loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

UPDATE PENTING - Bangku bar komérsial anu énggal aya di dieu!

# Stool bar komersil   Bar komersil   Bar komersil

Spesifikan:

● Ukuran: H1060 * SH760 * W450 * D550mm

● COM: 0,80 yard

● Stack: Teu bisa tuluh

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

● spoke kacida tina manajemen produksi jeung kontrol kualitas.

●  Yumeya Chairs ngenalkeun téknologi produksi dekoratif anu canggih sareng ngagunakeun pagawean anu saé dina produksi rupa-rupa korsi makan logam, korsi banquet, jati komérsial. Kami ngagaduhan sababaraha pilihan pikeun gaya, sapertos gaya klasik, gaya busana, gaya novel, sareng gaya biasa. Sumawona, seni sareng desain kreatif diadopsi kana unggal produk.

 

Diadegkeun sababaraha taun ka pengker, Yumeya Chairs parantos ngumpulkeun pangalaman anu beunghar dina ngarancang, ngembangkeun, sareng ngadamel séri produk anu béda. Di antarana, bar stools komérsial nyaéta produk newest mandiri dikembangkeun ku urang. Ngandelkeun tim layanan kami, kami nyadiakeun status pesenan panganyarna pikeun konsumén jeung ngajawab masalah iraha wae. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi ngeunaan kami atanapi produk kami, mangga ngahubungi kami.

Kabetot dina langkung seueur kasus atanapi perusahaan kami? Taros Kami!

Tinali Tinan Detal

Modern kai gandum aluminium cafe makan bar stool YG7189 Yumeya korsi di réstoran

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect