Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Përfitimet e përdorimit të mobiljeve të duhura të shtëpisë së pleqve

Prezantimi i mobiljeve të shtëpisë së pleqve

Përfitimet e përdorimit të mobiljeve të duhura të shtëpisë së pleqve 1

Kujdesi për të moshuarit mund të jetë i vështirë, veçanërisht nëse ata janë të rinj dhe nuk kanë shumë përvojë në kujdesin për njerëzit me çmenduri. Nëse jeni duke luftuar për t'u kujdesur për dikë me çmenduri, atëherë ka disa gjëra që mund të bëni për të ndihmuar. Ato përfshijnë leximin e librave, veshjen, gatimin, pastrimin, lëvizjen dhe më shumë. Ju mund të merrni ndihmë nga spitali ose farmacia juaj lokale nëse keni një nga personeli mjekësor që do të japë këshilla se si të kujdeseni për dikë me demencë.

Shtëpitë e të moshuarve janë më shumë se hotele të vogla. Ato janë vende ku mund të punoni dhe të pushoni në komoditetin tuaj. Shumë njerëz që punojnë në shtëpi pleqsh kanë gjithashtu akses në forma të ndryshme arsimimi dhe punësimi. Për shembull, ka disa punë që i ndihmojnë infermierët të mësojnë se si të shkruajnë letra, si dhe aftësitë që u nevojiten për të punuar në një fushë tjetër. Këto aftësi mund të përdoren për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve, për shembull, ose për t'u mësuar fëmijëve se si të kryejnë detyrat e tyre të përditshme.

Ne e dimë se shumë njerëz mendojnë se përdorimi i mobiljeve të duhura të shtëpisë së pleqve nuk është aq i mirë sa dikur. Ka lloje të ndryshme të shtëpive të të moshuarve, por një nga më të rëndësishmet është kujdesi që ato ofrojnë. Nëse jeni në një shtëpi pleqsh, atëherë duhet të zbuloni se çfarë lloj mobiljesh keni nevojë për shtëpinë e të moshuarve. Kjo është për shkak se nëse nuk jeni të kënaqur me përdorimin e mobiljeve të duhura të shtëpisë së pleqve, atëherë duhet të kërkoni ndihmë nga një infermiere profesioniste.

E di që është e vështirë të thuash, por ka disa gjëra të rëndësishme që po ndodhin në shtëpitë e të moshuarve dhe se si ato mund të përdoren në mënyrë të sigurt. Unë kam parë nga dora e parë se sa mirë mund të bëjnë shtëpitë e të moshuarve për njerëzit që kanë pasur përvojë me kujdesin. Ka shumë lloje të shtëpive të të moshuarve dhe do t'ju duhet të kontrolloni se çfarë po ndodh në komunitetin tuaj. Ju do të duhet të siguroheni që të jeni të sigurt dhe të rehatshëm në shtëpinë tuaj. Është shumë e rëndësishme të merrni ndihmë kur keni dikë që kujdeset për ju.

Përfitimet e përdorimit të mobiljeve të duhura të shtëpisë së pleqve 2

Procesi i prodhimit të mobiljeve të shtëpisë së pleqve

Është e rëndësishme të theksohet se shumë njerëz do të përdorin llojin e gabuar të mobiljeve të shtëpisë së pleqve, kështu që është e rëndësishme të kuptoni rëndësinë e kujdesit të duhur për nevojat tuaja. Kjo është për shkak se nëse keni llojin e gabuar të mobiljeve të shtëpisë së pleqve, atëherë nuk do të jeni në gjendje t'i ktheheni shëndetit dhe jetës normale. Ka shumë gjëra që mund të bëhen për të ndihmuar në mbajtjen e trupit tuaj të shëndetshëm dhe të lirë nga çdo sëmundje. Ju duhet të dini për llojet e ndryshme të mobiljeve të shtëpisë së pleqve dhe çfarë po bëjnë ato.

Një nga aspektet më të rëndësishme të punës së një infermiere është të sigurohet se ata janë të trajnuar siç duhet dhe kompetent për të ofruar kujdes cilësor për pacientët. Kjo është për shkak se një infermiere që nuk ka punuar kurrë më parë në një shtëpi pleqsh do të ketë parë se sa efektive janë mobiljet e shtëpisë së pleqve. Mobiljet e shtëpisë së pleqve mund të jenë shumë të dobishme për t'i mbajtur pacientët të sigurt nga infeksioni. Ka shumë lloje të ndryshme të mobiljeve të shtëpisë së pleqve, por një nga më të rëndësishmet është ajo që infermierët përdorin në jetën e tyre të përditshme. Mobiljet e shtëpisë së pleqve mund t'ju ndihmojnë ta mbani pacientin rehat gjatë periudhave të gjata kohore dhe t'i bëjë ata të ndihen të qetë kur janë zgjuar.

Dihet se shumë punëtorë zgjedhin të punojnë në një fabrikë për siguri dhe rehati. Megjithatë, kur ata janë duke punuar në një objekt, ata shpesh përballen me probleme financiare. Për shembull, nëse një person do të vdiste ndërsa punonte në një fabrikë, atëherë nuk do të kishte asnjë garanci që punëtori do t'i kthente rrogën ose madje do t'i paguante paratë e fituara. Kur punëtorët nuk kanë para të mjaftueshme për të paguar faturat e tyre, atëherë nuk ka asnjë garanci se do t'u kthehen pagat apo edhe do t'i paguajnë pagat.

Me mbi 200 lloje të ndryshme mobiljesh për shtëpinë e pleqve, ka disa gjëra që mund të bëni për t'u siguruar që të dashurit tuaj të kenë kujdesin dhe rehatinë më të mirë. Është e rëndësishme të theksohet se çdo person ka llojin e duhur të mobiljeve të shtëpisë së pleqve. Ju duhet të jeni në gjendje të siguroheni që të dashurit tuaj të kenë kujdesin dhe rehatinë më të mirë në jetën e tyre. Kjo për shkak se ata do të kalojnë më shumë kohë me të dashurit e tyre. Nëse po mendoni të blini mobilje për shtëpinë e pleqve, atëherë është mirë të kaloni nëpër këtë listë dhe të kontrolloni nëse ato kanë llojin e duhur të kujdesit dhe rehatisë.

Përparësitë e mobiljeve të shtëpisë së pleqve

Kur nuk jeni në kërkim të një pune, është mirë të shkoni për një punë të mirë. Ju mund të përdorni duart tuaja dhe të keni një ndihmë nga të dashurit tuaj. Është më mirë të merrni kohën tuaj për të gjetur atë të duhurin për ju. Mobiljet e shtëpisë së pleqve janë vërtet të lehta për t'u bërë dhe për t'u kujdesur. Ato janë shumë më të lehta për t'u mirëmbajtur sesa punësimi i dikujt tjetër për të bërë punën për ju. Ka lloje të ndryshme mobiljesh për shtëpinë e pleqve, kështu që është më mirë të zgjidhni atë që i përshtatet nevojave tuaja.

Shumë njerëz kanë probleme me qëndrimin e dobët dhe madje e kanë të vështirë të ecin ose të ngasin makinën. Përveç kësaj, shumë njerëz me shëndet të mirë nuk do të jenë në gjendje të mbajnë aktivitetet e tyre normale të përditshme. Ato gjithashtu mund të kenë disa efekte anësore negative nga medikamentet. Të gjithë këta faktorë mund të ndikojnë në cilësinë e jetës së një personi dhe të vështirësojnë kujdesin për ta. Për shembull, kur dikush është i sëmurë, ai mund të marrë më shumë ndihmë nga njerëzit e tjerë që kujdesen për të. Kjo mund të shkaktojë probleme për shëndetin e personit.

Për shumë njerëz, është e vështirë të gjesh mobiljet e duhura për shtëpinë e pleqve. Por ka disa gjëra që mund t'ju ndihmojnë të zgjidhni mobiljet e duhura për shtëpinë e pleqve. Disa nga gjërat që mund të bëni në shtëpinë tuaj përfshijnë: Sigurohuni që të keni hapësirë ​​të mjaftueshme për kompjuterin, televizorin, tabletin ose pajisje të tjera të rëndësishme. Një mobilje e mirë e shtëpisë së pleqve do t'ju lejojë të mbani hapësirën tuaj personale të rregullt dhe të pastër. Kjo do t'ju lejojë të përqendroheni në detyrën në fjalë dhe të mos shqetësoheni për të bërë ndonjë gabim.

Njerëzit që kanë jetuar për një kohë të gjatë në fshat do të zbulojnë se janë më të lumtur me punën dhe më pak të shqetësuar se do të pengohen nga puna e tyre. Shumë njerëz mendojnë se nuk është aq e lehtë të kujdesesh për fëmijët sepse nuk dinë të kujdesen për ta. Megjithatë, nëse keni pasur një person të dashur ose njerëz të dashur, atëherë është e rëndësishme të mësoni se si të kujdeseni siç duhet për ta. Është gjithashtu e rëndësishme të mësoni se si të menaxhoni problemet tuaja shëndetësore.

Si të përdorni mobiljet e shtëpisë së pleqve?

Prej vitesh infermieret kanë probleme me shtatzëninë dhe lindjen e fëmijëve. Kjo është për shkak se ata nuk mund të gjejnë ndonjë mbështetje apo udhëzim se kur të vijnë në spital. Shumica e infermierëve do t'ju thonë se është shumë e vështirë të gjesh ndonjë mbështetje ose udhëzim. Kur keni nevojë për ndihmë, është e rëndësishme të dini se çfarë lloj mbështetjeje dhe udhëzimi kërkoni.

Shumë njerëz kanë frikë të përdorin llojin e gabuar të mobiljeve të shtëpisë së pleqve, sepse ata nuk dinë të përdorin llojin e duhur të mobiljeve të shtëpisë së pleqve. Ka lloje të ndryshme të mobiljeve të shtëpisë së pleqve, por cili është lloji i duhur i mobiljeve të shtëpisë së pleqve? Është mirë të shikoni tavolinën dhe karriget që janë në treg. Ju mund të merrni informacione rreth llojeve të ndryshme të mobiljeve të shtëpisë së pleqve nga faqet e internetit të ndryshme. Nëse keni ndonjë pyetje të mëtejshme në lidhje me këtë temë, atëherë ju lutem dërgoni pyetjen tuaj tek unë.

Mobiljet LED për shtëpinë e pleqve përbëhen nga shumë pjesë të ndryshme, duke përfshirë lëvizjen dhe futjen. Shumë njerëz kanë kuptuar se ka disa lloje mobiljesh për shtëpinë e pleqve dhe se si ato mund të përdoren për të rritur komoditetin e të dashurve të tyre. Një nga pjesët më të rëndësishme të përdorimit të mobiljeve të shtëpisë së pleqve është siguria. Është shumë e rëndësishme të siguroheni që jeni të sigurt për shëndetin e të dashurve tuaj. Kur përdorni mobilje për shtëpinë e pleqve, do të keni kujdes të mirë për të dashurit tuaj.

Unë punoja në një spital dhe kur do të lija punën, hasa në këtë artikull të titulluar "Mobiljet më të mira të shtëpisë së infermierisë". Është gjithmonë mirë të dini se çfarë lloj mobiljesh kërkoni. Dhe kur gjeni diçka që do të jetë më e mira për ju, atëherë është gjithmonë mirë të kontrolloni se çfarë lloj mobiljesh kërkoni. Ju mund të shikoni disa këshilla të shkëlqyera nga bloget tona. Ato janë shumë të dobishme dhe ju ndihmojnë të vendosni se çfarë lloj mobiljesh dëshironi.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Dëshironi të jeni i pari që do të provoni këtë mobilje të re të shtëpisë së pleqve?
Dëshironi të jeni i pari që do të provoni këtë mobilje të re të shtëpisë së pleqve?
Divan komode me kokrra alumini me jastëk | Karriget Yumeya Gjeni një fabrikë mobiljesh për kujdesin e shtëpisë? Yumeya Chairs është e specializuar në divan të rehatshëm prej druri alumini me jastëk, Call! Përcaktime: ● Madhësia: H1080*SH450*W770*AW790*D830mm ● COM:5.86 jard me jastëk ● Stack: Nuk mund të mbështjell ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë " duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Karriget Yumeya luan një rol në biznesin vendas, falë produkteve të saj me cilësi të lartë, si divani i ri i rehatshëm prej alumini me kokrra druri me jastëk Yumeya YSF1021 dhe shërbimet e procesit të plotë. Ne kemi mbajtur qëllimin për të qenë një nga prodhuesit kryesorë. Shtëpia e të moshuarve mobiljet janë gjerësisht të aplikueshme dhe janë të përshtatshme për vende publike si qendrat tregtare, palestrat, shkollat, ndërtesat e zyrave dhe hotelet. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R &Niveli D: R jonë lider në industri &Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget tona të ngrënies metalike, karriget e banketit, mobiljet tregtare janë bërë nga materiale të shkëlqyera në përputhje me standardet strikte. Janë me cilësi të mirë, strukturë të fortë dhe ngjyrë të fortë. Për më tepër, ato nuk do të zbehen dhe deformohen pas larjeve të përsëritura. Karriget Yumeya kanë një histori të lavdishme prej vitesh. Ne i përmbahemi gjithmonë konceptit kryesor për të qenë të bazuar në ndershmëri dhe të drejtuar nga inovacioni. Ne i përkushtohemi ofrimit të karrigeve metalike të ngrënies, karrigeve të banketit, mobiljeve dhe shërbimeve komerciale me cilësi të lartë. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Çdo vit, Kryetarët Jumeya investon një sasi relativisht të madhe të kthesës në prodhimin R&D. Kemi ngritur një qendër R&D të mbështetur nga ekspertët e industrisë profesionale dhe futëm makineri të përparuara. Falë kësaj, ne kemi zhvilluar shumë produkte konkurruese, një prej të cilave është mobiljet tona më të reja të shtëpisë së pleqve. Përveç produkteve me cilësi të lartë, ofrohen edhe shërbime gjithëpërfshirëse. Ne ofrojmë shërbimin e para-shitjes duke përfshirë shërbimin e projektimit dhe shërbimin pas shitjes, siç është shërbimi i përcjelljes së porosive. Nëse nuk jeni ende të sigurt për produktet tona ose dëshironi të dini më shumë detaje, mund të na kontaktoni. Na kontaktoni tani! Le t'ju tregojmë raste më të suksesshme për udhëzimin tuaj. Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/ysf1021-yumeya-comfortable-aluminium-wood-grain-sofa-with-pillow.html
5 hapa të thjeshtë për të ndërtuar një mobilje për një shtëpi pleqsh
5 hapa të thjeshtë për të ndërtuar një mobilje për një shtëpi pleqsh
Roli i mobiljeve të shtëpisë së pleqve Disa njerëz kanë më shumë kontroll mbi shtëpinë e tyre se të tjerët. Ju gjithmonë mund të mbështeteni në gjykimin tuaj për të përcaktuar se çfarë keni nevojë dhe çfarë lloj mobiljesh keni nevojë. Një mobilje e mirë e shtëpisë së pleqve do t'ju ndihmojë të gjeni llojin e duhur të mobiljeve për nevojat tuaja. Do të jetë më e lehtë të blini një karrige cilësore që do të funksionojë mirë për trupin tuaj dhe jo shumë e rëndë. Mobiljet e shtëpisë së pleqve mund të jenë një pjesë e rëndësishme e jetës suaj të përditshme. Është gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyer për dikë që është me aftësi të kufizuara ose ka probleme të tjera shëndetësore. Një mobilje e mirë e shtëpisë së pleqve do t'jua bëjë jetën më të lehtë dhe do t'ju lejojë të bëni të gjitha detyrat tuaja të përditshme. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë artikull, ju lutemi dërgojini ato te ekipi ynë. Ne jemi gjithmonë në kërkim të njerëzve që mund të na japin këshillat e duhura dhe të na ndihmojnë në punën tonë. Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë artikull. Nëse keni ndonjë pyetje të mëtejshme në lidhje me këtë artikull, ju lutemi dërgojini ato te ekipi ynë. KARRIERA E KËRKOHET - NDJEKJA E BURIMEVE DHE SHËRBIMEVE TË SHËNDETSHME QENDRORE' ku seksioni fokusohet në 'ÇFARË NEVOJET NË NJË SHTËPI?' mund të duket kështu 'Shtëpitë e të moshuarve zakonisht janë të shtrenjta dhe nuk ofrojnë shërbime të kujdesit shëndetësor. Kjo është arsyeja pse shumë infermiere nuk kanë ndonjë trajnim në këtë temë. Kjo është edhe sepse infermierët janë kaq të përkushtuar ndaj profesionit të tyre. Shtëpitë e pleqve mund të ofrojnë kujdes të madh për njerëzit që nuk kanë trajnim mjekësor. Shtëpitë e pleqve ofrojnë gjithashtu shërbime të kujdesit emergjent. Nëse po mendoni të blini një mobilje për shtëpinë e pleqve, atëherë është e rëndësishme të kontrolloni se çfarë është në cilësinë më të mirë. Kostoja e mobiljeve të një shtëpie pleqsh nuk ka të bëjë vetëm me koston, por edhe me atë se sa do të kushtojë. Për shembull, nëse jeni duke kërkuar për një mobilje në shtëpi pleqsh, atëherë është e rëndësishme të shikoni opsionet e ndryshme në dispozicion. Kjo do t'ju lejojë të përcaktoni se çfarë lloj mobiljesh do të jetë më e mira për ju. Ju gjithashtu mund të krahasoni çmimet e artikujve të ndryshëm duke kaluar nëpër rishikimet në faqen e internetit të mobiljeve të shtëpisë së pleqve dhe shikoni fotot në faqe për t'u siguruar që keni vlerën më të mirë për paratë tuaja. Llojet e mobiljeve të shtëpisë së pleqve Gjëja më e rëndësishme për t'u mbajtur mend kur blini mobilje për shtëpinë e pleqve është se është thelbësore të siguroheni që produkti të plotësojë nevojat e klientit. Kjo për shkak se ata nuk po blejnë vetëm një lloj mobiljesh për shtëpinë e të moshuarve, por shumë lloje të tjera mobiljesh. Nëse dëshironi të blini një mobilje në shtëpi pleqsh, atëherë duhet të shikoni lloje të ndryshme mobiljesh dhe se si ato do të funksionojnë më mirë për ju. Ju duhet të zgjidhni llojin e duhur të mobiljeve dhe çfarë lloj mobiljesh do të përdorni. Mobiljet e shtëpisë së pleqve janë një fushë e jetës së njerëzve që mund të ndikohet nga problemet mjekësore. Njerëzit kanë pasur problemet e tyre shëndetësore, kështu që pse njerëzit duhet të dinë për to? Ata kanë disa çështje shumë të rëndësishme në jetën e tyre dhe është më mirë të kuptoni se për çfarë po flasin kur flasin për mobiljet e shtëpisë së pleqve. Kur flisni për mobiljet e shtëpisë së pleqve, do të merrni shumë informacione për atë që po ndodh në botën përreth jush. Nëse jeni të interesuar të lexoni këtë artikull, atëherë lexoni më tej. Zgjedhja e mobiljeve të shtëpisë së pleqve është shumë e rëndësishme. Disa njerëz preferojnë të kenë hapësirën e tyre personale dhe ofruesit e kujdesit shëndetësor, kështu që zgjedhja e mobiljeve të duhura për shtëpinë e pleqve është e rëndësishme. Është gjithashtu e rëndësishme të merret parasysh kostoja e kujdesit dhe nëse do të jeni në gjendje ta përballoni atë në planin afatgjatë. Njerëzit mund të kuptojnë se po paguajnë më shumë për hapësirën e tyre personale, kështu që zgjedhja e mobiljeve të duhura për shtëpinë e pleqve është e rëndësishme. Shuma e parave që do t'ju duhet të shpenzoni për kujdesin dhe llojin e mobiljeve të shtëpisë së pleqve që ju nevojiten do të përcaktohet nga nevojat tuaja. Kur po shkoni për shëndetin e të dashurit tuaj, është e rëndësishme të mbani mend se ata duhet të jenë të rehatshëm dhe jo vetëm si ndihmës. Kur po shkoni për shëndetin e të dashurit tuaj, është e rëndësishme të merrni parasysh nevojat e tyre dhe nivelin e rehatisë që ata do të kenë me ta. Një mobilje e mirë e shtëpisë së pleqve mund t'ju ndihmojë të relaksoheni dhe të ndiheni më mirë kur jeni në shtëpi. Është shumë e rëndësishme të keni një mobilim të mirë të shtëpisë së pleqve në mënyrë që të shijoni trupin e të dashurit tuaj. Si të zgjidhni mobiljet e shtëpisë së pleqve Për më shumë informacion se si të zgjidhni mobiljet e shtëpisë së pleqve, ju lutemi vizitoni www.nursingenters.com.au/ dhe ndiqni udhëzimet në etiketë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin online dhe t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur. Është shumë e rëndësishme të zgjidhni mobiljet e duhura të shtëpisë së pleqve për nevojat tuaja. Nëse nuk keni shumë para për të shpenzuar për blerjen e mobiljeve të shtëpisë së pleqve, atëherë është koha të filloni të paguani për to. Ka kaq shumë gjëra që mund të bëni për të ndihmuar në mbështetjen e shëndetit dhe sigurisë tuaj. Shumë njerëz punojnë në spitale, klinika, farmaci, shkolla, hotele, anije turistike, kafene, klube sportive, salla muzikore, parqe, aeroporte, qendra tregtare, fabrika etj. Mënyra e vetme për të mbështetur shëndetin dhe sigurinë tuaj është të siguroheni që keni mobilje cilësore të shtëpisë së pleqve. Sigurohuni që të keni hapësirë ​​të mjaftueshme për karrigen, tavolinën, krevatin, tavolinën tuaj etj. Gjithashtu sigurohuni që të keni vend të mjaftueshëm për kompjuterin ose smartfonin tuaj. Një mobilje e mirë e shtëpisë së pleqve do të jetë në gjendje të përballojë çdo sëmundje dhe stres. Mobiljet e shtëpisë së pleqve mund të bëhen nga materiale që janë të forta dhe të forta, në mënyrë që të përballojnë shumë lloje sëmundjesh dhe lëndimesh. Një mobilje e mirë e shtëpisë së pleqve do ta bëjë familjen tuaj të rehatshme gjatë një kohe stresuese. Sigurohuni që të keni para të mjaftueshme për të blerë mobiljet që do t'ju funksionojnë më mirë. Nëse keni përvoja të këqija me shëndetin tuaj, atëherë është më mirë të filloni me diçka të re dhe të krijoni një marrëdhënie me të dashurit tuaj. Është më mirë të merrni këshilla nga dikush që ka qenë në industrinë e shtëpive të pleqve. Kur zgjidhni mobiljet e shtëpisë së pleqve, duhet të keni parasysh llojin e materialeve të përdorura në mobilje. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh dizajnin e mobiljeve dhe sa kohë do të duhet për të krijuar mobiljet. Kur zgjidhni mobiljet e shtëpisë së pleqve, është e rëndësishme të zgjidhni llojin e duhur të mobiljeve për dhomën që do të jetë e rehatshme për ju. Për shembull, nëse jeni duke kërkuar për një karrige ose një mbështetëse, është mirë të zgjidhni një karrige ose një mbështetëse, sepse ato nuk janë ndërtuar për të qëndruar. Përveç kësaj, është mirë të blini një karrige cilësore ose një mbështetëse, sepse ato janë të përballueshme dhe të përshtatshme. Si të instaloni mobiljet e shtëpisë së pleqve Mobiljet e shtëpisë së pleqve nuk kanë të bëjnë vetëm me edukimin. Bëhet fjalë për kujdesin shëndetësor dhe si ta bëni atë më të mirë për të dashurit tuaj. Mobiljet e shtëpisë së pleqve janë të rëndësishme për të moshuarit, sepse ata janë aq të mirë për t'i bërë gjërat siç duhet për ta. Ata kanë më shumë kontroll mbi peshën e tyre trupore dhe gjithashtu mund të jenë shumë efikas në menaxhimin e peshës së tyre trupore. Ka shumë lloje të ndryshme të mobiljeve të shtëpisë së pleqve, por cilat janë mobiljet më të mira të shtëpisë së pleqve? A ka ndonjë rregull që mund të ndiqni? Askush nuk mund të garantojë që të gjithë infermierët dhe mjekët që punojnë në spital janë të vetëdijshëm për procedurat e duhura dhe pacientët e tyre. Kur shkojnë në spital, duhet të sigurohen që të kenë kujdesin dhe pajisjet e duhura. Infermieret duhet të dinë se si t'i trajtojnë siç duhet pacientët dhe t'i mbajnë ata të sigurt nga lëndimi. Për të qenë në gjendje të mbajnë kujdesin dhe pajisjet e duhura, infermierët duhet të trajnohen në aspekte të ndryshme të infermierisë. Infermieret gjithashtu duhet të dinë se si t'i menaxhojnë siç duhet pacientët dhe t'i mbajnë ata të shëndetshëm. Askush nuk e di se çfarë do të ndodhë me trupin e foshnjës tuaj nëse sëmuret ose sëmuret. Ka shumë njerëz që preferojnë të vdesin foshnjën e tyre sesa të kujdesen për të në gjumë. Njerëzit që preferojnë të mos kujdesen për fëmijën e tyre ose të përdorin drogë, mund ta bëjnë këtë duke përdorur shtratin e duhur dhe duke gatuar siç duhet ushqimin. Ju mund të instaloni mobilje për shtëpinë e pleqve në shtëpinë tuaj pa asnjë sherr. Është shumë e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e dhëna nga personi që përdor mobiljet e shtëpisë së të moshuarve. Macet konsiderohen si nxënës shumë të shpejtë. Kur keni fëmijë, është e vështirë të siguroheni që ata janë të arsimuar mjaftueshëm për të përdorur një kompjuter ose një aplikacion që do t'i ndihmojë ata të mësojnë se si të përdorin një kompjuter. Shumica e njerëzve nuk dinë të instalojnë një kompjuter ose aplikacion dhe nëse nuk dinë të instalojnë një kompjuter ose aplikacion, atëherë duhet të lexojnë udhëzimet në kompjuter ose aplikacion. Është e rëndësishme të kontrolloni nëse kompjuteri ose aplikacioni është instaluar saktë përpara se ta instaloni.
10 këshilla të dobishme për mobiljet e shtëpisë së pleqve
10 këshilla të dobishme për mobiljet e shtëpisë së pleqve
Ky trajtim mund të jetë i natyrshëm për pëlhurën ose mund t'i shtohet pëlhurave duke përdorur produkte të tilla si Nano-tex dhe DuraBlock përpara veshjes. Në një institucion pleqsh, si në çdo mjedis ku kujdeseni për njerëzit, dëshironi pëlhura tapiceri që jo vetëm të jenë të qëndrueshme, por edhe të lehta për t'u pastruar. Qëllimi është të gjeni tapiceri dhe material me cilësi të lartë që do t'ju ndihmojë t'i bëni strukturat sa më të rehatshme të jetë e mundur, ndërkohë që mund të lahen. Banorët inkurajohen të sjellin mobilje dhe sende personale me vete për t'i bërë ata të ndihen si në shtëpinë e tyre në shtëpinë e tyre të re. Banorët vlerësohen pas zhvendosjes për t'u siguruar që ata mund të marrin një plan kujdesi të personalizuar që plotëson nevojat e tyre specifike dhe që kujdesin e tyre ta bëjë vërtet të personalizuar. Në një institucion mjekësor të kualifikuar, pacientët marrin ndihmë të vazhdueshme nga personeli mjekësor i trajnuar posaçërisht. Shumica e banorëve që marrin ndihmë paguajnë për një kujdes të tillë me paratë e tyre ("pagesat private") ose sigurimin e kufizuar të ofruar përmes sigurimit të kujdesit afatgjatë. Megjithatë, shumë shtete ofrojnë përjashtime nga familja dhe komuniteti që mund të ndihmojnë banorët me të ardhura të ulëta të përballojnë një jetë të kujdesshme. Kontrolloni me burimet e Medicaid në shtetin tuaj për të mësuar rreth situatës dhe nevojave tuaja. Nëse këto opsione nuk janë të disponueshme për ju, kontrolloni nëse i dashuri juaj ka sigurim afatgjatë të kujdesit ose kontaktoni agjencinë tuaj lokale të plakjes për të pyetur rreth programeve lokale të ndihmës financiare për të moshuarit. Kujdestarët e të moshuarve mund të përfitojnë shumë nga ndihma e stafit të shtëpisë së të moshuarve, banorëve të tjerë dhe anëtarëve më të rëndësishëm të familjes. Shtëpitë e të moshuarve u ofrojnë të moshuarve mundësi për të krijuar marrëdhënie të reja dhe për të forcuar marrëdhëniet e vjetra, të cilat mund të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre. Duke jetuar në një shtëpi pleqsh, të moshuarit mund të bëhen miq me bashkëmoshatarët e tyre dhe madje edhe me stafin që kujdeset për ta. Duke ruajtur shtëpinë e të moshuarve, ju mund t'i inkurajoni të moshuarit të qëndrojnë të shëndetshëm dhe të lumtur në shtëpi. Shtëpia e të moshuarve është zgjidhja më e mirë kur cilësia e jetës dhe shëndeti i prindërve tuaj kërcënohet nga dobësia në rritje ose problemet e kujtesës dhe kur nevojitet më shumë kujdes sesa mund të sigurohet në shtëpi. Shtëpitë e të moshuarve ndihmojnë njerëzit që kanë nevojë për më shumë kujdes praktik dhe kujdes mjekësor, të cilat duhet të merren parasysh kur zgjidhni mobilje për të moshuarit. Gjëja kryesore që duhet marrë parasysh kur zgjidhni mobilje për të moshuarit është rehatia dhe mbështetja. Shumë mobilje në shtëpitë e të moshuarve duhet të përmbushin një funksion të caktuar (ndonjëherë mjekësor) ndërsa në të njëjtën kohë duken mjaft të ngrohta sa pacientët nuk do të ndjejnë se janë në spital. Zgjedhja e mobiljeve të duhura për një shtëpi pleqsh është e ndryshme nga thjesht zgjedhja e mobiljeve për një shtëpi pleqsh apo edhe një shtëpi pleqsh. Nëse një familje nuk mund të përballojë një ekip privat pleqsh ose agjenci me bazë në shtëpi për kujdesin 24-orësh, shtëpitë e të moshuarve dhe shtëpitë e të moshuarve zakonisht ofrojnë më shumë siguri për të moshuarit me probleme shëndetësore kronike sesa të jetojnë vetëm. Disa të moshuar kanë nevojë vetëm për kujdesin në shtëpi të pleqve për një periudhë të shkurtër kohore përpara se të jenë mjaftueshëm të shëndetshëm për të përfituar nga opsionet e tjera të kujdesit për të moshuarit, të tilla si kujdesi në shtëpi pleqsh ose kujdesi në shtëpi. Shumë të moshuar dhe familjet e tyre përdorin një formë ndihme financiare për të paguar për kujdesin ndaj pacientit. Më poshtë është një përmbledhje e shkurtër se si këto programe mund të përdoren për të paguar për kujdesin infermieror të kualifikuar. Pas 100 ditësh në një ofrues të kualifikuar të kujdesit shëndetësor, Medicare nuk do të mbulojë asnjë pjesë të kostos së qëndrimit tuaj. Megjithatë, shpesh është më e lirë se kujdesi shëndetësor në shtëpi ose kujdesi në të njëjtën zonë. Opsioni më i lirë i kujdesit për të moshuarit në Hjuston është kujdesi shëndetësor për të rriturit, me një kosto mesatare prej 1,138 dollarë në muaj. Në mënyrë që të moshuarit të jenë sa më të lumtur dhe të shëndetshëm, të afërmit e tyre dhe stafi i shtëpisë së të moshuarve duhet t'i plotësojnë këto nevoja për kujdesin shëndetësor. Nëse të moshuarit jetojnë në shtëpi pleqsh, ata mund të sëmuren ose të paaftë dhe të kenë nevojë për kujdes afatgjatë. Ju mund ta ndihmoni të dashurin tuaj të qëndrojë i sigurt, i shëndetshëm dhe i lumtur duke kontrolluar rregullisht nëse stafi i shtëpisë së pleqve po plotëson nevojat e tyre të kujdesit shëndetësor. Ndihma për akomodimin mund t'u ofrojë banorëve shumë përfitime, duke përfshirë një mjedis jetese të sigurt dhe kujdes 24-orësh. Në të vërtetë mund të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e jetës së personit që ka nevojë për kujdes dhe mund ta bëjë jetën më të lehtë për kujdestarin. Zakonisht një njeri i dashur. Shumica prej nesh kanë frikë nga ideja e transferimit të një personi të dashur në një shtëpi pleqsh dhe kjo ndjenjë nuk ndryshon për ata me fat që të kenë një përzgjedhje të strukturave yjore për të zgjedhur. Qoftë një muaj apo dhjetë vjet, kujdestarët tanë mund ta ndihmojnë të dashurin tuaj të jetojë ashtu siç duan në shtëpi. Telefononi specialistët tanë të kujdesit në (800) 558-1010 ose blini gamën e plotë të mobiljeve sanitare këtu. Ky udhëzues shpjegon të drejtat e banorëve të shtëpisë së të moshuarve, pyetjet e rëndësishme që duhet t'i bëni ofruesit të kujdesit shëndetësor përpara se të lëvizni dhe këshilla se si të parashikoni artikujt që nevojiten (dhe nuk mund të jenë). Shtëpitë e të moshuarve dhe shtëpitë e të moshuarve duhet të monitorojnë ambientet e tyre me video, t'u kërkojnë vizitorëve të paraqesin ID-në me fotografi në check-in dhe të marrin masat e duhura sigurie për të siguruar që banorët të mos e lënë ndërtesën vetëm. Përpara se të çoni të dashurin tuaj në një institucion kujdesi ose shtëpi pleqsh, sigurohuni që të ketë shufra kapëse pranë tualetit dhe të ketë shufra kapëse në dush ose vaskë. Këto artikuj zakonisht ofrohen nga familjet dhe stafi i objektit duhet t'ju këshillojë kur i dashuri juaj do të mbarojë së shpejti. Në varësi të llojit të pacientëve që shihni rregullisht, mund t'ju duhet më shumë nga ky informacion. Për një institucion mesatar përkujdesjeje për të rriturit, ju duhet të paktën 15% e sediljeve të ndenjjes të jenë të trashë, në mënyrë që të gjithë të ftuarit të ndihen të mirëpritur dhe rehat gjatë qëndrimit me ju. Sigurohuni që stafi infermieror të mos jetë i mbingarkuar nga kujdesi për shumë pacientë. Pyetni udhëzuesin tuaj për marrëdhëniet midis stafit dhe banorëve për të vlerësuar cilësinë e ndihmës së ofruar. Një ndjenjë komuniteti. Ndërsa ecni nëpër shtëpi, do të vini re se punonjës të kualifikuar ndërveprojnë me banorët duke iu referuar atyre me emër. Një mënyrë e dashur për t'u kujdesur për banorët kontribuon në ndjenjën e shtëpisë [30]. Në të njëjtin studim, anëtarët e familjes vunë në dukje gjithashtu se cilësia e shtëpisë u ndikua ndjeshëm nga ngarkesa e punës, personaliteti dhe pikat e forta të kujdestarit profesionist dhe përshtatja midis qiramarrësit dhe vendit të kujdesit. Marrëdhëniet e ngushta ndërpersonale me punonjësit me të vërtetë të kujdesshëm shoqërohen me të qenit në shtëpi [27]. Faktorët që përbëjnë dimensionet sociale të një shtëpie janë ndërveprimet dhe marrëdhëniet me stafin, banorët e tjerë, familjen dhe miqtë, kafshët shtëpiake dhe aktivitetet. Kooni [15, f. 192] përshkroi se pjesëmarrësit lidhën ndjenjën e "përkatësisë" me ndjenjën e shtëpisë. Ky studim zbuloi se pjesëmarrësit me dhoma më të mëdha kishin më shumë gjasa të ndiheshin të kënaqur me kushtet e tyre të jetesës dhe të ndjeheshin më mirë në shtëpi. Nga njëra anë, pjesëmarrësit deklaruan se sendet personale të sjella nga një shtëpi e mëparshme krijojnë një ndjenjë intimiteti dhe individualiteti dhe kështu krijojnë një ndjenjë të shtëpisë. Gjërat personale nuk janë të vetmet gjëra që ndihmojnë në zhvillimin e ndjenjës së shtëpisë.
Një vështrim në mobiljet më të mira në botë për shtëpinë e të moshuarve
Një vështrim në mobiljet më të mira në botë për shtëpinë e të moshuarve
Hyrje në mobiljet e shtëpisë së pleqve Problemi i infermierëve që përpiqen të zgjidhin këtë problem është se është e vështirë të dallosh nëse një pacient ka sigurim të mjaftueshëm apo jo. Nëse po, ata duhet të kërkojnë ndihmë nga të afërmit e tyre ose profesionistët e kujdesit shëndetësor. Ka dy lloje infermierësh që mund t'i ndihmojnë ata me problemin e mobiljeve të shtëpisë së pleqve. Lloji i parë i infermierit quhet ndihmës infermiere. Një infermiere do të japë informacion se si të përdorni mobiljet e shtëpisë së pleqve dhe çfarë të bëni nëse keni ndonjë problem me të. Lloji i dytë i infermierit quhet infermiere farmaciste. Kujdesi shëndetësor në shtëpi mund të bëhet nga gratë. Mund të bëhet nga burrat ose nga gratë. Mobiljet e shtëpisë së pleqve mund të bëhen prej druri të fortë, alumini ose çeliku. Ato mund të bëhen prej druri, plastike ose çdo materiali tjetër. Të gjitha këto materiale mund të prodhohen në madhësi dhe forma të ndryshme. Disa nga llojet e zakonshme të mobiljeve të shtëpisë së pleqve janë renditur më poshtë. Këto artikuj mund të blihen në forma dhe madhësi të ndryshme. Ky artikull do t'ju ofrojë disa mënyra të thjeshta për të blerë mobilje për shtëpinë e pleqve. Njerëzit po vdesin nga kanceri, kështu që ne duhet të fillojmë duke marrë parasysh se çfarë po ndodh me njerëzit. Njerëzit kanë vdekur nga kanceri për shumë vite. Ka lloje të ndryshme njerëzish që kanë vdekur nga kanceri dhe disa njerëz nuk e mbajnë mend ditën kur kanë vdekur. Njerëzit që nuk kanë pasur kurrë asnjë lloj përgjigje ndaj sëmundjes dhe nuk e dinë se çfarë po përjetojnë. Hulumtimi tregon se personat me Alzheimer nuk e dinë se çfarë do t'u ndodhë, kështu që nuk e dinë se çfarë do t'u ndodhë. Ka shumë lloje të mobiljeve për shtëpinë e pleqve, por një nga më të zakonshmet është një kabinet mjekësish i modës së vjetër. Është bërë shumë popullor vitet e fundit dhe njerëzit e kanë marrë atë në detyrë për t'u siguruar që ata janë të rehatshëm dhe të rehatshëm. Dollapët mund të përdoren në çdo dhomë të shtëpisë dhe ato mund të përdoren për të gjitha llojet e detyrave, si p.sh. bërja e rrobave, marrja e sendeve ushqimore, larja e rrobave, kujdesi për nevojat e tjera shtëpiake etj. Kjo do t'ju ndihmojë të vendosni se çfarë lloj mobiljesh do të përdorni në shtëpinë tuaj dhe gjithashtu sa hapësirë ​​të vendosni në të. Karakteristikat e mobiljeve të shtëpisë së pleqve Të gjitha shtëpitë e të moshuarve prej kohësh janë ndarë nga shtëpitë e tyre tradicionale. Disa madje janë ndërtuar në dysheme dhe mure prej druri. Pjesa tjetër e botës ka shumë shtëpi pleqsh që kanë shumë të kufizuar ose aspak energji elektrike për të drejtuar objektet e tyre. Në vitet e fundit, njerëzit janë bërë më të vetëdijshëm për përfitimet e të pasurit një shtëpi pleqsh. Këto ditë, ka shumë lloje të shtëpive të të moshuarve që janë ende përreth dhe ato mund të gjenden në shumicën e spitaleve dhe vendeve të tjera. Shumica e shtëpive të të moshuarve janë në pronësi të banorëve të tyre, por nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me atë që ata po bëjnë, atëherë kontaktoni shtëpinë tuaj lokale të pleqve. Shumë shtëpi pleqsh kanë gjithashtu asistentë elektronikë që ofrojnë ilaçe për të ndihmuar në detyrat e përditshme. Ka shumë lloje të ndryshme të shtëpive të të moshuarve dhe ju mund të zgjidhni nga disa lloje të ndryshme shtëpish pleqsh. Mund të mësoni më shumë rreth shtëpive të të moshuarve në zonën tuaj duke shkuar në faqen më poshtë. Lista e shtëpive të të moshuarve mund të gjendet në krye të kësaj faqeje. Shumica e shtëpive të pleqve janë ose të ndërtuara ose me stola të veçantë. Shumica e shtëpive të pleqve janë të ndërtuara dhe kanë shumë pjesë lëvizëse dhe gjithashtu kanë pajisje mbrojtëse personale që kërkohen për t'i mbajtur ato të sigurta nga infeksionet e mundshme. Gjëja tjetër e rëndësishme për t'u marrë parasysh është lloji i dyshekut që do të përdorni. Shumë shtëpi pleqsh kanë dyshekë që janë të lehtë për të fjetur dhe e bëjnë më të lehtë përdorimin. Ato gjithashtu kanë mbulesa tavoline që mund të vendosen në dyshek në mënyrë që të pushoni në to kur flini në to. Është më mirë të blini një dyshek që është i dizajnuar për t'iu përshtatur trupit tuaj. Disa shtëpi pleqsh kanë kohë të tmerrshme të pritjes së pacientëve dhe nuk duan të marrin asnjë përgjegjësi për pacientët e tyre. Kjo për shkak se ata nuk janë shumë të mirë në kujdesin për pacientët dhe duhet të paguajnë para shtesë për t'i mbajtur ata të shëndetshëm. Ka disa infermierë vërtet të këqij që nuk kujdesen për pacientët e tyre dhe është shumë e vështirë të dallosh nëse janë në gjendje të mirë shëndetësore apo jo. Për të zbuluar se çfarë nuk shkon me infermierët, është e rëndësishme të dini se çfarë po bëjnë. Aplikimet e mobiljeve të shtëpisë së pleqve Nëse do ta bëni vetë ambientin tuaj të jetesës të rehatshëm dhe të sigurt, atëherë duhet të zgjidhni materialin e duhur për nevojat tuaja. Njerëzit që janë të aftë në këto punë kanë ndërtuar shtëpi për shumë vite. Ata i kanë ngritur aftësitë e tyre në lartësi të reja duke i përdorur për të krijuar ndërtesa që do të zgjasin për shumë vite. Ato janë krijuar për të qenë të përballueshme dhe të thjeshta për t'u përdorur. Mënyra e funksionimit të tyre është sa më e thjeshtë. Ka shumë lloje të aplikimit të mobiljeve të shtëpisë së pleqve, por gjëja më e rëndësishme është të zgjidhni llojin e duhur të mobiljeve për nevojat e personit. Për shembull, është mirë të kesh një tavolinë që mund të përdoret nga njerëz që janë infermierë ose mjekë. Një mobilje e mirë e shtëpisë së pleqve duhet të jetë e qëndrueshme dhe e lehtë. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh dizajnin dhe materialet e tij. Duhet të jetë në gjendje të përballojë temperaturat e larta dhe temperaturat e ulëta. Dizajni i mobiljeve të shtëpisë së pleqve duhet të bëhet nga materiale natyrore dhe jo materiale sintetike. Kjo do ta bëjë më të lehtë instalimin dhe riparimin. Është shumë e vështirë të gjesh një aplikim të mobiljeve të shtëpisë së pleqve nëse ke fatin ta kesh një të tillë. Një mobilje e mirë e shtëpisë së të moshuarve duhet të dizajnohet në atë mënyrë që të përballojë të gjitha llojet e situatave dhe t'u ofrojë vizitorëve një pamje elegante dhe me stil. Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth mobiljeve të shtëpisë së pleqve, atëherë shikoni këtë postim në blog nga Michael Walli në www.bhospitals.com.au. Ky blog është krijuar për t'u përdorur nga infermierët dhe mjekët në jetën e tyre të përditshme. Në këtë blog, do të mësojmë rreth llojeve të ndryshme të mobiljeve të shtëpisë së pleqve dhe se si ato mund të përdoren nga infermierët dhe mjekët. Këto janë dy pjesë shumë të rëndësishme të mobiljeve të shtëpisë së pleqve dhe nuk është gjithmonë e lehtë të gjesh llojin e duhur të mobiljeve të shtëpisë së pleqve për një infermiere ose mjek. Ka shumë lloje të ndryshme mobiljesh për shtëpinë e pleqve dhe do t'ju duhet të zgjidhni atë që është më e mira për ju. Përfitimet e mobiljeve të shtëpisë së pleqve Me kaq shumë kompani që zgjedhin të kenë produktet e tyre, është e rëndësishme të zgjidhni atë të duhurin për nevojat tuaja. Ka shumë lloje të mobiljeve të shtëpisë së pleqve dhe ato mund të përdoren në shtëpi të ndryshme. Një mobilje e mirë e shtëpisë së pleqve do t'ju japë hapësirë ​​të mjaftueshme për të ruajtur pajisjet tuaja dhe gjërat e tjera të nevojshme. Do ta bëjë jetën tuaj më të lehtë dhe do t'ju ndihmojë të ktheheni në normalitet në jetën tuaj. Gjithashtu do ta bëjë familjen tuaj më të rehatshme në dhomën tuaj. Është një pjesë thelbësore e çdo shtëpie të të moshuarve dhe mund të bëhet në mënyrë të sigurt dhe efikase. Shtëpitë e pleqve janë shumë të shtrenjta dhe nëse jeni duke kërkuar për mobiljet më të mira të shtëpisë së pleqve, atëherë ky blog është vendi për të filluar. Ekzistojnë disa lloje mobiljesh për shtëpinë e pleqve nga të cilat mund të zgjidhni dhe secila prej tyre ka avantazhet dhe disavantazhet e veta. Shtëpitë e të moshuarve janë shumë të mira në çdo aspekt dhe është e lehtë të gjesh atë që i përshtatet nevojave tuaja. Një mobilje e mirë e shtëpisë së pleqve do t'ju ndihmojë të kaloni rutinën tuaj të përditshme dhe të mos shqetësoheni për asgjë tjetër. Është gjithashtu e lehtë të bësh gabime dhe gabime kur duhet të kujdesesh për veten. Është e vështirë të dallosh kur dikush vjen nga një institucion apo nga një profesion. Ju duhet të dini se si punon individi dhe çfarë po bën në mënyrë që t'i ndihmoni ata. Kjo për shkak se shumica e njerëzve që punojnë në shtëpi pleqsh punojnë në shtëpi. Ata janë ende duke punuar në shtëpi dhe ka shumë infermiere që punojnë në shtëpi dhe disa madje u mësojnë studentëve të tyre. Një shtëpi e mirë pleqsh duhet të ketë një kontroll të plotë mjekësor çdo vit dhe të sigurohet që ata janë në gjendje t'u ofrojnë kujdes pacientëve siç duhet. Kjo pasi është e vështirë të gjesh ndonjë informacion për shëndetin e profesionit të tyre.
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karrige ngrënieje restoranti Shitje me shumicë Yumeya YT2132 Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundimi i palltos me pluhur Tiger 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsion ngjyrash të ndryshme Parametri përkatës 1. Madhësia: H770*SH470*W460*D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Restorant, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kontratë Karriget e ngrënies së restorantit Yumeya me cilësi të lartë me shumicë. Shërbimet e personalizuara janë në dispozicion. Merr më shumë informacion! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Tigër Powder Plush fundi 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsioni i ngjyrave të ndryshme Parametrat 1. Madhësia: H770*SH470* W460* D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Restorant, Kafene, Shtëpi të të moshuarve, Kontratë Kryetar Jumeya është një ndërmarrje që kushton vëmendje të ngushtë përmirësimin e teknologjive të prodhimit dhe forcës së R&D. Ne jemi të pajisur me makineri të avancuara dhe kemi ngritur disa departamente për të kënaqur nevojat e ndryshme të një numri të madh klientësh. Për shembull, ne kemi departamentin tonë të shërbimit i cili mund t'u ofrojë klientëve shërbime shumë efikase pas shitjes. Anëtarët e shërbimit janë gjithmonë në gatishmëri për t'u shërbyer klientëve nga vende dhe rajone të ndryshme dhe të gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Nëse jeni duke kërkuar mundësi biznesi ose keni interes në shitjen me shumicë të karrigeve tona të ngrënies së restorantit, na kontaktoni. Yumeya Chairs është krenare që është një partner me klientët në segment. Email-i juaj ose telefonata në +86 13534726803 është i mirëpritur nga ne. Në këtë festival, Yumeya Chairs ka nisur një sërë promovimesh për . Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/restaurant-dining-chairs-wholesale-yumeya-yt2132.html
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karrige Barstool Metal Për Shitje Restoranti me Shumicë Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H1080*SH760*W460*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Karrige për restorant me shumicë - Furnizuesi cilësor i stolave ​​të bareve të restoranteve, Yumeya Chairs është i specializuar në stolat e restorantit prej metali prej druri klasik dhe të fortë, Inquire online! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H1080*SH760* W460* D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● shprehën mirënjohjen e tyre për produktin tonë Karriget e barit me kokrra të forta prej druri për restorantin me shumicë Yumeya YG7071. ●Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë prodhuar në përputhje me standardet kombëtare të cilësisë. Përveç kësaj, produktet janë testuar rreptësisht për të siguruar cilësi të lartë të produkteve përpara se të hidhen në treg. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Koncepti i menaxhimit të kompanisë: ''. Na kontaktoni për të mësuar se si mund t'ju ndihmojmë! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/metal-barstool-chairs-for-restaurant-wholesale.html
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, Karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe po tërheqin vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Ne i kemi kushtuar vëmendje prodhimit më të mirë dhe ofrimit të shërbimit më profesional. karriget e ngrënies së restorantit janë një produkt i mirë dhe i besueshëm me qëndrueshmëri të lartë dhe qëndrueshmëri afatgjatë. Mund të përdoret gjerësisht në shumë industri, duke përfshirë ndërtimin, naftën, kimikatet, mjekësinë, ushqimin, makineritë dhe instrumentet. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë të dizajnuara mirë dhe praktike. Ato kanë cilësi të mirë, mjeshtëri të mirë dhe çmim të arsyeshëm. Që nga themelimi në , Yumeya Chairs ka ndjekur gjithmonë rregullat e tregut dhe ka kujdesur për kërkesën e tregut. Ne kemi kryer vazhdimisht risi dhe kemi përmirësuar cilësinë e produktit. Ne përpiqemi të ofrojmë instrumente muzikore me cilësi të besueshme, pamje të mirë dhe lloje të shumta. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Rreturat e ngrënies. kanë një frekuencë shumë të lartë përdorimi, kështu që do të ketë kërkesa të veçanta për forcën. Duke përdorur strukturën dhe tubin e patentuar Yumeya, Yumeya Karriget e restorantit tregtarë Mund të mbajë më shumë se 500 lbs. Ndërkohë, Yumeya u premton të gjitha karrigeve komerciale të ngrënies një garanci kornizë 10-vjeçare. Aktualisht, Panda, lopa e shenjtë dhe restorante të tjera të njohura përdorin Yumeya si kryesore Furnizues i karrigeve të restorante . Karriget e ngrënies së restorantit me shumicë, kontaktoni Yumeya Furniture, e cila është prodhuesi kryesor i karrigeve të restorantit dhe karrigeve të kafenesë në Kinë. Kemi. Karriget e kafeve të plota. dhe gjithashtu ofron shërbim për karriget e ngrënies me porosi & Karriget e restorantit. Nëse jeni duke kërkuar për shitës të besueshëm për karriget e ngrënies së restorantit ose karriget e kafenesë me shumicë, Yumeya është zgjidhja perfekte. Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H800*SH470*W460*AW580*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Shfaq Detajet E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne marrim idenë e ''. Ne jemi gjithmonë këtu për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. Na kontaktoni: http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/commercial-dining-chairs-wood-grain-metal-restaurant-arm-chair.html
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karrige ngrënieje prej alumini me shumicë prej druri Yumeya YL1355 Karrigia jonë e ngrënies YL1355 Yumeya me shumicë prej alumini me grurë druri ofron performancë të lartë me një dizajn bashkëkohor. Ne kemi zgjidhje për tavolina dhe karrige kafeneje me shumicë për të gjitha nevojat tuaja. Përcaktime: ● Madhësia:H880*SH470*W470*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Karriget Yumeya ka qenë e specializuar në prodhimin për shumë vite. Parimi ynë i bashkëpunimit është që karriget e ngrënies prej alumini kanë një dizajn të thjeshtë, mjeshtëri të shkëlqyer dhe pamje tërheqëse. Mund të përdoret gjerësisht në shumë vende, duke përfshirë shtëpitë, hotelet, restorantet, qendrat tregtare dhe ndërtesat e zyrave. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs përmirësojnë shumë efikasitetin e prodhimit. Ato janë me strukturë kompakte, performancë të qëndrueshme, cilësi të besueshme, performancë me kosto të lartë dhe aplikim të gjerë. Karriget Yumeya u krijua në . Për shumë vite, ne i jemi përmbajtur gjithmonë konceptit të zhvillimit të 'mbijetuar nga cilësia, zhvillimi nga teknologjia'. Ne kemi adoptuar modelin modern të biznesit dhe metodat standarde të prodhimit, në mënyrë që të ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Me forcë të forta R&D dhe aftësitë e prodhimit, Kryetarët Jumeya tani është bërë një prodhues profesional dhe furnizues i besueshëm në industri. Të gjitha produktet tona duke përfshirë karriget e ngrënies prej alumini janë prodhuar në bazë të sistemit të rreptë të menaxhimit të cilësisë dhe standardeve ndërkombëtare. Bizneset tona të shërbimit furnizohen me ndihmën e ekipit tonë profesional të shërbimit. Klientët nga vende dhe rajone të ndryshme mund të shijojnë shërbimin më të kënaqshëm përmes rrjetit modern. Na kontaktoni për të zbuluar më shumë rreth nesh. Të interesuar për më shumë raste apo kompania jonë? Na kontaktoni! Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yl1355-yumeya-wholesale-wood-grain-aluminium-dining-chair.html
Karrigia e ngrënies prej alumini me listë të re është në shitje TANI!
Karrigia e ngrënies prej alumini me listë të re është në shitje TANI!
Karrige komerciale e ngrënies prej alumini me grurë druri Yumeya YW5654 Po kërkoni prodhues dhe furnizues të karrigeve të tavolinave dhe kafeneve? Kontaktoni Yumeya Furniture sot! Shikoni më shumë këtu për informacionin e karriges së ngrënies së krahut të ngrënies nga alumini me kokrra druri YW5654 Yumeya! Përcaktime: ● Madhësia: H885*SH470*W470*AW590*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Qëndrimi në ofrimin e shërbimit të hollë dhe më të mirë ndaj klientit ka qenë parimi ynë. Vizita shënon popullaritetin në rritje dhe ndikimin e industrisë së Yumeya Chairs. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe duke tërhequr vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Karriget Yumeya mund të sigurohen që klientët të kenë një përvojë të kënaqshme shërbimi pasi produktet tona kanë kaluar shumë çertifikime. E themeluar në , Yumeya Chairs krenohet që njihemi si një ofrues harduerësh me një ndalesë, me të gjitha produktet tona të disponueshme vazhdimisht për dorëzim të menjëhershëm. Yumeya Chairs paraqet konceptin e biznesit të ''. Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni përmes http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5654-yumeya-new-commercial-wood-grain-aluminium-dining-arm-chair.html
E RE NË | kolltuqe komerciale Sapo mbërriti!
E RE NË | kolltuqe komerciale Sapo mbërriti!
Karrige e krahut ngrënieje me kokrra alumini të stilit francez Yumeya YW5572 Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H960*SH470*W480*AW580*D580mm 2. COM: 0.9 jardë 3. Stack: Lartësia maksimale 5 copë Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Po kërkoni karriget më të mira të ngrënies me shumicë në kafene? Shkoni me mobiljet Yumeya! Karrigia jonë e ngrënies me cilësi të lartë YW5572 Yumeya e stilit francez Yumeya me kokrriza druri alumini mund të jetë zgjidhja juaj ideale! Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H960*SH470*W480*AW580*D580mm 2. COM: 0.9 jardë 3. Stack: Max 5pcs e lartë Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Ne kemi mbajtur qëllimin për të qenë një nga prodhuesit kryesorë. Mbi bazën e konsolidimit të tregut ndërkombëtar, Yumeya Chairs rrit më tej investimet në zhvillimin e produktit, promovimin dhe shërbimin e markës, vazhdimisht inovon dhe zgjeron në mënyrë aktive tregun ndërkombëtar! Si një markë lider në industri, Yumeya Chairs ka një reputacion të mirë të markës dhe tërheq shumë klientë të huaj. Si një ndërmarrje e standardizuar, Yumeya Chairs dallohet në tregun global të pajisjeve dhe është miratuar nga shumë institucione ndërkombëtare. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne vazhdojmë të çojmë përpara angazhimin e ''. Sapo të provoni, jemi të sigurt që do të ktheheni për më shumë! Kontrolloni përsëri shpesh! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5572-yumeya-french-style-aluminium-wood-grain-dining-arm-chair.html
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.