Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Pse duhet të keni një karrige kafeneje komerciale?

Futja e karrigeve komerciale të kafeneve

Pse duhet të keni një karrige kafeneje komerciale? 1

Karriget e kafenesë janë një nga mënyrat më të lehta për të argëtuar klientët. Është një mënyrë e thjeshtë për të tërhequr klientët dhe për të krijuar emocione në biznesin tuaj. Ato mund të jenë shumë të rëndësishme për biznesin tuaj sepse i bëjnë njerëzit të ndihen të mirëpritur dhe i ndihmojnë ata të pushojnë. Kur keni një staf të shkëlqyer, atëherë është mirë të dini se po bëni diçka për ta. Nëse keni një hapësirë ​​për ngjarje, atëherë ka edhe opsione të tjera. Ata gjithashtu mund të ofrojnë mobilje për ngjarje në natyrë.

Është e rëndësishme të keni parasysh se sa hapësirë ​​do t'ju duhet në shtëpinë tuaj dhe çfarë lloj mobiljesh do t'ju nevojiten. Ka shumë lloje të ndryshme mobiljesh, ndaj zgjidhni atë që i përshtatet më së miri nevojave tuaja. Është gjithashtu e rëndësishme të shikoni sasinë e hapësirës që do t'ju nevojitet në shtëpinë tuaj dhe të siguroheni që e dini se çfarë lloj mobiljesh do t'ju nevojiten. Kur keni një dhomë të madhe, atëherë sigurohuni që të dini se çfarë lloj mobiljesh do t'ju nevojiten dhe çfarë lloj mobiljesh do t'ju nevojiten. Gjithashtu sigurohuni që të dini se çfarë lloj mobiljesh do t'ju nevojiten dhe çfarë lloj mobiljesh do t'ju nevojiten.

Ndërsa ne ecim përpara me zbatimin e teknologjive dhe zgjidhjeve të reja, është e rëndësishme të jemi në gjendje të krijojmë një zgjidhje që është në përputhje me rregulloret. Ne duhet të shikojmë se cilat janë mënyrat më të mira për të përdorur teknologjinë tonë dhe si mund të përdoren ato në industri të ndryshme. Karriget e kafeneve komerciale janë përgjithësisht të mëdha dhe në formë drejtkëndëshe dhe ofrojnë stabilitet të mirë për t'u ulur në karrigen tuaj. Ata gjithashtu mund të ofrojnë mbështetje shtesë për njerëzit që ulen në karrigen tuaj dhe ju do të jeni në gjendje t'i mbani ata ulur kur të keni nevojë, gjë që është e shkëlqyeshme për studentët që kanë lëvizshmëri të kufizuar.

Shumë njerëz mendojnë se nëse duan të bëjnë biznes në një mjedis privat, atëherë duhet të punësojnë një shërbim profesional. Ka shumë lloje të karrigeve të zyrës, nga ato të lira dhe luksoze deri tek karriget e vogla të zyrës. Ato mund të jenë shumë të shtrenjta dhe ka shumë lloje të tjera të karrigeve të zyrës në treg. Kur zgjidhni një karrige të mirë zyre duhet të kontrolloni materialin e saj dhe sa do të kushtojë. Kontrolloni gjithashtu nëse ka një dizajn interesant që do të zgjasë me vite. Një karrige zyre me cilësi të mirë do të zgjasë për vite dhe ju duhet të zgjidhni më të mirën për ju.

Pse duhet të keni një karrige kafeneje komerciale? 2

Markat e ngjashme të njohura të industrisë komerciale të karrigeve të kafeneve

Dua të jem mbikëqyrës juaj. Një vend ku mund të uleni dhe të pushoni duke shijuar shoqërinë e të tjerëve. Dua të punoj në një karrige restoranti që është gjithashtu e lehtë dhe kompakte. Është e rëndësishme të përdorni llojin e duhur të materialit për sediljen, kështu që është e lehtë për t'u trajtuar. Gjithashtu, sigurohuni që të përdorni një material të cilësisë së mirë për sediljen, kështu që nuk do të shkaktojë probleme në planin afatgjatë. Nëse keni ndonjë sugjerim se si ta bëni këtë, atëherë ju lutemi komentoni më poshtë.

Marka më e njohur në botë e karrigeve komerciale të kafeneve janë si më poshtë: Të vogla, të lehta dhe të përshtatshme. Shumica e këtyre produkteve janë bërë nga materiale me cilësi të lartë. Ata kanë një ndjenjë të qetë dhe qëndrueshmëri të mirë. Këto lloj karrigesh janë më të shtrenjta se llojet e tjera të mobiljeve dhe këto mund të dëmtohen lehtësisht nëse përdoren në mënyrë jo të duhur. Është gjithashtu shumë e rëndësishme të zgjidhni llojin e duhur të karriges për hapësirën tuaj. Një karrige e mirë do t'ju ofrojë një përvojë të këndshme ulur.

Kjo është një zonë ku aktualisht janë në dispozicion disa nga karriget e zyrës më cilësore. Me kaq shumë stile dhe dizajne të ndryshme të disponueshme në tregun e sotëm, nuk ka asnjë mënyrë të drejtë apo të gabuar për të vendosur se cilën të zgjidhni. Por si e dini se çfarë lloj karrige të zgjidhni? Këtu duhet të shikoni se nga çfarë lloj karrige të zgjidhni. Një vend i mirë për të filluar është me faqen e internetit dhe sigurohuni që të zgjidhni llojin e duhur të karriges për nevojat tuaja.

Ka shumë lloje të ndryshme të karrigeve të kafesë, dhe të gjitha ato kanë madhësi dhe forma të ndryshme. Të gjithë ata kanë grupin e tyre të sfidave, por ne duhet të jemi në gjendje t'ju tregojmë se cila është më e mira për ju. Për shembull, nëse jeni duke kërkuar për një karrige tradicionale kafeneje, atëherë ka shumë lloje të ndryshme të karrigeve të kafesë në treg. Ata të gjithë kanë grupet e tyre të sfidave, por ne duhet të jemi në gjendje t'ju tregojmë se cila është më e mira për ju.

Përfitimet e karrigeve komerciale të kafeneve

Për ta bërë biznesin tuaj më efikas dhe konkurrues, ju duhet të jeni në gjendje të prodhoni punë me cilësi të lartë. Karriget komerciale të kafeneve janë lloji më i zakonshëm i mobiljeve të zyrës që përdoren nga kompanitë në botë. Janë ideale për të gjitha llojet e bizneseve. Për shembull, nëse jeni punonjës ose përfaqësues i shërbimit ndaj klientit, atëherë karriget komerciale të kafeneve janë ideale për kompaninë tuaj. Problemi me këto lloj mobiljesh zyre është se ato mund të bëhen vetëm prej çeliku. Nëse keni një ndërtesë zyre, atëherë duhet të jeni në gjendje të prodhoni punë me cilësi të lartë që do të zgjasë një kohë të gjatë.

Ne do t'ju tregojmë vetëm një shembull se si mund t'i lehtësojmë punët tona. Duhet të jemi më efikas, por edhe më fleksibël. Kjo do të thotë që duhet të përdorim lloje të ndryshme mobiljesh, në mënyrë që të krijojmë lloje të ndryshme tavolinash dhe më pas t'i vendosim ato në ngjyra të ndryshme. Pra, është e rëndësishme të zgjidhni llojin e duhur të mobiljeve për nevojat tuaja. Ka shumë lloje të ndryshme mobiljesh dhe të gjitha kanë stile dhe dizajne të ndryshme. Është e rëndësishme të zgjidhni llojin e duhur të mobiljeve për nevojat tuaja.

Ka shumë lloje të kafeneve dhe restoranteve komerciale në Shtetet e Bashkuara. Këto janë të vogla, të lehta për t'u pastruar dhe të lehta dhe ka shumë lloje të ndryshme kafenesh që mund të gjenden në shumicën e qyteteve. Një kafene e mirë duhet të ketë llojin e duhur të ndriçimit, njerëzit që punojnë në një vend që ka disa pajisje shtëpiake të zakonshme, si televizor, kompjuter, tablet, etj. Kafenetë komerciale duhet të kenë akses të mirë në pajisjet elektrike të zakonshme si siguresat, gazi i ndezshëm, etj. Kur ju duhet të blini diçka, atëherë është mirë të shkoni për diçka që do t'jua bëjë jetën më të lehtë.

Karriget e kafenesë janë një pjesë e rëndësishme e përditshmërisë sonë. Ne duhet të dimë se cili është qëllimi i kompanisë sonë dhe cilat janë avantazhet e përdorimit të tyre. Si të tillë, ne duhet të jemi në gjendje të gjejmë më të mirën e mundshme për klientët tanë. Ka shumë gjëra që mund të bëhen për të përmirësuar vlerën e kafesë sonë dhe prandaj duhet të sigurohemi që të kemi më të mirat e mundshme për klientët tanë. Është gjithashtu e rëndësishme të zgjedhim llojin e duhur të karriges që do të funksionojë më mirë për klientët tanë.

Udhëzimet e produktit të karrigeve komerciale të kafeneve

Ligjet janë shumë rreptë. Nëse po planifikoni të shisni ose punësoni një kompani për të fituar para, atëherë është e rëndësishme të kuptoni se cila është mënyra e duhur për të bërë biznes me ta. Ata mund t'ju tregojnë se sa do të kushtojnë dhe nëse do të punojnë me ju. Karriget e kafeneve komerciale përdoren nga njerëz që duan të shkojnë në punë dhe jo në zyrë. Përdoret gjithashtu nga ata që duan të shpenzojnë më shumë para për diçka sesa miqtë e tyre.

Kur blini në një kafene, është e lehtë të thuash se njerëzit duan të hanë në një bar dhe jo vetëm sepse kërkojnë një vend për të ngrënë atje. Ata duan të jenë në gjendje të gjejnë vende për të ngrënë në të njëjtën kohë me klientët e tyre. Nëse jeni të interesuar të blini një vend për të ngrënë në një kohë të ndryshme, atëherë shikoni bloget tona të tjera se si të blini një vend për të ngrënë në një kohë të ndryshme. Ne do të donim të dëgjonim nga ju për përvojën tuaj me biznesin.

Çfarë dobie ka për biznesin tuaj të keni një kafene me një shtyllë të sipërme? Dhe cilat janë përfitimet e të pasurit një kafene me një shtyllë të sipërme? Cilat janë avantazhet e të pasurit një kafene me një shtyllë të sipërme? Si të siguroheni që punonjësit tuaj po përdorin materialin e tyre më të mirë dhe më pak të shtrenjtë për të krijuar hapësirën e tyre? Një menaxher i mirë duhet të jetë në gjendje t'ju tregojë gjithçka për nevojat tuaja dhe atë që ata duhet të dinë. Ka shumë lloje të ndryshme njerëzish në treg dhe ka dizajne të ndryshme nga të cilat mund të zgjidhni.

Nëse dëshironi të dini më shumë për karriget komerciale të kafeneve, atëherë na kontaktoni në 1-800-535-5058. Ne do t'ju ofrojmë një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të na kontaktuar. Prioriteti ynë numër një është kënaqësia e klientit. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim, ju lutemi na kontaktoni në 1-800-535-5058. Shërbimi ynë ndaj klientit është prioriteti ynë numër një. Ne ofrojmë shërbim të shpejtë, të besueshëm dhe jemi të përkushtuar t'ju shërbejmë.

Si të mirëmbani karriget komerciale të kafeneve

Jo të gjithë kanë aftësitë teknike për të drejtuar një biznes dhe ka shumë kompani që nuk kanë përvojën e drejtimit të një biznesi. Për shembull, shumica e bizneseve të vogla ka të ngjarë të përdorin kompjuterë ose pajisje të tjera periferike kompjuterike për punën e tyre të përditshme. Për ata që kanë fatin të kenë akses në kompjuterë, do t'ju duhet të dini se si t'i përdorni ato siç duhet. Për të drejtuar një biznes me sukses, duhet të dini se si t'i përdorni ato siç duhet. Kafenetë komerciale gjithashtu mund të ndihmojnë në ofrimin e vendeve të punës për njerëzit që punojnë në kafene.

Askush nuk dëshiron të përdorë një hapësirë ​​private në shtëpinë e tij, sepse nuk ka ku të shkojë. Ka disa njerëz që punojnë në kafene dhe kështu mund të krijoni një mjedis pune. Kjo është ajo që duhet për të mbajtur biznesin tuaj të funksionojë pa probleme. Karriget komerciale të kafeneve përdoren gjithashtu nga bizneset që duan të punësojnë stafin e tyre dhe nëse dëshironi të punësoni dikë për të menaxhuar biznesin tuaj, atëherë duhet të siguroheni që ata të kenë përvojë të mjaftueshme në industri. Ka shumë kompani që shesin këto karrige dhe prandaj është mirë të kontrolloni se çfarë është më e mira për ju.

Është shumë e lehtë të nisësh një biznes nga e para. Disa nga gjërat që mund të bëni është të punësoni një kompani të jashtme për të bërë disa punë në mobilje. Është shumë e rëndësishme të siguroheni që mobiljet të mbahen sa më të pastra. Ju duhet të punësoni një profesionist i cili do të jetë në gjendje të kujdeset për mobiljet dhe të sigurojë që ato të mos dëmtohen. Kafenetë komerciale nuk janë menduar të jenë të zbukuruara dhe ato duhet të mirëmbahen mirë.

E di që është e vështirë të mbash gjurmët e të gjitha produkteve të ndryshme në treg, por unë do t'ju sugjeroja të shikoni disa nga librat e shkëlqyer që janë në dispozicion dhe të hidhni një sy në disa nga më të mirët. Ka shumë libra të tjerë që janë gjithashtu në dispozicion dhe mund t'i gjeni të gjithë në seksionin e Amazon UK. Këta libra janë shumë të dobishëm për punonjësit e shtëpisë ose zyrës. Ata mund të ndihmojnë me mediat sociale, kaligrafinë, të shkruajnë komente dhe shumë më tepër. Gjëja më e mirë e këtyre librave është se ato lexohen lehtë dhe e bëjnë mësimin argëtues.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Si të zgjidhni një karrige kafeneje komerciale?
Si të zgjidhni një karrige kafeneje komerciale?
Një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të keni parasysh kur hapni një kafene biznesi janë mobiljet dhe, në veçanti, sediljet. Përveç efektit të tyre në dobinë e hapësirës, ​​ato ndikojnë edhe në dekorimin e brendshëm. Për më tepër, Karriget tregtare ndihmojnë në përmbushjen e dëshirave dhe dëshirave të ndryshme të konsumatorit, veçanërisht në lidhje me nivelin e komfortit të ofruar. Edhe pse zgjidhni të përshtatshme karrige kafene komerciale eshte me rëndësi të madhe, shumë individë nuk arrijnë ta bëjnë atë në mënyrë korrekte, sepse ata duhet të jenë të vetëdijshëm për variacionet që duhet të keni parasysh. Disa faktorë, duke përfshirë dizajnin, dimensionet dhe materialet e karrigeve, merren parasysh gjatë zgjedhjes së karrigeve më të mira për përdorim biznesi. Së pari, është thelbësore të mbani mend se blerja e një karrige për një kafene biznesi ndryshon nga blerja e mobiljeve të tjera. Pavarësisht se çfarë vendosni, karrigia për kafene duhet të jetë e cilësisë komerciale dhe e aftë për të përballuar ashpërsinë e një ambienti të zhurmshëm. Ju mund të merrni një vendim të shkëlqyer edhe pse tregu i mobiljeve është kaq konkurrues. Zgjidh Karriget tregtare me ndihmën e udhëzimeve të thjeshta që jepen më poshtë. Vazhdoni të lexoni për të zbuluar! 1. Vendosni theksin tuaj në cilësi Cilësia e gjithanshme është një element thelbësor që duhet ta përfshini në një karrige të krijuar për përdorim në një kafene biznesi. Është në interesin tuaj më të mirë të shkoni me një zgjidhje me cilësi të lartë në disa mënyra të ndryshme. Ju do të dëshironi të shmangni marrjen e një karrige për kafenenë tuaj të prirur për të thyer ose lënduar klientët gjatë përdorimit të saj. Ose një karrige në një restorant që do të zgjasë vetëm për pak kohë për të përmbushur plotësisht funksionin e institucionit. Kini parasysh se vlerësimi i cilësisë së karriges së kafesë së biznesit tuaj duhet të marrë parasysh aftësinë e tij për të duruar rrethana të vështira. Mos harroni se një kafene biznesi do të qëndrojë e hapur pavarësisht nga temperatura apo reshjet jashtë. Nuk ka rëndësi se cila është temperatura; karrige kafene komerciale cilësore duhet të jenë në gjendje të përmbushin funksionin e tyre duke ofruar nivelin më të lartë të rehatisë dhe të mos përkeqësohen shpejt. 2. Pesha dhe lëvizshmëria juaj Pesha dhe transportueshmëria e karriges janë konsiderata të tjera që duhet të përfshihen në vendimin tuaj. Ka disa skenarë të ndryshëm në të cilët mund të ripoziciononi karrigen. Do t'ju duhet t'i zhvendosni ato për t'i pastruar, për të bërë mirëmbajtje rutinë ose për të kënaqur një nevojë të menjëhershme. Karrige kafene komerciale që janë të lehta dhe të lehta për t'u lëvizur do t'ju ndihmojnë të kurseni hapësirë ​​dhe ta bëjnë më të lehtë ruajtjen. 3. E fortë dhe e qëndrueshme Do të ishte e dobishme nëse nuk do të shpërfillnit qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e një karrige kafeje pavarësisht nga kostoja. Kjo do të ndihmonte shumë. Ju mund të përdorni një karrige të fortë për përdorime të ndryshme. Është i hapur për të gjitha aplikacionet e mundshme; edhe individët obezë mund ta përdorin atë. Mbani në mend se që një karrige të jetë e përshtatshme për përdorim në një kafene, duhet të jetë e rëndë. Prandaj, jo vetëm që do të jetë në gjendje të përballojë peshën, por do të jetë në gjendje të durojë edhe provën e kohës. Pavarësisht nga pesha e përdoruesit, ulja e rrezikut të aksidenteve dhe gabimeve të tjera mund të bëhet më e lehtë me ndihmën e një karrige kafeje të fortë. Për më tepër, ai duhet të jetë mjaft i fortë për t'i bërë ballë kalimit të kohës - as më shumë e as më pak se kaq. 4. E thjeshtë për t'u pastruar Rregullsia është e një rëndësie të madhe në një kafene dhe kujdesi i duhur për karriget do t'i bëjë ato të zgjasin shumë më gjatë. Për të zvogëluar rrezikun e klientëve për t'u ekspozuar ndaj rrethanave potencialisht të rrezikshme, një kafene i nënshtrohet kërkesave të rrepta pastrimi. Prandaj, është e nevojshme të përfshini dy aspektet në zgjedhjen tuaj të karriges nëse dëshironi të bëni një opsion të mirë. Komerciale Karriget e kafes duhet i rezistojnë përdorimit brenda dhe jashtë pa zbehje të ngjyrës ose përkeqësim të cilësisë së tyre të përgjithshme. 5. Hidhini një sy modeleve ergonomike Efektiviteti dhe siguria e Karriget tregtare janë drejtpërdrejt proporcionale me dizajnin e tyre ergonomik. Përveç kësaj, ai përfshin strukturën, dizajnin dhe inxhinierinë e karriges. Ju keni mundësinë e zgjedhjes së karrigeve me mbështetëse krahu që janë të një niveli specifik tregtar, por kjo do të varet nga kërkesat tuaja, si dhe nga faktorë të tjerë themelorë. Kini parasysh gjithashtu që shtrirja e kafenesë mund të ketë nevojë për ulëse me ergonomi të veçantë. Për shembull, një kafene që është e shtypur për hapësirë ​​do të përfitonte nga të pasurit e karrigeve të stivueshme të bëra prej plastike pasi ato janë më kompakte. Ju gjithmonë do të jeni në gjendje të gjeni një karrige të përshtatshme që ofron ergonominë e nevojshme, pavarësisht nga shtrirja apo kërkesat e kafenesë tuaj. 6. Merrni parasysh planin tuaj financiar Është e vlefshme vetëm ndonjëherë që Karriget tregtare me çmimin më të lartë janë zgjedhja më e shkëlqyer dhe anasjelltas. Prandaj, blerja e një karrige kafeje të mirë nuk kërkon që ju të zbrazni llogarinë tuaj të kursimeve ose të tejkaloni kufirin e caktuar të shpenzimeve. Pavarësisht nga zgjedhja juaj, gjëja thelbësore për t'u marrë parasysh është nëse do të merrni një kthim të mirë nga investimi juaj. Për më tepër, dizajni, cilësia, ergonomia dhe çmimi i një karrige kafeje të gjitha harmonizohen. 8. Merreni vetëm me shitës të besueshëm Tregu është i mbushur me karrige të ndryshme kafeneje dhe kontakti me një furnizues të besueshëm është një nga metodat më efektive për të ngushtuar zgjedhjet tuaja. Shitësit e ndershëm respektohen në industrinë e tyre dhe shpesh ofrojnë mallra me çmime të arsyeshme të një standardi të lartë. Për më tepër, ato zvogëlojnë rrezikun për t'u përfituar nga tregtarët që shesin mallra me defekt ose me çmim të lartë. Ju mund të përcaktoni nëse shitësit janë të besueshëm duke lexuar vlerësimet e shkruara nga klientët e tyre të mëparshëm. Ju gjithashtu mund të shikoni shërbimin e tyre të kujdesit ndaj klientit, opsionet e ndryshme të shpërndarjes dhe miratimet zyrtare nga qeveria. Duke mbështjellësë Marrja në konsideratë e faktorëve të lartpërmendur do t'ju ndihmojë të zgjidhni një karrige kafeneje të përshtatshme të përshtatur për të përmbushur kërkesat tuaja. Nuk ju kërkohet të vendosni për vendndodhjen e parë që vizitoni. Jeni të mirëpritur të shikoni në tregun e konsiderueshëm për karriget e kafenesë, por sigurohuni që të bëni biznes me furnitorë dhe shitës me reputacion. Mobilje Yumeya mund t'u ofrojë pronarëve të restoranteve një numër të pafund opsionesh. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në mobilimin e restorantit tuaj me artikuj të cilësisë së mirë që do të qëndrojnë për një kohë të gjatë, duke përfshirë produktet e anijeve të shpejta dhe mobiljet e restorantit me porosi.
Koha për ta zbuluar: karrige të reja komerciale kafeneje!
Koha për ta zbuluar: karrige të reja komerciale kafeneje!
Karrige e krahut ngrënieje me kokrriza druri prej alumini me dizajn luksoz me ventilator Yumeya Po kërkoni karrige për kafene komerciale? Detaje rreth YW5586-PB karrige mbrapa me ventilator luksoz Yumeya me dizajn alumini me kokrra ngrënieje, karrige komerciale kafeneje në Yumeya Furniture. Mirë se vini të vizitoni fabrikën tonë! Përcaktime: ● Madhësia:H930*SH470*W470*AW580*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Yumeya Chairs është zhvilluar të jetë një prodhues profesional dhe furnizues i besueshëm i produkteve me cilësi të lartë. Gjatë gjithë procesit të prodhimit, ne zbatojmë në mënyrë rigoroze kontrollin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO. Që nga themelimi, ne i përmbahemi gjithmonë inovacionit të pavarur, menaxhimit shkencor dhe përmirësimit të vazhdueshëm dhe ofrojmë shërbime me cilësi të lartë për të përmbushur dhe madje tejkaluar kërkesat e klientëve. Ne garantojmë produktin tonë të ri që karriget komerciale të kafesë do t'ju sjellin shumë përfitime. Ne jemi gjithmonë në gatishmëri për të marrë kërkesën tuaj. Na kontaktoni tani! Le t'ju tregojmë raste më të suksesshme për udhëzimin tuaj. Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5586-pb-yumeya-luxury-fan-back-design-aluminium-wood-grain-dining-arm-chair.html
Karriget kryesore në trend për kafene komerciale për t'u blerë 2022
Karriget kryesore në trend për kafene komerciale për t'u blerë 2022
Kafenetë janë bërë vendi i takimit të këtij shekulli dhe vendi i preferuar i çdo brezi për t'u çlodhur dhe argëtuar duke biseduar dhe pirë kafe. Sa më e gjallë të jetë kafeja é, aq më shumë njerëz do të vizitojnë gjatë periudhave të ndryshme të ditës për t'u çlodhur. Më shumë vizitorë do të thotë se keni më shumë biznes; për të marrë më shumë biznes, ambienti është po aq i rëndësishëm sa ushqimi dhe ndoshta më shumë. Prandaj, është e rëndësishme që gjithçka të jetë perfekte, veçanërisht Karriget tregtare . Nëse jeni duke kërkuar për karriget më unike dhe më të rehatshme të kafenesë, shikoni Juria . Ndërkohë, mësoni më shumë për këto karrige në këtë artikull. Një marrëdhënie ndërmjet Kafe. dhe karrige komode Qëllimi kryesor i karrigeve është të ofrojnë rehati për klientin tuaj. Sigurisht, pamja ka shumë rëndësi, veçanërisht kur ngre një restorant, kafene é, apo çdo vend ku njerëzit vijnë për t'u çlodhur dhe për të krijuar momentet më të bukura. Sidoqoftë, nëse kafeneja është plot lëvizje, duhet të merrni parasysh hapësirën e disponueshme për të ulur sa më shumë klientë të jetë e mundur dhe për t'i bërë ndenjëset mjaft të rehatshme që ata të shijojnë kohën e tyre atje dhe të pushojnë. Nëse jeni fillestar në kafene é biznesi ose drejtimi i një për vite me rradhë, kënaqësia e klientit është qëllimi juaj kryesor, pasi ato ju ndihmojnë të gjeneroni fitime. Çfarë është 1 rr gjë që klienti juaj kërkon nga ju kur hyn në kafenenë tuaj é? Ajo ’nuk ka të bëjë me ushqimin apo pijen, por ’S: “ku është vendi më komod në kafenenë tuaj é” ? Nga kjo, ju mund të merrni një vlerësim të rëndësisë së karrigeve komode komerciale në kafene é. Nëse nuk po siguroni një vend të rehatshëm për t'u ulur, klienti me siguri do të largohet nga vendi. Kjo është. ’Jo gjithmonë për çmimin Ka shumë gjëra që duhet të keni parasysh kur blini karrigen perfekte për kafenenë tuaj é. Mendimi juaj i parë nuk duhet të jetë sa do të kushtojnë; megjithatë, duhet të jetë sa rehat janë. Më shumë klientë do të thotë më shumë biznes që do të ndihmojë për të rritur përfundimisht fitimet. Pra, nëse mund të merrni karrige të bukura dhe të rehatshme me një çmim të përballueshëm, vazhdoni, do të jeni në një situatë të favorshme. Në këtë mënyrë, ju mund të devijoni disa nga kostot në netët e muzikës live ose kërcimit herë pas here. Llojet më të rehatshme të karrigeve komerciale 1. Karrige industriale Karriget industriale janë karrige shumë të rehatshme që mund t'i merrni për kafenenë tuaj é. Ato mund të përdoren gjithashtu për të shtrirë një ’kthehet kur klienti juaj vjen për t'u çlodhur pas një dite të gjatë të vështirë në punë. Këto karrige industriale mund t'i gjeni më së shumti me dekorim metal-dru, duke dhënë një pamje autentike të mobiljeve prej druri. Ndoshta nuk jeni i kufizuar vetëm në përfundimin e metalit-drurit. Sipas look-ut tuaj të kafenesë, mund të gjeni edhe ngjyra të tjera në një karrige industriale. 2. Kryetari Chiavari Karriget Chiavari janë më të njohura për ngjarjet e profilit të lartë si dasmat dhe ceremonitë e çmimeve për shkak të dizajnit të tyre të hijshëm dhe elegant. Kjo karrige në tuaj Kafe. do t'u sigurojë klientëve tuaj një nivel tjetër komoditeti. Gjëja më interesante e kësaj karrige është se ajo jep një pamje delikate dhe duket e këndshme për sytë. Kjo ju jep më shumë rehati pasi pjesa e pasme përmban një kalë metalike të drejtë, e cila e mban shtyllën kurrizore në pozicion, në mënyrë që të mund të uleni lehtësisht dhe pa stres për një hapësirë ​​më të gjatë. 3. Karrige moderne/Bashkohore Ju duhet t'i merrni këto moderne Karrige e kafeve komerciale S për të kapur vëmendjen e turmës së re ndaj temës moderne të kafenesë suaj. Këto karrige ofrojnë një ulje të rehatshme, duke lehtësuar stresin dhe dhimbjet e shpinës. Zakonisht këto karrige mund t'i gjeni në teksturë natyrale prej druri. Këto janë prej metali ose druri të pastër, dhe varet tërësisht nga ju se çfarë materiali do të merrni për kafenenë tuaj é. 4. Karrige tradicionale Kryesisht kafeneja éKa një lloj karrigesh moderne, por ato nuk ofrojnë nivel të mjaftueshëm komoditeti. Pra, njerëzit kërkojnë karrige të stilit tradicional të disponueshme në pothuajse të gjitha ngjyrat, sepse ato kanë qenë rreth e rrotull për një kohë. Edhe pse disa restorante kanë karrige të zbukuruara, shumica e tyre janë edhe pa mbështetëse krahu dhe nuk i japin mjaftueshëm rehati klientit. Do të ishte më mirë nëse do të ndiheshit më rehat Karriget tregtare në mënyrë që klientët tuaj të ndihen si në shtëpinë tuaj duke lexuar gazetën ose duke pirë kafe. 5. Karrige e Shtëpisë së Shkollës Siç tingëllon, vetë karrigia është prej floriri të vjetër, dhe për të qenë i sinqertë, këto Karriget tregtare janë bërë të rralla. Një nga gjërat më të mira për këto Karriget tregtare është se ato mund të përputhen me çdo brendshme kafeneje për shkak të pamjes së tyre natyrale. Nëse ti. ’po kërkoni diçka që është dëshmi e elegancës dhe mishërimit të mjeshtërisë së vërtetë, pastaj shtoni këto Karriget tregtare në kafenenë tuaj é vendi i zhvillimit . Më e rëndësishmja, këto karrige janë perfekte për ata që kanë dhimbje shpine dhe munden ’t ulu drejt. Këto karrige kanë një dizajn të zgjatur të lakuar, i cili rrit bukurinë e kafenesë. 6. X karrige e pasme Nëse jeni duke kërkuar për diçka më të adhurueshme dhe më të qëndrueshme në të njëjtën kohë, atëherë karriget me shpinë X në kafenenë tuaj do të jenë një përfitim. Këto Karriget tregtare quhen X-back sepse mbështetësja e tyre është projektuar në formën e një X. Karakteristika më e mirë e këtyre karrigeve është se ato mbajnë palcën kurrizore dhe shpatullat tuaja të ekuilibruara, kështu që ju mund të uleni për një kohë të gjatë pa u lodhur. Kjo është diçka që kafenetë nuk duhet t'i mungojnë. Kjo ju jep një nivel më të lartë kënaqësie dhe rehati dhe gjithashtu rrit bukurinë e kafenesë tuaj é. Pjesa më emocionuese është se ju mund t'i merrni këto karrige në ngjyrën e vërtetë të drurit për të pasur një pamje 100% natyrale të drurit. 7. Karrige e pasme e shkallëve Karrigia me shpinë në shkallë është një nga më të vlerësuarat Karriget tregtare . Këto mund të përzihen bukur me çdo mjedis. Nuk ka asnjë ndryshim nëse keni ndërmend t'i përdorni këto sedilje kafeneje biznesi në kafenenë ose restorantin tuaj. Nuk do të pendoheni për vendimin tuaj. Edhe pse karrigia e pasme e shkallëve është pa krahë, ju përsëri merrni një nivel të ri rehati. Nëse pjesa e brendshme e kafenesë suaj është kryesisht prej druri të kuq, ju rekomandojmë të mos kërkoni karrige të tjera. Këto Karriget tregtare do të përputhet 100% me brendësinë e kafenesë tuaj dhe do t'u japë klientëve tuaj pamjen më të këndshme. Konklusioni Kjo ishte e gjitha për Karriget tregtare ! Nëse jeni duke kërkuar për prodhuesin më të mirë të këtyre; Mobiljet Yumeya duhet të jenë bastja juaj më e mirë! Ky shitës i mrekullueshëm ofron karrige me cilësi të mahnitshme me çmime të përballueshme. Vizitoni faqen e saj për të mësuar më shumë!
Karriget komerciale të lobit: Pse keni nevojë për to?
Karriget komerciale të lobit: Pse keni nevojë për to?
Futja Karriget tregtare mund të bëjë një përshtypje të mirë të parë te klientët dhe vizitorët. Ato ofrojnë një vend të rehatshëm për njerëzit që të ulen ndërsa presin dhe mund të përdoren në biznese të të gjitha llojeve. Pavarësisht nëse jeni zyrë mjeku, firmë ligjore ose restorant, karriget e lobit komercial mund t'ju ndihmojnë t'i bëni mysafirët tuaj të ndihen të mirëpritur dhe rehat. ▷ Cilat janë karriget e lobit komercial? Karriget komerciale të lobit janë të dizajnuara për përdorim në hapësira publike si hotele, ndërtesa zyra dhe restorante. Zakonisht kanë një dizajn elegant, modern dhe janë të veshur me susta me pëlhura të qëndrueshme që mund t'i rezistojnë përdorimit të rëndë. Shumica e karrigeve komerciale të lobit kanë gjithashtu një mbështetëse koke të integruar dhe mbështetëse krahësh të rregullueshme për rehati të shtuar. Përveç kësaj, shumë nga këto karrige janë të grumbullueshme, duke i bërë ato të lehta për t'u ruajtur kur nuk përdoren. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një vend të rehatshëm për të pritur takimin tuaj ose një opsion ulëse elegant për biznesin tuaj, karriget komerciale të lobit janë një zgjedhje e shkëlqyer. ▷ Pse keni nevojë për karrige lobi komerciale për biznesin tuaj? Ka disa arsye pse karriget komerciale të lobit janë thelbësore për biznesin tuaj. Së pari, siç e përmendëm më parë, përshtypjet e para janë të rëndësishme. Lobi ose zona juaj e pritjes është shpesh vendi i parë ku klientët e mundshëm do të ndeshen me biznesin tuaj. Të kesh karrige të këndshme dhe të rehatshme në hollin tënd dërgon një mesazh se kujdesesh për klientët tuaj dhe dëshiron që ata të jenë të rehatshëm ndërsa presin. Së dyti, Karriget tregtare ofrojnë një nivel komoditeti që zakonisht nuk gjendet në llojet e tjera të karrigeve. Nëse klientët e mundshëm duhet të presin për një kohë të gjatë, ju dëshironi që ata të jenë të rehatshëm në mënyrë që të mos zhgënjehen dhe të largohen. Karriget komerciale të lobit me ndenjëse të jastëkëzuara dhe mbështetëse krahu ofrojnë nivelin e përsosur të rehatisë për klientët në pritje. Së fundi, karriget komerciale të lobit mund të përdoren në një sërë ambientesh të ndryshme. Përveç përdorimit të tyre në lobe dhe ambiente pritjeje tradicionale, ato mund të përdoren edhe në dhomat e pritjes, korridore dhe zona të tjera të përbashkëta në biznesin tuaj. Kjo i bën ato shumë të gjithanshme dhe ju jep shumë mundësi se si t'i përdorni ato. Kur vjen momenti për të arreduar hollin apo recepsionin e biznesit tuaj, mos harroni karriget komerciale të lobit! Këto pjesë thelbësore të mobiljeve ofrojnë rehati për klientët në pritje, qëndrueshmëri për përdorim të rëndë dhe stil që do të plotësojë d éNë mënyrë të përkryer. Mbani parasysh këto këshilla kur zgjidhni karriget komerciale të lobit për biznesin tuaj për t'u siguruar që të zgjidhni opsionin më të mirë të mundshëm për hapësirën tuaj. ▷ Llojet e karrigeve të lobit komercial Karriget komerciale të lobit vijnë në një shumëllojshmëri stilesh dhe dizajnesh, kështu që ju mund të gjeni lehtësisht një që i përshtatet pamjes dhe ndjesisë së biznesit tuaj. Disa mundësi të përhapura përfshijnë.: - Karriget Ekzekutive: Këto karrige shpesh kanë një shpinë të lartë dhe tapiceri luksoze, duke i bërë ato perfekte për ambiente profesionale si zyrat e avokatisë ose firmat financiare. - Karriget bashkëkohore: Me linja të hijshme dhe dizajne moderne, karriget bashkëkohore të lobit janë një zgjedhje e shkëlqyer për startup-et e teknologjisë ose restorantet në modë. - Karriget e këmbës.: Këto karrige ofrojnë një pamje klasike dhe të sofistikuar që mund të funksionojë në një sërë ambientesh nga zyrat tradicionale deri te hotelet e nivelit të lartë. Pavarësisht se çfarë stili zgjidhni, karriget komerciale të lobit janë një shtesë e vlefshme për çdo biznes. Ato jo vetëm që ofrojnë rehati për klientët në pritje, por gjithashtu shtojnë pamjen dhe ndjesinë e përgjithshme të hapësirës suaj. Pra mos prit. – përmirësoni hollin ose zonën tuaj të pritjes me karrige lobi komerciale sot! Si të zgjidhni karrigen e duhur të lobit komercial për biznesin tuaj? Kur vjen koha për të zgjedhur karriget komerciale të lobit për biznesin tuaj, ka disa gjëra që duhet të keni parasysh: - Materiale: Materiali i karriges është i rëndësishëm si për qëllime estetike ashtu edhe për rehati. Lëkura ose pëlhura e veshur me susta është zakonisht alternativa më e mirë për stilin dhe rehatinë. - Madhësia: Ju gjithashtu do të dëshironi të siguroheni që karriget që zgjidhni të kenë madhësinë e duhur për hapësirën tuaj. Sigurohuni që të matni hapësirën e disponueshme përpara se të filloni blerjet, në mënyrë që të dini se çfarë diapazoni të madhësisë duhet të kërkoni. - Ngjyra.: Ngjyra e karriges duhet të plotësojë d ekzistuese éNë hapësirën tënde. Zgjidhni një ngjyrë që do të plotësojë muret, dyshemetë dhe mobiljet tuaja pa u përplasur me to. - Still: Sot në treg ka shumë stile të ndryshme të karrigeve komerciale të lobit. Ju do të dëshironi të zgjidhni një stil që përshtatet me estetikën e përgjithshme të biznesit tuaj në mënyrë që të duket koheziv dhe i kombinuar. ▷ Ku të blini karrige komerciale lobi? Kur jeni duke kërkuar për karrige lobi komerciale me cilësi të lartë, është e rëndësishme të blini nga një prodhues të cilit mund t'i besoni. Karriget Yumeya ka një reputacion për prodhimin e karrigeve të qëndrueshme, të punuara mirë që janë perfekte për çdo nevojë biznesi. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për karrige për dhomën tuaj të pritjes ose dhomën e konferencave, mund të jeni të sigurt se do të gjeni opsionin perfekt në Yumeya Chairs. Përveç një përzgjedhjeje të gjerë karrigesh, Yumeya Chairs ofron gjithashtu çmime konkurruese dhe shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit. Kur keni nevojë për karrige komerciale lobi, sigurohuni që të blini në Yumeya Chairs. Nuk do të zhgënjehesh. ▷ Këshilla për mirëmbajtjen dhe pastrimin për karriget e lobit komercial Për t'i mbajtur karriget e lobit tuaj komercial të duken më të mirën e tyre, është e rëndësishme t'i mirëmbani dhe pastroni siç duhet në baza të rregullta. Këtu janë disa këshilla për mirëmbajtjen e karrigeve tuaja: 1. Fshijeni ose pastroni karriget rregullisht për të hequr papastërtitë dhe mbeturinat. 2. Përdorni një leckë të butë pastrues dhe të butë për të pastruar çdo derdhje ose njollë sapo të ndodhin. 3. Për pastrim më të thellë, pastroni karriget në mënyrë profesionale ose përdorni një pastrues pikash të krijuar posaçërisht për materialin e karriges (si p.sh. pastrues lëkure për karriget prej lëkure). 4. Sigurohuni që të kontrolloni dhe shtrëngoni rregullisht çdo vidë ose bulon për t'i mbajtur karriget të qëndrueshme. Ndjekja e këtyre këshillave do t'ju ndihmojë të mbani karriget e lobit tuaj komercial në formë të mirë për vitet në vijim. ▷ Përfitimet e përdorimit të karrigeve komerciale të lobit në biznesin tuaj Këtu janë vetëm disa nga përfitimet që karriget komerciale të lobit mund t'i sjellin biznesit tuaj: - Përvoja e përmirësuar me klientë: Karriget e rehatshme dhe me stil në zonën tuaj të pritjes ose në hapësirën e pritjes mund t'i bëjnë klientët të ndihen të mirëpritur dhe të qetë. - Imazhin e rritur profesionale: Karriget e lobit komercial të cilësisë së lartë japin përshtypjen se biznesi juaj është i vendosur mirë dhe i suksesshëm. - Shtohuni i punonjësve.: Sigurimi i ndenjëseve të rehatshme për punonjësit gjatë pushimeve ose takimeve mund të përmirësojë produktivitetin dhe kënaqësinë e tyre. - Shprehësia: Karriget komerciale të lobit mund të përdoren në një sërë hapësirash, duke përfshirë zonat e pritjes, dhomat e pritjes, dhomat e konferencave dhe dhomat e pushimit. Investimi në karriget e lobit komercial është një vendim i zgjuar për çdo biznes që kërkon të përmirësojë atmosferën e përgjithshme të hapësirës së tyre. Merrni parasysh përmirësimin e karrigeve tuaja sot.
Mësoni se cilat karrige komerciale të ngrënies duhet të zgjidhni për kafenenë tuaj
Mësoni se cilat karrige komerciale të ngrënies duhet të zgjidhni për kafenenë tuaj
Mobilja dhe estetika e një restoranti janë para ushqimit të tij. Vizitorët krijojnë një opinion mbi pamjen e parë të kafenesë, ndaj ju duhet të zgjidhni atë të restorantit tuaj Karriget e ngrënies tregi Me kujdes. Ne kemi sjellë një udhëzues për ju për të blerë më të mirën Karriget e ngrënies tregi për kafenenë tuaj! Ngjituni në këtë blog dhe merrni truket për t'i bërë vizitorët tuaj të ndihen rehat në vendin tuaj. Llojet e karrigeve komerciale të ngrënies Mobiljet kanë rëndësinë më të madhe gjatë projektimit të një kafeneje ose planifikimit të një ngjarjeje. Zgjedhja e llojit të karrigeve sjell kaos pasi ka lloje të ndryshme Karriget e ngrënies tregi Në treg. L et me zbuloj më të njohurat Karriget e ngrënies tregi . Jepni një pamje prej druri karrigeve tuaja metalike dhe jeni gati për të shkuar! Mobiljet prej druri i japin vendit a Natyralë atmosferë dhe e bën atë të duket miqësore me mjedisin. Pra, ato më të mirat për t'u përdorur janë karriget metalike me kokrriza druri pasi i japin një pamje tërheqëse restorantit tuaj. Si duken karriget metalike prej druri Ke bërë? 1. Së pari, karrigia metalike është e mbuluar me një shtresë pluhuri. 2. Së dyti, shtresa pluhur mbulohet me letër kokrriza druri. 3. Më tej, procesi i transferimit të nxehtësisë bëhet në mënyrë që ngjyra e letrës me kokërr druri të mund të transferohet në karrigen metalike. 4. Pas transferimit të ngjyrës, letra hiqet. Përveç kësaj, duhet të kujdeseni për të kontrolluar se sa saktë është prerë metali, temperaturën dhe kohën e procesit të ngrohjes dhe si është lëmuar karrigia. Kjo është mënyra se si ju merrni karrige metalike prej druri për kafenenë tuaj. Përfitimet e karrigeve të ngrënies komerciale metalike me grurë druri 1. Mjedisi miqësore Kush nuk e do natyrën? Të gjithë duan të jenë sa më afër natyrës. Jo vetëm që këto karrige miqësore me mjedisin i mbajnë ekosistemet natyrore të paprekura, por ato na sjellin edhe ne njerëzit, më afër natyrës. Ata përdorin një sasi shumë të vogël druri, dhe për këtë arsye pemët më të vogla duhet të priten. Përveç kësaj, materiali i përdorur kryesisht në të është metali i cili është shumë i riciklueshëm. 2. Asnjë përzierje ose dallime të panevojshme. Këto karrige metalike prej druri janë disi më elastike se ato të thjeshta metalike. Në një karrige normale metalike, lihen boshllëqe dhe nyje, të cilat janë pikat kryesore të cenueshme të karriges. Në këtë, këto boshllëqe dhe nyje përforcohen nga kokrriza e drurit. Lidhjet mbulohen kryesisht me kokrriza druri, kështu që shtresat më të mëdha nuk shihen më. 3. Një tekstur i qetë Këto Karriget e ngrënies tregi kanë një model të lëmuar për shkak të pamjes së lëmuar prej druri. Nuk shihen tekstura të paqarta dhe të parregullta. Mbulimi është bërë në një sipërfaqe metalike, kështu që nuk ka gunga apo vrazhdësi në teksturën e karrigeve. 4. Kosto-e efektive Duke qenë se materiali bazë është metal dhe jo dru, kostoja e këtyre karrigeve nuk është aq e madhe sa ato tipike prej druri. Pothuajse 70-80% kosto më e ulët vërehet në karriget metalike me kokrriza druri. Kjo është arsyeja kryesore pse ato janë hedhur kryesisht në treg në ditët e sotme. 5. Të gjatë Produktet e grurit të drurit janë të njohura për forcën dhe qëndrueshmërinë e tyre. Zakonisht ato janë 5 herë më të qëndrueshme se sa karriget e thjeshta prej druri ose metali. Në këto karrige sigurohet fortësi dhe ngurtësi e lartë. Në këtë mënyrë, ato janë të qëndrueshme dhe pasi t'i blini, me siguri do t'i vlejnë paratë tuaja. 6. E lehtë për t’u mbartu Këto karrige janë të njohura edhe për peshën e tyre të lehtë. Normalisht, karriget e drurit janë pothuajse 50% më të lehta se ato normale prej druri. Kjo cilësi e tyre është diçka që i bën më të lehtë dhe më të përshtatshëm për t'u përdorur. Ato janë të lehta për t'u mbajtur dhe mund të ndihmojnë nëse dëshironi të ndryshoni vendndodhjen e ngrënies. 7. I bllokueshëm: Drith dru Karriget e ngrënies tregi kanë një veçori më të përshtatshme: ato mund të vendosen mbi njëra-tjetrën, duke kërkuar shumë më pak hapësirë. Pothuajse 5-10 karrige mund të vendosen mbi njëra-tjetrën pa rrezikun e dëmtimit. Mbështillje Kur planifikoni një martesë ose një ngjarje, ose jeni të gatshëm të hapni një kafene, detyra më e vështirë është të vendosni për mobiljet tuaja. Kemi diskutuar. Karriget e ngrënies tregi , përfitimet që ju ofrojnë dhe atmosfera që krijojnë në një hapësirë. Nëse keni nevojë për një pamje natyrale dhe tërheqëse, nuk duhet të merrni vetëm karrige metalike prej druri për restorantin tuaj.
Gjeni karriget më të mira komerciale për kafene për ta bërë hapësirën tuaj të duket estetike
Gjeni karriget më të mira komerciale për kafene për ta bërë hapësirën tuaj të duket estetike
Kafenetë supozohet se duken simpatike dhe estetike. Shumë faktorë luajnë rol në arritjen e këtij qëllimi, por mobiljet janë shtylla kryesore. Të kesh mobilje tërheqëse dhe komode është çelësi për lulëzimin e biznesit tuaj të kafeneve. Prandaj, gjetja e karrigeve më të mira komerciale të kafeneve është një kërkesë kryesore. Shumë pika kërkojnë vëmendjen tuaj përpara se të zgjidhni Karriget tregtare . Komoditeti, cilësia dhe pamja janë më të rëndësishmet, por nuk mund të anashkaloni çmimin. Tregu ofron një larmi të madhe karrige kafeje komerciale, duke ju lënë të hutuar. Ky artikull do t'ju udhëzojë se çfarë të kërkoni në karriget e kafenesë për ta bërë këtë përzgjedhje të lehtë për ju. Çfarë janë karriget komerciale të kafeneve? Pronarët e kafeneve duhet të jenë të njohur me termin karrige komerciale kafeneje. Por nëse jeni i ri në këtë fushë, njohuria e këtij produkti është e rëndësishme. Karriget komerciale të kafeneve janë ato që janë në dispozicion në një spektër të madh. Ju nuk mund të shkoni përreth dhe të blini një ose dy karrige komerciale. Ju duhet të keni një kafene për të marrë vetes karrige kafeje komerciale dhe duhet t'i blini ato me shumicë. Karriget komerciale të kafeneve janë gjithashtu të dizajnuara në mënyrë që ato të mund të përdoren vazhdimisht. Materiali dhe cilësia e tyre janë të ndryshme nga karriget e zakonshme. Çfarë duhet të kërkoni përpara se të blini karrige për kafene komerciale? Blerja e karrigeve komerciale të kafesë është një vendim që do të ketë një ndikim serioz në të ardhmen e biznesit tuaj. Karriget e kafenesë janë artikujt që vendosin pamjen e kafenesë tuaj. Do të kërkojë vëmendjen tuaj të plotë dhe disa njohuri për produktet komerciale për t'ju shpëtuar nga shpenzimi i pasurisë tuaj për disa produkte të pavlera. Do të ndihmojë nëse i jepni rëndësinë e duhur disa faktorëve përpara se të finalizoni karriget tuaja komerciale të kafenesë. 1. Shpëtoni veten nga çështjet e autorit: Disa pronarë dëshirojnë t'i dizajnojnë vetë karriget e tyre të kafesë. Mund t'ju sjellë në telashe ligjore nëse dizajni juaj pretendohet për shkelje të së drejtës së autorit. Ju thjesht nuk mund të kopjoni ndonjë dizajn që tashmë i përket dikujt. Mund të përballeni me disa gjoba dhe ndëshkime të rënda nëse nuk jeni të kujdesshëm. 2. Karriget duhet të kenë sigurimin e cilësisë: Askush nuk do të donte që kafenetë e tyre të mbylleshin për shkak të shqetësimeve për shkak të mobiljeve me cilësi të dobët. Mënyra më e mirë për të shmangur makthe të tilla është të siguroheni që karriget tuaja komerciale të kafeneve kanë kaluar disa teste të sigurimit të cilësisë. Ka shumë platforma që japin certifikata të cilësisë së mirë. Pyesni shitësin tuaj për ndonjë provë të tillë të cilësisë përpara se të porosisni një tufë karrigesh. 3. Karriget komerciale të kafeneve duhet të jenë të adaptueshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm: Bukuria e një kafeneje apo një kafeneje qëndron në veçantinë e saj. Klientëve duhet t'u ofrohet të ulen në ajër të hapur gjatë mëngjeseve të hershme. Duhet të ketë rregullime për ambiente të brendshme dhe të jashtme. Kjo është ajo që e bën një kafene kafenenë e preferuar të njerëzve përveç ushqimit. Mobiljet tuaja duhet të jenë të përshtatshme për çdo rregullim. Karriget duhet të përbëhen nga një material që mbështet përdorimin e tyre në çdo kusht. Ata duhet të jenë në gjendje të përballojnë ekstremet e motit pa humbur hijeshinë e tyre. Çdo pronar duhet të konfirmojë këtë faktor përpara se të blejë një numër të madh karrigesh komerciale për kafene. 4. Karriget komerciale duhet të jenë miqësore me hapësirën: Një kafene e mirë është ajo që është e bollshme. Duhet të ketë karrige të mjaftueshme për klientët, por duhet të ketë edhe hapësirë ​​të mjaftueshme për të ecur përreth. Arti për ta bërë këtë të ndodhë qëndron në zgjedhjen e karrigeve të kafesë. Të tuaj Karriget tregtare duhet të projektohen në atë mënyrë që të kenë hapësirë ​​të mjaftueshme për të ulur sipas një personi të ndërtuar normalisht. Kjo nuk do të thotë që të shkoni për një karrige sa një divan. Kërkoni një produkt që është kompakt dhe që zë më pak hapësirë. Gjithashtu, karriget tuaja duhet të jenë me peshë të lehtë në mënyrë që t'i lëvizni lehtësisht. 5. Shiko një prodhim të qëndrueshme: Qëndrueshmëria është ajo që i jep njëqind pikë karrigeve tuaja komerciale të kafenesë. Kur mendoni për karriget e kafenesë, mendimi i parë që ju shkon në mendje do të ishte miqësor me kohën. Karriget e kafenesë supozohet të përdoren për një kohë të pacaktuar. Pra, çfarëdo që përdorni, duhet të jetë e qëndrueshme. E gjithë kjo varet nga cilësia e produktit. Nëse është një karrige druri, sigurohuni që përbërësit të jenë të besueshëm. Përndryshe, do t'ju duhet t'i zëvendësoni ato shpesh. 6. Karriget komerciale të kafeneve duhet të jenë të rehatshme: Një produkt me pamje të bukur mund të jetë i rëndësishëm për të tërhequr klientët, por komoditeti i tyre duhet pasur kujdes të duhur. Askush nuk do të dëshironte që klientët e tyre të iknin para se të merrnin porositë e tyre për shkak të ambienteve të pakëndshme për të ulur. Karriget komode të kafesë komerciale duhet të kenë sedilje të buta, mundësisht me prekje të veshur me lëkurë. Duhet të ketë një U-Brace për t'i shërbyer qëllimit të ofrimit të mbështetjes për këmbët e klientëve. 7. Stilet e ndryshme të karrigeve të kafeneve komerciale: Çdo person në një biznes kafeneje do të dëshironte që vendi i tij të dukej ndryshe nga konkurrentët e tij. Ju mund ta arrini këtë qëllim duke pasur një menu ushqimore ekzotike dhe një hapësirë ​​me pamje estetike. Pra, nëse po mendoni të përmirësoni pamjen e kafenesë tuaj, mund të zgjidhni stile të ndryshme të karrigeve komerciale të kafenesë. · Karriget e kafesë prej lëkure janë një investim afatgjatë që e mban fokusin e tyre kryesor në nivelin e komoditetit të klientëve. · Karriget metalike mund të jenë prioriteti juaj kryesor nëse doni të fokusoheni në pamjen e kafenesë tuaj. Ata janë padyshim produkti më i bukur për cilësimet tuaja. · Karriget komerciale të kafesë me prekje prej druri janë ende ato më të mirat për t'i dhënë një atmosferë vintage kafenesë tuaj. Ju duhet t'i merrni parasysh këta faktorë përpara se të blini karriget më të mira për kafenenë tuaj. Nëse jeni të hutuar se ku t'i gjeni, Yumeya Furniture mund të jetë shoku juaj. Ato ofrojnë gjithashtu karrige metalike prej druri që do t'ju lënë ju dhe klientët tuaj të habitur. Konklusioni: Të gjejmë të përshtatshme Karriget tregtare nuk është një detyrë e vështirë nëse keni njohuri për këtë produkt. Tregu ju ofron zgjedhje të pakufizuara për karriget e kafenesë, por disa faktorë duhet të merren parasysh. Duke marrë parasysh qëndrueshmërinë dhe nivelin e rehatisë, ju mund të gjeni lehtësisht karriget që kërkoni. Por merrni parasysh edhe faktorin e përballueshmërisë. Ju mund ta bëni hapësirën tuaj të duket e hollë me njohuri të mjaftueshme për karriget komerciale të kafeneve.
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karrige ngrënieje restoranti Shitje me shumicë Yumeya YT2132 Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundimi i palltos me pluhur Tiger 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsion ngjyrash të ndryshme Parametri përkatës 1. Madhësia: H770*SH470*W460*D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Restorant, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kontratë Karriget e ngrënies së restorantit Yumeya me cilësi të lartë me shumicë. Shërbimet e personalizuara janë në dispozicion. Merr më shumë informacion! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Tigër Powder Plush fundi 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsioni i ngjyrave të ndryshme Parametrat 1. Madhësia: H770*SH470* W460* D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Restorant, Kafene, Shtëpi të të moshuarve, Kontratë Kryetar Jumeya është një ndërmarrje që kushton vëmendje të ngushtë përmirësimin e teknologjive të prodhimit dhe forcës së R&D. Ne jemi të pajisur me makineri të avancuara dhe kemi ngritur disa departamente për të kënaqur nevojat e ndryshme të një numri të madh klientësh. Për shembull, ne kemi departamentin tonë të shërbimit i cili mund t'u ofrojë klientëve shërbime shumë efikase pas shitjes. Anëtarët e shërbimit janë gjithmonë në gatishmëri për t'u shërbyer klientëve nga vende dhe rajone të ndryshme dhe të gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Nëse jeni duke kërkuar mundësi biznesi ose keni interes në shitjen me shumicë të karrigeve tona të ngrënies së restorantit, na kontaktoni. Yumeya Chairs është krenare që është një partner me klientët në segment. Email-i juaj ose telefonata në +86 13534726803 është i mirëpritur nga ne. Në këtë festival, Yumeya Chairs ka nisur një sërë promovimesh për . Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/restaurant-dining-chairs-wholesale-yumeya-yt2132.html
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karrige Barstool Metal Për Shitje Restoranti me Shumicë Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H1080*SH760*W460*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Karrige për restorant me shumicë - Furnizuesi cilësor i stolave ​​të bareve të restoranteve, Yumeya Chairs është i specializuar në stolat e restorantit prej metali prej druri klasik dhe të fortë, Inquire online! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H1080*SH760* W460* D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● shprehën mirënjohjen e tyre për produktin tonë Karriget e barit me kokrra të forta prej druri për restorantin me shumicë Yumeya YG7071. ●Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë prodhuar në përputhje me standardet kombëtare të cilësisë. Përveç kësaj, produktet janë testuar rreptësisht për të siguruar cilësi të lartë të produkteve përpara se të hidhen në treg. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Koncepti i menaxhimit të kompanisë: ''. Na kontaktoni për të mësuar se si mund t'ju ndihmojmë! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/metal-barstool-chairs-for-restaurant-wholesale.html
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, Karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe po tërheqin vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Ne i kemi kushtuar vëmendje prodhimit më të mirë dhe ofrimit të shërbimit më profesional. karriget e ngrënies së restorantit janë një produkt i mirë dhe i besueshëm me qëndrueshmëri të lartë dhe qëndrueshmëri afatgjatë. Mund të përdoret gjerësisht në shumë industri, duke përfshirë ndërtimin, naftën, kimikatet, mjekësinë, ushqimin, makineritë dhe instrumentet. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë të dizajnuara mirë dhe praktike. Ato kanë cilësi të mirë, mjeshtëri të mirë dhe çmim të arsyeshëm. Që nga themelimi në , Yumeya Chairs ka ndjekur gjithmonë rregullat e tregut dhe ka kujdesur për kërkesën e tregut. Ne kemi kryer vazhdimisht risi dhe kemi përmirësuar cilësinë e produktit. Ne përpiqemi të ofrojmë instrumente muzikore me cilësi të besueshme, pamje të mirë dhe lloje të shumta. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Rreturat e ngrënies. kanë një frekuencë shumë të lartë përdorimi, kështu që do të ketë kërkesa të veçanta për forcën. Duke përdorur strukturën dhe tubin e patentuar Yumeya, Yumeya Karriget e restorantit tregtarë Mund të mbajë më shumë se 500 lbs. Ndërkohë, Yumeya u premton të gjitha karrigeve komerciale të ngrënies një garanci kornizë 10-vjeçare. Aktualisht, Panda, lopa e shenjtë dhe restorante të tjera të njohura përdorin Yumeya si kryesore Furnizues i karrigeve të restorante . Karriget e ngrënies së restorantit me shumicë, kontaktoni Yumeya Furniture, e cila është prodhuesi kryesor i karrigeve të restorantit dhe karrigeve të kafenesë në Kinë. Kemi. Karriget e kafeve të plota. dhe gjithashtu ofron shërbim për karriget e ngrënies me porosi & Karriget e restorantit. Nëse jeni duke kërkuar për shitës të besueshëm për karriget e ngrënies së restorantit ose karriget e kafenesë me shumicë, Yumeya është zgjidhja perfekte. Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H800*SH470*W460*AW580*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Shfaq Detajet E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne marrim idenë e ''. Ne jemi gjithmonë këtu për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. Na kontaktoni: http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/commercial-dining-chairs-wood-grain-metal-restaurant-arm-chair.html
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karrige ngrënieje prej alumini me shumicë prej druri Yumeya YL1355 Karrigia jonë e ngrënies YL1355 Yumeya me shumicë prej alumini me grurë druri ofron performancë të lartë me një dizajn bashkëkohor. Ne kemi zgjidhje për tavolina dhe karrige kafeneje me shumicë për të gjitha nevojat tuaja. Përcaktime: ● Madhësia:H880*SH470*W470*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Karriget Yumeya ka qenë e specializuar në prodhimin për shumë vite. Parimi ynë i bashkëpunimit është që karriget e ngrënies prej alumini kanë një dizajn të thjeshtë, mjeshtëri të shkëlqyer dhe pamje tërheqëse. Mund të përdoret gjerësisht në shumë vende, duke përfshirë shtëpitë, hotelet, restorantet, qendrat tregtare dhe ndërtesat e zyrave. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs përmirësojnë shumë efikasitetin e prodhimit. Ato janë me strukturë kompakte, performancë të qëndrueshme, cilësi të besueshme, performancë me kosto të lartë dhe aplikim të gjerë. Karriget Yumeya u krijua në . Për shumë vite, ne i jemi përmbajtur gjithmonë konceptit të zhvillimit të 'mbijetuar nga cilësia, zhvillimi nga teknologjia'. Ne kemi adoptuar modelin modern të biznesit dhe metodat standarde të prodhimit, në mënyrë që të ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Me forcë të forta R&D dhe aftësitë e prodhimit, Kryetarët Jumeya tani është bërë një prodhues profesional dhe furnizues i besueshëm në industri. Të gjitha produktet tona duke përfshirë karriget e ngrënies prej alumini janë prodhuar në bazë të sistemit të rreptë të menaxhimit të cilësisë dhe standardeve ndërkombëtare. Bizneset tona të shërbimit furnizohen me ndihmën e ekipit tonë profesional të shërbimit. Klientët nga vende dhe rajone të ndryshme mund të shijojnë shërbimin më të kënaqshëm përmes rrjetit modern. Na kontaktoni për të zbuluar më shumë rreth nesh. Të interesuar për më shumë raste apo kompania jonë? Na kontaktoni! Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yl1355-yumeya-wholesale-wood-grain-aluminium-dining-chair.html
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.