Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 1
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 2
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 3
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 4
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 5
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 6
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 7
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 1
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 2
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 3
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 4
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 5
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 6
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 7

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya

hetim

Kompletet e ngrënies në stil kafeje Yumeya Chair janë bërë nga materiale moderne, miqësore me mjedisin, disa prej të cilave janë të riciklueshme. Kjo do të thotë që klientët tanë do të kenë qetësinë e mendjes për të ditur se po kontribuojnë në një shoqëri më të gjelbër duke përdorur këto produkte. Për më tepër, kompletet e ngrënies në stil kafeje Yumeya Chair janë të disponueshme me një garanci të përjetshme dhe ne garantojmë kënaqësinë tuaj me cilësinë tonë.

me grupet tona të ngrënies, familja juaj mund të shijojë një vakt të mirë në shtëpi.

Avantazhe të kompanisë


· Kompletet e ngrënies në stilin e kafenesë Yumeya Chairs janë testuar për sa i përket aspekteve të mëposhtme. Ato mbulojnë sigurinë e pjesëve dhe komponentëve, sigurinë e të gjithë makinës, sigurinë e funksionimit dhe sigurinë mjedisore.


· Produkti mund t'i rezistojë temperaturave jashtëzakonisht të larta. Materialet e drurit të përdorura nuk deformohen lehtë kur u nënshtrohen kushteve ekstreme.


· Produkti është i domosdoshëm në botën e sotme me ritme të shpejta dhe të ngarkuara. Kjo patjetër do të ndihmojë në përmirësimin e efikasitetit të përgjithshëm të prodhimit.


Karriget e ngrënies Yumeya seria 1341 përfshin karrige anësore, karrige krahu dhe stol bar.  Bazuar në përvojën shumëvjeçare të tregtisë ndërkombëtare, Yumeya e kupton thellësisht veçorinë e tregtisë ndërkombëtare. Mënyra kryesore për të siguruar klientët për cilësinë do të jetë pika kryesore përpara bashkëpunimit.  Të gjitha karriget Yumeya do t'i nënshtrohen të paktën 4 departamenteve, më shumë se 10 herë QC përpara se të paketohen.

--- Departamenti i harduerit: Këtu kërkohen të paktën 4 QC në këtë departament, 'lëndë e parë', 'QC pas përkuljes', 'Kontroll QC pas saldimit', 'inspektim kampion i kornizave të përfunduara'. Vetëm procesi, struktura dhe madhësia e kornizës janë të sakta, dhe sipërfaqja e kornizës është e lëmuar pa gjemba metalike, është një produkt i kualifikuar.

---Departamenti i kokrrave të drurit: Dallimi i ngjyrës në të njëjtën grumbull shkaktohet nga shumë faktorë. Për të shmangur këtë problem, duhet të kryejmë inspektimin e cilësisë të paktën 3 herë në këtë lidhje për të siguruar qëndrueshmërinë e ngjyrës.

---Departamenti i tapicerive: Detajet janë pika kyçe për të përjetuar cilësi të lartë. Prandaj, ne nuk mund të pushojmë në lidhjen e tapiceri. Pas më shumë se 3 herë QC, jastëku ynë është i lëmuar dhe i mbushur, dhe shkuma është e rehatshme dhe me rikthim të lartë.

- Departamenti i paketës: Në këtë hap, ne do të kontrollojmë të gjithë parametrat sipas porosisë së klientit, duke përfshirë madhësinë, trajtimin e sipërfaqes, pëlhurat, aksesorët, etj, për t'u siguruar që është karrigia e duhur që porosit klienti.  Në të njëjtën kohë, ne do të kontrollojmë nëse sipërfaqja e karriges është e gërvishtur dhe pastrohet një nga një. Vetëm kur 100% e mallrave të kalojnë inspektimin e marrjes së mostrave, kjo grumbull mallrash të mëdha do të paketohet. Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 8

E bërë nga alumini 2,0 mm, YW5634 kalon testin e forcës së ANS/BIFMA X5.4-2012 dhe EN 16139:2013/AC:2013 niveli 2. Yumeya ju premton 10 vjet garanci kornizë, e cila mund t'ju çlirojë nga shqetësimi për shitjen pas shërbimit. Dizajni unik i shpinës, si p.sh. kavanozi me ekran të hapur, e bëri karrigen të ndryshme nga karrigia normale e ngrënies, gjë që mund të përmirësojë në mënyrë efektive notën e vendit.   Dizajni i krahut mund të sigurojë një vend të sigurt për duart, dhe gjithashtu të sigurojë mbështetje të caktuar, veçanërisht për të moshuarit. W Me trajtimin e drurit metalik Yumeya, karrigia mund t'i ndihmojë njerëzit të kenë një pamje dhe prekje prej druri në një kornizë metalike. Ndërkohë, karrigia e kafesë mund të grumbullojë 5 copë të larta, që kursen 50-70% koston e transferimit dhe ruajtjes.   Të gjithë këta faktorë e bënë karrigen një zgjedhje të re për Morden Cafe, Shtëpi të Pleqve, Hotel, Dasma & Përdorimi i ngjarjeve.

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 9
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 10
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 11

Veçoria kyçe

1. Korniza me Yumeya ’S & Struktura

---10 vjet garancit

---Testi i kalimit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

--- Mund të përballojë më shumë se 500 paund  

 

2. Mbarimi i drurit metali

--- Merrni pamjen e drurit dhe prekni fundin e kokrrizave të drurit.

--- Opsion i ndryshëm i ngjyrës së kokrrave të drurit

 

Detaje të Prodhimit

Në filozofinë e Yumeya Furniture, ne mendojmë se produktet me cilësi të lartë duhet të përfshijnë 5 aspekte, 'Siguria', 'Rehatshme', 'Standard', 'Detaje të shkëlqyera' dhe 'Paketë me vlerë'.

1. Siguria: Siguria përfshin dy pjesë, sigurinë e forcës dhe sigurinë e detajeve.

--- Siguria e forcës: me tub dhe strukturë model, mund të përballojë më shumë se 500 paund

---Siguria e detajeve: lyer mirë, e lëmuar, pa gjemba metalike dhe nuk do të gërvisht dorën e përdoruesit

2. Rehat.:  Dizajni i gjithë karriges ndjek ergonominë.  

---101 gradë, shkalla më e mirë për shpinën dhe ndenjësen, duke i dhënë përdoruesit pozicionin më të rehatshëm të ulur.

---170 gradë, radian i përsosur i shpinës, përshtatet në mënyrë të përkryer me radianin e pasmë të përdoruesit.

---3-5 gradë, pjerrësia e përshtatshme e sipërfaqes së sediljes, mbështetja efektive e shtyllës kurrizore lumbare të përdoruesit.

3. Standart:   Nuk është e vështirë të bësh një karrige të mirë. Por për qëllim pjesa më e madhe, vetëm kur të gjitha karriget në një standard  'Të njëjtë madhësia ’ E njëjta shiko. ’, Mund të jetë cilësi e lartë. Mobiljet Yumeya përdorin makina prerëse të importuara nga Japonia, robotë saldimi, makina tapiceri automobilistike, etj. Për të reduktuar gabimin njerëzor. Dallimi i madhësisë së të gjitha karrigeve Yumeya është kontrolli brenda 3 mm.

4.   Detaje të Shkëlqyera:   Detajet që mund të preken janë perfekte, që është një produkt me cilësi të lartë.

---Lidhje saldimi e lëmuar, asnjë shenjë saldimi nuk mund të shihet fare.

--- Bashkëpunuar me Tigr TM   Pallto pluhur, markë e famshme botërore e palltove pluhur, 3 herë më rezistente ndaj konsumit, gërvishtjet e përditshme në asnjë mënyrë.

---65 m 3 /kg Shkumë myku pa talk, elasticitet i lartë dhe jetëgjatësi e gjatë, përdorimi 5 vjet nuk do të dalë jashtë formës.

---Martindale e të gjitha pëlhurave standarde Yumeya është më shumë se 30,000 rubla, rezistente ndaj konsumit dhe e lehtë për t'u pastruar, e përshtatshme për përdorim komercial.

---Tapiceri perfekte, linja e jastëkut është e lëmuar dhe e drejtë.

5.   Paketa e vlerave:   Ka dy gjëra për paketën e vlerës, efekti i mbrojtjes dhe kursimi i hapësirës.   Pa sakrifikuar komoditetin, dizajnerët inxhinierikë të Yumeya përpiqen të bëjnë më të mirën për të përmirësuar sasinë e ngarkimit për të realizuar performancën me koston më të lartë të produkteve.   Ndërkohë, të gjitha paketat i nënshtrohen testit të simulimit të transportit për t'u siguruar që karrigia është në mbrojtje të mirë.

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 12
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 13
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 14

 

Si duket në Dining (Kafene / Hotel / Senior Living)?

Meqenëse karrigia prej druri metalik Yumeya është kompakte dhe jo poroze, ajo nuk do të prodhojë baktere dhe viruse. Çmimi është vetëm 20% - 30% e   karrige prej druri të ngurtë, por forca e saj është më e madhe se karrigia prej druri të ngurtë. Ndërkohë, është i grumbullueshëm dhe i lehtë, që mund të r zvogëloni vështirësinë dhe koston e funksionimit me lazer . Me 10 vite garanci kornizë, ka 0   Kostoja dhe mirëmbajtje   Shqetëso pa pas shitjeve. Të gjitha këto faktorë bëjnë. orientoni që cikli i kthimit të investimit të jetë real. Pra, tani gjithnjë e më shumë vende komerciale, si Hoteli, Kafeneja, Klupi, Shtëpia e Pleqve, Senior Living e kështu me radhë, zgjidhni karriget me kokrra prej druri metalik Yumeya në vend të karriges prej druri të ngurtë.

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 15
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 16
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 17

 

Ngjyra

Yumeya ofron një shumëllojshmëri trajtimesh sipërfaqësore, duke përfshirë kokrrizën e drurit metalik, shtresën pluhur, shtresën pluhur Dou dhe më shumë se 20 ngjyra. Ju mund të zgjidhni trajtimin e duhur të sipërfaqes sipas stilit të dekorimit dhe buxhetit tuaj, ose mund të konsultoheni me konsulentin tuaj profesional për këshilla.

Drithi
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 18

A01 Walnut

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 19

A02 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 20

A03 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 21

A05BeechName

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 22

A07 Cherry

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 23

A09 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 24

A30Oak

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 25

A50 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 26

A51 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 27

A52 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 28

A53 Walnuti

Plumbën e bushtë
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 29

PC01

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 30

PC05

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 31

PC06

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 32

PC21

 

Dou TM
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 33

SP8011

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 34

SP8021

 

Plumbi i ushqimit të jashtëm
Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 35

M-OD-PC-001

Komplete ngrënieje në stilin e kafesë së karrigeve cilësore Yumeya 36

M-OD-PC-004

 


Veçoritë e kompanisë


· Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. është vlerësuar shumë herë nga bashkëmoshatarët. Ne jemi një ekspert me vite përvojë në zhvillimin dhe prodhimin e kompleteve të ngrënies në stil kafeneje.


· Aftësitë e forta teknike kanë përmirësuar ndjeshëm performancën e grupeve të ngrënies në stil kafeneje.


· Ne e pranojmë se përgjegjësia e qytetarisë së korporatës shtrihet tek ata që arrijmë dhe me të cilët bashkëpunojmë. Ne punojmë me zell përmes punës së bashkëpunëtorëve tanë, klientëve të ofruesve, partnerëve prodhues dhe furnitorëve.


Detaje të Prodhimit


Ne nuk kemi frikë që klientët t'i kushtojnë vëmendje detajeve të grupeve tona të ngrënies në stilin e kafenesë.Zbatimi i produktit


Kompletet e ngrënies në stil kafeje mund të aplikohen në industri, fusha dhe skena të ndryshme.


Yumeya Chairs këmbëngul që t'u ofrojë klientëve zgjidhje të arsyeshme sipas nevojave të tyre aktuale.Krahasimi i produktit


Krahasuar me produkte të ngjashme, konkurrenca kryesore e grupeve tona të ngrënies në stilin e kafenesë reflektohet kryesisht në aspektet e mëposhtme.Avantazhe të ndërmarrjes


Yumeya Chairs ka një grup të personelit me përvojë të menaxhimit, teknikëve dhe personelit të përpunimit. Kjo ndërton një bazë të qëndrueshme për zhvillim dhe rritje të vazhdueshme.


Karriget Yumeya mban gjithmonë parasysh parimin e shërbimit të 'nevojat e klientit nuk mund të shpërfillen'. Ne zhvillojmë shkëmbime dhe komunikim të sinqertë me klientët dhe u ofrojmë atyre shërbime gjithëpërfshirëse në përputhje me kërkesat e tyre aktuale.


Ne jemi të vendosur t'u ofrojmë konsumatorëve produkte të cilësisë më të lartë. Për më tepër, ne përpiqemi ta ndërtojmë kompaninë në ndërmarrjen më konkurruese në vend dhe të realizojmë qëllimin strategjik të 'përballjes me vendin dhe daljes në botë'.


Yumeya Chairs u krijua zyrtarisht në Me kalimin e viteve, ne gëzojmë një reputacion të mirë në industri në varësi të teknologjisë profesionale, produkteve cilësore dhe shërbimeve të mira.


Karriget Yumeya transformuan mënyrën tradicionale të shitjeve dhe iu bashkuan tregtisë elektronike. Ne kombinuam kanale online dhe offline për të zgjeruar tregun dhe për të ndërtuar një rrjet më të plotë shitjesh.


A mund t'i përdor këto karrige për restorantin tim?

Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
ju mund të dëshironi
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.