loading

Yumeya Furniture - Faumea Nofo'ai Fa'atau Fa'atau & Fa'atau mo Nofoa Faletalimalo, Nofoa o mea'ai & Nofoaga o faleʻai 

Aisea e sili ai nofoa fa'aipoipoga a Yumeya i luga o le maketi?

×

Pe a oo mai i fuafuaga o faaipoipoga, o nofoa e te filifilia mo au malo e nofo ai o se filifiliga taua. A uma mea uma, e te manaʻo ia faʻalelei au malo, ma e te manaʻo foi latou te foliga lelei i ata! o Yumeya Nofoa o tausamiga o faaipoipoga  e sili ona lelei i luga o le maketi aua e faia mai mea e sili ona lelei, e faʻalelei, ma e sau i sitaili eseese ma lanu.

O a Nofoa Fa'aipoipoga?

O nofoa fa'aipoipoga o se ituaiga o nofoa e fa'apitoa mo le fa'aoga i fa'aipoipoga. O nei nofoa e masani lava ona faia mai se mea e sili atu le umi nai lo le nofoa masani, ma e masani ona i ai le maualuga maualuga e maua ai le lagolago mo le ulu ma tauau. O nofoa fa'aipoipoga e masani lava ona sili atu ona teuteu nai lo isi ituaiga nofoa, fa'atasi ai ma ituaiga eseese o mamanu ma lanu e maua. O se tasi o faʻamanuiaga autu o nofoa faʻaipoipoga o le mafai lea ona faʻaaogaina mo le sauniga ma le faʻafeiloaʻiga. O lea la, afai o loʻo e suʻeina se nofoa e mafai ona faia ni tiute faʻalua, Nofoa o tausamiga o faaipoipoga o le ala e alu ai. I le avea ai o se ponesi, e mafai foi ona latou faʻaopoopoina se paʻi teuteu i lau faʻaipoipoga.

Wedding Banquet Chairs

Aisea e Filifilia ai Nofo Fa'aipoipoga a Yumeya?

Ua faia e Yumeya ni nofoa pito sili ona lelei mo sili atu i le 10 tausaga . O matou o se taʻutaʻua taʻutaʻua ma faʻatau oloa siʻitia o ituaiga uma o nofoa, ma o matou oloa o loʻo faʻaaogaina e nisi o faletalimalo sili ona lauiloa ma mea e tutupu i le lalolagi atoa. A e filifilia Yumeya, e mafai ona e mautinoa o loʻo e mauaina le oloa sili ona lelei ile maketi.

O matou nofoa e faia mai mea e sili ona lelei, ma ua mamanuina e faʻafefe ai le faʻaaogaina mamafa. Matou te ofoina atu le tele o sitaili e filifili mai ai, ina ia mafai ai ona e mauaina le nofoa lelei mo lau mea na tupu.

Ma talu ai o matou o se fa'atau oloa si'iatoa, e mafai ona matou ofoina atu tau fa'atauvaga o le a fesoasoani ia te oe e tumau i totonu o lau paketi. O lea, afai o loʻo e suʻeina le filifiliga sili ona lelei i nofoa faʻaipoipoga, ia mautinoa e filifili Yumeya. O le a lē faanoanoa ai.

Aisea e Taua ai Nofo Fa'aipoipoga?

O nofoa fa'aipoipoga o se vaega taua o so'o se fa'aipoipoga. E le gata ina latou saunia se nofoaga lelei mo malo e nonofo ai, ae latou te fesoasoani foi i le fatuina o se foliga felagolagomai mo le mea na tupu. Pe a filifilia nofoa o taumafataga, e taua le mafaufau i le autu atoa ma le faiga o le faaipoipoga. O se faaaʻoaʻoga,  afai o le mea na tupu e aloaʻia, ona filifilia lea o nofoa fafie masani ma faʻaoga faigofie e talafeagai. Ae peitaʻi, afai o le faʻaipoipoga e sili atu ona masani, o nofoa palasitika felanulanuaʻi atonu o se filifiliga sili atu.

I le faaopoopo atu i foliga vaaia, e taua foi le mafaufau i le mafanafana o nofoa. O nofoa o taumafataga e tatau ona malosi ma faʻapipiʻi lelei ina ia maua ai e malo se nofoaga lelei e nonofo ai i le taimi o le talisuaga. Faatasi ai ma le tele o mea e tatau ona mafaufau i ai, e le o se mea e ofo ai o nofoa faʻaipoipoga o se vaega taua o soʻo se taumafataga o le faaipoipoga.

Aisea e sili ai nofoa fa'aipoipoga a Yumeya i luga o le maketi? 2

O le a le mea e sili ona lelei ai nofoa fa'aipoipoga a Yumeya i luga o le maketi?

I Yumeya, matou te mitamita ia i matou lava i le saunia o nofoa faʻaipoipoga sili ona lelei i luga o le maketi. Matou te faʻaaogaina naʻo mea sili ona lelei ma o matou gaosiga e le lua i le leai.

O nisi nei o mafua'aga e sili ai o tatou nofoa i luga o le maketi:

OEM ma ODM - O matou o se tagata tomai faapitoa OEM ma ODM gaosi oloa ma sili atu i le 10 tausaga o le poto masani. E mafai ona matou faʻavasegaina soʻo se nofoa e faʻafetaui ai ou manaʻoga ma manaʻoga.

  Faaaogā o le Tuuaʻi  - Matou te ofoina atu faʻaitiitiga mo faʻatonuga tetele ma matou ofoina atu le tele o felauaiga filifiliga e fetaui ma ou manaʻoga.

  10 Tausaga o le Faaaogā  - Matou te matua mautinoa i le tulaga lelei o matou nofoa matou te ofoina atu se faʻamaonia 10-tausaga faʻavaa. Ole mea lea e leai se isi tagata gaosi nofoa e ofoina mai.

  Tulaga Maualuga, Tulaga Faʻatonu, Saogalemu, Faʻamatalaga sili ona lelei, afifi tau  - O matou nofoa e faia mai mea maualuga ma latou ausia uma tulaga saogalemu. O latou foi e sili ona lelei mo tupe.

  Meafaigaluega Maualalo, Ose Faamautinoaga Malosi mo Va'a Tulaga Maualuga ma Va'a  - Matou te faʻaogaina meafaigaluega faʻaonaponei i la matou gaosiga o gaosiga e faʻamautinoa ai o matou nofoa e sili ona lelei. Matou te ofoina atu foi vave felauaiga mo poloaiga uma.

  Paaga Fuafuaga o le Pefu Pa'u Tiger - Ua matou galulue fa'atasi ma le Tiger Powder Coat e tu'u ai se fa'auma umi i luga o matou nofoa uma. O lenei mea e mautinoa ai o tatou nofoa o le a matagofie mo tausaga a sau.

A oʻo mai i nofoa faʻaipoipoga, e leai se filifiliga sili atu i luga o le maketi nai lo Yumeya. O a matou nofoa e faia mai mea e sili ona lelei ma o loʻo gaosia e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻaonaponei. Matou te ofoina atu foʻi le tele o felauaiga filifiliga ma faʻaitiitiga mo oka tetele. Fetalaʻi i i a i o it i lenei aso e aoao atili e uiga ia matou oloa ma le auala e mafai ona matou fesoasoani ia te oe!

Fa'afefea ona Filifilia Nofo Fa'aipoipoga Sa'o mo Lou Nofoaga?

Pe a fuafuaina se faaipoipoga, o se tasi o faʻamatalaga sili ona taua e mafaufau i ai o nofoa o le a faʻaaogaina mo le taumafataga. Le ituaiga nofoa e te filifilia e faʻalagolago i le sitaili atoa ma le autu o le faaipoipoga, faʻapea foʻi ma le paketi. O nai fautuaga ia e fesoasoani ia te oe e filifili nofoa sa'o mo lau fa'afiafiaga.

1. Sesi

O le mea muamua e mafaufau i ai pe a filifilia nofoa faʻaiʻuga o le sitaili atoa o le mea na tupu. E te alu mo se foliga masani, aloa'ia? Pe o e alu mo se mea fa'aonaponei ma malie? Faʻalagolago i le faiga o le faʻaipoipoga, e te manaʻo e filifili nofoa e faʻapipiʻi ai isi mea teuteu. O se faaaʻoaʻoga,  afai o lo'o e alu mo se va'aiga fa'aola, o nofoa laupapa o se filifiliga lelei. Afai e te alu i se mea e sili atu le manaia, ona sili atu lea o nofoa ufiufi veveti. O le taimi lava e te filifili ai i le sitaili atoa o le mea na tupu, o le a faigofie ona faʻaititia au filifiliga.

2. Tala o le Tupe

Ioe, o se tasi o mea e sili ona taua pe a filifilia soʻo se faʻamatalaga o le faaipoipoga o le paketi. O nofoa fa'ai'uga e mafai ona eseese le tau mai le taugata tele i le taugata tele. E taua le setiina o se paketi a'o le'i amataina lau sailiga ina ia e le alofa i se nofoa e le oo i lau tau. Pe a mafaufau i le paketi, ia manatua foi e te manaʻomia ni nofoa e lava mo au malo uma. O le mea e lelei ai, e tele naua filifiliga sili e maua i tau eseese, o lea e tatau ai ona e maua se mea e fetaui ma au sitaili ma lau paketi.

3. Faamāfanafanaga

E ui o sitaili ma le paketi o ni mea taua, e taua foi le filifilia o nofoa e faʻalelei mo au malo e nofo ai i le taimi o le taumafataga. A mafai, fa'ata'ita'i fa'atasi nofoa pe fesili atu mo se fa'amatalaga mai se tasi na fa'aaogaina muamua. E te manaʻo ia mafai e au malo ona malolo ma fiafia i latou lava i le taimi o le mea na tupu, o lea ia mautinoa o nofoa o le a maua ai le lagolago ma le mafanafana.

Manatu Faafitauli

O le filifilia o nofoa fa'aipoipoga sa'o e mafai ona avea ma se galuega faigata, ae o le teuina o nei fautuaga i lou mafaufau, o le a mafai ai ona e mauaina ni nofoa e fetaui ma lau sitaili, paketi, ma manaoga faʻamafanafana. Ma a oʻo mai i tulaga maualuga ma filifiliga mo le faʻapitoa, o nofoa faʻaipoipoga a Yumeya e sili ona lelei i luga o le maketi. Fetalaʻi i i a i o it i aso nei e aʻoaʻo atili e uiga ia matou oloa ma pe faʻafefea ona matou fesoasoani e faʻamanuia lau faʻamoemoe.

prev
Buying Commercial Dining Furniture: The Complete Guide!
Commercial Metal Chairs: Things to Consider When Buying!
sosoʻo ai
fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesoʻotaʻi ma matou
Customer service
detect