loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Sanes mock-up tapi korsi kafe réstoran NEW nyata!

Desain Anyar Aluminium Kai sisikian Upholstery Kursi Makan

Pilari korsi cafe réstoran? Rinci ngeunaan YL1452 Yumeya design anyar aluminium kai gandum upholstery korsi makan on Yumeya jati. Panyawan!

 

Sanes mock-up tapi korsi kafe réstoran NEW nyata! 1

Spesifikan:

● Ukuran: H850 * SH470 * W470 * AW620 * D590mm

● COM: 1,20 yard

● Stack: Teu bisa tuluh

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

 

 

Yumeya Korsi salawasna nempel kana tenet kami tina "Kualitas anu mimitin " ku fokus kana kadali kualitas, perbaikan layanan, sarta respon gancang.

Yumeya Korsi muterkeun hiji peran dina bisnis domestik, berkat produk kualitas luhur na kayaning YL1452 Yumeya design anyar aluminium kai sisikian upholstery korsi makan jeung prosés pinuh services.Our cooperate Tenet nyaeta .restaurant korsi cafe loba dipaké pikeun motong na jero. ngolah bahan industri dina widang sapertos hiasan, aerospace, listrik, tanaga anyar, industri kimia, sareng manufaktur otomotif, anu kalebet keramik, batu, kaca, logam non-ferrous, logam ferrous, sareng bahan lambaran sanésna.

Kalawan las canggih, motong, polishing, sarta téhnologi produksi lianna dirojong sarta staf dicadangkeun, Yumeya Samet janji produk flawless sarta layanan considerate disadiakeun pikeun konsumén.

Nuhun R &Tingkat D: Urang R &D tingkat geus kahontal ngaliwatan panalungtikan kontinyu sarta ngembangkeun téhnologis, kitu ogé ku unleashing kreativitas désainer urang.

parabot mékanis Yumeya Kursi urang boga struktur lumrah, desain novel, kinerja stabil sarta kualitas dipercaya. Jeung produk urang téh merenah pikeun dioperasikeun sarta aya ngan saeutik noise bari using.Founded di , Yumeya Korsi geus salawasna geus adhering kana nilai inti ngarasakeun olahraga sarta ngarasakeun kaséhatan. Kami narékahan pikeun nyumponan kabutuhan rupa-rupa grup konsumen anu béda. Kami terus nyayogikeun korsi makan logam kualitas luhur, korsi banquet, perabotan komérsial. Upami uih deui disababkeun ku kualitas produk atanapi kasalahan ti kami, anjeun bakal dijamin nampi 100% ngabalikeun duit.

Ngandelkeun kamampuan inovasi anu kuat sareng kakuatan panalungtikan ilmiah, Kursi Yumeya parantos nempatan posisi anu penting dina industri. Salaku parusahaan kualitas-disetir, urang nempatkeun hiji tekenan kana kualitas produk ogé kualitas layanan. Tim jasa kami dilatih ogé pikeun gaduh pangaweruh anu jero ngeunaan unggal séri produk kalebet korsi kafe réstoran produk énggal, budaya perusahaan, sareng pamekaran perusahaan, jsb. Pernah ragu ngahubungan kami sarta anggota tim bisa nyugemakeun anjeun.

Kabetot dina langkung seueur kasus atanapi perusahaan kami? Taros Kami!

Tinali Tinan Detal

http://www.youmeiya.net/product/yl1452-yumeya-new-design-aluminum-wood-grain-upholstery-dining-chair.html

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Kumaha Produsén Furnitur Banquet Hotel Warisan "Kaahlian"?
Kumaha produsén mebel banquet hotél ngawariskeun "kaahlian"?Semangat pengrajin; adherence sarta kurangna kurangna, nembongkeun jelas dina furnitu Cina
Perabot Banquet Hotél - Sofa Perabot Naon?
jati banquet hotél -Sofa jati naon?1. Sofa kaik > Sofa dijieunna tina kai salaku bahan pigura utama disebut sofa kai. Pigura jero
Naon Kursi Kafe Réstoran Berkualitas Luhur?
Naha Kuring Kudu Meuli korsi cafe réstoran? Lamun anjeun ngalakonan hal sakumaha kompléks saperti meuli dahareun, Anjeun kudu salawasna pastikeun yén anjeun gaduh eyesight alus. Awak wa
Dina pituduh komprehensif ieu, kami bakal nutupan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan korsi kawinan di pasar Wétan Tengah
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect