loading

Yumeya Furniture - Faumea Nofo'ai Fa'atau Fa'atau & Fa'atau mo Nofoa Faletalimalo, Nofoa o mea'ai & Nofoaga o faleʻai 

O a atinaʻe na faia e le Yumeya Furniture i le 2023?

×

Matou te fiafia e fa'asoa atu ia te oe mea fou o lo'o galulue ai la matou 'au. I le tausaga talu ai, Yumeya Furniture ua tuuto atu i le tuleia o tuaoi o oloa ma tekinolosi , ma matou te matua mitamita lava i mea ua matou ausia.  

  E i ai se matou Fa'amaumauga Sili

I le 2023, o se tasi o mea sili ona taua na ausia o le mea moni na matou mauaina le faʻatupulaia o tupe maua ona o matou nofoa faapisinisi e fiafia i ai le tele o tagata. I nai tausaga ua tuanaʻi o le siosiomaga faʻamaʻi, ina ua le lelei le tulaga o le tamaoaiga o le maketi, o le faatinoga a Yumeya na faʻasaga i le saito ma maua ai se faʻaaliga matagofie.  faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga o le sili atu i le 30%, ma fausia ai se faʻamaumauga fou maualuga i le 2023.

O a atinaʻe na faia e le Yumeya Furniture i le 2023? 1

Fa'amanatuina le 25 Tausaga Fa'atekonolosi Fa'atekonolosi Uila La'au Saito

O le tausaga 2023 e faailoga ai le 25 tausaga o Metal Wood Grain Technology, talu mai Mr Gong, le na faavaeina le Yumeya Furniture ma le  atina'e o Metal Wood Grain Technology, na gaosia muamua nofoa fafie fafie i le 1998. E ala i le suʻesuʻeina ma le faʻaaogaina o metotia sili ona alualu i luma ma tekinolosi i le 25 tausaga talu ai, ua faʻatulagaina lelei e Yumeya o ia lava o se taʻutaʻua taʻutaʻua o nofoa fafie fafie. O le faʻaauau pea o le atinaʻeina ma le tuputupu aʻe o la matou tekinolosi fafie fafie i le 25 tausaga talu ai ua faʻaosofia ai i matou i ni maualuga fou. 

O a atinaʻe na faia e le Yumeya Furniture i le 2023? 2

Atinae o M etal W ood  G Timu T tekinolosi

I a matou talanoaga ma le tele o tagata faʻatau i atunuu i sisifo, latou te iloa uʻamea fafie ae o loʻo i ai pea manatu tuai e uiga i fafie fafie. I a matou talanoaga ma le tele o tagata faʻatau i atunuu i sisifo, latou te iloa uʻamea fafie ae o loʻo i ai pea manatu tuai e uiga i ai.

Ua suia tele le Yumeya Metal Wood Grain pe a faatusatusa i le taimi ua tuanai, pe a uma, i le tele o tausaga ua mavae, o le nofoa uʻamea fafie o loʻo i ai se fafie malosi vaivai e lagona le toʻatele o tagata o le a manatu e masani lava o se nofoa uʻamea, ma o lea e lagona ai le taugofie. I aso nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le tekonolosi, ma o nofoa Metallic Wood Grain i aso nei e foliga mai ma le atamai ma e iai se mea faʻapipiʻi laupapa moni,  Afai e te le va'ai toto'a, atonu e te manatu o se nofoa fafie moni.

O a atinaʻe na faia e le Yumeya Furniture i le 2023? 3

 

Ua Fa'atuputeleina le Ta'uta'ua o Saito La'au u'amea

I le 2023, na matou faʻalauiloaina ai le "Global Product Promotion Tour" a Yumeya, o se tausaga lea na faʻaalia ai e le matou 'au. taunuu  i atunuu e 10 ma aai e 20. Sa matou feiloai ma tagata fou ma tagata o loʻo i ai nei ma talanoaina le nofoa fafie fafie ma i latou. O le taunuuga o le tele ma le tele o tagata fa'atau oloa na latou iloaina le aoga o fatu laupapa u'amea ma ua sili atu ona lauiloa.

O le tau o se nofoa fafie uʻamea e naʻo le 40-50% o le tau o se nofoa fafie malo o le tulaga tutusa. Atonu e taumānatu nisi tagata: o le tau o fatu laupapa uʻamea a Yumeya Fale  e tutusa lelei nofoa ma le tau o laupapa malo Fale  nofoa. Ae o le mea moni, o nofoa fafie fafie o loʻo i ai se nofoa fafie malo e le mafai ona faʻatusatusa i le malosi maualuga.

O paipa eseese o le fafie  nofoa saito s faavaa E  faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻapipiʻi ma e iai a matou mea faʻapitoa faʻatulagaina. E tusa lava pe o le nofoa pa'u  i lalo i le tele o taimi, o le a le mafatia i le faʻaleagaina o le fausaga pe a uma le tele o tausaga o faʻaoga i totonu o se faleaiga avanoa ma feoaiga mamafa. I se isi itu, afai o se nofoa laupapa malo e pa'u i lalo pe masae i totonu o se faleaiga pisi, o le a amata ona matala lona fausaga ma e tatau i le tagata faigaluega ona sui le nofoa i se nofoa fou.

E le gata o nofoa fafie fafie e ofoina atu ia te oe se tau taugofie, ae Yumeya  e ofoina atu foi ia te oe se 10 tausaga fa'amaonia fa'avaa. Yumeya  u'amea nofoa fafie e avatu ia te oe 100% tulaga faatuatuaina i le 50% o le tau. O nisi o matou tagata fa'atau e mafaufau pe o le a lava le malosi o lo matou fa'aogaina o le alumini e fai ma mea mata mo o matou nofoa?  O le mafiafia o la matou alumini e sili atu nai lo le 2.0mm ma o vaega mamafa e sili atu nai lo le 4.0mm. Matou te faʻaaogaina paipa faʻamalosi &Fausia i le fausaga, o le malosi e sili atu le faaluaina nai lo le masani. I le fa'aletonu o le tamaoaiga o lo'o i ai nei, o nofoa u'amea fafie e fa'asaoina ai tupe a lau pisinisi i se taimi umi, lea e mautinoa lava e aumaia ai le fa'atauva i maketi a tatou tagata fa'atau, o le mafua'aga lea ua atili ai ona ta'uta'ua le nofoa u'amea.

O a atinaʻe na faia e le Yumeya Furniture i le 2023? 4

 

I maʻua U pgraded O ur F tala faatino T o M eet G toe fai C luitau I n T o ia F lumanai

Ona o le faatupulaia o le gafatia tau pisinisi o Yumeya ma le faʻateleina o manaʻoga mo oka, ua matou faʻaleleia le matou fale faigaluega. Na matou faʻalauteleina le tele o le fale gaosi oloa ma faʻaleleia le laina faʻalelei ma le olo. Na matou faʻaalia nisi faʻaoga m e pei o robots uelo fa'aleleia mai le tolu i le ono. O loʻo faʻaaogaina aloaia foʻi la matou fale suʻesuʻe, o meafaigaluega i totonu o le fale suʻesuʻe e mafai ona suʻeina mea e aofia ai ie nofoa, foam, malosi, mafanafana, ma isi mea uma, e tusa ai ma tulaga BIFMA / ANSI. Afai e manaʻomia e lau tagata faʻatau le faʻamaoniga o le pasia o le suʻega, e mafai ona matou faia le suʻega o le poloketi i totonu o le fale suʻesuʻe e faʻamautinoa ai e le o faʻafitauli le lelei o lou nofoa.

O a atinaʻe na faia e le Yumeya Furniture i le 2023? 5

 Asiasi nei  O le aoina o nofoa fa'atau a le Yumeya Furniture  e su'esu'e se lalolagi o nofoa aulelei, umi, ma fa'alelei 

prev
Warmly Welcome You To Visit Yumeya To Kick Off The New Business Season
What to Look For In Commercial Cafe Chairs?
sosoʻo ai
fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesoʻotaʻi ma matou
Customer service
detect