loading

Yumeya Furniture - Faumea Nofo'ai Fa'atau Fa'atau & Fa'atau mo Nofoa Faletalimalo, Nofoa o mea'ai & Nofoaga o faleʻai 

Nofoa Potu Faletalimalo - Ose Ta'iala Atoa

×

O meaafale o le itu sili ona taua o soʻo se potu. E te le fa'afitia le mea moni o meaafale e mafai fo'i ona fa'aliliuina se potu vaivai i se nofoaga e nofoia ma fa'aosofia. Ae ui i lea, afai e te leʻi filifilia le ituaiga meaafale saʻo mo le avanoa avanoa, e tusa lava po o le a le lelei o le fausiaina, o le a foliga le aoga.

O nofoa o meaafale pito sili ona taua mo soʻo se potu aua e le gata ina tuʻuina atu ai se faʻamoemoega faaopoopo i le potu e faʻaopoopo i le moe ae e maua ai foi se vaaiga musuia i ai.  Afai o lo'o e fuafua e fa'atau nofoa mo le faletalimalo faletalimalo ma ua le mautonu pe o le a le mea e mafaufau i ai aʻo faʻatau, pe faʻapefea ona faʻatau, ma le mea e faʻatau ai, o lenei tusiga e faapitoa mo oe. O lenei tusiga o le a tuʻuina atu ia te oe le taʻiala atoatoa i mea e tatau ona e mafaufau i ai aʻo leʻi faʻatau ma se nofoaga faʻalagolago e faʻatau ai. Fia’s amata.

Nofoa Potu Faletalimalo - Ose Ta'iala Atoa 1

Mea e Manatunatu A'o Le'i Fa'atau Nofoa mo Faletalimalo  

E leai se masalosalo i le mea moni o le faʻalelei o le mea muamua lea pe a faʻatau meafale faletalimalo poʻo nofoa potu malolo. Ae ui i lea, o loʻo i ai foi isi itu e tatau ona teu i lou mafaufau aʻo leʻi faʻatau. Fia’se'i vaai ia i latou.

 Feso'ota'i ma le Fa'ailoga ma le Sitaili ole Faletalimalo:

O le mea muamua e mafaufau loloto i ai a'o le'i fa'atau meaafale o le a le ituaiga ma le sitaili o lou faletalimalo aua e tofu lava le faletalimalo ma se ituaiga ma sitaili tulaga ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faletalimalo e fausia i se sitaili masani e tatau ona alu mo meaafale masani. I le isi itu, o faletalimalo ua mamanuina e faʻavae i luga o faiga faʻaonaponei, ona sili lea ona lelei meafale faʻaonaponei ma minimalistic mo lena. O le mea lea, o le fa'ailoaina o lou leo ​​ma lau sitaili o le mea sili lea ona taua pe a fa'atau

Avanoa ma le Fa'atulagaina o le Potu

O le itu lona lua e sili ona taua o le filifilia o nofoa mo lau malo o le iloa lea o le avanoa, faʻatulagaina, poʻo le mamanu o le potu. E mafua ona o potu uma e iai manaʻoga tulaga ese ma e le mafai ona e tuʻuina soo se ituaiga nofoa i totonu o se potu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e lava le potu e tusa lava pe uma ona taʻalo moega ma isi mea taua, e lava le avanoa e totoe, ona mafai lea ona e filifilia ni nofoa faʻalelei lapopoa. I le isi itu, afai e laʻititi le potu pe faʻatulagaina i se auala e naʻo avanoa faʻatapulaʻa e avanoa mo nofoa, ona tatau lea ona e alu mo nofoa potu malolo minimalistic. O lea la, o le mea sili lea ona taua e tatau ona e mafaufauina ma le totoa.

Tulaga lelei ma tumau

O se faletalimalo o se nofoaga e maua ai tagata faʻatau e eseese a latou masaniga faʻaoga ma faiga, o le mea lea, o le teu faʻafaigaluegaina i meaafale lelei ma umi o se filifiliga lelei.

O meaafale e iai mea e sili ona lelei ma fa'auma atoatoa o le a fa'asa'o ai so'o se ituaiga pisia ma fa'afaigofie ai fo'i le fa'amama. O lea o le a fesoasoani ia te oe e aloese mai tau e fesoʻotaʻi ma le tausiga ma le toe faʻaleleia. O lea la o le alu mo meaafale e tausisia tulaga lelei ma le tumau o meaafale faapisinisi o se filifiliga poto lava.

Fa'atinoga ma Fa'amafanafanaga

O faletalimalo o nofoaga ia ua mamanuina e maua ai le mafanafana sili ma lagona i le fale pe a o ese malo mai o latou fale. O le mea lea, o le taulaʻi atu i nofoa faʻalelei e taua tele e siitia ai le poto masani o tagata faatau ma faʻamanatuina le faigamalaga.

I le faaopoopo atu i lenei mea, e mafai foi ona e mafaufau i le elemene o galuega faatino pe a faʻatau nofoa mo potu malolo faletalimalo. E mafai ona e alu mo filifiliga e pei o nofoa e mafai ona faʻaaogaina faʻalilolilo i totonu o le potu ma e tutusa lelei mo le faʻaoga aloaia pe a manaʻo malo e faʻatautaia se fonotaga i totonu o latou potu.  E le gata i lea, o le mafaufau i le teuina o filifiliga o se isi auala e faʻaosofia ai au malo.

Tausisia ma Tulafono Faatonutonu o le Saogalemu

E tatau lava ona e faamuamua i taimi uma le saogalemu o au malo ma filifili nofoa malolo e ogatasi ma tulafono uma o le saogalemu. E tatau ona e fa'amuamua meaafale o lo'o i ai fa'amaoniga e pei o le tu'ufa'atasiga ma mea e fa'asalaina afi.

Tauleleia o le Fa'atau

O fa'atau oloa o lo'o e fa'atau mai ai meaafale faletalimalo pei o nofoa po'o laulau e taua tele i lenei faiga. Aʻo leʻi faʻamaeʻaina le faʻatau oloa, e tatau ona e siakiina le faʻamaoni ma le faʻamaoni o nei faʻatau oloa e ala i le toe iloiloina o iloiloga a tagata faʻatau ma faʻataʻitaʻiga. E le gata i lea, e tatau foi ona e mauaina faʻamatalaga i luga o auaunaga lagolago pe a maeʻa faʻatau o loʻo ofoina mai e latou e pei o tusi saisai ma auaunaga toe faaleleia ma tausiga.

Nofoa Potu Faletalimalo - Ose Ta'iala Atoa 2

O fea e fa'atau ai Nofoa Faletalimalo Fa'atuatuaina Faletalimalo - Yumeya Furniture

O le Yumeya Furniture o le filifiliga sili lea ona faʻatuatuaina e faʻatau ai meaafale mo lau pisinisi faʻapisinisi aua latou te ofoina atu le tele o nofoa ma laulau mo faletalimalo, faleʻaiga, faleʻaiga, nofoaga tausi soifua maloloina, ma tagata matutua. E mafai ona e filifilia le vaega ona e fiafia ai lea i le fa'aleleia atili o le fa'amalieina o tagata fa'atau e ala i meaafale fa'ato'a fa'alelei.

O le nofoa faletalimalo o le faletalimalo o se tasi o vaega sili ona lauiloa o oloa a Yumeya ma o nei nofoa ua mamanuina e tausia ai mana'oga ma mea e ave i ai le faamuamua o se potu malolo faletalimalo.

O nofoa potu malolo faletalimalo o loʻo avanoa ma mea eseese, sitaili, ma tau ma e mafai ona e filifilia le mea e fetaui ma lau ituaiga sitaili ma le potu avanoa ma le mamanu.

O a Ituaiga Nofoa Faletalimalo O lo'o Maua ile Yumeya Furniture - Fa'ailoga Fa'ailoga

O nisi o nofoa faletalimalo sili ona lelei e ofoina mai e Yumeya o loʻo talanoaina i lalo

YW5696 Nofoa Faletalimalo Faletalimalo  - Sili mo Siosiomaga Maualuga Maualuga

O le nofoa pito sili ona ta'uta'ua o le potu talimalo o lo'o maua ile Yumeya Furniture ole YW5696. O nei nofoa o lo'o fa'atusalia ai se fa'afefiloi lelei o sitaili ma fa'amafanafanaga. O nofoa e sili ona lelei mo i latou e mananaʻo e tuʻuina atu se siosiomaga matagofie ma maualuga i totonu o potu malolo faletalimalo. O le fa'avaa u'amea malosi ma le foam maualuga pe a fa'aogaina e tufuga e fausia ai se oloa e fa'alelei, fa'alelei, ma umi fo'i.

O nisi o ona uiga lelei o:

●  Fa'alelei ma fa'alelei

●  E maua ai se vaaiga mafanafana ma le matagofie i lou potu

●  Maua fa'amatalaga au'ili'ili e fa'aalia ai le lelei i itu uma

●  Fa'atinoina le tulaga maualuga e ala i le tu'ufa'atasia o tulaga fa'apolofesa a Iapani

●  Usitaia tulaga uma o le saogalemu ma e mafai ona tauaveina le tele o ituaiga mamafa ma le saogalemu

●  Taulau

Mo nisi fa'amatalaga logo i totonu Yumeya Faaa

Nofoa Potu Faletalimalo - Ose Ta'iala Atoa 3

YW5695 Nofoa potu malolo  - Sili Mo Fa'amafanafanaga  

O le nofoa talimalo lona lua o faletalimalo sili ona fa'atauina i le Yumeya Furniture o le YW5695. Fausia i le foam sili ona lelei, o se pito i tua, ma le malosi ma le faʻalelei lima faʻamau o lenei nofoa o se filifiliga lelei e ofoina atu le lagolago ma le faʻamafanafanaga i au malo. I le faaopoopo atu i le mafanafana, o le nofoa ua mamanuina i se auala e mafai ai ona lava le tele e tuʻu i totonu o soʻo se ituaiga potu faletalimalo ma faʻaoga mo faʻamoemoega eseese.

O nisi o ona foliga ofoofogia o:

●  Aulelei ma aulelei

●  Eseese lanu filifiliga mo nofoa

●  Faaaogā

●  Faia i le foam maualuga

●  E faaluma

●  O le tausisia o tulaga maualuga maualuga

●  Faateʻitaʻi

Mo nisi fa'amatalaga, ulufale i totonu Yumeya Faaa

Nofoa Potu Faletalimalo - Ose Ta'iala Atoa 4

YW5658 Nofoa potu malolo  - Le Nofoa Fa'ata'ita'i Sili  

O le isi filifiliga ofoofogia mo lou potu malolo faletalimalo ole YW5658. O nofoa nei ua mamanuina e faʻamalieina ai manaʻoga eseese o lau pisinisi e tuʻuina atu ai foliga sili ona matagofie ma aoga i lou potu faletalimalo. O le i ai o se tino lanu malamalama ma auiliiliga lelei, o le nofoa ua mamanuina e siitia ai le avanoa tuʻuina atu i soʻo se nofoaga. E le gata i lea, o le i ai o aʻafiaga o fatu laau eseese e taua tele i le faʻateleina o le siosiomaga nofoa ma tagata taʻitoʻatasi’s manatu e uiga i nofoa meta.

O nisi o ona foliga ofoofogia o

●  Malosi le tino alumini

●  Fa'atumauina foliga ma pua'a malo

●  Fa'aofuofu pa'u mata'ina

●  Tuuina atu se vaaiga matagofie i le potu

●  Taulau

Nofoa Potu Faletalimalo - Ose Ta'iala Atoa 5

Le La'au Lalo

I le faaiuga, o nofoa e taua tele i le fuafuaina o le malo’s poto masani i le faletalimalo faletalimalo, o le mea lea, e tatau ona e filifilia i latou e ala i le iloiloina o mea taua uma.

Yumeya Furniture o se nofoaga faʻalagolago e mafai ona e maua ai le tele o filifiliga mo le faʻatau Nofoaga o le potu o mālō i falepele . Tusa lava pe o loʻo e suʻeina ni nofoa matagofie, faʻalelei, faʻalelei, poʻo nofoa faʻaoga, o loʻo avanoa le tele o filifiliga. E mafai fo'i ona e maua ni nofoa fa'apitoa e ala i le fa'atalanoaina o mea e te mana'o iai ma le au faufau. E fa'amoemoe Yumeya e tausia au tagata fa'atau i le auala e te mana'o ai e tausia i latou 

prev
Replace Outdated Furniture To Maximize The Restaurant's Appeal More
Elegance in Wood Look Aluminum Chairs by Yumeya Furniture
sosoʻo ai
fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesoʻotaʻi ma matou
Customer service
detect