Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Mobiljet e banketit të hotelit -Si të gjykoni mobiljet me porosi?

Mobilje për banket hoteli -Si të gjykoni mobiljet me porosi?

Ованë Për çfarë? Le ta hedhim një sy së bashku.

Mobiljet e banketit të hotelit -Si të gjykoni mobiljet me porosi? 1

Me ndryshimet në nevojat sociale, mobiljet e hotelit me porosi janë gjithashtu shumë të ndryshme. Funksionet ndahen në komoditet, ruajtje dhe përdorim të përshtatshëm. Përshtatja e mobiljeve të hotelit dhe hotelit është një pjesë e rëndësishme e një hoteli, veçanërisht për rregullim. Është e natyrshme të tregoheni të kujdesshëm kur blini. Është e nevojshme të zotëroni një njohuri të caktuar të mobiljeve.

1. Shiko standardin kombëtar.

Komiteti Shtetëror i Administrimit të Inspektimit dhe Karantinës dhe Standardeve të Industrisë ka formuluar gjashtë seri testesh të performancës mekanike të mobiljeve, që përfshijnë forcën, qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e mobiljeve të zyrës, karrigeve, kabineteve, shtretërve me një shtresë dhe mobiljeve të tjera. Kuptohet se kjo seri standardesh përfshin 8 pjesë, duke përfshirë eksperimentet e performancës mekanike të mobiljeve si tavolina, karrige, stole, kabinete dhe shtretër me një shtresë. I përket standardit të përgjithshëm bazë për metodat e zbulimit. Pavarësisht nga prodhimi i materialeve, testohet standardi për teknologjinë universale mekanike, dhe standardi për zbulimin e çmimit të mobiljeve hoteliere është gjithashtu më i madh;

2. Shiko raportin e testit.

Mobiljet e banketit të hotelit -Si të gjykoni mobiljet me porosi? 2

Kompanitë e mira shtëpiake të mobiljeve të hoteleve janë përgjithësisht të pavarura; Qendra e Inspektimit të Cilësisë; të sigurojë që produktet janë në treg për të përmbushur standardet dhe për t'u kualifikuar. Konsumatorët mund të konsultojnë rezultatet e testimit të produktit duke u konsultuar, madje të shkojnë te dera për të inspektuar procesin e inspektimit të cilësisë, i cili natyrisht është më i garantuar.

Më sipër është një hyrje se si të gjykoni cilësinë e mobiljeve të hotelit. Shpresoj se përmbajtja e mësipërme do t'i ndihmojë të gjithëve, kujtojini të gjithëve që kur zgjidhni mobilje me porosi, kushtojini vëmendje nëse proporcioni i mobiljeve me porosi është i koordinuar dhe nëse materiali është i mirë. Kushtojini vëmendje sirtarit të rrëshqitshëm Nëse detajet e pistës dhe të sediljes janë të arsyeshme. Nëse dëshironi të dini më shumë për këtë, ose miqtë që kanë nevojë të personalizojnë mobiljet e banketit në hotel, ju lutemi na konsultoni në çdo kohë.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Karriget e banketit të hotelit-Mobilimet e restorantit perëndimor Tavolinat dhe karriget nuk mund të injorojnë disa këshilla
Karriget e banketit të hotelit-Mobilimet e restorantit perëndimor Tavolinat dhe karriget nuk mund të injorojnë disa këshilla
Karriget e banketit të hotelit-Tavolinat dhe karriget e mobiljeve të restorantit perëndimor nuk mund të injorojnë disa këshilla Shumë restorante të nivelit të lartë dhe restorante perëndimore tani janë dekorime dhe pajisje shtëpiake. Kur blejmë, duhet të kemi parasysh jo vetëm estetikën dhe efektet e përgjithshme dekorative, por edhe performancën e përdorimit dhe jetëgjatësinë e tij. Tavolinat dhe karriget e restorantit perëndimor me porosi po bëhen gjithnjë e më të njohura, gjë që sigurisht sjell lajme të mira për pronarin e restorantit perëndimor. Në fund të fundit, tavolina dhe karriget e personalizuara të restoranteve perëndimore plotësojnë nevojat personale. Pamja: Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore janë shumë të ndërlikuara. Edhe tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore të stilit evropian janë kryesisht retro të thjeshta të stilit evropian dhe dizajni nuk mund të anashkalohet; e thjeshtë; dy fjalë. Kjo është për t'iu përshtatur mjedisit të jetesës së restoranteve moderne perëndimore. Stili i thjeshtë i dizajnit jo vetëm që mund të plotësojë preferencat e shumicës së konsumatorëve, por edhe të plotësojë nevojat e restoranteve perëndimore për tavolina dhe karrige. Cilësia: Cilësia e tavolinës dhe karrigeve të restoranteve perëndimore është faktori kryesor që ndikon në jetëgjatësinë e shërbimit apo edhe funksionimin e saj. Cilësia e tavolinës dhe karrigeve të restorantit perëndimor përfshin cilësinë dhe cilësinë e përpunimit. Cilësia e përpunimit i referohet nëse dizajni i tavolinës së restorantit perëndimor përputhet me parimet e inxhinierisë mekanike dhe ergonomike; materiali i referohet nëse materiali i përdorur në pjesë të ndryshme të restorantit perëndimor është **, si forca dhe qëndrueshmëria e materialit të kornizës, elasticiteti dhe kthimi i sfungjerit, elasticiteti dhe kthimi i sfungjerit dhe elasticiteti i sfungjeri. Rezistencë ndaj konsumit të pëlhurës dhe miqësore ndaj lëkurës. Për gjërat që janë veçanërisht të lehta për t'u injoruar në blerjen e tavolinave dhe karrigeve në restorantet perëndimore, ne do të prezantojmë në mënyrë specifike: 1. Kushtojini vëmendje përmbajtjes së lagështisë së drurit të ngurtë dhe restoranteve perëndimore. Tavolinat dhe karriget e restorantit prej druri të ngurtë ruajnë karakteristikat e ndryshme natyrore të drurit. Përmbajtja e ujit nuk i plotëson standardet, dhe është e lehtë për t'u deformuar dhe plasaritur. 2. Probleme seksuale të bojës. Kur bëhet fjalë për gjininë e mobiljeve të tavolinave dhe karrigeve, gjëja e parë që ju vjen në mendje është formaldehidi. Në fakt, formaldehidi nuk është vetëm ndotës në mobilje, por edhe substanca të tjera të paqëndrueshme, si benzeni. Formaldehidi në pllakën artificiale lëshohet kryesisht nga ngjitësi, dhe benzeni nxirret nga boja kur është e nevojshme. Prandaj, kur i kushtoni vëmendje performancës së llamarinës, mos harroni performancën e bojës. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit në hotel - cilat çështje duhet t'i kushtohet vëmendje kur personalizohet divani i hotelit -
Karrige e banketit në hotel - cilat çështje duhet t'i kushtohet vëmendje kur personalizohet divani i hotelit -
Karriget e banketit të hotelit - Cilat janë problemet e personalizimit të divanit të hotelit? Për të mundësuar që mobiljet të arrijnë përshtatjen e përsosur me atmosferën e dhomës së hotelit, shumica e hoteleve do të zgjedhin të personalizojnë divanet sipas llojit të dhomës. Megjithatë, për divan me porosi, shteti nuk ka rregulla dhe standarde të veçanta. Baza është kontrata e nënshkruar nga blerësi dhe tregtari. Për të mbrojtur të drejtat dhe interesat tuaja legjitime. Për t'u siguruar që divani që personalizoni të jetë stili dhe madhësia që dëshironi. Blerësit e hotelit duhet t'i kushtojnë vëmendje pikave të mëposhtme të kontratës kur nënshkruajnë një kontratë me tregtarin: 1. Shkruani drejtimin e këndit të divanit të hotelit. Shumë blerës tani personalizojnë divanet prej pëlhure qoshe. Ky divan ka një efekt të mirë dekorativ dhe praktik. Megjithatë, kur blerësit duhet të nënshkruajnë një kontratë me prodhuesit e mobiljeve të hoteleve, ata duhet të shkruajnë drejtimin e divanit të këndit. Sapo drejtimi i divanit të këndit të jetë i gabuar, edhe nëse divani është i bukur, ai nuk do të futet në dhomë. 2. Konventa për madhësinë e divanit të hotelit. Nëse madhësia e personalizuar e mobiljeve dhe shtëpia nuk mund të përshtaten plotësisht, mobiljet e personalizuara gjithashtu do të kenë kuptim. Prandaj, kur blerësi nënshkruan kontratën me prodhuesin, është e nevojshme të bëhet një marrëveshje e detajuar për madhësinë e divanit në kontratë. Mos u bie pajto vetëm me të. Përndryshe, nëse ka mosmarrëveshje me tregtarin, blerësi nuk mund të mbajë veten sepse nuk ka asnjë shkrim në varësi të provës se pronari vërtetohet i provuar. Të drejtat dhe interesat. 3. Konventa për materialin e kornizës dhe materialin mbushës të divanit. Nëse divani ka cilësi të mirë, cilësia e kornizës dhe cilësia e mbushjes duhet të jenë të mira. Megjithatë, kur prodhohen shumë prodhues të divaneve, ata do të bëjnë duart dhe këmbët në materialin e divanit dhe do të përdorin materiale inferiore në vend të materialeve me cilësi të lartë. Sepse korniza dhe materialet mbushëse do të mbështillen në kompletin e divanit. Shumica prej tyre do të shtyhen për arsye të ndryshme dhe nuk duan të kthehen. Prandaj, kur blerësi duhet të nënshkruajë një kontratë me prodhuesin, ai ra dakord për materialin e kornizës së divanit dhe materialin mbushës. Në këtë mënyrë, pasi të gjendet materiali dhe materiali i dakorduar i divanit, ai mund të bazohet në të dhe nga prodhuesi i divanit kërkohet të kthehet. Nëse prodhuesi nuk është dakord, pronari mund të padisë prodhuesin dhe të përdorë mjete ligjore për të mbrojtur të drejtat dhe interesat e tij. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - mobilimi i hotelit është i rëndësishëm për hotelin
Karrige e banketit të hotelit - mobilimi i hotelit është i rëndësishëm për hotelin
Karrige banketi hoteli - mobiljet e hotelit janë të rëndësishme për hotelin Si një objekt i rëndësishëm i shërbimit në dhomë për mysafirët në hotel, hotelierët kanë një rol të rëndësishëm. Në fillim, akomodimi i klientëve është më i shqetësuar për këto mobilje që hyjnë në fushën e shikimit. Mund të thuhet se mobiljet e hotelit janë fytyra e të gjithë hotelit, duke përfaqësuar imazhin e hotelit. Pra, është shumë e rëndësishme të zgjidhni mobiljet e hotelit. E thjeshtë dhe bujare është primare e dizajnit të mobiljeve të hotelit. Në të njëjtën kohë, mund të dizajnojë edhe stil alternativ. Mobiljet e banketit të hotelit tregojnë një romancë të paprecedentë, zakone popullore, liberalizim dhe duke dhënë një ndikim të fortë vizual dhe atmosferë misterioze. Një hotel nuk mund të humbasë cilësinë e tij të lartë duke humbur cilësinë e tij të lartë; shtëpi; ngrohtësi, ky është ndryshimi midis ripozicionimit të Kinës dhe vendeve perëndimore. Përveç qëndrimit të shërbimit të hotelit, një hotel duhet të arrijë këtë efekt. Ekziston edhe një faktor i rëndësishëm në hartimin e mobiljeve të hotelit. Mobiljet e dizajnuara me një temperament të lartë dhe me stil nuk mund të duken shumë luksoze dhe indiferente. Të humbur ngrohtësinë. Është e nevojshme Lëreni klientin të ndjejë mysafirët. Pasi njerëzit modernë janë mësuar me mërzitjen e modernizmit, ata shpresojnë të jenë më të rastësishëm dhe të relaksuar, kështu që dizajni idilik i mobiljeve të hotelit mund të kënaqë emocionet e tyre të thjeshta për natyrën. Në vend që të thuash një stil, është më mirë të jesh një qëndrim ndaj jetës. Një lloj koncepti akomodues i akomodimit është si një mjedis natyror si një mjedis natyror. Çdo hotel ka stilet dhe karakteristikat e veta të ndryshme. Në fakt, arkitektura është e ngjashme, kryesisht sepse dizajni i mobiljeve të hotelit është i ndryshëm. Në këtë kohë, dizajni i mobiljeve është një projekt i madh sepse mund të pasqyrojë stilin e personalitetit dhe karakteristikat e të gjithë hotelit. Me përmirësimin e standardeve të jetesës së njerëzve, turizmi dhe pushimet janë bërë zgjedhja e parë për kohën e lirë dhe argëtimin e njerëzve, gjë që bën që hotelet të shfaqen gjithnjë e më shumë në qytete të mëdha dhe të vogla, duke ofruar komoditet për udhëtimin dhe akomodimin e njerëzve, por sepse ka shumë, sepse nga shumë Shfaqja e hotelit ka bërë që konkurrenca e të gjithë industrisë së hotelerisë të përkeqësohet dhe hotelet dhe hotelet kanë bërë zgjidhjet e tyre më të mira për të kërkuar klientët. Përveç pajisjeve harduerike dhe cilësisë së shërbimit të disa hoteleve, mobiljet e shtëpive të hoteleve janë gjithashtu një nga fokusi i konkurrencës. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget e ngrënies mbretërore britanike dhe tavolinat dhe karriget e hoteleve të restoranteve perëndimore amerikane janë vërtet krenare. Tavolina dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që janë qindra mijëra vjet kulturë dhe reshje teknike duket se janë tavolina dhe karrige ngrënieje të stilit kinez dhe evropian; është e vrazhdë; shumë, por këto nuk e pengojnë favorizimin e njerëzve modernë për tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane. Pra, cilat janë pikat kryesore të dizajnit të tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan dhe të jenë kaq të gjera për audiencën? Prodhuesi i karrigeve të banketit të hotelit do t'ju shpjegojë: Këtu bëhet fjalë për origjinën e mobiljeve amerikane! Mobiljet amerikane u bënë të njohura pas Luftës së Dytë Botërore, përjetuan modernizmin, postmodernizmin, veçanërisht në fund të viteve 1980; lëvizja e mobiljeve të artit; më vonë, tradita e mobiljeve tregoi personalitetin filloi të mbizotërojë në mbarë botën. Në këtë kohë, mobiljet amerikane me shprehje të lirë hynë gradualisht në vizionin e njerëzve dhe gradualisht u ndoqën nga shumë njerëz të modës. Në këtë proces, falë përhapjes së shpejtë të ekonomisë dhe kulturës amerikane në nivel global, kultura amerikane është bërë gradualisht një kulturë e modës dhe kultura amerikane e hotelerisë nuk bën përjashtim. Së bashku me zhvillimin e markave të furnizimit me zinxhirë amerikanë në të gjithë botën, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë promovuar gjithashtu globalisht. Në Kinë, me globalizimin e shpejtë ekonomik vitet e fundit, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë aplikuar edhe në restorante të ndryshme perëndimore dhe restorante të modës. Në fakt, në epokën e re, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që nuk kanë marrë shumë kulturë tradicionale janë më të favorshme se mobiljet e stilit kinez dhe evropian. Stili i lirë i restoranteve perëndimore amerikane tregon bukurinë e tij krijuese, dhe ka formuar një estetikë unike amerikane nën ndikimin e koncepteve. Karakteristikat e tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan: 1. Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane fokusohen tek druri i fortë në përzgjedhjen e materialeve. Nuk ka freski të drurit të përgjithshëm të ngurtë, por fokusohet në atmosferën e thjeshtë dhe të thjeshtë të drurit origjinal. 2. Është përmendur më sipër. Krahasuar me stilin kinez dhe evropian, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane madje mund të thuhet se janë të ashpra, por kjo është bërë tipari i tij i jashtëzakonshëm. Nuk ka tavolina dhe karrige të kujdesshme të restorantit perëndimor amerikan që përkojnë me estetikën e njerëzve modernë dhe ndihmojnë për të nxjerrë në pah atmosferën e tij.
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige e banketit të hotelit - mobilje hoteli e thjeshtë moderne me çanta të buta, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar natyrën e vetme dhe abstraksionin e hapësirës së brendshme dhe të objekteve. Stili modern minimalist, siç sugjeron edhe emri, i bën të gjitha detajet të duken shumë të thjeshta. Thjeshtësia në dekorim e bën hapësirën të duket shumë koncize dhe atmosferike. Pjesët dekorative janë të pakta, por në ngjyrë dhe plan urbanistik, duhet shumë energji për t'u përshtatur me zgjedhjen e materialeve të dekorimit. Ky është një shtet që nuk është projektuar nga stilistë të zakonshëm. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Nuk ka dyshim se stili modern dhe i thjeshtë i dekorimit të stilit plotëson dashurinë e të rinjve. Qyteti është i zënë duke jetuar. Tashmë na ka bërë të shqetësohemi me qiellin dhe dritën dhe gjelbërimin. Lodhja, duke harruar zhurmën e qytetit. Ky është gjithashtu një nga stilet më të njohura të dekorimit: stili modern minimalist. Thjeshtësia nuk është mungesë e elementeve të dizajnit. Është një nivel më i lartë i gjendjes krijuese. Për sa i përket dizajnit të brendshëm, nuk është e nevojshme të braktisni rregullat dhe thjeshtësinë e hapësirës origjinale të ndërtesës dhe të dekoroni në mënyrë arbitrare mbajtësin e ndërtesës. Në vend të kësaj, dizajni është më intensiv, thekson integritetin e strukturës dhe formës dhe ndjek thellësinë dhe saktësinë e performancës së materialeve, teknologjisë dhe hapësirës. Krijuar në dhomë me metoda të thjeshta, kërkon gjithashtu që projektuesit të kenë njohuri më të larta të dizajnit dhe përvojë praktike. Projektuesi duhet të jetojë në thellësi, të mendojë në mënyrë të përsëritur, ta shqyrtojë me kujdes dhe ta rafinojë me kujdes dhe të përdorë gjuhën më të vogël të dizajnit për të shprehur më të thellën. dizajn i brendshëm. Hiqni kompleksitetin dhe thjeshtësinë, hiqni të vërtetën dhe shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe formën jashtëzakonisht koncize të ngjyrës. Me premisën e plotësimit të nevojave funksionale, hapësira, njerëzit dhe gjërat kombinohen me një kombinim të arsyeshëm dhe të rafinuar, dhe penelatat më të rafinuara përshkruajnë efektin më të pasur dhe lëvizës. Kjo është gjendja më e lartë e artit të projektimit. Karakteristikat e karrigeve të banketit të hoteleve(1) Theksoni dizajnin funksional, linjat e thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastin e fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e një karrige banketi hoteli në stil modern. (2) Një numër i madh materialesh të reja si qelqi i kalbur dhe çelik inox përdoren si materiale ndihmëse, e cila është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për karriget e banketeve të hoteleve në stilin modern, të cilat mund t'u sjellin njerëzve një ndjenjë avangarde dhe ndjenjë të papërmbajtur. (3) Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, karrigia e banketit të hotelit në stil modern kërkon orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Zbehja e butë është çelësi i stilit modern.Stil (1) Hapësira e brendshme është e hapur dhe transparente e brendshme dhe e jashtme, dhe liria e ndjekjes së mureve të pakufizuar ndiqet në dizajnin grafik të hapësirës. karakterizohet nga forma e thjeshtë, cilësi e pastër dhe mjeshtëri e hollë.(3) Përpiquni të dekoroni dhe anuloni gjërat e tepërta sa më shumë që të jetë e mundur. Besohet se çdo dizajn kompleks do të rrisë koston e kostove të ndërtimit pa vlerë praktike dhe ndonjë dekorim, dhe theksohet se forma duhet të shërbejë më shumë funksione.(4) Komponentët standardë përdoren sa më shumë që të jetë e mundur në komponentët e ndërtesës dhe të brendshme. (5) Produktet e thjeshta industriale përdoren shpesh në ambiente të mbyllura. Karriget e banketit të hotelit dhe gjërat e nevojshme të përditshme përdoren kryesisht në linjë, dhe metalet e qelqit përdoren më së shumti.Karakteristike Bizhuteritë e stilit modern minimalist janë më eklektik nga të gjitha stilet e përmirësimit të shtëpisë. Disa nga linjat e thjeshta, aksesorët unikë dhe madje krijues dhe të personalitetit mund të bëhen pjesë e përmirësimit të stilit modern minimalist të shtëpisë. Kërkimi popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson komoditetin, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe mobiljet e thjeshta dhe moderne të banketit të hoteleve standarde që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Pavarësisht nëse është një karrige banketi unike, ose një divan që thekson rehatinë, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe thjeshtësia dhe mobiljet moderne të banketit të hoteleve që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Le t'i hedhim një sy modernitetit së bashku. Cilat janë karakteristikat e një stili të thjeshtë dhe një mobilje standarde moderne dhome banketi. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Theksimi i dizajnit funksional, linjave të thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastit të fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e mobiljeve moderne të banketeve të hoteleve të stilit modern. Përdorimi i materialeve të reja si xhami i kalbur dhe çeliku inox si materiale ndihmëse është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për mobiljet e banketeve të hoteleve të stilit modern të thjeshtë dhe standarde moderne, e cila mund t'u sjellë njerëzve një Ndjenja e avangardës dhe ndjenjës së papërmbajtur. Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, stili modern i thjeshtë Mobiljet moderne të banketit të hoteleve kërkojnë orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Mobiljet e buta janë çelësi i dekorimit modern me erë. Pavarësisht se sa e madhe është dhoma, ajo duhet të jetë e gjerë. Nuk ka nevojë për dekorim të lodhshëm dhe mobilje të tepruar të thjeshtë dhe moderne të banketit të dhomës, e cila pasqyron koordinimin e përgjithshëm të hapësirës dhe mobiljeve të banketit në dekorimin dhe paraqitjen. Për sa i përket stilimit, struktura gjeometrike është më së shumti, e cila është stil modern minimalist. Propozim për të luajtur efikasitetin më të madh të përdorimit në hapësirë ​​të kufizuar. Mobiljet standarde të thjeshta dhe moderne të banketit të dhomës zgjedhin të theksojnë funksionin e formimit. Nga një këndvështrim praktik, dekorimi i tepërt i shtimit braktiset deri në fund. E thjeshta nuk është thjesht një mënyrë jetese, por edhe një filozofi e jetës. Tingulli në shtëpi nuk është më në përputhje. Shumë ngjyra do t'u japin njerëzve një ndjenjë të rrëmujshme dhe do të përdorin më shumë ngjyra të pastra për t'u përshtatur me stilet moderne minimaliste, kështu që pavarësisht nga forma e thjeshtë dhe moderne e mobiljeve standarde të dhomës së banketit dhe shtrirja hapësinore, do t'u japë njerëzve një surprizë freskuese. Shpresoj modernitetin e kohëve moderne. Cilat janë karakteristikat e mobiljeve të banketeve të stilit të thjeshtë që mund t'ju ndihmojnë. Si një nga prodhuesit kombëtarë të mobiljeve të banketeve të hoteleve në shkallë të gjerë, dhjetë furnizuesit më të mirë të mobiljeve për banket hotelesh me medalje ari në provincën Guangdong shoqërojnë mobiljet tuaja të banketit në hotel. Cilësi ari, ju e meritoni!Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit Kohët e fundit çështja e pastrimit të hoteleve ka hyrë sërish në vizionin e të gjithëve dhe ka shkaktuar diskutime të mëdha. Në fakt, pastrimi i hotelit është shumë më i lartë se standardi i pastrimit të shtëpisë. Në fund të fundit, ajo po përballet me banorë të ndryshëm. Për t'u dhënë atyre përvojën më të mirë të jetesës, pastrimi i shtëpive të hotelit ka standarde të ndryshme. Proceset e përgjithshme të pastrimit nuk mund të plotësojnë kërkesat e mirëmbajtjes së mobiljeve të hotelit. Disa metoda të pastrimit të përditshëm të pastrimit mund të shkaktojnë edhe dëmtim të mobiljeve të hotelit. Në raste të rënda, madje do të ndikojë në bukurinë e të gjithë hapësirës. Prandaj, gjatë pastrimit të mobiljeve të hotelit, duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe aspekteve të mëposhtme: 1. Mos përdorni leckë të trashë ose rroba të vjetra për të fshirë mobiljet e hotelit. Në përgjithësi, pastrimi zyrtar duhet të përdorë peshqirë, produkte pambuku ose pëlhura që thithin ujin, si p.sh. kadife. Sepse shtrirja e ashpër dhe koka e fillit do të gërvishtin sipërfaqen e lëmuar të mobiljeve, duke sjellë shumë gërvishtje dhe duke ndikuar në estetikën vizuale. 2. Mos e fshini me leckë kur pastroni pluhurin e mobiljeve të hotelit. Pluhuri i zakonshëm përbëhet nga rëra, fibra dhe substanca të tjera. Në fërkimin me pëlhura, këto substanca mund të dëmtojnë lehtësisht sipërfaqen e bojës në mobilje. Në planin afatgjatë, do të shkatërrojë shkëlqimin e mobiljeve dhe do të zvogëlojë jetën e tij të shërbimit. Prandaj, mund të përdorni peshqirë profesionistë të lagur me vakum. Ky material është i butë dhe ka një kapacitet të fortë vakumi. 3. Pastrimi i mobiljeve dhe detergjenti i përputhshëm kanë gjithashtu kërkesa të caktuara. Për shembull, sapuni i përditshëm, esenca e larjes së enëve duhet të shmanget me vendosmëri, sepse ato nuk mund të heqin në mënyrë efektive njollat ​​e mobiljeve, të cilat do të shkaktojnë korrozion të caktuar të drurit të mobiljeve. Forma ose deformimi. Për pastrimin e sprejit duhet të përdoren mobilje të posaçme, në mënyrë që të hiqen njollat. 4. Jo i gjithë dylli për kujdesin e mobiljeve mund të përdoret për mirëmbajtjen e mobiljeve të hotelit, sepse në këto mobilje zakonisht nuk përfshihet lëkura. Dylli infermieror ka një performancë të fortë stimuluese të plakjes për lëkurën, duke e bërë lëkurën të vjetërohet në një periudhë të shkurtër kohe dhe të shkurtojë ndjeshëm jetën e shërbimit. Pra, mobiljet prej lëkure duhet të zgjedhin lëkurën Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi, karrige banketi, karrige hoteli Guangdong
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit në hotel -Klasifikimi i zakonshëm i stilit të karrigeve të banketit në hotel Një hotel me pesë yje nuk është mjaft i mirë, mjedisi nuk mjafton dhe lidhet me shumë faktorë, si të gjithë ambientet e arredimit të hotelit dhe modelet e shërbimit të hotelit me yje etj. Një pjesë e objekteve mbështetëse të dekorimit është e vetëkuptueshme për rëndësinë e mjedisit të hotelit dhe tërheqjen e klientëve. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje bankete Karrige banketi me porosi Hoteli Stili i karrigeve të banketit të hotelit bëhet më i pasur dhe më i pasur, gjë që jo vetëm që plotëson ndjekja e njerëzve modernë për personalizimin, por edhe një interpretim i mirë i stilit të jetesës së modës. Në hartimin e karriges së banketit të hotelit, duhet të kujdesemi për stilin e vetë dekorimit të hotelit në mënyrë që të pasqyrojmë më mirë efektin e përgjithshëm të dekorimit të hotelit. Stili i karriges së banketit të hotelit ka këto kategori:1. Karrige bankete moderne e hotelit me erëMinimalizëm; filozofia e jetës është përgjithësisht e njohur në kulturën e sotme popullore, duke bërë që karriget moderne të banketeve të hoteleve të përdoren gjerësisht në hotele. Aktualisht, karrigia e banketit të hotelit me erë dominohet nga forma të drejta, të thjeshta dhe të ndritshme, të karakterizuara nga moda, shkëlqimi dhe praktika.2. Karrige banketi hoteli me dredha-dredha Përmirësimi i vazhdueshëm i përparimit të shkencës dhe teknologjisë dhe procesit të prodhimit të karrigeve të banketit ka lejuar që karriget e banketeve të hoteleve të kenë më shumë mundësi në materiale dhe forma. Duke u mbështetur në ndryshimet e pafundme midis materialeve të reja, teknologjive të reja dhe dritës dhe hijes, ndiqni dekonstruksionin e hapësirës së papërvojë, kryeni me guxim aranzhimet me ngjyra të ndezura mbi bazën e dizajnit të karrigeve moderne të banketeve të hoteleve dhe zgjedhjen e materialeve me ngurtësi dhe butësi. Kjo është karrigia e banketit të hotelit në stil modern avangarde.3. Karrige elegante e banketit në hotel Njerëzit elegantë që kanë marrë arsim të lartë kanë ndjekur gjithmonë pa u lodhur elegantizmin modern. Ata fokusohen në shijen, theksojnë rehatinë dhe ngrohtësinë. Prandaj, disa hotele të nivelit të lartë kanë kërkesa të larta për karriget e banketit. Ne e quajmë një karrige elegante banketi hoteli.4. Karrige e re e banketit të hotelit kinez Karrigia e re e banketit të hotelit kinez integron në mënyrë të përsosur trashëgiminë e thellë të modës moderne dhe kulturës klasike. Ka efektet estetike të dyfishta të klasikes dhe modernes, dhe kombinimi perfekt i strukturës dhe stileve i lejon njerëzit të shijojnë civilizimin shpirtëror dhe komoditetin në të njëjtën kohë. Karrigia e re kineze e banketit të hotelit nuk harrohet performanca praktike e karriges së banketit duke i kushtuar vëmendje shijes. Stili i karriges së banketit të hotelit do të sjellë një eksperiencë ndryshe në mjedis dhe një ndjesi komode për njerëzit. Prandaj, stili i dekorimit të karriges së banketit të hotelit lidhet edhe me fluksin e pasagjerëve.
Karrige e banketit të hotelit - Industria e mobiljeve ka shumë mobilje që nuk i kushton vëmendje raportit
Karrige e banketit të hotelit - Industria e mobiljeve ka shumë mobilje që nuk i kushton vëmendje raportit
Karrige e banketit të hotelit - industria e mobiljeve ka shumë mobilje duke mos i kushtuar vëmendje racionalitetit të dizajnit të mobiljeve Dizajni i mobiljeve për banket duhet të ndjekë këtë parim, duke u fokusuar në racionalitetin dhe komoditetin e dizajnit të mobiljeve të banketit, në mënyrë që të plotësojë më mirë nevojat e njerëzve modernë për mobilje banketi. Ka shumë mobilje në industrinë e mobiljeve që nuk i kushtojnë vëmendje racionalitetit e dizajnit të mobiljeve. Edhe pse stili është unik, lartësia dhe proporcioni janë të paarsyeshme. Përdorimi afatgjatë do të ketë një ndikim të caktuar në shëndetin e njeriut. Jo vetëm mobiljet e shtëpisë, mobiljet e banketeve gjithashtu i kushtojnë vëmendje racionalitetit të dizajnit të mobiljeve. Për të marrë vizita në tetë partitë, është e rëndësishme të sigurohet komoditeti i jetesës. Le të hedhim një vështrim në pikat kryesore të dizajnit të mobiljeve. Parimi i dizajnit të mobiljeve të banketit Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Tabela: Nëse tavolina është shumë e shkurtër, pjesa e sipërme e trupit do të shtrihet në mënyrë të pavullnetshme mbi tavolinë, dhe koka do të varet. Gunga me përkulje afatgjatë, shtylla kurrizore, beli dhe qafa ndjejnë lehtësisht dhimbje dhe lodhje. Në raste të rënda, mund të shkaktojë sëmundje të palcës kurrizore. Tendosja e muskujve të mesit, spondiloza e qafës së mitrës dhe sëmundje të tjera. Karrigia: Kur uleni në karrige me këmbë të sheshta, nëse kofshët tuaja janë paralele me tokën dhe viçat mund të jenë vertikalisht në tokë, lartësia e karriges është e përshtatshme. Karrigia është shumë afër tokës dhe njerëzit janë ulur në të. Për një kohë të gjatë, këmbët, beli dhe krahët janë lehtësisht të lodhur, gjë që mund të shkaktojë disa sëmundje të belit dhe artrit. Divan: Nëse divani është shumë i ulët dhe i butë, njerëzit do të bllokohen brenda, gjë që do të ndikojë në shëndetin e shtyllës kurrizore. Tavolina e kafesë: Lartësia e tavolinës duhet të jetë e njëjtë me divanin, në mënyrë që të marrim lehtësisht gjërat në tavolinë. Tavolina e kafesë është shumë e ulët. Kur njerëzit marrin sende, fuqia e krahëve dhe e shpinës duhet të përdoret. Pjesa e pasme lëndohet lehtë. Kabineti i televizorit: Lartësia e kabinetit të televizorit duhet të sigurojë që shikimi pas sediljeve të jetë pikërisht qendra e ekranit të televizorit. Nëse kabineti i televizorit është shumë i shkurtër, do të shkaktojë një mospërfillje, koka do të varet në mënyrë të pavullnetshme dhe nuk do të jetë e mirë për shtyllën kurrizore të qafës së mitrës dhe shikimin. Prandaj, për dizajnin e mobiljeve të banketit, personalizimi i mobiljeve të banketit duhet t'i kushtojë vëmendje pamjes , madhësia, proporcioni, cilësia dhe mbrojtja e mjedisit. Këta faktorë do të ndikojnë në prakticitetin, bukurinë dhe të menduarit e mobiljeve të banketit. Kërkim popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.