loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Pengumuman parobahan badag! aluminium bar stools dijual!

Ieu characterizes .Ieu geus diala sertipikat kayaning .Upami Anjeun gaduh minat dina produk disebutkeun di luhur, klik pikeun spésifikasi leuwih lengkep.

Dina aspék desain produk, tim desain kami salawasna nengetan rasa konsumén jeung tren industri. Hatur nuhun kana ieu, produk anyar kami aluminium bar stools pinuh bisa narik perhatian jalma kalawan penampilan unik na. Leuwih ti éta, éta ditandaan ku jeung saterusna, sahingga patut investasi.

Kami geus nengetan ngahasilkeun finest jeung nyadiakeun service.If paling profésional Anjeun hoyong uninga langkung seueur ngeunaan Yumeya Kursi, Anjeun bisa ngamimitian browsing ayeuna. Seueur gambar ngeunaan produk urang, lingkungan perusahaan sareng kunjungan pelanggan dibere dina halaman wéb kami. Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami! Telepon: +86 13534726803.

YG7152 Yumeya design anyar aluminium kai sisikian cafe makan stool

 

Pengumuman parobahan badag! aluminium bar stools dijual! 1

Spesifikan:

● Ukuran: H1080 * SH760 * W450 * D550mm

● COM: 0,90 yard

● Stack: Teu bisa tuluh

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

Yumeya Chairs sok berorientasi pelanggan sareng bakti pikeun nawiskeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun unggal palanggan sacara efisien.

Yumeya Chairs aya dina kalungguhan di bagean domestik sarta ogé dipikawanoh ku klien di nagara deungeun. Kami geus upholding tujuan jadi salah sahiji ngarah manufacturers.aluminium bar stools well-dijieun kalawan desain novél jeung penampilan pikaresepeun. Éta tiasa dianggo pikeun seueur tempat sapertos bumi, réstoran, hotél, kafe, sareng bar.

Yumeya Chairs dikhususkeun pikeun inovasi téknis, manajemén fléksibel, sareng ningkatkeun peralatan ngolah pikeun ningkatkeun efisiensi produksi.

1. Téknologi produksi: Kalayan taun akumulasi, urang gaduh kamampuan anu cukup pikeun ningkatkeun prosés produksi. Téknologi canggih kaasup las, etching kimiawi, blasting permukaan, sarta polishing nyumbang kana kinerja unggul produk.

Luyu jeung standar kontrol kualitas nasional jeung sarat kaamanan, Yumeya Kursi manufactures sagala jinis korsi makan logam, korsi banquet, jati komérsial dumasar kana bahan ramah-eco, aman tur padet. Aranjeunna henteu gampang luntur sareng karat. Aranjeunna tina durability tinggi sarta panjang harepan hirup-sumber lampu. Aranjeunna mikat loba pesenan ti agén jeung wholesalers.Yumeya samet geus kalibet dina produksi logam samet makan, korsi banquet, jati komérsial pikeun taun. Sarta kami geus diala euyeub pangaweruh-kumaha jeung téhnologi dina rarancang jeung konstruksi. Leuwih ti éta, kami geus akumulasi kabeungharan pangalaman dina produksi jeung processing.If urang boga pasatujuan refunds, anjeun bakal nanggungjawaban kanggo biaya pengiriman barang balik. Kasaimbangan bakal dibalikeun deui ka anjeun saatos kami nampi barang.

Didirikeun di , Yumeya Kursi bangga diri urang sorangan dipikawanoh salaku panyadia hardware hiji-eureun kalayan sakabéh produk urang keur terus sadia pikeun pangiriman saharita.

Urang taat kana filosofi bisnis tina ''.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka http://youmeiya.net

http://www.youmeiya.net/product/yg7152-yumeya-new-design-aluminum-wood-grain-cafe-dining-stool.html

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect