loading

Yumeya Furniture - Karriget e ngrënies komerciale nga metali i drurit & Furnizues për karrige hoteli, karrige për ngjarje & Karrige restorante 

Mobilje për banket hoteli-si të bëni një punë të mirë të trajtimit të mobiljeve të hotelit rezistent ndaj lagështirës-

Mobilje për banket hoteli -si të bëni një punë të mirë ndaj lagështirës - trajtimi i mobiljeve hoteliere?

Mobilje për banket hoteli-si të bëni një punë të mirë të trajtimit të mobiljeve të hotelit rezistent ndaj lagështirës- 1

Chaohui Xiaobian ju bën të kuptoni se si të bëni mirë në mobiljet e hoteleve. Në sezonin e shirave, lagështia e ajrit është e madhe, dhe mjedisi i lagësht shpesh ka disa efekte negative në mobiljet e hotelit. Si të bëni punë rezistente ndaj lagështirës për mobiljet e hotelit për të ruajtur mirëmbajtjen e mobiljeve të hotelit dhe për t'u bërë një prioritet kryesor për industrinë e hotelerisë. Këtu është një metodë rezistente ndaj lagështirës për disa mobilje hoteli.

Vëri mobiljet e hotelit siç duhet. Lagështia relative e vendeve ku vendosen mobiljet e hotelit duhet të kontrollohet në rreth 50%, në mënyrë që të jetë deri te dyert dhe dritaret. Nëse është një shtëpi njëkatëshe, mobiljet e hotelit duhet të ngrihen siç duhet për të parandaluar gërryerjen e këmbëve nga lagështia; mund të ndahet edhe me një jastëk të butë në zonën ku mobiljet e hotelit janë në kontakt me tokën. Hendeku është për të parandaluar që pjesa e pasme e mobiljeve të hotelit të gërryhet dhe të deformohet nga muri për një kohë të gjatë. Nëse është e mundur, mund të vendosni edhe një bakër me një këmbë bakri në mobiljet e hotelit.

Desikunt dhe lagështi. Shumë nga supermarketet përdoren për kuti anti-dehumidifikimi që thithin lagështinë dhe qeset e lagura të lagura, si dhe sende të thara si karboni aktiv. Blini shtëpi, mund të vendosni lagështi në sirtarin e mobiljeve të hotelit, në gardërobën ose në cep të këndit. Megjithatë, pas një periudhe kohore, materiali në kuti ose qese duhet të hiqet dhe gëlqereja ose tharësi tjetër me shumicë duhet të përdoret përsëri. Qesja dehumiduese me rrëshirë thithëse uji dhe qymyr druri është më e përshtatshme për hapësirën e vogël të vendosur në një hapësirë ​​të vogël. Për shembull, një hapësirë ​​e mbyllur si gardëroba dhe kabineti i këpucëve mund të varë një çantë.

Pajisjet e pajisjeve shtëpiake janë të lagura. Në një mjedis të lagësht, pajisjet shtëpiake mund të përdoren gjithashtu për të hequr lagështinë. Kondicioneri në përgjithësi ka funksion dehumidifikimi. Nëse lagështia e dhomës është shumë e madhe në ditët me shi, kondicioneri mund të përdoret për të hequr lagështinë e brendshme. Duhet theksuar se duhen dy ose tre orë për të përdorur kondicionerët për të lagur dhe për të parë nëse është i ngadalshëm. Në përgjithësi, nuk këshillohet të fryni direkt në mobiljet e hotelit kur ndizni kondicionerin. Përveç kësaj, mobiljet e hotelit duhet të mbahen larg ngrohjes dhe pajisjeve të tjera.

Mobilje për banket hoteli-si të bëni një punë të mirë të trajtimit të mobiljeve të hotelit rezistent ndaj lagështirës- 2

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Shfaqe Qendra Info Blog
Karrige e banketit të hotelit-mobilje hotelieri e thjeshtë dhe në modë është më e popullarizuar tek të rinjtë sedilje me kartë restoranti perëndimor Kombinimi i tavolinës dhe karriges së sotme
Mjeshtëria e prodhuesit të mobiljeve për banket hoteliNë botë ka 3146 kompani me jetëgjatësi më shumë se 200 vjet, më e shumta në botë, 837 në Ger
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget mbretërore britanike të ngrënies, një
Karrige e banketit të hotelit - mobilie hoteli e thjeshtë moderne çanta e butë, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar si
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson rehatinë
Karrigia e banketit të hotelit -flasin për pastrimin e mobiljeve të hotelit Pastrimi Kohët e fundit çështja e pastrimit të hotelit ka hyrë edhe një herë në vizionin e të gjithëve dhe ka shkaktuar grevë
Karrige e banketit në hotel - ju mësojmë se si të dalloni cilësinë e karrigeve të banketit Karrigia e banketit në përgjithësi i referohet mobiljeve që përdoren për pushim dhe ngrënie në hotele
Karrige banketi hoteli -Klasifikimi i stilit të karrigeve të banketit të zakonshëm hoteliNjë hotel me pesë yje nuk është mjaftueshëm i mirë, mjedisi nuk mjafton dhe lidhet me shumë f
Karrige e banketit në hotel - industria e mobiljeve ka shumë mobilje duke mos i kushtuar vëmendje racionalitetit të dizajnit të mobiljeve Dizajni i mobiljeve të banketit duhet të ndjekë
Karrigia e banketit të hotelit -si duhet të mirëmbahet karrigia e banketit?Kur blini një karrige banketi, duhet t'i kushtoni më shumë rëndësi komoditetit të karriges. Kur blen një.
nuk ka të dhëna
Customer service
detect