Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 1
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 2
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 3
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 4
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 5
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 6
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 7
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 8
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 1
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 2
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 3
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 4
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 5
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 6
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 7
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 8

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya

hetim

Ne jemi ofruesi kryesor i kompleteve të ngrënies të stilit të kafesë me cilësi të lartë. Kompletet tona të ngrënies vijnë me karrige të bukura që përshtaten si me dekorin modern ashtu edhe me atë klasik. Tabelat janë të disponueshme në lartësi të ndryshme, kështu që ju mund të zgjidhni midis 30, 42 ose 48 inç.

Cilësia dhe dizajni më i mirë me çmimet më të volitshme.

Avantazhe të kompanisë


· Yumeya Chairs arrin një cilësi të besueshme dhe korrekte të kompleteve të ngrënies në stil kafeje.


· Kompletet e ngrënies në stil kafeneje janë të pajisura me teknologjinë më të fundit precize e cila tërheq shumë klientë.


· Përdorimi i këtij produkti ndihmon në uljen e kostove operative. Me sistemin e tij të avancuar të funksionimit, ai ndihmon në uljen e kostove të punës dhe konsumit të energjisë.


Seria 1435, është produkti i parë që Yumeya bashkëpunon me projektuesin HK Mr Wang. Linjat e lëmuara dhe dizajni elegant tregojnë në masën më të madhe aromën e drurit të ngurtë të karriges metalike.  I kombinuar me teknologjinë Yumeya Metal Wood Grain, është si një karrige prej druri të ngurtë.   Karrigia prej druri metalik nuk është një karrige tradicionale metalike. Është më i vlefshëm sepse ka shumë prodhim manual. Drir metali   është një zgjatim efektiv i karriges prej druri të ngurtë në treg & Grupi i klientëve.

---Me qëndrueshmëri si karrige metalike, mund të përballojë më shumë se 500 paund, dhe me 10 vjet garanci kornizë.

---Druri duket si karrige prej druri të ngurtë, përmes teknologjisë së kokrrizave të drurit metalik, njerëzit mund të marrin pamjen dhe prekjen e drurit në një karrige metalike.

--- më lirë por me vlerë, çmimi vetëm 20-30% e karriges prej druri të ngurtë por me vlerë se karrigia tradicionale metalike pasi ka shumë prodhim manual gjatë gjithë prodhimit.

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 9

Seritë 1435 përfshijnë karrige anësore, karrige krahu, barstool dhe divan. Mund të përdoret vetëm për ngrënie,   Pritje, Lobi dhe hapësira të tjera publike. Nuk ka rëndësi kafeja, restorantet, hotelet, shtëpitë e të moshuarve ose vende të tjera tregtare mund të përdoren.   Dizajni unik e bën të gjithë karrigen të duket ndryshe dhe përmirëson notën e të gjithë vendit.   Dizajni i krahut të tapiceri mund të sigurojë një vend të sigurt për duart, dhe gjithashtu të sigurojë mbështetje të caktuar, veçanërisht për të moshuarit.   Me modelin e strukturës speciale të patentës Yumeya, Seria 1435 mund të mbajë më shumë se 500 lbs dhe Yumeya premton 10 vjet garanci kornizë   të cilat mund t'ju çlirojnë nga shqetësimi i shitjes pas shërbimit. Karrige ka përparësitë e të lirë pas shitjeve ’, '0 kosto mirëmbajtjes ’, 'Shkurrja e ciklit të kthimit të investimeve ’, 'Të zvogëluar vështirësitë e operacionit dhe kostos ’. Prandaj, është një zgjedhje ideale   për Kafene Moderne, Shtëpi të Pleqve, Hotel, Dasma & Përdorimi i ngjarjeve.

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 10
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 11
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 12

Veçoria kyçe

1. Korniza me Yumeya ’S & Struktura

---10 vjet garancit

---Testi i kalimit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

--- Mund të përballojë më shumë se 500 paund  

 

2. Mbarimi i drurit metali

--- Merrni pamjen e drurit dhe prekni fundin e kokrrizave të drurit.

--- Opsion i ndryshëm i ngjyrës së kokrrave të drurit

 

Detaje të Prodhimit

Në filozofinë e Yumeya Furniture, ne mendojmë se produktet me cilësi të lartë duhet të përfshijnë 5 aspekte, 'Siguria', 'Rehatshme', 'Standard', 'Detaje të shkëlqyera' dhe 'Paketë me vlerë'.

1. Siguria: Siguria përfshin dy pjesë, sigurinë e forcës dhe sigurinë e detajeve.

--- Siguria e forcës: me tub dhe strukturë model, mund të përballojë më shumë se 500 paund

---Siguria e detajeve: lyer mirë, e lëmuar, pa gjemba metalike dhe nuk do të gërvisht dorën e përdoruesit

2. Rehat.:  Dizajni i gjithë karriges ndjek ergonominë.  

---101 gradë, shkalla më e mirë për shpinën dhe ndenjësen, duke i dhënë përdoruesit pozicionin më të rehatshëm të ulur.

---170 gradë, radian i përsosur i shpinës, përshtatet në mënyrë të përkryer me radianin e pasmë të përdoruesit.

---3-5 gradë, pjerrësia e përshtatshme e sipërfaqes së sediljes, mbështetja efektive e shtyllës kurrizore lumbare të përdoruesit.

3. Standart:   Nuk është e vështirë të bësh një karrige të mirë. Por për qëllim pjesa më e madhe, vetëm kur të gjitha karriget në një standard  'Të njëjtë madhësia ’ E njëjta shiko. ’, Mund të jetë cilësi e lartë. Mobiljet Yumeya përdorin makina prerëse të importuara nga Japonia, robotë saldimi, makina tapiceri automobilistike, etj. Për të reduktuar gabimin njerëzor. Dallimi i madhësisë së të gjitha karrigeve Yumeya është kontrolli brenda 3 mm.

4.   Detaje të Shkëlqyera:   Detajet që mund të preken janë perfekte, që është një produkt me cilësi të lartë.

---Lidhje saldimi e lëmuar, asnjë shenjë saldimi nuk mund të shihet fare.

--- Bashkëpunuar me Tigr TM   Pallto pluhur, markë e famshme botërore e palltove pluhur, 3 herë më rezistente ndaj konsumit, gërvishtjet e përditshme në asnjë mënyrë.

---65 m 3 /kg Shkumë myku pa talk, elasticitet i lartë dhe jetëgjatësi e gjatë, përdorimi 5 vjet nuk do të dalë jashtë formës.

---Martindale e të gjitha pëlhurave standarde Yumeya është më shumë se 30,000 rubla, rezistente ndaj konsumit dhe e lehtë për t'u pastruar, e përshtatshme për përdorim komercial.

---Tapiceri perfekte, linja e jastëkut është e lëmuar dhe e drejtë.

5.   Paketa e vlerave:   Ka dy gjëra për paketën e vlerës, efekti i mbrojtjes dhe kursimi i hapësirës.   Pa sakrifikuar komoditetin, dizajnerët inxhinierikë të Yumeya përpiqen të bëjnë më të mirën për të përmirësuar sasinë e ngarkimit për të realizuar performancën me koston më të lartë të produkteve.   Ndërkohë, të gjitha paketat i nënshtrohen testit të simulimit të transportit për t'u siguruar që karrigia është në mbrojtje të mirë.

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 13
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 14
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 15

 

Si duket në Dining (Kafene / Hotel / Senior Living)?

Meqenëse karrigia prej druri metalik Yumeya është kompakte dhe jo poroze, ajo nuk do të prodhojë baktere dhe viruse. Çmimi është vetëm 20% - 30% e   karrige prej druri të ngurtë, por forca e saj është më e madhe se karrigia prej druri të ngurtë. Ndërkohë, është i grumbullueshëm dhe i lehtë, që mund të r zvogëloni vështirësinë dhe koston e funksionimit me lazer . Me 10 vite garanci kornizë, ka 0   Kostoja dhe mirëmbajtje   Shqetëso pa pas shitjeve. Të gjitha këto faktorë bëjnë. orientoni që cikli i kthimit të investimit të jetë real. Pra, tani gjithnjë e më shumë vende komerciale, si Hoteli, Kafeneja, Klupi, Shtëpia e Pleqve, Senior Living e kështu me radhë, zgjidhni karriget me kokrra prej druri metalik Yumeya në vend të karriges prej druri të ngurtë.

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 16
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 17
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 18

 

Ngjyra

Yumeya ofron një shumëllojshmëri trajtimesh sipërfaqësore, duke përfshirë kokrrizën e drurit metalik, shtresën pluhur, shtresën pluhur Dou dhe më shumë se 20 ngjyra. Ju mund të zgjidhni trajtimin e duhur të sipërfaqes sipas stilit të dekorimit dhe buxhetit tuaj, ose mund të konsultoheni me konsulentin tuaj profesional për këshilla.

Drithi
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 19

A01 Walnut

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 20

A02 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 21

A03 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 22

A05BeechName

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 23

A07 Cherry

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 24

A09 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 25

A30Oak

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 26

A50 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 27

A51 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 28

A52 Walnuti

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 29

A53 Walnuti

Plumbën e bushtë
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 30

PC01

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 31

PC05

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 32

PC06

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 33

PC21

 

Dou TM
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 34

SP8011

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 35

SP8021

 

Plumbi i ushqimit të jashtëm
Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 36

M-OD-PC-001

Komplete ngrënieje në stilin e kafenesë Blini me shumicë karrige Yumeya 37


Veçoritë e kompanisë


· Me pajisjen e nivelit të klasës së parë, aftësinë e përparuar të R&D-it, ushqimi i stilit të cafeve të lartë, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. luan një rol të madh në këtë industri.


· Ne kemi një ekip të fuqishëm shitjesh. Ata kanë krijuar marrëdhënie të qëndrueshme me klientët dhe furnitorët përmes depërtimit dhe drejtimit të tyre dhe kanë promovuar zhvillimin e kompanisë bazuar në shërbimin dhe inovacionin cilësor. Ne kemi kultivuar një ekip profesional. Ata kanë një kuptim të thellë të kërkesave të klientëve dhe kanë strukturuar sistemin e shërbimeve të kompanisë për t'iu përgjigjur atyre nevojave. Ne kemi një ekip inxhinierësh me përvojë. Njohuritë e tyre të thella të prodhimit u mundësojnë atyre të plotësojnë kërkesat unike të klientëve tanë në të gjithë botën.


· Biznesi ynë fokusohet shumë në shërbimin ndaj klientit dhe shërbimet me vlerë të shtuar. Kontrolloje!


Detaje të Prodhimit


Zgjidhni grupet e ngrënies në stilin e kafenesë Yumeya Chairs për arsyet e mëposhtme.Zbatimi i produktit


Kompletet e ngrënies në stil kafeje mund të përdoren në shumë industri dhe fusha.


Me teknologjinë e internetit, ne ofrojmë një zgjidhje me një ndalesë për zbatimin praktik dhe efektiv të problemeve të ndërlidhura që hasen në procesin e blerjes së produkteve.Krahasimi i produktit


Kompletet e ngrënies në stil kafeje të prodhuara nga Yumeya Chairs kanë cilësi më të mirë, siç tregohet më poshtë.Avantazhe të ndërmarrjes


Për të plotësuar nevojat e ndryshme të klientëve të vendas dhe të huaj, Kryetarët Jumeya ka një skuadër të shkëlqyer të talenteve të R&D dhe një ekip të prodhimit shkallë të madh.


Me një sistem shërbimi të shëndoshë, Yumeya Chairs është e përkushtuar të ofrojë sinqerisht shërbime të shkëlqyera duke përfshirë para-shitjen, në shitje dhe pas shitjes. Ne plotësojmë nevojat e përdoruesve dhe përmirësojmë përvojën e përdoruesit.


Yumeya Chairs është i përkushtuar për të ofruar produkte më cilësore dhe shërbime më gjithëpërfshirëse për konsumatorët. Ne përpiqemi të plotësojmë nevojat e klientëve dhe t'i shërbejmë shoqërisë. Dhe ne synojmë të jemi bashkëpunues dhe të bashkuar, që të arrijmë përfitime reciproke.


E themeluar zyrtarisht në Yumeya Chairs ka fituar njohje të gjerë në industri me teknologji të avancuar, produkte cilësore dhe shërbim të mirë gjatë viteve të punës së palodhur.


Yumeya Chairs ka një rrjet shitjesh që mbulon nga i gjithë vendi në Amerikë, Australi, Afrikë dhe vende të tjera.


A mund t'i përdor karriget jashtë?

Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
ju mund të dëshironi
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.