Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Yumeya Kursi Senior Kursi-1 1
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 2
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 3
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 4
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 5
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 6
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 7
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 1
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 2
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 3
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 4
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 5
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 6
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 7

Yumeya Kursi Senior Kursi-1

panalungtikan

Korsi ieu kanggo manula, tapi tiasa dianggo ku saha waé. Éta gampang pisan pikeun mindahkeun, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan aranjeunna ngahalangan anjeun. korsi ieu ogé bakal nyieun batur ngarasa leuwih nyaman jeung teu kawas aranjeunna nuju linggih di lantai.

korsi matak ngamudahkeun pikeun nangtung nepi na diuk turun, bisa dipaké dina ranjang atawa di lantai, tur mangrupakeun tambahan hébat kana fasilitas ditulungan-hirup.


Rincian produk tina korsi senior



Pengalaman Produki


téhnologi produksi urang Yumeya samet senior korsi téh payun di industri. produk dijieun kalawan precision tinggi pikeun minuhan standar kualitas industri set. Produk bermerek Yumeya Chairs ieu parantos ngadegkeun reputasi anu saé di pasar.

Yumeya Dining samet runtuyan 5645 geus ngawengku 6 gaya béda, korsi panangan, korsi panangan lega, barstool, sofa tunggal & Dua sofa korsi. Yumeya Metal Wood Grain Seating diakui ku seueur merek hotél ranté bintang lima global, sapertos Shangri La, Marriott, Hilton, jsb. Samentara éta, Yumeya Metal Wood Grain Seating ogé diakuan ku Disney, Emaar sareng perusahaan anu terkenal. Emaar, raksasa perumahan di sakuliah UAE, mangrupikeun salah sahiji perusahaan perumahan panggedéna di dunya. Dina 13 Méi 2020, sipat Emaar rengking 981 dina daptar 2020 Forbes Global Enterprise 2000. Menara Burj Khalifa mangrupikeun landmark tina sipat Emaar. Kusabab 2016, Yumeya parantos ngahontal kerjasama sareng Emaar, nyayogikeun parabot pikeun hotél Emaar, aula banquet sareng tempat komersil sanés.

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 8

Dijieun ku 2.0 mm aluminium, YW5646 jangkung deui korsi sabar lulus test kakuatan ANS / BIFMA X5.4-2012 jeung EN 16139: 2013 / AC: 2013 tingkat 2. Yumeya janji anjeun 10 taun jaminan pigura nu bisa ngabebaskeun anjeun tina salempang ngeunaan diobral sanggeus jasa. Desain sakabéh basajan tapi pisan classy. Garis lempeng anu sederhana masihan jalma éfék visual anu pangsaéna sareng parasaan diuk anu paling nyaman. Langkung lega   desain bisa nyieun korsi cocog pikeun sakabéh klien tur nyadiakeun kanyamanan pangalusna. Desain panangan tiasa nyayogikeun tempat anu aman pikeun panangan, sareng ogé nyayogikeun dukungan anu tangtu, khususna pikeun manula.   W ith Yumeya logam perlakuan sisikian kai, éta   Pusi panangan anu langkung lega   bisa mantuan jalma meunang katingal kai sarta touch dina pigura logam tanpa baktéri jeung virus beternak.   Sadaya faktor ieu dilakur   YW5646 n   jati suplemén alus pikeun Imah Kaperawatan, perawatan Sehat sarta hirup Senior.

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 9
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 10
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 11

Feur Cit

1. Pelang Aluminum sareng Yumeya ’Tubeb patern s & Strukture

---10 taun garanti pigurang

--- Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

--- Tiasa nanggung langkung ti 500 pon  

 

2. Réngsé tungtung kai logi

--- Kéngingkeun tampilan kai sareng némpél dina tungtung sisikian kai.

--- Rupa-rupa pilihan warna sisikian kai

 

Detil Produkt

Dina falsafah Yumeya Furniture, kami pikir produk kualitas luhur kedah ngawengku 5 aspék, 'Kaamanan', 'Nyaman', 'Standar', 'Rincian Alus' sarta 'Paket Nilai'.

1. Kasalametan: Kasalametan kalebet dua bagian, kaamanan kakuatan sareng kaamanan rinci.

--- Kaamanan Kakuatan: kalawan pola tubing jeung struktur, bisa nanggung leuwih ti 500 pon

--- Kasalametan rinci: ogé Polandia, mulus, tanpa duri logam, sarta moal scratch leungeun pamaké

2. Koméh:  Desain sakabeh korsi nuturkeun ergonomics.  

--- 101 Derajat, gelar pangalusna pikeun pungkur jeung korsi, mere pamaké posisi diuk paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian tukang sampurna, pas sampurna radian tukangeun pamaké.

--- 3-5 Derajat, inclination permukaan korsi cocog, rojongan éféktif lumbar tulang tonggong pamaké.

3. Standarn:   Teu hese nyieun hiji korsi alus. Tapi pikeun urutan bulk, ngan lamun sakabeh korsi dina hiji standar  'Déan sami ’ 'Tingatan sami ’, Éta tiasa kualitas luhur. Yumeya Furniture ngagunakeun mesin motong impor Jepang, robot las, mesin upholstery otomatis, jsb. Pikeun ngirangan kasalahan manusa. Beda ukuran sadaya Kursi Yumeya nyaéta kontrol dina 3mm.

4.   Tintukan Nusa:   Rincian anu tiasa dirampa sampurna, anu mangrupikeun produk kualitas luhur.

--- Sambungan las lemes, henteu aya tanda las anu tiasa katingali pisan.

--- Kooperasi sareng Tigr TM   Powder Coat, merek jas bubuk anu kasohor di dunya, 3 kali langkung tahan ngagem, goresan sapopoé henteu aya jalanna.

---65 m 3 / kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan tinggi sareng umur panjang, nganggo 5 taun moal kaluar tina bentukna.

--- The martindale sadaya lawon baku Yumeya leuwih ti 30.000 ruts, maké-resisting tur gampang pikeun bersih, cocog pikeun pamakéan komérsial.

--- Upholstery Sampurna, garis cushion lemes sareng lempeng.

5.   Pakak Lai:   Aya dua hal pikeun pakét nilai, panyalindungan pangaruh sareng ngahémat rohangan.   Tanpa ngorbankeun kanyamanan, désainer rékayasa Yumeya ngusahakeun anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kuantitas muatan pikeun ngawujudkeun kinerja biaya pangluhurna produk.   Samentara éta, sadaya bungkusan tunduk kana uji simulasi transportasi pikeun mastikeun korsi dina panyalindungan anu saé.

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 12
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 13
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 14

 

Naon katingalina di Lobby & Ruang Tunggu (Kafe / Hotél / Hirup Senior)?

Kusabab korsi sisikian kai logam Yumeya kompak sareng henteu porous, éta moal ngalahirkeun baktéri sareng virus. Harga ngan ukur 20% - 30 tit   korsi kai padet, tapi kakuatan na leuwih badag batan korsi kai padet. Samentara éta, éta stackable na lightweight, nu bisa r ngurangan kasusah jeung biaya operasi laser . Kalayan garansi pigura 10 taun, aya 0   Biaya pangropéa sare   Perhatian bebas-penting saatos. Sadaya faktor ieu ngadamel Horten balik dina siklus investasi janten nyata. Janten ayeuna beuki seueur tempat komersil, sapertos Hotel, Cafe, Clup, Panti jompo, Hirup Senior sareng saterasna, pilih korsi sisikian kai logam Yumeya tinimbang korsi kai padet.

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 15
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 16
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 17

 

Pilihan Waran

Yumeya nyadiakeun rupa-rupa perlakuan permukaan, kaasup sisikian kai logam, powder coat, Dou powder coat, sarta leuwih ti 20 kelir. Anjeun tiasa milih perawatan permukaan anu cocog dumasar kana gaya hiasan sareng anggaran anjeun, atanapi anjeun tiasa konsultasi ka konsultan profésional anjeun pikeun naséhat.

Kangg
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 18

A01Walnut

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 19

A02Walnut

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 20

A03Walnut

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 21

A05Beech

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 22

A07 Cherry

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 23

A09 Walnut

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 24

A30Oak

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 25

A50 Walnut

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 26

A51 Walnut

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 27

A52 Walnut

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 28

A53 Walnut

Pét Powder
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 29

PC01

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 30

PC05

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 31

PC06

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 32

PC21

 

Dou TM
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 33

SP8011

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 34

SP8021

 

Kantu Powder luar
Yumeya Kursi Senior Kursi-1 35

M-OD-PC-001

Yumeya Kursi Senior Kursi-1 36

M-OD-PC-004



Pangangatan Perusahan


• Kalawan sistem manajemen logistik alus teuing, Yumeya samet geus komitmen ka nyadiakeun pangiriman efisien keur nasabah, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kapuasan maranéhanana jeung parusahaan urang.
• Didirikeun di Yumeya samet boga reputasi alus di pasar domestik jeung luar nagri.
• Pausahaan kami ngarasakeun lokasi unggul kalawan angkutan darat merenah. Ku alatan éta, éta nyadiakeun kaunggulan pikeun jualan luar.
Yumeya Chairs mangrupikeun perusahaan farmasi profésional. korsi makan logam, korsi banquet, jati komérsial sadia dina sababaraha jenis sarta dina kualitas alus. Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun konsultasi atanapi kerjasama bisnis!


kumaha Yumeya korsi bisa mantuan manula tetep aktip tur mobile?

euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya geus komitmen kana panalungtikan sisikian kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
euweuh data
CONTACT US

Emal:   Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.