Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Mobiljet e banketeve të hoteleve - Lufta e Propagandës midis Kompanive të Mobiljeve është bërë një kompani e modës

Mobilje për banket hoteli -lufta propagandistike midis kompanive të mobiljeve është bërë një modë - dinamike e kompanisë - mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, Guangdong Co., Ltd.

Mobiljet e banketeve të hoteleve - Lufta e Propagandës midis Kompanive të Mobiljeve është bërë një kompani e modës 1

Duke rritur nevojat personale, kompania parashtron kërkesa në shkallë më të lartë. Produktet dhe shërbimet janë më të larta, kështu që kompanitë e mobiljeve nuk mund të dallohen në një treg të ashpër konkurrues. Në këtë mjedis, inovacioni është baza për përmirësimin e vazhdueshëm të kompanisë. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për inovacionin e dizajnit të mobiljeve, inovacionin e shërbimit ose inovacionin e marketingut, konsumatorët duan vetëm të plotësojnë nevojat e personalizuara të klientëve, në mënyrë që industria e mobiljeve të fitojë më shumë favore.

Ekspozita është një aktivitet reklamues që shfaq produktet dhe teknologjinë, zgjeron kanalet dhe promovon shitjet dhe përhapjen e markave. Sot, me ndryshimet e shpejta në ekonominë e Kinës, ekspozita ka tërhequr vëmendjen nga të gjitha sferat e jetës dhe është kthyer në një industri dhe lidhje që nuk mund të injorohet.

Mobiljet e banketeve të hoteleve - Lufta e Propagandës midis Kompanive të Mobiljeve është bërë një kompani e modës 2

Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi

Vitet e fundit, me konkurrencën gjithnjë e më të ashpër të tregut, lufta propagandistike midis kompanive të mobiljeve është bërë modë dhe një metodë e larmishme e publicitetit ka hyrë gjithashtu në një vizion të korporatës. Midis tyre, si një dritare e rëndësishme për ekspozimin e produkteve, teknologjisë, kulturës dhe markave të ekspozitës, ajo është bërë gjithashtu një nga mënyrat më aktive të të merituara. Pra, ku është sharmi i ekspozitës? Çfarë e nxit zhvillimin e kompanisë?

Kohët e fundit, aktivitetet vijuese kanë qenë të zëna me programin, veçanërisht me anëtarësimin në agjenci. Ashtu si lokacioni dhe puna përgatitore dhe disa dyqane në veri dhe jug, ekspertët e industrisë mund të shpjegojnë përfitimet e disa ekspozitave të rëndësishme në një mënyrë. Doli se megjithëse disa ekspozita në shkallë të gjerë në seri përfunduan, rekrutët gjatë ekspozitës nuk u ndalën, por u shtuan, porositë dhe kërkonin më shumë për t'u bashkuar gjatë periudhës së ekspozitës.

Kërkim popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Si të riparoni dëmtimin e mobiljeve të banketit?
Si të riparoni dëmtimin e mobiljeve të banketit?
Si të riparoni dëmtimin e mobiljeve të banketit? Dëmtimet e vogla të mobiljeve të banketit mund të riparohen me materiale dhe disa detaje. Kur shfaqet një gërvishtje e vogël në sipërfaqen e mobiljeve prej druri, mund të përdorni një furçë ngjyrash për të ngjyrosur gërvishtjet, në mënyrë që të mos jetë aq e dukshme. Vizatoni butësisht furçën në drejtimin e kokrrës së drurit. Hiqini menjëherë gjërat shtesë me një leckë të butë. Mobiljet speciale fshijnë sipërfaqen e të gjithë mobiljeve për të mbrojtur më tej veshjen. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Shënimi i ujit zakonisht kërkon një periudhë kohe për t'u zhdukur. Fshijeni leckën e bardhë të pastër me një sasi të vogël vaj sallate ose salcë të verdhë veze. Përdorni një copë të thatë, jastëkët e posaçëm prej kadifeje çeliku ultra të imët të mobiljeve dhe veshjeve për t'i fshirë drejtpërdrejt. Ju gjithashtu mund të përdorni streçin me ngjyrë ose salcën e të verdhës së vezës në shenjat e nxehta, fshijeni butësisht dhe më pas fshijeni me një leckë të pastër të butë. Vaji i letrës është zhytur në letër. Pas disa minutash, lyejeni butësisht kokrrën e drurit me qimet e çelikut të dedikuara për mobiljet. Veshje mobiljesh me cilësi të lartë Kadife speciale prej çeliku mund të blihet në pajisjet e materialeve të ndërtimit. Njollat ​​e ushqimit: gjalpë, salcë e verdhë veze, ketchup dhe lëngje të ndryshme frutash të spërkatura në sipërfaqen e mobiljeve të banketit do të kenë njolla të lehta. Duhet ta fshini menjëherë dhe të fshini njollat ​​me një leckë të pastër të butë. Vaji, salca e të verdhës së vezës, salca e domates dhe spërkatjet e ndryshme të lëngjeve të frutave në sipërfaqen e mobiljeve do të lënë një njollë të lehtë. Duhet ta fshini menjëherë dhe më pas përdorni një leckë të pastër të butë për të ndriçuar njollat. Njollat ​​e dyllit dhe çamçakëz: Mbështillini kubat e akullit me një membranë plastike për të ngurtësuar vajin e dyllit dhe më pas pastroni butësisht njollën e dyllit me një kruajtëse të mprehtë ose një kartë krediti dhe më pas hiqni njollën e mbetur me pastrues mobiljesh. Dritë. Kërkim popullor: karrige banketi, mobilje hoteli për banket, karrige banketi hoteli
Karrige e banketit në hotel - cilat probleme duhet t'i kushtoni vëmendje kur blini hotel dhe restorant Furni
Karrige e banketit në hotel - cilat probleme duhet t'i kushtoni vëmendje kur blini hotel dhe restorant Furni
Karrige e banketit të hotelit - cilat probleme duhet t'i kushtohet vëmendje kur blini mobilje hoteli dhe restoranti Kur blejmë mobilje për hotele dhe restorante, nuk duhet t'i kushtojmë vëmendje vetëm materialeve dhe metodave të prodhimit, por duhet të fokusohemi edhe te madhësia. Ju mund t'i kushtoni vëmendje pikave të mëposhtme kur blini: 1. Kur shkoni në dyqanin e mobiljeve ose në qytetin e mobiljeve për të blerë një karrige, duhet të hiqni këpucët dhe të përpiqeni të shihni nëse mund të prekni dyshemenë. Nëse nuk mund ta prekni, do të thotë se është shumë i varfër (përveç karriges). 2. Kushtojini vëmendje blerjes së karrigeve të importuara. Nëse lartësia e karriges i kalon 45 cm, mund të jetë shumë e lartë për zonjën. 3. Zgjidhni një karrige për të hyrë në të njëjtën thellësi, gjë që mund ta bëjë një person të gjatë të ndihet rehat. 4. Nëse tavolinat dhe karriget nuk mund të blihen, kushtojini vëmendje lartësisë së sipërfaqes së karriges së karriges dhe lartësisë së tavolinës së tavolinës. Në përgjithësi, 27 30 cm është një madhësi e përshtatshme. 5. Nëse është karrige e ngrënies për një të rritur, madhësia e karriges së ngrënies është rreth 60 cm e gjerë dhe 50 cm e thellë. Distanca neto midis murit dhe karriges arrin të paktën 60 cm, përndryshe kur njerëzit kalojnë, ata mund të shkojnë vetëm anash. 6. Tryezat e rrumbullakëta janë më të përshtatshme për bisedë dhe numri i njerëzve rritet lehtësisht. 7. Kur hoteli dhe restoranti janë të ngushtë ose në mur, është më e përshtatshme të zgjidhni një tavolinë të gjatë katrore. Ose është gjithashtu më mirë të zgjidhni një tavolinë në formë ovale në anën e murit. Është i përshtatshëm që dy personat në botë ose një person të marrin fëmijët kur hanë. 8. Nëse dëshironi të jeni të përshtatshëm në të njëjtën kohë dhe të kënaqni njerëzit, mund të zgjidhni një tryezë të palosshme me një desktop të madh. 9. Krahja zënë hapësirë. Kur mobiljet e restorantit zgjedhin një kolltuk, është e nevojshme të konfirmoni që kolltuku nuk do të prekë desktopin. Nëse ndeshet me desktopin, nuk do të jetë në gjendje ta shtyjë atë nën tavolinë kur nuk është në përdorim dhe do të zërë hapësirë. Megjithatë, kolltuku mund të vendosë krahun mbi të kur përdoret, dhe ndihet më rehat. Nëse hapësira është e madhe, është një zgjedhje më e mirë. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Karrigia e banketit të hotelit me pesë yje Ndërtimi i mobiljeve të hotelit fillon nga përzgjedhja e materialeve
Karrigia e banketit të hotelit me pesë yje Ndërtimi i mobiljeve të hotelit fillon nga përzgjedhja e materialeve
Karrigia e banketit të hotelit - Ndërtimi i mobiljeve të hotelit me pesë yje fillon nga përzgjedhja e materialeve Mobiljet e hotelit janë një lloj projektimi i projektit inxhinierik. Dizajni i projektit inxhinierik i referohet dizajnit mbështetës të mjedisit të brendshëm kur ndërmerret projekti inxhinierik. Është e nevojshme të merret parasysh drejtpërdrejt harmonia e funksioneve të brendshme dhe mjedisit. Ky artikull fokusohet në premisën se skema e dizajnit të mobiljeve të hotelit ka qenë qartësisht e qartë. Sipas situatës aktuale të prodhimit të ndërmarrjes, ridekompozimi i skemës ekzistuese të projektimit nuk ndikon në funksionin e produktit, efektin e pamjes dhe kërkesat e tjera përkatëse, dhe përpunimi sipas procesit të përpunimit në fabrikë përpunohet sipas përpunimi i procesit në fabrikë. Me karakteristikat e materialit, produkti është dizajn strukturor i arsyeshëm, efikas dhe materialet përdoren në mënyrë të arsyeshme. Mobiljet e banketit të hotelit diskutohen teknikisht nga cilësia e lartë dhe kostoja e ulët e produktit. Dizajni i strukturës së materialit të produktit është i pandashëm nga dizajni i dizajnit. Strukturat e ndryshme materiale pak a shumë ndikojnë në efektin e pamjes së produktit. Kërkesat e dizajnit nga ana tjetër kufizojnë aplikimin fleksibël të materialit. Klasa të ndryshme hotelesh kanë kërkesa të ndryshme për këtë, dhe hotelet e nivelit të lartë kanë kërkesa jashtëzakonisht strikte për materialet. Hotelet e klasës përkatëse kanë standardet përkatëse të pranimit të mobiljeve hoteliere. Pra, së pari le të analizojmë formimin e zgjidhjeve të mobiljeve hoteliere dhe procedurat e pranimit të mobiljeve të klasave të ndryshme. 1. Siguria: Projektuesi duhet t'i kushtojë vëmendje sigurisë së jetës në shtëpi për të kryer dizajnin e përmirësimit të shtëpisë. Faktorët e sigurisë duhet të vihen në radhë të parë. Dizajnerët duhet jo vetëm të zgjedhin materiale miqësore me mjedisin dhe të dizajnojnë mobilje hoteli të sigurta dhe miqësore me mjedisin, por gjithashtu duhet të marrin parasysh plotësisht parandalimin e zjarrit, kundër vjedhjes dhe parandalimin e dëmtimit. Në mënyrë që të mos dëmtohen të moshuarit, fëmijët dhe personat me aftësi të kufizuara, banja duhet të zgjedhë pllaka dyshemeje që nuk rrëshqasin dhe të vendosë mbështetëse krahësh. Shiriti i dritares së ballkonit duhet të jetë më i lartë se 1.2 m. Mos keni qoshe të mprehta në tavolinën e xhamit. Dekorimi i hekurosjes duhet të hiqet dhe hiqet. Distanca midis shkallëve dhe sipërfaqes së sipërme duhet të garantohet që të mos takohet kur ngjiteni dhe zbrisni. Zgjedhja duhet t'i kushtojë vëmendje markës, të jetë e fortë dhe e qëndrueshme, etj. Nëpërmjet një sërë masash për mbrojtjen e dizajnit, garantohet siguria. 2. Plani i formuar: Plani i formuar nga tenderimi i kompanive të mobiljeve drejtohet përgjithësisht nga departamenti i inxhinierisë së hotelit dhe asistohet nga departamenti i dhomave të miqve. Departamenti i inxhinierisë së hoteleve është më i njohur me situatën aktuale të fabrikave të përgjithshme të mobiljeve. Plani i tenderit i formuar përgjithësisht thekson ndryshimin në çmim dhe strukturën e materialit. Skema e modelimit sigurohet nga dizajni i vetë prodhuesit. Hoteli përcakton planin e projektimit sipas mostrës së mobiljeve të ofertës së prodhuesit. Kjo metodë në përgjithësi kërkon dhe mbikëqyr strukturën e materialit të mobiljeve. 3. Aplikimi: Prodhuesit e personalizuar mund të maksimizojnë dhomën e ndenjes së pronarit për të përdorur dizajnerë funksionalë. Nëse projektuesi dëshiron të rregullojë marrëdhënien e hapësirës së kufizuar në nivelin më të kënaqshëm, hartoni një plan shtëpie me funksione dhe plan urbanistik të plotë. Është e nevojshme të trajtohen siç duhet marrëdhënia midis njerëzve, njerëzve dhe sendeve, si dhe marrëdhëniet midis njerëzve dhe mjedisit, në mënyrë që individët e anëtarëve të familjes të dominojnë vetëm hapësirën dhe rregullimin e hapësirës së përbashkët publike, gjë që e bën dhomën e ndenjes një jeta e parashikuar, puna, studimi dhe hapësira mjedisore. 4. Plani i projektimit i formuluar nga kompani profesionale të dizajnit të brendshëm të hoteleve. Kompanitë profesionale të dizajnit të brendshëm të hoteleve në përgjithësi kanë një grup të plotë zgjidhjesh të dizajnit të mobiljeve të dhomës. Në përgjithësi, hoteleve të nivelit të lartë me pesë yje të lidhura me të huajt u kërkohet të dizajnojnë kompani profesionale të dizajnit të brendshëm të hoteleve për dizajn. Skema e projektimit ka vizatime të detajuara të projektimit, detaje të qarta të madhësisë dhe formës. Kërkesat për përzgjedhjen e materialeve, materialeve dhe ngjyrave janë të përcaktuara qartë, madje edhe me mostra materialesh ose foto me ngjyra. Sipas të kuptuarit nga kompania e mobiljeve të ofertës për planin e projektimit dhe kërkesat e detajeve të projektimit, hoteli përcakton kompaninë ofertuese dhe vulos modelin e mobiljeve të kompanisë ofertuese, si dhe kapacitetin aktual të prodhimit të kompanisë së mobiljeve të ofertës, garancinë e furnizimit, koston e çmimit dhe faktorë të tjerë gjithëpërfshirës. Vizatimet e kompanive profesionale të dizajnit të brendshëm të hoteleve janë jashtëzakonisht të detajuara për detajet dhe kërkesat e dekorimit të mobiljeve. Krahasuar me strukturën e brendshme të materialit, ato shpesh përfshijnë më pak. Theksoni cilësinë dhe pamjen e jashtme të produktit dhe theksoni koordinimin e përgjithshëm të produktit dhe hapësirës së brendshme. Edhe pse ka një dizajn profesional për dhomat e miqve, shpesh i mungon mbikëqyrja e prodhimit të produkteve dhe produkteve të gatshme. 5. Ekonomia: Shpenzimi i më pak parave dhe efekte të mira Projektuesi duhet të ndjekë aftësinë aktuale ekonomike të pronarit dhe kutia e kostos llogaritet në investimin e pritshëm të pronarit për të përcaktuar shkallën dhe qëllimet e përmirësimit të shtëpisë. Pas dizajnit të kujdesshëm, materialet e ndryshme kombinohen me zgjuarsi dhe tekstura, ngjyra dhe energjia e ndryshme e materialeve përdoren për të arritur qëllimin për të shpenzuar më pak para dhe për të bërë më shumë. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Masat paraprake për dekorimin e restorantit të mobiljeve të banketit të hotelit
Masat paraprake për dekorimin e restorantit të mobiljeve të banketit të hotelit
Masat paraprake për dekorimin e restorantit të mobiljeve të banketit Masat paraprake për dekorimin e restorantit të mobiljeve të hotelit Guangdong Restoranti zë një normë të caktuar përdorimi në jetën e përditshme, gjë që jo vetëm e bën familjen të mblidhet për të ngrënë, por edhe një nga vendet kryesore për të pritur mysafirë. Prandaj, dekorimi i restorantit nuk mund të jetë i rastësishëm. Le të hedhim një vështrim në cilat masa paraprake? Masat paraprake për dekorimin e restoranteve: Stili i restorantit Stili i stilit të restorantit është më i miri për të ndjekur stilin e përgjithshëm të shtëpisë. Nëse është restoranti juaj, mund të konsideroni gjithashtu të merrni një stil. Stili specifik mund të përcaktohet sipas preferencës tuaj. Megjithatë, nëse tashmë ka mobilje restoranti si tavolina ngrënieje dhe karrige, është mirë që të kryeni një koordinim të përgjithshëm bazuar në stilin e mobiljeve ekzistuese. Gjëja më e rëndësishme është të koordinoni në përgjithësi për të nxjerrë në pah shijen e murgut. Masat paraprake për dekorimin e restoranteve 2: Zgjedhja e ngjyrës Ngjyra e restorantit duhet të bazohet në shkëlqimin, dhe ngjyrat e ndezura mund t'i bëjnë njerëzit të ndjejnë ngrohtësinë dhe të rrisin oreksin. Prandaj, gjatë dekorimit të restorantit, mund të përdorim edhe disa sisteme portokalli. Ka një ndjenjë të ndritshme. Megjithatë, të gjithë ata që janë dekoruar e dinë se nëse të gjitha janë të ndritshme, padyshim që hapësira do të duket e ngushtë dhe e detyruar, kështu që kur përdorni ngjyra të ndezura, është e nevojshme të përdorni në mënyrë të përshtatshme disa tone të ftohta për t'u plotësuar. Të gjitha tonet e ndritshme mund t'i bëjnë njerëzit të ndihen të shqetësuar dhe të ndrydhur. Përveç kësaj, nëse restoranti është i lidhur me dhomën e gjumit, është e nevojshme të merret parasysh koordinimi midis një dhomë gjumi në restorant. Masat paraprake për dekorimin e restoranteve: përputhja e tavolinave dhe karrigeve Zgjedhja e tavolinave duhet t'i kushtohet vëmendje për të bashkëpunuar me madhësinë e hapësirës. Është i papërshtatshëm për hapësira të vogla me tavolina të mëdha ngrënieje ose hapësira të mëdha me tavolina të vogla ngrënieje. Për shkak të problemit thelbësor të blerjes, është e vështirë për blerësit që t'i bëjnë gjërat për t'i krahasuar gjërat në vend. Prandaj, kur matet së pari dekorimi i restorantit, matet madhësia e tryezës së ngrënies dhe do të bëhet krahasimi i kësaj pjese të plotë. Kjo do të jetë më e përshtatshme. Do të jetë më e përshtatshme. Mund të shmangë të qenit shumë i madh dhe shumë i vogël. Masat paraprake për dekorimin e restoranteve 4: Dekorimi i restoranteve Objektet si pëlhura për tavolinë dhe perde, përpiquni të përdorni pëlhura që janë rezistente ndaj pastrimit dhe të lehta për t'u pastruar. Nëse restoranti është relativisht i ngushtë, mund të vendosni një pasqyrë të madhe në mur. Përveç kësaj, pikturimi dekorativ në murin e sfondit të restorantit duhet të kryhet sipas restorantit të përgjithshëm. Modeli është më mirë të jetë një temë e ngrohtë dhe freskuese.
Mobiljet e banketit të hotelit Përmirësojnë metodën e "vlerës së lartë".
Mobiljet e banketit të hotelit Përmirësojnë metodën e "vlerës së lartë".
Mobiljet e banketeve të hotelit përmirësojnë metodën e "vlerës së lartë". Nëse një hotel arrin një stil të hollë dhe unik në stilin e dekorimit, atëherë ai do të marrë një ekspozim shumë të mirë në treg, pra një mobilje hoteli; vlerë nominale; është bërë standard për klientët, dhe mobiljet janë standardi i mobiljeve, dhe mobiliet janë të mobiljeve. Zgjedhja kërkon jo vetëm funksione të larta, por edhe bukuria e ambientit të hotelit është shumë e rëndësishme. Pra, si të përmirësoni mobiljet e hotelit; vlerë e lartë; Më lejoni të prezantoj disa nga mobiljet. Një: Përputhja e ngjyrave të mobiljeve të hotelit Gjatë dizajnimit të mobiljeve të hotelit, duhet të krahasoni edhe koordinimin e ngjyrave. Një ngjyrë e mirë kontrasti është një pikë e re e mobiljeve. Nëse përdorni një ngjyrë të vetme të unifikuar, atëherë kjo pjesë është më konservatore, si p.sh. përdorimi i ngjyrave të ndryshme, si p.sh. ngjyra të ndryshme Përputhja është veçanërisht e përshtatshme për disa produkte mobiljesh dinamike dhe të gjalla. Të gjithë duhet të provojnë një përputhje ngjyrash të ndryshme në përputhjen e ngjyrave. Në fund të fundit, ne të gjithë shpresojmë të kemi një mjedis që duket komod. Nëse e përdorni ngjyrën dhe e dizajnoni mirë, atëherë ky mobilim hoteli do të sjellë njerëz. Një ndikim i qartë, i gjallë dhe i plotë i efekteve vizuale, në mënyrë që t'u japë klientëve një ndikim të mirë. Dy: Linjat e stilimit të mobiljeve të hotelit Vendosja e mobiljeve përdoret që njerëzit të përdorin dhe të shikojnë, ashtu si modelet në pistë. Ato e tregojnë bukurinë e tyre të larmishme përmes stileve të ndryshme, por vendosja e orendive të hotelit nuk mund të ecet si modele. Pasi dekorimi i mobiljeve është i suksesshëm, në thelb është e pamundur të lëvizësh. Vetëm në hartimin e dizajnit, është e rëndësishme të punohet, dhe forma e dizajnit është veçanërisht e rëndësishme. Pra, si ta dizajnoni këtë linjë formash për t'i bërë njerëzit të duken bukur, në modë, të veçantë dhe të duken gjithnjë e më mirë? Nëse ndiqni stilin tradicional të stilit të mëparshëm tradicional, mund të ketë pak. Nuk ka ndonjë dinamikë brenda, por mobiljet moderne të hotelit janë të thjeshta, elegante dhe të bukura, kështu që struktura e linjës nuk është shumë e rëndë. Linjat nuk duhet të jenë shumë të rënda. Mos u bëj shumë e komplikuar. Përkundrazi, duhet të ketë disa ndryshime natyrore në dizajn. Efekte të tilla do të jenë më të gjalla, më të koordinuara dhe më të natyrshme. 3: Detajet e mobiljeve të hotelit Përmbajtja e redaktorit thoshte se detajet e mobiljeve të hotelit janë të rëndësishme, sepse një mobilje hoteli pa detaje nuk është një provë e klientëve. Përkundrazi, një hotel që fokusohet në detaje, pastaj mobiljet që përdorin janë si mobiljet që duken si hotel. Një vepër arti, pa marrë parasysh se kur dhe kudo që është, është edhe më e vlefshme për t'u parë. Për shembull, nga linjat e rrumbullakëta dhe të lëmuara të një divani, te gdhendja dhe lyerja e krevatit, madje edhe forma e mobiljeve të vogla brenda, është unike Në sukses apo dështim, detajet mund të pasqyrojnë cilësinë e shërbimit të një hoteli. Sa më sipër ka të bëjë me mënyrën e përmirësimit të mobiljeve të hotelit; vlera e lartë; disa nga kushtet që plotësojnë, tre pikat e mësipërme janë edhe dizajni dhe struktura bazë e mobiljeve hoteliere. Për sa kohë të arrihen tre pikat e mësipërme, mund të shfaqet vlera e lartë e mobiljeve të një hoteli. Nga Në thelb, do të sjellë një fund të bukur. Kërkim popullor: mbështetje për mobilje hoteli, karrige banketi, mobilje banketi hoteli
Mobiljet e banketit të hotelit ndikojnë në faktorët e jashtëm të tavolinave dhe karrigeve të ngrënies prej druri të ngurtë
Mobiljet e banketit të hotelit ndikojnë në faktorët e jashtëm të tavolinave dhe karrigeve të ngrënies prej druri të ngurtë
Mobiljet e banketit të hotelit ndikojnë në faktorët e jashtëm të tavolinave dhe karrigeve të ngrënies prej druri të ngurtë Mobiljet prej druri të ngurta janë mobilje prej druri të pastër. Është bërë nga asnjë dërrasë arti pa dru natyral që nuk është përpunuar përsëri. Tekstura natyrale i jep mobiljeve prej druri të ngurtë një bukuri të ndryshme, dhe gjithashtu është e dashur nga njerëzit. Për shembull, tavolinat e hotelit, divanet, karriget e drurit të ngurtë, etj., përdoren gjerësisht në mobiljet e hoteleve të nivelit të mesëm dhe të lartë. Le të hedhim një vështrim në faktorët e jashtëm që ndikojnë në cilësinë e mobiljeve prej druri të ngurtë. Temperaturë Temperatura është faktori kryesor që ndikon në shpejtësinë e tharjes së drurit. Temperatura rritet, presioni në dru në dru rritet dhe viskoziteti i ujit pa lëng është i favorshëm për të nxitur rrjedhën dhe përhapjen e ujit në dru; kapaciteti i tharjes së mediumit tharës të telit të bakrit rritet dhe shpejtësia e avullimit të sipërfaqes së ujit sipërfaqësor është përshpejtuar. Megjithatë, vlen të theksohet se nëse temperatura është shumë e lartë, kjo do të shkaktojë plasaritje dhe deformim të drurit, do të zvogëlojë intensitetin e forcës mekanike dhe do të ndryshojë ngjyrën. Duhet të kontrollohet siç duhet. Ndikimi i ambientit të temperaturës në hotel në tavolinën e hotelit është një faktor. Lagështia Lagështia relative është një faktor i rëndësishëm që ndikon në shpejtësinë e tharjes së drurit. Me të njëjtën temperaturë si shpejtësia e rrjedhës së ajrit, sa më e lartë të jetë lagështia relative, aq më i madh është presioni i avullit të ujit në mjedis, sa më pak ujë të avullohet sipërfaqja e sipërfaqes së drurit në mjedis, aq më e ngadaltë është shpejtësia e tharjes; kur lagështia relative është e ulët, uji sipërfaqësor avullon shpejt, dhe uji sipërfaqësor avullon shpejt dhe uji sipërfaqësor avullon shpejt. Shtresa sipërfaqësore zvogëlohet, gradienti i përmbajtjes së lagështisë rritet, difuzioni i ujit rritet dhe shpejtësia e tharjes është e shpejtë. Megjithatë, lagështia relative është shumë e ulët, gjë që do të shkaktojë problemin e plasaritjes së tavolinave të ngrënies prej druri dhe defekteve të thata si p.sh. tavolinat e ngrënies me huall mjalti apo edhe përkeqësim. Shpejtësia e cikleve Elite Shpejtësia e qarkullimit të ajrit është një tjetër faktor që ndikon në shpejtësinë e tharjes së drurit. Rrjedha e ajrit me shpejtësi të lartë mund të shkatërrojë industrinë e avullit të ngopur në sipërfaqen e drurit, duke përmirësuar kështu transferimin e nxehtësisë dhe kushtet e transmetimit masiv midis mediumit dhe drurit dhe përshpejton shpejtësinë e tharjes. Kur përmbajtja e ujit të materialeve të vështira ose drurit është e ulët, uji në lëvizje brenda drurit përcakton shpejtësinë e tharjes; nuk ka asnjë rëndësi praktike për të përshpejtuar shpejtësinë e avullimit të lagështirës sipërfaqësore duke rritur shpejtësinë e lartë të rrjedhës së medias. Në vend të kësaj, do të rrisë gradientin Rreziku i defekteve. Prandaj, nuk kërkon një shpejtësi të madhe të ciklit të mesëm. Tre faktorët e mësipërm janë faktorë të jashtëm që mund të kontrollohen manualisht dhe duhet të kontrollohen siç duhet, të cilët mund të përshpejtojnë shpejtësinë e tharjes me premisën e sigurimit të thatësisë së drurit. Për shembull, kur tavolina e ngrënies së hotelit është e thatë ose material me gjethe të buta, është më e lehtë të lëvizësh temperaturën e topit të thatë, të ulësh lagështinë e mediumit dhe të rrisësh shpejtësinë e qarkullimit të ajrit për të shpejtuar shpejtësinë e tharjes, sepse e brendshme uji brenda drurit është më i lehtë për t'u përshpejtuar; megjithatë, kur pllaka të trasha, temperatura më e ulët, lagështia më e lartë dhe shpejtësia më e vogël e qarkullimit të ajrit duhet të përdoren për të shmangur defektet e thata.
Çështjeve të prokurimit të karrigeve të banketit të hotelit duhet t'u kushtohet vëmendje atyre
Çështjeve të prokurimit të karrigeve të banketit të hotelit duhet t'u kushtohet vëmendje atyre
Çështjeve të prokurimit të karrigeve të banketit të hotelit duhet t'u kushtohet vëmendje atyre Hoteli është i domosdoshëm për të rregulluar dhomat e miqve. Dhomat e miqve, karriget, stolat, tavolinat dhe furnizimet e tjera të mobiljeve janë thelbësore. Kjo është e domosdoshme për blerjen e këtyre furnizimeve. Pra, cilat janë prokurimet e karrigeve të banketit në hotel? Çfarë duhet t'i kushtoj vëmendje kur blej? Më lejoni t'ju flas më poshtë. Kushtojini vëmendje stilit të unifikuar Në ditët e sotme, shumë hotele janë më të dekoruar, gjë që është veçanërisht e dukshme në hotelet me yje. Hotelet me dekorim të duhur mund të sjellin lehtësisht një përvojë të këndshme check-in për vizitorët. Prandaj, kur blini një karrige banketi hoteli, duhet të keni parasysh edhe elementin e stilit të dekorimit. Nëse hoteli është një dekorim i stilit evropian, rekomandohet të blini një karrige evropiane. Nëse është kinez, rekomandohet të blini karrige prej druri të fortë. Kushtojini vëmendje drurit Aktualisht, shumica e karrigeve që shohim janë prej druri. Druri është një faktor i rëndësishëm për përbërjen e karrigeve. Gjithashtu përcakton nëse karrigia është e qëndrueshme. Kur blini një karrige banketi hoteli, duhet t'i kushtoni vëmendje drurit që përdor. Druri i ndryshëm si viçi, druri i ngurtë, lisi dhe druri sintetik janë të ndryshëm. Jeta e shërbimit dhe avantazhet dhe disavantazhet janë të ndryshme. Ju duhet të zgjidhni në lidhje me situatën tuaj. Vini re se mallrat janë më shumë se tre Gjatë blerjes, mallrat janë të rëndësishme se tre shtëpitë dhe duhet t'i kushtojnë vëmendje gjithashtu. Megjithëse informacioni i çmimeve të shumë industrive është relativisht transparent tani, në tregun e mobiljeve, shitës të ndryshëm do të kenë kuota të ndryshme për të njëjtat specifikime dhe materiale mobiljesh. Tre mallra janë për të kursyer koston e blerjes dhe për të siguruar që cilësia e mobiljeve të blera është e besueshme, e fortë dhe e qëndrueshme. > Sa më sipër janë çështjet që duhet t'i kushtohet vëmendje në blerjen e karriges së banketit të hotelit. Në fakt, çdo linjë ka derën e vet dhe e njëjta gjë vlen edhe për industrinë e mobiljeve. Prandaj, kur blini karrige banketi dhe mobilje të tjera, preferohet të gjeni njerëz që janë të njohur me mobiljet.
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget e ngrënies mbretërore britanike dhe tavolinat dhe karriget e hoteleve të restoranteve perëndimore amerikane janë vërtet krenare. Tavolina dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që janë qindra mijëra vjet kulturë dhe reshje teknike duket se janë tavolina dhe karrige ngrënieje të stilit kinez dhe evropian; është e vrazhdë; shumë, por këto nuk e pengojnë favorizimin e njerëzve modernë për tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane. Pra, cilat janë pikat kryesore të dizajnit të tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan dhe të jenë kaq të gjera për audiencën? Prodhuesi i karrigeve të banketit të hotelit do t'ju shpjegojë: Këtu bëhet fjalë për origjinën e mobiljeve amerikane! Mobiljet amerikane u bënë të njohura pas Luftës së Dytë Botërore, përjetuan modernizmin, postmodernizmin, veçanërisht në fund të viteve 1980; lëvizja e mobiljeve të artit; më vonë, tradita e mobiljeve tregoi personalitetin filloi të mbizotërojë në mbarë botën. Në këtë kohë, mobiljet amerikane me shprehje të lirë hynë gradualisht në vizionin e njerëzve dhe gradualisht u ndoqën nga shumë njerëz të modës. Në këtë proces, falë përhapjes së shpejtë të ekonomisë dhe kulturës amerikane në nivel global, kultura amerikane është bërë gradualisht një kulturë e modës dhe kultura amerikane e hotelerisë nuk bën përjashtim. Së bashku me zhvillimin e markave të furnizimit me zinxhirë amerikanë në të gjithë botën, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë promovuar gjithashtu globalisht. Në Kinë, me globalizimin e shpejtë ekonomik vitet e fundit, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë aplikuar edhe në restorante të ndryshme perëndimore dhe restorante të modës. Në fakt, në epokën e re, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që nuk kanë marrë shumë kulturë tradicionale janë më të favorshme se mobiljet e stilit kinez dhe evropian. Stili i lirë i restoranteve perëndimore amerikane tregon bukurinë e tij krijuese, dhe ka formuar një estetikë unike amerikane nën ndikimin e koncepteve. Karakteristikat e tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan: 1. Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane fokusohen tek druri i fortë në përzgjedhjen e materialeve. Nuk ka freski të drurit të përgjithshëm të ngurtë, por fokusohet në atmosferën e thjeshtë dhe të thjeshtë të drurit origjinal. 2. Është përmendur më sipër. Krahasuar me stilin kinez dhe evropian, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane madje mund të thuhet se janë të ashpra, por kjo është bërë tipari i tij i jashtëzakonshëm. Nuk ka tavolina dhe karrige të kujdesshme të restorantit perëndimor amerikan që përkojnë me estetikën e njerëzve modernë dhe ndihmojnë për të nxjerrë në pah atmosferën e tij.
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige e banketit të hotelit - mobilje hoteli e thjeshtë moderne me çanta të buta, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar natyrën e vetme dhe abstraksionin e hapësirës së brendshme dhe të objekteve. Stili modern minimalist, siç sugjeron edhe emri, i bën të gjitha detajet të duken shumë të thjeshta. Thjeshtësia në dekorim e bën hapësirën të duket shumë koncize dhe atmosferike. Pjesët dekorative janë të pakta, por në ngjyrë dhe plan urbanistik, duhet shumë energji për t'u përshtatur me zgjedhjen e materialeve të dekorimit. Ky është një shtet që nuk është projektuar nga stilistë të zakonshëm. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Nuk ka dyshim se stili modern dhe i thjeshtë i dekorimit të stilit plotëson dashurinë e të rinjve. Qyteti është i zënë duke jetuar. Tashmë na ka bërë të shqetësohemi me qiellin dhe dritën dhe gjelbërimin. Lodhja, duke harruar zhurmën e qytetit. Ky është gjithashtu një nga stilet më të njohura të dekorimit: stili modern minimalist. Thjeshtësia nuk është mungesë e elementeve të dizajnit. Është një nivel më i lartë i gjendjes krijuese. Për sa i përket dizajnit të brendshëm, nuk është e nevojshme të braktisni rregullat dhe thjeshtësinë e hapësirës origjinale të ndërtesës dhe të dekoroni në mënyrë arbitrare mbajtësin e ndërtesës. Në vend të kësaj, dizajni është më intensiv, thekson integritetin e strukturës dhe formës dhe ndjek thellësinë dhe saktësinë e performancës së materialeve, teknologjisë dhe hapësirës. Krijuar në dhomë me metoda të thjeshta, kërkon gjithashtu që projektuesit të kenë njohuri më të larta të dizajnit dhe përvojë praktike. Projektuesi duhet të jetojë në thellësi, të mendojë në mënyrë të përsëritur, ta shqyrtojë me kujdes dhe ta rafinojë me kujdes dhe të përdorë gjuhën më të vogël të dizajnit për të shprehur më të thellën. dizajn i brendshëm. Hiqni kompleksitetin dhe thjeshtësinë, hiqni të vërtetën dhe shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe formën jashtëzakonisht koncize të ngjyrës. Me premisën e plotësimit të nevojave funksionale, hapësira, njerëzit dhe gjërat kombinohen me një kombinim të arsyeshëm dhe të rafinuar, dhe penelatat më të rafinuara përshkruajnë efektin më të pasur dhe lëvizës. Kjo është gjendja më e lartë e artit të projektimit. Karakteristikat e karrigeve të banketit të hoteleve(1) Theksoni dizajnin funksional, linjat e thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastin e fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e një karrige banketi hoteli në stil modern. (2) Një numër i madh materialesh të reja si qelqi i kalbur dhe çelik inox përdoren si materiale ndihmëse, e cila është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për karriget e banketeve të hoteleve në stilin modern, të cilat mund t'u sjellin njerëzve një ndjenjë avangarde dhe ndjenjë të papërmbajtur. (3) Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, karrigia e banketit të hotelit në stil modern kërkon orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Zbehja e butë është çelësi i stilit modern.Stil (1) Hapësira e brendshme është e hapur dhe transparente e brendshme dhe e jashtme, dhe liria e ndjekjes së mureve të pakufizuar ndiqet në dizajnin grafik të hapësirës. karakterizohet nga forma e thjeshtë, cilësi e pastër dhe mjeshtëri e hollë.(3) Përpiquni të dekoroni dhe anuloni gjërat e tepërta sa më shumë që të jetë e mundur. Besohet se çdo dizajn kompleks do të rrisë koston e kostove të ndërtimit pa vlerë praktike dhe ndonjë dekorim, dhe theksohet se forma duhet të shërbejë më shumë funksione.(4) Komponentët standardë përdoren sa më shumë që të jetë e mundur në komponentët e ndërtesës dhe të brendshme. (5) Produktet e thjeshta industriale përdoren shpesh në ambiente të mbyllura. Karriget e banketit të hotelit dhe gjërat e nevojshme të përditshme përdoren kryesisht në linjë, dhe metalet e qelqit përdoren më së shumti.Karakteristike Bizhuteritë e stilit modern minimalist janë më eklektik nga të gjitha stilet e përmirësimit të shtëpisë. Disa nga linjat e thjeshta, aksesorët unikë dhe madje krijues dhe të personalitetit mund të bëhen pjesë e përmirësimit të stilit modern minimalist të shtëpisë. Kërkimi popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson komoditetin, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe mobiljet e thjeshta dhe moderne të banketit të hoteleve standarde që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Pavarësisht nëse është një karrige banketi unike, ose një divan që thekson rehatinë, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe thjeshtësia dhe mobiljet moderne të banketit të hoteleve që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Le t'i hedhim një sy modernitetit së bashku. Cilat janë karakteristikat e një stili të thjeshtë dhe një mobilje standarde moderne dhome banketi. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Theksimi i dizajnit funksional, linjave të thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastit të fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e mobiljeve moderne të banketeve të hoteleve të stilit modern. Përdorimi i materialeve të reja si xhami i kalbur dhe çeliku inox si materiale ndihmëse është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për mobiljet e banketeve të hoteleve të stilit modern të thjeshtë dhe standarde moderne, e cila mund t'u sjellë njerëzve një Ndjenja e avangardës dhe ndjenjës së papërmbajtur. Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, stili modern i thjeshtë Mobiljet moderne të banketit të hoteleve kërkojnë orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Mobiljet e buta janë çelësi i dekorimit modern me erë. Pavarësisht se sa e madhe është dhoma, ajo duhet të jetë e gjerë. Nuk ka nevojë për dekorim të lodhshëm dhe mobilje të tepruar të thjeshtë dhe moderne të banketit të dhomës, e cila pasqyron koordinimin e përgjithshëm të hapësirës dhe mobiljeve të banketit në dekorimin dhe paraqitjen. Për sa i përket stilimit, struktura gjeometrike është më së shumti, e cila është stil modern minimalist. Propozim për të luajtur efikasitetin më të madh të përdorimit në hapësirë ​​të kufizuar. Mobiljet standarde të thjeshta dhe moderne të banketit të dhomës zgjedhin të theksojnë funksionin e formimit. Nga një këndvështrim praktik, dekorimi i tepërt i shtimit braktiset deri në fund. E thjeshta nuk është thjesht një mënyrë jetese, por edhe një filozofi e jetës. Tingulli në shtëpi nuk është më në përputhje. Shumë ngjyra do t'u japin njerëzve një ndjenjë të rrëmujshme dhe do të përdorin më shumë ngjyra të pastra për t'u përshtatur me stilet moderne minimaliste, kështu që pavarësisht nga forma e thjeshtë dhe moderne e mobiljeve standarde të dhomës së banketit dhe shtrirja hapësinore, do t'u japë njerëzve një surprizë freskuese. Shpresoj modernitetin e kohëve moderne. Cilat janë karakteristikat e mobiljeve të banketeve të stilit të thjeshtë që mund t'ju ndihmojnë. Si një nga prodhuesit kombëtarë të mobiljeve të banketeve të hoteleve në shkallë të gjerë, dhjetë furnizuesit më të mirë të mobiljeve për banket hotelesh me medalje ari në provincën Guangdong shoqërojnë mobiljet tuaja të banketit në hotel. Cilësi ari, ju e meritoni!Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.