Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Cilat janë përfitimet e pikturës në mobiljet e banketit të hoteleve?

Cilat janë përfitimet e pikturës në mobiljet e banketit të hoteleve?

Tani duhet të lyejmë mobiljet për të ruajtur mobiliet e karrigeve të banketit, ndaj a e dini pse lyejmë mobiliet përveç mirëmbajtjes, cilat janë përfitimet e lyerjes në mobiljet e karriges së banketit të hotelit?

Cilat janë përfitimet e pikturës në mobiljet e banketit të hoteleve? 1

Avantazhi i parë është mbrojtja e drurit. Mobiljet e banketit të hoteleve prej druri të ngurtë kanë një fortësi të madhe, kështu që është e lehtë të lustrosh një ndjesi të butë dhe të ngrohtë, e cila është si lodh. Nëse ekspozohet drejtpërdrejt, është e lehtë të gërvishtet ose të vishet, duke humbur strukturën e lodhit, dhe boja është e barabartë me vendosjen e një shtrese forca të blinduara në mobilje. ; Mimi është si nefriti, edhe pse të metat nuk janë të mbuluara, por ia vlen të shihet. ; Edhe materialet e prodhuara nga i njëjti dru kanë gjithashtu dallime të imta ngjyrash, njësoj si një e metë e vogël në lodhin e bukur, megjithëse jo; fatale; por e ka reduktuar shumë artistikishten e saj.

Përfitimi i dytë i madh është si të veshësh një rroba të bukur për mobilje banketi për t'i bërë mobiljet e banketit më të përsosura. ; Druri i bukur është si një bukuri, i lagësht dhe i butë, dhe teksturë shih -përmes -shih-out. ;;

Avantazhi i tretë është parandalimi i deformimit të drurit. Përmbajtja e lagështisë ka një ndikim të madh në qëndrueshmërinë e drurit. Mbyllja e sipërfaqes së drurit me bojë mund të parandalojë depërtimin e shpejtë të ujit të jashtëm në dru, dhe gjithashtu mund të parandalojë avullimin e tepërt të ujit të brendshëm. Sigurohuni që druri të mos deformohet.

Përfitimi i katërt i madh është bërja e kalendarit të karrigeve të banketit për një kohë të gjatë. Pas llakimit, druri nuk kontakton drejtpërdrejt me ajrin dhe gjithmonë do të kursejë dru të freskët.

Cilat janë përfitimet e pikturës në mobiljet e banketit të hoteleve? 2

Avantazhi i pestë kryesor është se ndjesia është më delikate, më e lehtë për t'u pastruar dhe ruajtur. Pavarësisht se sa delikate është lustrimi, është e pamundur të mbyllet kateteri i drurit dhe këta kateter shpesh bëhen një vend për të fshehur papastërtitë dhe është i vështirë për t'u pastruar. Pas bojës, kateteri u bllokua dhe u mbush dhe e pastroi butësisht me një leckë.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Karrige e banketit të hotelit - mobilie Kultura që nuk e dini
Karrige e banketit të hotelit - mobilie Kultura që nuk e dini
Karrige e banketit të hotelit - kultura e mobiljeve që nuk e dini Karrigia e banketit të hotelit është një pajisje ngrënieje që përdor më shumë materiale. Lartësia bazohet në 720mm-760mm. Karrigia e banketit është një pajisje me funksione të tilla si ulja dhe shtrirja, mbështetja, ushqimi etj. përdoret në jetën e përditshme të njeriut dhe në aktivitetet shoqërore. Zakonisht montohet nga disa zero -zero dhe komponentë. Pesë llojet e karkalecave 北 北 北 北 北 Mund të shihet që që nga kohët e lashta, karrige e banketit të vendit tim ka përdorur dru si material kryesor, kryesisht mobilje druri. Restoranti i mobiljeve të banketit të hotelit është një hapësirë ​​për të ngrënë një familje, dhe është gjithashtu vendi më i zakonshëm për mbledhjen e anëtarëve të familjes. Mjedisi komod i ngrënies është më i mirë në një restorant të pavarur, por për shkak të hapësirës, ​​shumë njerëz e lidhin restorantin me kuzhinën në një dhe termin e mesëm të ndarjes për të bërë një dollap dhe dollap të varur. Kjo është gjithashtu një zgjidhje e mirë e projektimit. Forma e banketeve ndahet në dy lloje: tavolina drejtkëndëshe dhe tavolina të rrumbullakëta në formë desktopi. Tavolinat drejtkëndore përfshijnë tavolina katrore, tavolina të rrumbullakëta duke përfshirë tavolina të rrumbullakëta dhe tavolina eliptike. Struktura e desktopit mbështetës përfshin kryesisht shtylla të pavarura, llojin e mbështetjes me çip të dyfishtë dhe llojin mbështetës me katër këmbë. Shfaqja e teknologjisë së re të përkuljes së drurit ka pasuruar formën e karriges lëkundëse dhe gjithnjë e më shumë prodhues kanë filluar të përdorin këtë teknologji të re. Dy provincat e Udinezit dhe Italisë janë shumë të famshme për prodhimin e mobiljeve prej druri Qu. Kompania prodhon shumë nga dizajnet e veta dhe mobilje me cilësi të lartë. Karrigia lëkundëse është një nga llojet më të famshme të vezëve. Në atë kohë, dizajni i këmbëve të ekzagjeruara të karriges i bënte njerëzit të shkëlqenin, por stilisti i vërtetë Houfiman nuk kishte qenë kurrë. E di.
Mobilje për banket hoteli - tre ndryshime në restorantet e sotme duke përdorur mobiljet e restoranteve
Mobilje për banket hoteli - tre ndryshime në restorantet e sotme duke përdorur mobiljet e restoranteve
Mobilje për banket hoteli - tre ndryshime në restorantet e sotme që përdorin mobilje restoranti Ndryshimet më të dukshme në kohë janë ndryshimet në ndërtimin urban dhe ndryshimet në mënyrën e funksionimit të sistemit urban. Midis tyre, ndryshimet në metodat e ngrënies së njerëzve përmbahen natyrshëm. Sot kërkesa e njerëzve për mobilje restorantesh po ndryshon vazhdimisht. Janë të paktën shfaqjet e mëposhtme. 1. Cilësia është më e fokusuar në mbrojtjen e mjedisit të mobiljeve të restoranteve Mbrojtja e mjedisit mund të jetë kërkesa e parë e cilësisë së mobiljeve të restoranteve nga njerëzit modernë. Tani njerëzit i kushtojnë më shumë vëmendje cilësisë së ajrit të brendshëm. Sidomos kur shumica e tyre janë ngrënie publike, vetëm cilësia e mirë e ajrit mund të sigurojë shëndetin e stafit. 2. Kushtojini më shumë vëmendje stilit të stilit të mobiljeve të restorantit Stili është drejtimi ku restoranti vlerësohet shumë, veçanërisht disa restorante të markave zinxhir. Për të formuar një imazh të mirë restoranti, është e nevojshme të dizajnohen dizajne më kreative të mobiljeve të restorantit, gjë që ndihmon botën e jashtme të kuptojë forcën dhe konotacionin kulturor të restorantit. Mund të përmirësojë biznesin e restoranteve dhe të rrisë efektin e reklamimit të restorantit dhe është më e lehtë t'u sjellë klientëve një ndjenjë lumturie dhe kënaqësie. 3. Kushtoji më shumë vëmendje lëvizësia Kërkesat për lëvizshmëri janë në fakt nevoja fleksibël, veçanërisht performanca strukturore e tavolinës së ngrënies, e cila duhet të jetë plotësisht funksionale, por edhe të jetë në gjendje t'i përdorë këto funksione në mënyrë fleksibël, si ngritja automatike lart, çmontimi dhe palosja, lëvizja dhe qepja, etj. ., të gjitha janë të gjitha, të gjitha janë të gjitha. Për t'u reflektuar, kjo plotëson nevojat e ngrënies moderne.
Mobiljet e banketit të hotelit -6 pika që duhen marrë parasysh për dizajnin e strukturës së materialit të mobiljeve të hotelit
Mobiljet e banketit të hotelit -6 pika që duhen marrë parasysh për dizajnin e strukturës së materialit të mobiljeve të hotelit
Mobilje për banket hoteli -6 pikë duhet të merren parasysh për dizajnimin e strukturës së materialit të mobiljeve të hotelit Kur dhomat e miqve me mobilje banketi kanë dizajnin e dizajnit të strukturës së materialit, mund të filloni me aspektet e mëposhtme. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi 1) cilësia e pamjes Cilësia e pamjes së pari kërkon tavanin e mobiljeve, mjeshtëri të shkëlqyer, dekorim delikat dhe strukturë të qartë. Mobiljet e shtëpisë zakonisht përdorin pllakë grimcash, dërrasa fibrash me densitet të mesëm, pllakë të imët prej druri, pllakë me presion të shtresës dhe të tjera si nënshtresa, përdorni dru të hollë, rimeso druri dhe tre splinta si materiale mbuluese. Karakteristikat materiale të nënshtresave të ndryshme dhe materialeve ballë për ballë janë gjithashtu të ndryshme. Mos i kushtoni vëmendje karakteristikave të materialit dhe metodës së saktë të përdorimit, gjë që shpesh shkakton ngrohjen e tabelës. Rekomandohet që karakteristikat strukturore të pjesës së pasme të dërrasës dhe materialit të ballit të jenë të njëjta ose të ngjashme. Përmbajtja e lagështisë së nënshtresës është përgjithësisht 6 10%. Materialet e përzgjedhura duhet të jenë sa më të mira. Mundohuni të shkurtoni kohën e ngarkimit dhe kompresorit në përpunimin e punishtes, karakteristikat e ndryshme të materialeve, përmbajtjen e lagështisë së materialeve të ndryshme ballë për ballë, kushtojini vëmendje trashësisë së ndryshme të ngjitësit, kohës së shtypjes dhe presionit. 2) Forca strukturore Shumica e mobiljeve të dhomës së miqve janë mobilje fikse. Në përgjithësi, pllaka e strukturës është struktura kryesore. Si metodë kombinimi përdoren vida druri, lidhës harduerësh dhe ngjitës. Kur përdorni materialet, kushtojini vëmendje karakteristikave të ndryshme të materialeve, si p.sh. dërrasën e grimcave, kapja e pllakës me densitet të mesëm është e dobët dhe shmangni atë në pjesët që kërkojnë aktivitete të shpeshta ose nevojë për fuqi të fortë gozhdimi, si p.sh. vidhat e menteshave të derës, hekurudha e nënshkrimit dhe hekurudha e poshtme. Vendi i vidhos është i lehtë për t'u liruar. Varëse harduerike në ekranin e krevatit dhe murin e kornizës duhet t'i kushtojnë vëmendje të veçantë ose të përdorin drurin në vend të përforcimit. Aktualisht, struktura rrjedhëse e drurit është strukturë e përmbysur 45 gradë. 3) Kostoja materiale Sipas të njëjtave kërkesa për kërkesat e përdorimit, përpiquni të përdorni materiale me kosto të ulët. Në të njëjtën kohë, kushtojini vëmendje përdorimit të pjesëve të vogla të materialeve ndërsa përdorni materiale të mëdha petë për të përmirësuar plotësisht shkallën e përdorimit të pllakës. Numri i mobiljeve të dhomës është përgjithësisht i madh. Mundohuni ta përdorni kompjuterin në mënyrë të arsyeshme sa më shumë që të jetë e mundur. Pjesa e madhe e materialit dhe pjesët e vogla përdoren për përdorim të plotë për të ulur koston e materialit. Struktura të ndryshme duhet t'i kushtojnë vëmendje krahasimit të kostove materiale. 4) Prodhimi i efektshme Në rastin e kostos së të njëjtit material, cili material është i lehtë për t'u përpunuar dhe cili proces mund të kursejë koston e procesit dhe të përmirësojë efikasitetin. Sidomos në proceset e bluarjes vertikale, hekurosjes dhe gdhendjes, ai material është i lehtë për t'u përpunuar dhe prerë, i lehtë për t'u lëmuar dhe i pastër. 5) Instalimi i transportit Kati i hotelit është përgjithësisht i lartë dhe pesha e mobiljeve është e lehtë për transport të lehtë. Në veçanti, ka disa shtretër të bashkuar dhe disa tavolina të zgjatura shkrimi. Ashensori nuk mund të transportohet. Ashensori i mallrave në përgjithësi prishet gjatë instalimit të mobiljeve. Si ta transportoni atë në mënyrë të sigurt, nevojitet një konsideratë e veçantë nga pesha dhe struktura e materialit. 6) Shfaqja e sigurisë Në përgjithësi, hotelet nuk kanë një rregullim të qartë të pa formaldehidit, por ka kërkesa për parandalimin e zjarrit të mobiljeve për të përdorur pllaka rezistente ndaj zjarrit, bojë kundër djegies, pëlhura rezistente ndaj flakës, etj. nën lejen e hotelit. Nga hotelet e nivelit të lartë kërkohet madje të bëjnë mobilje prej druri. Faktorët e mësipërm duhet të merren parasysh në mënyrë gjithëpërfshirëse të ndërthurjes në aplikime praktike. Funksioni i mobiljeve hoteliere kërkon marrëdhënie ndërvepruese me strukturën e arsyeshme të materialit dhe rregullimin e procesit të punëtorisë së kompanive të mobiljeve hoteliere. Mund të bëjë gjithashtu efikasitet të lartë dhe të kursejë kostot. Procesi profesional i përpunimit dhe pajisjet e përpunimit përdoren për të bërë prodhimin e mobiljeve në përputhje me komoditetin e orientuar drejt njerëzve të hoteleve të nivelit të lartë.
Karrige e banketit-si për personalizimin e mobiljeve të hotelit? Cilat janë proceset?
Karrige e banketit-si për personalizimin e mobiljeve të hotelit? Cilat janë proceset?
Karrige e banketit - si për personalizimin e mobiljeve të hotelit? Cilat janë proceset? Me popullarizimin e dekorimit të larmishëm, mobiljet e jetesës së njerëzve janë gjithnjë e më të prirur për të zgjedhur mobilje me porosi. E njëjta gjë vlen edhe për mobiljet e hotelit! Po personalizimi i mobiljeve të hotelit? Cilat janë proceset e personalizimit të mobiljeve të hotelit? Mobiljet e restoranteve konsiderohen si kategori mobiljesh miqësore për njerëzit, sepse familja është në fakt një vend ku darka familjare është e këndshme. Mobiljet e personalizuara tregojnë kontrollin e formave dhe dekorimeve bazuar në stilin e tyre, lejen e apartamentit dhe hobi të pronarit. Preferenca për materiale natyrale me karbon të ulët, i kushton rëndësi formës dhe funksionit, si dhe respekton cilësinë e punimeve artizanale. Brezi i ri i përmbahet gjithmonë kësaj rruge të projektimit, në mënyrë që mobiljet e personalizuara t'u shërbejnë mirë konsumatorëve. Roli i një skeme të duhur të dizajnit të dekorimit në përmirësimin e shtëpisë është shumë i rëndësishëm. Ai jo vetëm që përcakton koordinimin dhe estetikën reciproke të kategorive të mobiljeve, por përcakton edhe përmirësimin e ndërsjellë të funksioneve të mobiljeve. Këto stile të projektimit vizatohen përpara dizajnit, dhe ato po përmirësohen në proporcion dhe madhësi. Mobiljet e personalizuara të restorantit janë plot vullnet të mirë dhe frikë nga natyra njerëzore. Sipas nevojave të çdo familjeje, krijon një hapësirë ​​restoranti karakteristike dhe komode. Asnjëherë nuk ka devijuar nga fryma e dizajnit në fillim: krijimi i një jete më të mirë të përditshme për konsumatorët, bën që çdo person urban të shtrihet dhe të marrë frymë lirshëm në jetë. Procesi i personalizuar i mobiljeve hotele 1. Kontaktoni tregtarët përkatës dhe përshkruani mobiljet e nevojshme për tregim sipas situatës suaj. 2. Jepni vizatime dizajni ose vizatime dyshemeje për referencë të dizajnit të shërbimit ndaj klientit, stil i rekomanduar. 3. Referenca për vizatim, ose rekomandim për shërbimin ndaj klientit, zgjidhni stile. Përcaktoni tabelën e ngjyrave dhe stilin. 4. Pas përzgjedhjes, jepni madhësinë e detajuar të restorantit dhe zgjidhni materialet sipas buxhetit tuaj. 5. Pas përcaktimit, nënshkruani kontratën midis dy palëve dhe paguani 50% të depozitës (ky artikull është i bazuar në kompani të ndryshme). 6. Shitësi përcakton kohëzgjatjen e mallrave sipas kërkesave të klientit dhe fillon të prodhojë mallrat. 7. Pas përfundimit të mallrave, njoftoni klientët që të vijnë për të kontrolluar mallrat. Pas përfundimit të inspektimit, paguani bishtin. 8. Organizoni logjistikën ose shpërndarjen lokale dhe instalimin e plotë. 9. Nëse kontrolli i klientit është i plotë. 10. Përfundim i plotë i personalizuar.
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget e ngrënies mbretërore britanike dhe tavolinat dhe karriget e hoteleve të restoranteve perëndimore amerikane janë vërtet krenare. Tavolina dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që janë qindra mijëra vjet kulturë dhe reshje teknike duket se janë tavolina dhe karrige ngrënieje të stilit kinez dhe evropian; është e vrazhdë; shumë, por këto nuk e pengojnë favorizimin e njerëzve modernë për tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane. Pra, cilat janë pikat kryesore të dizajnit të tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan dhe të jenë kaq të gjera për audiencën? Prodhuesi i karrigeve të banketit të hotelit do t'ju shpjegojë: Këtu bëhet fjalë për origjinën e mobiljeve amerikane! Mobiljet amerikane u bënë të njohura pas Luftës së Dytë Botërore, përjetuan modernizmin, postmodernizmin, veçanërisht në fund të viteve 1980; lëvizja e mobiljeve të artit; më vonë, tradita e mobiljeve tregoi personalitetin filloi të mbizotërojë në mbarë botën. Në këtë kohë, mobiljet amerikane me shprehje të lirë hynë gradualisht në vizionin e njerëzve dhe gradualisht u ndoqën nga shumë njerëz të modës. Në këtë proces, falë përhapjes së shpejtë të ekonomisë dhe kulturës amerikane në nivel global, kultura amerikane është bërë gradualisht një kulturë e modës dhe kultura amerikane e hotelerisë nuk bën përjashtim. Së bashku me zhvillimin e markave të furnizimit me zinxhirë amerikanë në të gjithë botën, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë promovuar gjithashtu globalisht. Në Kinë, me globalizimin e shpejtë ekonomik vitet e fundit, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë aplikuar edhe në restorante të ndryshme perëndimore dhe restorante të modës. Në fakt, në epokën e re, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që nuk kanë marrë shumë kulturë tradicionale janë më të favorshme se mobiljet e stilit kinez dhe evropian. Stili i lirë i restoranteve perëndimore amerikane tregon bukurinë e tij krijuese, dhe ka formuar një estetikë unike amerikane nën ndikimin e koncepteve. Karakteristikat e tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan: 1. Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane fokusohen tek druri i fortë në përzgjedhjen e materialeve. Nuk ka freski të drurit të përgjithshëm të ngurtë, por fokusohet në atmosferën e thjeshtë dhe të thjeshtë të drurit origjinal. 2. Është përmendur më sipër. Krahasuar me stilin kinez dhe evropian, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane madje mund të thuhet se janë të ashpra, por kjo është bërë tipari i tij i jashtëzakonshëm. Nuk ka tavolina dhe karrige të kujdesshme të restorantit perëndimor amerikan që përkojnë me estetikën e njerëzve modernë dhe ndihmojnë për të nxjerrë në pah atmosferën e tij.
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige e banketit të hotelit - mobilje hoteli e thjeshtë moderne me çanta të buta, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar natyrën e vetme dhe abstraksionin e hapësirës së brendshme dhe të objekteve. Stili modern minimalist, siç sugjeron edhe emri, i bën të gjitha detajet të duken shumë të thjeshta. Thjeshtësia në dekorim e bën hapësirën të duket shumë koncize dhe atmosferike. Pjesët dekorative janë të pakta, por në ngjyrë dhe plan urbanistik, duhet shumë energji për t'u përshtatur me zgjedhjen e materialeve të dekorimit. Ky është një shtet që nuk është projektuar nga stilistë të zakonshëm. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Nuk ka dyshim se stili modern dhe i thjeshtë i dekorimit të stilit plotëson dashurinë e të rinjve. Qyteti është i zënë duke jetuar. Tashmë na ka bërë të shqetësohemi me qiellin dhe dritën dhe gjelbërimin. Lodhja, duke harruar zhurmën e qytetit. Ky është gjithashtu një nga stilet më të njohura të dekorimit: stili modern minimalist. Thjeshtësia nuk është mungesë e elementeve të dizajnit. Është një nivel më i lartë i gjendjes krijuese. Për sa i përket dizajnit të brendshëm, nuk është e nevojshme të braktisni rregullat dhe thjeshtësinë e hapësirës origjinale të ndërtesës dhe të dekoroni në mënyrë arbitrare mbajtësin e ndërtesës. Në vend të kësaj, dizajni është më intensiv, thekson integritetin e strukturës dhe formës dhe ndjek thellësinë dhe saktësinë e performancës së materialeve, teknologjisë dhe hapësirës. Krijuar në dhomë me metoda të thjeshta, kërkon gjithashtu që projektuesit të kenë njohuri më të larta të dizajnit dhe përvojë praktike. Projektuesi duhet të jetojë në thellësi, të mendojë në mënyrë të përsëritur, ta shqyrtojë me kujdes dhe ta rafinojë me kujdes dhe të përdorë gjuhën më të vogël të dizajnit për të shprehur më të thellën. dizajn i brendshëm. Hiqni kompleksitetin dhe thjeshtësinë, hiqni të vërtetën dhe shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe formën jashtëzakonisht koncize të ngjyrës. Me premisën e plotësimit të nevojave funksionale, hapësira, njerëzit dhe gjërat kombinohen me një kombinim të arsyeshëm dhe të rafinuar, dhe penelatat më të rafinuara përshkruajnë efektin më të pasur dhe lëvizës. Kjo është gjendja më e lartë e artit të projektimit. Karakteristikat e karrigeve të banketit të hoteleve(1) Theksoni dizajnin funksional, linjat e thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastin e fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e një karrige banketi hoteli në stil modern. (2) Një numër i madh materialesh të reja si qelqi i kalbur dhe çelik inox përdoren si materiale ndihmëse, e cila është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për karriget e banketeve të hoteleve në stilin modern, të cilat mund t'u sjellin njerëzve një ndjenjë avangarde dhe ndjenjë të papërmbajtur. (3) Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, karrigia e banketit të hotelit në stil modern kërkon orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Zbehja e butë është çelësi i stilit modern.Stil (1) Hapësira e brendshme është e hapur dhe transparente e brendshme dhe e jashtme, dhe liria e ndjekjes së mureve të pakufizuar ndiqet në dizajnin grafik të hapësirës. karakterizohet nga forma e thjeshtë, cilësi e pastër dhe mjeshtëri e hollë.(3) Përpiquni të dekoroni dhe anuloni gjërat e tepërta sa më shumë që të jetë e mundur. Besohet se çdo dizajn kompleks do të rrisë koston e kostove të ndërtimit pa vlerë praktike dhe ndonjë dekorim, dhe theksohet se forma duhet të shërbejë më shumë funksione.(4) Komponentët standardë përdoren sa më shumë që të jetë e mundur në komponentët e ndërtesës dhe të brendshme. (5) Produktet e thjeshta industriale përdoren shpesh në ambiente të mbyllura. Karriget e banketit të hotelit dhe gjërat e nevojshme të përditshme përdoren kryesisht në linjë, dhe metalet e qelqit përdoren më së shumti.Karakteristike Bizhuteritë e stilit modern minimalist janë më eklektik nga të gjitha stilet e përmirësimit të shtëpisë. Disa nga linjat e thjeshta, aksesorët unikë dhe madje krijues dhe të personalitetit mund të bëhen pjesë e përmirësimit të stilit modern minimalist të shtëpisë. Kërkimi popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson komoditetin, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe mobiljet e thjeshta dhe moderne të banketit të hoteleve standarde që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Pavarësisht nëse është një karrige banketi unike, ose një divan që thekson rehatinë, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe thjeshtësia dhe mobiljet moderne të banketit të hoteleve që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Le t'i hedhim një sy modernitetit së bashku. Cilat janë karakteristikat e një stili të thjeshtë dhe një mobilje standarde moderne dhome banketi. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Theksimi i dizajnit funksional, linjave të thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastit të fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e mobiljeve moderne të banketeve të hoteleve të stilit modern. Përdorimi i materialeve të reja si xhami i kalbur dhe çeliku inox si materiale ndihmëse është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për mobiljet e banketeve të hoteleve të stilit modern të thjeshtë dhe standarde moderne, e cila mund t'u sjellë njerëzve një Ndjenja e avangardës dhe ndjenjës së papërmbajtur. Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, stili modern i thjeshtë Mobiljet moderne të banketit të hoteleve kërkojnë orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Mobiljet e buta janë çelësi i dekorimit modern me erë. Pavarësisht se sa e madhe është dhoma, ajo duhet të jetë e gjerë. Nuk ka nevojë për dekorim të lodhshëm dhe mobilje të tepruar të thjeshtë dhe moderne të banketit të dhomës, e cila pasqyron koordinimin e përgjithshëm të hapësirës dhe mobiljeve të banketit në dekorimin dhe paraqitjen. Për sa i përket stilimit, struktura gjeometrike është më së shumti, e cila është stil modern minimalist. Propozim për të luajtur efikasitetin më të madh të përdorimit në hapësirë ​​të kufizuar. Mobiljet standarde të thjeshta dhe moderne të banketit të dhomës zgjedhin të theksojnë funksionin e formimit. Nga një këndvështrim praktik, dekorimi i tepërt i shtimit braktiset deri në fund. E thjeshta nuk është thjesht një mënyrë jetese, por edhe një filozofi e jetës. Tingulli në shtëpi nuk është më në përputhje. Shumë ngjyra do t'u japin njerëzve një ndjenjë të rrëmujshme dhe do të përdorin më shumë ngjyra të pastra për t'u përshtatur me stilet moderne minimaliste, kështu që pavarësisht nga forma e thjeshtë dhe moderne e mobiljeve standarde të dhomës së banketit dhe shtrirja hapësinore, do t'u japë njerëzve një surprizë freskuese. Shpresoj modernitetin e kohëve moderne. Cilat janë karakteristikat e mobiljeve të banketeve të stilit të thjeshtë që mund t'ju ndihmojnë. Si një nga prodhuesit kombëtarë të mobiljeve të banketeve të hoteleve në shkallë të gjerë, dhjetë furnizuesit më të mirë të mobiljeve për banket hotelesh me medalje ari në provincën Guangdong shoqërojnë mobiljet tuaja të banketit në hotel. Cilësi ari, ju e meritoni!Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit Kohët e fundit çështja e pastrimit të hoteleve ka hyrë sërish në vizionin e të gjithëve dhe ka shkaktuar diskutime të mëdha. Në fakt, pastrimi i hotelit është shumë më i lartë se standardi i pastrimit të shtëpisë. Në fund të fundit, ajo po përballet me banorë të ndryshëm. Për t'u dhënë atyre përvojën më të mirë të jetesës, pastrimi i shtëpive të hotelit ka standarde të ndryshme. Proceset e përgjithshme të pastrimit nuk mund të plotësojnë kërkesat e mirëmbajtjes së mobiljeve të hotelit. Disa metoda të pastrimit të përditshëm të pastrimit mund të shkaktojnë edhe dëmtim të mobiljeve të hotelit. Në raste të rënda, madje do të ndikojë në bukurinë e të gjithë hapësirës. Prandaj, gjatë pastrimit të mobiljeve të hotelit, duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe aspekteve të mëposhtme: 1. Mos përdorni leckë të trashë ose rroba të vjetra për të fshirë mobiljet e hotelit. Në përgjithësi, pastrimi zyrtar duhet të përdorë peshqirë, produkte pambuku ose pëlhura që thithin ujin, si p.sh. kadife. Sepse shtrirja e ashpër dhe koka e fillit do të gërvishtin sipërfaqen e lëmuar të mobiljeve, duke sjellë shumë gërvishtje dhe duke ndikuar në estetikën vizuale. 2. Mos e fshini me leckë kur pastroni pluhurin e mobiljeve të hotelit. Pluhuri i zakonshëm përbëhet nga rëra, fibra dhe substanca të tjera. Në fërkimin me pëlhura, këto substanca mund të dëmtojnë lehtësisht sipërfaqen e bojës në mobilje. Në planin afatgjatë, do të shkatërrojë shkëlqimin e mobiljeve dhe do të zvogëlojë jetën e tij të shërbimit. Prandaj, mund të përdorni peshqirë profesionistë të lagur me vakum. Ky material është i butë dhe ka një kapacitet të fortë vakumi. 3. Pastrimi i mobiljeve dhe detergjenti i përputhshëm kanë gjithashtu kërkesa të caktuara. Për shembull, sapuni i përditshëm, esenca e larjes së enëve duhet të shmanget me vendosmëri, sepse ato nuk mund të heqin në mënyrë efektive njollat ​​e mobiljeve, të cilat do të shkaktojnë korrozion të caktuar të drurit të mobiljeve. Forma ose deformimi. Për pastrimin e sprejit duhet të përdoren mobilje të posaçme, në mënyrë që të hiqen njollat. 4. Jo i gjithë dylli për kujdesin e mobiljeve mund të përdoret për mirëmbajtjen e mobiljeve të hotelit, sepse në këto mobilje zakonisht nuk përfshihet lëkura. Dylli infermieror ka një performancë të fortë stimuluese të plakjes për lëkurën, duke e bërë lëkurën të vjetërohet në një periudhë të shkurtër kohe dhe të shkurtojë ndjeshëm jetën e shërbimit. Pra, mobiljet prej lëkure duhet të zgjedhin lëkurën Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi, karrige banketi, karrige hoteli Guangdong
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit në hotel -Klasifikimi i zakonshëm i stilit të karrigeve të banketit në hotel Një hotel me pesë yje nuk është mjaft i mirë, mjedisi nuk mjafton dhe lidhet me shumë faktorë, si të gjithë ambientet e arredimit të hotelit dhe modelet e shërbimit të hotelit me yje etj. Një pjesë e objekteve mbështetëse të dekorimit është e vetëkuptueshme për rëndësinë e mjedisit të hotelit dhe tërheqjen e klientëve. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje bankete Karrige banketi me porosi Hoteli Stili i karrigeve të banketit të hotelit bëhet më i pasur dhe më i pasur, gjë që jo vetëm që plotëson ndjekja e njerëzve modernë për personalizimin, por edhe një interpretim i mirë i stilit të jetesës së modës. Në hartimin e karriges së banketit të hotelit, duhet të kujdesemi për stilin e vetë dekorimit të hotelit në mënyrë që të pasqyrojmë më mirë efektin e përgjithshëm të dekorimit të hotelit. Stili i karriges së banketit të hotelit ka këto kategori:1. Karrige bankete moderne e hotelit me erëMinimalizëm; filozofia e jetës është përgjithësisht e njohur në kulturën e sotme popullore, duke bërë që karriget moderne të banketeve të hoteleve të përdoren gjerësisht në hotele. Aktualisht, karrigia e banketit të hotelit me erë dominohet nga forma të drejta, të thjeshta dhe të ndritshme, të karakterizuara nga moda, shkëlqimi dhe praktika.2. Karrige banketi hoteli me dredha-dredha Përmirësimi i vazhdueshëm i përparimit të shkencës dhe teknologjisë dhe procesit të prodhimit të karrigeve të banketit ka lejuar që karriget e banketeve të hoteleve të kenë më shumë mundësi në materiale dhe forma. Duke u mbështetur në ndryshimet e pafundme midis materialeve të reja, teknologjive të reja dhe dritës dhe hijes, ndiqni dekonstruksionin e hapësirës së papërvojë, kryeni me guxim aranzhimet me ngjyra të ndezura mbi bazën e dizajnit të karrigeve moderne të banketeve të hoteleve dhe zgjedhjen e materialeve me ngurtësi dhe butësi. Kjo është karrigia e banketit të hotelit në stil modern avangarde.3. Karrige elegante e banketit në hotel Njerëzit elegantë që kanë marrë arsim të lartë kanë ndjekur gjithmonë pa u lodhur elegantizmin modern. Ata fokusohen në shijen, theksojnë rehatinë dhe ngrohtësinë. Prandaj, disa hotele të nivelit të lartë kanë kërkesa të larta për karriget e banketit. Ne e quajmë një karrige elegante banketi hoteli.4. Karrige e re e banketit të hotelit kinez Karrigia e re e banketit të hotelit kinez integron në mënyrë të përsosur trashëgiminë e thellë të modës moderne dhe kulturës klasike. Ka efektet estetike të dyfishta të klasikes dhe modernes, dhe kombinimi perfekt i strukturës dhe stileve i lejon njerëzit të shijojnë civilizimin shpirtëror dhe komoditetin në të njëjtën kohë. Karrigia e re kineze e banketit të hotelit nuk harrohet performanca praktike e karriges së banketit duke i kushtuar vëmendje shijes. Stili i karriges së banketit të hotelit do të sjellë një eksperiencë ndryshe në mjedis dhe një ndjesi komode për njerëzit. Prandaj, stili i dekorimit të karriges së banketit të hotelit lidhet edhe me fluksin e pasagjerëve.
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.