loading

Yumeya Furniture - Faumea Nofo'ai Fa'atau Fa'atau & Fa'atau mo Nofoa Faletalimalo, Nofoa o mea'ai & Nofoaga o faleʻai 

Aisea e Fa'aaoga ai Nofoa'au Fale'aiga i Fale'aiga?

×

Afai e iai sau fale'aiga po'o se pa ma e mana'o e fa'aopoopo pe toe fa'atulaga lou nofoa, e te lagona le popole i le tele o avanoa eseese. O filifiliga o lo'o avanoa mo oe e tusa ai ma le tau, lapopoa, ma fa'ailoga e le gata. Peita'i, e mana'omia le fa'asilisili o nofoa fa'ata'oto mai nofoa uma e avanoa mo fale'aiga fa'apisinisi. Nofoa nofoa faleaiga  fa'ata'ita'i ata o le fa'amavae, faitau se tusi, ma le pu'eina o uo. O nofoaga ia e mafai ai e se tasi ona malolo ma nofo i le fale pe a uma se aso faigata. Nofoa nofoa faleaiga, i le isi itu, ua atiaʻe e avea ma se vaega taua o meaafale faʻaonapo nei i kamupani o ituaiga uma i nai tausaga talu ai.  I se tulaga fa'apolofesa, e le o taimi uma e tu'u ai nofoa fa'amalo e fa'amalo ma malolo ai, ae latou te fesoasoani i tagata fa'atau, tagata fa'atau, ma tagata faigaluega ia lagona atili le to'a ma le fa'afeiloa'i i le avanoa.

Wood grain metal restaurant arm chair Yumeya YSM040-FS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aisea e fa'aaoga ai nofoa fa'atau Fale'aiga ?

I luga o le maketi, e mafai ona e filifili mai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faia i laupapa i le tele o ituaiga. Le faiga o nofoa nofoa faleaiga  e mautinoa lava e fa'amalieina le si'osi'omaga o se isi ituaiga i lou avanoa. O lo'o fa'aputuina le maketi i meaafale eseese e ono fa'afaigata ai galuega ma fa'atulaga e fa'amalieina tulaga. Va'ai i lalo nisi o fa'amanuiaga e maua nofoa nofoa faleaiga  saunia.

●  O se elemene taua o meaafale

E aunoa ma se paolo o se masalosalo, i totonu o le tele o meafale faleaiga, o nofoa o se tasi lea o vaega sili ona taua. O aso uma, o lau fale'aiga e masani ona fa'afeiloa'i e le faitau selau o tagata fa'atau e eseese lapopo'a ma maualuluga o lo'o nonofo i nofoa iina. Mo lenei mafuaʻaga, o se nofoa faleaiga lelei o uiga sili ona taua o lona aoga ma le umi. Ae e taua foi sitaili! Ae o lesi foi itu, nofoa nofoa faleaiga e va'aia mai so'o se itu, a'o laulau o fale'aiga e masani ona ufiufi i ie laulau, e fa'aitiitia ai le iloa e tagata fa'atau. Ona o lea mea, o nofoa o elemene taua tele e saofagā i le mamanu atoa o le faleaiga. Afai e te faʻatautaia se faleaiga, matou te fautua atu ia e mafaufau loloto e le gata i le tele o le nofoa, faʻapea foʻi ma lona faʻaogaina ma le umi o le ola ae faʻapea foʻi lona sitaili, lanu, ma le maeʻa.

 

     ● Latou te fa'alelei

Talu mai le nofoa nofoa faleaiga  e matua'i avanoa ma fa'alelei e nofo ai, e faigofie lava ona fa'agaloina fa'alavelave o se tasi mo sina taimi pe a faia e se tasi. Ona o le nofoa fa'aofuofu i tua ma le fa'amau lima, o se tasi lea o meaafale sili ona fa'alelei na faia.

    ● O ni mamanu tulaga ese

E le gata i lea, o fausaga o le nofoa nofoa faleaiga e tasi-o-a-ituaiga ma aulelei pe a faatusatusa i mamanu o isi meafale mo le fale. O nofoa nei e fa'apea e pei o nofoa nofoa, ae le fetaui ma le pili. E le gata i lea, o loʻo maua i le maketi ni mamanu eseese o nofoa, e taʻitasi ma lona faʻataʻitaʻiga tulaga ese. O fa'aliliuga o lo'o fa'aalia ai se nofoa fa'apipi'i ma fa'ae'e le nofoa ma tua, ona fa'alava ai lea i fau laupapa  E le gata i lea, o nisi o faʻataʻitaʻiga e aofia ai nofoa e faʻapipiʻiina atoa, sei vagana ai vae, o loʻo faia i laupapa mata ua uma ona togafitia i le maeʻa maualuga. O le faʻamaeʻaina e faia ina ia faia i le tele o ituaiga o fafie, e pei o le walnut, honey, mahogany, ma teak.

    ● E faigofie ona ave

E mama nofoa fa'atau ma e mafai ona si'i i so'o se nofoaga i totonu o le fale'aiga e mana'o ai le tagata fa'aoga. O le a sili atu ona faigofie mo oe le fesiitaiga o le nofoa mai le tasi nofoaga i le isi. Ona o lea mea, e masani ona latou mafaufau i nofoa sili ona lelei e mafai ai e se tasi ona nofo lelei ma fiafia i sina taimi latou te malolo ai. E ese mai i lena, o nofoa e mafai ona toe faʻatulagaina masani ma faʻafetaui i soʻo se teuteuga e mafai ona e mafaufauina.

    ● Latou te fegalegaleai

 Lea nofoa nofoa faleaiga  ua faia ina ia mafai ona e faatulagaina i latou i le tele o ituaiga o isi meaafale. O nofoa e fa'aoga tele e fa'aoga i totonu o le potu malolo ma isi meaafale, e pei o se nofoa fa'amoe, fa'amoe, po'o se nofoa nofoa. I lenei tulaga, o nofoa nofoa e lava le tele e faʻaoga uma i totonu o le potu 'ai ma le umukuka aua o nofoa o meaafale sili ona talafeagai mo le faʻaogaina i fafo e pei o le poletito, poletito, patio, poʻo tuafale.

 Modern wood grain aluminum cafe armchair YW5659 Yumeya 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

●  Tele ituaiga eseese o mamanu mata'utia

O nei aso, nofoa nofoa faleaiga e matua fa'alelei ma faigofie ona tu'u i so'o se vaega ole avanoa. Se pea po o se vaega o nofoa—lua pe fa—e mafai ona fa'atulagaina mo se tu'ufa'atasiga e sili atu ona mana'omia. E mafai ona e filifilia nofoa fa'alava o le Fale'aiga o se mamanu po'o se lanu e tutusa ma le mamanu o le potu pe a e mana'o e fa'atumauina le lagona maopoopo o le avanoa. E le gata i lea, o nofoa faʻataʻavalevale e lava le faʻaogaina e faʻaaogaina i le meaʻai.  

●  Latou te Uunaia Tagata Fa'amalo e Fa'atumau

  O le mea moni, o tagata asiasi lelei e sili atu ona latou nonofo mo se taimi umi ao latou 'ai a latou meaʻai. E mafai ona e faʻamoemoe a o latou fiafia e faʻatasi ma isi tagata o loʻo nonofo i la latou laulau, o le a latou tuʻuina atu okaga faaopoopo mo meaʻai, tele meainu, ma atonu o se tasi pe lua suamalie e tofo aʻo leʻi faʻaiʻu le mea na tupu.

 

Nofoa nofoa faleaiga e tutusa lelei ma le nofo lelei, o lona uiga o au tagata faʻatau o le a tumau i lau faʻalapotopotoga mo se taimi umi, faʻaalu tupe sili atu, ma iu ai ina maua atili tupe maua mo lau kamupani.

O Mea Taua

O foliga o le nofoa laupapa e faigofie ai ona feaveaʻi ma faʻatutu i nofoaga eseese. O le i'uga o lenei olaga lu'itau ma le mamafatu o lo'o tatou i ai, o lo'o tatou va'ava'ai mo se fa'amafanafanaga sili atu e fa'amalieina ai i tatou. Ina ia malolo ma lafoai le popole, meaafale mafanafana o se mea sili ona ofoofogia e mafai e se tasi ona maua. Matou i Yumeya Faaa  o le a alu i luga o nisi o itu sili ona taua o le i ai o se nofoa nofoa faleaiga i totonu o lenei tusiga, aemaise lava ona o nofoa faʻatau e sili ona faigofie ma manaia meaafale e felauaiga. Na atiina ae ina ia mafai ai ona ola se olaga e aunoa ma le popole ma le le mautonu.

prev
How To Choose a Commercial Cafe Chair?
The Importance of Wedding Furniture: A Complete Overview
sosoʻo ai
fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesoʻotaʻi ma matou
Customer service
detect