loading

Yumeya Furniture - Faumea Nofo'ai Fa'atau Fa'atau & Fa'atau mo Nofoa Faletalimalo, Nofoa o mea'ai & Nofoaga o faleʻai 

Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i nofoa faleaiga

×

A o'o i fale'aiga ma 'aiga i fafo, o mea'ai ma le tautua a le fale'aiga e le na'o le mea e afaina ai le tagata fa'atau. E tele naua isi mea e va'ai i ai le tagata fa'atau pe a latou i totonu o se fale'aiga. O se tasi o mea taua e matauina e tagata faʻatau o le siʻosiʻomaga, vibe, ma meafale o faleʻaiga. E mananaʻo tagata e faʻamalieina pe a latou 'ai a latou meaʻai e sili ona fiafia i ai. E faatoa mafai lea pe a latou maua le mea sili ma sili ona lelei Nofoaga o faleʻai . O le mea lea, afai o loʻo e mafaufau e sui le Nofoaga o faleʻai po'o le faia o se faleaiga fou, o lenei tusiga e mo oe. O iinei, ua matou taʻua nisi o fautuaga mo le filifilia o pisinisi talafeagai Nofoaga o faleʻai

Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i nofoa faleaiga 1

E Fa'afefea ona A'afia e le Nofoa o le Fale'aiga le Aafiaga o Tagata Fa'atau?

E le toatele tagata latou te iloa, ae o meafale faleaiga, aemaise lava nofoa, e taua tele i le poto masani a le tagata faatau. O se tasi lea o mea e sili ona fa'atauva'a o le a fa'alelei atoa ai lau fale'aiga ma foliga. E le gata i lea ae e ala i nofoa, e mafai ona e faʻaalia e te tausia tagata faʻatau aua o le a e tuʻuina atu avanoa nofo lelei. Faatasi ai ma le fesoasoani a nofoa, e mafai ona e faʻaosofia mafaufau o tagata faʻatau ma iai foi se aafiaga lelei i luga o latou poto masani.

Afai o nofoa e lelei ma aoga, e maua ai e le tagata faatau le lagolago lelei a'o 'ai. O lanu lanu, meafaitino, ma mamanu o nofoa mea uma e mafai ona tuʻufaʻatasia ma faʻaleleia ai le siosiomaga ma le siosiomaga o le faleaiga.

Ituaiga Eseese o Nofoa Faleaiga:

E tele ituaiga nofoa faleaiga e mafai ona e maua i le maketi, ma o nei nofoa uma e eseese faamoemoega, o lea sei o tatou tilotilo vave i nofoa nei.

Nofoa Faiga- O nofoa e mama ma umi. E mafai foi ona fa'aputu ma gaugau, lea e faigofie ai ona teuina.

Nofoa Itu - Afai e te manaʻo e fai se pusa, o le nofoa pito i tua ma le tua saʻo ma vae e fa e mafai ona avea ma se filifiliga manaia.

Nofoa Fa'aonaponei - O nofoa nei e iai vae u'amea e fa'atasi ma le palasitika po'o le nofoa fafie ma tua.

tua apefa'i - O nofoa nei e iai se mamanu e pei o apefai i tua. O le tele o fale'ai ma fale'aiga a le itumalo e tele lava ina iai nofoa fa'apenei.

Nofoa a Parsons - O nofoa Parsons o se ituaiga o nofoa pito; ae ui i lea, o le pito i tua o nei nofoa e ufiufi ma faʻalelei lelei.

Nofoa o Kapeteni - O le nofoa o le kapeteni e taua foi o le nofoa o le ulu o le laulau. E pei o laulau i autafa, ae o le lima nofoa o le eseesega tele lea.

Vaega o le Nofoa Fale'aiga:

A e alu e fa'atau mo Nofoaga o faleʻai , o le a e vaʻai i le faitau selau o filifiliga o loʻo avanoa. I le taimi nei, e mafai ona matua lofituina, ma e mafai ona faia ni filifiliga sese. O lea la o nisi nei o vaega e tatau ona i ai i se lelei Nofoaga o faleʻai

Fa'afetaui ma le Fa'alelei:

O se tasi o mea muamua ma sili ona taua e tatau ona e mafaufau i ai aʻo leʻi filifilia se nofoa faleaiga o le faʻalelei o lau faʻaonapo nei. Afai o lau faleaiga e sili atu i le itu faʻaonaponei, ona e alu lea mo nofoa e faʻaopoopo i ai. O nisi fale'aiga e fiafia e fa'atumauina a latou mamanu ma fa'alelei fa'aleaganu'u, o lea e tatau ai ona e filifilia nofoa e tusa ai ma lena.

E eseese sitaili ma foliga o nofoa e mafai ona e mauaina i le maketi. O le mea lea, e taua le sailia o se mea e alu i totonu o le faleaiga e tuʻuina atu ai se foliga faʻatasi ma mama.

Su'e Nofoa ma Fa'amau:

I le taimi nei, atonu e te mafaufau pe o nofoa faʻamau e lelei mo faleaiga. Ona, o le tali o le ioe. O fa'amau lima e fa'afaigofie ai ona nonofo tagata fa'atau ma tu'u o latou lima. E le gata i lea, ae o nofoa nofoa lima e foliga sili atu le boogie ma le matagofie.

Afai e to'atele au faipisinisi po'o tagata e fiafia e nofo ma fai galuega a le ofisa, o le i ai o nofoa fa'amau lima e mafai ona aoga tele. E mafai ai e le tagata fa'atau se nofoaga sili ona lelei e malolo ai o latou lima ma fa'amalieina i latou.

Mama ma Tausiga:

O le fa'amamāina o nofoa e mafai ona avea ma se miti leaga mo tagata o lo'o galulue i fale'aiga. A o nofoa o le faleaiga e iai mamanu lavelave ma vaneina matagofie, faʻalagolago ia i matou, e mafai ona pisi pe a oʻo i le faʻamamaina. O le palapala e mafai ona alu i totonu o nei tamaʻi piʻo, ma faigata tele ona faʻamama nofoa.

I ia tulaga, atonu e te manaʻomia le teu faʻafaigaluega i le faʻamamaina o nofoa faʻapolofesa, lea e mafai ona e alu ai le tele o tupe. E le gata i lea, e tatau ona faia lenei mea i nai vaiaso uma ina ia mautinoa o loʻo tausia le mama o le faleaiga, aua e mafai ona aʻafia ai tagata faatau.’s aafiaga.

O le mea lea, e tatau ona e manatua le tulaga mama o nofoa pe a su'e se mea fou Nofoaga o faleʻai . E sili pe afai e te alu mo nofoa faigofie e itiiti ni mamanu e fa'afaigofie ai le tausiga o galuega.

Mea o le Nofoa:

O le isi mea e tatau ona e mafaufau i ai o mea o nofoa. E taua tele le filifilia o mea talafeagai e fetaui lelei ma le autu o au faleaiga. O mea o le nofoa faleaiga o le a avea foi ma se mea o le a faafaigofieina pe faigata ai le faiga o le faamamaina.

E i ai nisi ie e pisipisia vave, ma o le aveesea o pisia ga'o o mea'ai e mafai ona matua tiga ma faigata. Ae ui i lea, o loʻo i ai nisi mea e faigofie ona fufulu ma e le manaʻomia ai le tele o taumafaiga.

O nisi o mea e faigofie ona tausia mo pisinisi Nofoaga o faleʻai  o palasitika, laupapa, ma uamea. O le fa'amamāina e faigofie tele, ma e foliga matagofie i totonu o fale'aiga.

Faavaeaga:

E leai se faleaiga e manaʻo e teu faʻaalu le selau o tala i nofoa pe a uma nai masina poʻo tausaga. O le mea lea e sili ai le teu faafaigaluega i nofoa lelei, maualuga, umi, umi. O lenei mea o le a faʻasaoina ai oe i le tele o tupe i se taimi umi.

E le gata i lea, o le maualuga ma le umi Nofoa e taumafatai i le faleʻai  e ese le vaaiga pe a faatusatusa i nofoa taugofie ma le le umi. O lea la, afai e te manaʻo e tuʻuina atu i lau faleaiga se foliga faʻaleleia ma manaia, alu i taimi uma mo nofoa maualuga.

Faʻafeiloaʻi Manaoga Tagata Faʻatau:

Pe a filifilia le nofoa faleaiga, e taua lou faia o se tala o au tagata faʻatau. O lona uiga e tatau ona e iloa ituaiga tagata e masani ona o mai i lou nofoaga. Afai e tele taimi e sau ai aiga, e mafai ona e faʻamoemoe e masaa ma tele le gaogao ona o tamaiti. I lenei fa'aaliga, atonu e te mana'o e maua ni nofoa e faigofie ona fa'amama ma tausia.

Afai o lau faleaiga e pei o se kafé, ona o mai ai lea o tagata e pei o tagata fai pisinisi ma tamaiti aoga. O tagata fa'atau e pei oi latou e manana'o ia fa'alelei ma fa'amalieina ina ia fa'afaigofie ai a latou galuega.

Faamāfanafanaga:

E taua tele le mafanafana pe a oʻo i pisinisi Nofoaga o faleʻai . E leai se tasi e fia nofo i le tiga ma le to'a a'o 'ai. O le mea lea, ia mautinoa o loʻo e siakiina nofoa faleaiga aʻo leʻi okaina ma faʻamautinoa e lelei mo le au malo ina ia mafai ona latou faʻatali ma faʻatali mo a latou meaʻai ma le filemu.

I totonu vs. Faiga i fafo:

O le fa'atulagaina o lau fale'aiga e iai fo'i se sao taua i le filifilia o le nofoa sa'o. Afai e iai sau fale'aiga i fafo, atonu e te mana'omia ni filifili. E mafai ona latou tatalia le tau vevela po o le malulu ma e le faigofie ona faaleagaina le tau. Mo nofoa i fafo, alu i taimi uma mo nofoa o loʻo i ai se faʻaopoopoga faʻapipiʻi enamel. O le mea lea e mafai ai ona sili atu le tumau ma tatalia suiga o le tau.

Afai ei ai sau faleaiga i totonu, e mafai ona e filifilia ni nofoa eseese. O se itu taua tele foi lea pe a filifilia e talafeagai Nofoaga o faleʻai

Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i nofoa faleaiga 2

Yumeya Faaa – Le Taofi Sili mo Nofoa Faleaiga Sili:

Le pisinisi po o le Nofoaga o faleʻai  e mafai ona faigata tele ona maua. E tele naua sitaili eseese ma foliga e mafai ona e filifili mai ai, ae tasi le mea taua e tatau ona e mafaufau i ai o le lelei. Su'eina o le tulaga maualuga o le Nofoaga o faleʻai  e taua tele.

Ia, o le fesili o fea e mafai ona e maua ai le tulaga maualuga Nofoaga o faleʻai . Yumeya Faaa  o se tasi o nofoaga sili ona lelei ma nofoaga sili ona moni e mafai ona e maua ai le tulaga maualuga Nofoaga o faleʻai . E le gata i lea, o le ae mauaina foi le tele o mamanu matagofie i luga o lenei upega tafaʻilagi. O lea la, afai e te manaʻo e faʻaleleia atili le tagata faʻatau i au faleaiga, ona asiasi atu lea i le Yumeya Furniture e tatau ona i luga o lau lisi.

Aai!

Nofo faleaiga  fai se sao taua i foliga o lau faleaiga. E le gata i lea, o le i ai o se nofoa faʻalelei e maua ai se aafiaga lelei i au tagata faʻatau, lea o le a otometi lava ona tosina mai i latou e toe o mai. O lea la, matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani lenei taʻiala auiliili mo oe i le malamalama i le auala e filifili ai le mea saʻo Nofoaga mo lau faleaiga . Fa'aauau pea mo nisi tala manaia faapena.

prev
What are the Features of a Good Wedding Chair?
How to Choose Chairs For Your Wedding?
sosoʻo ai
fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesoʻotaʻi ma matou
Customer service
detect