Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Mobilje për Banquet Hotel - Parimet e Dizajnit të Mobiljeve me porosi të hotelit

Mobilje për banket hoteli -parimet e dizajnit të mobiljeve me porosi të hotelit

Me ndryshimet në kohë, ndryshimet në ndryshim, industria e hotelerisë dhe hotelierisë ndoqi gjithashtu prirjen për t'u projektuar drejt trendit të minimalizmit. Pavarësisht nëse janë mobilje të stilit perëndimor ose mobilje kineze, ato po bëhen gjithnjë e më të larmishme, por pavarësisht nga zgjedhja jonë e mobiljeve të hotelit, zgjedhja e mobiljeve të hotelit, Sigurohuni që të përputhen me stilin e hotelit. Me fjalë të tjera, karakteristikat e hoteleve duhet të jenë praktike, artistike, familjare dhe të personalizuara.

Mobilje për Banquet Hotel - Parimet e Dizajnit të Mobiljeve me porosi të hotelit 1

1. Prakticiteti i mobiljeve të hoteleve me yje. Mobiljet e hotelit përdoren kryesisht si parim i dekorimit, i plotësuar nga dekorimi, dhe forma e thjeshtë është e dashur nga njerëzit modernë. Gjëja më e rëndësishme për mobiljet e hotelit është që të jenë praktike dhe gjatë blerjes i kushton shumë rëndësi edhe funksionalitetit të tyre. Për shumicën e zonës aktuale të banimit të shumicës së familjeve, ato mobilje të zbukuruara dhe praktike padyshim Furnish.

Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi

2. Natyra artistike e mobiljeve hoteliere. Produktet përgjithësisht praktike do të marrin në konsideratë plotësisht mënyrën e funksionimit dhe materialet e tij. Një grup i dizajnit të mirë të mobiljeve të mira nuk është vetëm i bukur në pamje, por do t'i bëjë njerëzit shumë oreks dhe gjithashtu i bën njerëzit të ndihen shumë rehat përsa i përket ndjenjës. Dhe nëse uji artistik i mobiljeve është i lartë, ai ende mund të zbukurojë ndjekjen tonë të modës.

3. Familja e mobiljeve të hotelit. Në përgjithësi, mobiljet e hoteleve me një dizajn të tillë janë shumë të njohura dhe mund të përshtaten me stile të ndryshme për hotelet apo ambientet e shtëpisë. Nëse zgjidhni një grup mobiljesh hoteli me ngjyra të shpejta, mund t'i shtoni jetës tuaj një jetë të ngrohtë dhe romantike. Është një grup mobiljesh të personalizuara që çiftet e reja janë shumë të njohura.

Mobilje për Banquet Hotel - Parimet e Dizajnit të Mobiljeve me porosi të hotelit 2

4. Personalizimi i mobiljeve hoteliere. Me përmirësimin e standardeve të jetesës së njerëzve, ndjekja e jetës së njerëzve po bëhet gjithnjë e më e larmishme dhe e personalizuar. Njerëz të ndryshëm kanë stile të ndryshme personaliteti, dhe gjithashtu kanë hobi të ndryshëm për stile të ndryshme mobiljesh. Disa kanë zbukurim Feng Shui. Kontrasti i ngjyrave është i fortë, disa nga format janë unike, ka shije alternative, disa përmbajnë temperament të lashtë dhe disa kanë një atmosferë të fortë artistike …… Kërkimi i njerëzve dhe kërkesat për materiale janë shumë të larta. Kur zgjedhin produkte që janë të lidhura ngushtë me jetën e përditshme, ata i kushtojnë më shumë vëmendje produkteve të mobiljeve miqësore me mjedisin dhe të shëndetshme. Ka një ambient të mirë hoteli dhe shtëpie, i cili padyshim që do t'i shtojë ngrohtësi të pafund hotelit apo familjes tuaj.

Kërkim popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson komoditetin, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe mobiljet e thjeshta dhe moderne të banketit të hoteleve standarde që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Pavarësisht nëse është një karrige banketi unike, ose një divan që thekson rehatinë, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe thjeshtësia dhe mobiljet moderne të banketit të hoteleve që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Le t'i hedhim një sy modernitetit së bashku. Cilat janë karakteristikat e një stili të thjeshtë dhe një mobilje standarde moderne dhome banketi. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Theksimi i dizajnit funksional, linjave të thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastit të fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e mobiljeve moderne të banketeve të hoteleve të stilit modern. Përdorimi i materialeve të reja si xhami i kalbur dhe çeliku inox si materiale ndihmëse është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për mobiljet e banketeve të hoteleve të stilit modern të thjeshtë dhe standarde moderne, e cila mund t'u sjellë njerëzve një Ndjenja e avangardës dhe ndjenjës së papërmbajtur. Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, stili modern i thjeshtë Mobiljet moderne të banketit të hoteleve kërkojnë orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Mobiljet e buta janë çelësi i dekorimit modern me erë. Pavarësisht se sa e madhe është dhoma, ajo duhet të jetë e gjerë. Nuk ka nevojë për dekorim të lodhshëm dhe mobilje të tepruar të thjeshtë dhe moderne të banketit të dhomës, e cila pasqyron koordinimin e përgjithshëm të hapësirës dhe mobiljeve të banketit në dekorimin dhe paraqitjen. Për sa i përket stilimit, struktura gjeometrike është më së shumti, e cila është stil modern minimalist. Propozim për të luajtur efikasitetin më të madh të përdorimit në hapësirë ​​të kufizuar. Mobiljet standarde të thjeshta dhe moderne të banketit të dhomës zgjedhin të theksojnë funksionin e formimit. Nga një këndvështrim praktik, dekorimi i tepërt i shtimit braktiset deri në fund. E thjeshta nuk është thjesht një mënyrë jetese, por edhe një filozofi e jetës. Tingulli në shtëpi nuk është më në përputhje. Shumë ngjyra do t'u japin njerëzve një ndjenjë të rrëmujshme dhe do të përdorin më shumë ngjyra të pastra për t'u përshtatur me stilet moderne minimaliste, kështu që pavarësisht nga forma e thjeshtë dhe moderne e mobiljeve standarde të dhomës së banketit dhe shtrirja hapësinore, do t'u japë njerëzve një surprizë freskuese. Shpresoj modernitetin e kohëve moderne. Cilat janë karakteristikat e mobiljeve të banketeve të stilit të thjeshtë që mund t'ju ndihmojnë. Si një nga prodhuesit kombëtarë të mobiljeve të banketeve të hoteleve në shkallë të gjerë, dhjetë furnizuesit më të mirë të mobiljeve për banket hotelesh me medalje ari në provincën Guangdong shoqërojnë mobiljet tuaja të banketit në hotel. Cilësi ari, ju e meritoni!Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi
Metoda e mirëmbajtjes së tavolinës së karriges së banketit në hotel
Metoda e mirëmbajtjes së tavolinës së karriges së banketit në hotel
Metoda e mirëmbajtjes së karriges së banketit të hotelit-tavolinës së hotelit Restoranti është një vend i rëndësishëm për jetën tonë të përditshme. Tavolina e ngrënies është një partner i mirë në dietën tonë. Kujdesi për të jo vetëm që na kursen koston e vjetër të ndryshimit të kostos së re, por gjithashtu na lejon të kemi një mjedis të rehatshëm gjatë ngrënies. Aktualisht, ne jemi në treg. Tavolina e hotelit e shitur më sipër ka më shumë ngjyra (e ndarë në dru të fortë dhe dërrasa artificiale); Përveç kësaj, baza e tavolinës së ngrënies prej xhami transparent është prej mermeri ose tavolinat e ngrënies prej metali gjithashtu zënë një pjesë të caktuar të tregut. Mbështetja e mobiljeve të hotelit Vjeshta është e lartë, lagështia e ajrit është relativisht e vogël dhe dhoma është relativisht e thatë. Prodhuesit e mobiljeve të hoteleve ju kujtojnë: Mos harroni t'i kushtoni vëmendje mirëmbajtjes së mobiljeve përreth jush. Qiu Gao Qi është i mirë. Ndërsa mbroni me kujdes lëkurën tuaj, mos harroni t'i kushtoni vëmendje mirëmbajtjes së mobiljeve përreth jush. Këtu janë disa nga rregullat e pastrimit dhe mirëmbajtjes së disa tavolinave të ngrënies, në mënyrë që tavolina juaj e ngrënies të ketë fatin të ketë një pronar të mirë, dhe gjithashtu të keni një humor të këndshëm ngrënieje. 1. Shmangi dritën e drejtpërdrejtë të diellit. Dielli i vjeshtës dhe klima e tharë, druri është shumë i thatë dhe është i prirur për të çara dhe zbehur. 2. Shmangni vendosjen e filxhanëve dhe enëve të tavolinës që kanë ujë të nxehtë ose supë të nxehtë direkt në tavolinë, por duhet të ndahen nga desktopi me një slitë ose jastëk termoizolues. 3. Për të parandaluar pluhurin. Mobiljet me trungje të nivelit të lartë kanë dekorim të hollë të gdhendur. Nëse nuk mund të pastrohet rregullisht, është e lehtë të grumbullohet hiri në boshllëkun e vogël për të ndikuar në bukurinë, dhe në të njëjtën kohë për të bërë mobiljet prej druri shpejt; 4. Nëse pajisjet e ngrohjes për një kohë të gjatë është në desktop, lini një gjurmë rrethi të bardhë. Në këtë kohë, mund të përdorni vaj pambuku për ta fshirë atë dhe ta fshini përpara dhe mbrapa përgjatë gjurmëve të njollave të bardha. Ju duhet të hiqni lehtësisht gjurmët. 5. Vazhdoni të nxitoni. Mobiljet prej druri duhet të fshihen me vajra esencialë për kujdesin e mobiljeve profesionale për të bllokuar ujin në dru për të parandaluar deformimin e plasaritjes së drurit. Në të njëjtën kohë, ushqen drurin, në mënyrë që mobiljet prej druri të zëvendësohen me ngjyra dhe të zgjasin jetën e shërbimit të mobiljeve. 6. Njollën e bardhë në tavolinën e qelqit, përderisa hidhni pak vaj mbi njollat ​​e bardha, fshijeni me çorape të vjetra. 7, tavolinat dhe karriget e ngrënies prej druri shumëngjyrëshe mund të përdorin fillimisht ngjyra për të rimbushur ngjyrën në gërvishtje. Pasi ngjyrat të jenë tharë, dylli i lehtë vendoset në mënyrë të barabartë në shtresën e sipërme. 8. Mos gërvishni objekte të forta. Mos bëni që mjetet e pastrimit të prekin mobiljet kur pastroni. Mos lejoni që produktet e forta metalike ose armët e tjera të përplasen me mobiljet për të mbrojtur sipërfaqen nga të metat dhe mëndafshi. 9. Për shkak se vendndodhja e restorantit është zakonisht pranë kuzhinës, tavolina e ngrënies dhe karriget janë lehtësisht të ndotura me duhan vaji. Përdoruesit duhet të jenë të zellshëm në fshirjen për të reduktuar ngjitjen e pluhurit dhe për të lehtësuar pastrimin e ardhshëm. 10. Për të shmangur njollat ​​e vajit, është e vështirë të hiqni vajin, mund të përdorni një mbulesë karrige për të mbrojtur karrigen tuaj të dashurisë. Kur ndoten aksidentalisht, ju duhet vetëm të hiqni mbulesën e karriges dhe ta pastroni atë. Është i përshtatshëm dhe i lehtë për të lënduar karrigen e ngrënies. 11. Mirëmbajtja duhet të bëhet rregullisht. Në kushte normale, depiloni vetëm një herë në të katërtën. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit-Mësim mobilje hoteli Jianxian dhe në vend të diturisë
Karrige e banketit të hotelit-Mësim mobilje hoteli Jianxian dhe në vend të diturisë
Karrige banketi hoteli-Mësimi i mobiljeve të hotelit Jianxian dhe në vend të njohurive Kur i kushtojnë vëmendje mobiljeve të hotelit, përdoruesit nuk duhet të injorojnë falsifikimet e vetë mobiljeve, duke refuzuar mobiljet inferiore të hotelit. Ju nuk mund të mbështeteni në kuponat e inspektimit dhe të shërbimit pas shitjes të departamenteve përkatëse. Ju gjithashtu duhet të mësoni më shumë për njohuritë përkatëse të falsifikimit dhe inferioritetit, në mënyrë që të jeni të përgatitur. Së pari, kushtojini vëmendje nëse ka një zakon në strukturën e kornizës së butë dekorative dhe nëse ngjitësi është i lidhur fort. Duke marrë si shembull divanin, për divanin që nuk hap llakun dhe nuk vendos ngjitës, do të çojë në mënyrë të pashmangshme në lirimin dhe deformimin e produktit pas një kohe të gjatë. Së dyti, hidhini një vështrim më të afërt finesës së punës nga brenda në jashtë. Merrni si shembull divanin për të vëzhguar cilësinë e pamjes kur blini; së dyti kontrolloni nëse filli dentar përgjatë çantës është i përkulur drejt; përsëri, shikoni nëse mbulesa e brendshme është një pëlhurë e vjetër dhe lëkurë e ndotur. Së treti, vëzhgoni mikro, shikoni kombinimin e cilësisë. Divani prej lëkure i divanit prej lëkure është i trashë dhe i fortë, shkëlqimi nuk është i lartë dhe nuk ka ndjesi të përshtatshme. Divani prej lëkure është delikat dhe fleksibël, me performancë të mirë praktike. Shikimi i modelit të lëkurës është në trend, shkëlqimi është i lartë. Mobiljet prej druri të ngurtë duhet gjithashtu të kuptojnë nëse druri i brendshëm është i ashpër, i prishur ose i gërryerjes së insekteve, dhe krahasohet nga vija e poshtme dhe drejtimi i këndit ose mbrapa. I katërti, identifikoni këmbim. Kini kujdes me mobiljet e buta për komponentët që mbajnë ngarkesë me pllaka me densitet të mesëm dhe shirita pllakash grimcash. Shitet edhe mobilie, vetem gozhda ne pjesen e pasme te pasqyres se veshjes, pa fiksim me llamba dhe shtyp. Së pesti, për të dalluar përmbajtjen e ujit të drurit përmes ndjesisë. Drurët që nuk janë trajtuar ose nuk kanë një trajtim të përgjithshëm tharjeje janë më të lehtat për t'u deformuar dhe për t'u larguar. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Mobiljet e banketit të hoteleve - Faktorët e jashtëm që ndikojnë në cilësinë e tavolinave të ngrënies dhe çajit prej druri të ngurtë
Mobiljet e banketit të hoteleve - Faktorët e jashtëm që ndikojnë në cilësinë e tavolinave të ngrënies dhe çajit prej druri të ngurtë
Mobilje për banket hoteli -faktorë të jashtëm që ndikojnë në cilësinë e tavolinave dhe karrigeve të ngrënies prej druri të ngurtë Mobiljet prej druri të ngurta janë mobilje prej druri të pastër. Është bërë nga asnjë dërrasë arti pa dru natyral që nuk është përpunuar përsëri. Tekstura natyrale i jep mobiljeve prej druri të ngurtë një bukuri të ndryshme, dhe gjithashtu është e dashur nga njerëzit. Për shembull, tavolinat e ngrënies së hoteleve të tipit të drurit të fortë, divanet, karriget prej druri të ngurtë, etj., përdoren gjerësisht në hotelet e nivelit të mesëm dhe të lartë. Le të hedhim një vështrim në faktorët e jashtëm që ndikojnë në cilësinë e mobiljeve prej druri të ngurtë. Temperaturë Temperatura është faktori kryesor që ndikon në shpejtësinë e tharjes së drurit. Temperatura rritet, presioni në dru në dru rritet dhe viskoziteti i ujit pa lëng është i favorshëm për të nxitur rrjedhën dhe përhapjen e ujit në dru; kapaciteti i tharjes së mediumit tharës të telit të bakrit rritet dhe shpejtësia e avullimit të sipërfaqes së ujit sipërfaqësor është përshpejtuar. Megjithatë, vlen të theksohet se nëse temperatura është shumë e lartë, kjo do të shkaktojë plasaritje dhe deformim të drurit, do të zvogëlojë intensitetin e forcës mekanike dhe do të ndryshojë ngjyrën. Duhet të kontrollohet siç duhet. Ndikimi i ambientit të temperaturës në hotel në tavolinën e hotelit është një faktor. Lagështia Lagështia relative është një faktor i rëndësishëm që ndikon në shpejtësinë e tharjes së drurit. Me të njëjtën temperaturë si shpejtësia e rrjedhës së ajrit, sa më e lartë të jetë lagështia relative, aq më i madh është presioni i avullit të ujit në mjedis, sa më pak ujë të avullohet sipërfaqja e sipërfaqes së drurit në mjedis, aq më e ngadaltë është shpejtësia e tharjes; kur lagështia relative është e ulët, uji sipërfaqësor avullon shpejt, dhe uji sipërfaqësor avullon shpejt dhe uji sipërfaqësor avullon shpejt. Shtresa sipërfaqësore zvogëlohet, gradienti i përmbajtjes së lagështisë rritet, difuzioni i ujit rritet dhe shpejtësia e tharjes është e shpejtë. Megjithatë, lagështia relative është shumë e ulët, gjë që do të shkaktojë problemin e plasaritjes së tavolinave të ngrënies prej druri dhe defekteve të thata si p.sh. tavolinat e ngrënies me huall mjalti apo edhe përkeqësim. Shpejtësia e cikleve Elite Shpejtësia e qarkullimit të ajrit është një tjetër faktor që ndikon në shpejtësinë e tharjes së drurit. Rrjedha e ajrit me shpejtësi të lartë mund të shkatërrojë industrinë e avullit të ngopur në sipërfaqen e drurit, duke përmirësuar kështu transferimin e nxehtësisë dhe kushtet e transmetimit masiv midis mediumit dhe drurit dhe përshpejton shpejtësinë e tharjes. Kur përmbajtja e ujit të materialeve të vështira ose drurit është e ulët, uji në lëvizje brenda drurit përcakton shpejtësinë e tharjes; nuk ka asnjë rëndësi praktike për të përshpejtuar shpejtësinë e avullimit të lagështirës sipërfaqësore duke rritur shpejtësinë e lartë të rrjedhës së medias. Në vend të kësaj, do të rrisë gradientin Rreziku i defekteve. Prandaj, nuk kërkon një shpejtësi të madhe të ciklit të mesëm. Tre faktorët e mësipërm janë faktorë të jashtëm që mund të kontrollohen manualisht dhe duhet të kontrollohen siç duhet, të cilët mund të përshpejtojnë shpejtësinë e tharjes me premisën e sigurimit të thatësisë së drurit. Për shembull, kur tavolina e ngrënies së hotelit është e thatë ose material me gjethe të buta, është më e lehtë të lëvizësh temperaturën e topit të thatë, të ulësh lagështinë e mediumit dhe të rrisësh shpejtësinë e qarkullimit të ajrit për të shpejtuar shpejtësinë e tharjes, sepse e brendshme uji brenda drurit është më i lehtë për t'u përshpejtuar; megjithatë, kur pllaka të trasha, temperatura më e ulët, lagështia më e lartë dhe shpejtësia më e vogël e qarkullimit të ajrit duhet të përdoren për të shmangur defektet e thata.
Metoda dhe Teknika e Përshtatjes së Mobiljeve Hotel-hotel
Metoda dhe Teknika e Përshtatjes së Mobiljeve Hotel-hotel
Si të personalizoni personalizimin e mobiljeve të hotelit Hotelet janë vendi ku njerëzit konsumojnë. Disa njerëz hyjnë në hotel kur janë të lumtur ose kur kanë një banket. Hoteli ka nevoje per mobilje per shkak te siperfaqes se dhomes se hotelit. Prandaj, mobiljet e hotelit janë përgjithësisht të personalizuara. Humbja e çdo hapësire në hotel, por çfarë metodash ka në personalizim, dhe çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje kur personalizohet, dhe nuk dini për këto, pra cilat janë metodat dhe aftësitë e personalizimit të mobiljeve të hotelit? Tjetra Ejani dhe prezantoni, shpresoj që të gjithë t'i referohen. 1. Kur mobiljet e hotelit personalizohen, skema e dizajnit shpesh ndeshet me shumë klientë gjatë procesit aktual të personalizimit të mobiljeve. Plani konfirmon planin. Si rezultat, rezultati është të mbani shumë përgjegjësi. Prandaj, në procesin e personalizimit të mobiljeve të hotelit, ne duhet të marrim planin e projektimit si subjekt kryesor. 2. Kur zgjidhni një teknikë të personalizimit të mobiljeve të hotelit, duhet të krahasoni çmimin, sepse materiali është i ndryshëm dhe çmimi do të jetë shumë i ndryshëm në dyqanin e shtëpisë. E njëjta tryezë ngrënieje, çmimi i mobiljeve prej druri të ngurtë dhe i pjatave është më shumë se 1000 juanë. Materiali i veçantë i drurit të ngurtë formon një ndryshim natyral të ngjyrave, i cili mund të identifikojë drurin dhe pllakat e ngurta. 3. Kur mobiljet e hotelit janë të personalizuara, ka gjithashtu vëmendje për përdorimin e mobiljeve të arsyeshme të hotelit për të marrë parasysh mbështetjen, prakticitetin dhe bukurinë, dhe ne nuk duhet ta shprehim personalitetin e tyre me dëshirë, dhe t'i kushtojmë vëmendje arsyeshmërisë. Personalizoni mobiljet që i përkasin hotelit sipas nevojës. Shumë miq bëjnë mobilje të bëra në përputhje me stilin e internetit, por ato duken të mbushura me njerëz në hapësirën specifike të hotelit. Kjo shkaktohet nga konsumatorët që nuk janë mjaftueshëm profesionistë dhe shumë të sigurt. 4. Ekziston një pikë më e rëndësishme për aftësitë e personalizimit të mobiljeve të hotelit: mobiljet prej druri të ngurta që shiten aktualisht në treg. Zgjedhja jonë serioze. Pemët e përdorura janë më shumë se një duzinë lloje të bejllumit, drurit të rrushit, drurit të pishës, etj. Midis tyre, viçi, viçi dhe shelgu i ujit janë më të vlefshmet dhe çmimi përkatës do të jetë më i shtrenjtë. Në zgjedhjen e stilit, përzgjedhja e stileve që nuk janë as në trend dhe as të vjetruara janë zgjedhjet më të zgjuara. 5. Kur mobiljet e hotelit personalizohen, shmangni humbjet e panevojshme të këtij problemi. Në fakt duhet parë me vizion dialektik. Mobiljet me porosi të hotelit mund të arrijnë kryesisht qëllimin e kursimit të hapësirës, ​​por sa më shumë të bëni, aq më shumë bëni. Ka norma më të larta përdorimi, shumë vende të panevojshme, mund ta mbushni pa mobilje, gjë që jo vetëm rrit koston e mobiljeve, por rrit edhe vështirësinë e instalimit. Në procesin e përdorimit të ardhshëm, mund të mos jeni në gjendje ta përdorni. Ky vend është një humbje, përpiquni të mos jeni sa më i mirë. 6. Ekziston një pikë më e rëndësishme e shikimit të modelit dhe shenjave të aftësive të personalizimit të mobiljeve të hotelit: sepse mobiljet prej druri të ngurta kanë teksturë druri natyral, gjë që është shumë e rëndësishme. Nëse një dërrasë e mirë prej druri të ngurtë, shihni një model nga përpara, hapni derën e kabinetit dhe pozicioni përkatës mund të shihni gjithashtu modelin përkatës. Me fjalë të tjera, duhet të ketë plagë në anën tjetër. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
- Mobilje Banketi Hoteli Probleme të Ngjitura të Shpeshta -Lajmet e Kompanisë -Mobilje për Banket Hoteli, Hotel
- Mobilje Banketi Hoteli Probleme të Ngjitura të Shpeshta -Lajmet e Kompanisë -Mobilje për Banket Hoteli, Hotel
Pyetje të shpeshta në rritje Përpunimi i mobiljeve të hoteleve të hoteleve 1. Mobiljet e hotelit që prodhojnë hardhi ose mobiljet e hotelit me bambu do të grumbullojnë papastërti për një kohë të gjatë. Mund të pastrohet me kripë, e cila mund të jetë e ndotur, por gjithashtu e bën atë të butë dhe të fortë. 2. Pas përgatitjes së çajit në kompletin e çajit të dërrasës rezistente ndaj zjarrit, njollat ​​e përditshme do të mbeten për një kohë të gjatë në tavolinën e çajit. Mund të spërkatni pak ujë në tavolinën e çajit, ta fshini me letër kallaji në kutinë e cigares dhe më pas ta lani me ujë për të larë çajin. Të njëjtin efekt ka edhe larja e kompleteve të çajit me këtë metodë. Pllaka e filxhanit të nxehtë dhe kështu me radhë vendosen drejtpërdrejt në sipërfaqen e bojës, duke lënë një rreth me shenja të bardha të nxehta. Në përgjithësi, thjesht përdorni vajguri, alkool, vesë lulesh ose çaj të trashë për t'u fshirë. Përdorni jod për t'i fshirë butësisht shenjat e shkallëzimit, ose aplikoni një shtresë me vaj pylli vazo dhe fshijini shenjat e nxehta me një leckë pas dy ditësh për ta eliminuar atë. 3. Burgus të tilla si bishta cigaresh, hi, apo mosfikja e shkrepseve, ndonjëherë duke lënë shenja djegieje në bojë në mobiljet e banketit të hotelit. Nëse sipërfaqja e bojës është djegur, mund të mbështillni një shtresë lecke të fortë në kruese dhëmbësh, t'i fshini gjurmët butësisht dhe më pas të aplikoni një shtresë dylli për të hequr shenjat e fokusit. 4. Nëse banketi i hotelit ka një bojë në sipërfaqen e bojës dhe nuk prek drurin nën bojë, mund të përdorni një shkumës ose bojë me të njëjtën ngjyrë të mobiljeve, ta aplikoni në plagën e mobiljeve, të mbuloni sfondin e ekspozuar, dhe më pas aplikoni një manikyr transparent për thonjtë aplikoni hollësisht një me një manikyr të hollë. Shtresa. Kërkimi popullor: mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget e ngrënies mbretërore britanike dhe tavolinat dhe karriget e hoteleve të restoranteve perëndimore amerikane janë vërtet krenare. Tavolina dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që janë qindra mijëra vjet kulturë dhe reshje teknike duket se janë tavolina dhe karrige ngrënieje të stilit kinez dhe evropian; është e vrazhdë; shumë, por këto nuk e pengojnë favorizimin e njerëzve modernë për tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane. Pra, cilat janë pikat kryesore të dizajnit të tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan dhe të jenë kaq të gjera për audiencën? Prodhuesi i karrigeve të banketit të hotelit do t'ju shpjegojë: Këtu bëhet fjalë për origjinën e mobiljeve amerikane! Mobiljet amerikane u bënë të njohura pas Luftës së Dytë Botërore, përjetuan modernizmin, postmodernizmin, veçanërisht në fund të viteve 1980; lëvizja e mobiljeve të artit; më vonë, tradita e mobiljeve tregoi personalitetin filloi të mbizotërojë në mbarë botën. Në këtë kohë, mobiljet amerikane me shprehje të lirë hynë gradualisht në vizionin e njerëzve dhe gradualisht u ndoqën nga shumë njerëz të modës. Në këtë proces, falë përhapjes së shpejtë të ekonomisë dhe kulturës amerikane në nivel global, kultura amerikane është bërë gradualisht një kulturë e modës dhe kultura amerikane e hotelerisë nuk bën përjashtim. Së bashku me zhvillimin e markave të furnizimit me zinxhirë amerikanë në të gjithë botën, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë promovuar gjithashtu globalisht. Në Kinë, me globalizimin e shpejtë ekonomik vitet e fundit, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë aplikuar edhe në restorante të ndryshme perëndimore dhe restorante të modës. Në fakt, në epokën e re, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që nuk kanë marrë shumë kulturë tradicionale janë më të favorshme se mobiljet e stilit kinez dhe evropian. Stili i lirë i restoranteve perëndimore amerikane tregon bukurinë e tij krijuese, dhe ka formuar një estetikë unike amerikane nën ndikimin e koncepteve. Karakteristikat e tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan: 1. Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane fokusohen tek druri i fortë në përzgjedhjen e materialeve. Nuk ka freski të drurit të përgjithshëm të ngurtë, por fokusohet në atmosferën e thjeshtë dhe të thjeshtë të drurit origjinal. 2. Është përmendur më sipër. Krahasuar me stilin kinez dhe evropian, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane madje mund të thuhet se janë të ashpra, por kjo është bërë tipari i tij i jashtëzakonshëm. Nuk ka tavolina dhe karrige të kujdesshme të restorantit perëndimor amerikan që përkojnë me estetikën e njerëzve modernë dhe ndihmojnë për të nxjerrë në pah atmosferën e tij.
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige e banketit të hotelit - mobilje hoteli e thjeshtë moderne me çanta të buta, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar natyrën e vetme dhe abstraksionin e hapësirës së brendshme dhe të objekteve. Stili modern minimalist, siç sugjeron edhe emri, i bën të gjitha detajet të duken shumë të thjeshta. Thjeshtësia në dekorim e bën hapësirën të duket shumë koncize dhe atmosferike. Pjesët dekorative janë të pakta, por në ngjyrë dhe plan urbanistik, duhet shumë energji për t'u përshtatur me zgjedhjen e materialeve të dekorimit. Ky është një shtet që nuk është projektuar nga stilistë të zakonshëm. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Nuk ka dyshim se stili modern dhe i thjeshtë i dekorimit të stilit plotëson dashurinë e të rinjve. Qyteti është i zënë duke jetuar. Tashmë na ka bërë të shqetësohemi me qiellin dhe dritën dhe gjelbërimin. Lodhja, duke harruar zhurmën e qytetit. Ky është gjithashtu një nga stilet më të njohura të dekorimit: stili modern minimalist. Thjeshtësia nuk është mungesë e elementeve të dizajnit. Është një nivel më i lartë i gjendjes krijuese. Për sa i përket dizajnit të brendshëm, nuk është e nevojshme të braktisni rregullat dhe thjeshtësinë e hapësirës origjinale të ndërtesës dhe të dekoroni në mënyrë arbitrare mbajtësin e ndërtesës. Në vend të kësaj, dizajni është më intensiv, thekson integritetin e strukturës dhe formës dhe ndjek thellësinë dhe saktësinë e performancës së materialeve, teknologjisë dhe hapësirës. Krijuar në dhomë me metoda të thjeshta, kërkon gjithashtu që projektuesit të kenë njohuri më të larta të dizajnit dhe përvojë praktike. Projektuesi duhet të jetojë në thellësi, të mendojë në mënyrë të përsëritur, ta shqyrtojë me kujdes dhe ta rafinojë me kujdes dhe të përdorë gjuhën më të vogël të dizajnit për të shprehur më të thellën. dizajn i brendshëm. Hiqni kompleksitetin dhe thjeshtësinë, hiqni të vërtetën dhe shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe formën jashtëzakonisht koncize të ngjyrës. Me premisën e plotësimit të nevojave funksionale, hapësira, njerëzit dhe gjërat kombinohen me një kombinim të arsyeshëm dhe të rafinuar, dhe penelatat më të rafinuara përshkruajnë efektin më të pasur dhe lëvizës. Kjo është gjendja më e lartë e artit të projektimit. Karakteristikat e karrigeve të banketit të hoteleve(1) Theksoni dizajnin funksional, linjat e thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastin e fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e një karrige banketi hoteli në stil modern. (2) Një numër i madh materialesh të reja si qelqi i kalbur dhe çelik inox përdoren si materiale ndihmëse, e cila është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për karriget e banketeve të hoteleve në stilin modern, të cilat mund t'u sjellin njerëzve një ndjenjë avangarde dhe ndjenjë të papërmbajtur. (3) Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, karrigia e banketit të hotelit në stil modern kërkon orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Zbehja e butë është çelësi i stilit modern.Stil (1) Hapësira e brendshme është e hapur dhe transparente e brendshme dhe e jashtme, dhe liria e ndjekjes së mureve të pakufizuar ndiqet në dizajnin grafik të hapësirës. karakterizohet nga forma e thjeshtë, cilësi e pastër dhe mjeshtëri e hollë.(3) Përpiquni të dekoroni dhe anuloni gjërat e tepërta sa më shumë që të jetë e mundur. Besohet se çdo dizajn kompleks do të rrisë koston e kostove të ndërtimit pa vlerë praktike dhe ndonjë dekorim, dhe theksohet se forma duhet të shërbejë më shumë funksione.(4) Komponentët standardë përdoren sa më shumë që të jetë e mundur në komponentët e ndërtesës dhe të brendshme. (5) Produktet e thjeshta industriale përdoren shpesh në ambiente të mbyllura. Karriget e banketit të hotelit dhe gjërat e nevojshme të përditshme përdoren kryesisht në linjë, dhe metalet e qelqit përdoren më së shumti.Karakteristike Bizhuteritë e stilit modern minimalist janë më eklektik nga të gjitha stilet e përmirësimit të shtëpisë. Disa nga linjat e thjeshta, aksesorët unikë dhe madje krijues dhe të personalitetit mund të bëhen pjesë e përmirësimit të stilit modern minimalist të shtëpisë. Kërkimi popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit Kohët e fundit çështja e pastrimit të hoteleve ka hyrë sërish në vizionin e të gjithëve dhe ka shkaktuar diskutime të mëdha. Në fakt, pastrimi i hotelit është shumë më i lartë se standardi i pastrimit të shtëpisë. Në fund të fundit, ajo po përballet me banorë të ndryshëm. Për t'u dhënë atyre përvojën më të mirë të jetesës, pastrimi i shtëpive të hotelit ka standarde të ndryshme. Proceset e përgjithshme të pastrimit nuk mund të plotësojnë kërkesat e mirëmbajtjes së mobiljeve të hotelit. Disa metoda të pastrimit të përditshëm të pastrimit mund të shkaktojnë edhe dëmtim të mobiljeve të hotelit. Në raste të rënda, madje do të ndikojë në bukurinë e të gjithë hapësirës. Prandaj, gjatë pastrimit të mobiljeve të hotelit, duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe aspekteve të mëposhtme: 1. Mos përdorni leckë të trashë ose rroba të vjetra për të fshirë mobiljet e hotelit. Në përgjithësi, pastrimi zyrtar duhet të përdorë peshqirë, produkte pambuku ose pëlhura që thithin ujin, si p.sh. kadife. Sepse shtrirja e ashpër dhe koka e fillit do të gërvishtin sipërfaqen e lëmuar të mobiljeve, duke sjellë shumë gërvishtje dhe duke ndikuar në estetikën vizuale. 2. Mos e fshini me leckë kur pastroni pluhurin e mobiljeve të hotelit. Pluhuri i zakonshëm përbëhet nga rëra, fibra dhe substanca të tjera. Në fërkimin me pëlhura, këto substanca mund të dëmtojnë lehtësisht sipërfaqen e bojës në mobilje. Në planin afatgjatë, do të shkatërrojë shkëlqimin e mobiljeve dhe do të zvogëlojë jetën e tij të shërbimit. Prandaj, mund të përdorni peshqirë profesionistë të lagur me vakum. Ky material është i butë dhe ka një kapacitet të fortë vakumi. 3. Pastrimi i mobiljeve dhe detergjenti i përputhshëm kanë gjithashtu kërkesa të caktuara. Për shembull, sapuni i përditshëm, esenca e larjes së enëve duhet të shmanget me vendosmëri, sepse ato nuk mund të heqin në mënyrë efektive njollat ​​e mobiljeve, të cilat do të shkaktojnë korrozion të caktuar të drurit të mobiljeve. Forma ose deformimi. Për pastrimin e sprejit duhet të përdoren mobilje të posaçme, në mënyrë që të hiqen njollat. 4. Jo i gjithë dylli për kujdesin e mobiljeve mund të përdoret për mirëmbajtjen e mobiljeve të hotelit, sepse në këto mobilje zakonisht nuk përfshihet lëkura. Dylli infermieror ka një performancë të fortë stimuluese të plakjes për lëkurën, duke e bërë lëkurën të vjetërohet në një periudhë të shkurtër kohe dhe të shkurtojë ndjeshëm jetën e shërbimit. Pra, mobiljet prej lëkure duhet të zgjedhin lëkurën Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi, karrige banketi, karrige hoteli Guangdong
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.