Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 1
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 2
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 3
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 4
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 5
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 6
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 1
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 2
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 3
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 4
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 5
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 6

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1

panalungtikan

Cafe Kursi borongan

Kursi kualitas kalawan harga kalapa.

Kursi makan Yumeya séri 2028 kalebet korsi samping, korsi panangan sareng bangku bar. Yumeya mangrupikeun perusahaan munggaran anu nerapkeun téknologi sisikian kai logam pikeun korsi logam. Sajauh ieu, urang geus digawé tirelessly dina inovasi téknologi sisikian kai pikeun leuwih ti 20 taun.   Aya   Yumeya   Ngagah   Bec A kuring pelopor dina industri sisikian kai logam sarta mingpin ngembangkeun industri .

---1998, Mr. Gong, pangadeg Yumeya Furniture, dimekarkeun   korsi sisikian kai logam munggaran

--- 2010, Yumeya ngadegkeun, specializing dina produksi logam korsi sisikian kai.  

--- 2011, Yumeya nemban   Konsép   Hiji korsih   Set nar   Buk kerta   Teu ngahontal tujuan gabungan .  

--- 2015, Yumeya ngembangkeun   Mesin potongan kertas kahit   pikeun ngaronjatkeun konsistensi antara kertas sisikian kai jeung pigura logam.  

--- 2017, Yumeya ngamimitian gawé babarengan jeung   Rub tigr , buta bubuk global, sangkan sisikian kai leuwih jelas tur ngagem-tahan.  

--- 2018, Yumeya diluncurang   korsi sisikian kai 3D munggaran di dunya . Saprak harita, jalma bisa meunangkeun katingal sarta touch tina kai dina korsi logam.

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 7

Dijieun ku baja 1,5 mm, YQF2033 lulus uji kakuatan ANS / BIFMA X5.4-2012 sareng EN 16139: 2013 / AC: 2013 tingkat 2. Meanhwile, Yumeya janji anjeun 10 taun jaminan pigura. Desain sakabéh korsi, tabung leg kerucut, desain deui nyaman, bentuk panangan husus pisan unik tur béda ti korsi cafe normal,   nu effectly bisa ningkatkeun tingkat tempat .   Desain panangan upholstery tiasa nyayogikeun tempat anu aman pikeun panangan, sareng ogé nyayogikeun dukungan anu tangtu, khususna pikeun manula.   Kalawan Yumeya logam perlakuan kai garin bisa mantuan jalma meunang katingal kai sarta touch dina pigura logam.   Sadaya faktor ieu ngajantenkeun korsi kafe janten pilihan anu saé pikeun Kafé, Panti Perawat, Hotel, Pernikahan & Ngagunakeun kaayaan.

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 8
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 9
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 10

 

Feur Cit

1. Baja baja sareng Yumeya ’Tubeb patern s & Strukture

---10 taun garanti pigurang

--- Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

--- Tiasa nanggung langkung ti 500 pon  

 

2. Réngsé tungtung kai logi

--- Kéngingkeun tampilan kai sareng némpél dina tungtung sisikian kai.

--- Rupa-rupa pilihan warna sisikian kai

 

Detil Produkt

Dina falsafah Yumeya Furniture, kami pikir produk kualitas luhur kedah ngawengku 5 aspék, 'Kaamanan', 'Nyaman', 'Standar', 'Rincian Alus' sarta 'Paket Nilai'.

1. Kasalametan: Kasalametan kalebet dua bagian, kaamanan kakuatan sareng kaamanan rinci.

--- Kaamanan Kakuatan: kalawan pola tubing jeung struktur, bisa nanggung leuwih ti 500 pon

--- Kasalametan rinci: ogé Polandia, mulus, tanpa duri logam, sarta moal scratch leungeun pamaké

2. Koméh:  Desain sakabeh korsi nuturkeun ergonomics.  

--- 101 Derajat, gelar pangalusna pikeun pungkur jeung korsi, mere pamaké posisi diuk paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian tukang sampurna, pas sampurna radian tukangeun pamaké.

--- 3-5 Derajat, inclination permukaan korsi cocog, rojongan éféktif lumbar tulang tonggong pamaké.

3. Standarn:   Teu hese nyieun hiji korsi alus. Tapi pikeun urutan bulk, ngan lamun sakabeh korsi dina hiji standar  'Déan sami ’ 'Tingatan sami ’, Éta tiasa kualitas luhur. Yumeya Furniture ngagunakeun mesin motong impor Jepang, robot las, mesin upholstery otomatis, jsb. Pikeun ngirangan kasalahan manusa. Beda ukuran sadaya Kursi Yumeya nyaéta kontrol dina 3mm.

4.   Tintukan Nusa:   Rincian anu tiasa dirampa sampurna, anu mangrupikeun produk kualitas luhur.

--- Sambungan las lemes, henteu aya tanda las anu tiasa katingali pisan.

--- Kooperasi sareng Tigr TM   Powder Coat, merek jas bubuk anu kasohor di dunya, 3 kali langkung tahan ngagem, goresan sapopoé henteu aya jalanna.

---65 m 3 / kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan tinggi sareng umur panjang, nganggo 5 taun moal kaluar tina bentukna.

--- The martindale sadaya lawon baku Yumeya leuwih ti 30.000 ruts, maké-resisting tur gampang pikeun bersih, cocog pikeun pamakéan komérsial.

--- Upholstery Sampurna, garis cushion lemes sareng lempeng.

5.   Pakak Lai:   Aya dua hal pikeun pakét nilai, panyalindungan pangaruh sareng ngahémat rohangan.   Tanpa ngorbankeun kanyamanan, désainer rékayasa Yumeya ngusahakeun anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kuantitas muatan pikeun ngawujudkeun kinerja biaya pangluhurna produk.   Samentara éta, sadaya bungkusan tunduk kana uji simulasi transportasi pikeun mastikeun korsi dina panyalindungan anu saé.

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 11
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 12
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 13

 

Kumaha rupana di Dining (Kafe / Hotél / Hirup Senior)?

Kusabab korsi sisikian kai logam Yumeya kompak sareng henteu porous, éta moal ngalahirkeun baktéri sareng virus. Harga ngan ukur 20% - 30 tit   korsi kai padet, tapi kakuatan na leuwih badag batan korsi kai padet. Samentara éta, éta stackable na lightweight, nu bisa r ngurangan kasusah jeung biaya operasi laser . Kalayan garansi pigura 10 taun, aya 0   Biaya pangropéa sare   Perhatian bebas-penting saatos. Sadaya faktor ieu ngadamel Horten balik dina siklus investasi janten nyata. Janten ayeuna beuki seueur tempat komersil, sapertos Hotel, Cafe, Clup, Panti jompo, Hirup Senior sareng saterasna, pilih korsi sisikian kai logam Yumeya tinimbang korsi kai padet.

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 14
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 15
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 16

 

Pilihan Waran

Yumeya nyadiakeun rupa-rupa perlakuan permukaan, kaasup sisikian kai logam, powder coat, Dou powder coat, sarta leuwih ti 20 kelir. Anjeun tiasa milih perawatan permukaan anu cocog dumasar kana gaya hiasan sareng anggaran anjeun, atanapi anjeun tiasa konsultasi ka konsultan profésional anjeun pikeun naséhat.

Kangg
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 17

A01Walnut

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 18

A02Walnut

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 19

A03Walnut

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 20

A05Beech

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 21

A07 Cherry

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 22

A09 Walnut

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 23

A30Oak

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 24

A50 Walnut

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 25

A51 Walnut

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 26

A52 Walnut

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 27

A53 Walnut

Pét Powder
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 28

PC01

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 29

PC05

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 30

PC06

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 31

PC21

 

Dou TM
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 32

SP8011

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 33

SP8021

 

Kantu Powder luar
Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 34

M-OD-PC-001

Korsi Kafé Grosir Korsi Yumeya Brand Company-1 35

M-OD-PC-004

 


Kauntungan Perkara


· Kursi Yumeya Kursi cafe borongan parantos nampi akreditasi ti nagara anu béda. Sertipikat ieu kalebet tanda EU, tanda CE, tanda CCC, sareng tanda disatujuan BEAB.


· Produk ieu aman dianggo. Éta diuji sababaraha kali pikeun nyegah palapis anu ngalibetkeun pangleyur picilakaeun sareng bahan kimia ngabahayakeun dina aplikasina.


· Produk ieu loba dipaké ku jalma ti sagala lapisan kahirupan.


Fikir Perusahana


· Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. geus earned reputasi alus keur ngarancang jeung manufaktur korsi cafe borongan di Cina. Kami geus dianggap salaku produsén kalapa.


· Téknologi anu canggih sareng alat-alat pangénggalna dianggo nalika ngadamel korsi kafé borongan.


· Urang boga target kelestarian di tempat pikeun ngurangan dampak kami geus low on lingkungan. Target ieu ngawengku runtah umum, listrik, gas alam, jeung cai. Punkeun kontak.


Aplikasi Produksa


Korsi kafe borongan anu diproduksi ku Kursi Yumeya ngagaduhan rupa-rupa aplikasi.


Salian nyadiakeun produk kualitas luhur, kami ogé nyadiakeun solusi éféktif dumasar kana kaayaan sabenerna sarta kaperluan konsumén béda.


kumaha carana abdi tiasa mésér korsi?

euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya geus komitmen kana panalungtikan sisikian kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
euweuh data
CONTACT US

Emal:   Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.