Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


Yumeya Korsi - Anjog Kai sisikian Metal Dining Korsi Produsén & Panyab sah


UPDATE PENTING - Korsi panangan makan anu énggal-énggal aya di dieu!

Luhur Tungtung Aluminium Kai sisikian makan Upholstery Arm Kursi Yumeya

Pilari upholstered korsi panangan panangan? Rinci ngeunaan YW5630 Yumeya tinggi tungtung aluminium kai sisikian makan korsi panangan upholstery on Yumeya jati. Pikeun harga!

 

UPDATE PENTING - Korsi panangan makan anu énggal-énggal aya di dieu! 1

Spesifikan:

● Ukuran: H860 * SH470 * W510 * AW600 * D630mm

● COM: 2.20 yard

● Stack: Teu bisa tuluh

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

 

 

Kami geus upholding tujuan jadi salah sahiji ngarah manufacturers.The nganjang mendemonstrasikan yén YW5630 Yumeya tinggi tungtung aluminium kai sisikian makan korsi panangan upholstery of Yumeya Korsi ngarasakeun popularitas tinggi jeung pangakuan di loba wewengkon jeung wewengkon kayaning .To loba pamakéna di loba. nagara, Yumeya Kursi tetep brand nomer hiji di industri.

Kursi Yumeya diakui pisan ku para palanggan pikeun ngalangkungan sababaraha sertifikasi di bumi sareng di luar negeri.

Diadegkeun dina , Yumeya Kursi ayeuna geus jadi produsén ngarah produk bungkusan dina industri jati Rumah Makan kalawan loba bakat direkrut tur mesin ngolah diimpor.

Kami geus salawasna maksa dina prinsip ''.

Upami anjeun resep kana produk kami, parios halaman wéb kami http://youmeiya.net ayeuna!

Tinali Tinan Detal

http://www.youmeiya.net/product/yw5630-yumeya-high-end-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair.html

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Pusat Informo Blog Warta
korsi panangan makan upholstered anyar: Diobral ayeuna!
korsi panangan makan upholstered anyar: Diobral ayeuna!
Kami geus nengetan ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun layanan paling profésional. Kunjungan ieu mangrupa kasempetan gede pikeun Yumeya Kursi pikeun showcase duanana kakuatan teuas tur lemes nu bukti kuat ngeunaan capability.Yumeya Kursi komprehensif geus tumuwuh jadi salah sahiji anu pang pamekaran suksés sareng perusahaan produksi dina widang . Salaku perusahaan standar, Yumeya Chairs nangtung di pasar hardware global sareng disatujuan ku seueur lembaga internasional. Pikeun Korsi Cafe, éta sanés ngan ukur jati, tapi ogé hiasan. Dina tinimbangan pinuh ku practicality jeung kageulisan, Yumeya kai sisikian logam Korsi maning cafe boga ciri atra, kaamanan, nyaman, lawon bisa diumbah jeung saterusna. Kursi makan kafe aluminium gandum Yumeya ngagaduhan langkung ti 10000 kasus suksés di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, kalebet seueur réstoran high-end anu terkenal sapertos HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), réstoran anu paling Romantis di LA. Kafe korsi borongan, ngahubungan kami. Tinali Tinan Detal Spesifikan: ● Ukuran: H950 * SH470 * W510 * D630mm ● COM: 2.20 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Kusabab , Yumeya Kursi geus jadi salah sahiji pabrik paling kalapa dina industri jati Rumah Makan kalawan kaunggulan konci dina pangalaman industri, tim profésional sarta jasa premium. Dina téori bisnis anu ketat sareng wijaksana ngeunaan '', Kursi Yumeya parantos kamajuan gancang di pasar. Pencét di dieu, langkung seueur anu ngantosan anjeun! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/new-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair-for-sale.html
Ngan Dina! korsi panangan makan upholstered Geus dibuka!
Ngan Dina! korsi panangan makan upholstered Geus dibuka!
● spoke kacida tina manajemen produksi jeung kontrol kualitas. ● Dumasar kana alat-alat canggih, Yumeya Kursi ngolah korsi makan logam, korsi banquet, parabot komérsial dina cara elaborate. Bahan logam dijieun dina hiji waktu. Produk anu sadia kalawan malah ketebalan, permukaan lemes, kualitas luhur, akurasi ukuran hébat, struktur kompak, sealing alus sarta aplikasi lega. Pikeun Korsi Cafe, éta sanés ngan ukur jati, tapi ogé hiasan. Dina tinimbangan pinuh ku practicality jeung kageulisan, Yumeya kai sisikian logam Korsi maning cafe boga ciri atra, kaamanan, nyaman, lawon bisa diumbah jeung saterusna. Kursi makan kafe aluminium gandum Yumeya ngagaduhan langkung ti 10000 kasus suksés di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, kalebet seueur réstoran high-end anu terkenal sapertos HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), réstoran anu paling Romantis di LA. Kafe korsi borongan, ngahubungan kami. Tinali Tinan Detal Spesifikan: ● Ukuran: H905 * SH470 * W500 * AW585 * D610 ● COM: 1,50 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Kusabab ngadeg, Yumeya Chairs percaya kana prinsip 'orientasi konsumén'. Saatos sababaraha taun pangwangunan, kami parantos gaduh kamampuan panalungtikan ilmiah sareng pamekaran multi-skala sareng ngawangun prosés jasa anu lengkep. Tim jasa kami diwangun ku sababaraha profésional. Aranjeunna terampil dina komunikasi jeung jalma jeung mastering pangaweruh ngeunaan sajarah parusahaan urang jeung sakabeh runtuyan produk kaasup produk newest urang - upholstered dining arm chairs. Hubungi kami atanapi tinggalkeun pesen upami anjeun hoyong terang rinci ngeunaan kami. Pencét di dieu pikeun ningali langkung seueur kasus anu kami lakukeun pikeun nyumponan sarat anu béda. http://www.youmeiya.net/product/yw5588-yumeya-new-design-wood-grain-aluminum-upholstery-arm-dining-chair.html
Naon Anu Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan korsi panangan makan upholstered panganyarna kami!
Naon Anu Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan korsi panangan makan upholstered panganyarna kami!
Kami geus nengetan ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun service.The paling profésional datang ti klien kami ti nembongkeun pangaruh kuat kami dina pasar internasional saprak establishment.Yumeya Kursi kami museurkeun kana integral tina desain, produksi, jualan na jasa tina. Kursi Yumeya diakui pisan ku para palanggan pikeun ngalangkungan sababaraha sertifikasi di bumi sareng di luar negeri. Pikeun Korsi Cafe, éta sanés ngan ukur jati, tapi ogé hiasan. Dina tinimbangan pinuh ku practicality jeung kageulisan, Yumeya kai sisikian logam Korsi maning cafe boga ciri atra, kaamanan, nyaman, lawon bisa diumbah jeung saterusna. Kursi makan kafe aluminium gandum Yumeya ngagaduhan langkung ti 10000 kasus suksés di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, kalebet seueur réstoran high-end anu terkenal sapertos HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), réstoran anu paling Romantis di LA. Kafe korsi borongan, ngahubungan kami. Tinali Tinan Detal Spesifikan: ● Ukuran: H870 * SH470 * W450 * AW590 * D630mm ● COM: 2,10 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Dumasar analisis data taunan, Yumeya Chairs geus tumuwuh pisan sarta dimekarkeun jadi hiji parusahaan jeung kapasitas produksi kuat, pagawean ngalaman, sarta téknologi canggih. Kami salawasna taat kana prinsip bisnis orientasi jasa. Saatos nampi pamayaran, urang bakal ngatur produksi masal sareng nganteurkeun barang-barang nalika aranjeunna lulus kadali kualitas. Taros Kami! Simkuring teu tiasa ngantosan mun némbongkeun Anjeun produk newest kami - upholstered dining arm chairs.Yumeya Chairs diperkirakeun datangna anjeun ka didatangan pabrik urang, atawa anjeun bisa ngahubungan kami ku atanapi +86 13534726803 pikeun meunangkeun inpo nu langkung lengkep ihwal .If anjeun geus kungsi ngantosan balanja Libur anjeun, teras dinten ieu dinten anjeun! Kami parantos ngamimitian liburan SUPER SALE! http://www.youmeiya.net/product/yqf2009-yumeya-wholesale-fashion-wood-grain-metal-upholstery-dining-chair.html
Didagoan panjang réngsé kalawan upholstered korsi leungeun makan newest!
Didagoan panjang réngsé kalawan upholstered korsi leungeun makan newest!
Anyar Aluminium Kai sisikian makan Upholstery Arm Kursi pikeun diobral Pilari pangalusna borongan upholstered korsi panangan panangan? Pindah sareng Yumeya Furniture! YSM022 Yumeya kualitas luhur kami anyar aluminium sisikian kai korsi makan upholstery bisa jadi solusi idéal Anjeun! Spesifikan: ● Ukuran: H950 * SH470 * W510 * D630mm ● COM: 2.20 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs ● kacida ngaapresiasi alat produksi canggih urang jeung pabrik badag skala. ● Produk cahaya anu diproduksi ku perusahaan kami disayogikeun ku gaya novel, rupa-rupa beunghar, rupa-rupa bentuk, fungsi lengkep sareng kinerja anu saé. Kami nyayogikeun seueur pilihan dina warna lampu, spésifikasi sareng gaya. Dibandingkeun sareng produk peer, kinerja biaya produk urang langkung luhur. Dumasar kana konsép jasa 'ikhlas munggaran, konsumén foremost', Yumeya Kursi sok komitmen pikeun nyadiakeun produk unggulan sarta ogé considerate pre-jualan jeung jasa sanggeus-jualan. Diwangun ku sababaraha profésional, tim saatos-jualan kami ngajamin unggal pakét bakal dikirimkeun dina waktosna. Leuwih ti éta, sagala masalah bakal direngsekeun pas mungkin. Urang tulus ngabagéakeun anjeun ngahubungan kami pikeun info leuwih lengkep ngeunaan produk anyar kami upholstered korsi panangan panangan. Hubungi kami ayeuna! Hayu urang nunjukkeun anjeun kasus anu langkung suksés pikeun panduan anjeun. Tinali Tinan Detal http://www.youmeiya.net/product/new-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair-for-sale.html
Tinjauan Balik Kaunggulan tina Kursi Panangan Makan Upholstered
Tinjauan Balik Kaunggulan tina Kursi Panangan Makan Upholstered
Naon néangan dina korsi panangan makan upholstered Ieu mangrupikeun masalah anu penting dina kantor naon waé sareng seueur jalma anu henteu sadar yén sesah pikeun nahan jati. Éta sababna anjeun kedah ningali naon anu dilakukeun ku batur di kantorna. Anjeun kudu mastikeun yén maranéhna meunang cukup rojongan ti staf maranéhanana jeung korsi sorangan. Aranjeunna kedah ngagaduhan dukungan anu saé ti réréncangan sareng anggota kulawarga. Éta leuwih alus pikeun ngagunakeun parabot nu cocog pikeun jangkungna sarta beurat maranéhanana. Industri jati standar terus robih sareng unggal taun langkung seueur jalma anu hoyong nambihan nilai ka bumina. Dinten ayeuna, seueur jalma milari hal anu bakal ngajantenkeun aranjeunna betah sareng senang-senang. Aya seueur jinis perabot anu tiasa dianggo di tempat anu béda di bumi sareng anjeun tiasa milih tina sababaraha gaya sareng warna. Sababaraha urang resep ngagunakeun lawon salaku bahan sabab ngabogaan jumlah endah tina warna jeung ngajadikeun eta kasampak elegan. Pamakéan jati naek sareng bakal ningkat dina mangsa nu bakal datang. Anjeun tiasa ngagaleuh jati anu murah anu nyaman dianggo sareng henteu peryogi perawatan khusus. Ieu kusabab langkung mirah mésér barang anu beurat sareng ageung tibatan anu kai. Jalma anu parantos nganggo jati sateuacanna bakal langkung percaya diri dina ngagaleuhna sareng aranjeunna bakal gaduh kanyamanan pangsaéna dina pilihanana. Aranjeunna bakal langkung yakin kana pilihanna sareng aranjeunna bakal gaduh pangalaman anu sami sareng jalma-jalma anu kantos nganggo jati. Industri nuju langkung seueur telepon sélulér, tablet sareng komputer. Ieu bakal ngabantosan jalma tetep nyambung ka alat sélulérna. Nalika anjeun macét dina kaayaan konektipitas anu tetep, gampang hilap yén laptop anjeun nyambung ka smartphone anjeun. Upami anjeun macét dina kaayaan konektipitas anu tetep, maka laptop anjeun mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun. Leuwih gampang pikeun ngakses telepon Anjeun tina smartphone Anjeun tinimbang tina komputer Anjeun. Anjeun tiasa mariksa sadaya cara anu béda pikeun ngagunakeun laptop anjeun tina kanyamanan bumi anjeun nyalira. Merka naon nu dipercaya? Kanggo sababaraha urang, jinis jati anu dipiboga nyaéta anu aya di bumina. Nanging, upami anjeun milarian jati anu awét sareng didamel saé teras milarian korsi panangan makan anu dilapis di daérah anjeun. Anjeun bakal mendakan seueur gaya sareng warna anu béda pikeun dipilih sareng éta hadé pikeun milih anu cocog sareng karesep anjeun. Ieu bakal ngabantosan anjeun mutuskeun jinis perabot anu anjeun pikahoyong sareng pastikeun anjeun kéngingkeun anu cocog sareng gaya pribadi anjeun. Sababaraha urang henteu terang naon anu lumangsung dina industri mebel. Sababaraha urang malah nyarankeun yén maranéhna bisa ngarobah bentuk jati sangkan eta kasampak hadé tur nyimpen duit. Upami anjeun henteu sugema ku desain jati anjeun maka aya sababaraha hal anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeun penampilan jati anjeun. A korsi panangan makan upholstered alus bakal mere Anjeun leuwih kamar pikeun mindahkeun sabudeureun tur diuk di. Ieu bakal ngabantosan anjeun langkung nyaman di bumi anjeun. Loba jalma meuli eta pikeun pamer kaahlian maranéhna. Sanajan kitu, hese neangan sagala merek alus tur affordable nu bisa nyadiakeun layanan kualitas. Contona, Anjeun bisa jadi kudu meunang sababaraha bagian anyar ti produsén aslina atawa maranéhna bisa jadi teu di perbaikan cukup alus. A korsi panangan makan upholstered alus bakal boga sababaraha lawon di dinya tur bakal lepas anjeun lila. Ieu salah sahiji alesan naha jalma anu milih upholstered korsi panangan panangan. Kalayan sagala parabot katuhu jeung téhnologi, hese neangan korsi katuhu pikeun kaperluan anjeun. Contona, aya tipena béda korsi nu bisa dipaké di nagara béda. Janten, langkung saé milih korsi anu pas pikeun kabutuhan anjeun. Dina blog ieu, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha inpormasi ngeunaan cara milih korsi anu pas pikeun kabutuhan anjeun. Kami bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan jinis korsi anu kami anggo sareng naon anu dianggo. Kumaha meuli korsi panangan makan upholstered Sarerea hoyong gaduh korsi anu saé sareng upami anjeun hoyong nambihan sababaraha gaya ka bumi anjeun, langkung saé milih pilihan anu langkung mewah. Jenis korsi ieu bakal ngajantenkeun kamar anjeun katingali elegan sareng lega. Anjeun tiasa milih tina sababaraha gaya korsi anu béda, sareng masing-masing gaduh kauntungan sorangan. Hal anu paling penting pikeun dilakukeun nyaéta milih anu pas pikeun bumi anjeun. Kalayan seueur gaya sareng gaya anu sayogi ayeuna, sesah milih anu cocog sareng gaya anjeun. Salaku conto, anjeun tiasa milih tina jati klasik atanapi modern anu serbaguna sareng praktis. Aya ogé sababaraha jinis korsi upholstered anu awét sareng gaduh komponén kualitas luhur. Jenis korsi ieu henteu ngan awét tapi ogé nyayogikeun kanyamanan anu saé pikeun awak anjeun. Éta ogé nyayogikeun kanyamanan pikeun tonggong anjeun ogé suku. Aya rupa-rupa parabot upholstered, ti sofa nepi ka korsi. Aya seueur jinis jati upholster anu béda-béda sahingga gampang pikeun mutuskeun jinis jati mana anu kedah dipilih. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngalangkungan inpormasi sareng ngadamel pilihan anu leres. Penting pisan pikeun milih jinis perabot anu leres supados anjeun tiasa nampi jasa anu pangsaéna. Teu aya anu terang sabaraha biaya ngawangun korsi anu saé atanapi ngalereskeun masalah anu nyababkeun éta. Tapi lamun Anjeun keur pilari korsi stylish tur affordable mangka anjeun kudu pariksa kaluar opat hal ieu anjeun bisa ngalakukeun pikeun nyimpen duit dina parabot imah anjeun sorangan. Salah sahiji hal anu paling penting anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta milih sapotong jati anu cocog sareng gaya hirup anjeun. Aya seueur gaya perabot anu béda-béda sareng éta gampang pisan pikeun nyandak kaputusan dumasar kana anu anjeun pikahoyong. Anjeun ogé tiasa nganggo sababaraha alat pikeun ngabantosan anjeun milih gaya jati anu pas pikeun kabutuhan anjeun. Alesan naha anjeun kudu meuli upholstered korsi panangan panangan Salah sahiji hal anu paling penting pikeun dipertimbangkeun nalika mésér korsi nyaéta jinis lawon anu dianggo. Seueur jalma anu henteu terang yén aya seueur jinis lawon anu béda-béda, tapi aya sababaraha anu didamel tina bahan anu tiasa awét pisan. Anjeun kedah terang jinis lawon anu anjeun pikahoyong sateuacan anjeun milarian anu pangsaéna. A korsi alus kudu nyaman jeung gampang pikeun ngabersihan. Korsi anu saé kedah tiasa nahan angin anu ageung sareng gaduh padding anu cukup pikeun ngajaga tina karusakan. Abdi nyarankeun mésér modél anu dianggo anu ngagaduhan sadaya fitur sareng fungsi anu diperyogikeun pikeun tetep bersih-gancang. Upami anjeun henteu sugema ku barang éta, aya seueur kagunaan anu sanés pikeun korsi panangan makan upholstered. Éta bisa dipaké dina olahraga, home theater, komérsial sarta hiburan, industri, kantor, komo dina setélan padumukan. Korsi anu kualitasna saé henteu ngan ukur ngabantosan anjeun ningali kanyamanan sofa anjeun tapi ogé bakal ngabantosan anjeun bobo kalayan nyaman sareng nyalametkeun awak anjeun tina kasempitan ku otot di sabudeureun anjeun. Anjeun tiasa manggihan leuwih seueur tentang upholstered korsi panangan panangan on website. korsi laptop téh jadi populér tur pohara merenah. Éta saé pikeun dianggo sapopoé sareng tiasa dianggo pikeun nyiptakeun tempat duduk luar di kebon atanapi patio. Anjeun malah tiasa mendakanana di toko Aldi lokal anjeun upami anjeun ngagaduhan. Éta dijieun tina bahan kualitas luhur sareng aranjeunna tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun ka bumi atanapi kantor anjeun. Éta didamel tina bahan anu awét sareng tiasa narilep dina wadah panyimpen pikeun ngahémat rohangan. Aya seueur alesan naha anjeun kedah mésér korsi. Korsi anu saé henteu ngan ukur ngagampangkeun kahirupan anjeun tapi ogé bakal ningkatkeun kanyamanan anjeun sacara umum. Anjeun oge bakal manggihan yén éta bakal loba gampang tetep leungeun Anjeun bébas mun anjeun diuk dina korsi. Éta ogé bakal ngidinan Anjeun pikeun bersantai leuwih sarta meunang sababaraha latihan di suku anjeun. Ieu bakal nulungan anjeun boga sikep diuk nyaman.
Alesan pikeun Nambahkeun Kursi Panangan Dining Upholstered kana Gawé Anjeun Kiwari
Alesan pikeun Nambahkeun Kursi Panangan Dining Upholstered kana Gawé Anjeun Kiwari
Lamun samet kamar makan anjeun boga armrests, Anjeun meureun hoyong ninggalkeun sababaraha inci tambahan ngan bisi, sakumaha leungeun anjeun bisa nyandak up leuwih spasi sabudeureun méja. Anjeun kedah ngukur méja makan anjeun pikeun ningali sabaraha korsi anu pas di sabudeureun éta - pastikeun anjeun ngantunkeun sababaraha inci rohangan antara unggal korsi, sareng pastikeun aya rohangan di sabudeureun méja pikeun korsi anu tiasa ditarik kaluar. Ilaharna, aya ogé kudu 12 inci antara korsi korsi makan na luhureun méja, sakumaha ieu bakal nyadiakeun cukup rohangan pikeun diuk tanpa nganiaya tuur Anjeun. Pikeun setting makan leuwih formal, mertimbangkeun nempatkeun samet dina sirah jeung suku méja. Pikeun lingkungan makan leuwih kasual, korsi samping bisa dipaké pikeun sakabéh méja. Upami Anjeun gaduh réstoran leutik sarta perlu set lengkep tableware, mangga mertimbangkeun ngagunakeun sagala korsi samping pikeun ngahemat spasi, atawa ngagunakeun korsi makan nu slides handapeun meja makan. Ngabogaan sagala korsi kadang bisa nyieun spasi anjeun kasampak leuwih kawas kamar pasamoan ti réstoran. korsi anjeun bakal nambahan gaya ka kamar makan anjeun; upami anjeun hoyong gaya anu langkung modern sareng suku logam atanapi desain kai padet. Upami korsi kayu atanapi logam anu anjeun resep henteu ngagaduhan korsi anu dilapis, atanapi jok henteu cocog pikeun kamar makan anjeun, anjeun tiasa gancang ngalereskeunana. Anjeun tiasa mésér atanapi ngadamel bantal korsi nyalira sareng gampang dipasangkeun kana korsi nyalira. Upami anjeun mésér bungkus plastik, anjeun tiasa ngabongkar korsi teras ngagantelkeun palastik handapeun korsi. Contona, sababaraha samet kai komo logam boga dasar kai atawa logam, sarta korsi ieu upholstered dina lawon. Di sisi anu sanés, korsi sapertos kitu tiasa langkung saé pikeun sémah sabab nyayogikeun tempat istirahat anu saé pikeun siku. Kauntungan sejen tina korsi upholstered nyaeta kumaha aranjeunna ngalengkepan interior kamar. Korsi upholstered ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun warna sareng pola kamar makan anjeun pikeun nyiptakeun tampilan anu langkung ekspresif. Nyapasangkeun korsi konci kalayan tableware lengkep bisa jadi métode cocog pikeun sagala rupa desain interior, tapi leuwih cocog pikeun gaya interior eclectic. Sanajan korsi aksen ieu paling gampang diganti ku korsi makan biasa, ampir kabéh korsi aksen bisa dipaké salaku korsi makan lamun nyaho sabaraha spasi gawé diperlukeun. Dina kalolobaan skenario makan, korsi tilepan dipaké salaku korsi samping cadangan lamun korsi tambahan diperlukeun. Korsi lipat henteu biasa dianggo dina tuangeun sapopoé. Saluareun gaya, éta ogé penting pikeun mikir ngeunaan kanyamanan - sarta dina hal éta, anjeun moal bisa ngéléhkeun korsi empuk. Contona, silhouette tina korsi upholstered ieu [REFERENCE] chameleon sarta bisa cocog sagala méja atawa gaya di kamar gumantung kana pilihan lawon individu Anjeun. Sanaos korsi tiasa cocog sareng gaya anu khusus, warna atanapi bentuk korsi tiasa nyiptakeun atanapi ngarobih pangaruh gaya anu nambihan korsi ka kamar makan anjeun. Unggal gaya ieu ditetepkeun ku warna, lawon, sareng bahan khusus, anu mangrupikeun faktor anu penting nalika milih korsi konci pikeun réstoran anjeun. Sakali anjeun parantos nangtukeun gaya korsi makan anu anjeun pikahoyong, sajumlah elemen desain bakal nyayogikeun kaéndahan visual, fungsionalitas, atanapi kanyamanan korsi anu anjeun pikahoyong. Sateuacan urang teuleum kana elemen desain anu langkung spésifik sareng gaya korsi, anjeun kedah ngartos jinis desain korsi anu paling umum anu anjeun pertimbangkeun pikeun méja makan. Sadaya korsi gaduh penampilan antik anu ngahijikeun aranjeunna, sanaos gaya korsi dina sirah méja béda-béda. gaya ieu museurkeun kana nambahkeun hiasan panon-catching ka kamar, jadi korsi makan kedah ngalengkepan katingal ieu ku nambahkeun pola ka kamar, atawa make kelir lemes keur saimbang pamakéan emas, pérak jeung kristal. Ngagunakeun éstétika ieu bisa hartosna yén meja makan anjeun sarta korsi boga gaya béda tina korsi jeung rengse sarupa, atawa korsi jeung desain sarua tapi sabab béda tina ngarareunah. Téhnik séjén anu anjeun tiasa nganggo upami anjeun hoyong ngabangkitkeun pesona korsi makan anu teu cocog nyaéta milih ngan ukur salah sahiji set pikeun ngajantenkeun kaluar tina anu sanés. Pikeun tampilan anu kirang formal sareng langkung eklektik, anjeun ogé tiasa nganggo ngan hiji korsi atanapi nempatkeunna di gigireun masing-masing pikeun ngajaga asimétri setelan anjeun. korsi makan Upholstered bisa jadi teu jadi pilihan pangalusna for everyone, Tapi aranjeunna lifesaver pikeun kulawarga anu resep méakkeun loba peuting maranéhanana di meja makan. Mun anjeun mikaresep linggih di meja makan keur kopi na jigsaw puzzles, atawa maén kartu soré, anjeun peryogi korsi anu gampang diuk dina sababaraha jam. Upami anjeun sakaligus nganggo méja makan salaku tempat hiburan atanapi paguneman, ieu mangrupikeun alesan anu sanés pikeun ngandelkeun kanyamanan korsi. Ogé, upami anjeun gaduh langkung ti hiji korsi makan di sabudeureun méja anjeun, anjeun panginten hoyong nyiptakeun lingkungan anu sacara alami nyorong paguneman - jangkungna korsi sareng ukuran korsi mangrupikeun faktor konci pikeun ngajaga paguneman. Naha kamar makan anjeun diwangun ku dapur konvensional atanapi kamar makan formal anu dirancang khusus pikeun acara khusus, milih jangkungna sareng gaya anu pas pikeun korsi makan anjeun bakal kritis. Upami anjeun henteu ngan ukur resep kana faktor kanyamanan, tapi ogé hoyong pilihan anu langkung mirah, mangga tingali tulisan ieu di dieu, atanapi upami anjeun hoyong diajar kumaha ngagabungkeun korsi makan sapertos bos, mangga klik di dieu. Miharep anjeun gaduh sababaraha ide anu saé ngeunaan ngagunakeun dua atanapi tilu korsi anu béda dina méja makan. Di dieu nyaeta kumaha carana sangkan korsi jeung armrests geser handapeun méja tur nyadiakeun nyatu leg na leg kamar. Paling korsi korsi makan téh kasarna jangkungna sarua (18 inci), tapi jangkung backrests tina samet greatly rupa-rupa jeung ieu bener ngahartikeun katingal tina kamar makan. Upami anjeun milarian tampilan anu modéren, ramping, éfék ieu tiasa dihontal ku korsi makan anu dicadangkeun (jangkungna sami sareng méja anjeun). Nambahkeun korsi Wingback aksen ka tungtung méja makan tiasa nambihan éfék anu langkung elegan kalayan tonggong Wingback anu langkung luhur, khususna dina kulit atanapi kulit palsu. Henteu ngan pikeun kamar makan, ieu mangrupikeun salah sahiji jinis korsi anu katingali saé di kantor bumi atanapi salaku aksen di bumi. Gawéna hususna saé kalayan korsi makan anu langkung kuat sapertos pilihan upholstered ieu sabab masihan kanyamanan sareng moal karasa teuing tempatna di ruang tamu. Ngan pastikeun Anjeun masangkeun eta kalawan item nu sejen, kayaning hiji méja aksen atawa bantal, sangkan eta ngarasa kawas bener milik spasi.
Korsi upholstered leutik panganyarna kami kalayan panangan nyarios salam ka anjeun!
Korsi upholstered leutik panganyarna kami kalayan panangan nyarios salam ka anjeun!
Éta gaduh seueur ciri sapertos. auténtikasi kualitas luhur na.Hoyong meunang leuwih mangpaat? Lajeng mesen di Dina prosés RD, Tehnisi kami parantos diajar téknologi unik sareng ngujikeun sababaraha bahan bah pikeun mastikeun pagelaran stabil korsi upholstered leutik Pepan. Ayeuna, urang tiasa ngajamin produkna sareng saterasna, ngajantenkeun éta luar biasa di pasar. Leuwih ti éta, éta boga penampilan unik nu bisa mantuan grab perhatian leuwih konsumén poténsial. Kami geus nengetan ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun service.Call paling profésional lamun anjeun mibanda patalékan dina YW5630 Yumeya tinggi tungtung aluminium kai sisikian makan korsi panangan upholstery na Yumeya Kursi. Kami flattered sarta ngahormatan pikeun ngawula ka anjeun. YW5630 Yumeya tinggi tungtung aluminium kai sisikian makan korsi panangan upholstery Spesifikan: ● Ukuran: H860 * SH470 * W510 * AW600 * D630mm ● COM: 2.20 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Didirikeun di , Yumeya Kursi bangga diri urang sorangan dipikawanoh salaku panyadia hardware hiji-eureun kalayan sakabéh produk urang keur terus sadia pikeun pangiriman saharita. Urang taat kana filosofi bisnis tina ''. Pikeun ngamimitian, ngahubungan Yumeya Kursi kiwari! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yw5630-yumeya-high-end-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair.html
Pilari parabot warung kopi? Datangna sareng pendak sareng anu énggal!
Pilari parabot warung kopi? Datangna sareng pendak sareng anu énggal!
Yumeya Kursi museurkeun kana prinsip "perbaikan terus-terusan dina kualitas produk " Sareng aktip ngalaksanakeun R &D panalungtikan sateuacan produksi. Yumeya Kursi geus devoted kana ngembangkeun, manufaktur, pamasaran jeung jualan ti saprak inception.We na geus Mayar perhatian ka ngahasilkeun finest sarta nyadiakeun service.coffee warung jati paling profésional mangrupa produk sagala-alami jeung aditif-gratis. Ieu cocog pikeun sagala jenis kulit dina pamakéan sapopoé. Kalawan las canggih, motong, polishing, sarta téhnologi produksi lianna dirojong sarta staf dicadangkeun, Yumeya Samet janji produk flawless sarta layanan considerate disadiakeun pikeun konsumén. R diorientasi inovasih &D: Inovasi dina téknologi produksi sareng pamekaran produk mangrupikeun konci pikeun kami. Dina persaingan sengit dimana éta kanyataanna kompetisi pikeun inovasi, urang hoyong investasi langkung seueur dina hardware sareng parangkat lunak. Korsi makan logam kualitas Yumeya Kursi, korsi banquet, jati komérsial duanana praktis sareng hargana. Éta kombinasi pamikiran desain kreatif sarta technique.Yumeya Kursi rupa diadegkeun dina. Leuwih taun, urang terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung jasa, ku kituna nyadiakeun parabot kualitas sarta services.We teu nampa dagangan pikeun mulang iwal éta cacad, bisi maranéhna bakal diganti, tunduk kana kasadiaan, atawa refunded dina kawijaksanaan pembeli. . Pikeun Korsi Cafe, éta sanés ngan ukur jati, tapi ogé hiasan. Dina tinimbangan pinuh ku practicality jeung kageulisan, Yumeya kai sisikian logam Korsi maning cafe boga ciri atra, kaamanan, nyaman, lawon bisa diumbah jeung saterusna. Kursi makan kafe aluminium gandum Yumeya ngagaduhan langkung ti 10000 kasus suksés di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, kalebet seueur réstoran high-end anu terkenal sapertos HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), réstoran anu paling Romantis di LA. Kafe korsi borongan, ngahubungan kami. Tinali Tinan Detal Spesifikan: ● Ukuran: H1080 * SH760 * W450 * D550mm ● COM: 1.35 yard ● Stack: Teu bisa tuluh ● Paket: Carton ● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak ● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan ● MOQ: 100 pcs Dirojong ku kapasitas produksi kuat urang jeung tingkat téhnologi kalapa, Yumeya Chairs mibanda kamampuhan pikeun mandiri ngamekarkeun jeung rancang rupa-rupa runtuyan produk. Kami damel sareng perusahaan logistik anu dipercaya sareng parantos beroperasi dina sistem manajemén ilmiah, mastikeun pangiriman efisien sareng tepat waktu. Anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami naha anjeun resep kana produk anu nembé dileupaskeun - perabotan warung kopi - atanapi hoyong terang langkung seueur ngeunaan perusahaan kami. Pencét di dieu pikeun ningali langkung seueur kasus anu kami lakukeun pikeun nyumponan sarat anu béda. http://www.youmeiya.net/product/yg7114-yumeya-royal-style-wood-grain-metal-cafe-dining-stool.html
euweuh data
As one of the world leading wood grain metal furniture manufacturer, Yumeya is committed to the research of metal wood grain. There are three advantages of Yumeya’s metal wood grain, ‘No joint and no gap’, ‘Clear’, ‘Durable’. In order to get a touch in a metal chair, Yumeya launched the world's first 3D wood grain chair in 2018.
euweuh data
CONTACT US

Email: info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Address: Zhennan Industry, Heshan City, Guangdong Province, China

Yumeya Furniture Video

XML

Copyright © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd |Sitemap
obrolan online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.