loading

Yumeya Furniture - Faumea Nofo'ai Fa'atau Fa'atau & Fa'atau mo Nofoa Faletalimalo, Nofoa o mea'ai & Nofoaga o faleʻai 

O a Fa'amanuiaga o Nofoa Uamea Uila?

×

Ole tele o tagata e fa'amuamua mea fa'alelei pe a filifilia so'o se meafale. O le tele o tagata e faia lenei mea sese ona latou te le mafaufau e uiga i aafiaga umi oa latou faaiuga. O se tasi o mea e fetaui lelei i nei tulaga uma o nofoa u'amea. E tulaga ese ma fetuutuunai, o lea e mafai ona e faʻaaogaina ma isi mea e fai ai se mea uiga ese. O 'ie uamea 'sili ona iloga le lelei o lo latou malleability, lea e mafai ai ona latou faʻapipiʻi toetoe o soʻo se vaega o le fale. O lenei tusiga o loʻo faʻamaonia ai aoga e fitu o le faʻaaogaina nofoa uamea uamea i faleaiga, faletalimalo, ma isi.

O a mea aoga e 7 o nofoa uamea uamea?

1. Faamautinoaga o se susulu maualuga

O nofoa u'amea uamea e maualuga lona fa'ai'uga ona o le natura o mea lava ia, lea e matua manaia ai le mata. O lenei uiga lelei e avea ai ma filifiliga sili mo meaafale faʻaonaponei ma se faʻaopoopoga lelei i se potu faʻatasi ai ma se faiga faʻapisinisi.

Vaai faalemafaufau mo sina taimi o loʻo i ai laina i luga o laina o nofoa e faia i le uamea, o ia mea uma o loʻo tu i fafo i luga o le terrace o se cafe. O le a le ituaiga foliga o le a latou maua i le aotelega?

O a Fa'amanuiaga o Nofoa Uamea Uila? 1

2. Faavaeaga

O le u'amea e iai le lelei o le tumau mo se taimi umi. O le tuʻufaʻatasia o ia mea i totonu o vaega eseese poʻo vaega o meaafale e maua ai se avanoa, atonu, sili atu nai lo isi mea, e pei o laupapa. Mo se fa'ata'ita'iga, o se nofoa tioata e lagolagoina e vae uamea e sili atu ona malosi ma umi nai lo le nofoa fa'ato'a uma i laupapa.

E tele togafitiga vailaʻau ua uma ona faʻaogaina i le uamea e faʻamalosia ai nofoa uamea. u'amea uamea ua fa'aitiitia lona tele o fatu i se tikeri sili atu. O le fa'atuputeleina o le umi o nofoa u'amea o lona uiga e mafai ona e fa'aogaina e aunoa ma le popole o le a fa'afuase'i ona malepe. I le faaopoopo atu i le malosi o le mea, o gaioiga e pei o le u'amea u'amea e fesoasoani foi i le malosi o mea.

3. Tete'e a'a

O se tasi o mea e sili ona ita e uiga i le taulimaina o meaafale laupapa e mafai ona vave suia pe a faʻaalia i fafo. Mo se fa'ata'ita'iga, afai e iai sau nofoa laupapa e fa'asusu pea le vai po'o isi vai masa'a, e i'u lava ina pala ma le toe fa'aaogaina. O le fa'aalia i le tau e fa'apouliuligia ai fafie ma malepe i le aluga o taimi.

O le u'amea lamolemole, o le mea lea, e fetaui lelei mo le fa'aogaina i lenei vaega o meaafale. O lona tete'e atu i le pala e eseese le malosi o lona uiga o le a umi atu i lou fale. E mafai ona e mautinoa o ou nofoa o le a faʻateleina le faʻamaʻi faʻamaʻi e faia mai le uamea e faʻafefiloi ma le chromium.

 

4. Fa'aoga maualuga avanoa

O meaafale u'amea, fausia i ie u'amea, e mafai ona fa'aoga lelei le avanoa talu ai e sili atu le manifinifi o laupepa u'amea nai lo isi oloa. E iai le fa'amanuiaga fa'alua o le fa'aitiitiga o le potu ma fa'ateleina le gafatia o totonu. O filifiliga fa'asao avanoa e pei o nofoa u'amea uamea e taua tele i si'osi'omaga taugatā i le taulaga i aso nei. O le mea lena e te va'ai ai i le fa'atupula'ia o le mana'oga mo nofoa uamea i le lalolagi atoa.

O a Fa'amanuiaga o Nofoa Uamea Uila? 2

5. Fa'ailoga fagafao

E fiafia tele ituaiga pepesi e 'ai fafie ma isi mea fa'apena, ma avea ai i latou ma fa'amata'u faifai pea i so'o se meafale e gaosia mai ia i latou. Talu ai e le mafai ona ola iniseti i nofoa u'amea, e le tula'i mai nei mataupu.

6. Faateʻitaʻi

O nofoa u'amea fa'aonaponei e maua ai e au meafale se foliga fa'aonaponei a'o fa'atuputeleina lo latou gafatia galue. E ui lava ina na'o le tasi lanu e iai le uamea u'amea, e mafai ona fa'aopoopo e nofoa u'amea sitaili i so'o se potu i lou fale ma le fa'ai'uga sa'o. O foliga vaaia e leai ni lanu o le sila uamea uamea ua avea ai foi ma se felagolagomai tele i le tele o filifiliga o mamanu totonu. Meaafale uamea uamea  o se filifiliga sili mo i latou e manaʻo e faʻafouina o latou fale i se foliga faʻaonapo nei ma lagona. O le fetuutuuna'i tele o le uamea uamea e mafai ai ona fa'aloloa ma punou i so'o se ituaiga e aunoa ma le gau; o le mea lea, e le faigata le su'eina o fasipepa ma ni mamanu fa'apitoa.

7. Aogā

u'amea uamea e taugofie nai lo le tele o isi mea. O le faiga o le gaosiga ua faʻaleleia ina ia mautinoa le maualuga maualuga i le tau maualalo e mafai ai ona faʻaogaina meaafale maeʻa ma taugofie.
O a Fa'amanuiaga o Nofoa Uamea Uila? 3
Aʻoaʻo

O nofoa e fai i le uamea e fa'aleleia atili ai le matagofie ma le olaga o lou fale. Ua faufau faufau e le au gaosi u'amea uamea i le fa'afefiloi o mea nei ina ia sili atu ona aoga mo fa'aoga fa'aopoopo eseese. nofoa uamea uamea iai ni uiga fa'afiafia e tu'uina atu i au meaafale ni fa'ailoga mata'ina.

prev
Several Types Of Wedding&Events Chairs Suitable For Moroccan Market
How to Choose the Right Contract Hospitality Furniture?
sosoʻo ai
fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesoʻotaʻi ma matou
Customer service
detect