Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 1
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 2
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 3
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 4
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 5
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 6
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 7
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 1
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 2
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 3
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 4
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 5
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 6
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 7

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand

panalungtikan

Sofas pikeun manula dirancang pikeun ngagampangkeun jalma anu mobilitas terbatas pikeun diuk sareng gugah. Aranjeunna boga backrest adjustable hight, jero korsi lega, sarta armrests nu nyaluyukeun lebar.

Sofas for Seniors mangrupikeun perusahaan jati ukuran tambah. Dijamin janten langkung nyaman ti sofas biasa, tur kalawan pilihan leuwih 200 fabrics na 5 kelir dina unggal suite.


Rincian produk tina sofas pikeun manula



Pandangan Lesit


Tim karyawan kaahlah desain sareng ngadamel Kortu Yumeya sofas pikeun senior ku ngagunakeun bahan kualitas anu luhur sareng tumih d alat avant-garde mesin. Milik kana kualitas unggul sarta harga lumrah, sofas kami pikeun manula geus patepung jeung panarimaan haneut tur diobral gancang di pasar. Sofa Yumeya Chairs pikeun manula seueur dianggo di industri. Beunghar dina pangalaman manufaktur sofas pikeun manula, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. nyaeta supplier dipercaya.



Penjelasan Produkt


Sofa kami pikeun manula gaduh pangsa anu tangtu di pasar kusabab ciri-ciri ieu.

Yumeya Dining samet runtuyan 5645 geus ngawengku 6 gaya béda, korsi panangan, korsi panangan lega, barstool, sofa tunggal & Dua sofa korsi. Yumeya Metal Wood Grain Seating diakui ku seueur merek hotél ranté bintang lima global, sapertos Shangri La, Marriott, Hilton, jsb. Samentara éta, Yumeya Metal Wood Grain Seating ogé diakuan ku Disney, Emaar sareng perusahaan anu terkenal. Emaar, raksasa perumahan di sakuliah UAE, mangrupikeun salah sahiji perusahaan perumahan panggedéna di dunya. Dina 13 Méi 2020, sipat Emaar rengking 981 dina daptar 2020 Forbes Global Enterprise 2000. Menara Burj Khalifa mangrupikeun landmark tina sipat Emaar. Kusabab 2016, Yumeya parantos ngahontal kerjasama sareng Emaar, nyayogikeun parabot pikeun hotél Emaar, aula banquet sareng tempat komersil sanés.

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 8

Dijieun ku aluminium 2.0 mm, sofa tunggal YSF1059 lulus uji kakuatan ANS / BIFMA X5.4-2012 sareng EN 16139: 2013 / AC: 2013 tingkat 2. Yumeya janji anjeun 10 taun jaminan pigura nu bisa ngabebaskeun anjeun tina salempang ngeunaan diobral sanggeus jasa. Desain sakabéh basajan tapi pisan classy. Garis lempeng anu sederhana masihan jalma éfék visual anu pangsaéna sareng parasaan diuk anu paling nyaman. Desain panangan tiasa nyayogikeun tempat anu aman pikeun panangan, sareng ogé nyayogikeun dukungan anu tangtu, khususna pikeun manula.   W ith Yumeya perlakuan sisikian kai logam, korsi panangan tiasa ngabantosan jalma ningali kai sareng nyabak dina pigura logam tanpa baktéri sareng virus   Penbrik   Sadaya faktor ieu ngajantenkeun sofa tunggal A pilihan alus keur Cafe, Imah asuhan, hotél, kawinan & Ngagunakeun kaayaan.

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 9
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 10
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 11

Feur Cit

1. Pelang Aluminum sareng Yumeya ’Tubeb patern s & Strukture

---10 taun garanti pigurang

--- Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

--- Tiasa nanggung langkung ti 500 pon  

 

2. Réngsé tungtung kai logi

--- Kéngingkeun tampilan kai sareng némpél dina tungtung sisikian kai.

--- Rupa-rupa pilihan warna sisikian kai

 

Detil Produkt

Dina falsafah Yumeya Furniture, kami pikir produk kualitas luhur kedah ngawengku 5 aspék, 'Kaamanan', 'Nyaman', 'Standar', 'Rincian Alus' sarta 'Paket Nilai'.

1. Kasalametan: Kasalametan kalebet dua bagian, kaamanan kakuatan sareng kaamanan rinci.

--- Kaamanan Kakuatan: kalawan pola tubing jeung struktur, bisa nanggung leuwih ti 500 pon

--- Kasalametan rinci: ogé Polandia, mulus, tanpa duri logam, sarta moal scratch leungeun pamaké

2. Koméh:  Desain sakabeh korsi nuturkeun ergonomics.  

--- 101 Derajat, gelar pangalusna pikeun pungkur jeung korsi, mere pamaké posisi diuk paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian tukang sampurna, pas sampurna radian tukangeun pamaké.

--- 3-5 Derajat, inclination permukaan korsi cocog, rojongan éféktif lumbar tulang tonggong pamaké.

3. Standarn:   Teu hese nyieun hiji korsi alus. Tapi pikeun urutan bulk, ngan lamun sakabeh korsi dina hiji standar  'Déan sami ’ 'Tingatan sami ’, Éta tiasa kualitas luhur. Yumeya Furniture ngagunakeun mesin motong impor Jepang, robot las, mesin upholstery otomatis, jsb. Pikeun ngirangan kasalahan manusa. Beda ukuran sadaya Kursi Yumeya nyaéta kontrol dina 3mm.

4.   Tintukan Nusa:   Rincian anu tiasa dirampa sampurna, anu mangrupikeun produk kualitas luhur.

--- Sambungan las lemes, henteu aya tanda las anu tiasa katingali pisan.

--- Kooperasi sareng Tigr TM   Powder Coat, merek jas bubuk anu kasohor di dunya, 3 kali langkung tahan ngagem, goresan sapopoé henteu aya jalanna.

---65 m 3 / kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan tinggi sareng umur panjang, nganggo 5 taun moal kaluar tina bentukna.

--- The martindale sadaya lawon baku Yumeya leuwih ti 30.000 ruts, maké-resisting tur gampang pikeun bersih, cocog pikeun pamakéan komérsial.

--- Upholstery Sampurna, garis cushion lemes sareng lempeng.

5.   Pakak Lai:   Aya dua hal pikeun pakét nilai, panyalindungan pangaruh sareng ngahémat rohangan.   Tanpa ngorbankeun kanyamanan, désainer rékayasa Yumeya ngusahakeun anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kuantitas muatan pikeun ngawujudkeun kinerja biaya pangluhurna produk.   Samentara éta, sadaya bungkusan tunduk kana uji simulasi transportasi pikeun mastikeun korsi dina panyalindungan anu saé.

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 12
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 13
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 14

 

Naon katingalina di Lobby & Ruang Tunggu (Kafe / Hotél / Hirup Senior)?

Kusabab korsi sisikian kai logam Yumeya kompak sareng henteu porous, éta moal ngalahirkeun baktéri sareng virus. Harga ngan ukur 20% - 30 tit   korsi kai padet, tapi kakuatan na leuwih badag batan korsi kai padet. Samentara éta, éta stackable na lightweight, nu bisa r ngurangan kasusah jeung biaya operasi laser . Kalayan garansi pigura 10 taun, aya 0   Biaya pangropéa sare   Perhatian bebas-penting saatos. Sadaya faktor ieu ngadamel Horten balik dina siklus investasi janten nyata. Janten ayeuna beuki seueur tempat komersil, sapertos Hotel, Cafe, Clup, Panti jompo, Hirup Senior sareng saterasna, pilih korsi sisikian kai logam Yumeya tinimbang korsi kai padet.

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 15
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 16
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 17

 

Pilihan Waran

Yumeya nyadiakeun rupa-rupa perlakuan permukaan, kaasup sisikian kai logam, powder coat, Dou powder coat, sarta leuwih ti 20 kelir. Anjeun tiasa milih perawatan permukaan anu cocog dumasar kana gaya hiasan sareng anggaran anjeun, atanapi anjeun tiasa konsultasi ka konsultan profésional anjeun pikeun naséhat.

Kangg
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 18

A01Walnut

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 19

A02Walnut

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 20

A03Walnut

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 21

A05Beech

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 22

A07 Cherry

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 23

A09 Walnut

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 24

A30Oak

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 25

A50 Walnut

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 26

A51 Walnut

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 27

A52 Walnut

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 28

A53 Walnut

Pét Powder
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 29

PC01

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 30

PC05

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 31

PC06

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 32

PC21

 

Dou TM
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 33

SP8011

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 34

SP8021

 

Kantu Powder luar
Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 35

M-OD-PC-001

Sofas panas pikeun manula Yumeya Korsi Brand 36

M-OD-PC-004

 



Perdanan Perusahan


Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. Disebut Yumeya Kursi sareng mangrupikeun korsi makan logam domestik anu saé, korsi banquet, perusahaan produksi jati komérsial. Pausahaan urang taat kana konsép jasa tina 'kaku jeung kajujuran, gawé babarengan jeung win-win' sarta nuturkeun kapercayaan perusahaan ngeunaan 'akurasi pikeun bebeneran, inovasi pikeun pangwangunan'. Sareng kalayan fokus kana kasalametan produk sareng paménta masarakat, urang ngembangkeun diri ngalangkungan téknologi ilmiah sareng inovasi. Yumeya Chairs gaduh grup tanaga téknis kualitas luhur sareng tim produksi anu éfisién pisan. Sajaba ti éta, urang ngadopsi parabot ngembangkeun canggih tur konsep pikeun panalungtikan sarta pamekaran produk. Yumeya Chairs insists on nyadiakeun konsumén jeung solusi lumrah nurutkeun kaperluan maranéhanana sabenerna.
Leuwih taun, urang geus dedicated ka R &D jeung produksi produk urang. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk urang, mangga ngahubungi staf layanan palanggan online kami.


Kumaha carana abdi tiasa mayar sofas abdi?

euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya geus komitmen kana panalungtikan sisikian kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
euweuh data
CONTACT US

Emal:   Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.