Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 1
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 2
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 3
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 4
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 5
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 6
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 7
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 8
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 9
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 10
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 11
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 12
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 13
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 1
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 2
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 3
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 4
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 5
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 6
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 7
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 8
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 9
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 10
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 11
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 12
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 13

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand

panalungtikan

Yumeya Chairs Brand mangrupikeun perusahaan anu paling dipercaya pikeun korsi kafe online. Ti desain, nepi ka manufaktur, urang boga tim profésional ngalaman anu nyaho naon nu diperlukeun pikeun nyieun parabot kualitas luhur. Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun anjeun kualitas anu pangsaéna dina harga anu berpatutan, ku kituna anjeun tiasa ngarobih visi anjeun janten kanyataan.

korsi Affordable kalawan rupa-rupa kelir sarta ukuran.

Yumeya Dining samet runtuyan 1495 geus ngawengku korsi samping, korsi panangan jeung barstool. Yumeya mangrupikeun perusahaan munggaran anu nerapkeun téknologi sisikian kai logam pikeun korsi logam. Sajauh ieu, urang geus digawé tirelessly dina inovasi téknologi sisikian kai pikeun leuwih ti 20 taun. Aya   Yumeya   Ngagah   Bec A kuring pelopor dina industri sisikian kai logam sarta mingpin ngembangkeun industri .

---1998, Mr. Gong, pangadeg Yumeya Furniture, dimekarkeun   korsi sisikian kai logam munggaran

--- 2010, Yumeya ngadegkeun, specializing dina produksi logam korsi sisikian kai.  

--- 2011, Yumeya nemban   Konsép   Hiji korsih   Set nar   Buk kerta   Teu ngahontal tujuan gabungan .  

--- 2015, Yumeya ngembangkeun   Mesin potongan kertas kahit   pikeun ngaronjatkeun konsistensi antara kertas sisikian kai jeung pigura logam.  

--- 2017, Yumeya ngamimitian gawé babarengan jeung   Rub tigr , buta bubuk global, sangkan sisikian kai leuwih jelas tur ngagem-tahan.  

--- 2018, Yumeya diluncurang   korsi sisikian kai 3D munggaran di dunya . Saprak harita, jalma bisa meunangkeun katingal sarta touch tina kai dina korsi logam.

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 14

Dijieun ku aluminium 2.0 mm, YG7175 lulus uji kakuatan ANS / BIFMA X5.4-2012 sareng EN 16139:2013/AC:2013 tingkat 2. Yumeya janji anjeun 10 taun jaminan pigura nu bisa ngabebaskeun anjeun tina salempang ngeunaan diobral sanggeus jasa. Desain unik, utamana desain pungkur, nyieun korsi badag béda ti korsi makan normal nu bisa ningkatkeun tingkat tempat. Samentara éta, tonggong unik tiasa masihan pangguna pangrojong pangsaéna sareng nyaman. W ith Yumeya logam kai garin perlakuan, korsi bisa mantuan jalma meunang katingal kai sarta touch dina pigura logam.   Katutupan pelindung stainless steel, éta tiasa mangaruhan karusakan aviod.   Kalayan korsi samping, korsi panangan sareng sofa dina séri anu sami, YG7175 mangrupa suplement produk gagasan pikeun Cafe, Panti jompo, hotél, kawinan & Ngagunakeun kaayaan.

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 15
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 16
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 17

Feur Cit

1. Bingkai Aluminium sareng pipah pola Yumeya & Strukture

---10 taun garanti pigurang

--- Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

--- Tiasa nanggung langkung ti 500 pon  

 

2. Réngsé tungtung kai logi

--- Kéngingkeun tampilan kai sareng némpél dina tungtung sisikian kai.

--- Rupa-rupa pilihan warna sisikian kai

 

Detil Produkt

Dina falsafah Yumeya Furniture, kami pikir produk kualitas luhur kedah ngawengku 5 aspék, 'Kaamanan', 'Nyaman', 'Standar', 'Rincian Alus' sarta 'Paket Nilai'.

1. Kasalametan: Kasalametan kalebet dua bagian, kaamanan kakuatan sareng kaamanan rinci.

--- Kaamanan Kakuatan: kalawan pola tubing jeung struktur, bisa nanggung leuwih ti 500 pon

--- Kasalametan rinci: ogé Polandia, mulus, tanpa duri logam, sarta moal scratch leungeun pamaké

2. Koméh:  Desain sakabeh korsi nuturkeun ergonomics.  

--- 101 Derajat, gelar pangalusna pikeun pungkur jeung korsi, mere pamaké posisi diuk paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian tukang sampurna, pas sampurna radian tukangeun pamaké.

--- 3-5 Derajat, inclination permukaan korsi cocog, rojongan éféktif lumbar tulang tonggong pamaké.

3. Standarn:   Teu hese nyieun hiji korsi alus. Tapi pikeun urutan bulk, ngan lamun sakabeh korsi dina hiji standar  'ukuran sarua' 'sarua katingal', bisa jadi kualitas luhur. Yumeya Furniture ngagunakeun mesin motong impor Jepang, robot las, mesin upholstery otomatis, jsb. Pikeun ngirangan kasalahan manusa. Beda ukuran sadaya Kursi Yumeya nyaéta kontrol dina 3mm.

4.   Tintukan Nusa:   Rincian anu tiasa dirampa sampurna, anu mangrupikeun produk kualitas luhur.

--- Sambungan las lemes, henteu aya tanda las anu tiasa katingali pisan.

--- Kooperasi sareng Tigr TM   Powder Coat, merek jas bubuk anu kasohor di dunya, 3 kali langkung tahan ngagem, goresan sapopoé henteu aya jalanna.

---65 m 3 / kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan tinggi sareng umur panjang, nganggo 5 taun moal kaluar tina bentukna.

--- The martindale sadaya lawon baku Yumeya leuwih ti 30.000 ruts, maké-resisting tur gampang pikeun bersih, cocog pikeun pamakéan komérsial.

--- Upholstery Sampurna, garis cushion lemes sareng lempeng.

5.   Pakak Lai:   Aya dua hal pikeun pakét nilai, panyalindungan pangaruh sareng ngahémat rohangan.   Tanpa ngorbankeun kanyamanan, désainer rékayasa Yumeya ngusahakeun anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kuantitas muatan pikeun ngawujudkeun kinerja biaya pangluhurna produk.   Samentara éta, sadaya bungkusan tunduk kana uji simulasi transportasi pikeun mastikeun korsi dina panyalindungan anu saé.

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 18
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 19
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 20

 

Kumaha rupana di Dining (Kafe / Hotél / Hirup Senior)?

Kusabab korsi sisikian kai logam Yumeya kompak sareng henteu porous, éta moal ngalahirkeun baktéri sareng virus. Harga ngan ukur 20% - 30 tit   korsi kai padet, tapi kakuatan na leuwih badag batan korsi kai padet. Samentara éta, éta stackable na lightweight, nu bisa r ngurangan kasusah jeung biaya operasi laser . Kalayan garansi pigura 10 taun, aya 0   Biaya pangropéa sare   Perhatian bebas-penting saatos. Sadaya faktor ieu ngadamel Horten balik dina siklus investasi janten nyata. Janten ayeuna beuki seueur tempat komersil, sapertos Hotel, Cafe, Clup, Panti jompo, Hirup Senior sareng saterasna, pilih korsi sisikian kai logam Yumeya tinimbang korsi kai padet.

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 21
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 22
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 23

 

Pilihan Waran

Yumeya nyadiakeun rupa-rupa perlakuan permukaan, kaasup sisikian kai logam, powder coat, Dou powder coat, sarta leuwih ti 20 kelir. Anjeun tiasa milih perawatan permukaan anu cocog dumasar kana gaya hiasan sareng anggaran anjeun, atanapi anjeun tiasa konsultasi ka konsultan profésional anjeun pikeun naséhat.

Kangg
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 24

A01Walnut

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 25

A02Walnut

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 26

A03Walnut

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 27

A05Beech

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 28

A07 Cherry

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 29

A09 Walnut

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 30

A30Oak

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 31

A50 Walnut

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 32

A51 Walnut

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 33

A52 Walnut

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 34

A53 Walnut

Pét Powder
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 35

PC01

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 36

PC05

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 37

PC06

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 38

PC21

 

Dou TM
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 39

SP8011

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 40

SP8021

 

Kantu Powder luar
Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 41

M-OD-PC-001

Korsi Cafe Online Korsi Yumeya Brand 42

M-OD-PC-004

 


Kauntungan Perkara


· Bahan tina Yumeya Chairs korsi cafe online ramah-eco. Bahan ieu henteu ngandung raksa atanapi naon waé anu nyababkeun polusi. Sareng bahan ieu tiasa didaur ulang.


· Dibandingkeun jeung produk sejen, produk ieu boga kaunggulan hirup layanan panjang, kinerja stabil sarta usability alus.


· Kalayan ningali sacara efektif ngajamin kualitas pikeun korsi kafe online, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. diwanohkeun sistem manajemen kualitas efisien.


Fikir Perusahana


· Saatos taun pangwangunan, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. parantos janten ahli dina nyayogikeun jasa manufaktur online korsi kafe anu dipercaya pikeun para nasabah.


· Tingkat ngembang Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. geus tebih ngaleuwihan pesaing séjén di wewengkon online korsi cafe.


· Misi kami nyaéta ngartos konsumén urang ogé pasar urang nyadiakeun produk jeung jasa saluareun ekspektasi maranéhna pikeun ngaronjatkeun kualitas kahirupan maranéhanana.


Aplikasi Produksa


korsi cafe online tina Kursi Yumeya bisa dipaké dina industri béda pikeun minuhan kabutuhan konsumén dina widang béda.


Yumeya Kursi salawasna taat kana konsép layanan 'nyumponan kabutuhan customer'. Sarta kami komitmen ka nyadiakeun konsumén jeung hiji-eureun solusi anu timely, efisien sarta ekonomis.


Dupi abdi tiasa nganggo korsi di luar?

euweuh data
Taros Kami
Kantunkeun pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya geus komitmen kana panalungtikan sisikian kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
euweuh data
CONTACT US

Emal:   Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.