Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


New Yumeya Kursi suppliers jati hotél komérsial: Pituduh ka Naon Datang Out

Grosir korsi hotél massal - Salaku jati banquet / ballroom / aula fungsi kudu diganti nurutkeun pangaruh, Yumeya Korsi hotél boga ciri atra kakuatan tinggi, baku ngahiji jeung tumpukan-bisa, nu idéal korsi makan stackable pikeun banquet / ballroom / aula fungsi. Yumeya Korsi banquet hotél diakuan ku seueur merek hotél ranté bintang lima global, sapertos Shangri La, Marriott, Hilton, jsb. Samentang éta, Yumeya Korsi maneng hotél ogé dipikawanoh ku Disney, Emaar jeung pausahaan well-dipikawanoh séjén. korsi makan logam Yumeya stackable populér di loba hotél kawentar global.

Pelang Aluminum sareng Yumeya ’Tubeb patern s & Strukture 1. 10 taun garanti pigaa 2. Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Bisa nanggung leuwih ti 500 pon Parameter relevan 1. Ukuran: H900 * SH470 * W420 * D610mm 2. COM: 1,0 yard 3. Tumpukan: Max 5 PCS luhur skenario aplikasi: hotél, cafe, panti jompo, kasino , kontrak

New Yumeya Kursi suppliers jati hotél komérsial: Pituduh ka Naon Datang Out 1

Tinali Tinan Detal

Kalayan kakuatan RD anu kuat sareng kamampuan produksi, Pusi Yumeya ayeuna parantos janten produsén profésional sareng nyayogikeun anu dipercaya di industri. Sadaya produk urang kaasup suppliers jati hotél komérsial anu dijieun dumasar kana sistem manajemen kualitas ketat tur standar internasional. Usaha jasa kami disayogikeun kalayan bantosan tim jasa profésional kami. Konsumén ti béda nagara jeung wewengkon bisa ngarasakeun layanan paling satisfying ngaliwatan jaringan modern. Contact us pikeun manggihan nu leuwih seueur tentang kami.

Kabetot dina langkung seueur kasus atanapi perusahaan kami? Taros Kami!

http://www.youmeiya.net/product/comfortable-aluminum-banquet-dining-conference-flex-back-chair.html

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Pusat Informo Blog Warta
Kualitas Panyadia Perabot Hotel Komérsial Dipangaruhan ku Faktor Naon
Kualitas Panyadia Perabot Hotel Komérsial Dipangaruhan ku Faktor Naon
Industri ogé pangkat hotél dumasar kana ranté ... ngabagi hotél kana kategori dumasar kana ongkos poean rata-rata. Kapamilikan sareng afiliasi merek anu béda ogé ngabédakeun hotél. Jinis kapamilikan, afiliasi merek sareng manajemén ogé variabel anu penting pisan nalika ngagolongkeun hotél. Pikeun mantuan bisnis hotél atawa motel milih supplier katuhu atawa supplier, aya sababaraha faktor mertimbangkeun lamun milih supplier bisi katuhu. Ku alatan éta, nalika milih harta katuhu - milik, hotél atawa boga motel, aset bisnis kudu strategis sarta fokus kana milih pasualan katuhu, aspék konci téh seller atawa supplier alus. A Lamun milih supplier katuhu pikeun koper hotél, éta pohara penting pikeun mikir ngeunaan kualitas sarta rojongan jasa lumangsung ti supplier sapanjang sakabéh proyék, malah sanggeus parantosan na. Ngobrol suppliers anjeun sarta nanya kumaha carana ningkatkeun atawa ngamutahirkeun jati hotél méwah, naon produk jeung bahan cocog pikeun surfaces béda jeung textures pikeun beberesih sarta perawatan rutin. Upami mungkin, atur pamariksaan rutin ku spesialis jati pikeun mastikeun yén sadayana masih dugi ka standar merek hotél. Anu mésér perabot hotél kedah mastikeun yén spésifikasi produkna saluyu sareng standar sareng peraturan kaamanan seuneu lokal atanapi nasional. Pembeli jati hotél bakal manggihan éta mantuan ngagunakeun spésifikasi ditulis nu nangtukeun kinerja minimum jeung tingkat kaamanan diperlukeun pikeun minuhan sagala peraturan jeung ngaleutikan maké produk na cimata. Méja 1 nyayogikeun daptar standar standar anu dianggo ku SATRA pikeun nangtukeun naha jati cocog pikeun dianggo di hotél. SATRA nyarankeun yén sadaya parabot pikeun panggunaan hotél dipilih dumasar kana kanyataan yén éta nyumponan sarat anu relevan pikeun kakuatan sareng stabilitas. Teu biasa, upami teu kapendak, bahkan produsén jati anu pangsaéna masihan naséhat ngeunaan cara ngajaga produk anu didamelna dina urutan kerja di lingkungan hotél. Pembeli ogé bakal preoccupied kalawan milih sarta purchasing parabot cocog pikeun kamar hotél sarta spasi umum. Perabot silaturahmi tiasa janten pamakean beurat, janten penting yén éta kuat sareng tahan banting pikeun tahan tingkat pamakean ieu. Perabot hotél mangrupa runtuyan barang-barang anu bisa dipindah-pindahkeun saperti korsi (saperti korsi, bangku, méja, jeung sofa) jeung barang keur saré (saperti ranjang) dipaké di kamar hotél jeung rohangan umum. Aya dua kategori utama jati hotél: jati (dressers, méja, dressers na wardrobes) jeung upholstered (korsi jeung sofas). Tilu grup mutuskeun naon jati nempatkeun di kamar hotél Las Vegas: désainer interior, desain Resort jeung tanaga konstruksi, sarta pabrik jati. Dcor anu anjeun pilih bakal gumantung kana naha anjeun damel di réstoran gourmet atanapi réstoran kasual. Sémah tuangeun anu saé ngaharepkeun tuangeun kualitas luhur, tina tuangeun dugi ka parabotan. Kadaharan genah anu didamel tina bahan-bahan kualitas luhur sareng disiapkeun dumasar kana rekomendasi produsén tiasa nyayogikeun porsi anu konsisten sareng kualitas unggul. Sawaktos Anjeun meuli jati hotél komérsial, anjeun bakal papanggih rupa-rupa standar kualitas. Pabrikan tiasa taat kana standar anu béda-béda ngeunaan kadali kualitas, layanan palanggan, sareng perhatian kana detil. Kalayan faktor-faktor ieu, kami parantos nyusun daptar ieu sareng produsén perabot hotél komérsial pangsaéna di Australia. Di dieu di Nextrend aya sababaraha merek jati anu pangsaéna. Di dieu di Nextrend Furniture, kami komitmen pikeun ngabantosan anjeun milarian korsi, pangkalan sareng countertop anu sampurna pikeun bisnis anjeun. Naha Anjeun keur pilari countertops indoor atanapi outdoor komérsial, kitu ogé mirah atawa kualitas luhur parabot réstoran, staf ramah kami bisa mantuan Anjeun manggihan parabotan sampurna. Salaku produsén jati hotél anu pangsaéna, kami tiasa ngajamin yén kami bakal nyayogikeun anjeun genah sareng genah, nyangking perabotan kualitas luhur, sareng ngajantenkeun sémah anjeun langkung nyaman. Ku alatan éta, lolobana pabrik jati hotél terus narékahan pikeun ngaronjatkeun kualitas produk atawa jasa maranéhanana. jati anjeun investasi; kituna, Anjeun kedah ulah aya meuli jati non-komérsial. Harga jati réstoran komérsial ngagambarkeun kamampuan nahan ngagem sapopoé sareng cimata mangtaun-taun. Pikeun kabersihan anu hadé, mésér méja, korsi sareng stan anu gampang dibersihkeun sareng dibersihkeun. Invoice ogé kedah nunjukkeun tingkat kasesuaian jati. Tinjauan sareng analisa jero ngeunaan operasi hotél sacara gembleng tiasa masihan wawasan anu mangpaat kana pendapatan anu dibangkitkeun ku kategori aset anu béda, sapertos sabaraha jinis kamar anu béda-béda, kumaha nguntungkeun réstoran, atanapi kumaha nguntungkeun spa. ... Rupa-rupa faktor nyumbang kana kasuksésan manajemén asset hotél, anu dina gilirannana nyumbang kana kinerja finansial. Lokasi hotél, nilai harta komo parabot, fixtures jeung fittings (FF &E) sadayana maénkeun peran di dieu. Jinis hotél utamana ditangtukeun ku kumaha eta bakal fungsina jeung naon amenities bakal kaasup di dinya. Hotél biasana didaptarkeun ku jinis hotél atanapi klasifikasi anu sanés. Klasifikasi jati hotél kalebet méja sareng korsi, produk hotél Casegoods sareng anu sanésna. Perabot anu paling laris nyaéta kamar tidur anu cocog sareng kit dresser sabab cocog pikeun kamar hotél sareng motel leutik. Kalolobaan hotél / motels mindeng milih panutup trendi atawa disposable sarta teu merhatikeun kualitas sarta durability. Salaku makers kabinét seasoned, kami geus katempo spésifikasi produk kabinét countless nu nampung tren dina bahan kamar hotél; ngan pikeun manggihan yén bahan dipilih pikeun pamakéan desain teu tahan lalulintas tinggi na ngagem lalawanan kamar hotél. Ayeuna jati anu dianggo dina réstoran sareng industri silaturahmi henteu ngagaduhan masalah ieu, sareng seueur merek ngingetkeun perusahaan kalayan desain anu dipercaya sareng pikaresepeun. Perabotan anu didamel khusus pikeun anjeun moal gampang digentos sapertos perabot ritel atanapi katalog. Salaku conto, upami anjeun mésér mixer anu ageung teuing pikeun ukuran usaha, padamelan anu diperyogikeun pikeun ngabersihan mesin saatos dianggo henteu menerkeun biaya tambahan pikeun mésér alat. Ku nyandak sadaya faktor ieu kana akun, anjeun masih moal tiasa nurunkeun biaya tenaga kerja anjeun. Salah sahiji faktor anu kedah dipertimbangkeun sateuacan ngembangkeun manual staf nyaéta biaya tetep. Pikeun meunangkeun gambaran lengkep ngeunaan kinerja hiji hotél urang, faktor tambahan kudu dianggap. Sakumaha anjeun tiasa tingali tina tilu faktor X di luhur, kinerja hotél masih ogé dihartikeun ku sababaraha kriteria tradisional. Taya faktor X séjén hadé illustrates pendekatan leuwih holistik ieu kinerja hotél ti kualitas layanan. Komponén integral tina vitalitas bisnis dina industri silaturahmi ayeuna, jasa kualitas luhur pantes tempatna dina méja nalika ngevaluasi kinerja hotél. Kamampuh hotél pikeun nuturkeun jaman kedah saluyu sareng faktor X modéren, sareng pangakuan sateuacanna ngeunaan inovasi revolusioner tiasa ngajantenkeun hotél éta menonjol. Sateuacan anjeun ngawitan pemetaan kaunggulan, kalemahan, kasempetan, sareng ancaman anjeun, anjeun kedah ngumpulkeun sadaya inpormasi anu mungkin ngeunaan hotél anjeun sareng rencana anu diusulkeun. Kalayan tip di luhur, anjeun tiasa ngadamel analisa SWOT pikeun hotél anjeun sareng nangtoskeun tindakan anu paling cocog pikeun tujuan strategis anjeun.
SCOOP: korsi kafe modern Karek Dileupaskeun!
SCOOP: korsi kafe modern Karek Dileupaskeun!
Yumeya klasik Aluminium Kai sisikian Cafe / Hotél Dining Arm Kursi kualitas hébat YW5505 Yumeya klasik aluminium kai sisikian cafe / hotél korsi panangan makan di harga borongan. Milih tina pilihan rupa korsi cafe leutik. Pikeun harga! Spesifikan: ● Ukuran: H950 * SH470 * W500 * AW590 * D620mm ● COM: 0,8 yard ● Stack: 5 pc luhuren ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Yumeya Chairs sok berorientasi pelanggan sareng bakti pikeun nawiskeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun unggal palanggan sacara efisien. Yumeya Kursi aya dina kalungguhan di bagean domestik sarta dipikawanoh ogé ku klien di nagara deungeun. Kami geus upholding tujuan jadi salah sahiji ngarah manufacturers.modern korsi cafe nyaeta kinerja stabil sarta kualitas dipercaya, nu bisa dipaké pikeun bahan las sapertos suku cadang otomotif, suku cadang logam, bahan konstruksi, sareng produk stainless steel. Kalawan las canggih, motong, polishing, sarta téhnologi produksi lianna dirojong sarta staf dicadangkeun, Yumeya Samet janji produk flawless sarta layanan considerate disadiakeun pikeun konsumén. Nuhun R &Tingkat D: Urang R &D tingkat geus kahontal ngaliwatan panalungtikan kontinyu sarta ngembangkeun téhnologis, kitu ogé ku unleashing kreativitas désainer urang. Dumasar kana konsép produksi canggih tur téhnologi produksi, Yumeya samet nawarkeun parabot produksi domestik jeung luar nagri pikeun ngahasilkeun logam korsi makan, korsi banquet, jati komérsial. Éta bisa diadaptasi kana sagala rupa widang, sarta boga kinerja alus teuing, inténsitas kuat, sarta élastisitas alus. Salajengna, korsi makan logam, korsi banquet, jati komérsial anu waterproof, anticorrosive jeung anti sepuh, jeung sadia dina rupa spésifikasi jeung tipe .Korsi Yumeya didirikan dina. Saatos taun pangwangunan, kami ayeuna produsén eyewear sareng rentang bisnis anu lega sareng kakuatan anu hébat. Kasaimbangan bakal dibalikeun deui ka anjeun saatos kami nampi barang. Diadegkeun dina , Yumeya Kursi ayeuna geus jadi produsén ngarah produk bungkusan dina industri jati Rumah Makan kalawan loba bakat direkrut tur mesin ngolah diimpor. Urang tetep gagasan perusahaan tina "". Http://youmeiya.net. 'Kualitas produk urang sampurna jeung kadua pikeun euweuh!' Pikeun inquiries: http://youmeiya.net Tinali Tinan Detal http://www.youmeiya.net/product/yw5505-yumeya-classic-aluminum-wood-grain-cafe-hotel-dining-arm-chair.html
Hoyong janten anu munggaran nyobian perabot panti jompo énggal ieu?
Hoyong janten anu munggaran nyobian perabot panti jompo énggal ieu?
Nyaman Aluminium Kai sisikian Sofa kalawan Bantal | Kursi Yumeya Milarian pabrik perabot bumi perawatan? Korsi Yumeya khusus dina sofa sisikian kai aluminium anu nyaman sareng bantal, Telepon! Spesifikan: ● Ukuran: H1080 * SH450 * W770 * AW790 * D830mm ● COM: 5,86 yard kalawan bantal ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Yumeya Korsi salawasna nempel kana tenet kami tina "Kualitas anu mimitin " ku fokus kana kadali kualitas, perbaikan layanan, sarta respon gancang. Yumeya Kursi muterkeun hiji peran dina bisnis domestik, berkat produk kualitas luhur na kayaning New nyaman kai sisikian aluminium sofa jeung bantal Yumeya YSF1021 jeung prosés pinuh services.We geus upholding tujuan jadi salah sahiji ngarah manufacturers.nursing home jati téh loba lumaku sarta cocog pikeun tempat umum kayaning mall balanja, gim, sakola, wangunan kantor, jeung hotél. Di Yumeya Chairs, éta pagawé terampil urang, téknologi canggih, sareng sistem manajemen sistematis anu nyumbang kana kamekaran sustainable. Nuhun R &Tingkat D: Urang R &D tingkat geus kahontal ngaliwatan panalungtikan kontinyu sarta ngembangkeun téhnologis, kitu ogé ku unleashing kreativitas désainer urang. Korsi makan logam kami, korsi banquet, jati komérsial didamel tina bahan anu saé saluyu sareng standar anu ketat. Aranjeunna kualitasna alus, struktur teguh sareng warna padet. Leuwih ti éta, maranéhna moal luntur sarta deform sanggeus ngulang washings.Yumeya Kursi boga sajarah glorious taun. Kami salawasna taat kana konsép inti janten dumasar kajujuran jeung inovasi-disetir. Urang bakti diri pikeun nyadiakeun kualitas luhur korsi makan logam, korsi banquet, jati komérsial sarta services. Kasaimbangan bakal dibalikeun deui ka anjeun saatos kami nampi barang. Unggal taun, Pusi Yumeya investasi jumlah anu rada ageung kana RD produk. Kami parantos nyetél pusat RD anu dirojong ku ahli industri profésional sareng ngenalkeun mesin maju. Hatur nuhun kana ieu, kami parantos ngembangkeun seueur produk anu kompetitif, salah sahiji nyaéta perabot panti jompo pang anyarna. Salian produk kualitas luhur, jasa komprehensif ditawarkeun ogé. Kami nyayogikeun jasa pra-penjualan kalebet jasa desain sareng jasa saatos penjualan sapertos jasa pelacak pesenan. Upami anjeun masih teu yakin ngeunaan produk kami atanapi hoyong terang langkung rinci, anjeun tiasa ngahubungi kami. Hubungi kami ayeuna! Hayu urang nunjukkeun anjeun kasus anu langkung suksés pikeun panduan anjeun. Tinali Tinan Detal http://www.youmeiya.net/product/ysf1021-yumeya-comfortable-aluminum-wood-grain-sofa-with-pillow.html
korsi panangan makan upholstered anyar: Diobral ayeuna!
korsi panangan makan upholstered anyar: Diobral ayeuna!
Kami geus nengetan ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun layanan paling profésional. Kunjungan ieu mangrupa kasempetan gede pikeun Yumeya Kursi pikeun showcase duanana kakuatan teuas tur lemes nu bukti kuat ngeunaan capability.Yumeya Kursi komprehensif geus tumuwuh jadi salah sahiji anu pang pamekaran suksés sareng perusahaan produksi dina widang . Salaku perusahaan standar, Yumeya Chairs nangtung di pasar hardware global sareng disatujuan ku seueur lembaga internasional. Pikeun Korsi Cafe, éta sanés ngan ukur jati, tapi ogé hiasan. Dina tinimbangan pinuh ku practicality jeung kageulisan, Yumeya kai sisikian logam Korsi maning cafe boga ciri atra, kaamanan, nyaman, lawon bisa diumbah jeung saterusna. Kursi makan kafe aluminium gandum Yumeya ngagaduhan langkung ti 10000 kasus suksés di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, kalebet seueur réstoran high-end anu terkenal sapertos HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), réstoran anu paling Romantis di LA. Kafe korsi borongan, ngahubungan kami. Tinali Tinan Detal Spesifikan: ● Ukuran: H950 * SH470 * W510 * D630mm ● COM: 2.20 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Kusabab , Yumeya Kursi geus jadi salah sahiji pabrik paling kalapa dina industri jati Rumah Makan kalawan kaunggulan konci dina pangalaman industri, tim profésional sarta jasa premium. Dina téori bisnis anu ketat sareng wijaksana ngeunaan '', Kursi Yumeya parantos kamajuan gancang di pasar. Pencét di dieu, langkung seueur anu ngantosan anjeun! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/new-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair-for-sale.html
Korsi upholstered leutik panganyarna kami kalayan panangan nyarios salam ka anjeun!
Korsi upholstered leutik panganyarna kami kalayan panangan nyarios salam ka anjeun!
Éta gaduh seueur ciri sapertos. auténtikasi kualitas luhur na.Hoyong meunang leuwih mangpaat? Lajeng mesen di Dina prosés RD, Tehnisi kami parantos diajar téknologi unik sareng ngujikeun sababaraha bahan bah pikeun mastikeun pagelaran stabil korsi upholstered leutik Pepan. Ayeuna, urang tiasa ngajamin produkna sareng saterasna, ngajantenkeun éta luar biasa di pasar. Leuwih ti éta, éta boga penampilan unik nu bisa mantuan grab perhatian leuwih konsumén poténsial. Kami geus nengetan ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun service.Call paling profésional lamun anjeun mibanda patalékan dina YW5630 Yumeya tinggi tungtung aluminium kai sisikian makan korsi panangan upholstery na Yumeya Kursi. Kami flattered sarta ngahormatan pikeun ngawula ka anjeun. YW5630 Yumeya tinggi tungtung aluminium kai sisikian makan korsi panangan upholstery Spesifikan: ● Ukuran: H860 * SH470 * W510 * AW600 * D630mm ● COM: 2.20 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Didirikeun di , Yumeya Kursi bangga diri urang sorangan dipikawanoh salaku panyadia hardware hiji-eureun kalayan sakabéh produk urang keur terus sadia pikeun pangiriman saharita. Urang taat kana filosofi bisnis tina ''. Pikeun ngamimitian, ngahubungan Yumeya Kursi kiwari! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yw5630-yumeya-high-end-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair.html
Pilari parabot warung kopi? Datangna sareng pendak sareng anu énggal!
Pilari parabot warung kopi? Datangna sareng pendak sareng anu énggal!
Yumeya Kursi museurkeun kana prinsip "perbaikan terus-terusan dina kualitas produk " Sareng aktip ngalaksanakeun R &D panalungtikan sateuacan produksi. Yumeya Kursi geus devoted kana ngembangkeun, manufaktur, pamasaran jeung jualan ti saprak inception.We na geus Mayar perhatian ka ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun service.coffee warung jati paling profésional mangrupa produk sagala-alami jeung aditif-gratis. Ieu cocog pikeun sagala jenis kulit dina pamakéan sapopoé. Kalawan las canggih, motong, polishing, sarta téhnologi produksi lianna dirojong sarta staf dicadangkeun, Yumeya Samet janji produk flawless sarta layanan considerate disadiakeun pikeun konsumén. R diorientasi inovasih &D: Inovasi dina téknologi produksi sareng pamekaran produk mangrupikeun konci pikeun kami. Dina persaingan sengit dimana éta kanyataanna kompetisi pikeun inovasi, urang hoyong investasi langkung seueur dina hardware sareng parangkat lunak. Korsi makan logam kualitas Yumeya Kursi, korsi banquet, jati komérsial duanana praktis sareng hargana. Éta kombinasi pamikiran desain kreatif sarta technique.Yumeya Kursi rupa diadegkeun dina. Leuwih taun, urang terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung jasa, ku kituna nyadiakeun parabot kualitas sarta services.We teu nampa dagangan pikeun mulang iwal éta cacad, bisi maranéhna bakal diganti, tunduk kana kasadiaan, atawa refunded dina kawijaksanaan pembeli. . Pikeun Korsi Cafe, éta sanés ngan ukur jati, tapi ogé hiasan. Dina tinimbangan pinuh ku practicality jeung kageulisan, Yumeya kai sisikian logam Korsi maning cafe boga ciri atra, kaamanan, nyaman, lawon bisa diumbah jeung saterusna. Kursi makan kafe aluminium gandum Yumeya ngagaduhan langkung ti 10000 kasus suksés di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, kalebet seueur réstoran high-end anu terkenal sapertos HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), réstoran anu paling Romantis di LA. Kafe korsi borongan, ngahubungan kami. Tinali Tinan Detal Spesifikan: ● Ukuran: H1080 * SH760 * W450 * D550mm ● COM: 1.35 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Dirojong ku kapasitas produksi kuat urang jeung tingkat téhnologi kalapa, Yumeya Chairs mibanda kamampuhan pikeun mandiri ngamekarkeun jeung rancang rupa-rupa runtuyan produk. Kami damel sareng perusahaan logistik anu dipercaya sareng parantos beroperasi dina sistem manajemén ilmiah, mastikeun pangiriman efisien sareng tepat waktu. Anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami naha anjeun resep kana produk anu nembé dileupaskeun - perabotan warung kopi - atanapi hoyong terang langkung seueur ngeunaan perusahaan kami. Pencét di dieu pikeun ningali langkung seueur kasus anu kami lakukeun pikeun nyumponan sarat anu béda. http://www.youmeiya.net/product/yg7114-yumeya-royal-style-wood-grain-metal-cafe-dining-stool.html
Kami ngarobah visi urang kana kanyataan! | kafé borongan jati
Kami ngarobah visi urang kana kanyataan! | kafé borongan jati
Fitur anu luar biasa nyaéta .Ieu dilengkepan ku sertipikat sapertos .Klik pikeun milari langkung seueur fitur éta! Dina prosés RD, Tehnisi kami parantos diajar téknologi unik sareng nguji sababaraha bahan bah pikeun mastikeun pagelaran anu standah tina burad kafe. Ayeuna, urang tiasa ngajamin produkna sareng saterasna, ngajantenkeun éta luar biasa di pasar. Leuwih ti éta, éta boga penampilan unik nu bisa mantuan grab perhatian leuwih konsumén poténsial. Tenet cooperate kami nyaeta .Feel Luncat ngahubungan kami ngaliwatan lamun anjeun mibanda patalékan ngeunaan parusahaan urang atanapi YSM006 Yumeya kai sisikian logam hotél / cafe / korsi makan. Atawa anjeun tampi mayar nganjang ka pabrik urang iraha wae. YSM006 Yumeya kai sisikian logam hotél / cafe / korsi makan Spesifikan: ● Ukuran: H910 * Sh470 * W495 * D630mm ● COM: 2.00 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Ku maturan layanan paling considerate, urang boga tujuan pikeun nyadiakeun paling hipu .Tétéla kami YSM006 Yumeya kai sisikian logam hotél / cafe / korsi makan geus miboga beuki loba perhatian ti nasabah di imah jeung di luar negeri. Yumeya samet nyokot kalungguhan di manufaktur. mangtaun-taun. Kursi Yumeya diakui pisan ku para palanggan pikeun ngalangkungan sababaraha sertifikasi di bumi sareng di luar negeri. Pusi Yumeya mangrupikeun usaha anu ngahatikeun ati pikeun ningkatkeun téknologi manufaktur sareng kakuatan RD. Kami dilengkepan mesin canggih tur geus nyetél sababaraha departemén pikeun nyugemakeun kaperluan béda tina angka nu gede ngarupakeun konsumén. Contona, urang boga departemén jasa urang sorangan nu bisa nyadiakeun konsumén jeung layanan sanggeus-jualan kacida efisien. Anggota palayanan sok siaga pikeun ngalayanan palanggan ti nagara sareng daérah anu béda, sareng daék ngajawab sadaya patarosan. Upami anjeun milarian kasempetan bisnis atanapi gaduh minat kana grosir jati kafe kami, ngahubungi kami. Kursi Yumeya tulus ngabagéakeun sadaya palanggan anu sumping ka pabrik kami. Ku jalan kitu, upami anjeun gaduh tungtutan pikeun naon waé, punten tong hilap kami! Ngarasa Luncat ngahubungan kami di +86 13534726803. Yumeya Kursi boga rencana pikeun mantuan ngahemat duit Anjeun. Solusina? Diskon gedé pikeun karesep anjeun. http://www.youmeiya.net/product/ysm006-yumeya-wood-grain-metal-hotel-cafe-dining-chair.html
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya geus komitmen kana panalungtikan sisikian kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
euweuh data
CONTACT US

Emal:   Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.