Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Si të zgjidhni mobiljet e duhura për shtëpinë e pensioneve

Po zgjedh një ndërtesë kujdese. Vizitoni objektin në kohë të ndryshme, si gjatë ngjarjeve dhe orareve të vakteve, dhe kërkoni reagime nga banorët dhe familjet e tyre ose përmes rishikimeve në internet. Mendimi dhe planifikimi i kujdesshëm i ndihmon të moshuarit të ndihen rehat në një mjedis të zgjatur të kujdesit. Ju mund të tundoheni të qëndroni në banesën ose hapësirën tuaj të jetesës, por do të ndiheni rehat shumë më shpejt nëse dilni për të takuar banorët, për të marrë pjesë në aktivitete dhe për të eksploruar pronën.

Si të zgjidhni mobiljet e duhura për shtëpinë e pensioneve 1

Kur lëvizni në hapësirën tuaj të jetesës së pensionit, të kesh elementë të shtëpisë tuaj të vjetër do të rrisë rehatinë tuaj. Zgjedhja e mobiljeve komode gjithashtu do ta bëjë shtëpinë tuaj të ndjehet si një vend i shenjtë. Blerja e mobiljeve të duhura do t'ju ndihmojë të jetoni një jetë më të rehatshme dhe të zvogëloni vështirësitë e mundshme të qenësishme në jetën e përditshme.

Zgjedhja e mobiljeve të duhura për të moshuarit mund t'ju japë një avantazh mbi shërbimet dhe opsionet e kujdesit që ofroni. Nëse kërkoni të ofroni një mënyrë jetese cilësore dhe rehati të jashtëzakonshme, duhet të blini mobilje me cilësi të lartë për të moshuarit. Mobiljet e besueshme të shtëpisë së pleqve dhe konviktit nuk duhet të jenë në listën tuaj të gjërave për t'u shqetësuar.

Mobiljet e kujdesit në shtëpi duhet të dizajnohen për të siguruar mbështetje, pushim, qëndrueshmëri, rehati dhe parandalimin e aksidenteve të vogla për të moshuarit. Së katërti, mobiljet dhe pajisjet duhet të jenë ergonomike në mënyrë që banorët t'i përdorin ato. Kur zgjidhni mobilje për pajisjet e kujdesit të kujtesës, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet pëlhurës, jastëkut dhe dizajnit të produktit. Zgjedhja e mobiljeve të duhura mund ta bëjë jetën e përditshme më të lehtë si për banorët ashtu edhe për stafin.

Pavarësisht nëse jeni punonjës i komunitetit, menaxher i zonës ose fëmijë i rritur, mund ta përdorni këtë postim për të informuar blerjet kur dizajnoni dhe mobiloni një apartament për të moshuarit. Nëse po e lexoni këtë blog sepse keni nevojë të mobiloni një apartament të moshuar ose hapësirë ​​të përbashkët, merrni parasysh zgjidhjet e gatshme të Model55 për t'ju ndihmuar të dizajnoni, blini dhe instaloni apartamente të bukura dhe të sigurta. Eksploroni koleksionet tona më të vjetra të mobiljeve për frymëzim dizajni.

Si të zgjidhni mobiljet e duhura për shtëpinë e pensioneve 2

Kjo është një temë që shpesh neglizhohet, por ka implikime të jashtëzakonshme pasi zgjedhja e mobiljeve të duhura dhe vendosja e tyre emocionale mund të ndihmojë si pacientët me kujtesë ashtu edhe kujdestarët me aktivitetet e tyre të përditshme. Zgjedhja e mobiljeve të duhura për një shtëpi pleqsh është e ndryshme nga thjesht zgjedhja e mobiljeve për një shtëpi pleqsh apo edhe një shtëpi pleqsh. Shtëpitë e të moshuarve ndihmojnë njerëzit që kanë nevojë për më shumë kujdes praktik dhe kujdes mjekësor, të cilat duhet të merren parasysh kur zgjidhni mobilje për të moshuarit. Gjëja kryesore që duhet marrë parasysh kur zgjidhni mobilje për jetën e një të moshuari është rehatia dhe mbështetja.

Mobiljet për të moshuarit mund të përfshijnë gjithashtu elementë të praktikave të fizioterapisë dhe, si të tilla, duhet të ofrojnë funksione të tilla si aftësia për të lehtësuar presionin, për të mbështetur qëndrimin dhe për të ngritur këmbët. Shumë mobilje në një shtëpi pleqsh duhet të përmbushin një funksion të caktuar (ndonjëherë mjekësor) dhe në të njëjtën kohë të duken mjaft të rëndomta sa pacientët të mos ndihen sikur janë në spital. Ju dëshironi që mobiljet të përshtaten në mënyrë të përsosur jo vetëm në dhomën tuaj, por edhe për njerëzit që e përdorin atë. Pavarësisht nëse jeni duke zgjedhur një tavolinë ngrënieje ose një tavolinë kafeje, zgjidhni lartësinë e duhur për personin që do ta përdorë atë.

Nëse po zhvendoseni në një shtëpi të re si një person i moshuar, dëshironi që mobiljet tuaja të jenë sa më pa probleme. Edhe nëse nuk keni nevojë të zhvendoseni plotësisht në një hapësirë ​​të re jetese, blerja e mobiljeve që lëvizin lehtë do t'ju japë më shumë kontroll dhe fleksibilitet në planifikimin e hapësirave tuaja të banimit.

Mos i sillni të gjitha mobiljet në apartamentin e ri të servisuar; shumica e tyre jo vetëm që janë të papërshtatshme, por disa mund të çojnë edhe në planimetri të rrëmujshme, të cilat mund të çojnë në rënie ose probleme të tjera sigurie. Banorëve u kërkohet të testojnë mobiljet në restorante ose zona të tjera publike për t'u siguruar që banorët e të gjitha formave, madhësive dhe nevojave mund të lëvizin mobiljet me lehtësi.

Blerja e mobiljeve që mund të lahen, por jo klinikisht në pamje, mund t'i ndihmojë banorët, stafin dhe anëtarët e familjes të ndihen më rehat dhe si në shtëpi në një institucion. Për të krijuar një hapësirë ​​funksionale dhe të këndshme, kërkoni mobilje që i përshtaten më mirë nevojave të tyre në ndryshim.

Dhe kur shkoni të blini mobilje për një prind të moshuar, është mirë që t'i merrni me vete për të zgjedhur mobiljet. Prodhuesi duhet të ketë përvojë të gjerë në prodhimin e produkteve për të moshuarit dhe të dijë se çfarë kërkojnë banorët tuaj në mobiljet e tyre.

Ju do të dëshironi të merrni kohë për të bërë pyetje që do t'ju japin një ide se cilat mundësi strehimi janë në dispozicion në mënyrë që të zgjidhni komunitetin që i përshtatet më mirë nevojave të tyre. Ndërsa shumë familje që kanë nevojë për kujdes të të moshuarve po pyesin se si të gjejnë vendin më të mirë për të moshuarit e tyre, zgjidhja ideale është e ndryshme për të gjithë. Të zgjedhësh shtëpinë e duhur të të moshuarve do të thotë të zgjedhësh një komunitet që mund të plotësojë nevojat e atyre që janë afër jush ndërsa ato zhvillohen. Ndiqni këto hapa të thjeshtë dhe përdorni listën tonë të pyetjeve të mbështetjes së drejtpërdrejtë për ta bërë më të lehtë për ju gjetjen e një komuniteti që plotëson nevojat specifike të njerëzve tuaj të dashur.

Shtëpia e të moshuarve që zgjidhni do të bëhet një shtëpi e re për të dashurit tuaj. Vizita e një shtëpie pleqsh ose një komuniteti të të moshuarve u jep familjeve dhe banorëve të mundshëm një paraqitje të shkurtër se si do të jetë jeta në një mjedis të ri jetese. Krijimi i një hapësire komode dhe personale mund t'i ndihmojë ata të kalojnë në një shtëpi të re me shërbim.

Nëse jeni duke luftuar me probleme shëndetësore (ose nuk keni frikë), do të vlerësoni mobiljet e rehatshme në hapësirën tuaj të jetesës. Vendet në një institucion të kujdesit afatgjatë duhet të jenë më të ngurtë se mesatarja për ta bërë më të lehtë për një person me aftësi të kufizuar të ngrihet nga një karrige ose divan. Sigurohuni që të zgjidhni dyshekun e duhur që do të sigurojë mbështetjen që ju nevojitet.

Ashtu si me shtëpitë e kujdesit për kujtesën, është gjithashtu e rëndësishme të shmangni shtrydhjen e mobiljeve në njësinë e kujdesit për kujtesën. Shumë të moshuar do të mbështeten në mobiljet e tyre për t'i mbështetur kur ngrihen, ulen ose ecin brenda ose ndërmjet dhomave. Prandaj, ata duhet të jenë të fortë, mbështetës dhe të kenë skajet e lëmuara pasi të moshuarit varen prej tyre për të qëndruar, ulur dhe lëvizur nëpër dhoma.

Mobiljet komerciale shpesh mund të duken si ... mirë, shumë komerciale, por mobiljet e banimit nuk do të plotësojnë kërkesat e larta të një mjedisi jetese të moshuar. Për fat të mirë, ju mund të plotësoni nevojat e klientëve tuaj duke zgjedhur mobiljet e duhura për të moshuarit. Por nuk mund të hyni thjesht në dyqanin tuaj lokal të mobiljeve për të zgjedhur mobiljet për objektin tuaj të kujdesit afatgjatë. Shumica dërrmuese e apartamenteve për pension - dhe apartamentet në përgjithësi - kanë qilima, mobilje, pajisje elektroshtëpiake dhe pajisje hidraulike, kështu që ju nuk keni nevojë t'i blini ato; Disa lagje të pasura të pensioneve ju lejojnë të zgjidhni dyshemenë, pajisjet dhe hidraulikun përpara se të lëvizni.

Ngjyra e bojës, shtratit, jastëkëve, batanijeve dhe veprave të artit mund të pasqyrojë stilin e tyre dhe të krijojë një hapësirë ​​për të cilën ata janë krenarë. Kalimi në një apartament të ri ofron kohën e përsosur për të zgjedhur mobiljet tuaja të preferuara për t'i marrë me vete, ose për të investuar në artikuj të rinj që janë më të përshtatshëm për apartamentin. Ndihmoni të dashurit tuaj të zgjedhë dhe të sjellë sende dhe dekorime domethënëse që do t'i japin hapësirës së re të jetesës ndjenjën e të qenit në shtëpi.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Një mënyrë e thjeshtë për të pasur opsionet më të mira të mobiljeve të shtëpisë për pension
Një mënyrë e thjeshtë për të pasur opsionet më të mira të mobiljeve të shtëpisë për pension
Hyrje në mobiljet e shtëpisë për pension Të gjithë kanë nevojë për një ndihmë të vogël për daljen në pension. Të gjithë kanë nevojë për një ndihmë të vogël për daljen në pension. Ju duhet të gjeni vendin e duhur për të filluar dhe më pas sigurohuni që të merrni një mbështetje nga familja juaj. Njerëzit kanë kursyer me vite dhe ka shumë opsione të ndryshme në dispozicion. Njerëzit mund të përdorin aplikacione dhe softuer të ndryshëm për t'i ndihmuar ata të zgjedhin opsionin më të mirë për daljen në pension. Një shërbim i mirë që do të bëjë atë që duhet për t'u siguruar që të merrni ofertën më të mirë për produktin. Kur të dilni në pension, do t'ju duhet të njiheni me të gjitha llojet e ndryshme të mobiljeve dhe aksesorëve që janë në dispozicion. Një mikesha ime e mirë, Lori Savanam është një këshilltare financiare dhe ka ndihmuar njerëzit të blejnë mobilje në internet. Ata gjithashtu mund të ndihmojnë me sigurimin nëse keni një problem me makinën tuaj. E di që është e vështirë të marrësh vendime kur bëhet fjalë për blerjen e mobiljeve në internet, por ka disa gjëra që mund të bësh për të ndihmuar në mbrojtjen nga prekja nga kjo krizë. Nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me blerjen e mobiljeve online, atëherë na kontaktoni në info@nahotels.com. Nëse jetoni në një shtëpi prej vitesh, mund të keni vënë re se shumë njerëz mendojnë se kjo është vetëm një mënyrë e shpejtë për të blerë një shtëpi. Por çka nëse nuk jeni në gjendje të gjeni më të mirën? Ju mund të përdorni imagjinatën tuaj për të krijuar diçka që dëshironi. Nëse nuk jeni të sigurt se si ta bëni këtë, lexoni më tej. Herën tjetër që ju duhet të blini një shtëpi, pyesni veten nëse keni ndonjë përvojë me të. Ka shumë opsione në dispozicion dhe të gjitha funksionojnë mirë së bashku. Për shembull, ju mund të zgjidhni nga lloje të ndryshme mobiljesh dhe të zgjidhni atë që i përshtatet nevojave tuaja. Shumica e njerëzve nuk do të jenë në gjendje të blejnë një makinë të re, kështu që ju duhet të siguroheni që keni pajisjet e duhura dhe si t'i mirëmbani ato. Ju gjithashtu duhet të kontrolloni nëse pajisjet janë instaluar në mënyrë korrekte dhe nëse ato funksionojnë mirë. Ka shumë gjëra të tjera që mund të bëni për të siguruar që mobiljet tuaja të shtëpisë janë gati për t'u përdorur. Mënyra më e mirë për t'u siguruar që mobiljet e shtëpisë tuaj janë në gjendje të mirë pune është të keni një karrige dhe tavolinë cilësore në të. Një grup i mirë karrige dhe tavoline do t'ju lejojë të relaksoheni në dhomën tuaj të ndenjes pa u shqetësuar nga asnjë zhurmë. Procesi i prodhimit të mobiljeve të shtëpisë për pension Në tregun konkurrues të sotëm, ka kaq shumë lloje të ndryshme produktesh në dispozicion, por cila është mënyra më e mirë për të pasur opsionet më të mira të mobiljeve për shtëpinë e pensionit? Hapi i parë është të zgjidhni produktin e duhur. Një pjesë e mirë e njerëzve zgjedhin të blejnë vetë mobiljet e shtëpisë së tyre dhe t'i përdorin ato si një banesë të përkohshme. Ata mund të punojnë nga shtëpia dhe të kursejnë para duke marrë me qira një të re çdo disa vjet. Ju mund të gjeni vendin tuaj për të marrë parasysh nevojat tuaja kur blini mobiljet tuaja të shtëpisë. Ndërsa hyjmë në pension, shumë njerëz kanë filluar të pyesin veten nëse po blejnë shtëpinë e tyre apo thjesht duan të jetojnë në një vend që nuk ka infrastrukturë. Njerëzit që kanë pak ose aspak para janë të shqetësuar se mos duhet të bëjnë blerje të mëdha dhe mund të mos jenë në gjendje të përballojnë pajisjet e reja që u nevojiten. Megjithatë, ka disa mënyra për të pasur opsionet më të mira të mobiljeve në shtëpi për pension në dispozicion. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri materialesh dhe stilesh të ndryshme dizajni. Fokusi kryesor i këtij blogu është në proceset e prodhimit të mobiljeve të shtëpisë për pension. Është shumë e rëndësishme të merrni informacionin e duhur për atë që kërkoni kur blini një shtëpi. Ka kaq shumë lloje të ndryshme mobiljesh në dispozicion, dhe zgjedhja e mobiljeve të duhura mund të jetë e vështirë. Disa njerëz nuk e kanë idenë se çfarë lloj mobiljesh kërkojnë dhe as nuk do ta dinë se çfarë lloj mobiljesh kërkojnë. Është gjithashtu e rëndësishme të siguroheni që mobiljet që po blini të jenë të dizajnuara për të qëndruar për një kohë të gjatë. Kjo do t'ju ndihmojë të kurseni para në hipotekën tuaj. Njerëzit kanë ndërtuar shtëpitë e tyre për dekada dhe tani ka disa kompani që ofrojnë këto shërbime. Ka disa mënyra të zakonshme për ta bërë shtëpinë tuaj më të rehatshme dhe për të kursyer para. Për shembull, ju mund të përdorni panele diellore dhe t'i blini ato nga një dyqan lokal harduerësh. Ju gjithashtu mund të blini çdo lloj aksesori që ju nevojitet në shtëpinë tuaj. Këto përfshijnë rripa, vegla pune, gota, stilolapsa, shkopinj golfi, etj. Të gjitha këto gjëra do t'ju ndihmojnë të kurseni para në shtëpinë tuaj. Specifikimet teknike të mobiljeve të shtëpisë për pension Kur jeni në të 20-at, është e lehtë të harroni se mund të tërhiqeni nga puna me vetëm disa ndryshime të vogla. Ka disa gjëra që mund të bëni për t'ju ndihmuar të siguroheni që të keni opsionet më të mira të mobiljeve për shtëpinë e daljes në pension. Një gjë e mirë është të kontrolloni se çfarë po bëjnë njerëzit e tjerë dhe t'i pyesni ata për përvojat e tyre me të. Gjëja më e rëndësishme është të siguroheni që të keni përvojën më të mirë me të. Nëse nuk keni përvojë me diçka të tillë, atëherë është me të vërtetë e vështirë të investoni shumë para në gjëra të tilla. Nuk është vetëm financiare, por edhe personale. Ka një sërë mënyrash të ndryshme për të pasur opsionet më të mira të mobiljeve për shtëpinë e daljes në pension. Ne mund t'i bëjmë të gjitha vetë, por duhet të jemi të kujdesshëm se çfarë zgjedhim të bëjmë me paratë tona. Duhet të keni parasysh se çfarë do të shpenzoni dhe çfarë lloj parash do të keni në shtëpi. Ka shumë lloje të ndryshme shtëpish për pension në dispozicion dhe ka shumë lloje të ndryshme shtëpish të disponueshme në treg. Këto përfshijnë makina me qira, makina me qira, rimorkio udhëtimi, klube golfi, sallat e ngrënies, qendrat e konferencave, etj. Është e rëndësishme të siguroheni që të merrni ofertën më të mirë të mundshme për nevojat tuaja. Mënyra e vetme për të pasur opsionet më të mira të mobiljeve për shtëpinë e daljes në pension është t'i blini ato vetë. Ekzistojnë disa specifikime teknike të mobiljeve të shtëpisë për të moshuarit që mund t'i përdorni, por ka edhe shumë gjëra që mund të bëni për të përmirësuar komoditetin e shtëpisë tuaj të të moshuarve. Ju mund të zgjidhni nga shumë lloje të ndryshme mobiljesh, nga karriget e rastësishme, karriget e komodisë, karriget e ngrënies, kornizat e krevateve, mbajtëset e tavolinave, etj. Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e mobiljeve të duhura, është e rëndësishme të zgjidhni mobiljet e duhura që do të plotësojnë nevojat tuaja. Avantazhet kryesore konkurruese të mobiljeve të shtëpisë për pension Nëse keni një preferencë të fortë për një lloj shtëpie specifike, atëherë është shumë e rëndësishme të zgjidhni një të përshtatshme. Duhet të siguroheni që të zgjidhni llojin e duhur të mobiljeve të shtëpisë dhe çfarë lloj mobilie shtëpie dëshironi. Ka shumë lloje të ndryshme të mobiljeve të shtëpisë dhe disa prej tyre përfshijnë: dysheme, pllaka dyshemeje, qilim, mure, ventilatorë për dysheme, etj. Gjithashtu, është e rëndësishme të zgjidhni llojin e duhur të mobiljeve të shtëpisë dhe sa hapësirë ​​do të keni mundësi të ruani mobiljet tuaja. Ju duhet të merrni parasysh se çfarë lloj mobiljesh shtëpie dëshironi dhe çfarë lloj mobiljesh shtëpie dëshironi. Ajo që duhet të bëni është të krijoni një mënyrë të sigurt dhe të besueshme për të blerë mobilje në internet. Ju mund të përdorni kompjuterin ose tabletin tuaj për të hyrë në kompjuterin tuaj, për të krijuar lista të të gjithë kompjuterëve që janë të lidhur me kompjuterin tuaj, për të shkruar shënime në to dhe për të bërë komente mbi to. Është vërtet i lehtë për t'u përdorur dhe do t'ju kursejë shumë kohë kur duhet të blini mobilje në internet. Ka shumë opsione të ndryshme në dispozicion dhe ka shumë mënyra për t'u siguruar që ju të merrni ofertën më të mirë për mobiljet tuaja. Me më shumë se 200 milionë njerëz që jetojnë tani në Shtetet e Bashkuara, është e rëndësishme të mbani mend se është e mundur të blini një shtëpi me sisteme të mira mbështetëse dhe shumë para. Shumica e njerëzve janë shumë të pasur dhe kështu, ka shumë gjëra që ata mund të bëjnë për t'i ndihmuar ata të dalin nga problemet e tyre financiare. Këto përfshijnë blerjen e një makine të re, gjetjen e një pune ose blerjen e një shtëpie. Kur të dilni në pension, do të kurseni para për daljen në pension. Gjëja më e rëndësishme për t'u mbajtur mend është se ka shumë gjëra të tjera që mund të bëni për të kursyer para për daljen në pension.
Trendi i ri në mobiljet e shtëpive të pensioneve
Trendi i ri në mobiljet e shtëpive të pensioneve
Pse mobiljet në pension? Ndërsa jemi ende të rinj, është e lehtë të mendosh se njerëzit kanë fituar para të mëdha që nga fillimi i kohës. Kur të dilni në pension, të ardhurat tuaja do të rriten me kalimin e moshës. Ndërsa filloni të punoni dhe kurseni për daljen në pension, puna juaj do të reduktohet dhe do t'ju duhet të merrni më shumë trajnime dhe përvojë për t'u siguruar që mund të dilni në pension të qetë. Kur të dilni në pension, kursimet tuaja do të reduktohen dhe do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje asaj që po bëni sesa asaj që dëshironi të bëni nëse do të punonit në një pozicion që kërkon një kohë të gjatë. Kur jeni në pension, duhet të kaloni më shumë kohë me familjen dhe punën tuaj. Dhe ndërsa dilni në pension, duhet të jeni në gjendje të planifikoni kthimin e të dashurve tuaj. Ju duhet të siguroheni që jeni të përgatitur financiarisht për një afat të gjatë. Kjo është ajo që do të ndodhë me daljen tuaj në pension nëse lini të dashurit tuaj në shtëpi. Ju duhet të dini se sa nga të ardhurat tuaja do të paguhen nga familja juaj, kështu që ju duhet të keni para të mjaftueshme për të mbajtur veten dhe familjen tuaj. Kjo është ajo që do të ndodhë me kursimet tuaja nëse lini të dashurit tuaj në shtëpi. Kur të dalësh në pension, duhet të gjesh një vend për të dalë në pension dhe t'i përdorësh ato para për të blerë gjëra që do të përdorësh për të jetuar. Nuk është gjithmonë e lehtë të gjesh vendin e duhur për të blerë gjëra, prandaj është e rëndësishme të siguroheni që të merrni këshillat e duhura nga një këshilltar profesionist. Por kur të filloni të kërkoni vendin e duhur për të blerë gjëra, do të habiteni se sa më të dobishme mund të jenë ato. Dhe edhe nëse nuk e dini se çfarë është, duhet të filloni duke parë se çfarë thonë njerëzit e tjerë për përvojën e tyre me mobiljet e shtëpisë për pension. veçoritë e mobiljeve të shtëpisë për pension Do të doja të kisha një vend të mirë për të blerë mobilje dhe ka shumë gjëra që do të doja të bëja nëse do të gjeja një vend të mirë për të blerë mobilje. Ka kaq shumë lloje të ndryshme mobiljesh dhe ka kaq shumë mënyra të ndryshme për të zgjedhur mobiljet e duhura. Mënyra më e mirë për të vendosur se çfarë lloj mobiljesh të blini është të siguroheni që të zgjidhni atë të duhurin për ju. Është e rëndësishme të theksohet se jo të gjitha mobiljet janë krijuar të barabarta dhe se është po aq e rëndësishme të merret parasysh se çfarë lloj mobiljesh duhet të blini. Ju gjithashtu duhet të shikoni se çfarë kanë thënë njerëzit e tjerë për mobiljet. Për shumë njerëz, koncepti i mobiljeve të shtëpisë për pension është një pjesë e rëndësishme e jetës së tyre. Ata mund të punojnë në një vend të vetëm dhe të bëjnë shumë më tepër sesa thjesht të shijojnë ditën jashtë familjes. Nëse jeni në një situatë financiare, atëherë ka disa gjëra që mund të bëni për të ndihmuar në uljen e stresit. Për shembull, nëse po përpiqeni të kurseni për daljen në pension, atëherë është më mirë të investoni në një mobilje shtëpie pensioni që do t'ju lejojë të kaloni kohën tuaj duke punuar. Përveç kësaj, është mirë që të përdoret shumë teknologji për të përdorur teknologjinë në mënyrë efektive. Është një kohë interesante për të pasur një lloj vendi për të blerë gjëra. Nuk ka të bëjë vetëm me gjetjen e diçkaje të re për të shpenzuar para, por edhe për të blerë gjëra që do t'ju ndihmojnë të jetoni jetën tuaj dhe të punoni në mënyrë më efikase. Shumica e njerëzve mund ta ndërtojnë shtëpinë e tyre nga të njëjtët punëtorë që i ndërtojnë ato. Ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë materialesh, stilesh dhe përfundimesh. Dhe nëse doni të kurseni para në punën tuaj të ardhshme, atëherë ia vlen të shikoni se çfarë kanë bërë njerëzit e tjerë. Detajet e mobiljeve të shtëpisë së pensionit Në tregun konkurrues të sotëm, është shumë e rëndësishme të zgjidhni mobiljet e duhura për nevojat tuaja. Pavarësisht nëse jeni një sipërmarrës apo profesionist, ka disa lloje të ndryshme mobiljesh nga të cilat mund të zgjidhni. Ato mund të klasifikohen në dy kategori kryesore: rastësore dhe sociale. Nëse do të blini mobilje, atëherë është mirë të siguroheni që të merrni llojin e duhur të mobiljeve. Kur zgjidhni mobilje është e rëndësishme të kontrolloni stilin e mobiljeve dhe gjithashtu dizajnin e mobiljeve. Kjo do t'ju ndihmojë të vendosni se çfarë lloj mobiljesh dëshironi. Për sa kohë që keni mundësi të jetoni në një vend ku nuk ka rregulla se kur të tërhiqeni, do të jeni të mirëinformuar për atë që është më e mira për ju. Shumica e njerëzve po mendojnë të dalin në pension në moshën 55-vjeçare dhe është shumë e lehtë të bëhesh punonjës. Ka shumë përfitime të të qenit punonjës, por një nga më të rëndësishmet është se ju keni lirinë për të marrë vendimet tuaja për atë që dëshironi të bëni me paratë tuaja. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri stilesh dhe ngjyrash të ndryshme, të zgjidhni nga lloje të ndryshme mobiljesh dhe t'i përdorni ato si udhëzues. Një pensionist do të ishte i lumtur të kalonte më shumë kohë me familjen dhe miqtë e tyre. Me kaq shumë shtëpi të reja që dalin çdo vit, nuk është çudi që kaq shumë njerëz kanë shkuar në mediat sociale për të ndarë mendimet e tyre. Megjithatë, ka disa njerëz që nuk po marrin kohë për të ndarë mendimet e tyre në rrjetet sociale. Ka disa njerëz që në fakt po e bëjnë këtë sepse kanë frikë se mos mashtrohen apo diçka tjetër. Njerëzit që po mashtrohen ose diçka tjetër do të zbulojnë se po humbasin paratë e tyre dhe nuk mund të paguajnë më para për të mbajtur shtëpinë e tyre të pastër. Aplikimet e mobiljeve të shtëpisë për pension Ka shumë lloje të ndryshme njerëzish që punojnë në industrinë e pasurive të paluajtshme. Ju mund t'i blini ato nga agjenti juaj lokal i pasurive të patundshme ose madje të përpiqeni të punësoni dikë për të menaxhuar hapësirën tuaj të zyrës. Disa njerëz kanë ndërtuar faqe interneti për vite dhe ata do të zbulojnë se nuk kanë kontroll mbi atë që bëjnë apo si e bëjnë atë. Njerëzit që punojnë në industrinë e pasurive të paluajtshme ka të ngjarë të kenë përvojë me këto gjëra. Ata do të mësojnë për teknologji të ndryshme dhe do të marrin vendime të mira për atë që duan të blejnë. Shumë shpesh, njerëzit mendojnë se janë të detyruar të punojnë nga shtëpia për shkak të kufizimeve financiare. Megjithatë, vetëm për shkak të stilit të tyre të jetesës ata mund të vetëpunësohen dhe të fillojnë biznesin e tyre. Për të fituar para online, shumë njerëz kanë marrë punë dhe ende nuk dinë të përdorin internetin. Ky artikull do t'ju mësojë se si të përdorni internetin për të bërë gjëra që përndryshe nuk mund t'i bëni. Me kaq shumë produkte dhe shërbime të ndryshme të disponueshme sot, është shumë e rëndësishme të kesh një vend për ta quajtur shtëpi. Nëse nuk jeni të njohur me llojin e produktit që kërkoni, atëherë ka disa këshilla të shkëlqyera se si t'i përdorni ato. Gjëja më e rëndësishme për të bërë është të gjeni produktin e duhur që i përshtatet nevojave tuaja dhe asaj që dëshironi të arrini. Në fund, është mirë të siguroheni që të merrni produktin e duhur për nevojat tuaja. Është shumë e lehtë të futesh në punën tënde, por është e vështirë të marrësh një vendim të arsimuar se çfarë lloj mobiljesh të blesh. Kur të jeni gati për të dalë në pension, ka shumë lloje të ndryshme mobiljesh nga të cilat mund të zgjidhni. Disa njerëz përdorin kompjuterin ose pajisjen e tyre celulare për të aksesuar informacionin në internet, ndërsa të tjerë përdorin smartfonin e tyre për të kryer të gjitha aktivitetet që bëjnë. Një opsion i shkëlqyeshëm është të gjeni një vend të mirë për të vendosur telefonin dhe tabletin tuaj.
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karrige ngrënieje restoranti Shitje me shumicë Yumeya YT2132 Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundimi i palltos me pluhur Tiger 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsion ngjyrash të ndryshme Parametri përkatës 1. Madhësia: H770*SH470*W460*D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Restorant, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kontratë Karriget e ngrënies së restorantit Yumeya me cilësi të lartë me shumicë. Shërbimet e personalizuara janë në dispozicion. Merr më shumë informacion! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Tigër Powder Plush fundi 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsioni i ngjyrave të ndryshme Parametrat 1. Madhësia: H770*SH470* W460* D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Restorant, Kafene, Shtëpi të të moshuarve, Kontratë Kryetar Jumeya është një ndërmarrje që kushton vëmendje të ngushtë përmirësimin e teknologjive të prodhimit dhe forcës së R&D. Ne jemi të pajisur me makineri të avancuara dhe kemi ngritur disa departamente për të kënaqur nevojat e ndryshme të një numri të madh klientësh. Për shembull, ne kemi departamentin tonë të shërbimit i cili mund t'u ofrojë klientëve shërbime shumë efikase pas shitjes. Anëtarët e shërbimit janë gjithmonë në gatishmëri për t'u shërbyer klientëve nga vende dhe rajone të ndryshme dhe të gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Nëse jeni duke kërkuar mundësi biznesi ose keni interes në shitjen me shumicë të karrigeve tona të ngrënies së restorantit, na kontaktoni. Yumeya Chairs është krenare që është një partner me klientët në segment. Email-i juaj ose telefonata në +86 13534726803 është i mirëpritur nga ne. Në këtë festival, Yumeya Chairs ka nisur një sërë promovimesh për . Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/restaurant-dining-chairs-wholesale-yumeya-yt2132.html
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karrige Barstool Metal Për Shitje Restoranti me Shumicë Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H1080*SH760*W460*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Karrige për restorant me shumicë - Furnizuesi cilësor i stolave ​​të bareve të restoranteve, Yumeya Chairs është i specializuar në stolat e restorantit prej metali prej druri klasik dhe të fortë, Inquire online! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H1080*SH760* W460* D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● shprehën mirënjohjen e tyre për produktin tonë Karriget e barit me kokrra të forta prej druri për restorantin me shumicë Yumeya YG7071. ●Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë prodhuar në përputhje me standardet kombëtare të cilësisë. Përveç kësaj, produktet janë testuar rreptësisht për të siguruar cilësi të lartë të produkteve përpara se të hidhen në treg. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Koncepti i menaxhimit të kompanisë: ''. Na kontaktoni për të mësuar se si mund t'ju ndihmojmë! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/metal-barstool-chairs-for-restaurant-wholesale.html
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, Karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe po tërheqin vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Ne i kemi kushtuar vëmendje prodhimit më të mirë dhe ofrimit të shërbimit më profesional. karriget e ngrënies së restorantit janë një produkt i mirë dhe i besueshëm me qëndrueshmëri të lartë dhe qëndrueshmëri afatgjatë. Mund të përdoret gjerësisht në shumë industri, duke përfshirë ndërtimin, naftën, kimikatet, mjekësinë, ushqimin, makineritë dhe instrumentet. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë të dizajnuara mirë dhe praktike. Ato kanë cilësi të mirë, mjeshtëri të mirë dhe çmim të arsyeshëm. Që nga themelimi në , Yumeya Chairs ka ndjekur gjithmonë rregullat e tregut dhe ka kujdesur për kërkesën e tregut. Ne kemi kryer vazhdimisht risi dhe kemi përmirësuar cilësinë e produktit. Ne përpiqemi të ofrojmë instrumente muzikore me cilësi të besueshme, pamje të mirë dhe lloje të shumta. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Rreturat e ngrënies. kanë një frekuencë shumë të lartë përdorimi, kështu që do të ketë kërkesa të veçanta për forcën. Duke përdorur strukturën dhe tubin e patentuar Yumeya, Yumeya Karriget e restorantit tregtarë Mund të mbajë më shumë se 500 lbs. Ndërkohë, Yumeya u premton të gjitha karrigeve komerciale të ngrënies një garanci kornizë 10-vjeçare. Aktualisht, Panda, lopa e shenjtë dhe restorante të tjera të njohura përdorin Yumeya si kryesore Furnizues i karrigeve të restorante . Karriget e ngrënies së restorantit me shumicë, kontaktoni Yumeya Furniture, e cila është prodhuesi kryesor i karrigeve të restorantit dhe karrigeve të kafenesë në Kinë. Kemi. Karriget e kafeve të plota. dhe gjithashtu ofron shërbim për karriget e ngrënies me porosi & Karriget e restorantit. Nëse jeni duke kërkuar për shitës të besueshëm për karriget e ngrënies së restorantit ose karriget e kafenesë me shumicë, Yumeya është zgjidhja perfekte. Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H800*SH470*W460*AW580*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Shfaq Detajet E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne marrim idenë e ''. Ne jemi gjithmonë këtu për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. Na kontaktoni: http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/commercial-dining-chairs-wood-grain-metal-restaurant-arm-chair.html
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karrige ngrënieje prej alumini me shumicë prej druri Yumeya YL1355 Karrigia jonë e ngrënies YL1355 Yumeya me shumicë prej alumini me grurë druri ofron performancë të lartë me një dizajn bashkëkohor. Ne kemi zgjidhje për tavolina dhe karrige kafeneje me shumicë për të gjitha nevojat tuaja. Përcaktime: ● Madhësia:H880*SH470*W470*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Karriget Yumeya ka qenë e specializuar në prodhimin për shumë vite. Parimi ynë i bashkëpunimit është që karriget e ngrënies prej alumini kanë një dizajn të thjeshtë, mjeshtëri të shkëlqyer dhe pamje tërheqëse. Mund të përdoret gjerësisht në shumë vende, duke përfshirë shtëpitë, hotelet, restorantet, qendrat tregtare dhe ndërtesat e zyrave. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs përmirësojnë shumë efikasitetin e prodhimit. Ato janë me strukturë kompakte, performancë të qëndrueshme, cilësi të besueshme, performancë me kosto të lartë dhe aplikim të gjerë. Karriget Yumeya u krijua në . Për shumë vite, ne i jemi përmbajtur gjithmonë konceptit të zhvillimit të 'mbijetuar nga cilësia, zhvillimi nga teknologjia'. Ne kemi adoptuar modelin modern të biznesit dhe metodat standarde të prodhimit, në mënyrë që të ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Me forcë të forta R&D dhe aftësitë e prodhimit, Kryetarët Jumeya tani është bërë një prodhues profesional dhe furnizues i besueshëm në industri. Të gjitha produktet tona duke përfshirë karriget e ngrënies prej alumini janë prodhuar në bazë të sistemit të rreptë të menaxhimit të cilësisë dhe standardeve ndërkombëtare. Bizneset tona të shërbimit furnizohen me ndihmën e ekipit tonë profesional të shërbimit. Klientët nga vende dhe rajone të ndryshme mund të shijojnë shërbimin më të kënaqshëm përmes rrjetit modern. Na kontaktoni për të zbuluar më shumë rreth nesh. Të interesuar për më shumë raste apo kompania jonë? Na kontaktoni! Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yl1355-yumeya-wholesale-wood-grain-aluminium-dining-chair.html
Karrigia e ngrënies prej alumini me listë të re është në shitje TANI!
Karrigia e ngrënies prej alumini me listë të re është në shitje TANI!
Karrige komerciale e ngrënies prej alumini me grurë druri Yumeya YW5654 Po kërkoni prodhues dhe furnizues të karrigeve të tavolinave dhe kafeneve? Kontaktoni Yumeya Furniture sot! Shikoni më shumë këtu për informacionin e karriges së ngrënies së krahut të ngrënies nga alumini me kokrra druri YW5654 Yumeya! Përcaktime: ● Madhësia: H885*SH470*W470*AW590*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Qëndrimi në ofrimin e shërbimit të hollë dhe më të mirë ndaj klientit ka qenë parimi ynë. Vizita shënon popullaritetin në rritje dhe ndikimin e industrisë së Yumeya Chairs. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe duke tërhequr vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Karriget Yumeya mund të sigurohen që klientët të kenë një përvojë të kënaqshme shërbimi pasi produktet tona kanë kaluar shumë çertifikime. E themeluar në , Yumeya Chairs krenohet që njihemi si një ofrues harduerësh me një ndalesë, me të gjitha produktet tona të disponueshme vazhdimisht për dorëzim të menjëhershëm. Yumeya Chairs paraqet konceptin e biznesit të ''. Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni përmes http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5654-yumeya-new-commercial-wood-grain-aluminium-dining-arm-chair.html
E RE NË | kolltuqe komerciale Sapo mbërriti!
E RE NË | kolltuqe komerciale Sapo mbërriti!
Karrige e krahut ngrënieje me kokrra alumini të stilit francez Yumeya YW5572 Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H960*SH470*W480*AW580*D580mm 2. COM: 0.9 jardë 3. Stack: Lartësia maksimale 5 copë Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Po kërkoni karriget më të mira të ngrënies me shumicë në kafene? Shkoni me mobiljet Yumeya! Karrigia jonë e ngrënies me cilësi të lartë YW5572 Yumeya e stilit francez Yumeya me kokrriza druri alumini mund të jetë zgjidhja juaj ideale! Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H960*SH470*W480*AW580*D580mm 2. COM: 0.9 jardë 3. Stack: Max 5pcs e lartë Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Ne kemi mbajtur qëllimin për të qenë një nga prodhuesit kryesorë. Mbi bazën e konsolidimit të tregut ndërkombëtar, Yumeya Chairs rrit më tej investimet në zhvillimin e produktit, promovimin dhe shërbimin e markës, vazhdimisht inovon dhe zgjeron në mënyrë aktive tregun ndërkombëtar! Si një markë lider në industri, Yumeya Chairs ka një reputacion të mirë të markës dhe tërheq shumë klientë të huaj. Si një ndërmarrje e standardizuar, Yumeya Chairs dallohet në tregun global të pajisjeve dhe është miratuar nga shumë institucione ndërkombëtare. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne vazhdojmë të çojmë përpara angazhimin e ''. Sapo të provoni, jemi të sigurt që do të ktheheni për më shumë! Kontrolloni përsëri shpesh! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5572-yumeya-french-style-aluminium-wood-grain-dining-arm-chair.html
Sezoni i Ri, Pajisje e Re, Reklama e karrigeve të reja të ngrënies
Sezoni i Ri, Pajisje e Re, Reklama e karrigeve të reja të ngrënies
● Për fat të mirë, ishte shumë i kënaqur, veçanërisht në lidhje me produktin e synuar. ●Karriget Yumeya mban nga afër ritmin me kohën. Prodhojmë karrige të ndryshme metalike ngrënieje, karrige banketi, mobilje komerciale në bazë të kërkesës së tregut. Produktet tona janë të sigurta, miqësore me mjedisin, inteligjente dhe që kursejnë energji. Ata fitojnë vlerësimin e konsumatorëve. Për Cafe Chair nuk është vetëm mobilim, por edhe zbukurim. Në konsideratë të plotë të prakticitetit dhe bukurisë, metali i kokrrës së drurit Yumeya Karrige e ngrënies kafe. ka karakteristika të dukshme, siguri, pëlhurë të rehatshme, të larë dhe kështu me radhë. Karriget e ngrënies së kafesë prej alumini me grurë druri Yumeya ka më shumë se 10000 raste të suksesshme në më shumë se 80 vende të botës, duke përfshirë shumë restorante të njohura të nivelit të lartë si HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restorantet më romantike në LA. Karrige kafenesh me shumice na kontaktoni. Shfaq Detajet Përcaktime: ● Madhësia:H900*SH470*W470*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs E themeluar në , Yumeya Chairs krenohet që njihemi si një ofrues harduerësh me një ndalesë, me të gjitha produktet tona të disponueshme vazhdimisht për dorëzim të menjëhershëm. Kompania jonë është në dritën e parimit të sipërmarrjes së biznesit të menaxhimit të ''. Mësoni më shumë rreth produkteve tona të ndryshme në http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yl1530-yumeya-wood-grain-aluminum-cafe-dining-chair-wholesale.html
Bëhuni I PARI që provoni kafenenë më të madhe të kolltukut?
Bëhuni I PARI që provoni kafenenë më të madhe të kolltukut?
Ajo ka një mori karakteristikash, si p.sh. janë prova perfekte që cilësia e tij plotëson standardet ndërkombëtare. Nëse jeni të interesuar për këtë artikull, kushtojini vëmendje kafeneja e kolltukëve është bërë nga lëndë të para të kualifikuara dhe të lehta për t'u përpunuar. Duke kombinuar të gjithë performancën e shkëlqyer të këtyre materialeve, është i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm në përdorim. Pikat kryesore të tij përfshijnë kryesisht. Është një kombinim i përsosur i të gjithë përsosmërisë dhe është i detyruar të krijojë përfitime për klientët. Ne kemi mbështetur qëllimin për të qenë një nga prodhuesit kryesorë. Të gjitha komentet, si dhe pyetjet në lidhje me kolltukun e kafesë prej alumini me kokrra druri cilësor YW5659 Yumeya, mirëpriten nga Yumeya Chairs. Jini të lirë të na kontaktoni: +86 13534726803 me telefon ose me email. Kolltukë kafeje alumini me kokrra moderne cilësore druri YW5659 Yumeya Përcaktime: ● Madhësia: H820*SH470*W470*AW580*D580mm ● COM: 0,80 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Yumeya Chairs fokusohet në parimin e "përmirësim të vazhdueshëm të cilësisë së produktit" Dhe sjell aktivisht R.&Kërkimi D përpara prodhimit. Yumeya Chairs është një lojtar kyç në industrinë vendase me produkte kryesore si kolltuku i kafesë me kokrra druri cilësor modern YW5659 Yumeya. Ajo ka ndërtuar imazhin e saj të mirë në botë. Parimi ynë i bashkëpunimit është. Kafeneja e kolltukut ka performancë të qëndrueshme dhe cilësi të besueshme, e cila prodhohet me kujdes bazuar në materiale të shkëlqyera. Mund të aplikohet në shumë industri si në kimikate, makina, ndërtim inxhinierik, prodhim makinerie, pajisje elektrike dhe përmirësimin e shtëpive. Yumeya Chairs është i përkushtuar ndaj inovacionit teknik, menaxhimit fleksibël dhe përmirësimit të pajisjeve të përpunimit për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë bërë nga materiale me qëndrueshmëri të mirë dhe cilësi të lartë. Ato kanë avantazhet e rezistencës ndaj konsumit, rezistencës ndaj korrozionit dhe rezistencës së mirë. Ato mund të përdoren gjerësisht në skena të ndryshme industriale. Në vitet e kaluar, Kryetart Jumeya ka përqëndruar në R&D dhe prodhimin e makinerive. Makineritë tona fitojnë besimin dhe njohjen për performancën me kosto të lartë, cilësi të mirë dhe çmim të favorshëm. Nëse kthimi është shkaktuar nga cilësia e produktit ose gabimi nga ne, ju do të garantoheni të merrni 100% rimbursim. E themeluar vite më parë, Yumeya Chairs ka grumbulluar përvojë të pasur në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e serive të ndryshme të produkteve. Ndër to, kafeneja me kolltukë është produkti më i ri i zhvilluar në mënyrë të pavarur nga ne. Duke u mbështetur në ekipin tonë të shërbimit, ne ofrojmë statusin më të fundit të porosisë për klientët dhe zgjidhim problemet në çdo kohë. Nëse dëshironi të dini më shumë informacion rreth nesh ose produkteve tona, ju lutemi na kontaktoni. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me tonën ose ne, ju mirëpresim ngrohtësisht nga ne për të vizituar fabrikën tonë. Nëse keni pritur të bëni blerjet tuaja për pushime, atëherë sot është dita juaj! Ne kemi nisur një SUPER SHPITJE festash! http://www.youmeiya.net/product/professional-modern-aluminium-wood-grain-cafe-armchair.html
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.