loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Grosir mebel warung kopi TERBARU, endah teu?

Hot Sale Kai sisikian Metal Hotel / Cafe makan Kursi | Kursi Yumeya

YQF2011 Yumeya panas diobral kai sisikian logam hotél / cafe korsi makan kami delivers kinerja tinggi kalawan desain kontemporer. Kami ngagaduhan solusi grosir perabotan warung kopi pikeun sadaya kabutuhan anjeun.

 

Grosir mebel warung kopi TERBARU, endah teu? 1

Spesifikan:

● Ukuran: H820 * SH470 * W470 * D560mm

● COM: 1.30 yard

● Stack: Teu bisa tuluh

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

 

 

Yumeya Chairs sok berorientasi pelanggan sareng bakti pikeun nawiskeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun unggal palanggan sacara efisien.

Yumeya samet aya dina kalungguhan di bagean domestik sarta ogé dipikawanoh ku klien di nagara deungeun.Sticing mun maturan layanan palanggan exquisite na finest geus Tenet of us.coffee warung jati borongan lumaku pikeun loba widang industri kayaning hiasan, aerospace, listrik, énergi anyar, industri kimia, jeung manufaktur otomotif.

Di Yumeya Chairs, éta pagawé terampil urang, téknologi canggih, sareng sistem manajemen sistematis anu nyumbang kana kamekaran sustainable.

R diorientasi inovasih &D: Inovasi dina téknologi produksi sareng pamekaran produk mangrupikeun konci pikeun kami. Dina persaingan sengit dimana éta kanyataanna kompetisi pikeun inovasi, urang hoyong investasi langkung seueur dina hardware sareng parangkat lunak.  

Korsi makan logam Yumeya Kursi, korsi banquet, jati komérsial didamel tina bahan anu ramah lingkungan sareng aman. Éta diproduksi dumasar kana téknologi manufaktur canggih sareng pamrosésan anu saé. Hal ieu well-dirancang tur praktis kalawan multi jenis, kualitas alus teuing jeung price.Yumeya samet affordable diadegkeun dina. Dumasar taun éksplorasi jeung prakték, urang mangtaun pangalaman produksi euyeub tur ngaronjatkeun kamampuh produksi korsi makan logam, korsi banquet, furniture.As komérsial pikeun parentah mulang, anjeun tiasa ngahubungan tim layanan aftersales kami.

Kalayan taun-taun pangalaman dina RD, Pusi Yumeya tiasa mendesain sareng ngadamel produk dumasar kana pamundut palabi. Kami ngagaduhan sakumpulan prosés kadali kualitas saluyu sareng standar nasional. Ieu ensures yén urang bisa nganteurkeun produk mumpuni tinggi-standar kaasup produk anyar urang warung kopi borongan jati. Ogé, urang mastikeun konsumén bisa ngarasakeun layanan satisfying ditawarkeun ku pagawé profésional urang. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kami, ulah ragu ngahubungi kami.

Hubungi kami ayeuna! Hayu urang nunjukkeun anjeun kasus anu langkung suksés pikeun panduan anjeun.

Tinali Tinan Detal

http://www.youmeiya.net/product/yqf2011-yumeya-hot-sale-wood-grain-metal-hotel-cafe-dining-chair.html

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect