhe çmim të favorshëm. Nëse kthimi është shkaktuar nga cilësia e produktit ose gabimi nga ne, ju do të garantoheni të merrni 100% rimbursim. E themeluar vite më parë, Yumeya Chairs ka grumbulluar përvojë të pasur në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e serive të ndryshme të produkteve. Ndër to, kafeneja me kolltukë është produkti më i ri i zhvilluar në mënyrë të pavarur nga ne. Duke u mbështetur në ekipin tonë të shërbimit, ne ofrojmë statusin më të fundit të porosisë për klientët dhe zgjidhim problemet në çdo kohë. Nëse dëshironi të dini më shumë informacion rreth nesh ose produkteve tona, ju lutemi na kontaktoni. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me tonën ose ne, ju mirëpresim ngrohtësisht nga ne për të vizituar fabrikën tonë. Nëse keni pritur të bëni blerjet tuaja për pushime, atëherë sot është dita juaj! Ne kemi nisur një SUPER SHPITJE festash! http://www.youmeiya.net/product/professional-modern-aluminium-wood-grain-cafe-armchair.html
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.