Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Mobilje për banket hoteli - të ndryshme Mirëmbajtja e mobiljeve të banketeve të hoteleve rajonale është e ndryshme

Mobilje për banket hoteli - Mirëmbajtja e mobiljeve të ndryshme rajonale të banketeve të hoteleve është e ndryshme

Në përgjithësi, shumica e mobiljeve të banketeve të hoteleve janë zakonisht më të larta se çmimi i mobiljeve civile, kështu që kërkesat janë më të larta dhe natyrisht do të bëhen më të mundimshme. Pra, si duhet të mirëmbahen mobiljet e banketeve në hotel?

Mobilje për banket hoteli - të ndryshme Mirëmbajtja e mobiljeve të banketeve të hoteleve rajonale është e ndryshme 1

Së pari, toka e mobiljeve të banketit të hotelit duhet të mbahet e sheshtë, në mënyrë që katër këmbët e mobiljeve të banketit të hotelit të jenë të balancuara. Nëse mobiliet vendosen, ato janë ende në një gjendje lëkundjeje dhe lëkundjeje të paqëndrueshme dhe në mënyrë të pashmangshme do të bjerë tenda ose mbërthyesi dhe do të plasaritet pjesa lidhëse, gjë që do të ndikojë në jetëgjatësinë e përdorimit të mobiljeve të banketit në hotel. Nëse toka është e butë, mobiljet e banketit të hotelit janë të çekuilibruara dhe mos përdorni çarçafë prej druri ose hekuri për të mbështjellë këmbët e mobiljeve, në mënyrë që edhe nëse mbetet e ekuilibruar, është e vështirë të jetë uniforme dhe do të dëmtojë strukturën e brendshme të mobilje banket hoteli në afat të gjatë. Metoda e kompensimit është të shkurtohet toka, ose të përdoret një zonë paksa e madhe e shtresës së fortë të gomës për t'u përhapur në jug, në mënyrë që mobiljet e banketit të hotelit të jenë të qëndrueshme me katër këmbë.

Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi

Së dyti, kur hiqni pluhurin në mobiljet e banketit të hotelit, përdorni pëlhurë thurje pambuku dhe më pas përdorni një furçë të butë leshi për të hequr pluhurin në modelin e depresionit ose lehtësimit. Pas mobiljeve të banketit të hoteleve të trajtuara me bojë, mos përdorni benzinë ​​ose tretës organikë për t'i fshirë ato. Ju mund të përdorni mobilje pa ngjyrë për të fshirë dyllin e lehtë për të rritur shkëlqimin dhe për të zvogëluar pluhurin.

Mobilje për banket hoteli - të ndryshme Mirëmbajtja e mobiljeve të banketeve të hoteleve rajonale është e ndryshme 2

Së treti, mobiljet e banketit të hotelit vendosen në rrezet e diellit direkte. Ekspozimi i shpeshtë i diellit do të bëjë që filmi i bojës së mobiljeve të banketit të hotelit të zbehet, aksesorët metalikë oksidohen dhe përkeqësohen lehtë dhe druri bëhet krokant i lehtë. Është e lehtë të përdoren perde për të mbuluar diellin gjatë verës për të mbrojtur mobiljet e banketit të hotelit.

Në fund, kujtojini ngrohtësisht të gjithëve: Është për të mbajtur lagështinë e brendshme, mos lejoni që mobiljet e banketit të hotelit të jenë të lagura. Përdorimi i lagështuesve në pranverë dhe vjeshtë duhet të jetë i kufizuar për të parandaluar që mobiljet të dëmtojnë mobiliet për shkak të lagështirës së tepërt. Zakonisht pastroni sa më pak mobiljet e banketit të hotelit dhe shmangni ujin alkaline. Këshillohet që ta fshini me një leckë të lagur me ujë dhe më pas ta fshini me një leckë të thatë.

Në të njëjtën kohë, si praktikues në industrinë e menaxhimit të hoteleve, ai gjithashtu duhet të bazohet në ndryshimet në klimën e brendshme veri-jug. Gjithashtu duhet të trajtohet ndryshe kur blini peshqirë, peshqirë banjoje, etj. Në banjo. Për shembull, në qytetet përgjatë bregdetit nuk është aq i lagësht, kështu që nëse peshqirët në hotelin jugor nuk thahen shpesh jashtë, është e lehtë të shkaktohen dëmtime në peshqirë, në mënyrë që të ftuarit të ndjejnë erë dhe përdorimi jo aq i mirë për t'u përdorur. Cilësia e cilësisë u vu në dyshim.

Kërkim popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Karrige e banketit në hotel - Suite e mobiljeve të hotelit Masat paraprake të ngjyrave
Karrige e banketit në hotel - Suite e mobiljeve të hotelit Masat paraprake të ngjyrave
Masat paraprake të ngjyrave të mobiljeve të karriges së banketit të hotelit Mobilje të ndryshme suite hoteli, materialet e sipërfaqes janë të ndryshme. Për shembull, këmbët e tavolinës, karriges dhe kabinetit duhet të përdorin dru të fortë të përzier, i cili është relativisht i fortë dhe mund të mbajë ngarkesën, ndërsa materialet e brendshme mund të përdoren në materiale të tjera; konstatohet se druri ka sy të insekteve dhe shkumë, gjë që tregon se tharja nuk është e plotë. Mobiljet e hotelit nuk kërkojnë vetëm kohë, por edhe punë intensive, por janë çelësi nëse rinovimi mund të jetë i suksesshëm. Bojë plastike është vetëm një përgatitje e ngjyrosjes. Ndoshta ju shpenzoni më shumë kohë në këtë hap sesa në fazën e rinovimit të mobiljeve të tjera të hotelit, por rezultati përfundimtar do t'ju tregojë se ia vlen. Është një projekt i madh për të ngjyrosur mobiljet e suitave të hoteleve. Për sa kohë që është pak e shkujdesur, ky grup mobiljesh hoteli mund të prishet. Shpresoj se ky artikull mund t'ju japë një paqe mendore. Në pjesët e mëposhtme, karrigia e banketit të hotelit do t'ju bëjë të kuptoni të gjithë procesin e ngjyrosjes, lustrimit, ngjyrosjes dhe mbulesës së pasme. Le të fillojmë me disa çështje që duhet të kuptoni përpara se të ngjyrosni. Sidoqoftë, sado e fortë të jetë qëndrueshmëria, mobiljet kanë një jetëgjatësi shërbimi. Për të zgjatur periudhën e përdorimit, duhet të mësojmë të kujdesemi për to. Guangdong Hotel Furniture sugjeron që mobiljet të jenë larg burimit të nxehtësisë ose daljes së ajrit të ajrit të kondicionuar për të shmangur diferencat e mëdha të temperaturës që shkaktojnë dëmtimin ose plakjen e parakohshme të mobiljeve; në të njëjtën kohë, ju mund të rregulloni vendosjen e mobiljeve për të shmangur rrezet e diellit direkte. ; Sirtarët prej druri të ngurtë dhe dyert rrëshqitëse mund të jenë të vështira për t'u hapur dhe mbyllur për shkak të zgjerimit të tepërt. Mund të aplikoni teknologjinë e shkumëzimit të dyllit ose çimentos parafine në sirtar, skajin e derës dhe rrëshqitësin e poshtëm. Pasi të keni qëruar shtresën e llakut, kontrolloni nëse mobiljet e hotelit kanë probleme sipërfaqësore dhe strukturore si djegie, njolla, çarje ose kompensatë të lirshme. Së dyti, kontrollo vetë drurin. Çfarë lloj druri është? A është tekstura e saj e ngushtë apo e lirshme? Përgatitja varet nga tekstura e materialit të teksturës prej druri dhe druri i lirshëm shpesh kërkon disa mbushës; disa drurë gjithashtu duhet të trajtohen posaçërisht. A është ky mobilje hoteli i bërë bashkë nga një shumëllojshmëri druri? Nëse po, atëherë së pari duhet të zbardhni ose ngjyrosni për ata dru më pak të dukshëm (zakonisht më të lirë) për ta bërë atë të përputhet me sipërfaqen e trupit kryesor. Pastaj, atëherë, Para se të përgatiteni për një grup mobiljesh hoteli, është shumë e njohur me karakteristikat dhe kërkesat e agjentit ngjyrues të përdorur. Lexoni përbërësit dhe informacionin e përdorimit në rezervuarin e paketimit dhe përdorni atë në përputhje me udhëzimet dhe sugjerimet e prodhuesit. Sigurohuni që primeri dhe mbushësit që përdorni janë produkte të përputhshme të përcaktuara nga prodhuesi dhe të listuara në tabelën bashkëngjitur. Për çdo mobilje hoteli, zgjedhja e koherentit përcakton mënyrën e përgatitjes përpara se të ngjyrosni drurin. Jo të gjitha bojërat e fytyrës mund të përdoren me të gjitha primerët dhe mbushësit. Veshje të ndryshme duhet të përgatiten në shkallë të ndryshme. Në sezonin e verës, për pronarët që kanë qëndruar duhet kryerja e mobilimit të hotelit. Për pronarët që po përgatiten të dekorojnë në temperaturën e verës dhe lagështinë e lartë, ndotja do të rritet. Si të ruani pëlhurat me zinxhirë inox dhe të shmangni ndotjen e dekorimit të verës gjatë verës së verës, ekspertët kanë dhënë disa sugjerime të dobishme. Kur shumica e divaneve të markës trajtohen me dru, ata fillimisht do të trajtojnë përmbajtjen e ujit. Sipas profesionistëve, shumë mobilje përdorin dru të fortë në pjesën e stresit, dhe pjesë të tjera përdorin pllaka me densitet të lartë për të parandaluar zgjerimin termik dhe tkurrjen sezonale. Edhe nëse lagështia e verës është relativisht në rritje, druri do të zgjerohet pak dhe këto ndryshime natyrore nuk do të ndikojnë në qëndrueshmërinë e mobiljeve hoteliere me cilësi të lartë. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Aftësitë e përshtatjes së ngjyrave të mobiljeve hotel-hotel
Aftësitë e përshtatjes së ngjyrave të mobiljeve hotel-hotel
Aftësitë e përshtatjes së ngjyrave të mobiljeve të hotelit 1. Është mirë të zgjidhni të njëjtën klasë materiale në mobiljet e hotelit. Për shkak se mobiljet prej druri u japin njerëzve të rastësishëm dhe të kthimit, mund të thuhet se është një metodë e shkëlqyer e përputhjes me një kombinim pëlhure. Dekorime të ngjashme si: amerikane dhe baritore. 2. Kombinimi i ngjyrës së kuqe dhe arit është ngjyra më luksoze që përputhet në botë. Duke parë bizhuteritë e arta të lidhura nga litarët e linjës së kuqe popullore, mund të shtyjë përvojën luksoze midis perdeve të kuqe dhe tapetit të artë. Nëse perdja e kuqe është një teksturë prej kadifeje dhe vija e artë e qëndisur në tapet, ndjenja e luksit është edhe më e pashoqe. 3. Krahasuar me mobiljet ekspres hoteli në stilin e dërrasave, të njëjtat ngjyra të ngrohta përputhen me njëra-tjetrën, të cilat mund të përmbushin përvoja të ndryshme shqisore. Për shembull, perdet e kuqe me bojë muri të verdhë të zbehtë nuk do të zvogëlojnë shkëlqimin e dhomës së ndenjes, por gjithashtu do të përmirësojnë ndjenjën fisnike dhe luksoze të dhomës së gjumit. Pse jo? 4. Ndoshta dekorimi i shtëpisë nuk është gjithmonë në gjendje të arrijë nivelin e luksit dhe fisnikërisë. Duket se perdet e kuqe nuk janë të dobishme. Në fakt, nuk është e pamundur të vendosësh perde të kuqe në familjet e zakonshme. E kuqja me të bardhën mund të jetë kompetente. Efekti i bardhë i zgjerimit vizual rrit hapësirën dhe perdet e qeta të kuqe qetësojnë në mënyrë të qëndrueshme atmosferën e të gjithë dhomës së ndenjes. Ju mund të mendoni me guxim se mobiljet sofër me një stil të fortë kinez. Çfarë ngjyre perde duhet të kombinoni me mobiljet e banketit të hoteleve? Nëse e keni të vështirë të vendosni, atëherë mund të shikoni nëse perdet e kuqe mund të nxisin fisnikërinë e sofër. Në një dhomë të përzier kinezo-perëndimore plot me mobilje sofër, divan me softuer ngjyrë kafe, llambadarë kristali, bimë të mëdha në vazo me gjelbërim të përhershëm dhe verë, vetëm perdet e kuqe mund të kontrollojnë skena të tilla. Me pak fjalë, funksionimi i hotelit është një shkencë. Përputhja e ngjyrave të dizajnit dhe dekorimit në qytet është gjithashtu një shkencë. Nëse pronari i hotelit nuk di shumë për përputhjen e ngjyrave të dizajnit të dekorimit, rekomandohet që të komunikoni me stilistin përpara përputhjes së ngjyrave për të shmangur hyrjen në keqkuptimin e ngjyrave. Oh! Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Hotel -Hotel Putting House Mobilje 10 Vendet e Vendosjes Masat paraprake
Hotel -Hotel Putting House Mobilje 10 Vendet e Vendosjes Masat paraprake
10 pikë për vendosjen e orendive hoteliere për mobilim shtëpie Të gjithë do të qëndrojnë në hotele dhe hotele të mëdha dhe të vogla kur udhëtojnë dhe punojnë. Përveç shërbimit në hotel, ai duhet të ketë ndikimin më të madh në hotel. Duhet të jetë stili i hotelit. Moda moderne, e lashtë dhe e bukur, luksoze dhe e bukur, etj., mund të krijojë një shumëllojshmëri stilesh hotelesh. Përveç dizajnit të zgjuar të stilistit në atë kohë Bëhet fjalë më shumë për mobiljet e hotelit që integrojnë shpirtin e dizajnit në hotel, gjë që përcakton stilin e dizajnit të hotelit prej tyre në çdo vendndodhje të hotelit. Për zemrën e hotelit, përveç shërbimeve me cilësi të lartë, duhet të ketë mobilje hoteli të shkëlqyera për të vendosur stilin e dizajnit. Shumë njerëz thonë se paraqitja e mobiljeve është një shkencë, sepse paraqitja e mobiljeve mund të ndikojë në të gjithë modelin e Feng Shui dhe do të ketë një ndikim të caktuar në jetë dhe në punë. Veçanërisht shtrirja e mobiljeve të hotelit është veçanërisht e rëndësishme. Kënaqësia mund të ndikojë gjithashtu në përfitimin e hotelit, kështu që duhet të besoni në 10 standardet e paraqitjes së mobiljeve të hotelit. Mobiljet e hotelit janë mobilje bordi dhe kërkesat e anës së hotelit. Përveç kësaj, vlen të propozohet që mobiljet e hotelit të jenë përgjithësisht mobilje të personalizuara, të cilat duhet të plotësojnë konceptin e dizajnit të projektuesit. 1. Mobiljet e hotelit duhet të jenë të rregullta dhe të rregullta, jo të çrregullta, sepse të rregullta dhe të rregullta mund të sjellin një humor të rehatshëm, dhe në të njëjtën kohë për të përmirësuar disponimin tuaj personal, atëherë fati i mirë do të vijë në zemrën tuaj. 2. Disa hotele kanë zbukuruar pasqyra pranë shtratit, gjë që duket në modë. Megjithatë, kur njerëzit bien në gjumë, gazi mund të jetë i dobët. Sot, pasqyra do të pasqyrojë energjinë e trupit të njeriut në kokë, e cila është e prirur për marramendje, dhe do të zgjohet në mes të natës për të parë hijet e tyre të trembin veten. 3. Për të lehtësuar mysafiret femra, pranë krevatit të disa hoteleve do të vendoset një tavolinë zhveshjeje. Për shkak se gratë janë yin, Zuo Qinglong dhe tigri i bardhë djathtas, tigri i bardhë është gjithashtu yin, kështu që tavolina e veshjes duhet të vendoset në të djathtë, dhe e majta përkatëse duhet të jetë relativisht e gjatë. Mobilje, të tilla si gardëroba ose ekrane. 4. Shmangni përdorimin e dy dritareve të veçanta ose me shumë tavane në dhomë. E gjithë dritarja duhet të përdoret, sepse janë përdorur disa copa, mobiljet e banketit të hotelit do të thotë se nuk ka rregull, ka dallime dhe nuk mund të unifikohet. 5. Shtrati nuk duhet të jetë shumë afër dritares së xhamit. Dritaret e xhamit që janë shumë bosh do të thotë të zbrazëta dhe të paarsyeshme. Nëse keni një qëllim joserioz, nuk mund të jeni me këmbë në tokë, gjë që mund të ndikojë në punën tuaj. Për qytetet me ndërtesa të larta, është shumë afër dritareve prej xhami dhe nuk ka privatësi. 6. Ka edhe krevatin që nuk mund të vendoset. Mund të tërheqë lulet e kalbura të pjeshkës dhe të ofendojë lulet e pjeshkës. Është veçanërisht i papërshtatshëm për çiftet dhe mysafirët në çift, kështu që hoteli duhet t'i kushtojë vëmendje kur vendoset. 7, mobilje suite hoteli për të shmangur përdorimin e mobiljeve të pabarabarta, sepse pabarazi do të thotë mosmarrëveshje, të paaftë për të qetësuar dhe të lehtë për të bërë një kafshatë me të tjerët. 8. Për sa i përket Feng Shui Xuexue, shtrati duhet të vendoset në qeverinë qendrore. Vendi më i mirë është të ulesh në veri dhe në jug, e ndjekur nga ulja nga perëndimi në lindje. 9. Disa mobilje hoteli të vlerësuara me yje jo vetëm që kanë mobilje konvencionale, por kanë edhe një tualet, por dhoma e tualeteve shpesh është e dobët në transparencë ajri, lagështi të madhe dhe pasqyra e veshjes trembet lehtësisht para derës. Në këtë kohë vendosni një pjatë me bimë jo të larta për të mbuluar dhe zgjidhur. 10. Banjo në dhomën e miqve nuk mund të përdoret për të bllokuar shtratin. Nga njëra anë, mund të bllokojë lagështinë dhe të balancojë paraqitjen e dhomës, gjë që i bën njerëzit harmonikë dhe përshtatjen emocionale të njerëzve. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget e ngrënies mbretërore britanike dhe tavolinat dhe karriget e hoteleve të restoranteve perëndimore amerikane janë vërtet krenare. Tavolina dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që janë qindra mijëra vjet kulturë dhe reshje teknike duket se janë tavolina dhe karrige ngrënieje të stilit kinez dhe evropian; është e vrazhdë; shumë, por këto nuk e pengojnë favorizimin e njerëzve modernë për tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane. Pra, cilat janë pikat kryesore të dizajnit të tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan dhe të jenë kaq të gjera për audiencën? Prodhuesi i karrigeve të banketit të hotelit do t'ju shpjegojë: Këtu bëhet fjalë për origjinën e mobiljeve amerikane! Mobiljet amerikane u bënë të njohura pas Luftës së Dytë Botërore, përjetuan modernizmin, postmodernizmin, veçanërisht në fund të viteve 1980; lëvizja e mobiljeve të artit; më vonë, tradita e mobiljeve tregoi personalitetin filloi të mbizotërojë në mbarë botën. Në këtë kohë, mobiljet amerikane me shprehje të lirë hynë gradualisht në vizionin e njerëzve dhe gradualisht u ndoqën nga shumë njerëz të modës. Në këtë proces, falë përhapjes së shpejtë të ekonomisë dhe kulturës amerikane në nivel global, kultura amerikane është bërë gradualisht një kulturë e modës dhe kultura amerikane e hotelerisë nuk bën përjashtim. Së bashku me zhvillimin e markave të furnizimit me zinxhirë amerikanë në të gjithë botën, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë promovuar gjithashtu globalisht. Në Kinë, me globalizimin e shpejtë ekonomik vitet e fundit, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë aplikuar edhe në restorante të ndryshme perëndimore dhe restorante të modës. Në fakt, në epokën e re, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që nuk kanë marrë shumë kulturë tradicionale janë më të favorshme se mobiljet e stilit kinez dhe evropian. Stili i lirë i restoranteve perëndimore amerikane tregon bukurinë e tij krijuese, dhe ka formuar një estetikë unike amerikane nën ndikimin e koncepteve. Karakteristikat e tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan: 1. Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane fokusohen tek druri i fortë në përzgjedhjen e materialeve. Nuk ka freski të drurit të përgjithshëm të ngurtë, por fokusohet në atmosferën e thjeshtë dhe të thjeshtë të drurit origjinal. 2. Është përmendur më sipër. Krahasuar me stilin kinez dhe evropian, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane madje mund të thuhet se janë të ashpra, por kjo është bërë tipari i tij i jashtëzakonshëm. Nuk ka tavolina dhe karrige të kujdesshme të restorantit perëndimor amerikan që përkojnë me estetikën e njerëzve modernë dhe ndihmojnë për të nxjerrë në pah atmosferën e tij.
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige e banketit të hotelit - mobilje hoteli e thjeshtë moderne me çanta të buta, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar natyrën e vetme dhe abstraksionin e hapësirës së brendshme dhe të objekteve. Stili modern minimalist, siç sugjeron edhe emri, i bën të gjitha detajet të duken shumë të thjeshta. Thjeshtësia në dekorim e bën hapësirën të duket shumë koncize dhe atmosferike. Pjesët dekorative janë të pakta, por në ngjyrë dhe plan urbanistik, duhet shumë energji për t'u përshtatur me zgjedhjen e materialeve të dekorimit. Ky është një shtet që nuk është projektuar nga stilistë të zakonshëm. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Nuk ka dyshim se stili modern dhe i thjeshtë i dekorimit të stilit plotëson dashurinë e të rinjve. Qyteti është i zënë duke jetuar. Tashmë na ka bërë të shqetësohemi me qiellin dhe dritën dhe gjelbërimin. Lodhja, duke harruar zhurmën e qytetit. Ky është gjithashtu një nga stilet më të njohura të dekorimit: stili modern minimalist. Thjeshtësia nuk është mungesë e elementeve të dizajnit. Është një nivel më i lartë i gjendjes krijuese. Për sa i përket dizajnit të brendshëm, nuk është e nevojshme të braktisni rregullat dhe thjeshtësinë e hapësirës origjinale të ndërtesës dhe të dekoroni në mënyrë arbitrare mbajtësin e ndërtesës. Në vend të kësaj, dizajni është më intensiv, thekson integritetin e strukturës dhe formës dhe ndjek thellësinë dhe saktësinë e performancës së materialeve, teknologjisë dhe hapësirës. Krijuar në dhomë me metoda të thjeshta, kërkon gjithashtu që projektuesit të kenë njohuri më të larta të dizajnit dhe përvojë praktike. Projektuesi duhet të jetojë në thellësi, të mendojë në mënyrë të përsëritur, ta shqyrtojë me kujdes dhe ta rafinojë me kujdes dhe të përdorë gjuhën më të vogël të dizajnit për të shprehur më të thellën. dizajn i brendshëm. Hiqni kompleksitetin dhe thjeshtësinë, hiqni të vërtetën dhe shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe formën jashtëzakonisht koncize të ngjyrës. Me premisën e plotësimit të nevojave funksionale, hapësira, njerëzit dhe gjërat kombinohen me një kombinim të arsyeshëm dhe të rafinuar, dhe penelatat më të rafinuara përshkruajnë efektin më të pasur dhe lëvizës. Kjo është gjendja më e lartë e artit të projektimit. Karakteristikat e karrigeve të banketit të hoteleve(1) Theksoni dizajnin funksional, linjat e thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastin e fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e një karrige banketi hoteli në stil modern. (2) Një numër i madh materialesh të reja si qelqi i kalbur dhe çelik inox përdoren si materiale ndihmëse, e cila është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për karriget e banketeve të hoteleve në stilin modern, të cilat mund t'u sjellin njerëzve një ndjenjë avangarde dhe ndjenjë të papërmbajtur. (3) Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, karrigia e banketit të hotelit në stil modern kërkon orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Zbehja e butë është çelësi i stilit modern.Stil (1) Hapësira e brendshme është e hapur dhe transparente e brendshme dhe e jashtme, dhe liria e ndjekjes së mureve të pakufizuar ndiqet në dizajnin grafik të hapësirës. karakterizohet nga forma e thjeshtë, cilësi e pastër dhe mjeshtëri e hollë.(3) Përpiquni të dekoroni dhe anuloni gjërat e tepërta sa më shumë që të jetë e mundur. Besohet se çdo dizajn kompleks do të rrisë koston e kostove të ndërtimit pa vlerë praktike dhe ndonjë dekorim, dhe theksohet se forma duhet të shërbejë më shumë funksione.(4) Komponentët standardë përdoren sa më shumë që të jetë e mundur në komponentët e ndërtesës dhe të brendshme. (5) Produktet e thjeshta industriale përdoren shpesh në ambiente të mbyllura. Karriget e banketit të hotelit dhe gjërat e nevojshme të përditshme përdoren kryesisht në linjë, dhe metalet e qelqit përdoren më së shumti.Karakteristike Bizhuteritë e stilit modern minimalist janë më eklektik nga të gjitha stilet e përmirësimit të shtëpisë. Disa nga linjat e thjeshta, aksesorët unikë dhe madje krijues dhe të personalitetit mund të bëhen pjesë e përmirësimit të stilit modern minimalist të shtëpisë. Kërkimi popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson komoditetin, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe mobiljet e thjeshta dhe moderne të banketit të hoteleve standarde që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Pavarësisht nëse është një karrige banketi unike, ose një divan që thekson rehatinë, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe thjeshtësia dhe mobiljet moderne të banketit të hoteleve që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Le t'i hedhim një sy modernitetit së bashku. Cilat janë karakteristikat e një stili të thjeshtë dhe një mobilje standarde moderne dhome banketi. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Theksimi i dizajnit funksional, linjave të thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastit të fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e mobiljeve moderne të banketeve të hoteleve të stilit modern. Përdorimi i materialeve të reja si xhami i kalbur dhe çeliku inox si materiale ndihmëse është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për mobiljet e banketeve të hoteleve të stilit modern të thjeshtë dhe standarde moderne, e cila mund t'u sjellë njerëzve një Ndjenja e avangardës dhe ndjenjës së papërmbajtur. Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, stili modern i thjeshtë Mobiljet moderne të banketit të hoteleve kërkojnë orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Mobiljet e buta janë çelësi i dekorimit modern me erë. Pavarësisht se sa e madhe është dhoma, ajo duhet të jetë e gjerë. Nuk ka nevojë për dekorim të lodhshëm dhe mobilje të tepruar të thjeshtë dhe moderne të banketit të dhomës, e cila pasqyron koordinimin e përgjithshëm të hapësirës dhe mobiljeve të banketit në dekorimin dhe paraqitjen. Për sa i përket stilimit, struktura gjeometrike është më së shumti, e cila është stil modern minimalist. Propozim për të luajtur efikasitetin më të madh të përdorimit në hapësirë ​​të kufizuar. Mobiljet standarde të thjeshta dhe moderne të banketit të dhomës zgjedhin të theksojnë funksionin e formimit. Nga një këndvështrim praktik, dekorimi i tepërt i shtimit braktiset deri në fund. E thjeshta nuk është thjesht një mënyrë jetese, por edhe një filozofi e jetës. Tingulli në shtëpi nuk është më në përputhje. Shumë ngjyra do t'u japin njerëzve një ndjenjë të rrëmujshme dhe do të përdorin më shumë ngjyra të pastra për t'u përshtatur me stilet moderne minimaliste, kështu që pavarësisht nga forma e thjeshtë dhe moderne e mobiljeve standarde të dhomës së banketit dhe shtrirja hapësinore, do t'u japë njerëzve një surprizë freskuese. Shpresoj modernitetin e kohëve moderne. Cilat janë karakteristikat e mobiljeve të banketeve të stilit të thjeshtë që mund t'ju ndihmojnë. Si një nga prodhuesit kombëtarë të mobiljeve të banketeve të hoteleve në shkallë të gjerë, dhjetë furnizuesit më të mirë të mobiljeve për banket hotelesh me medalje ari në provincën Guangdong shoqërojnë mobiljet tuaja të banketit në hotel. Cilësi ari, ju e meritoni!Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit Kohët e fundit çështja e pastrimit të hoteleve ka hyrë sërish në vizionin e të gjithëve dhe ka shkaktuar diskutime të mëdha. Në fakt, pastrimi i hotelit është shumë më i lartë se standardi i pastrimit të shtëpisë. Në fund të fundit, ajo po përballet me banorë të ndryshëm. Për t'u dhënë atyre përvojën më të mirë të jetesës, pastrimi i shtëpive të hotelit ka standarde të ndryshme. Proceset e përgjithshme të pastrimit nuk mund të plotësojnë kërkesat e mirëmbajtjes së mobiljeve të hotelit. Disa metoda të pastrimit të përditshëm të pastrimit mund të shkaktojnë edhe dëmtim të mobiljeve të hotelit. Në raste të rënda, madje do të ndikojë në bukurinë e të gjithë hapësirës. Prandaj, gjatë pastrimit të mobiljeve të hotelit, duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe aspekteve të mëposhtme: 1. Mos përdorni leckë të trashë ose rroba të vjetra për të fshirë mobiljet e hotelit. Në përgjithësi, pastrimi zyrtar duhet të përdorë peshqirë, produkte pambuku ose pëlhura që thithin ujin, si p.sh. kadife. Sepse shtrirja e ashpër dhe koka e fillit do të gërvishtin sipërfaqen e lëmuar të mobiljeve, duke sjellë shumë gërvishtje dhe duke ndikuar në estetikën vizuale. 2. Mos e fshini me leckë kur pastroni pluhurin e mobiljeve të hotelit. Pluhuri i zakonshëm përbëhet nga rëra, fibra dhe substanca të tjera. Në fërkimin me pëlhura, këto substanca mund të dëmtojnë lehtësisht sipërfaqen e bojës në mobilje. Në planin afatgjatë, do të shkatërrojë shkëlqimin e mobiljeve dhe do të zvogëlojë jetën e tij të shërbimit. Prandaj, mund të përdorni peshqirë profesionistë të lagur me vakum. Ky material është i butë dhe ka një kapacitet të fortë vakumi. 3. Pastrimi i mobiljeve dhe detergjenti i përputhshëm kanë gjithashtu kërkesa të caktuara. Për shembull, sapuni i përditshëm, esenca e larjes së enëve duhet të shmanget me vendosmëri, sepse ato nuk mund të heqin në mënyrë efektive njollat ​​e mobiljeve, të cilat do të shkaktojnë korrozion të caktuar të drurit të mobiljeve. Forma ose deformimi. Për pastrimin e sprejit duhet të përdoren mobilje të posaçme, në mënyrë që të hiqen njollat. 4. Jo i gjithë dylli për kujdesin e mobiljeve mund të përdoret për mirëmbajtjen e mobiljeve të hotelit, sepse në këto mobilje zakonisht nuk përfshihet lëkura. Dylli infermieror ka një performancë të fortë stimuluese të plakjes për lëkurën, duke e bërë lëkurën të vjetërohet në një periudhë të shkurtër kohe dhe të shkurtojë ndjeshëm jetën e shërbimit. Pra, mobiljet prej lëkure duhet të zgjedhin lëkurën Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi, karrige banketi, karrige hoteli Guangdong
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit në hotel -Klasifikimi i zakonshëm i stilit të karrigeve të banketit në hotel Një hotel me pesë yje nuk është mjaft i mirë, mjedisi nuk mjafton dhe lidhet me shumë faktorë, si të gjithë ambientet e arredimit të hotelit dhe modelet e shërbimit të hotelit me yje etj. Një pjesë e objekteve mbështetëse të dekorimit është e vetëkuptueshme për rëndësinë e mjedisit të hotelit dhe tërheqjen e klientëve. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje bankete Karrige banketi me porosi Hoteli Stili i karrigeve të banketit të hotelit bëhet më i pasur dhe më i pasur, gjë që jo vetëm që plotëson ndjekja e njerëzve modernë për personalizimin, por edhe një interpretim i mirë i stilit të jetesës së modës. Në hartimin e karriges së banketit të hotelit, duhet të kujdesemi për stilin e vetë dekorimit të hotelit në mënyrë që të pasqyrojmë më mirë efektin e përgjithshëm të dekorimit të hotelit. Stili i karriges së banketit të hotelit ka këto kategori:1. Karrige bankete moderne e hotelit me erëMinimalizëm; filozofia e jetës është përgjithësisht e njohur në kulturën e sotme popullore, duke bërë që karriget moderne të banketeve të hoteleve të përdoren gjerësisht në hotele. Aktualisht, karrigia e banketit të hotelit me erë dominohet nga forma të drejta, të thjeshta dhe të ndritshme, të karakterizuara nga moda, shkëlqimi dhe praktika.2. Karrige banketi hoteli me dredha-dredha Përmirësimi i vazhdueshëm i përparimit të shkencës dhe teknologjisë dhe procesit të prodhimit të karrigeve të banketit ka lejuar që karriget e banketeve të hoteleve të kenë më shumë mundësi në materiale dhe forma. Duke u mbështetur në ndryshimet e pafundme midis materialeve të reja, teknologjive të reja dhe dritës dhe hijes, ndiqni dekonstruksionin e hapësirës së papërvojë, kryeni me guxim aranzhimet me ngjyra të ndezura mbi bazën e dizajnit të karrigeve moderne të banketeve të hoteleve dhe zgjedhjen e materialeve me ngurtësi dhe butësi. Kjo është karrigia e banketit të hotelit në stil modern avangarde.3. Karrige elegante e banketit në hotel Njerëzit elegantë që kanë marrë arsim të lartë kanë ndjekur gjithmonë pa u lodhur elegantizmin modern. Ata fokusohen në shijen, theksojnë rehatinë dhe ngrohtësinë. Prandaj, disa hotele të nivelit të lartë kanë kërkesa të larta për karriget e banketit. Ne e quajmë një karrige elegante banketi hoteli.4. Karrige e re e banketit të hotelit kinez Karrigia e re e banketit të hotelit kinez integron në mënyrë të përsosur trashëgiminë e thellë të modës moderne dhe kulturës klasike. Ka efektet estetike të dyfishta të klasikes dhe modernes, dhe kombinimi perfekt i strukturës dhe stileve i lejon njerëzit të shijojnë civilizimin shpirtëror dhe komoditetin në të njëjtën kohë. Karrigia e re kineze e banketit të hotelit nuk harrohet performanca praktike e karriges së banketit duke i kushtuar vëmendje shijes. Stili i karriges së banketit të hotelit do të sjellë një eksperiencë ndryshe në mjedis dhe një ndjesi komode për njerëzit. Prandaj, stili i dekorimit të karriges së banketit të hotelit lidhet edhe me fluksin e pasagjerëve.
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.