Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 1
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 2
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 3
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 4
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 5
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 6
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 7
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 8
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 9
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 10
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 11
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 12
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 13
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 14
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 15
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 1
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 2
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 3
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 4
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 5
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 6
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 7
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 8
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 9
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 10
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 11
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 12
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 13
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 14
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 15

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya

hetim

Duke e çuar karrigen e zyrës në një nivel krejtësisht të ri. Marka e karrigeve Yumeya është e përkushtuar për të ofruar ulëse komerciale inovative dhe ergonomike në kafene. Karriget tona janë bërë nga materiale të cilësisë së lartë dhe mund të personalizohen pothuajse në çdo mënyrë që mund të imagjinohet. Ato ofrojnë një gamë të gjerë karakteristikash shumë funksionale që i bëjnë karriget tona të shkëlqyera për mjedise të shitjes me pakicë, përdorim institucional, ofrues të kujdesit shëndetësor ose çdo mjedis tjetër profesional ose arsimor.

Ofron ulëse komerciale kafeneje yumeya kompani e markës.

Karriget e ngrënies Yumeya seria 1530 përfshin karrige anësore, karrige krahu dhe stol bar. Bazuar në përvojën shumëvjeçare të tregtisë ndërkombëtare, Yumeya e kupton thellësisht veçorinë e tregtisë ndërkombëtare. Mënyra kryesore për të siguruar klientët për cilësinë do të jetë pika kryesore përpara bashkëpunimit. Të gjitha karriget Yumeya do t'i nënshtrohen të paktën 4 departamenteve, më shumë se 10 herë QC përpara se të paketohen.

--- Departamenti i harduerit: Këtu kërkohen të paktën 4 QC në këtë departament, 'lëndë e parë', 'QC pas përkuljes', 'Kontroll QC pas saldimit', 'inspektim kampion i kornizave të përfunduara'. Vetëm procesi, struktura dhe madhësia e kornizës janë të sakta, dhe sipërfaqja e kornizës është e lëmuar pa gjemba metalike, është një produkt i kualifikuar.

---Departamenti i kokrrave të drurit: Dallimi i ngjyrës në të njëjtën grumbull shkaktohet nga shumë faktorë. Për të shmangur këtë problem, duhet të kryejmë inspektimin e cilësisë të paktën 3 herë në këtë lidhje për të siguruar qëndrueshmërinë e ngjyrës.

---Departamenti i tapicerive: Detajet janë pika kyçe për të përjetuar cilësi të lartë. Prandaj, ne nuk mund të pushojmë në lidhjen e tapiceri. Pas më shumë se 3 herë QC, jastëku ynë është i lëmuar dhe i mbushur, dhe shkuma është e rehatshme dhe me rikthim të lartë.

- Departamenti i paketës: Në këtë hap, ne do të kontrollojmë të gjithë parametrat sipas porosisë së klientit, duke përfshirë madhësinë, trajtimin e sipërfaqes, pëlhurat, aksesorët, etj, për t'u siguruar që është karrigia e duhur që porosit klienti. Në të njëjtën kohë, ne do të kontrollojmë nëse sipërfaqja e karriges është e gërvishtur dhe pastrohet një nga një. Vetëm kur 100% e mallrave të kalojnë inspektimin e marrjes së mostrave, kjo grumbull mallrash të mëdha do të paketohet. Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 16

E bërë nga alumini 2,0 mm, YG7176 kalon testin e forcës së ANS/BIFMA X5.4-2012 dhe EN 16139:2013/AC:2013 niveli 2. Yumeya ju premton 10 vjet garanci kornizë, e cila mund t'ju çlirojë nga shqetësimi për shitjen pas shërbimit. Dizajni unik i shpinës, si p.sh. kavanozi me ekran të hapur, e bëri karrigen të ndryshme nga karrigia normale e ngrënies, gjë që mund të përmirësojë në mënyrë efektive notën e vendit.   W Me trajtimin e drurit metalik Yumeya, karrigia mund t'i ndihmojë njerëzit të kenë një pamje dhe prekje prej druri në një kornizë metalike.   I mbuluar me një mbrojtës çelik inox, mund të ndikojë në dëmtim të avionit.   Së bashku me karrigen anësore dhe kolltukun në të njëjtën seri, stoli i barit   është një suplement produkt idesh për   Morden.   Kafene, Shtëpi pleqsh, Hotel, Dasma & Përdorimi i ngjarjeve.

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 17
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 18
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 19

Veçoria kyçe

1. Kornizë alumini me tub modeli Yumeya & Struktura

---10 vjet garancit

---Testi i kalimit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

--- Mund të përballojë më shumë se 500 paund  

 

2. Mbarimi i drurit metali

--- Merrni pamjen e drurit dhe prekni fundin e kokrrizave të drurit.

--- Opsion i ndryshëm i ngjyrës së kokrrave të drurit

 

Detaje të Prodhimit

Në filozofinë e Yumeya Furniture, ne mendojmë se produktet me cilësi të lartë duhet të përfshijnë 5 aspekte, 'Siguria', 'Rehatshme', 'Standard', 'Detaje të shkëlqyera' dhe 'Paketë me vlerë'.

1. Siguria: Siguria përfshin dy pjesë, sigurinë e forcës dhe sigurinë e detajeve.

--- Siguria e forcës: me tub dhe strukturë model, mund të përballojë më shumë se 500 paund

---Siguria e detajeve: lyer mirë, e lëmuar, pa gjemba metalike dhe nuk do të gërvisht dorën e përdoruesit

2. Rehat.:  Dizajni i gjithë karriges ndjek ergonominë.  

---101 gradë, shkalla më e mirë për shpinën dhe ndenjësen, duke i dhënë përdoruesit pozicionin më të rehatshëm të ulur.

---170 gradë, radian i përsosur i shpinës, përshtatet në mënyrë të përkryer me radianin e pasmë të përdoruesit.

---3-5 gradë, pjerrësia e përshtatshme e sipërfaqes së sediljes, mbështetja efektive e shtyllës kurrizore lumbare të përdoruesit.

3. Standart:   Nuk është e vështirë të bësh një karrige të mirë. Por për qëllim pjesa më e madhe, vetëm kur të gjitha karriget në një standard  'e njëjta madhësi' 'e njëjta pamje', mund të jetë me cilësi të lartë. Mobiljet Yumeya përdorin makina prerëse të importuara nga Japonia, robotë saldimi, makina tapiceri automobilistike, etj. Për të reduktuar gabimin njerëzor. Dallimi i madhësisë së të gjitha karrigeve Yumeya është kontrolli brenda 3 mm.

4.   Detaje të Shkëlqyera:   Detajet që mund të preken janë perfekte, që është një produkt me cilësi të lartë.

---Lidhje saldimi e lëmuar, asnjë shenjë saldimi nuk mund të shihet fare.

--- Bashkëpunuar me Tigr TM   Pallto pluhur, markë e famshme botërore e palltove pluhur, 3 herë më rezistente ndaj konsumit, gërvishtjet e përditshme në asnjë mënyrë.

---65 m 3 /kg Shkumë myku pa talk, elasticitet i lartë dhe jetëgjatësi e gjatë, përdorimi 5 vjet nuk do të dalë jashtë formës.

---Martindale e të gjitha pëlhurave standarde Yumeya është më shumë se 30,000 rubla, rezistente ndaj konsumit dhe e lehtë për t'u pastruar, e përshtatshme për përdorim komercial.

---Tapiceri perfekte, linja e jastëkut është e lëmuar dhe e drejtë.

5.   Paketa e vlerave:   Ka dy gjëra për paketën e vlerës, efekti i mbrojtjes dhe kursimi i hapësirës.   Pa sakrifikuar komoditetin, dizajnerët inxhinierikë të Yumeya përpiqen të bëjnë më të mirën për të përmirësuar sasinë e ngarkimit për të realizuar performancën me koston më të lartë të produkteve.   Ndërkohë, të gjitha paketat i nënshtrohen testit të simulimit të transportit për t'u siguruar që karrigia është në mbrojtje të mirë.

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 20
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 21
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 22

 

Si duket në Dining (Kafene / Hotel / Senior Living)?

Meqenëse karrigia prej druri metalik Yumeya është kompakte dhe jo poroze, ajo nuk do të prodhojë baktere dhe viruse. Çmimi është vetëm 20% - 30% e   karrige prej druri të ngurtë, por forca e saj është më e madhe se karrigia prej druri të ngurtë. Ndërkohë, është i grumbullueshëm dhe i lehtë, që mund të r zvogëloni vështirësinë dhe koston e funksionimit me lazer . Me 10 vite garanci kornizë, ka 0   Kostoja dhe mirëmbajtje   Shqetëso pa pas shitjeve. Të gjitha këto faktorë bëjnë. orientoni që cikli i kthimit të investimit të jetë real. Pra, tani gjithnjë e më shumë vende komerciale, si Hoteli, Kafeneja, Klupi, Shtëpia e Pleqve, Senior Living e kështu me radhë, zgjidhni karriget me kokrra prej druri metalik Yumeya në vend të karriges prej druri të ngurtë.

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 23
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 24
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 25

 

Ngjyra

Yumeya ofron një shumëllojshmëri trajtimesh sipërfaqësore, duke përfshirë kokrrizën e drurit metalik, shtresën pluhur, shtresën pluhur Dou dhe më shumë se 20 ngjyra. Ju mund të zgjidhni trajtimin e duhur të sipërfaqes sipas stilit të dekorimit dhe buxhetit tuaj, ose mund të konsultoheni me konsulentin tuaj profesional për këshilla.

Drithi
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 26

A01 Walnut

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 27

A02 Walnuti

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 28

A03 Walnuti

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 29

A05BeechName

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 30

A07 Cherry

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 31

A09 Walnuti

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 32

A30Oak

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 33

A50 Walnuti

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 34

A51 Walnuti

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 35

A52 Walnuti

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 36

A53 Walnuti

Plumbën e bushtë
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 37

PC01

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 38

PC05

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 39

PC06

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 40

PC21

 

Dou TM
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 41

SP8011

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 42

SP8021

 

Plumbi i ushqimit të jashtëm
Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 43

M-OD-PC-001

Kompania e markës së karrigeve të ndenjëseve komerciale në kafene Yumeya 44

M-OD-PC-004

 


Avantazhe të kompanisë


· Ulëset komerciale të kafeneve Yumeya Chairs janë bërë nga pëlhurat më të forta dhe të cilësisë më të lartë. Ky lloj materiali siguron që do të zgjasë dhe do t'i rezistojë ashpërsisë së përdorimit të rëndë në ambiente të jashtme.


· Produkti ka përshtatshmëri të mirë mjedisore. Nuk ndikohet lehtë nga dridhja, goditja, përplasja, nxjerrja, rënia dhe temperatura.


· Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. ka qenë e angazhuar për eksplorimin dhe zhvillimin e ndenjëseve komerciale të kafeneve.


Veçoritë e kompanisë


· Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. është një ndërmarrje shtytëse në shkallë të gjerë e specializuar në prodhimin e ndenjëseve komerciale për kafene.


· Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. respekton aftësitë, të orientuar drejt njerëzve dhe bashkon një grup me përvojë menaxhimi dhe aftësi teknike.


· Duke ruajtur zhvillimin e biznesit, ne i japim përparësi qëndrueshmërisë mjedisore. Tani e tutje, ne do të reduktojmë me vetëdije mbetjet dhe do të ruajmë burimet e energjisë.


Zbatimi i produktit


Ulëset e kafeneve komerciale të prodhuara nga Yumeya Chairs janë shumë të njohura në treg dhe përdoren gjerësisht në industri.


Të udhëhequr nga nevojat aktuale të klientëve, Yumeya Chairs ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse, perfekte dhe cilësore bazuar në përfitimet e klientëve.


A mund t'i përdor karriget për shtëpinë time?

Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
ju mund të dëshironi
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.