Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Mobilje Banquet Hotel - duke ndjekur mbrojtjen e karbonit të ulët dhe të mjedisit

Mobilje banketi hoteli -duke ndjekur mbrojtjen e mjedisit dhe me nivel të ulët të karbonit

Mobilje me karbon të ulët; një nga fjalët më të njohura në industrinë e mobiljeve, sepse njerëzit po e ndjekin gjithnjë e më shumë; me karbon të ulët; mjedisore; Nëse hotelet kryesore të nivelit të lartë janë gjithashtu të përkushtuar për të krijuar mobilje hoteli me karbon të ulët, ata patjetër do të përmirësojnë më shumë popullaritet dhe do të sjellin përfitime më të mëdha. Por çfarë janë mobiljet me karbon të ulët dhe si të krijoni mobilje me karbon të ulët? Sot do t'ua prezantoj shkurtimisht të gjithëve.

Mobilje Banquet Hotel - duke ndjekur mbrojtjen e karbonit të ulët dhe të mjedisit 1

Para së gjithash, çfarë është; mobilje me karbon të ulët;, përzgjedhja e lëndëve të para duhet të fillojë të kontrollohet, duke përdorur lëndë të para me karbon të ulët. E ashtuquajtura lëndë e parë me karbon të ulët i referohet drurit të gjelbër dhe miqësor me mjedisin. Në të gjithë procesin e prodhimit Në minimum, përmbajtja e gazrave të dëmshëm si formaldehidi gjithashtu duhet të reduktohet. Kur përdorimi i mobiljeve të hotelit është shumë i gjatë, kur duhet të përditësohet, mobiljet e braktisura duhet të jenë të lehta për t'u ricikluar dhe nuk mund të ndotin mjedisin.

Le të flasim për mënyrën e ndërtimit; mobilje me karbon të ulët;

Para së gjithash, ne duhet të përdorim materiale teknike të kursimit të energjisë dhe miqësore me mjedisin; së dyti, për të siguruar cilësinë e mobiljeve të hotelit, ne duhet të parandalojmë shfaqjen e produkteve të mbetura dhe të kontrollojmë rreptësisht cilësinë. Kërkesat për prodhuesin e mobiljeve hoteliere janë të dalë nga një rrugë e standardizuar e prodhimit. Me një prodhim të standardizuar, ai mund të prodhohet në tufa dhe mund të sigurojë cilësi të qëndrueshme të produktit. Vetëm kur të formohet standardizimi, produktet mund të shkojnë në vend dhe në botë.

Siguria e produktit është gjithashtu shumë e rëndësishme. Kjo është gjithashtu një pikë shumë humane. Shtimi i gjërave më të humanizuara në dizajnin e mobiljeve të hotelit mund të tërheqë klientët dhe të besohet nga klientët, duke rritur kështu popullaritetin e markës Essence

Mobilje Banquet Hotel - duke ndjekur mbrojtjen e karbonit të ulët dhe të mjedisit 2

Kërkimi popullor: mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, prodhues mobiljesh për banket, prodhues mobiljesh për banket, mobilje banketi

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Cili është ndryshimi midis karriges së banketit të hotelit - mobiljeve të zakonshme dhe familjeve të hotelit
Cili është ndryshimi midis karriges së banketit të hotelit - mobiljeve të zakonshme dhe familjeve të hotelit
Cili është ndryshimi midis karriges së banketit të hotelit - mobiljeve të zakonshme dhe familjeve të hoteleve Mysafirët e hotelit me yje të lartë janë të ndryshëm në lartësi. Herë pas here, disa lartësi të shtratit duhet të rriten. Divan dhe karrige do të përballen me këtë lloj kërkese. Prandaj, linjat e mobiljeve dhe mobiljeve të hoteleve kërkojnë thjeshtësi dhe lehtësi. Mundohuni të përdorni sa më shumë linja të pabarabarta, të cilat jo vetëm që lehtësojnë kërkesat e klientit për rehati, lehtësojnë pastërtinë dhe higjienën e kamarierit dhe procesi i mobilimit të shtëpisë është relativisht i ndërlikuar. Mobiljet kanë një ngjyrë personale të veçantë, në varësi të preferencës së mjeshtrit. Mobilimi i hotelit varet nga stili i hotelit. Stilet e ndryshme të hoteleve janë të ndryshme, por për sa i përket dizajnit të mobiljeve, ato përgjithësisht ndjekin karakteristikat e vlerësimit elegant dhe popullor për të maksimizuar estetikën e mysafirëve nga jugu në veri dhe madje edhe në botë. Mirëqenia vjen në detajet e dizajnit të mobiljeve të hotelit më shumë vëmendje. Për arsye sigurie, këndi katror shpesh ndryshohet në një kënd të vogël të rrumbullakosur. Çelësi i kontrollit të energjisë duhet të vendoset sa më shumë që të jetë e mundur në vendin ku njerëzit shtrihen në krevat. Ose sirtari është i pajisur me një prizë elektrike dhe një prizë kabllore të rrjetit kompjuterik. Dhomat janë të rregullta dhe të pastra, dhe të ftuarit që përdorin janë të sigurta dhe të përshtatshme. Mobiljet e hotelit janë më të dëmtuara se mobiljet e shtëpisë, nivelet e ndryshme të mysafirëve dhe konceptet e ndryshme të kujdesit të mobiljeve. Prandaj, kërkesat për materiale janë shumë të ndryshme. Mobiljet e hotelit janë të përshtatshme për mobilje dekorative me fortësi të lartë, rezistencë ndaj gërryerjes dhe rezistencë të mirë, tavolinë kafeje të dhomës së miqve, tavolinë shkrimi etj. Të ftuarit shpesh pinë duhan këtu, djegin aksidentalisht sipërfaqen e mobiljeve dhe përpiqen të marrin në konsideratë rezistencën ndaj zjarrit të tryezës sa më shumë që të jetë e mundur. Mund të disponohen materiale për petë ose xhami rezistente ndaj zjarrit. Mobiljet e shtëpisë në përgjithësi nuk kanë nevojë të merren parasysh për këtë. Performanca e papërshkueshme nga uji dhe lagështia e mobiljeve të hotelit është e mirë, dhe shumica e banjove të hotelit janë me dhomat e miqve, të prekura nga peshqirët e lagur, avulli, ndryshimet sezonale etj., të cilat do të shkaktojnë deformim të mobiljeve, rënie të skajeve, myk, etj. Ajo ndikon drejtpërdrejt në normën e zënies së hotelit; dhe mobiljet e shtëpisë janë relativisht të ulëta. Diferenca në mirëmbajtje do të jetë më e vështirë për t'u ruajtur për mobiljet e shtëpisë, sepse pronari do t'i vlerësojë mobiljet e tij, do të jetë i kujdesshëm në përdorimin dhe mirëmbajtja është më e kujdesshme. Ai duhet të paguajë dyllin e mobiljeve në baza të rregullta. Mobiljet e hotelit përdorin dru të ngurtë, pa teknologji të bojës. Pas trajtimit të veçantë të papërshkueshëm nga uji, mobiljet e tij ndezen, rezistenca ndaj konsumit, rezistente ndaj ujit dhe lagështisë dhe lagështirës, ​​pa depilim, lehtë për t'u mirëmbajtur. Së bashku me ngarkesën e madhe të pastrimit të mobiljeve të hotelit, mobiljet prej druri të ngurta shpesh kanë një faktor të madh vështirësie në depilim dhe nëse nuk pastrohen plotësisht përpara depilimit, do ta bëjë më të vështirë riparimin e dëmtimit të mobiljeve. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - duhet të marrë parasysh harmoninë e përgjithshme të hapësirës mjedisore
Karrige e banketit të hotelit - duhet të marrë parasysh harmoninë e përgjithshme të hapësirës mjedisore
Karrigia e banketit të hotelit - duhet të ketë parasysh harmoninë e përgjithshme të hapësirës mjedisore Ngjyra dhe materialet janë një nga komponentët e dizajnit të mobiljeve të hotelit. Përshtypja e parë e një karrige banketi hoteli për mobilje hoteli është materiali i parë, forma e dytë dhe materiali i fundit. Ngjyrat dhe materialet kanë një ekspresivitet të fortë, gjë që u jep njerëzve ndjesi dhe shoqërime psikologjike dhe fiziologjike përsa i përket pamjes dhe prekjes. Vetë ngjyra nuk mund të ekzistojë në mënyrë të pavarur në mobiljet e hotelit. Ajo duhet të jetë e lidhur me materiale dhe forma, dhe mund të paraqitet nën veprimin e dritës. Të tilla si një shumëllojshmëri e teksturave natyrale dhe prej druri të pasura me dru, plastika e ndritshme, xhami transparent, metali flash, lëkura e lyer, arti i pëlhurave të thurjes së ngjyrave, pigmentet shumëngjyrëshe, etj. Duke gjykuar nga një mobilje perfekte hoteli, përmes formave artistike, teksturës, ngjyrës dhe dekorimit të materialeve të përbëra, përcjellin informacionin estetik të pamjes dhe prekjes, në sferën e dizajnit modern të mobiljeve të hotelit, faktorët vizualë dhe psikologjikë, faktorët prekës dhe fizikë janë të gjitha Shkaku dhe efekti është një pjesë e rëndësishme e dizajnit modern të mobiljeve të hoteleve. Të dy ndajnë qytetërimin shpirtëror dhe qytetërimin material të jetës njerëzore. Ngjyra e mobiljeve të hotelit reflektohet kryesisht në ngjyrën e natyrshme të drurit, ngjyrën e sipërfaqes së hotelit dhe ngjyrën e bojës së pikturës, ngjyrën dekorative të sipërfaqes së dërrasës artificiale, ngjyrën moderne industriale të metalit, plastikës dhe qelqit, dhe ngjyra e lëkurës dhe pëlhurës së mobiljeve të buta të hotelit. Përveç aplikimit të ngjyrës së mobiljeve të hotelit, dizajni me ngjyra i dizajnit të mobiljeve të hotelit duhet të marrë parasysh edhe faktorët e mëposhtëm: mobiljet e hotelit dhe faktorët e mjedisit të brendshëm: mobiljet e hotelit dhe mjedisi i hapësirës së brendshme janë pjesë e hapësirës, ​​kështu që ngjyra e mobiljeve të hotelit duhet të të jetë nga pjesa e brendshme në tërësi Mjedisi është një ton harmonik. Mobiljet e hotelit janë të pandashme nga muret, toka, perdet, pëlhurat dhe mjediset hapësinore. Me pak fjalë, dizajni me ngjyra i mobiljeve të hotelit duhet të konsiderohet në tërësi me ambientin e brendshëm dhe funksionin e tij. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Mobiljet e banketit të hotelit - si të ekzaminoni cilësinë e mobiljeve të hotelit
Mobiljet e banketit të hotelit - si të ekzaminoni cilësinë e mobiljeve të hotelit
Mobilje për banket hoteli - si të ekzaminoni cilësinë e mobiljeve të hotelit Nga cilat janë cilësia e mobiljeve të banketeve të hoteleve? Unë mendoj se të gjithë e dinë përdorimin e mobiljeve të hotelit në jetë. Mobilje e mirë hoteli është për të kuptuar ju që e kuptoni më mirë jetën, por a dini si ta shikoni cilësinë e cilësisë së mobiljeve të hotelit? 1. Ashtu si mobiljet e hoteleve të kabinetit, ne mund të shohim nëse struktura e kabinetit është e lirshme, vendi i lidhjes me llak nuk është i fortë dhe ka një tendë dhe ulje. 2. Nëse përmbajtja e ujit në mobiljet e hotelit është e lartë dhe në brendësi të mobiljeve të hotelit ende përdoret dru i prishur ose insekte që vazhdojnë të gërryen, atëherë ky është gjithashtu një mobilje hoteli me cilësi të dobët. Ne nuk duhet të zgjedhim mobilje të tilla hoteli kur blejmë mobilje hoteli. 3. Blerja e mobiljeve për banket në hotel varet nga materiali. Cilësia e mobiljeve hoteliere me materiale serioze dhe të paarsyeshme nuk është e mirë. Për shembull, nëse rripi degëzues, shiriti i dërrasës me densitet të mesëm si gardërobë, pjesët mbajtëse të tilla si garderoba dhe shtyllat nuk mund të zgjidhen. Essence 4. Mobiljet e hotelit me xham duhet t'i kushtojnë vëmendje nëse pupës së xhamit i besohet gozhda. Nëse është kështu, nuk është një mobilje e mirë hoteli, sepse mobiljet e hotelit që besohen për të shitur xhami janë të lehta për të shkaktuar thyerjen e xhamit dhe për të rrezikuar sigurinë personale. 5. Si të blini mobilje hoteli për të parë cilësinë e cilësisë së mobiljeve të hotelit? Shihni nëse madhësia funksionale e mobiljeve të hotelit plotëson kërkesat e standardeve, si p.sh.: lartësia e hapësirës së veshjeve të garderobës së madhe nuk është e mirë, nuk është mirë të arrish 1350 mm. Thellësia nuk mund të arrijë thellësinë. 520 mm nuk është mirë. 6. Le të hedhim një vështrim në cilësinë e cilësisë së mobiljeve të hotelit prej lëkure. Ashtu si përmbajtja e lartë e ujit në drurin e brendshëm të divanit, pjatat e holla, lëvorja me lëvore, mobiljet e hotelit me materiale të ndara, materialet e kalbura dhe materialet e gërryerjes së insekteve nuk janë një mobilje e mirë hoteli. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi 7. Nëse bëhet fjalë për një mobilje banketi hoteli me kornizë, duhet t'i kushtoni vëmendje edhe nëse struktura e mobiljeve të hotelit ka një strukturë gozhdë, si p.sh. mos hapja e një tende, jo tërheqëse, jo xhel, strukturë e lirshme dhe mobilje hoteli jo e fortë. . Mobilje, mos blini mobilje të tilla hoteli kur blini mobilje hoteli. Kërkim popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget e ngrënies mbretërore britanike dhe tavolinat dhe karriget e hoteleve të restoranteve perëndimore amerikane janë vërtet krenare. Tavolina dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që janë qindra mijëra vjet kulturë dhe reshje teknike duket se janë tavolina dhe karrige ngrënieje të stilit kinez dhe evropian; është e vrazhdë; shumë, por këto nuk e pengojnë favorizimin e njerëzve modernë për tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane. Pra, cilat janë pikat kryesore të dizajnit të tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan dhe të jenë kaq të gjera për audiencën? Prodhuesi i karrigeve të banketit të hotelit do t'ju shpjegojë: Këtu bëhet fjalë për origjinën e mobiljeve amerikane! Mobiljet amerikane u bënë të njohura pas Luftës së Dytë Botërore, përjetuan modernizmin, postmodernizmin, veçanërisht në fund të viteve 1980; lëvizja e mobiljeve të artit; më vonë, tradita e mobiljeve tregoi personalitetin filloi të mbizotërojë në mbarë botën. Në këtë kohë, mobiljet amerikane me shprehje të lirë hynë gradualisht në vizionin e njerëzve dhe gradualisht u ndoqën nga shumë njerëz të modës. Në këtë proces, falë përhapjes së shpejtë të ekonomisë dhe kulturës amerikane në nivel global, kultura amerikane është bërë gradualisht një kulturë e modës dhe kultura amerikane e hotelerisë nuk bën përjashtim. Së bashku me zhvillimin e markave të furnizimit me zinxhirë amerikanë në të gjithë botën, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë promovuar gjithashtu globalisht. Në Kinë, me globalizimin e shpejtë ekonomik vitet e fundit, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë aplikuar edhe në restorante të ndryshme perëndimore dhe restorante të modës. Në fakt, në epokën e re, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që nuk kanë marrë shumë kulturë tradicionale janë më të favorshme se mobiljet e stilit kinez dhe evropian. Stili i lirë i restoranteve perëndimore amerikane tregon bukurinë e tij krijuese, dhe ka formuar një estetikë unike amerikane nën ndikimin e koncepteve. Karakteristikat e tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan: 1. Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane fokusohen tek druri i fortë në përzgjedhjen e materialeve. Nuk ka freski të drurit të përgjithshëm të ngurtë, por fokusohet në atmosferën e thjeshtë dhe të thjeshtë të drurit origjinal. 2. Është përmendur më sipër. Krahasuar me stilin kinez dhe evropian, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane madje mund të thuhet se janë të ashpra, por kjo është bërë tipari i tij i jashtëzakonshëm. Nuk ka tavolina dhe karrige të kujdesshme të restorantit perëndimor amerikan që përkojnë me estetikën e njerëzve modernë dhe ndihmojnë për të nxjerrë në pah atmosferën e tij.
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige e banketit të hotelit - mobilje hoteli e thjeshtë moderne me çanta të buta, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar natyrën e vetme dhe abstraksionin e hapësirës së brendshme dhe të objekteve. Stili modern minimalist, siç sugjeron edhe emri, i bën të gjitha detajet të duken shumë të thjeshta. Thjeshtësia në dekorim e bën hapësirën të duket shumë koncize dhe atmosferike. Pjesët dekorative janë të pakta, por në ngjyrë dhe plan urbanistik, duhet shumë energji për t'u përshtatur me zgjedhjen e materialeve të dekorimit. Ky është një shtet që nuk është projektuar nga stilistë të zakonshëm. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Nuk ka dyshim se stili modern dhe i thjeshtë i dekorimit të stilit plotëson dashurinë e të rinjve. Qyteti është i zënë duke jetuar. Tashmë na ka bërë të shqetësohemi me qiellin dhe dritën dhe gjelbërimin. Lodhja, duke harruar zhurmën e qytetit. Ky është gjithashtu një nga stilet më të njohura të dekorimit: stili modern minimalist. Thjeshtësia nuk është mungesë e elementeve të dizajnit. Është një nivel më i lartë i gjendjes krijuese. Për sa i përket dizajnit të brendshëm, nuk është e nevojshme të braktisni rregullat dhe thjeshtësinë e hapësirës origjinale të ndërtesës dhe të dekoroni në mënyrë arbitrare mbajtësin e ndërtesës. Në vend të kësaj, dizajni është më intensiv, thekson integritetin e strukturës dhe formës dhe ndjek thellësinë dhe saktësinë e performancës së materialeve, teknologjisë dhe hapësirës. Krijuar në dhomë me metoda të thjeshta, kërkon gjithashtu që projektuesit të kenë njohuri më të larta të dizajnit dhe përvojë praktike. Projektuesi duhet të jetojë në thellësi, të mendojë në mënyrë të përsëritur, ta shqyrtojë me kujdes dhe ta rafinojë me kujdes dhe të përdorë gjuhën më të vogël të dizajnit për të shprehur më të thellën. dizajn i brendshëm. Hiqni kompleksitetin dhe thjeshtësinë, hiqni të vërtetën dhe shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe formën jashtëzakonisht koncize të ngjyrës. Me premisën e plotësimit të nevojave funksionale, hapësira, njerëzit dhe gjërat kombinohen me një kombinim të arsyeshëm dhe të rafinuar, dhe penelatat më të rafinuara përshkruajnë efektin më të pasur dhe lëvizës. Kjo është gjendja më e lartë e artit të projektimit. Karakteristikat e karrigeve të banketit të hoteleve(1) Theksoni dizajnin funksional, linjat e thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastin e fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e një karrige banketi hoteli në stil modern. (2) Një numër i madh materialesh të reja si qelqi i kalbur dhe çelik inox përdoren si materiale ndihmëse, e cila është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për karriget e banketeve të hoteleve në stilin modern, të cilat mund t'u sjellin njerëzve një ndjenjë avangarde dhe ndjenjë të papërmbajtur. (3) Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, karrigia e banketit të hotelit në stil modern kërkon orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Zbehja e butë është çelësi i stilit modern.Stil (1) Hapësira e brendshme është e hapur dhe transparente e brendshme dhe e jashtme, dhe liria e ndjekjes së mureve të pakufizuar ndiqet në dizajnin grafik të hapësirës. karakterizohet nga forma e thjeshtë, cilësi e pastër dhe mjeshtëri e hollë.(3) Përpiquni të dekoroni dhe anuloni gjërat e tepërta sa më shumë që të jetë e mundur. Besohet se çdo dizajn kompleks do të rrisë koston e kostove të ndërtimit pa vlerë praktike dhe ndonjë dekorim, dhe theksohet se forma duhet të shërbejë më shumë funksione.(4) Komponentët standardë përdoren sa më shumë që të jetë e mundur në komponentët e ndërtesës dhe të brendshme. (5) Produktet e thjeshta industriale përdoren shpesh në ambiente të mbyllura. Karriget e banketit të hotelit dhe gjërat e nevojshme të përditshme përdoren kryesisht në linjë, dhe metalet e qelqit përdoren më së shumti.Karakteristike Bizhuteritë e stilit modern minimalist janë më eklektik nga të gjitha stilet e përmirësimit të shtëpisë. Disa nga linjat e thjeshta, aksesorët unikë dhe madje krijues dhe të personalitetit mund të bëhen pjesë e përmirësimit të stilit modern minimalist të shtëpisë. Kërkimi popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson komoditetin, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe mobiljet e thjeshta dhe moderne të banketit të hoteleve standarde që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Pavarësisht nëse është një karrige banketi unike, ose një divan që thekson rehatinë, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe thjeshtësia dhe mobiljet moderne të banketit të hoteleve që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Le t'i hedhim një sy modernitetit së bashku. Cilat janë karakteristikat e një stili të thjeshtë dhe një mobilje standarde moderne dhome banketi. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Theksimi i dizajnit funksional, linjave të thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastit të fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e mobiljeve moderne të banketeve të hoteleve të stilit modern. Përdorimi i materialeve të reja si xhami i kalbur dhe çeliku inox si materiale ndihmëse është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për mobiljet e banketeve të hoteleve të stilit modern të thjeshtë dhe standarde moderne, e cila mund t'u sjellë njerëzve një Ndjenja e avangardës dhe ndjenjës së papërmbajtur. Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, stili modern i thjeshtë Mobiljet moderne të banketit të hoteleve kërkojnë orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Mobiljet e buta janë çelësi i dekorimit modern me erë. Pavarësisht se sa e madhe është dhoma, ajo duhet të jetë e gjerë. Nuk ka nevojë për dekorim të lodhshëm dhe mobilje të tepruar të thjeshtë dhe moderne të banketit të dhomës, e cila pasqyron koordinimin e përgjithshëm të hapësirës dhe mobiljeve të banketit në dekorimin dhe paraqitjen. Për sa i përket stilimit, struktura gjeometrike është më së shumti, e cila është stil modern minimalist. Propozim për të luajtur efikasitetin më të madh të përdorimit në hapësirë ​​të kufizuar. Mobiljet standarde të thjeshta dhe moderne të banketit të dhomës zgjedhin të theksojnë funksionin e formimit. Nga një këndvështrim praktik, dekorimi i tepërt i shtimit braktiset deri në fund. E thjeshta nuk është thjesht një mënyrë jetese, por edhe një filozofi e jetës. Tingulli në shtëpi nuk është më në përputhje. Shumë ngjyra do t'u japin njerëzve një ndjenjë të rrëmujshme dhe do të përdorin më shumë ngjyra të pastra për t'u përshtatur me stilet moderne minimaliste, kështu që pavarësisht nga forma e thjeshtë dhe moderne e mobiljeve standarde të dhomës së banketit dhe shtrirja hapësinore, do t'u japë njerëzve një surprizë freskuese. Shpresoj modernitetin e kohëve moderne. Cilat janë karakteristikat e mobiljeve të banketeve të stilit të thjeshtë që mund t'ju ndihmojnë. Si një nga prodhuesit kombëtarë të mobiljeve të banketeve të hoteleve në shkallë të gjerë, dhjetë furnizuesit më të mirë të mobiljeve për banket hotelesh me medalje ari në provincën Guangdong shoqërojnë mobiljet tuaja të banketit në hotel. Cilësi ari, ju e meritoni!Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit Kohët e fundit çështja e pastrimit të hoteleve ka hyrë sërish në vizionin e të gjithëve dhe ka shkaktuar diskutime të mëdha. Në fakt, pastrimi i hotelit është shumë më i lartë se standardi i pastrimit të shtëpisë. Në fund të fundit, ajo po përballet me banorë të ndryshëm. Për t'u dhënë atyre përvojën më të mirë të jetesës, pastrimi i shtëpive të hotelit ka standarde të ndryshme. Proceset e përgjithshme të pastrimit nuk mund të plotësojnë kërkesat e mirëmbajtjes së mobiljeve të hotelit. Disa metoda të pastrimit të përditshëm të pastrimit mund të shkaktojnë edhe dëmtim të mobiljeve të hotelit. Në raste të rënda, madje do të ndikojë në bukurinë e të gjithë hapësirës. Prandaj, gjatë pastrimit të mobiljeve të hotelit, duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe aspekteve të mëposhtme: 1. Mos përdorni leckë të trashë ose rroba të vjetra për të fshirë mobiljet e hotelit. Në përgjithësi, pastrimi zyrtar duhet të përdorë peshqirë, produkte pambuku ose pëlhura që thithin ujin, si p.sh. kadife. Sepse shtrirja e ashpër dhe koka e fillit do të gërvishtin sipërfaqen e lëmuar të mobiljeve, duke sjellë shumë gërvishtje dhe duke ndikuar në estetikën vizuale. 2. Mos e fshini me leckë kur pastroni pluhurin e mobiljeve të hotelit. Pluhuri i zakonshëm përbëhet nga rëra, fibra dhe substanca të tjera. Në fërkimin me pëlhura, këto substanca mund të dëmtojnë lehtësisht sipërfaqen e bojës në mobilje. Në planin afatgjatë, do të shkatërrojë shkëlqimin e mobiljeve dhe do të zvogëlojë jetën e tij të shërbimit. Prandaj, mund të përdorni peshqirë profesionistë të lagur me vakum. Ky material është i butë dhe ka një kapacitet të fortë vakumi. 3. Pastrimi i mobiljeve dhe detergjenti i përputhshëm kanë gjithashtu kërkesa të caktuara. Për shembull, sapuni i përditshëm, esenca e larjes së enëve duhet të shmanget me vendosmëri, sepse ato nuk mund të heqin në mënyrë efektive njollat ​​e mobiljeve, të cilat do të shkaktojnë korrozion të caktuar të drurit të mobiljeve. Forma ose deformimi. Për pastrimin e sprejit duhet të përdoren mobilje të posaçme, në mënyrë që të hiqen njollat. 4. Jo i gjithë dylli për kujdesin e mobiljeve mund të përdoret për mirëmbajtjen e mobiljeve të hotelit, sepse në këto mobilje zakonisht nuk përfshihet lëkura. Dylli infermieror ka një performancë të fortë stimuluese të plakjes për lëkurën, duke e bërë lëkurën të vjetërohet në një periudhë të shkurtër kohe dhe të shkurtojë ndjeshëm jetën e shërbimit. Pra, mobiljet prej lëkure duhet të zgjedhin lëkurën Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi, karrige banketi, karrige hoteli Guangdong
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit në hotel -Klasifikimi i zakonshëm i stilit të karrigeve të banketit në hotel Një hotel me pesë yje nuk është mjaft i mirë, mjedisi nuk mjafton dhe lidhet me shumë faktorë, si të gjithë ambientet e arredimit të hotelit dhe modelet e shërbimit të hotelit me yje etj. Një pjesë e objekteve mbështetëse të dekorimit është e vetëkuptueshme për rëndësinë e mjedisit të hotelit dhe tërheqjen e klientëve. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje bankete Karrige banketi me porosi Hoteli Stili i karrigeve të banketit të hotelit bëhet më i pasur dhe më i pasur, gjë që jo vetëm që plotëson ndjekja e njerëzve modernë për personalizimin, por edhe një interpretim i mirë i stilit të jetesës së modës. Në hartimin e karriges së banketit të hotelit, duhet të kujdesemi për stilin e vetë dekorimit të hotelit në mënyrë që të pasqyrojmë më mirë efektin e përgjithshëm të dekorimit të hotelit. Stili i karriges së banketit të hotelit ka këto kategori:1. Karrige bankete moderne e hotelit me erëMinimalizëm; filozofia e jetës është përgjithësisht e njohur në kulturën e sotme popullore, duke bërë që karriget moderne të banketeve të hoteleve të përdoren gjerësisht në hotele. Aktualisht, karrigia e banketit të hotelit me erë dominohet nga forma të drejta, të thjeshta dhe të ndritshme, të karakterizuara nga moda, shkëlqimi dhe praktika.2. Karrige banketi hoteli me dredha-dredha Përmirësimi i vazhdueshëm i përparimit të shkencës dhe teknologjisë dhe procesit të prodhimit të karrigeve të banketit ka lejuar që karriget e banketeve të hoteleve të kenë më shumë mundësi në materiale dhe forma. Duke u mbështetur në ndryshimet e pafundme midis materialeve të reja, teknologjive të reja dhe dritës dhe hijes, ndiqni dekonstruksionin e hapësirës së papërvojë, kryeni me guxim aranzhimet me ngjyra të ndezura mbi bazën e dizajnit të karrigeve moderne të banketeve të hoteleve dhe zgjedhjen e materialeve me ngurtësi dhe butësi. Kjo është karrigia e banketit të hotelit në stil modern avangarde.3. Karrige elegante e banketit në hotel Njerëzit elegantë që kanë marrë arsim të lartë kanë ndjekur gjithmonë pa u lodhur elegantizmin modern. Ata fokusohen në shijen, theksojnë rehatinë dhe ngrohtësinë. Prandaj, disa hotele të nivelit të lartë kanë kërkesa të larta për karriget e banketit. Ne e quajmë një karrige elegante banketi hoteli.4. Karrige e re e banketit të hotelit kinez Karrigia e re e banketit të hotelit kinez integron në mënyrë të përsosur trashëgiminë e thellë të modës moderne dhe kulturës klasike. Ka efektet estetike të dyfishta të klasikes dhe modernes, dhe kombinimi perfekt i strukturës dhe stileve i lejon njerëzit të shijojnë civilizimin shpirtëror dhe komoditetin në të njëjtën kohë. Karrigia e re kineze e banketit të hotelit nuk harrohet performanca praktike e karriges së banketit duke i kushtuar vëmendje shijes. Stili i karriges së banketit të hotelit do të sjellë një eksperiencë ndryshe në mjedis dhe një ndjesi komode për njerëzit. Prandaj, stili i dekorimit të karriges së banketit të hotelit lidhet edhe me fluksin e pasagjerëve.
Karrige e banketit të hotelit - Industria e mobiljeve ka shumë mobilje që nuk i kushton vëmendje raportit
Karrige e banketit të hotelit - Industria e mobiljeve ka shumë mobilje që nuk i kushton vëmendje raportit
Karrige e banketit të hotelit - industria e mobiljeve ka shumë mobilje duke mos i kushtuar vëmendje racionalitetit të dizajnit të mobiljeve Dizajni i mobiljeve për banket duhet të ndjekë këtë parim, duke u fokusuar në racionalitetin dhe komoditetin e dizajnit të mobiljeve të banketit, në mënyrë që të plotësojë më mirë nevojat e njerëzve modernë për mobilje banketi. Ka shumë mobilje në industrinë e mobiljeve që nuk i kushtojnë vëmendje racionalitetit e dizajnit të mobiljeve. Edhe pse stili është unik, lartësia dhe proporcioni janë të paarsyeshme. Përdorimi afatgjatë do të ketë një ndikim të caktuar në shëndetin e njeriut. Jo vetëm mobiljet e shtëpisë, mobiljet e banketeve gjithashtu i kushtojnë vëmendje racionalitetit të dizajnit të mobiljeve. Për të marrë vizita në tetë partitë, është e rëndësishme të sigurohet komoditeti i jetesës. Le të hedhim një vështrim në pikat kryesore të dizajnit të mobiljeve. Parimi i dizajnit të mobiljeve të banketit Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Tabela: Nëse tavolina është shumë e shkurtër, pjesa e sipërme e trupit do të shtrihet në mënyrë të pavullnetshme mbi tavolinë, dhe koka do të varet. Gunga me përkulje afatgjatë, shtylla kurrizore, beli dhe qafa ndjejnë lehtësisht dhimbje dhe lodhje. Në raste të rënda, mund të shkaktojë sëmundje të palcës kurrizore. Tendosja e muskujve të mesit, spondiloza e qafës së mitrës dhe sëmundje të tjera. Karrigia: Kur uleni në karrige me këmbë të sheshta, nëse kofshët tuaja janë paralele me tokën dhe viçat mund të jenë vertikalisht në tokë, lartësia e karriges është e përshtatshme. Karrigia është shumë afër tokës dhe njerëzit janë ulur në të. Për një kohë të gjatë, këmbët, beli dhe krahët janë lehtësisht të lodhur, gjë që mund të shkaktojë disa sëmundje të belit dhe artrit. Divan: Nëse divani është shumë i ulët dhe i butë, njerëzit do të bllokohen brenda, gjë që do të ndikojë në shëndetin e shtyllës kurrizore. Tavolina e kafesë: Lartësia e tavolinës duhet të jetë e njëjtë me divanin, në mënyrë që të marrim lehtësisht gjërat në tavolinë. Tavolina e kafesë është shumë e ulët. Kur njerëzit marrin sende, fuqia e krahëve dhe e shpinës duhet të përdoret. Pjesa e pasme lëndohet lehtë. Kabineti i televizorit: Lartësia e kabinetit të televizorit duhet të sigurojë që shikimi pas sediljeve të jetë pikërisht qendra e ekranit të televizorit. Nëse kabineti i televizorit është shumë i shkurtër, do të shkaktojë një mospërfillje, koka do të varet në mënyrë të pavullnetshme dhe nuk do të jetë e mirë për shtyllën kurrizore të qafës së mitrës dhe shikimin. Prandaj, për dizajnin e mobiljeve të banketit, personalizimi i mobiljeve të banketit duhet t'i kushtojë vëmendje pamjes , madhësia, proporcioni, cilësia dhe mbrojtja e mjedisit. Këta faktorë do të ndikojnë në prakticitetin, bukurinë dhe të menduarit e mobiljeve të banketit. Kërkim popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.