loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Moment anyar di dieu. korsi makan réstoran komérsial dileupaskeun

Borongan Pantun Aluminium Kai sisikian makan Stool pikeun diobral

Pilari korsi réstoran cafe? Rinci ngeunaan YG7187 Yumeya fashion borongan aluminium kai sisikian makan stool, cafe réstoran korsi on Yumeya jati. Pun - punten kontak urang!

 

Moment anyar di dieu. korsi makan réstoran komérsial dileupaskeun 1

Spesifikan:

● Ukuran: H1120 * SH760 * W450 * D550mm

● COM: 1,40 yard

● Stack: Teu bisa tuluh

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

 

 

● kacida ngaapresiasi alat produksi canggih urang jeung pabrik badag skala.

●  Korsi makan logam Yumeya Kursi, korsi banquet, jati komérsial didamel tina bahan anu aman, ramah lingkungan sareng tahan ngagem sareng awét. Aranjeunna moal ngabalukarkeun polusi ka lingkungan. Aranjeunna Fitur desain fashionable, kinerja alus teuing, hirup layanan panjang, beberesih gampang tur instalasi. Aranjeunna unanimously muji sarta dipercaya di industri.

 

Ngaliwatan rekombinasi sumberdaya sareng perbaikan sistem manajemen, Yumeya Chairs parantos hasil ningkatkeun kapasitas produksi sareng efisiensi urang. Kami ngagaduhan tujuan pikeun nawiskeun unggal palanggan produk anu nyugemakeun sareng jasa saatos penjualan profésional. Urang janji barang bakal dikirim ka konsumén dina waktu ditunjuk aman jeung sora. Euweuh urusan naon patarosan anjeun gaduh atanapi produk naon nu peryogi, euweuh ragu ngahubungan kami iraha wae. Kami geus ngarilis produk anyar - réstoran komérsial korsi makan na tulus ngabagéakeun anjeun didatangan kami pikeun sawah trip.Yumeya Kursi hatur nuhun customer anyar jeung heubeul pikeun ngadatangan pabrik urang, mere kami kasempetan pikeun nembongkeun kakuatan urang jeung YG7187 Yumeya fashion borongan kami. stool makan gandum kai aluminium. Ngadagoan gawé babarengan anjeun! Dina raraga ngabagéakeun festival ieu, Yumeya Chairs geus dibuka jualan kami pikeun .

Tinali Tinan Detal

http://www.youmeiya.net/product/yg7187-yumeya-wholesale-fashion-aluminum-wood-grain-dining-stool.html

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Perabot Banquet Hotél -Ti mana Ajén Perabot Hotél?
jati banquet hotél -Ti mana ajén jati hotél asalna?Manusia anu ngembang sarta masarakat. Kiwari, sagala lapisan kahirupan geus diatur fashion a
Hotél banquet jati -kumaha pikeun mulasara jati hotél kai aslina
jati banquet hotél -cara ngajaga jati banquet hotél kai aslina1. Tetep moisturizing jeung moisturizing. The moisturizing na moisturizing tina kai
Hotél - Geulis sareng Nyaman, Saha Anu Langkung Penting pikeun Sofa Hotel?
Geulis jeung nyaman, saha nu leuwih penting pikeun sofa hotél? Korsi banquet hotél sofa hotél geulis, sofa hotél geulis brings épék hiasan hadé
Hotél - Kumaha Meuli Perabot Hotel gaya Amérika?
Kumaha mésér perabot hotél gaya Amérika? Perabot hotél gaya Amérika nekenkeun rasa sajarah. Éta nganggo téknik antih. parabot hotél gaya Amérika
Pangwangunan Karbon Rendah janten Jalan Panjang pikeun Korsi Hotel
Ngembangkeun low-carbon kana jalan panjang pikeun korsi hotélLow -carbon nyaéta sikep hirup jeung tanggung jawab hirup. Jajan réstoran low-carbon saeutik demi saeutik incor
Dina pituduh komprehensif ieu, kami bakal nutupan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan korsi kawinan di pasar Wétan Tengah
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect