Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Prezantimi në Tavolinën e Ngrënies së Hotelit, Divan Banketi i Karriges

Hyrje në tryezën e ngrënies së hotelit, karrige divan banketi hoteli

Tavolinat dhe karriget e ngrënies së hoteleve janë divane funksionale: prodhuesit e mobiljeve të banketeve të hoteleve përgjithësisht ndahen në dy lloje, një: shtrirja është funksion manual, manuali gjithashtu mund të tundë dhe rrotullojë divanet e banketit, prodhuesit e mobiljeve për banket hoteli: funksioni elektrik shtrirës , Elektrik gjithashtu mund të tundet dhe rrotullohen. Përdorimi i një furnizimi me energji të integruar të baterisë litium mund të zgjidhë temën e kornizës së aliazhit në rul ose kordonin e energjisë me rrotullim.

Prezantimi në Tavolinën e Ngrënies së Hotelit, Divan Banketi i Karriges 1

Tavolina e ngrënies dhe karrigia e hotelit me prekje të butë me mikrofibër, performancë e mahnitshme mbrojtëse. Produktet e përzgjedhura të përfunduara me mikrofibra janë pëlhura të reja të zhvilluara. Përmban garzë të hollë dhe të hollë, të kombinuar me butësi natyrale dhe prekje ideale, e cila është e lehtë për të kënaqur mirëmbajtjen dhe kundër konsumit dhe duhet thyer. Pëlhurat e endjes janë të buta dhe të rehatshme, të mira për t'u veshur, me ngjyrë të gjatë. Pas një prove të rëndë, të gjitha pëlhurat e pambukut ose kadifeja Snowy, nuk tkurren, nuk zbehen dhe bëjnë teknikat e duhura parandaluese ndaj zjarrit, të papërshkueshëm nga uji, pluhuri dhe antistatike, si përpunimi, sensi tredimensional, shumë përmbajtje garzash, rezistenca ndaj gërryerjes. rezistenca, rezistenca ndaj rezistencës ndaj konsumit Më shumë se 100,000 herë. Lëkura është fisnike, cilësi e shkëlqyer, kujdes i butë. Zgjidh një lëkurë të mirë. Lëkura e butë dhe e lëmuar mbështet karakteristikat e tyre natyrore. Krijo një atmosferë elegante.

Prodhuesit vendas të mobiljeve të banketeve të hoteleve dhe prodhuesit e huaj të mobiljeve hoteliere shfaqen në procesin e stilistëve klasikë të mobiljeve dhe kreativitetit në procesin e ndryshimit të procesit. Dizajneri do të tregojë stilin klasik, stilin vetë-stil dhe shpirtëror modern, ekrani klasik i mobiljeve Bëhuni një tipar i rëndësishëm i stilit neo-klasik.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Mobilje për banket hoteli -si të zgjidhni tavolinën e ngrënies
Mobilje për banket hoteli -si të zgjidhni tavolinën e ngrënies
Mobilje për banket hoteli -si të zgjidhni tavolinën e ngrënies Zgjidhni sipas materialit: Për sa i përket materialit të tavolinës së mobiljeve të hotelit, shumica e tyre janë me bazë druri, teksturë e ngrohtë dhe e trashë, e cila është një zgjedhje e mirë për ata që duan të krijojnë një ndjenjë ngrohtësie dhe freskie në shtëpi. Tavolina e ngrënies prej druri gjithashtu mund të ndahet në: Dru të fortë dhe dërrasa të dendura. E para tregon strukturën natyrale dhe substancën e trashë të trungjit, shton atmosferën natyrale të shtëpisë dhe përpunon përpunimin, gdhendjen, ngjyrosjen dhe përpunimin e tjerë; dhe bordi i dendur është gjithashtu prej druri të fortë. Megjithatë, tabela përgjatë tabelës nuk mund të bëjë më efekte speciale në mënyra të tjera. Materialet e tjera përfshijnë pllaka metali, xhami, mermeri ose të bukura, të cilat kanë teksturë të ftohtë, transparente ose elegante, të cilat mund të zgjidhen sipas shijes dhe nevojave të tyre. Megjithatë, pa marrë parasysh se çfarë lloji i materialit të desktopit është, këmba e tavolinës është bërë prej druri të fortë ose tuba çeliku për të pasur një shkallë të caktuar të peshës që mbajnë ngarkesë. Zgjidhni sipas zonës së zonës së ngrënies: Nëse sipërfaqja e shtëpisë është e madhe dhe ka një restorant të pavarur, mund të zgjidhni një tavolinë ngrënieje me një ndjenjë të rëndë që të përputhet me hapësirën; nëse zona e restorantit është e kufizuar dhe numri i njerëzve të ngrënies nuk është i sigurt, ju mund të zgjidhni tavolinën e ngrënies të stilit më të zakonshëm në treg. Aktualisht, tavolinat e ngrënies zakonisht të palosshme në treg janë më të përshtatshme për përzgjedhje. Tavolina e vjetër e ngrënies mund të ndryshojë gjithashtu fytyrën e re. Sipas trendit të stilit natyral, nëse keni një tavolinë të fortë prej druri, mund ta zhvendosni në një shtëpi të re. Për sa kohë që shtroni një mbulesë tavoline me ngjyra dhe dekorim të koordinuar, nuk keni një kopje Elegante. Zgjidh sipas stilit: Madhësia e tavolinës së ngrënies, madhësia e tavolinës së ngrënies lidhet me komoditetin e hapësirës së ngrënies. Përzgjedhja e restorantit të vogël ose të mbyllur, mund të zgjidhni një tavolinë të vogël ngrënieje me gjatësi dhe gjerësi rreth 120*80 cm. Nëse keni një restorant të hapur ose gjysmë të hapur, tavolina e ngrënies me përmasa mesatare 160*80 cm mund të plotësojë nevojat e një hapësire të tillë. Essence Format e ndryshme të tavolinave të ngrënies, përveç ndryshimeve në formë dhe vizuale, lidhen edhe me hapësirën e gjerë të restorantit. Restorantet drejtkëndëshe, për shkak të vendosjes së besueshme të murit, kursejnë më shumë hapësirë, të përshtatshme për përdorim shtëpiak të ping-ve të vegjël, por forma është më e ngurtë. Këmbët dekorative me katër tavolina në formë ovale mund të përmirësohen dhe efektet vizuale të formulës formale janë përmirësuar, por ato janë aq të hapësirës sa tavolina e rrumbullakët e ngrënies. Zgjidh sipas stilit: Tavolina e ngrënies duhet të zgjidhet në përputhje me stilin e dekorimit të dhomës. Tavolina e ngrënies duhet të jetë në përputhje me stilin e përgjithshëm të dhomës së ndenjes. Nëse dhoma është dekorim luksoz, tavolina e ngrënies duhet të zgjedhë stilin përkatës, siç është stili klasik stil evropian; Merrni parasysh blerjen e një stili të thjeshtë dhe bujar në tavolinën e xhamit. Kërkimi popullor: karrige banketi, prodhues mobiljesh për banket, karrige banketi hoteli, karrige banketi në Guangdong
Mobilje për Banquet Hotel -Dizajn shpirtëror mbi Përshtatjen e Përshtatjes së Mobiljeve të Hotelit
Mobilje për Banquet Hotel -Dizajn shpirtëror mbi Përshtatjen e Përshtatjes së Mobiljeve të Hotelit
Mobilje për banket hoteli - dizajn shpirtëror mbi personalizimin e personalizimit të mobiljeve të hotelit Kur mobiljet e banketit të hotelit personalizohen, nuk është e mundur të merret parasysh dizajni i materialit në nivelin material. Shprehja e nënkuptimit të nivelit të paprekshëm është gjithashtu një nga veçoritë unike të mobiljeve të çdo hoteli. Në bazë të përqendrimit në formë dhe funksion, personalizimi i mobiljeve të hotelit duhet të marrë parasysh edhe dizajnin shpirtëror, dhe në thelb ndikohet nga faktorët e mëposhtëm. 1. Natyra tradicionale e materialeve, marrëdhënia midis funksionit dhe formës, karakteristikat, karakteristikat e mbrojtjes së mjedisit, etj. Të gjithë kanë atribute semantike. Për shembull,; klasike; Shprehja semantike padyshim mund të arrihet nga druri i fortë në vend të qelqit, plastikës dhe madje edhe shumica e metaleve, të cilat janë më të përshtatshme për të shprehur modernitetin. Shprehja e mistanit nuk mungon, por zakonisht është për të paraqitur një trend të ri kulturor dhe në modë. Thelbi i saj është modern ose post-modern. Transplantimi i moderuar i elementeve klasike zakonisht mund të krahasohet me sensin modern, duke e bërë atë më të fortë dhe në modë. Marrëdhënia midis funksionit dhe formës ka edhe funksione semantike, veçanërisht kur vetë funksioni është i pandashëm nga koha, siç janë tavolinat e kompjuterit, kabinetet e televizorit etj., ndërveprimi semantik midis semantikës dhe materialeve gjeneron efikasitet vizual. 2. Materialet mund të përcjellin një domethënie të caktuar simbolike nëpërmjet shembujve arkitekturorë, metodave të komunikimit, teknologjive në zhvillim, etj., ose duke shpallur përparimin shkencor dhe teknologjik, ose duke shpallur miqësi mjedisore; mund të simbolizojë luksin ose thjeshtësinë. Mund të simbolizojë forcën dhe kujdesin e butë dhe humanist. 3. Materialet mund të kalojnë ndjesi, akustike, prekje, nuhatje, etj. Gjithashtu shfaqen materiale të reja. Projektuesit duhet të jenë të ndjeshëm ndaj zhvillimit të shkencës së materialeve. Projektuesit mund të përdorin metoda shkencore dhe estetike për të kontrolluar ndjenjën e materialeve. 4. Si bartës material, ngarkesa materiale ka historinë, shoqërinë, kulturën dhe nënkulturën, ekonominë dhe mjedisin. Nëpërmjet punës krijuese, ajo mund t'i japë asaj një konotacion të thellë. Dizajnuesit, përfitojnë qeniet njerëzore dhe marrin përsipër përgjegjësi historike dhe sociale në të njëjtën kohë.
Hoteli - Si të blini një tavolinë ngrënieje hoteli
Hoteli - Si të blini një tavolinë ngrënieje hoteli
Si të blini një tavolinë ngrënieje hoteli Kur blejnë një tavolinë hoteli, konsumatorët mund t'i referohen nevojave të tyre nga aspekti i materialit, madhësisë dhe formës dhe në përputhje me madhësinë e hapësirës së ngrënies si bazë për zgjedhjen e tavolinës. Materiali: Për sa i përket materialit të tavolinës së ngrënies, shumica e tyre janë me bazë druri, teksturë e ngrohtë dhe e trashë, e cila është një zgjedhje e mirë për ata që duan të krijojnë një ndjenjë ngrohtësie dhe freskie në shtëpi. Midis tyre, ajo mund të ndahet në dërrasa druri të ngurtë dhe densitet. E para tregon strukturën natyrale dhe trashësinë e trungjeve, shton atmosferën natyrale të shtëpisë dhe përpunon përpunimin, gdhendjen, ngjyrosjen, etj. Tekstura natyrale është e sheshtë dhe e lëmuar, por mobiljet e banketit të hotelit, por buza e tavolinës nuk mund të bëjnë më efekte speciale në mënyra të tjera. Sa për materialet e tjera, ka metal, qelq, mermer ose dërrasë Mei Nai. Ka një teksturë të ftohtë, transparente ose elegante dhe konsumatorët mund të zgjedhin sipas shijes dhe nevojave të tyre. Megjithatë, pa marrë parasysh se çfarë lloji i materialit desktop është, këmba e tavolinës është bërë prej druri të fortë ose tuba çeliku për të pasur një shkallë të caktuar tolerance. Madhësia: Madhësia e tavolinës së ngrënies lidhet me relaksimin e hapësirës së ngrënies. Nëse është një restorant i vogël ose i mbyllur, mund të zgjidhni një tavolinë të vogël ngrënieje me gjatësi rreth 120 cm me 80 cm. Tavolina e ngrënies mund të plotësojë nevojat e një hapësire të tillë. Nëse është një restorant i madh i tipit vilë, ka edhe tavolina 2 metra ose 3 metra për zgjedhje. Forma: Format e ndryshme të tavolinës, përveç ndryshimeve në formë dhe vizuale, lidhen edhe me hapësirën e gjerë të restorantit. Të tilla si një tavolinë ngrënieje katrore, për shkak se vendoset muri i besueshëm, kursen më shumë hapësirë ​​dhe është i përshtatshëm për restorante me zona të vogla, por forma është më e ngurtë; forma ovale modifikon katër tavolinat e mprehta dhe përmirëson efektin vizual formal të katrorit, por me rrethin Forma e tryezës së ngrënies zë hapësirë. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Cilat janë materialet e përbashkët
Cilat janë materialet e përbashkët
Cilat janë materialet e zakonshme? Çfarë lloj çmimi do të blini dhe çfarë lloj produktesh? Kjo është një arsye e caktuar. Ky është çmimi i një produkti që themi shpesh. Asnjë prodhues nuk thuhet të humbasë para, ose askush nuk mund të fitojë një konsum dollarësh. I kënaqur. Prandaj, pa marrë parasysh se çfarë lloj tavolina dhe karrige restoranti janë bërë. Për sa i përket mobiljeve, ngjyra e çdo tavoline dhe karrige restoranti do të ketë çmime të ndryshme në të gjitha aspektet. Atëherë duhet ta dimë. Ku është gjëja e yndyrshme brenda? Sa i përket tavolinës dhe karrigeve të restorantit me dru të fortë, është shumë e shtrenjtë të dëgjosh dru të fortë. Po, ky është koncepti i gabuar i konsumit në treg. Në fakt, druri i ngurtë është gjithashtu i ndryshëm. Për shembull, druri i ngurtë ndahet në disa materiale të zakonshme: pisha, druri gome dhe gri. Ky është druri më i zakonshëm për të bërë tavolina dhe karrige restorantesh, dhe çmimi po rritet gjithashtu. Nëse dëshironi të kontrolloni çmimin, druri i pishës në dru të ngurtë është një zgjedhje e mirë, por me fjalë relativisht, druri është më i butë, por përpunimi është shumë i lehtë, dhe druri do të ketë më shumë sy. Thelbi Ndoshta pishat nuk e dinë se ky është lloji i pishave në zonat tona malore, apo një tavolinë druri që djeg qymyr në rrugë. Janë të gjitha të pjekura në zjarr, të verdhë dhe të zi. Çmimi i këtij restoranti me pisha është shumë i lirë. Para së gjithash, çmimi i drurit është relativisht i ulët dhe prodhimi është i vështirë. Kjo e përcakton atë. Ky është një material shumë i përshtatshëm për tavolina me porosi, por nuk mund të bëjë disa karrige relativisht të vogla. Për shkak se materiali i drurit të pishës është i butë, çdo tavolinë dhe karrige e vogël do të jetë më e rrezikshme. Këto janë detajet që konsumatorët duhet t'i kushtojnë vëmendje. Dy llojet e tjera të drurit janë më të mira se druri i pishës. Ne mund të shohim shumë gardërobë me dru të fortë dhe tavolina dhe karrige restoranti prej druri të fortë në shtëpi. Do të zbulojmë se shumë prej tyre janë prej druri gome dhe kanë fortësi të mirë. Sipërfaqja është gjithashtu shumë e mirë, por ngjyra e drurit është shumë e vogël, ngjyra e drurit është më e errët, ngjyra është më e lehtë, prodhimi është i vështirë dhe ka më shumë lloje tavoline me porosi, por çmimi i drurit të fortë është fiks. Më shumë e rëndë. Në prodhimin aktual, është e lehtë të shkaktohet lëndimi i kyçeve. Prandaj, druri i gomës është gjithashtu më i rëndë, dendësia dhe vetitë e ndryshme fizike janë relativisht të qëndrueshme. Struktura e saj prej druri është e trashë dhe uniforme, tekstura është e pjerrët dhe druri është i fortë. Njihet si një nga veshjet e lehta më të përdorura në botë; ngjyra është kafe e verdhë e lehtë, rrota vjetore është e dukshme, rrotat janë rripa të errët dhe vrimat e tubave janë shumë të vogla. Në fakt, druri i gomës është një material i ri për prodhimin e mobiljeve. Për shkak të efektit të tij unik dekorativ, çmimet e njohura e bëjnë atë një varietet me kosto efektive në industrinë e mobiljeve dhe është i dashur nga gjithnjë e më shumë konsumatorë. Ky avantazh është i qartë. Është gjithashtu i përshtatshëm për mobilje desktopi prej gome. Sigurisht, është gjithashtu shumë popullor. Është gjithashtu materiali kryesor i tavolinës së hotelit. Ky është një material me kosto efektive. Kërkimi popullor: tavolinë dhe karrige ngrënieje hoteli, karrige banketi hoteli Foshan, mobilje banketi Foshan
Karrige të mira të sallës së banketit në shitje: Këshilla për blerjen e karrigeve të mira të sallës së banketit në shitje
Karrige të mira të sallës së banketit në shitje: Këshilla për blerjen e karrigeve të mira të sallës së banketit në shitje
Pavarësisht nëse jeni duke ofruar mobilje për restorante, kafene, dyqane akulloresh, bare, salla banketesh, hotele apo kisha, ne kemi një shumëllojshmëri karrigesh prej druri ose metali për të zgjedhur për të përmbushur nevojat tuaja. Karriget tona të ngrënies prej druri dhe metali janë të përshtatshme për të gjitha buxhetet, dhe ne mund t'ju ofrojmë karrige të palosshme të stivueshme, sallone dhe mbështetëse. Ne ofrojmë gjithashtu stole bari dhe tavolina ngrënieje të përshtatshme për shumë nga karriget tona, në mënyrë që të mund të përshtatni lehtësisht pamjen e ambienteve tuaja. Thjesht zgjidhni një nga opsionet e disponueshme për të krijuar karrigen e përsosur për restorantin tuaj. Nëse vendi juaj i dasmës nuk ka karrige në shtëpi (ose nëse keni nevojë për mundësi të tjera), është më mirë të filloni kërkimin tuaj duke gjetur kompani me qira dasmash në zonën tuaj. Së bashku me karriget e dasmës, shumica e këtyre planifikuesve të ngjarjeve mund të ofrojnë shërbime të tjera me qira për festa që do t'ju nevojiten për ditën tuaj të madhe - mendoni tendat e dasmës, dyshemetë e vallëzimit, takëm, gota dhe mbulesa tavoline që mund t'i përdorni për të personalizuar mobiljet tuaja. ... Pavarësisht nëse jeni një kompani organizuese eventesh apo karrige me qira, duhet të përdorni të gjitha llojet e karrigeve të banketeve për të dekoruar dasma, festa dhe evente të mëdha. Shumica e njerëzve shpesh bëjnë gabim duke i blerë këto karrige banketi për përdorim të rregullt. Është e rëndësishme të mbani mend se këto karrige banketi nuk duhet të përdoren për periudha të gjata kohore pasi ato mund të shkaktojnë shqetësime të rënda. Karriget e banketit janë më të mirat për ngjarje afatshkurtra ku njerëzit nuk kanë nevojë të ulen për periudha të gjata. Këto karrige përdoren gjerësisht në vende të tilla, sepse këto ngjarje nuk mbahen për një kohë të gjatë ose në vende të shumta. Ndërsa disa karrige si Chiavari dhe Clear janë perfekte për ngjarje dhe takime, karriget e palosshme dhe të veçanta përdoren zakonisht për ndenjësen e përditshme në shtëpi. Gjatë dasmave dhe pritjeve, të ftuarit tuaj duhet të ulen diku, por lloji i karriges që zgjidhni do të ndikojë gjithashtu në dekorimin e dasmës dhe bukurinë e përgjithshme. Shikoni këto lloje të njohura të karrigeve të dasmës për të përcaktuar se cilat opsione i përshtaten stilit tuaj. Ne analizojmë llojet më të njohura të marrjes me qira të karrigeve të dasmës për t'ju ndihmuar të gjeni idetë më të mira për stilin tuaj. Nëse jeni përballur me dilemën për të zgjedhur karrigen e duhur për eventin, gjithmonë mund të zgjidhni një karrige banketi. Karriget e banketit mund të duken si karrige të zakonshme, por ato janë paksa të avancuara dhe të përshtatshme për lloje të ndryshme eventesh. Karrigia e banketit është gjithashtu e lehtë me katër këmbë, e lehtë për t'u grumbulluar ose për t'u përdorur si karrige e palosshme pa mbështetëse krahu dhe është shumë e njohur në dasma dhe evente në natyrë. Karriget e palosshme janë një zgjedhje popullore për çdo stil dasme. Ato mund të vendosen individualisht ose të dekorohen lehtësisht me stilolapsa dhe dekorime të tjera. Pavarësisht qëndrueshmërisë së tyre, këto karrige janë shumë të lehta, dhe ngjyra e mrekullueshme argjendi i bën ato shumë të përshtatshme si karrige martese. Këto mbulesa divanesh prej sateni duken të shkëlqyera në karrige të çdo madhësie, sepse varen me hijeshi rreth karriges. Nëse nuk jeni të sigurt për madhësinë e karriges, mund të zgjidhni mbulesën tonë shumëfunksionale të karriges. Ato mund të kombinohen me jastëkë të ndashëm të sediljeve dhe janë të disponueshme në një larmi ngjyrash për t'iu përshtatur skemës së ngjyrave të çdo eventi apo feste. Më shpesh të përdorura në dasma tradicionale dhe raste zyrtare, ato mund të jenë të zhveshura ose të veshin mbulesa karrigesh prej pëlhure. Ato zakonisht gjenden në ngjarje dhe vende me dekor më tradicional ose të modës së vjetër. Për një ngjarje martese, gjithmonë rekomandohet të blini karrige plastike të buta. Stili dhe dizajni: Ngjyra dhe dizajni i mbështetëses së karrigeve duhet të përputhet me dekorin e brendshëm dhe llojin e ushqimit të shërbyer. Përveç kësaj, ngjyra neutrale e karrigeve të banketit do të nxjerrë në pah dhomën tuaj. Meqenëse këto karrige banketi përdoren kryesisht në kisha, do të gjeni lehtësisht një atmosferë neutrale atje. Karriget e banketit janë të disponueshme në ngjyra nga e zeza, e kuqe, jeshile, gri, blu, me kornizë ari, argjendi dhe e bardha për ngjarje të pasura, ose ngjyra të theksuara kryesore për të lënë një përshtypje të guximshme. Karriget e banketeve me lartësi standarde dhe karriget e tjera të eventeve të stivuara janë opsione të shkëlqyera ndenjëse për ngjarje biznesi të brendshme dhe të jashtme në lobe, salla konferencash dhe dasma në natyrë. Të krijuara në perfeksion, këto karrige eventesh përdoren gjerësisht në të gjitha llojet e ngjarjeve zyrtare si festa, dasma dhe ahengje. Pra, nëse po planifikoni një dasmë miqësore me mjedisin ose po përgatiteni për një festë të rëndësishme, karriget Chiavari mund t'ju ndihmojnë të ulni mysafirët tuaj me stil. Karriget Chiavari mund të grumbullohen nga 6 deri në 8 karrige në lartësi pa u përmbysur ose pa u lodhur. Ata gjithashtu kanë një gjurmë relativisht të vogël, zakonisht vetëm 16 "x 24", duke lejuar më shumë njerëz në një dhomë dhe më shumë karrige në një depo. Jo vetëm kaq, por për shkak të lehtësisë në mirëmbajtje dhe peshës së lehtë, ato përdoren edhe në kafene, bistro dhe restorante të ndryshme. Karriget prej druri bambu përdoren gjerësisht në evente të ndryshme si dasma, salla banketesh, hotele, fusha golfi dhe resorte. Një gamë e gjerë opsionesh, lehtësia e manovrimit dhe një profil i hollë e bëjnë këtë karrige një aset të vlefshëm për objektet e hotelierisë, kompanitë me qira të festave dhe madje edhe projektet e restoranteve të ngrënies. Kur bëhet fjalë për mobilimin e një dhome banketi, materiali i karriges mund të ketë një ndikim të madh në një ngjarje në tërësi. Prandaj, përpara se të zgjidhni një karrige, do t'ju duhet të imagjinoni dizajnin që dëshironi për pozicionin tuaj të uljes. Kombinimi është humbja e mbështetjes së shpinës për një karrige tradicionale - të ftuarit më të vjetër mund ta vënë re - por mbani mend se gjithmonë mund të përzieni karriget në skajet ose anët e një tavoline të gjatë dhe t'i shtoni një stol tjetrës. ... Nëse dëshironi të përzieni dhe të maksimizoni, mund të blini tavolina dhe karrige të veçanta ose të merrni një grup të përshtatshëm. Natyrisht, ju dëshironi të siguroheni që të gjitha opsionet të jenë të madhësisë që të përshtaten me tavolinat tuaja të banketit dhe të përzihen me dekorimin e dhomës tuaj të banketit. Me koleksionin tonë të plotë të furnizimeve të banketeve në një larmi madhësish dhe stilesh, ju mund të arrini një përshtatje të personalizuar dhe pamje të shkëlqyer në çdo hapësirë. Nëse ju nevojitet vetëm një grup i ri karrigesh ose një mbulesë tavoline në një nuancë të re, ose dëshironi të arredoni një dhomë të plotë sociale, ne kemi atë që ju nevojitet për ta bërë hapësirën tuaj të shkëlqejë. Hidhini një sy gamës tonë në dyqanin tuaj lokal ose blini mobilje në internet nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Bëni përvojën tuaj të këndshme duke importuar mobilje nga prodhuesit tanë kinezë. Të gjitha karriget tona të dhomave të banketeve janë me burim direkt nga Kina pasi janë të përshtatshme për përdorim intensiv në industrinë e mikpritjes. Gjeni prodhues cilësorë të karrigeve të ngrënies dhe orendi shtëpiake dhe marrëveshje dekori nga Kina. Askush nuk mund ta mohojë se blerja e mobiljeve nga një dyqan i zakonshëm është argëtuese - mund të uleni në një tufë divanesh, të provoni shtretërit sipas dëshirës tuaj dhe të përkuleni në disa karrige të ndryshme për të gjetur saktësisht atë që ju nevojitet. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të dekoroni tryezën tuaj të ngrënies, barin ose dhomën e ndenjes, cilido opsion është një mënyrë e mirë për të lehtësuar karriget e mbingarkuar të Ikea nga vuajtjet.
Karrige të mira të sallës së banketit në shitje: Këshilla për blerjen e karrigeve të mira të sallës së banketit në shitje
Karrige të mira të sallës së banketit në shitje: Këshilla për blerjen e karrigeve të mira të sallës së banketit në shitje
Pavarësisht nëse jeni duke ofruar mobilje për restorante, kafene, dyqane akulloresh, bare, salla banketesh, hotele apo kisha, ne kemi një shumëllojshmëri karrigesh prej druri ose metali për të zgjedhur për të përmbushur nevojat tuaja. Karriget tona të ngrënies prej druri dhe metali janë të përshtatshme për të gjitha buxhetet, dhe ne mund t'ju ofrojmë karrige të palosshme të stivueshme, sallone dhe mbështetëse. Ne ofrojmë gjithashtu stole bari dhe tavolina ngrënieje të përshtatshme për shumë nga karriget tona, në mënyrë që të mund të përshtatni lehtësisht pamjen e ambienteve tuaja. Thjesht zgjidhni një nga opsionet e disponueshme për të krijuar karrigen e përsosur për restorantin tuaj. Nëse vendi juaj i dasmës nuk ka karrige në shtëpi (ose nëse keni nevojë për mundësi të tjera), është më mirë të filloni kërkimin tuaj duke gjetur kompani me qira dasmash në zonën tuaj. Së bashku me karriget e dasmës, shumica e këtyre planifikuesve të ngjarjeve mund të ofrojnë shërbime të tjera me qira për festa që do t'ju nevojiten për ditën tuaj të madhe - mendoni tendat e dasmës, dyshemetë e vallëzimit, takëm, gota dhe mbulesa tavoline që mund t'i përdorni për të personalizuar mobiljet tuaja. ... Pavarësisht nëse jeni një kompani organizuese eventesh apo karrige me qira, duhet të përdorni të gjitha llojet e karrigeve të banketeve për të dekoruar dasma, festa dhe evente të mëdha. Shumica e njerëzve shpesh bëjnë gabim duke i blerë këto karrige banketi për përdorim të rregullt. Është e rëndësishme të mbani mend se këto karrige banketi nuk duhet të përdoren për periudha të gjata kohore pasi ato mund të shkaktojnë shqetësime të rënda. Karriget e banketit janë më të mirat për ngjarje afatshkurtra ku njerëzit nuk kanë nevojë të ulen për periudha të gjata. Këto karrige përdoren gjerësisht në vende të tilla, sepse këto ngjarje nuk mbahen për një kohë të gjatë ose në vende të shumta. Ndërsa disa karrige si Chiavari dhe Clear janë perfekte për ngjarje dhe takime, karriget e palosshme dhe të veçanta përdoren zakonisht për ndenjësen e përditshme në shtëpi. Gjatë dasmave dhe pritjeve, të ftuarit tuaj duhet të ulen diku, por lloji i karriges që zgjidhni do të ndikojë gjithashtu në dekorimin e dasmës dhe bukurinë e përgjithshme. Shikoni këto lloje të njohura të karrigeve të dasmës për të përcaktuar se cilat opsione i përshtaten stilit tuaj. Ne analizojmë llojet më të njohura të marrjes me qira të karrigeve të dasmës për t'ju ndihmuar të gjeni idetë më të mira për stilin tuaj. Nëse jeni përballur me dilemën për të zgjedhur karrigen e duhur për eventin, gjithmonë mund të zgjidhni një karrige banketi. Karriget e banketit mund të duken si karrige të zakonshme, por ato janë paksa të avancuara dhe të përshtatshme për lloje të ndryshme eventesh. Karrigia e banketit është gjithashtu e lehtë me katër këmbë, e lehtë për t'u grumbulluar ose për t'u përdorur si karrige e palosshme pa mbështetëse krahu dhe është shumë e njohur në dasma dhe evente në natyrë. Karriget e palosshme janë një zgjedhje popullore për çdo stil dasme. Ato mund të vendosen individualisht ose të dekorohen lehtësisht me stilolapsa dhe dekorime të tjera. Pavarësisht qëndrueshmërisë së tyre, këto karrige janë shumë të lehta, dhe ngjyra e mrekullueshme argjendi i bën ato shumë të përshtatshme si karrige martese. Këto mbulesa divanesh prej sateni duken të shkëlqyera në karrige të çdo madhësie, sepse varen me hijeshi rreth karriges. Nëse nuk jeni të sigurt për madhësinë e karriges, mund të zgjidhni mbulesën tonë shumëfunksionale të karriges. Ato mund të kombinohen me jastëkë të ndashëm të sediljeve dhe janë të disponueshme në një larmi ngjyrash për t'iu përshtatur skemës së ngjyrave të çdo eventi apo feste. Më shpesh të përdorura në dasma tradicionale dhe raste zyrtare, ato mund të jenë të zhveshura ose të veshin mbulesa karrigesh prej pëlhure. Ato zakonisht gjenden në ngjarje dhe vende me dekor më tradicional ose të modës së vjetër. Për një ngjarje martese, gjithmonë rekomandohet të blini karrige plastike të buta. Stili dhe dizajni: Ngjyra dhe dizajni i mbështetëses së karrigeve duhet të përputhet me dekorin e brendshëm dhe llojin e ushqimit të shërbyer. Përveç kësaj, ngjyra neutrale e karrigeve të banketit do të nxjerrë në pah dhomën tuaj. Meqenëse këto karrige banketi përdoren kryesisht në kisha, do të gjeni lehtësisht një atmosferë neutrale atje. Karriget e banketit janë të disponueshme në ngjyra nga e zeza, e kuqe, jeshile, gri, blu, me kornizë ari, argjendi dhe e bardha për ngjarje të pasura, ose ngjyra të theksuara kryesore për të lënë një përshtypje të guximshme. Karriget e banketeve me lartësi standarde dhe karriget e tjera të eventeve të stivuara janë opsione të shkëlqyera ndenjëse për ngjarje biznesi të brendshme dhe të jashtme në lobe, salla konferencash dhe dasma në natyrë. Të krijuara në perfeksion, këto karrige eventesh përdoren gjerësisht në të gjitha llojet e ngjarjeve zyrtare si festa, dasma dhe ahengje. Pra, nëse po planifikoni një dasmë miqësore me mjedisin ose po përgatiteni për një festë të rëndësishme, karriget Chiavari mund t'ju ndihmojnë të ulni mysafirët tuaj me stil. Karriget Chiavari mund të grumbullohen nga 6 deri në 8 karrige në lartësi pa u përmbysur ose pa u lodhur. Ata gjithashtu kanë një gjurmë relativisht të vogël, zakonisht vetëm 16 "x 24", duke lejuar më shumë njerëz në një dhomë dhe më shumë karrige në një depo. Jo vetëm kaq, por për shkak të lehtësisë në mirëmbajtje dhe peshës së lehtë, ato përdoren edhe në kafene, bistro dhe restorante të ndryshme. Karriget prej druri bambu përdoren gjerësisht në evente të ndryshme si dasma, salla banketesh, hotele, fusha golfi dhe resorte. Një gamë e gjerë opsionesh, lehtësia e manovrimit dhe një profil i hollë e bëjnë këtë karrige një aset të vlefshëm për objektet e hotelierisë, kompanitë me qira të festave dhe madje edhe projektet e restoranteve të ngrënies. Kur bëhet fjalë për mobilimin e një dhome banketi, materiali i karriges mund të ketë një ndikim të madh në një ngjarje në tërësi. Prandaj, përpara se të zgjidhni një karrige, do t'ju duhet të imagjinoni dizajnin që dëshironi për pozicionin tuaj të uljes. Kombinimi është humbja e mbështetjes së shpinës për një karrige tradicionale - të ftuarit më të vjetër mund ta vënë re - por mbani mend se gjithmonë mund të përzieni karriget në skajet ose anët e një tavoline të gjatë dhe t'i shtoni një stol tjetrës. ... Nëse dëshironi të përzieni dhe të maksimizoni, mund të blini tavolina dhe karrige të veçanta ose të merrni një grup të përshtatshëm. Natyrisht, ju dëshironi të siguroheni që të gjitha opsionet të jenë të madhësisë që të përshtaten me tavolinat tuaja të banketit dhe të përzihen me dekorimin e dhomës tuaj të banketit. Me koleksionin tonë të plotë të furnizimeve të banketeve në një larmi madhësish dhe stilesh, ju mund të arrini një përshtatje të personalizuar dhe pamje të shkëlqyer në çdo hapësirë. Nëse ju nevojitet vetëm një grup i ri karrigesh ose një mbulesë tavoline në një nuancë të re, ose dëshironi të arredoni një dhomë të plotë sociale, ne kemi atë që ju nevojitet për ta bërë hapësirën tuaj të shkëlqejë. Hidhini një sy gamës tonë në dyqanin tuaj lokal ose blini mobilje në internet nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Bëni përvojën tuaj të këndshme duke importuar mobilje nga prodhuesit tanë kinezë. Të gjitha karriget tona të dhomave të banketeve janë me burim direkt nga Kina pasi janë të përshtatshme për përdorim intensiv në industrinë e mikpritjes. Gjeni prodhues cilësorë të karrigeve të ngrënies dhe orendi shtëpiake dhe marrëveshje dekori nga Kina. Askush nuk mund ta mohojë se blerja e mobiljeve nga një dyqan i zakonshëm është argëtuese - mund të uleni në një tufë divanesh, të provoni shtretërit sipas dëshirës tuaj dhe të përkuleni në disa karrige të ndryshme për të gjetur saktësisht atë që ju nevojitet. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të dekoroni tryezën tuaj të ngrënies, barin ose dhomën e ndenjes, cilido opsion është një mënyrë e mirë për të lehtësuar karriget e mbingarkuar të Ikea nga vuajtjet.
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget e ngrënies mbretërore britanike dhe tavolinat dhe karriget e hoteleve të restoranteve perëndimore amerikane janë vërtet krenare. Tavolina dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që janë qindra mijëra vjet kulturë dhe reshje teknike duket se janë tavolina dhe karrige ngrënieje të stilit kinez dhe evropian; është e vrazhdë; shumë, por këto nuk e pengojnë favorizimin e njerëzve modernë për tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane. Pra, cilat janë pikat kryesore të dizajnit të tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan dhe të jenë kaq të gjera për audiencën? Prodhuesi i karrigeve të banketit të hotelit do t'ju shpjegojë: Këtu bëhet fjalë për origjinën e mobiljeve amerikane! Mobiljet amerikane u bënë të njohura pas Luftës së Dytë Botërore, përjetuan modernizmin, postmodernizmin, veçanërisht në fund të viteve 1980; lëvizja e mobiljeve të artit; më vonë, tradita e mobiljeve tregoi personalitetin filloi të mbizotërojë në mbarë botën. Në këtë kohë, mobiljet amerikane me shprehje të lirë hynë gradualisht në vizionin e njerëzve dhe gradualisht u ndoqën nga shumë njerëz të modës. Në këtë proces, falë përhapjes së shpejtë të ekonomisë dhe kulturës amerikane në nivel global, kultura amerikane është bërë gradualisht një kulturë e modës dhe kultura amerikane e hotelerisë nuk bën përjashtim. Së bashku me zhvillimin e markave të furnizimit me zinxhirë amerikanë në të gjithë botën, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë promovuar gjithashtu globalisht. Në Kinë, me globalizimin e shpejtë ekonomik vitet e fundit, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë aplikuar edhe në restorante të ndryshme perëndimore dhe restorante të modës. Në fakt, në epokën e re, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që nuk kanë marrë shumë kulturë tradicionale janë më të favorshme se mobiljet e stilit kinez dhe evropian. Stili i lirë i restoranteve perëndimore amerikane tregon bukurinë e tij krijuese, dhe ka formuar një estetikë unike amerikane nën ndikimin e koncepteve. Karakteristikat e tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan: 1. Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane fokusohen tek druri i fortë në përzgjedhjen e materialeve. Nuk ka freski të drurit të përgjithshëm të ngurtë, por fokusohet në atmosferën e thjeshtë dhe të thjeshtë të drurit origjinal. 2. Është përmendur më sipër. Krahasuar me stilin kinez dhe evropian, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane madje mund të thuhet se janë të ashpra, por kjo është bërë tipari i tij i jashtëzakonshëm. Nuk ka tavolina dhe karrige të kujdesshme të restorantit perëndimor amerikan që përkojnë me estetikën e njerëzve modernë dhe ndihmojnë për të nxjerrë në pah atmosferën e tij.
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige e banketit të hotelit - mobilje hoteli e thjeshtë moderne me çanta të buta, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar natyrën e vetme dhe abstraksionin e hapësirës së brendshme dhe të objekteve. Stili modern minimalist, siç sugjeron edhe emri, i bën të gjitha detajet të duken shumë të thjeshta. Thjeshtësia në dekorim e bën hapësirën të duket shumë koncize dhe atmosferike. Pjesët dekorative janë të pakta, por në ngjyrë dhe plan urbanistik, duhet shumë energji për t'u përshtatur me zgjedhjen e materialeve të dekorimit. Ky është një shtet që nuk është projektuar nga stilistë të zakonshëm. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Nuk ka dyshim se stili modern dhe i thjeshtë i dekorimit të stilit plotëson dashurinë e të rinjve. Qyteti është i zënë duke jetuar. Tashmë na ka bërë të shqetësohemi me qiellin dhe dritën dhe gjelbërimin. Lodhja, duke harruar zhurmën e qytetit. Ky është gjithashtu një nga stilet më të njohura të dekorimit: stili modern minimalist. Thjeshtësia nuk është mungesë e elementeve të dizajnit. Është një nivel më i lartë i gjendjes krijuese. Për sa i përket dizajnit të brendshëm, nuk është e nevojshme të braktisni rregullat dhe thjeshtësinë e hapësirës origjinale të ndërtesës dhe të dekoroni në mënyrë arbitrare mbajtësin e ndërtesës. Në vend të kësaj, dizajni është më intensiv, thekson integritetin e strukturës dhe formës dhe ndjek thellësinë dhe saktësinë e performancës së materialeve, teknologjisë dhe hapësirës. Krijuar në dhomë me metoda të thjeshta, kërkon gjithashtu që projektuesit të kenë njohuri më të larta të dizajnit dhe përvojë praktike. Projektuesi duhet të jetojë në thellësi, të mendojë në mënyrë të përsëritur, ta shqyrtojë me kujdes dhe ta rafinojë me kujdes dhe të përdorë gjuhën më të vogël të dizajnit për të shprehur më të thellën. dizajn i brendshëm. Hiqni kompleksitetin dhe thjeshtësinë, hiqni të vërtetën dhe shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe formën jashtëzakonisht koncize të ngjyrës. Me premisën e plotësimit të nevojave funksionale, hapësira, njerëzit dhe gjërat kombinohen me një kombinim të arsyeshëm dhe të rafinuar, dhe penelatat më të rafinuara përshkruajnë efektin më të pasur dhe lëvizës. Kjo është gjendja më e lartë e artit të projektimit. Karakteristikat e karrigeve të banketit të hoteleve(1) Theksoni dizajnin funksional, linjat e thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastin e fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e një karrige banketi hoteli në stil modern. (2) Një numër i madh materialesh të reja si qelqi i kalbur dhe çelik inox përdoren si materiale ndihmëse, e cila është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për karriget e banketeve të hoteleve në stilin modern, të cilat mund t'u sjellin njerëzve një ndjenjë avangarde dhe ndjenjë të papërmbajtur. (3) Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, karrigia e banketit të hotelit në stil modern kërkon orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Zbehja e butë është çelësi i stilit modern.Stil (1) Hapësira e brendshme është e hapur dhe transparente e brendshme dhe e jashtme, dhe liria e ndjekjes së mureve të pakufizuar ndiqet në dizajnin grafik të hapësirës. karakterizohet nga forma e thjeshtë, cilësi e pastër dhe mjeshtëri e hollë.(3) Përpiquni të dekoroni dhe anuloni gjërat e tepërta sa më shumë që të jetë e mundur. Besohet se çdo dizajn kompleks do të rrisë koston e kostove të ndërtimit pa vlerë praktike dhe ndonjë dekorim, dhe theksohet se forma duhet të shërbejë më shumë funksione.(4) Komponentët standardë përdoren sa më shumë që të jetë e mundur në komponentët e ndërtesës dhe të brendshme. (5) Produktet e thjeshta industriale përdoren shpesh në ambiente të mbyllura. Karriget e banketit të hotelit dhe gjërat e nevojshme të përditshme përdoren kryesisht në linjë, dhe metalet e qelqit përdoren më së shumti.Karakteristike Bizhuteritë e stilit modern minimalist janë më eklektik nga të gjitha stilet e përmirësimit të shtëpisë. Disa nga linjat e thjeshta, aksesorët unikë dhe madje krijues dhe të personalitetit mund të bëhen pjesë e përmirësimit të stilit modern minimalist të shtëpisë. Kërkimi popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson komoditetin, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe mobiljet e thjeshta dhe moderne të banketit të hoteleve standarde që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Pavarësisht nëse është një karrige banketi unike, ose një divan që thekson rehatinë, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe thjeshtësia dhe mobiljet moderne të banketit të hoteleve që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Le t'i hedhim një sy modernitetit së bashku. Cilat janë karakteristikat e një stili të thjeshtë dhe një mobilje standarde moderne dhome banketi. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Theksimi i dizajnit funksional, linjave të thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastit të fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e mobiljeve moderne të banketeve të hoteleve të stilit modern. Përdorimi i materialeve të reja si xhami i kalbur dhe çeliku inox si materiale ndihmëse është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për mobiljet e banketeve të hoteleve të stilit modern të thjeshtë dhe standarde moderne, e cila mund t'u sjellë njerëzve një Ndjenja e avangardës dhe ndjenjës së papërmbajtur. Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, stili modern i thjeshtë Mobiljet moderne të banketit të hoteleve kërkojnë orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Mobiljet e buta janë çelësi i dekorimit modern me erë. Pavarësisht se sa e madhe është dhoma, ajo duhet të jetë e gjerë. Nuk ka nevojë për dekorim të lodhshëm dhe mobilje të tepruar të thjeshtë dhe moderne të banketit të dhomës, e cila pasqyron koordinimin e përgjithshëm të hapësirës dhe mobiljeve të banketit në dekorimin dhe paraqitjen. Për sa i përket stilimit, struktura gjeometrike është më së shumti, e cila është stil modern minimalist. Propozim për të luajtur efikasitetin më të madh të përdorimit në hapësirë ​​të kufizuar. Mobiljet standarde të thjeshta dhe moderne të banketit të dhomës zgjedhin të theksojnë funksionin e formimit. Nga një këndvështrim praktik, dekorimi i tepërt i shtimit braktiset deri në fund. E thjeshta nuk është thjesht një mënyrë jetese, por edhe një filozofi e jetës. Tingulli në shtëpi nuk është më në përputhje. Shumë ngjyra do t'u japin njerëzve një ndjenjë të rrëmujshme dhe do të përdorin më shumë ngjyra të pastra për t'u përshtatur me stilet moderne minimaliste, kështu që pavarësisht nga forma e thjeshtë dhe moderne e mobiljeve standarde të dhomës së banketit dhe shtrirja hapësinore, do t'u japë njerëzve një surprizë freskuese. Shpresoj modernitetin e kohëve moderne. Cilat janë karakteristikat e mobiljeve të banketeve të stilit të thjeshtë që mund t'ju ndihmojnë. Si një nga prodhuesit kombëtarë të mobiljeve të banketeve të hoteleve në shkallë të gjerë, dhjetë furnizuesit më të mirë të mobiljeve për banket hotelesh me medalje ari në provincën Guangdong shoqërojnë mobiljet tuaja të banketit në hotel. Cilësi ari, ju e meritoni!Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit Kohët e fundit çështja e pastrimit të hoteleve ka hyrë sërish në vizionin e të gjithëve dhe ka shkaktuar diskutime të mëdha. Në fakt, pastrimi i hotelit është shumë më i lartë se standardi i pastrimit të shtëpisë. Në fund të fundit, ajo po përballet me banorë të ndryshëm. Për t'u dhënë atyre përvojën më të mirë të jetesës, pastrimi i shtëpive të hotelit ka standarde të ndryshme. Proceset e përgjithshme të pastrimit nuk mund të plotësojnë kërkesat e mirëmbajtjes së mobiljeve të hotelit. Disa metoda të pastrimit të përditshëm të pastrimit mund të shkaktojnë edhe dëmtim të mobiljeve të hotelit. Në raste të rënda, madje do të ndikojë në bukurinë e të gjithë hapësirës. Prandaj, gjatë pastrimit të mobiljeve të hotelit, duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe aspekteve të mëposhtme: 1. Mos përdorni leckë të trashë ose rroba të vjetra për të fshirë mobiljet e hotelit. Në përgjithësi, pastrimi zyrtar duhet të përdorë peshqirë, produkte pambuku ose pëlhura që thithin ujin, si p.sh. kadife. Sepse shtrirja e ashpër dhe koka e fillit do të gërvishtin sipërfaqen e lëmuar të mobiljeve, duke sjellë shumë gërvishtje dhe duke ndikuar në estetikën vizuale. 2. Mos e fshini me leckë kur pastroni pluhurin e mobiljeve të hotelit. Pluhuri i zakonshëm përbëhet nga rëra, fibra dhe substanca të tjera. Në fërkimin me pëlhura, këto substanca mund të dëmtojnë lehtësisht sipërfaqen e bojës në mobilje. Në planin afatgjatë, do të shkatërrojë shkëlqimin e mobiljeve dhe do të zvogëlojë jetën e tij të shërbimit. Prandaj, mund të përdorni peshqirë profesionistë të lagur me vakum. Ky material është i butë dhe ka një kapacitet të fortë vakumi. 3. Pastrimi i mobiljeve dhe detergjenti i përputhshëm kanë gjithashtu kërkesa të caktuara. Për shembull, sapuni i përditshëm, esenca e larjes së enëve duhet të shmanget me vendosmëri, sepse ato nuk mund të heqin në mënyrë efektive njollat ​​e mobiljeve, të cilat do të shkaktojnë korrozion të caktuar të drurit të mobiljeve. Forma ose deformimi. Për pastrimin e sprejit duhet të përdoren mobilje të posaçme, në mënyrë që të hiqen njollat. 4. Jo i gjithë dylli për kujdesin e mobiljeve mund të përdoret për mirëmbajtjen e mobiljeve të hotelit, sepse në këto mobilje zakonisht nuk përfshihet lëkura. Dylli infermieror ka një performancë të fortë stimuluese të plakjes për lëkurën, duke e bërë lëkurën të vjetërohet në një periudhë të shkurtër kohe dhe të shkurtojë ndjeshëm jetën e shërbimit. Pra, mobiljet prej lëkure duhet të zgjedhin lëkurën Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi, karrige banketi, karrige hoteli Guangdong
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.