Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 1
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 2
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 3
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 4
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 5
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 6
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 7
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 8
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 9
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 10
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 11
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 12
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 13
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 14
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 1
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 2
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 3
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 4
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 5
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 6
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 7
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 8
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 9
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 10
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 11
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 12
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 13
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 14

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike

hetim

Karrigia Yumeya është një mobilje klasike, me një dizajn që ka mbetur i pandryshuar për më shumë se 40 vjet. Kjo është një karrige që do të funksionojë në çdo kontekst, nga restoranti më formal deri te kafeneja apo eventi më i relaksuar i kateringut.

Komoditeti, stili dhe çmimi i bëjnë këto karrige shtesën perfekte për çdo restorant.

Karriget e ngrënies Yumeya seria 1159 përfshin karrige anësore, karrige krahu dhe stol bar. Bazuar në përvojën shumëvjeçare të tregtisë ndërkombëtare, Yumeya e kupton thellësisht veçorinë e tregtisë ndërkombëtare. Mënyra kryesore për të siguruar klientët për cilësinë do të jetë pika kryesore përpara bashkëpunimit. Të gjitha karriget Yumeya do t'i nënshtrohen të paktën 4 departamenteve, më shumë se 10 herë QC përpara se të paketohen.

--- Departamenti i harduerit: Këtu kërkohen të paktën 4 QC në këtë departament, 'lëndë e parë', 'QC pas përkuljes', 'Kontroll QC pas saldimit', 'inspektim kampion i kornizave të përfunduara'. Vetëm procesi, struktura dhe madhësia e kornizës janë të sakta, dhe sipërfaqja e kornizës është e lëmuar pa gjemba metalike, është një produkt i kualifikuar.

---Departamenti i kokrrave të drurit: Dallimi i ngjyrës në të njëjtën grumbull shkaktohet nga shumë faktorë. Për të shmangur këtë problem, duhet të kryejmë inspektimin e cilësisë të paktën 3 herë në këtë lidhje për të siguruar qëndrueshmërinë e ngjyrës.

---Departamenti i tapicerive: Detajet janë pika kyçe për të përjetuar cilësi të lartë. Prandaj, ne nuk mund të pushojmë në lidhjen e tapiceri. Pas më shumë se 3 herë QC, jastëku ynë është i lëmuar dhe i mbushur, dhe shkuma është e rehatshme dhe me rikthim të lartë.

- Departamenti i paketës: Në këtë hap, ne do të kontrollojmë të gjithë parametrat sipas porosisë së klientit, duke përfshirë madhësinë, trajtimin e sipërfaqes, pëlhurat, aksesorët, etj, për t'u siguruar që është karrigia e duhur që porosit klienti. Në të njëjtën kohë, ne do të kontrollojmë nëse sipërfaqja e karriges është e gërvishtur dhe pastrohet një nga një. Vetëm kur 100% e mallrave të kalojnë inspektimin e marrjes së mostrave, kjo grumbull mallrash të mëdha do të paketohet. Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 15

E bërë nga alumini 2,0 mm, YG7189 kalon testin e forcës së ANS/BIFMA X5.4-2012 dhe EN 16139:2013/AC:2013 niveli 2. Yumeya ju premton 10 vjet garanci kornizë, e cila mund t'ju çlirojë nga shqetësimi për shitjen pas shërbimit. Dizajni unik i shpinës, si p.sh. kavanozi me ekran të hapur, e bëri karrigen të ndryshme nga karrigia normale e ngrënies, gjë që mund të përmirësojë në mënyrë efektive notën e vendit.   W Me trajtimin e drurit metalik Yumeya, karrigia mund t'i ndihmojë njerëzit të kenë një pamje dhe prekje prej druri në një kornizë metalike.   I mbuluar me një mbrojtës çelik inox, mund të ndikojë në dëmtim të avionit.   Së bashku me karrigen anësore dhe kolltukun në të njëjtën seri, stoli i barit   është një suplement produkt idesh për   Morden.   Kafene, Shtëpi pleqsh, Hotel, Dasma & Përdorimi i ngjarjeve.

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 16
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 17
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 18

Veçoria kyçe

1. Kornizë alumini me tub modeli Yumeya & Struktura

---10 vjet garancit

---Testi i kalimit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

--- Mund të përballojë më shumë se 500 paund  


2. Mbarimi i drurit metali

--- Merrni pamjen e drurit dhe prekni fundin e kokrrizave të drurit.

--- Opsion i ndryshëm i ngjyrës së kokrrave të drurit


Detaje të Prodhimit

Në filozofinë e Yumeya Furniture, ne mendojmë se produktet me cilësi të lartë duhet të përfshijnë 5 aspekte, 'Siguria', 'Rehatshme', 'Standard', 'Detaje të shkëlqyera' dhe 'Paketë me vlerë'.

1. Siguria: Siguria përfshin dy pjesë, sigurinë e forcës dhe sigurinë e detajeve.

--- Siguria e forcës: me tub dhe strukturë model, mund të përballojë më shumë se 500 paund

---Siguria e detajeve: lyer mirë, e lëmuar, pa gjemba metalike dhe nuk do të gërvisht dorën e përdoruesit

2. Rehat.:  Dizajni i gjithë karriges ndjek ergonominë.  

---101 gradë, shkalla më e mirë për shpinën dhe ndenjësen, duke i dhënë përdoruesit pozicionin më të rehatshëm të ulur.

---170 gradë, radian i përsosur i shpinës, përshtatet në mënyrë të përkryer me radianin e pasmë të përdoruesit.

---3-5 gradë, pjerrësia e përshtatshme e sipërfaqes së sediljes, mbështetja efektive e shtyllës kurrizore lumbare të përdoruesit.

3. Standart:   Nuk është e vështirë të bësh një karrige të mirë. Por për qëllim pjesa më e madhe, vetëm kur të gjitha karriget në një standard  'e njëjta madhësi' 'e njëjta pamje', mund të jetë me cilësi të lartë. Mobiljet Yumeya përdorin makina prerëse të importuara nga Japonia, robotë saldimi, makina tapiceri automobilistike, etj. Për të reduktuar gabimin njerëzor. Dallimi i madhësisë së të gjitha karrigeve Yumeya është kontrolli brenda 3 mm.

4.   Detaje të Shkëlqyera:   Detajet që mund të preken janë perfekte, që është një produkt me cilësi të lartë.

---Lidhje saldimi e lëmuar, asnjë shenjë saldimi nuk mund të shihet fare.

--- Bashkëpunuar me Tigr TM   Pallto pluhur, markë e famshme botërore e palltove pluhur, 3 herë më rezistente ndaj konsumit, gërvishtjet e përditshme në asnjë mënyrë.

---65 m 3 /kg Shkumë myku pa talk, elasticitet i lartë dhe jetëgjatësi e gjatë, përdorimi 5 vjet nuk do të dalë jashtë formës.

---Martindale e të gjitha pëlhurave standarde Yumeya është më shumë se 30,000 rubla, rezistente ndaj konsumit dhe e lehtë për t'u pastruar, e përshtatshme për përdorim komercial.

---Tapiceri perfekte, linja e jastëkut është e lëmuar dhe e drejtë.

5.   Paketa e vlerave:   Ka dy gjëra për paketën e vlerës, efekti i mbrojtjes dhe kursimi i hapësirës.   Pa sakrifikuar komoditetin, dizajnerët inxhinierikë të Yumeya përpiqen të bëjnë më të mirën për të përmirësuar sasinë e ngarkimit për të realizuar performancën me koston më të lartë të produkteve.   Ndërkohë, të gjitha paketat i nënshtrohen testit të simulimit të transportit për t'u siguruar që karrigia është në mbrojtje të mirë.

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 19
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 20
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 21


Si duket në Dining (Kafene / Hotel / Senior Living)?

Meqenëse karrigia prej druri metalik Yumeya është kompakte dhe jo poroze, ajo nuk do të prodhojë baktere dhe viruse. Çmimi është vetëm 20% - 30% e   karrige prej druri të ngurtë, por forca e saj është më e madhe se karrigia prej druri të ngurtë. Ndërkohë, është i grumbullueshëm dhe i lehtë, që mund të r zvogëloni vështirësinë dhe koston e funksionimit me lazer . Me 10 vite garanci kornizë, ka 0   Kostoja dhe mirëmbajtje   Shqetëso pa pas shitjeve. Të gjitha këto faktorë bëjnë. orientoni që cikli i kthimit të investimit të jetë real. Pra, tani gjithnjë e më shumë vende komerciale, si Hoteli, Kafeneja, Klupi, Shtëpia e Pleqve, Senior Living e kështu me radhë, zgjidhni karriget me kokrra prej druri metalik Yumeya në vend të karriges prej druri të ngurtë.

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 22
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 23
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 24


Ngjyra

Yumeya ofron një shumëllojshmëri trajtimesh sipërfaqësore, duke përfshirë kokrrizën e drurit metalik, shtresën pluhur, shtresën pluhur Dou dhe më shumë se 20 ngjyra. Ju mund të zgjidhni trajtimin e duhur të sipërfaqes sipas stilit të dekorimit dhe buxhetit tuaj, ose mund të konsultoheni me konsulentin tuaj profesional për këshilla.

Drithi
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 25

A01 Walnut

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 26

A02 Walnuti

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 27

A03 Walnuti

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 28

A05BeechName

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 29

A07 Cherry

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 30

A09 Walnuti

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 31

A30Oak

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 32

A50 Walnuti

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 33

A51 Walnuti

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 34

A52 Walnuti

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 35

A53 Walnuti

Plumbën e bushtë
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 36

PC01

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 37

PC05

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 38

PC06

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 39

PC21


Dou TM
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 40

SP8011

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 41

SP8021


Plumbi i ushqimit të jashtëm
Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 42

M-OD-PC-001

Karrige ngrënieje klasike kafene Karrige e markës Yumeya Karrige ngrënieje kafeneje klasike 43

M-OD-PC-004Avantazhe të kompanisë


· Korrigjimi i cilësisë do të kryhet kur të prodhohet karrigia klasike e ngrënies së kafenesë Yumeya Chairs. Aspektet e korrigjimit përfshijnë lidhjen e pjesëve, konfigurimin, stabilitetin strukturor dhe performancë të tjera mekanike.


· Cilësia e produktit është e garantuar sepse proceset e rrepta të kontrollit të cilësisë eliminojnë në mënyrë efektive defektet.


· Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. është bërë një model i kompanive të prodhimit të markave të industrisë së karrigeve të ngrënies në kafene klasike.


Veçoritë e kompanisë


R&D e fortë, prodhimi dhe aftësia e marketingut e bën Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. të jetë një pionier në prodhimin e karriges klasike të ngrënies në kafene në Kinë.


· Teknologjia e kompanisë sonë në prodhimin e karrigeve klasike të ngrënies së kafesë është e njohur ndërkombëtarisht.


· Ne kurrë nuk ndalemi së përmirësuari kënaqësinë e klientit. Ne gjithmonë do t'i vëmë në praktikë parimet e klientit në radhë të parë dhe cilësinë së pari.


Zbatimi i produktit


Karrigia jonë klasike e ngrënies së kafenesë përdoret gjerësisht në industri dhe fusha të shumta.


Ne mund t'u ofrojmë klientëve zgjidhjet më profesionale dhe efektive bazuar në rezultatet e hulumtimit të tregut dhe nevojat e klientëve.


Sa karrige janë në një grup?

Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
ju mund të dëshironi
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.