loading

Yumeya Furniture - Faumea Nofo'ai Fa'atau Fa'atau & Fa'atau mo Nofoa Faletalimalo, Nofoa o mea'ai & Nofoaga o faleʻai 

Nofoa Sili a Chiavari: Siitia Lau Fa'afiafiaga i Sitaili ma le Matagofie

×

O le fa'atupuina o se si'osi'omaga mata'ina ma le va'aia e taua tele pe a talimalo i fa'atasiga e pei o fa'aipoipoga, 'aiga, po'o fa'atasiga fa'apitoa. O se elemene autu i le ausiaina o lenei siosiomaga o le filifilia lea o meaafale atoatoa, aemaise lava le sili ona lelei Nofoa o Chiavari . O nei nofoa ua maua le lauiloa tele i le va o fuafuaga o mea na tutupu ma tagata taʻitoʻatasi ona o lo latou matagofie ma le agavaʻa. I lenei tusiga, o le a tatou suʻesuʻeina le malo o nofoa Chiavari, suʻesuʻeina o latou uiga faʻapitoa, faʻamanuiaga, ma pe aisea ua avea ai i latou ma faʻaopoopoga faʻapitoa i soʻo se mea na tupu. Pe e te sailia le atamai poʻo se paʻi o le mamalu, o nofoa sili o Chiavari ua sauni e siitia lau mea na tupu i se maualuga fou.

Folasaga i Nofoa Chiavari

O nofoa o Chiavari poʻo Tiffany e faʻamanatuina mo lo latou matagofie e le gata ma faʻalelei mamanu. Faatasi ai ma o latou vae pupuni, faʻafefeteina ma faʻataʻitaʻiga matagofie, o nei nofoa e faʻaalia ai le atamai ma le matagofie. Na afua mai i Italia i le amataga o le 1800s, o nofoa o Chiavari o loʻo tumau pea lo latou lauiloa i le gasologa o tausaga ma faʻaauau pea ona avea ma se filifiliga sailia mo mea eseese i aso nei.

O le faatosina o nofoa Chiavari o loʻo taoto i la latou ata masani, lea e faʻafefiloi faʻatasi ma eseese désitaili o ko. Pe o se 'aiga fiafia o se faaipoipoga, o se taumafataga aloa'ia, po'o se taumafataga o le afiafi, o nofoa o Chiavari e siitia ai le siosiomaga ma fatuina ai se lagona o le taugata. O le gauai atu i auiliiliga i le tufuga o nofoa resin e iloagofie, ma o laina matagofie o nofoa ma vaega e faaopoopo ai se paʻi o le matagofie i soʻo se avanoa e fai ai.
Nofoa Sili a Chiavari: Siitia Lau Fa'afiafiaga i Sitaili ma le Matagofie 1
E ui lava Nofoa o Chiavari ua tupu a'e, o latou elemene autu o le mamanu sa tumau pea. O vae manifinifi, fa'ai'opo e maua ai le mautu ma fa'aleleia ai foliga ma'ale'ale o nofoa siliva uma a Chiavari. O le pito i tua, o lo'o fa'aalia ai se fa'ailoga tulaga ese o le spindle, e fa'aalia ai le tomai fa'ata'ita'i i tua atu o nofoa nei. E fa'amuamua fo'i le fa'amafanafanaga, fa'atasi ai ma le filifiliga o nofoa fa'amoe po'o le fa'aogaina o nofoa nofoa mo le fa'aopoopoina o le mafanafana.

O nofoa o Chiavari na amata mai i laupapa maualuga e pei o le beech, mahogany, poʻo fualaau aina, o nofoa Chiavari ua oʻo mai i mea eseese e fetaui ma manaʻoga ma manaʻoga eseese. O se tasi o mea iloga o le u'amea fafie, lea e tu'ufa'atasia ai le matagofie masani o fafie ma le umi ma le tausiga faigofie o le u'amea. O lenei mea fou e faʻamautinoa ai o nofoa Chiavari mai le Yumeya Furniture e ofoina atu le matagofie ma le umi o le ola.

Le Talafaasolopito ma le Amataga o Nofoa Chiavari

O le tala faasolopito o nofoa o Chiavari e mafai ona toe maua i tua i le taulaga o Chiavari, Italia. I totonu o lenei taulaga matagofie, na fausia ai e se fai kapeneta atamai e igoa ia Giuseppe Gaetano Descalzi le nofoa muamua o Chiavari i le 1807. O le mamanu a Descalzi mo nofoa fafie na vave ona lauiloa ona o lona fausaga mama, tulaga ese le tumau, ma le matagofie o galuega taulima.

O Uiga o Nofoa Chiavari

O nofoa o Chiavari e lauiloa mo o latou uiga tulaga ese, lea e sili ona sailia i latou i le lalolagi o meaafale. Seʻi o tatou vaʻavaʻai totoʻa i uiga maʻoti e saofagā i lo latou faatosina ma manaʻoga:

●  Fa'avaa La'au Malosi : O nofoa o Chiavari e masani ona mitamita i se fa'avaa laupapa mautu malosi. O le fa'avaa e maua ai le mautu tulaga ese, fa'amautinoaina e mafai e nofoa ona tatalia le fa'aoga masani ma lagolagoina le mamafa o malo nofonofo. O filifiliga fafie masani mo nofoa o Chiavari e aofia ai beech, mahogany, poʻo fualaʻau fualaʻau, e maua ai se lalelei faʻanatura.

●  Fa'ata'ita'i Fa'amuli : O se tasi o uiga iloga o nofoa o Chiavari o lo latou pito i tua foliga matagofie. O lo'o fa'atinoina ma le toto'a i fa'amatalaga, ma o le pito i tua e fa'aopoopoina ai se pa'i o le fa'apitoa ma le va'aia o nofoa. O le faʻatulagaina saʻo o mea faʻapipiʻi e faʻatupuina ai se faʻalelei lelei ma faʻafiafia.

●  Rotana umi po'o Nofo Fa'a'a'ai : O nofoa o Chiavari e ofoina atu se tulaga nofo lelei ma nofoa faʻatulagaina lelei. I le masani ai, o nofoa na faia i le rattan umi, lea e maua ai le lagolago ae fetuutuunai luga mo le nofo. I le isi itu, o le tele o nofoa faʻaonaponei o Chiavari e sau ma nofoa faʻafefe e ofoina atu le faʻamafanafanaga faʻaleleia, e mafai ai e malo ona fiafia i taimi uumi e nofo ai e aunoa ma se faʻalavelave.

●  Fuafuaga Stackable : O le isi mea aoga o nofoa Chiavari o lo latou faʻaputuina. O lenei mamanu e mafai ai ona teuina lelei ma felauaiga faigofie. A le faʻaaogaina, e faigofie ona faʻapipiʻi nofoa i luga o le tasi ma le isi, faʻaitiitia le avanoa e manaʻomia mo le teuina. E sili ona lelei lenei mea mo fuafuaga o mea na tutupu ma nofoaga e manaʻomia le faʻamalieina o latou gafatia e teu ai.

●  Fa'ai'uga e tele : O nofoa o Chiavari e sau i fa'auma eseese e fa'afetaui i mana'oga fa'ata'ita'iga ma autu o mea na tupu. O fa'avaa laupapa e mafai ona pisia i le tele o lanu e fetaui ma le oéfa'atonuga. Mai fa'auma masani fa'anatura fa'auma i le tele o lanu fa'aonaponei, e pei o pa'epa'e, uliuli, po'o lanu u'amea, o nofoa o Chiavari e ofoina atu le tele o filifiliga i filifiliga mamanu.

●  Mamafa ma Fa'agaoioia : E ui lava i le malosi o le fausiaina, o nofoa Chiavari e mama, e faigofie ai ona faʻaogaina ma faʻatulaga e tusa ai ma le faʻatulagaina o nofoa o le mea na tupu. O lenei uiga e sili ona lelei mo le au fai fuafuaga po'o le aufaigaluega o nofoaga e tatau ona fa'atulaga ma toe fa'atulaga nofoa fa'avave ma lelei.

Mea e Fa'aaogaina i Nofoa Chiavari

O nofoa o Chiavari e masani ona gaosia mai laupapa maualuga, e pei o le beech, mahogany, poʻo fualaau aina. Ae ui i lea, faatasi ai ma le alualu i luma i le gaosiga o meaafale, o nofoa faʻaonapo nei o Chiavari ua oʻo mai i mea eseese. O se tasi o mea mata'ina o le u'amea fafie, lea e tu'ufa'atasia ai le fa'aogaina o fafie ma le tumau ma le tausiga faigofie o le u'amea. O le mea lea ua avea ai nofoa alumini Chiavari mai le Yumeya Furniture o se filifiliga sili ona lelei, aua latou te ofoina atu nofoa fafie Chiavari u'amea o se tulaga tulaga ese.

Nofoa Sili a Chiavari: Siitia Lau Fa'afiafiaga i Sitaili ma le Matagofie 2

O Faamanuiaga o Nofoa Chiavari

O nofoa o Chiavari e ofoina atu le tele o mea lelei, ma avea ai ma nofoaga e sili ona fiafia i ai mo mea eseese:

O la latou mamanu matagofie ma le matagofie e faʻaopoopoina ai se paʻi o le faʻapitoa i soʻo se faʻatulagaga, faʻaleleia ai le siosiomaga atoa.

O nofoa o Chiavari e maua ai le faʻamafanafanaga sili mo malo, faʻamautinoaina se nofoaga manaia i le taimi atoa o le mea na tupu. O latou natura fa'aputuina e mafai ai ona teuina lelei, fa'asaoina avanoa taua o le fola e tusa lava pe le fa'aaogaina.

O nofoa o Chiavari e lauiloa mo lo latou tumau, ma avea ai ma se tupe faʻaalu umi mo faʻalapotopotoga faʻapitoa.

Fetuuna'i ma Sitaili: Nofoa Chiavari mo Fa'alavelave Eseese

O se tasi o mafuaʻaga taua mo le taʻutaʻua o nofoa Chiavari o lo latou agavaʻa. O nei nofoa e mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi ma autu o mea na tutupu, mai le masani ma aloaʻia i aso nei ma faʻaonaponei. Pe o e talimalo i se faʻasalalauga faʻapitoa, se 'aiga o le faʻaipoipoga, se pati lisi, poʻo se taumafataga vavalalata, o nofoa o Chiavari e faʻafefiloi faʻatasi ma soʻo se sitaili teuteu, faʻaleleia atili le vaʻaia o le nofoaga.

Mea e Mana'omia pe a Filifilia Nofoa Chiavari

A filifilia nofoa Chiavari mo lau mea na tupu, e iai nai mea taua e manatua:

Mafaufau i filifiliga lanu ina ia mautinoa latou te faʻamaopoopo tutusa ma le autu o lau mea na tupu.

Iloilo le tulaga lelei o nofoa, aemaise lava pe a e fa'amoemoe e nonofo malo mo se taimi umi.

Fa'alogo lelei ile tulaga lelei ole tufuga ma le ta'uleleia ole gaosi oloa, aua o le a a'afia ai le umi ole nofoa ma le fa'atinoga atoa.

Fautuaga Tausia ma Tausiga mo Nofoa Chiavari

O le mulimulita'ia o le tausiga ma le tausiga lelei e taua tele ina ia mautinoa le umi o le ola ma le tulaga mama o nofoa Chiavari. Su'esu'e pea nofoa chiavari fafie uma mo ni fa'ailoga o le fa'aleagaina po'o le masaesae. Fa'amama i se ie mālū po'o se vaila'au mālūlū, 'alo'ese mai mea fa'a'a'asa e ono mata'ia ai luga. Teu nofoa i se nofoaga mago ma lelei le savili e puipuia ai le susu.

O fea e fa'atau ai Nofoa Chiavari Sili

A'o su'e nofoa sili a Chiavari, fa'alagolago i tagata ta'uta'ua ma fa'atau oloa e taua. O le Yumeya Furniture, ose kamupani gaosi meaafale ta'uta'ua, e ofoina atu nofoa Chiavari e sili ona lelei e fai mai le u'amea fafie. O latou nofoa o loʻo tuʻufaʻatasia faʻapitoa, tuʻufaʻatasia le lalelei ma le tumau, ma avea ai ma filifiliga sili mo fuafuaga faʻapitoa, faletalimalo, faleaiga, ma faleʻaiga. Ina ia suʻesuʻe a latou oloa filifilia, asiasi Yumeya Meafale oloa
Nofoa Sili a Chiavari: Siitia Lau Fa'afiafiaga i Sitaili ma le Matagofie 3
FAQ

1. E lelei nofoa Chiavari e nofo ai mo se taimi umi?

O nofoa Chiavari e maua ai le mafanafana sili e tusa lava pe umi taimi nofoa. E masani ona sau ma nofoa fa'aaluga pe mafai fo'i ona fa'apipi'i ma nofoa nofoa mo le fa'amafanafanaga fa'aopoopo.

2. E mafai ona fa'aoga nofoa o Chiavari mo mea e fai i fafo?

E ui o nofoa o Chiavari e masani ona faʻatulagaina mo le faʻaoga i totonu, o loʻo i ai avanoa e mafai ona faʻafefeteina e mafai ona tatalia tulaga i fafo. E taua tele le siaki o fa'amatalaga o ufi nofoa ma fa'afeso'ota'i le gaosi oloa mo le talafeagai i fafo.

3. E mafai ona fa'avasegaina nofoa o Chiavari e fa'afetaui i autu fa'apitoa?

Ioe, o le tele o tagata gaosi oloa e ofoina atu filifiliga faʻapitoa mo nofoa Chiavari, e aofia ai filifiliga lanu ma filifiliga ie, e mafai ai ona e faʻaogaina nofoa resin chiavari e lua i le autu ma lau teuteuga.

4. E fia nofoa Chiavari e mafai ona fa'aputu fa'atasi mo le teuina?

O le mamafa o nofoa o Chiavari e faalagolago ile mamanu ma le gaosiga. I le averesi, e mafai ona e faʻaputuina i luga o le 8 i le 10 nofoa, faʻasaoina avanoa taua.

5. E mafai ona mautotogi nofoa o Chiavari mo nofoaga fa'afiafia nai lo le fa'atauina?

Ioe, o le tele o kamupani lisi lisi e ofoina atu nofoa nofoa Chiavari. O lenei filifiliga e fetaui mo le tasi taimi poʻo nisi taimi poʻo faʻaipoipoga e faʻatau ai nofoa atonu e le taugofie.

Aʻoaʻo

I le faaiuga, o nofoa Chiavari o se filifiliga tulaga ese mo le fatuina o se mea e manatua pea ma se paʻi o le lalelei ma sitaili. O latou mamanu e le tumau, tumau, ma le faʻaogaina e avea ai i latou ma nofoaga e sili ona fiafia i ai mo taimi eseese. Filifilia o le nofoa sili Chiavari fa'atagaina oe e suia lau mea e fai ai avanoa po'o le potu 'ai i se vaaiga mata'ina e tu'u ai se lagona tumau i au malo.

 

 

prev
Hotel Chairs: Combining Style and Functionality for Ultimate Comfort
Welcome to Yumeya for business cooperation!
sosoʻo ai
fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesoʻotaʻi ma matou
Customer service
detect