Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Mobilje Banquet Hotel-i thjeshtë Is Fashion

Mobiljet e banketeve në hotel - e thjeshtë është modë

Thjeshtësia është bërë rryma kryesore e së tashmes. Për shkak të ritmit të shpejtë të punës së njerëzve, presioni është i thjeshtë për jetën. Prandaj, për të plotësuar kërkesat e njerëzve dhe për të rritur fluksin e pasagjerëve, kur blihen mobiljet e hotelit, të gjithë ndjekin trendin e mobiljeve, të thjeshta dhe bujare, në modë. Sot do të prezantoj mobiljet e banketit të hotelit të thjeshtë. Në fakt, mobiljet e thjeshta të hotelit janë një mobilje e stilit postmodern. E ashtuquajtura karrige e thjeshtë e ngrënies në stil post-modern bazohet në mobilje të stilit modern dhe evoluar nga stili modern. Stili kryesor i mobiljeve të stilit post-modern është të minimizojë të gjithë lodhjen, të thjeshtojë të gjitha detajet dhe t'i bëjë njerëzit të ndihen të thjeshtë dhe të gjallë. Karriget e thjeshta të ngrënies së hotelit janë të përshtatshme për të rinjtë dhe janë të dashur nga të rinjtë. Thjeshtësia është elementi i jetës së kushërinjve të rinj modernë.

Mobilje Banquet Hotel-i thjeshtë Is Fashion 1

E thjeshta mund të kuptohet si e thjeshtë, por e thjeshta nuk është monotone. Sapo karrigia e restorantit të hyjë në hotel për të ngrënë, do t'u japë njerëzve një ndjenjë shumë të relaksuar, sepse njerëzit modernë punojnë shumë çdo ditë në një punë të lodhshme dhe të tensionuar. Nuk dua të shoh shumë gjëra të lodhshme dhe dekorime jashtë punës sime. Gjithçka është e thjeshtë, sa më e thjeshtë aq më mirë, por më e thjeshta dhe më e thjeshta në të gjitha karriget e thjeshta të ngrënies së hotelit shikojnë një shtyllë me jastëk, por mjeshtëria e saj nuk është e thjeshtë. Çdo karrige ngrënieje në dukje e thjeshtë ka kaluar nëpër. Pra, mos u shqetësoni për cilësinë e karriges së ngrënies së restorantit. Zgjidh problemet e cilësisë duke përmbushur nevojat e klientëve. Prodhuesit e mobiljeve në Prodhuesin e mobiljeve të Banquet Hotel Guangdong vendosën të blejnë karrige ngrënieje me kosto efektive.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Prodhuesit e mobiljeve të banketeve të hoteleve ju mësojnë të zgjidhni disa teknika për tryezën e re të çajit kinez
Prodhuesit e mobiljeve të banketeve të hoteleve ju mësojnë të zgjidhni disa teknika për tryezën e re të çajit kinez
Prodhuesit e mobiljeve të banketeve të hoteleve ju mësojnë të zgjidhni disa teknika për tavolinat e reja të çajit kinez 1. Zgjidhni përputhjen e duhur të ngjyrave sipas strukturës së hotelit Kombinimi i tavolinës së re të çajit kinez dhe ngjyrës kryesore të hotelit është gjithashtu shumë i rëndësishëm. Për shembull, si një divan me pëlhurë shumëngjyrëshe, mund të përputheni me një tavolinë kafeje prej metali mat gri të errët ose një tavolinë kafeje prej druri të zbehtë. Nga. Mobiljet e stilit kinez në përgjithësi përputhen me divanet prej lëkure. Metali me tavolina kafeje qelqi mund t'u japë njerëzve një ndjenjë shkëlqimi dhe në të njëjtën kohë, mund të ketë gjithashtu një efekt vizual të zgjerimit të hapësirës. Mobiljet prej druri të qeta dhe të errëta janë më të përshtatshme për hapësira të mëdha klasike. 2. Përqendrohuni në funksionalitetin e tavolinës së kafesë Krahas funksionit të dekorimit estetik, tavolina e kafesë ka një mobilie të vogël që mban komplete çaji, ushqime meze etj. Prandaj, duhet t'i kushtojë vëmendje edhe funksioneve të tij të mbajtjes dhe ruajtjes. Nëse hapësira juaj është relativisht e vogël, mund të mendoni të zgjidhni një tavolinë kafeje me funksion ruajtjeje ose funksion zgjerimi, në mënyrë që të përshtateni sipas nevojave tuaja. Për shembull, shumë tavolina kafeje janë të dizajnuara me disa shtresa ndarjesh. Në përgjithësi, shtresa e sipërme e tavolinës së kafesë përdoret për të vendosur grupe çaji ose pjata frutash, dhe shtresat e ardhshme mund të konsiderojnë vendosjen e librave ose gjërave të tjera. 3. Sipas madhësisë së duhur të hapësirës së hotelit Madhësia e tavolinës së kafesë duhet të përcaktohet sipas madhësisë së hapësirës së dhomës së ndenjes, dhe hapësira e vogël zmadhohet në tavolinën e kafesë, gjë që do të bëjë që hapësira juaj t'u japë njerëzve një ndjenjë zhurme. Vendosni një tavolinë të vogël çaji në hapësirën e madhe, në mënyrë që të jetë indiferente. Në një hapësirë ​​relativisht të vogël, mund të mendoni të vendosni një tavolinë kafeje ovale, në formë të butë, ose një tavolinë kafeje të hollë dhe të gjatë, minimaliste. Nëse hapësira e hotelit është relativisht e madhe, atëherë mund të mendoni të zgjidhni disa tavolina kafeje prej druri që mund të jenë të qeta dhe të errëta. Sigurohuni që të përputhen sipas ngjyrës së divanit tuaj. Pranë karriges së vetme të sallës, mund të mendoni gjithashtu të zgjidhni një skaj më të lartë si një tavolinë të vogël kafeje për funksionale dhe dekorative. Kjo mund ta bëjë hapësirën tuaj më interesante Ndryshimi. Kërkimi popullor: prodhuesit e mobiljeve për banket hoteli, karrige hoteli në Guangdong, karrige banketi në Guangdong, karrige banketi Foshan, prodhues mobiljesh për banket
Prodhuesit e mobiljeve të banketeve të hoteleve prezantojnë këto 6 stile të dizajnit të hoteleve, a e dini?
Prodhuesit e mobiljeve të banketeve të hoteleve prezantojnë këto 6 stile të dizajnit të hoteleve, a e dini?
Prodhuesit e mobiljeve të banketeve të hoteleve prezantojnë këto 6 stile të modeleve të hoteleve, a e dini? Prodhuesit me porosi të mobiljeve për banket hoteli prezantojnë këto 6 stile të dizajnit të hotelit, a e dini? Vitet e fundit, shtëpitë në shtëpi janë bërë zgjedhja e parë e akomodimit për të gjithë për të udhëtuar. Stilet e ndryshme të strehimit në shtëpi kanë lejuar turistët të qëndrojnë. Këtu janë 6 stile të zakonshme të dizajnit të shtëpive: 1. Stili industriale Edhe më i freskët, më pak i ngrohtë. Karakteristikat: e zezë, e bardhë, gri, aksesorë hekuri, mure, mure me tulla të kuqe. 2. Era minimale E thjeshtë, ka një stil, stili japonez dhe nordik janë më të njohura. Era e diellit është e stilit tatami, dhe stili nordik përputhet qartë me bimët jeshile. Së treti, era e shijeve Zeni Ka shumë stile të reja kineze dhe japoneze, me paraqitje të arsyeshme. Muret dhe ekranet përdoren për të krijuar strukturë dhe peizazh të dritareve. Kushtojini vëmendje akumulimit të kulturës dhe artit, tatami i artit të çajit, materialeve të zgjedhura prej druri, derrave dhe derrave, poetike të jashtëzakonshme. E katërta, era idolike Amerikane, evropiane dhe koreane janë më të zakonshme. Zgjedhja e mobiljeve dhe enëve depërton në elementet e stilit kinez, me vrazhdësi dhe nge, dhe mobilje retro, zjarr furre etj. Pesë, stil retro. Trupi kryesor i Republikës së Kinës, stili i dinastisë Ming si trupi kryesor dhe përditësimi i shtëpisë së vjetër. Zakonet popullore dhe kultura dhe arti i Lindjes dhe Perëndimit kanë formuar stile të ndryshme dizajni. Të dy mobiljet e dinastive Ming dhe Ming përdorin mobilje të stilit kinez të kombinuara me kineze dhe perëndimore. 6. Stili kombëtarë E kombinuar me avantazhet dhe karakteristikat rajonale, ajo është e integruar me stilin kombëtar, me konotacion kulturor dhe trashëgiminë e zakoneve popullore.
Cilat janë problemet e mobiljeve të banketeve të hoteleve - prishjes së hotelit?
Cilat janë problemet e mobiljeve të banketeve të hoteleve - prishjes së hotelit?
Cilat janë problemet e mobiljeve të banketeve të hoteleve - prishjes së hotelit? Përgatitje para se të transferohet: 1. Shfaqja e mobiljeve të hotelit duhet të marrë masa mbrojtëse paraprakisht për të siguruar që sendet që trajtohen të mos dëmtohen, sendet të jenë të shënuara dhe të vendosura në mënyrë uniforme dhe të merren masa mbrojtëse kundër vjedhjes. 2. Puna duhet të sigurojë që koha e caktuar e zhvendosjes duhet të përfundojë dhe të korrigjohet. Në të njëjtën kohë, ne duhet të bëjmë një punë të mirë për mbrojtjen e masave kundër vjedhjes dhe kundër vjedhjes për dhomat e magazinimit të pajisjeve. 3. Përgatitja e objekteve përkatëse të zhvendosjes: stilolaps për shënjimin, ngjitës vulosës, karton, kaçavidë, çekiç, pincë, tabletë, pëlhurë shumëngjyrëshe, shami të vjetër, etj. 4. Shtrirje mbrojtëse në kanalin kryesor të trajtimit të transportit të transportuesit për të siguruar që sendet e trajtimit të mos dëmtohen. Çifti i unifikuar i furnizimeve të mobiljeve që duhet të zhvendosen numërohen dhe shënohen në mënyrë uniforme, dhe rezultatet e pikës së zyrës bazohen në dhomën gjithëpërfshirëse të menaxhimit. 5. Zonat publike janë rregulluar dhe numëruar në përputhje me funksionet e paracaktuara, dhe janë të shënuara në skenë dhe vizatime. Pasi të konfirmohet numri, televizori, dollapët, krevatet, divanet, stolat, tavolinat e gatuara, tavolinat, enët etj. do të përdoret gjithashtu në mënyrë uniforme për të siguruar që mund të gjejë shpejt dhe saktë destinacionin e secilit artikull. Zhvendosja e furnizimeve të mobiljeve është e shpejtë dhe efektive. 6. Pas zhvendosjes së personelit, pas zbritjes nga puna, vulosni mobiljet që duhet të zhvendosen për të shmangur lirimin e mobiljeve për shkak të lirimit të pjesëve dhe sirtarëve gjatë procesit të transportit. Dhe mbani numrin e çelësit dhe siç duhet. Paralajmërime: 1. Etiketa duhet të jetë e saktë dhe e detajuar. Çdo artikull duhet të etiketohet për të qenë i saktë kur lëviz në tokën e grumbullimit. 2. I copëtuar dhe i frikësuar nga sendet e ngutshme. Pas paketimit të kutisë, vendoset etiketa speciale për të dalluar artikujt e përgjithshëm. Shkoni në vendin e grumbullimit për të kontrolluar dhe planifikuar vendosjen e sendeve të mëdha. Trajtimi i mobiljeve duhet të shkëlqejë lehtë dhe nuk mund të tërhiqet zvarrë në tokë. 3. Problemi i koordinimit në vendngjarje është zbatuar nga përgjegjësi i ekipit të zhvendosjes dhe koordinatori i koordinatorit të zhvendosjes. Personeli i zhvendosur pasqyroi vetëm personin përgjegjës të grupit të zhvendosjes për të drejtën e grupit të zhvendosjes për eprorët dhe opinionet e tyre. Projekti është përgjegjës për negocimin me pronarin. Masat e sigurisë: 1. Në kantierin e ndërtimit, duhet të vishni një helmetë, të lidhni rripin e nofullës, të ndaloni pirjen e duhanit dhe të ndaloni operacionin pas alkoolit. Këmbët e zbathura, gjoksi i zhveshur, shpina e kuqe dhe pantoflat hyjnë në skenë. 2. Punëtorëve të ndërtimit në dysheme u ndalohet të hedhin sende, të ngrenë materiale dhe mbeturina. 3. Ndalohet lëvizja, prishja dhe modifikimi i objekteve mbrojtëse të sigurisë, paralajmërimeve, paralajmërimeve dhe shenjave të menjëhershme. 4. Jo-elektrokompjuterët ndalojnë përdorimin e linjave dhe objekteve të shpërndarjes së energjisë. 5. Mos qëndroni në ndërtesë, ndaloni personelin e jashtëm të qëndrojë. 6. Mbani një klasë para se të punoni çdo ditë. 7. Furnizimet e mobiljeve të paketimit duhet të vendosen mirë në përputhje me rregulloret dhe të identifikohen. 8. Ndalohet rreptësisht djegia e mbeturinave në vend për të parandaluar zjarrin dhe ndotjen e ajrit.
Mobilje për Banquet Hotel -Mobilje hoteli Shpjegimi i aftësive për përputhjen e ngjyrave
Mobilje për Banquet Hotel -Mobilje hoteli Shpjegimi i aftësive për përputhjen e ngjyrave
Mobilje për banket hoteli -shpjegimi i aftësive për përputhjen e ngjyrave të mobiljeve të hotelit Mobiljet e hotelit janë më të mira për të zgjedhur të njëjtin lloj materiali. Dallimi është se aksesorët e mobiljeve kombinohen me kombinim pëlhure. Për shkak se mobiljet prej druri u japin njerëzve të rastësishëm dhe të kthimit, mund të thuhet se është një metodë e shkëlqyer e përputhjes me një kombinim pëlhure. Njohësit e Industrisë së Mobiljeve të Hoteleve Express thanë se kombinimi i kuq me të zezë ka një histori të gjatë dhe një gamë të gjerë historie. Nga përputhja e ngjyrave të veshjeve, tek ngjyra e shtëpisë, e kuqja dhe e zeza shfaqen gjithmonë në vizionin e njerëzve. Ndjenja e kuqe dhe e zezë u jep njerëzve një shkrirje të përsosur mes sensualitetit dhe racionalitetit, entuziazmit dhe qetësisë, dhe përzierja e të dyjave ka një ndjenjë të re të atmosferës fisnike. Ndoshta dekorimi i shtëpisë nuk është gjithmonë në gjendje të arrijë një nivel luksoz. Duket se perdet e kuqe janë të padobishme. Në fakt, nuk është e pamundur të vendosësh perde të kuqe në familjet e zakonshme. E kuqja me të bardhën mund të jetë kompetente. Efekti i bardhë i zgjerimit vizual rrit hapësirën dhe perdet e qeta të kuqe qetësojnë në mënyrë të qëndrueshme atmosferën e të gjithë dhomës së ndenjes. Ndoshta bashkimi i ngjyrës së kuqe dhe arit është ngjyra më luksoze që përputhet në botë. Duke parë bizhuteritë e arta të lidhura nga litari popullor i linjës së kuqe, mund të shtyjë përvojën luksoze midis perdeve të kuqe dhe tapetit të artë. Nëse perdja e kuqe është një teksturë prej kadifeje dhe vija e artë e qëndisur në tapet, ndjenja e luksit është edhe më e pashoqe. Nëse pamja e perdeve të kuqe është shumë verbuese dhe e ulët, dhe preferencat personale janë të njëanshme drejt afinitetit dhe natyrës, atëherë perdet e kuqe kombinohen me divanin prej pëlhure dhe murin e sfondit të trungjeve me pëlhura pambuku si pëlhura. Një lëshim i mirë plotësues dhe i ngadaltë i njëri-tjetrit. Krahasuar me mobiljet ekspres hoteli në stilin e dërrasave, të njëjtat ngjyra të ngrohta përputhen me njëra-tjetrën, të cilat mund të kënaqin përvoja të ndryshme shqisore. Për shembull, perdet e kuqe me bojë muri të verdhë të zbehtë nuk do të zvogëlojnë shkëlqimin e dhomës së ndenjes, por gjithashtu do të përmirësojnë ndjenjën fisnike dhe luksoze të dhomës së gjumit. Pse jo? Mund të mendoni me guxim se mobiljet prej sofër me stil të fortë kinez duhet të jenë më të mirat me çfarë ngjyre duhet të kombinohen perdet? Nëse e keni të vështirë të vendosni, atëherë mund të shikoni nëse perdet e kuqe mund të nxisin fisnikërinë e sofër. Në një dhomë të përzier kinezo-perëndimore plot me mobilje sofër, divan me softuer ngjyrë kafe, llambadarë kristali, bimë të mëdha në vazo me gjelbërim të përhershëm dhe verë, vetëm perdet e kuqe mund të kontrollojnë skena të tilla. Perdet e kuqe janë në fakt relativisht të zakonshme në jetë. Mund t'i kushtoni më shumë vëmendje për të përjetuar ndjesitë e ndryshme që prodhojnë ngjyra të ndryshme në vend. Në atë kohë, ju keni një përvojë të pasur në ngjyrën e kuqe që përputhet.
Disa raste të karrigeve inox janë të lehta për t'u thyer
Disa raste të karrigeve inox janë të lehta për t'u thyer
Disa raste të karrigeve inox janë të lehta për t'u thyer Pse karrigia e ngrënies prej çeliku inox është lehtësisht e keqe? Cilat janë shkaqet e karrigeve të ngrënies prej çeliku inox? Në fakt, karrigia e ngrënies prej çeliku inox është e lehtë për të thyer jastëkun. Pse jastëku është lehtësisht i keq? Le të kuptojmë së bashku. Shkaqet e jastëkëve të karrigeve të ngrënies prej çeliku inox janë të lehta për t'u thyer: 1. Struktura sfungjeri në karrigen e ngrënies prej çeliku inox Pambuku i detit është pjesë e karriges së ngrënies prej çeliku inox dhe aq më i mirë është cilësia dhe kostoja, por jastëku i karriges së ngrënies prej çeliku inox nuk përdoret për ta aplikuar atë me një lloj pambuku vulosës. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për riparimin e mobiljeve të ngjashme, si p.sh. riparime ose ushqim me porosi prej çeliku inox, ne duhet të zgjedhim sfungjerin e duhur. Së dyti, procesi i prodhimit dhe dallimet e pambukut stol jastëk karrige hoteli prej çeliku inox Çfarë është një farë? Shkuma është e përzier me acid poliamine baseni dhe agjent shkumës. Vendoseni në një kallëp të mbyllur për shkak të reaksionit të shkaktuar nga shkumëzimi, i cili zgjeron rrëshirën dhe është plot me zgavrën e mykut. Pas përfundimit të reagimit, ai hiqet. Metoda e prodhimit (e njohur zakonisht si shkumë) [përbërësit agjent shkumë] i shkrirë →Vendosni në formë të mbyllur →Ngrohë →Zgjerimi i rritjes →Sa më i lartë të jetë dendësia e shkumëzimit, aq më i mirë është elasticiteti, pambuku i ulur me densitet të lartë ka elasticitet të mirë, presion afatgjatë, jo i lehtë për t'u lodhur. Gjatë procesit, rreziku është jashtëzakonisht i lartë, kështu që kostoja është relativisht e lartë, dhe çmimi i karrigeve të hotelit do të jetë i ndryshëm. Së treti, shkaqet e zakonshme të karrigeve të ngrënies prej çeliku inox: Mes karrigeve të hotelit të dërguara nga shumë klientë, përgjigja e klientit ndihej gjithnjë e më e butë, dhe u ul dhe ndjeu se ishin bllokuar. Shumica e konsumatorëve mendojnë se jastëku është i dëshpëruar sepse susta është thyer. Në fakt, nuk është kështu. Arsyeja e vërtetë është se shkuma e jastëkut të karriges së ngrënies prej çeliku inox ka qenë elastike dhe e lodhshme. Pas blerjes së karrigeve të ngrënies prej çeliku inox, ajo duhet të mirëmbahet. Mirëmbajtja mund ta bëjë më të gjatë periudhën e përdorimit. Metoda e mirëmbajtjes së karriges së ngrënies prej çeliku inox: 1. Mos e fërkoni me sende të forta Disa karrige ngrënieje çeliku inox do të prodhojnë pak ndryshk për shkak të pastërtisë së pamjaftueshme. Këto ndryshku duken. Mos e fshini me letër zmerile ose top teli, gjë që do të dëmtojë sipërfaqen e çelikut inox. Nëse ndryshku nuk është i madh, mund të përdorni pastë dhëmbësh ose vaj të zhytur në ndryshk dhe njolla. Kur prisni një moment, fshijeni me një leckë për të eliminuar ndryshkun. Së dyti, çeliku inox duhet të shmangë acidin dhe alkalin Karrigia e ngrënies prej çeliku inox shmanget dhe gërryerja e acidit dhe alkalit është kundërshtari i mobiljeve metalike. Prandaj, është e gabuar të pastroni me uthull karriget e ngrënies prej çeliku inox. Nëse aksidentalisht zhytni acidin (si acidi sulfurik, uthull), alkalin (si uji me sapun, uji i gazuar) në mobilje metalike, kini kujdes që të mos përdorni zbardhues ose ujë dezinfektues 84 kur pastroni karriget e ngrënies prej çeliku inoks. Korozivitet i lartë dhe i fortë për çelik inox. Nëse nuk derdhet mbi të, duhet ta shpëlani menjëherë ndotjen me ujë dhe më pas ta fshini me një peshqir pambuku ose letre të thatë. Së treti, përdorni peshqir letre ose leckë të butë për të fshirë të thatë Pastroni sipërfaqen e sipërfaqes së inoksit me ujë të ngrohtë. Mos harroni ta thani me një leckë. Nëse ka vaj në pjesën e jashtme të tryezës së ngrënies, mund ta fshini një herë me një leckë të butë dhe më pas ta lani me një detergjent neutral. Duhet të theksohet se është neutral. Nëse yndyra ende nuk hiqet, atëherë përdorni detergjent të dobët, ndoshta alkooli fshihet fort. Një tipar kryesor i çelikut inox është shkëlqimi. Prandaj, mirëmbajtja e çelikut inox i kushton vëmendje të thatë, pavarësisht se çfarë uji, edhe nëse uji nuk është i fshirë, lërë shenja në sipërfaqen e çelikut inox. Nëse vaji nuk është shumë, mund ta pastroni me peshqir letre të zakonshëm. Katër, shpesh fshije Sidomos në kuzhinë, enët e kuzhinës inox duhet të fshihen me zell. Pas çdo vakti, fshijini me kohë gjurmët e vajit dhe njollat ​​e ujit në enët e kuzhinës dhe enët e gatimit. Mos prisni derisa njollat ​​e vajit të bëhen gjithnjë e më shumë, përndryshe do ta keni të vështirë t'i përballoni.
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget e ngrënies mbretërore britanike dhe tavolinat dhe karriget e hoteleve të restoranteve perëndimore amerikane janë vërtet krenare. Tavolina dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që janë qindra mijëra vjet kulturë dhe reshje teknike duket se janë tavolina dhe karrige ngrënieje të stilit kinez dhe evropian; është e vrazhdë; shumë, por këto nuk e pengojnë favorizimin e njerëzve modernë për tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane. Pra, cilat janë pikat kryesore të dizajnit të tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan dhe të jenë kaq të gjera për audiencën? Prodhuesi i karrigeve të banketit të hotelit do t'ju shpjegojë: Këtu bëhet fjalë për origjinën e mobiljeve amerikane! Mobiljet amerikane u bënë të njohura pas Luftës së Dytë Botërore, përjetuan modernizmin, postmodernizmin, veçanërisht në fund të viteve 1980; lëvizja e mobiljeve të artit; më vonë, tradita e mobiljeve tregoi personalitetin filloi të mbizotërojë në mbarë botën. Në këtë kohë, mobiljet amerikane me shprehje të lirë hynë gradualisht në vizionin e njerëzve dhe gradualisht u ndoqën nga shumë njerëz të modës. Në këtë proces, falë përhapjes së shpejtë të ekonomisë dhe kulturës amerikane në nivel global, kultura amerikane është bërë gradualisht një kulturë e modës dhe kultura amerikane e hotelerisë nuk bën përjashtim. Së bashku me zhvillimin e markave të furnizimit me zinxhirë amerikanë në të gjithë botën, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë promovuar gjithashtu globalisht. Në Kinë, me globalizimin e shpejtë ekonomik vitet e fundit, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë aplikuar edhe në restorante të ndryshme perëndimore dhe restorante të modës. Në fakt, në epokën e re, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që nuk kanë marrë shumë kulturë tradicionale janë më të favorshme se mobiljet e stilit kinez dhe evropian. Stili i lirë i restoranteve perëndimore amerikane tregon bukurinë e tij krijuese, dhe ka formuar një estetikë unike amerikane nën ndikimin e koncepteve. Karakteristikat e tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan: 1. Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane fokusohen tek druri i fortë në përzgjedhjen e materialeve. Nuk ka freski të drurit të përgjithshëm të ngurtë, por fokusohet në atmosferën e thjeshtë dhe të thjeshtë të drurit origjinal. 2. Është përmendur më sipër. Krahasuar me stilin kinez dhe evropian, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane madje mund të thuhet se janë të ashpra, por kjo është bërë tipari i tij i jashtëzakonshëm. Nuk ka tavolina dhe karrige të kujdesshme të restorantit perëndimor amerikan që përkojnë me estetikën e njerëzve modernë dhe ndihmojnë për të nxjerrë në pah atmosferën e tij.
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige e banketit të hotelit - mobilje hoteli e thjeshtë moderne me çanta të buta, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar natyrën e vetme dhe abstraksionin e hapësirës së brendshme dhe të objekteve. Stili modern minimalist, siç sugjeron edhe emri, i bën të gjitha detajet të duken shumë të thjeshta. Thjeshtësia në dekorim e bën hapësirën të duket shumë koncize dhe atmosferike. Pjesët dekorative janë të pakta, por në ngjyrë dhe plan urbanistik, duhet shumë energji për t'u përshtatur me zgjedhjen e materialeve të dekorimit. Ky është një shtet që nuk është projektuar nga stilistë të zakonshëm. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Nuk ka dyshim se stili modern dhe i thjeshtë i dekorimit të stilit plotëson dashurinë e të rinjve. Qyteti është i zënë duke jetuar. Tashmë na ka bërë të shqetësohemi me qiellin dhe dritën dhe gjelbërimin. Lodhja, duke harruar zhurmën e qytetit. Ky është gjithashtu një nga stilet më të njohura të dekorimit: stili modern minimalist. Thjeshtësia nuk është mungesë e elementeve të dizajnit. Është një nivel më i lartë i gjendjes krijuese. Për sa i përket dizajnit të brendshëm, nuk është e nevojshme të braktisni rregullat dhe thjeshtësinë e hapësirës origjinale të ndërtesës dhe të dekoroni në mënyrë arbitrare mbajtësin e ndërtesës. Në vend të kësaj, dizajni është më intensiv, thekson integritetin e strukturës dhe formës dhe ndjek thellësinë dhe saktësinë e performancës së materialeve, teknologjisë dhe hapësirës. Krijuar në dhomë me metoda të thjeshta, kërkon gjithashtu që projektuesit të kenë njohuri më të larta të dizajnit dhe përvojë praktike. Projektuesi duhet të jetojë në thellësi, të mendojë në mënyrë të përsëritur, ta shqyrtojë me kujdes dhe ta rafinojë me kujdes dhe të përdorë gjuhën më të vogël të dizajnit për të shprehur më të thellën. dizajn i brendshëm. Hiqni kompleksitetin dhe thjeshtësinë, hiqni të vërtetën dhe shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe formën jashtëzakonisht koncize të ngjyrës. Me premisën e plotësimit të nevojave funksionale, hapësira, njerëzit dhe gjërat kombinohen me një kombinim të arsyeshëm dhe të rafinuar, dhe penelatat më të rafinuara përshkruajnë efektin më të pasur dhe lëvizës. Kjo është gjendja më e lartë e artit të projektimit. Karakteristikat e karrigeve të banketit të hoteleve(1) Theksoni dizajnin funksional, linjat e thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastin e fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e një karrige banketi hoteli në stil modern. (2) Një numër i madh materialesh të reja si qelqi i kalbur dhe çelik inox përdoren si materiale ndihmëse, e cila është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për karriget e banketeve të hoteleve në stilin modern, të cilat mund t'u sjellin njerëzve një ndjenjë avangarde dhe ndjenjë të papërmbajtur. (3) Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, karrigia e banketit të hotelit në stil modern kërkon orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Zbehja e butë është çelësi i stilit modern.Stil (1) Hapësira e brendshme është e hapur dhe transparente e brendshme dhe e jashtme, dhe liria e ndjekjes së mureve të pakufizuar ndiqet në dizajnin grafik të hapësirës. karakterizohet nga forma e thjeshtë, cilësi e pastër dhe mjeshtëri e hollë.(3) Përpiquni të dekoroni dhe anuloni gjërat e tepërta sa më shumë që të jetë e mundur. Besohet se çdo dizajn kompleks do të rrisë koston e kostove të ndërtimit pa vlerë praktike dhe ndonjë dekorim, dhe theksohet se forma duhet të shërbejë më shumë funksione.(4) Komponentët standardë përdoren sa më shumë që të jetë e mundur në komponentët e ndërtesës dhe të brendshme. (5) Produktet e thjeshta industriale përdoren shpesh në ambiente të mbyllura. Karriget e banketit të hotelit dhe gjërat e nevojshme të përditshme përdoren kryesisht në linjë, dhe metalet e qelqit përdoren më së shumti.Karakteristike Bizhuteritë e stilit modern minimalist janë më eklektik nga të gjitha stilet e përmirësimit të shtëpisë. Disa nga linjat e thjeshta, aksesorët unikë dhe madje krijues dhe të personalitetit mund të bëhen pjesë e përmirësimit të stilit modern minimalist të shtëpisë. Kërkimi popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson komoditetin, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe mobiljet e thjeshta dhe moderne të banketit të hoteleve standarde që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Pavarësisht nëse është një karrige banketi unike, ose një divan që thekson rehatinë, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe thjeshtësia dhe mobiljet moderne të banketit të hoteleve që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Le t'i hedhim një sy modernitetit së bashku. Cilat janë karakteristikat e një stili të thjeshtë dhe një mobilje standarde moderne dhome banketi. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Theksimi i dizajnit funksional, linjave të thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastit të fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e mobiljeve moderne të banketeve të hoteleve të stilit modern. Përdorimi i materialeve të reja si xhami i kalbur dhe çeliku inox si materiale ndihmëse është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për mobiljet e banketeve të hoteleve të stilit modern të thjeshtë dhe standarde moderne, e cila mund t'u sjellë njerëzve një Ndjenja e avangardës dhe ndjenjës së papërmbajtur. Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, stili modern i thjeshtë Mobiljet moderne të banketit të hoteleve kërkojnë orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Mobiljet e buta janë çelësi i dekorimit modern me erë. Pavarësisht se sa e madhe është dhoma, ajo duhet të jetë e gjerë. Nuk ka nevojë për dekorim të lodhshëm dhe mobilje të tepruar të thjeshtë dhe moderne të banketit të dhomës, e cila pasqyron koordinimin e përgjithshëm të hapësirës dhe mobiljeve të banketit në dekorimin dhe paraqitjen. Për sa i përket stilimit, struktura gjeometrike është më së shumti, e cila është stil modern minimalist. Propozim për të luajtur efikasitetin më të madh të përdorimit në hapësirë ​​të kufizuar. Mobiljet standarde të thjeshta dhe moderne të banketit të dhomës zgjedhin të theksojnë funksionin e formimit. Nga një këndvështrim praktik, dekorimi i tepërt i shtimit braktiset deri në fund. E thjeshta nuk është thjesht një mënyrë jetese, por edhe një filozofi e jetës. Tingulli në shtëpi nuk është më në përputhje. Shumë ngjyra do t'u japin njerëzve një ndjenjë të rrëmujshme dhe do të përdorin më shumë ngjyra të pastra për t'u përshtatur me stilet moderne minimaliste, kështu që pavarësisht nga forma e thjeshtë dhe moderne e mobiljeve standarde të dhomës së banketit dhe shtrirja hapësinore, do t'u japë njerëzve një surprizë freskuese. Shpresoj modernitetin e kohëve moderne. Cilat janë karakteristikat e mobiljeve të banketeve të stilit të thjeshtë që mund t'ju ndihmojnë. Si një nga prodhuesit kombëtarë të mobiljeve të banketeve të hoteleve në shkallë të gjerë, dhjetë furnizuesit më të mirë të mobiljeve për banket hotelesh me medalje ari në provincën Guangdong shoqërojnë mobiljet tuaja të banketit në hotel. Cilësi ari, ju e meritoni!Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit Kohët e fundit çështja e pastrimit të hoteleve ka hyrë sërish në vizionin e të gjithëve dhe ka shkaktuar diskutime të mëdha. Në fakt, pastrimi i hotelit është shumë më i lartë se standardi i pastrimit të shtëpisë. Në fund të fundit, ajo po përballet me banorë të ndryshëm. Për t'u dhënë atyre përvojën më të mirë të jetesës, pastrimi i shtëpive të hotelit ka standarde të ndryshme. Proceset e përgjithshme të pastrimit nuk mund të plotësojnë kërkesat e mirëmbajtjes së mobiljeve të hotelit. Disa metoda të pastrimit të përditshëm të pastrimit mund të shkaktojnë edhe dëmtim të mobiljeve të hotelit. Në raste të rënda, madje do të ndikojë në bukurinë e të gjithë hapësirës. Prandaj, gjatë pastrimit të mobiljeve të hotelit, duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe aspekteve të mëposhtme: 1. Mos përdorni leckë të trashë ose rroba të vjetra për të fshirë mobiljet e hotelit. Në përgjithësi, pastrimi zyrtar duhet të përdorë peshqirë, produkte pambuku ose pëlhura që thithin ujin, si p.sh. kadife. Sepse shtrirja e ashpër dhe koka e fillit do të gërvishtin sipërfaqen e lëmuar të mobiljeve, duke sjellë shumë gërvishtje dhe duke ndikuar në estetikën vizuale. 2. Mos e fshini me leckë kur pastroni pluhurin e mobiljeve të hotelit. Pluhuri i zakonshëm përbëhet nga rëra, fibra dhe substanca të tjera. Në fërkimin me pëlhura, këto substanca mund të dëmtojnë lehtësisht sipërfaqen e bojës në mobilje. Në planin afatgjatë, do të shkatërrojë shkëlqimin e mobiljeve dhe do të zvogëlojë jetën e tij të shërbimit. Prandaj, mund të përdorni peshqirë profesionistë të lagur me vakum. Ky material është i butë dhe ka një kapacitet të fortë vakumi. 3. Pastrimi i mobiljeve dhe detergjenti i përputhshëm kanë gjithashtu kërkesa të caktuara. Për shembull, sapuni i përditshëm, esenca e larjes së enëve duhet të shmanget me vendosmëri, sepse ato nuk mund të heqin në mënyrë efektive njollat ​​e mobiljeve, të cilat do të shkaktojnë korrozion të caktuar të drurit të mobiljeve. Forma ose deformimi. Për pastrimin e sprejit duhet të përdoren mobilje të posaçme, në mënyrë që të hiqen njollat. 4. Jo i gjithë dylli për kujdesin e mobiljeve mund të përdoret për mirëmbajtjen e mobiljeve të hotelit, sepse në këto mobilje zakonisht nuk përfshihet lëkura. Dylli infermieror ka një performancë të fortë stimuluese të plakjes për lëkurën, duke e bërë lëkurën të vjetërohet në një periudhë të shkurtër kohe dhe të shkurtojë ndjeshëm jetën e shërbimit. Pra, mobiljet prej lëkure duhet të zgjedhin lëkurën Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi, karrige banketi, karrige hoteli Guangdong
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.