loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Barstool kafe logam panganyarna Yumeya Chairs Ayeuna Sadia!

Nyaman Aluminium Kai sisikian Cafe Barstool | Kursi Yumeya

Produsén kopi bar stools profésional. Rinci ngeunaan YG7178 Yumeya nyaman aluminium kai sisikian cafe barstool ku Yumeya Furniture. Nanya!

 

Barstool kafe logam panganyarna Yumeya Chairs Ayeuna Sadia! 1

Spesifikan:

● Ukuran: H1080 * SH760 * W450 * D550mm

● COM: 0,90 yard

● Stack: Teu bisa tuluh

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

 

 

Kami geus nengetan ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun service.It paling profésional tétéla Top kami nyaman aluminium cafe barstool YG7178 Yumeya geus miboga beuki loba perhatian ti nasabah di imah jeung di luar negeri.With ngembangkeun gancang sarta perbaikan sinambung produk urang. garis, Yumeya Kursi ogé ngembangna pasar internasional tur attracting perhatian loba konsumén asing.

Korsi Yumeya tiasa mastikeun yén para nasabah bakal gaduh pangalaman jasa anu nyugemakeun pikeun produk kami parantos lulus seueur sertifikasi.

Didirikeun di , Yumeya Kursi bangga diri urang sorangan dipikawanoh salaku panyadia hardware hiji-eureun kalayan sakabéh produk urang keur terus sadia pikeun pangiriman saharita.

Urang nyandak ideu ''.

Pikeun ngamimitian, ngahubungan Yumeya Kursi kiwari! http://youmeiya.net

Tinali Tinan Detal

http://www.youmeiya.net/product/yg7178-yumeya-comfortable-aluminum-wood-grain-cafe-barstool.html

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect