Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 1
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 2
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 3
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 4
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 5
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 6
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 7
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 1
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 2
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 3
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 4
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 5
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 6
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 7

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi

panalungtikan

Korsi samping kafé dirancang pikeun kafe, tukang cukur sareng ruang tunggu. Aranjeunna paling cocog pikeun rupa-rupa setélan dimana aréa seating diwatesan sarta konsumén kudu seated on rutin. Suku didamel tina logam supados henteu kapangaruhan ku kalembaban atanapi kalembaban, anu ogé ngajantenkeun karat.

Anjeun tiasa dianggo pikeun tuangeun atanapi damel.


Rincian produk korsi samping kafé



Detil gancang


Desain korsi samping cafe Yumeya Chairs rupa-rupa gaya. Produkna parantos di-inspeksi caket kana sababaraha parameter kualitas. Produkna janten langkung populer sareng seueur tungtutan pikeun fitur anu luar biasa.



Pengalaman Produki


Korsi Yumeya ngajamin korsi makan logam, korsi banquet, jati komersil janten kualitas luhur ku ngalaksanakeun produksi anu standar pisan. Dibandingkeun sareng produk sanés dina kategori anu sami, éta ngagaduhan kaunggulan ieu.

Kursi makan Yumeya séri 2028 kalebet korsi samping, korsi panangan sareng bangku bar.   Sanggeus dijieun korsi sisikian kai logam munggaran di 1998, Yumeya geus komitmen kana panalungtikan sisikian kai logam leuwih ti 20 taun. Dina loba prakték, urang laun ngarti yén perlakuan permukaan nyaéta sistem, aya sahanteuna 5 titik konci pikeun ménta sisikian kai logam sampurna.

---Polisis Fine,   Ngalakukeun perlakuan permukaan dina korsi, sarupa jeung make-up, mimiti sagala kudu boga pigura lemes. Sadaya korsi Yumeya kedah ngaliwat opat prosés ngagosok sateuacan aranjeunna sacara resmi tiasa asup kana prosés perawatan permukaan.  Komponén polishing --- Polishing sanggeus las --- Polishing rupa pikeun sakabéh korsi --- Polishing sanggeus beberesih.  Saatos 4 léngkah, éta tiasa ngahontal éfék datar sareng lancar anu saé.

--- Good powder coat bisa éféktif ngamekarkeun warna,   Kusabab 2017, Yumeya gawé bareng Tiger R  Lambang bubuk pikeun coat.It bubuk logam pinuh bisa nembongkeun tékstur sisikian kai, ningkatkeun kasatiaan, sarta nyadiakeun 5 kali lalawanan maké.  

--- Potoban saé, pas anu sampurna, Yumeya mangrupakeun hiji-hijina pabrik sadar hiji korsi hiji kapang. Kabéh kertas sisikian kai dipotong kaluar ku kapang nu cocog korsi.   Ku alatan éta, sakabéh kertas sisikian kai bisa éféktif loyog jeung korsi tanpa aya joint atawa gap

--- Kontak pinuh, mastikeun pangaruh mindahkeun panas,   Siki kai logam nyaéta téknologi transfer panas. Ku alatan éta, kontak pinuh mangrupakeun faktor konci. Kami nganggo kapang plastik kateguhan suhu luhur pikeun mastikeun kertas sisikian kai sareng bubuk kontak pinuh pikeun ngahontal éfék anu jelas.

--- Suhu anu tepat sareng kontrol waktos,   Waktos sareng suhu mangrupikeun kombinasi anu halus. Sakur parobahan dina parameter bakal mangaruhan pangaruh sakabéh, atawa teu ngagem-tahan, atawa warna béda. Saatos sababaraha taun éksplorasi, Yumeya parantos mendakan kombinasi waktos sareng suhu pangsaéna pikeun mastikeun pangaruh sisikian kai pangsaéna.

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 8

Dijieun ku baja 1,5 mm, YQF2031 lulus uji kakuatan ANS / BIFMA X5.4-2012 sareng EN 16139: 2013 / AC: 2013 tingkat 2. Meanhwile, Yumeya janji anjeun 10 taun jaminan pigura. Desain sakabéh korsi,   tabung leg kerucut, desain deui nyaman,   bentuk panangan husus pisan unik tur béda ti korsi cafe normal,   nu effectly bisa ningkatkeun tingkat tempat .   Desain panangan upholstery tiasa nyayogikeun tempat anu aman pikeun panangan, sareng ogé nyayogikeun dukungan anu tangtu, khususna pikeun manula. Kalawan Yumeya logam perlakuan kai garin bisa mantuan jalma meunang katingal kai sarta touch dina pigura logam.   Sadaya faktor ieu ngajantenkeun korsi kafe janten pilihan anu saé pikeun Kafé, Panti Perawat, Hotel, Pernikahan & Ngagunakeun kaayaan.

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 9
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 10
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 11

 

Feur Cit

1. Baja baja sareng Yumeya ’Tubeb patern s & Strukture

---10 taun garanti pigurang

--- Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

--- Tiasa nanggung langkung ti 500 pon  

 

2. Réngsé tungtung kai logi

--- Kéngingkeun tampilan kai sareng némpél dina tungtung sisikian kai.

--- Rupa-rupa pilihan warna sisikian kai

 

Detil Produkt

Dina falsafah Yumeya Furniture, kami pikir produk kualitas luhur kedah ngawengku 5 aspék, 'Kaamanan', 'Nyaman', 'Standar', 'Rincian Alus' sarta 'Paket Nilai'.

1. Kasalametan: Kasalametan kalebet dua bagian, kaamanan kakuatan sareng kaamanan rinci.

--- Kaamanan Kakuatan: kalawan pola tubing jeung struktur, bisa nanggung leuwih ti 500 pon

--- Kasalametan rinci: ogé Polandia, mulus, tanpa duri logam, sarta moal scratch leungeun pamaké

2. Koméh:  Desain sakabeh korsi nuturkeun ergonomics.  

--- 101 Derajat, gelar pangalusna pikeun pungkur jeung korsi, mere pamaké posisi diuk paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian tukang sampurna, pas sampurna radian tukangeun pamaké.

--- 3-5 Derajat, inclination permukaan korsi cocog, rojongan éféktif lumbar tulang tonggong pamaké.

3. Standarn:   Teu hese nyieun hiji korsi alus. Tapi pikeun urutan bulk, ngan lamun sakabeh korsi dina hiji standar  'Déan sami ’ 'Tingatan sami ’, Éta tiasa kualitas luhur. Yumeya Furniture ngagunakeun mesin motong impor Jepang, robot las, mesin upholstery otomatis, jsb. Pikeun ngirangan kasalahan manusa. Beda ukuran sadaya Kursi Yumeya nyaéta kontrol dina 3mm.

4.   Tintukan Nusa:   Rincian anu tiasa dirampa sampurna, anu mangrupikeun produk kualitas luhur.

--- Sambungan las lemes, henteu aya tanda las anu tiasa katingali pisan.

--- Kooperasi sareng Tigr TM   Powder Coat, merek jas bubuk anu kasohor di dunya, 3 kali langkung tahan ngagem, goresan sapopoé henteu aya jalanna.

---65 m 3 / kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan tinggi sareng umur panjang, nganggo 5 taun moal kaluar tina bentukna.

--- The martindale sadaya lawon baku Yumeya leuwih ti 30.000 ruts, maké-resisting tur gampang pikeun bersih, cocog pikeun pamakéan komérsial.

--- Upholstery Sampurna, garis cushion lemes sareng lempeng.

5.   Pakak Lai:   Aya dua hal pikeun pakét nilai, panyalindungan pangaruh sareng ngahémat rohangan.   Tanpa ngorbankeun kanyamanan, désainer rékayasa Yumeya ngusahakeun anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kuantitas muatan pikeun ngawujudkeun kinerja biaya pangluhurna produk.   Samentara éta, sadaya bungkusan tunduk kana uji simulasi transportasi pikeun mastikeun korsi dina panyalindungan anu saé.

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 12
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 13
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 14

 

Kumaha rupana di Dining (Kafe / Hotél / Hirup Senior)?

Kusabab korsi sisikian kai logam Yumeya kompak sareng henteu porous, éta moal ngalahirkeun baktéri sareng virus. Harga ngan ukur 20% - 30 tit   korsi kai padet, tapi kakuatan na leuwih badag batan korsi kai padet. Samentara éta, éta stackable na lightweight, nu bisa r ngurangan kasusah jeung biaya operasi laser . Kalayan garansi pigura 10 taun, aya 0   Biaya pangropéa sare   Perhatian bebas-penting saatos. Sadaya faktor ieu ngadamel Horten balik dina siklus investasi janten nyata. Janten ayeuna beuki seueur tempat komersil, sapertos Hotel, Cafe, Clup, Panti jompo, Hirup Senior sareng saterasna, pilih korsi sisikian kai logam Yumeya tinimbang korsi kai padet.

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 15
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 16
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 17

 

Pilihan Waran

Yumeya nyadiakeun rupa-rupa perlakuan permukaan, kaasup sisikian kai logam, powder coat, Dou powder coat, sarta leuwih ti 20 kelir. Anjeun tiasa milih perawatan permukaan anu cocog dumasar kana gaya hiasan sareng anggaran anjeun, atanapi anjeun tiasa konsultasi ka konsultan profésional anjeun pikeun naséhat.

Kangg
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 18

A01Walnut

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 19

A02Walnut

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 20

A03Walnut

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 21

A05Beech

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 22

A07 Cherry

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 23

A09 Walnut

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 24

A30Oak

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 25

A50 Walnut

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 26

A51 Walnut

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 27

A52 Walnut

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 28

A53 Walnut

Pét Powder
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 29

PC01

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 30

PC05

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 31

PC06

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 32

PC21

 

Dou TM
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 33

SP8011

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 34

SP8021

 

Kantu Powder luar
Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 35

M-OD-PC-001

Yumeya Korsi Brand Cafe Sisi Korsi 36

M-OD-PC-004

 



Inpormasian perusahaans


Salaku perusahaan modern, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. ngajalankeun bisnis utama kami tina korsi makan logam, korsi banquet, jati komérsial. Perusahaan kami ngembangkeun solusi anu béda-béda dumasar kana sarat anu béda-béda para nasabah, sareng ngajukeun ukuran jasa anu paling efektif pikeun ngabantosan para nasabah ngabéréskeun masalah. Upami anjeun kabetot, mangga ngahubungi staf layanan palanggan pikeun konsultasi!


sabaraha beurat korsi bisa nahan?

euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya geus komitmen kana panalungtikan sisikian kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
euweuh data
CONTACT US

Emal:   Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.