loading

Yumeya Furniture - Výrobca komerčných jedálenských stoličiek z dreva & Dodávateľ pre hotelové stoličky, stoličky na udalosti & Stoličky reštaurácie 

Hliníkové stoličky Elegance in Wood Look od Yumeya Furniture

×

Keď hovoríme o stoličkách, tak mi napadne pohodlie a štýl. Stoličky s jedinečným štýlom a dlhotrvajúcimi schopnosťami sú vhodné pre každého. Ale ktorý materiál by bol dlhotrvajúci a zároveň jedinečný? Drevené stoličky vyzerajú dobre, ale v priebehu času sa môžu objaviť chyby alebo zmeniť svoj tvar v dôsledku dlhodobého vystavenia vode. Na druhej strane je kov odolný, ale chýba mu útulný pocit, ktorý používateľom poskytujú drevené stoličky.

Aká je v tomto prípade alternatíva? Don’Nepremýšľajte, pretože Yumeya Furniture má pre vás niečo výnimočné. Áno, počuli ste správne. Naše hliníkové stoličky v drevenom vzhľade . Sú pohodlné a poskytujú vám odolnú voľbu na dlhú dobu. Vďaka kombinácii dreva a hliníka je pre používateľov jedinečný výber pohodlia, kvality a jedinečnosti.

Nechaj’Zistite, prečo si musíte vybrať hliníkové stoličky so vzhľadom dreva a aké atraktívne funkcie ponúkajú.

Hliníkové stoličky Elegance in Wood Look od Yumeya Furniture 1

Pozdvihnite svoj priestor hliníkovými stoličkami s dreveným vzhľadom Yumeya

Svoj nábytok môžete vylepšiť pomocou nábytku Yumeya’hliníkové stoličky s dreveným vzhľadom. Ich stoličky sú dokonalou kombináciou štýlu a odolnosti. Tu je dôvod, prečo si ich musíte vybrať.

Nadčasová estetika

Drevené stoličky vyzerajú krásne, ale časom vyžadujú veľa údržby. Leštidlo vybledne a môže byť poškodené plesňami a baktériami. Drevenú úpravu získate na odolnom hliníkovom ráme v porovnaní s hliníkovými stoličkami. Nadčasová estetika a čisté spojenie štýlu teda umocnia krásu vášho priestoru a po určitom čase nebudete musieť vymieňať nábytok.

Odolný voči termitom a poveternostným vplyvom

Drevo je náchylnejšie na termity a vlhkosť. Vlhkosť môže spôsobiť poškodenie drevených štruktúr a môže viesť k rastu chrobákov, čo môže poškodiť zdravie používateľov. Preto môže byť potrebné drevené stoličky leštiť a lakovať, aby sa predišlo takýmto problémom. Na druhej strane hliníkové stoličky s drevom sú odolné a lesklý povrch zostane rovnaký niekoľko rokov. Môžete si dať trochu námahy na jeho údržbu. Kontakt s vodou alebo dažďom neublíži. Stoličky môžete nechať vonku a užívať si počasie bez poškodenia nábytku.

Robustný a spoľahlivý

Drevené stoličky sú zvyčajne nenásytné a môžu časom prasknúť. Nábytok môžu ľudia vymieňať len často a stoličky by mali byť pohodlnejšie a odolnejšie. Ak sú stoličky štýlové a odolné, môžete si ich ponechať aj niekoľko rokov. Nábytok Yumeya poskytuje stoličkám povrchovú úpravu dreva, ktorá vyzerá lesklo a časom sa nepoškodí. Stoličky sú vyrobené s hliníkovým rámom, ktorý je odolnejší ako akýkoľvek iný kovový materiál. Ak hovoríme o pohodlí a štýle, tu dostanete oboje a nóbl výber vás nesklame v tom, že váš priestor bude krajší ako predtým.

Všestranné štýly  

Drevené stoličky sú nepochybne štýlové, pohodlné a dostupné v mnohých farebných variantoch. Ale tieto sú nenásytné a môžu sa časom zlomiť. Aká je teda výhoda štýlu a pohodlia bez dlhej životnosti? Peniaze investujete krátkodobo. Yumeya nábytok’Hliníkové stoličky s dreveným vzhľadom sú ideálne pre noblesných ľudí so zmesou kresby dreva a kovu.

Získate rôzne štýly a funkcie, ktoré vám umožnia zažiť pohodlie a zároveň triedu. Môžete si vybrať z viacerých štýlov a dizajnov, aby ste uspokojili svoju estetiku. Okrem toho môžete štýl zladiť s vaším interiérom a zostať pokojní po mnoho rokov.

Hliníkové stoličky Elegance in Wood Look od Yumeya Furniture 2

Výhody investovania do drevených hliníkových stoličiek  

Mnoho ľudí má rád tradičný drevený nábytok kvôli svojmu štýlu. Na drevené stoličky si môžete zaobstarať lak na podložku alebo lesk. Ale tieto funkcie sú zbytočné, keď to máte na krátky čas. Drevené stoličky sa po vystavení vode alebo vlhkosti poškodia. Vlhkosti v nábytku sa nevyhneme. Ak teda potrebujete odolnú a štýlovú alternatívu nábytku, môžete si vybrať kov pred drevom. Drevo má mnoho výhod, ako napríklad hliníkové stoličky, o ktorých budeme diskutovať nižšie s dostupnými produktmi.

Hliníkové stoličky s dreveným vzhľadom sa dajú recyklovať, sú ekologické a štýlové. Tento produkt je drevitá textúra nanesená na hliníkový rám technológiou prenosu tepla, ktorá je pevnejšia ako leštidlo a lak. Nevybledne a je odolný aj voči vode. Stoličky môžete čistiť vlhkou handričkou bez obáv z poškodenia. Jeho farba zvíťazila’t vyblednú a tieto stoličky môžete používať bez väčšej údržby.

Na hliníkových stoličkách so vzhľadom dreva sa nám najviac páči ich prispôsobivosť v interiéri a exteriéri. Môžete si to nechať vo vnútri, aby ste si užili útulné a pohodlné prostredie, alebo vonku, aby ste zažili svieže terasy. Stoličky Yumeya šetria miesto vďaka svojmu inteligentnému a štýlovému dizajnu. Keď stoličky nepoužívate, môžete ich stohovať.

Vynikajúce remeselné spracovanie bude inšpirovať vašich hostí. Kombinácia dreva a hliníka sa dotýka moderného a súčasného výberu nábytku. Stoličky sú ľahké a dajú sa bez problémov zdvihnúť.

Hliník je spoľahlivejší ako drevo. Ak chcete nábytok vymieňať šetrne, použite hliníkový rám. Nábytok Yumeya vám ponúka drevené a hliníkové stoličky, ktoré sú spoľahlivejšie, štýlovejšie a pohodlnejšie, aby vám slúžili dlhšie. Tento dizajn je moderný a elegantný. Môžete tiež nájsť tradičné štýly. Všetko závisí od vášho výberu. Môžete si vybrať čokoľvek, čo vám vyhovuje podľa vášho priestoru. Stoličky sú nákladovo efektívne a odolné, aby uľahčili užívateľom niekoľko rokov.

Nábytok Yumeya ponúka štýlové stoličky s možnosťou šetrenia miesta. V malých domácnostiach je najväčším problémom nákup stoličiek s inteligentným a moderným dizajnom. Tieto stoličky sú vyrobené z hliníkových stoličiek. Budete pozorovať štýl, ktorý sa dá umiestniť kdekoľvek v domácnosti alebo vonku. Hliníkové stoličky so vzhľadom dreva sú vhodné na akúkoľvek udalosť. Stoličky si môžete kúpiť na komerčné alebo domáce použitie.

Môžete získať vlastné stoličky s identitou vašej značky ako majiteľ reštaurácie. Yumeya teda sklame len ľudí, ktorí hľadajú štýl, pohodlie a triedu.

Konečné slová

Nábytok je hlavnou súčasťou interiéru. Pokiaľ ide o stoličky, možno budete potrebovať pohodlné a štýlové stoličky, ktoré slúžia dlhší čas. Drevo vyzerá dobre vďaka svojej farbe a textúre, ale čo keď dostanete drevené hliníkové stoličky so štýlom a pohodlím? Vzhľad dreva je dodávaný s práškovým náterom s kresbou dreva. Zložitá technológia prenosu tepla pokrýva kov štruktúrou dreva, ktorá vyzerá ako drevený nábytok.

Odporúčame však kúpiť drevené hliníkové stoličky od Yumeya kvôli ich cenovo výhodnému a modernému sortimentu. Získate zmes moderných a tradičných dizajnov, vďaka ktorým bude váš priestor krajší a uspokojí vašu estetiku.

Faq

1. Sú hliníkové stoličky ľahké a ľahko sa presúvajú?  

Hliník nie je ťažký kov a je ľahký. Hliníkové stoličky sa dajú ľahko zdvihnúť a môžete ich ťahať. Preto môžete stoličky ukladať kdekoľvek, keď sa nepoužívajú.

2. Môžem na stoličkách použiť sedadlá alebo vankúše?

Aj keď sú hliníkové stoličky Yumeya podobné drevu dodávané s čalúnenou podperou, môžete si na sedadlo ponechať vankúše, aby ste zlepšili nastavenie.

3. Rozohrievajú sa hliníkové stoličky na slnku?

Yumeya navrhla hliníkové stoličky s technológiou odolnou voči teplu a vode. Prášková povrchová úprava dreva na vrchu rámu odolá slnečnému žiareniu a zostane vonku počas slnečných dní chladná 


Tiež sa ti môže páčiť:

Kovové drevné zrno

prevzatie
Hotel Guest Room Chairs - A Complete Guide
A Guide to Finding the Best Commercial Buffet Table
Ďalšie
Odporúča sa pre vás
žiadne dáta
Spojte sa s nami
Customer service
detect