loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Korsi Kopi Panganyarna Ieu Ieuh!

Kortu kof   Kortu kof   Kortu kof

Spesifikan:

● Ukuran: H945 * SH470 * W480 * D580mm

● COM: 0,90 yard

● Stack: 5 pc luhuren

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

Lengket nawarkeun layanan palanggan exquisite na finest geus tenet of us.Yumeya Kursi boga tampilan pinuh dina craftsmanship, kapasitas produksi jeung kualitas produk, nu mangpaat pikeun perluasan bisnis jeung internasional word-of-mouth.Yumeya Kursi muterkeun. peran dina bisnis domestik, berkat produk kualitas luhur na kayaning YL1163 Yumeya hantu stacking aluminium kai sisikian hotél / cafe korsi makan jeung jasa prosés pinuh.

Salaku perusahaan standar, Yumeya Chairs nangtung di pasar hardware global sareng disatujuan ku seueur lembaga internasional.

Didirikeun di , Yumeya Kursi bangga diri urang sorangan dipikawanoh salaku panyadia hardware hiji-eureun kalayan sakabéh produk urang keur terus sadia pikeun pangiriman saharita.

Kami bakal nyandak '' salaku jangji urang anu langgeng.

Kami salawasna di dieu pikeun ngajawab sagala patarosan anjeun. Kontak kami: http://youmeiya.net

Tinali Tinan Detal

YL1163 Yumeya jurig stacking aluminium kai sisikian hotél / cafe korsi makan

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect