loading

Yumeya Furniture - Faumea Nofo'ai Fa'atau Fa'atau & Fa'atau mo Nofoa Faletalimalo, Nofoa o mea'ai & Nofoaga o faleʻai 

O Tulaga Fou i Konekarate Faleaiga Meaafale Design In 2023

×

  Na amata ona gauai atu tagata faʻatau i o latou siʻosiʻomaga ina ua faʻamutaina le loka COVID-19, manaʻo i se faʻataʻitaʻiga faʻalelei e faʻafetai ai a latou taumafataga. O lenei "aiga i fafo" fou e faʻalagolago tele i le faʻalelei, faauo, ma uiga iloga o se faleaiga.

  O elemene sili ona lelei o le taimi ua tuanaʻi ma le taimi nei o loʻo tuʻufaʻatasia i le taimi nei meafale faleaiga mamanu. O totonu ua mamanuina ma se faʻafefiloi o le ogatotonu o seneturi faʻatasi ma mea faʻaonapo nei, faʻaonaponei i mea uma mai pisinisi maualuga meaʻai i faleaiga masani ma faleaiga.

  I le fa'atulagaina o fale'aiga, fa'alelei ma fa'atinoga e ō fa'atasi. Konekalate meafale faleaiga e iai sona sao taua i le fa'atupuina o se si'osi'omaga manaia ma fa'alelei a'o atagia ai fo'i le fa'ailoga o le fa'ailoga. I le 2023, o loʻo tulaʻi mai faiga fou ma le fiafia i le malo o faleaiga meafale mamanu. Mai mea gafataulimaina e o'o atu i fa'asologa o nofoa fou, o lenei tusiga e su'esu'e ai faiga fou o lo'o fa'atulagaina le lumana'i o meafale fale'aiga konekarate.

          O Tulaga Fou i Konekarate Faleaiga Meaafale Design In 2023 1

Faamamafa le saogalemu

  I nofoaga pisi ma le toatele o tagata, e taua tele le saogalemu. O meaafale fa'akonekarate e masani ona fa'aoga mo le fa'aogaina i totonu o si'osi'omaga fa'apisinisi maualuga, o lea e tatau ai i le fausaga malosi o le nofoa ona tatalia le fa'aoga sili ona faigata. I le taimi lava e tasi, o le ie i luga o le nofoa e tatau ona ogatasi ma tulaga faʻapisinisi. O le ie o loʻo i ai se faʻamalama mumu, e fesoasoani e tetee atu i le mumu ma tuʻuina atu se pa puipui e faʻasaga i tulaga lamatia, tausia le saogalemu o tagata faatau ma le saogalemu o faleaiga. O nofoa fale'aiga fa'akonekarate e fetaui ma tulaga fa'apisinisi e fa'amautinoa ai le fiafia atoatoa o tagata i nei mea taumafa e aunoa ma le popole i fa'afitauli saogalemu. O le fa'atulagaina o se nofoa fa'akonekarate e ogatasi ma se fausaga mautu ma tulaga tau alamanuia ose tautinoga mautu, ma ose faiga e le mafai ona toe fa'afo'isia ma sa'o.

Fa'aauau le Avea i le Tulaga Tutotonu

  O se tasi o atina'e sili ona taua i le mamanu o meaafale fale'aiga o le fa'ateleina lea o le fa'amamafa i le fa'atumauina.     O lo'o su'e fo'i e le au fa'atau ma le au fai fale'aiga ni fofo fa'alesiosiomaga ona o fa'afitauli tau le si'osi'omaga ua o'o mai i luma o le silafia lautele.     A o'o mai i le mautu,  Metal Wood Grain Nofoa e tu matilatila o se filifiliga pito i luga   O mea moni mo le faia o nofoa fafie laupapa u'amea o le u'amea, o se punaoa toe faʻaaogaina ma e le mafua ai le mamafa o le siosiomaga.    O le nofoa fafie laupapa o lona uiga e mafai e tagata ona maua se foliga fafie ma paʻi i se nofoa uʻamea.   O fatu fafie u'amea e mafai ona aumaia ai i tagata foliga o le fafie e aunoa ma le tipiina o laau.  E fetaui foi ma manaoga o tagata e toe foi i le natura.

Fuafuaga Laiti ma Fa'atino

  I le 2023, e itiiti ifo le tele pe a oʻo i meafale faleaiga. O mamanu laititi o loʻo maua le malosi mo a latou laina mama ma faʻalelei le faʻaogaina. O matou nofoa o faʻataʻitaʻiga sili o le minimalism, e faʻaalia ai mamanu faʻapipiʻi ma pupuni faʻamoemoega ma tulimanu e maua ai ni mea matagofie ae faʻamamaina e faʻapipiʻi ai sitaili i totonu e amata mai i siʻosiʻomaga pito sili atu i tulaga masani.

  O nofoa mama ma fa'aputuina e sili ona ta'uta'ua mo lo latou fa'atinoina, fa'afaigofie ona toe fa'atulaga le fa'atulagaina o nofoa pe a mana'omia. O meaafale fa'akonekarate fa'aputuina e ofoina atu e sili atu nai lo na'o fofo fa'asao avanoa; o ni auala fou e fa'amalieina ai lou avanoa e aunoa ma le fa'aleaga mea fa'alelei po'o galuega 

Biophilic Design Integration

  Biophilic design, lea e tu'ufa'atasia ai elemene o le natura i totonu o avanoa, ua avea ma fa'atumauina i le fa'atulagaina o meaafale fale'aiga konekarate. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le tekinolosi fafie fafie, o le nofoa uʻamea o loʻo i ai le fua fafie tutusa ma le nofoa fafie. O le fafie e mafai ona fetaui ma manaoga o tagata e toe foi i le natura, ae o le malosi uamea e mafai ona ausia manaoga o le saʻo  siosiomaga faapisinisi. E tatau ona iloa e le au faleaiga le aafiaga lelei o elemene natura i le taumafataga, e aofia ai le faʻaleleia o lagona ma le faʻaitiitia o le atuatuvale.

  E le gata i lea, p la'au fa'atosina, ma fa'aofuofu fa'ameamata  fa'atupu se feso'ota'iga i fafo, e fa'amalie atili ai le 'a'ai ma to'a i o latou si'osi'omaga.

Fuafuaga Nofo Faigofie

  O le fa'atulagaina o nofoa fou o lo'o toe fa'avasegaina avanoa fale'aiga. O nofoa fa'amau, e pei o 'aiga ma fale'oloa, o lo'o suitulaga i nofoa e fetu'una'i. O faleaiga o loʻo faʻaaogaina meaafale faʻapitoa e mafai ona faigofie ona toe faʻatulagaina e faʻaoga ai le tele o pati ma mea e fai.

  O lenei fa'ata'ita'iga e ofoina atu le fetuutuuna'i i totonu o se si'osi'omaga fale'aiga fa'avavevave, e mafai ai ona vave fa'afetaui le fa'atulagaina o nofoa i taimi maualuga po'o taimi fa'apitoa. E le gata i lea, e faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o meaʻai e ala i le tuʻuina atu i tagata faʻatau se lagona o le filifiliga ma le pulea o latou nofoa e fiafia i ai.

Sitaili Faafefiloi mo Talosaga Eclectic

  O le Eclecticism o se isi tulaga iloga i le konekarate faleaiga meaafale mo le 2023. O le fa'afefiloi o sitaili meaafale eseese, meafaitino, ma lanu e mafai ona fa'atupuina ai se va'aiga fa'aosofia ma tulaga ese. O lenei faiga e fiafia i tagata eseese, ofoina atu se mea mo tagata uma. O nofoa 'ai fa'akonekarate ua mamanuina e sili atu nai lo na o ni meaafale faigofie - o mea tau ata e fa'apipi'i fa'atasi i so'o se fa'atulagaga, fa'asaga i tua'oi o mamanu e fa'atupuina ai se atemosifia e aofia ai le matagofie fa'aonaponei ma tu ma aga masani.

Nofoaga e Totogi Uealesi

  Faatasi ai ma le faʻateleina o le faʻalagolago i telefoni feaveaʻi ma isi masini faʻaeletoroni, e masani ona maua e le au 'aiga i latou lava e suʻe se pusa eletise avanoa. Ua iloa e le au fai meaafale fale'aiga lenei mana'oga ma o lo'o tu'ufa'atasia le fa'aogaina o tekonolosi fa'akomepiuta i laulau, fata, ma nofoaga o nofoa. O nei nofoaga uaealesi e fa'atauina ai mea'ai e mafai ai e tagata fa'atau ona fa'amalieina a latou masini a'o fiafia i a latou taumafataga, fa'atupuina se mea'ai e sili atu le fiafia ma aoga.

Filifiliga Fa'apitoa Fa'apitoa

  O fale'aiga ua fa'atuputeleina le liliu atu i aganu'u e tu'u'ese'ese ai i latou i se maketi fa'atauva. O meaafale fa'apitoa e mafai ai e le au fai fale'aiga ona fa'aalia le fa'asinomaga o latou ituaiga ma fa'atupu ai se si'osi'omaga tulaga ese moni. I la matou kamupani, matou te malamalama o le faʻavasegaina o nofoa 'ai konekarate e mafai ona fiafia! O le mea lena matou te tu'uina atu ai se fa'avasegaga o filifiliga iefu e sili atu nai lo le teuteuina - latou te fa'aopoopoina uiga ma fa'amafanafanaga ma atagia ai le ta'ito'atasi!  Mai mea fa'apipi'i fa'apitoa ma fa'ailoga o le fale'aiga i laulau ma nofoa fa'apitoa, o avanoa e le gata.

Fa'ai'uga iona

  O nei faiga e le gata e fetaui ma le fesuisuiai o mea e fiafia i ai tagata 'ai ae e fesoasoani foi i faleaiga e fetuutuunai i suiga o tulaga, e pei o le fesuisuiai o manaoga o tagata faatau ma le manaʻoga mo le fetuunaiga o nofoa nofoa. Mulimuli ane, o meaafale fale'aiga konekarate ua avea ma vaega taua o le 'ai, fa'aleleia le mafanafana, fa'afiafiaga, ma le fa'aauau i totonu o le alamanuia.

 

Faafesootai matou

   I la matou kamupani konekalate faapisinisi taʻutaʻua, Meafale Yumeya fa'apitoa i le tu'uina atu o meaafale sili ona lelei ma anagata fofo mo fale'aiga, faletalimalo, cafes, ma isi nofoaga. Susu maia i Faafesootaʻi i maʻua mo nofoa faleaiga faapisinisi 

prev
Inside Yumeya Factory : Where Quality Is Made
Launch of M+ Venus 2001 Series Yumeya
sosoʻo ai
fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesoʻotaʻi ma matou
Customer service
detect