Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Një udhëzues i mirë i mobiljeve të kujdesit shëndetësor Si të zgjidhni

Kjo dizajnere e brendshme e veçantë kishte shumë përvojë duke punuar në ambiente banimi, por kur i kërkova të zgjidhte mobilje me kontratë, ajo nuk ishte plotësisht në dijeni se kishte mobilje për përdorim jo-rezidencial. Ndërsa elementët e mirë të dizajnit të shtëpisë mund të funksionojnë mirë në një mjedis komercial të kujdesit shëndetësor ose në një mjedis grupor, mobiljet dhe pajisjet nuk munden. Nga vetë natyra e tij, spitalet kanë nevojë për mobilje që jo vetëm të jenë të lehta për t'u pastruar, por edhe të afta për të përballuar abuzimet.

Një udhëzues i mirë i mobiljeve të kujdesit shëndetësor Si të zgjidhni 1

Profesionistët e kujdesit shëndetësor luftojnë çdo ditë për të siguruar që mjedisi në të cilin ata kujdesen për pacientët e tyre të jetë i pastër, i sigurt dhe pa mikrobe. Shumë objekte të kujdesit shëndetësor i nënshtrohen auditimeve dhe standardeve të akreditimit, ndaj është e rëndësishme të sigurohet që të gjithë elementët e projektimit, duke përfshirë mobiljet dhe pajisjet, të përmbushin kërkesat.

Mobiljet e pastra janë të rëndësishme kudo, por janë thelbësore në mjediset e kujdesit shëndetësor. Për shkak të natyrës së objekteve të kujdesit shëndetësor, aftësia juaj për të pastruar mobiljet tuaja mund të kufizohet nga siguria e tyre, pasi e vetmja mobilje e sigurt në një institucion shëndetësor është ajo që mbahet pa njolla dhe e dezinfektuar.

Sigurohuni që të zgjidhni mobilje që nuk gërvishten lehtë për të mbrojtur pacientët tuaj. Kur bëhet fjalë për tavolinat dhe tavolinat, sigurohuni që të keni mobilje që nuk janë të lehta për t'u gërvishtur, pasi gërvishtjet në tavolinat e banakut mund të bëhen shpejt një terren për rritjen e mikrobeve që përhapen lehtësisht te pacientët. Dizajni i mobiljeve me sipërfaqe të lëmuar është gjithashtu i rëndësishëm, pasi bakteret mund të bëhen mburojë për çarje dhe të çara, duke u shumuar dhe përhapur te pacientët dhe mysafirët e tyre. Trajtimi antimikrobik i mobiljeve me sipërfaqe të fortë është një domosdoshmëri në mjediset e kujdesit shëndetësor.

Tapiceri vinili me cilësi të lartë është një zgjedhje e shkëlqyer për mobiljet mjekësore që janë të ekspozuara ndaj papastërtive dhe ndotësve të tepërt, si për pacientët ose dhomat e urgjencës. Shumë nga produktet tona janë bërë nga vinili, plastika, metali ose druri i përfunduar, kështu që profesionistët e kujdesit shëndetësor nuk duhet të kenë frikë të lyejnë mobiljet ose të lënë pas ndotës të rrezikshëm që mund të ndikojnë në shëndetin e pacientëve. Mobiljet tona janë zgjedhur për arsye qëndrueshmërie dhe disponueshmërie, mund të përdoren në çdo situatë.

Një udhëzues i mirë i mobiljeve të kujdesit shëndetësor Si të zgjidhni 2

Ju gjithashtu mund të shkarkoni falas zgjidhjet tona CAD për t'ju ndihmuar të dizajnoni mobiljet tuaja mjekësore. Shikoni udhëzuesin tonë për të bërë zgjedhjen e duhur për ju më poshtë, më pas shikoni përzgjedhjen tonë të madhe të mobiljeve sanitare për të marrë vendimin përfundimtar. Ne kemi përgatitur një udhëzues të shpejtë për t'iu përgjigjur këtyre dhe pyetjeve të tjera, në mënyrë që të zgjidhni mobiljet e duhura për klinikën, spitalin ose klinikën tuaj.

Ka shumë opsione kur bëhet fjalë për zgjedhjen e mobiljeve të duhura të zyrës mjekësore dhe gjetja e mobiljeve të përsosura për t'iu përshtatur nevojave unike të praktikës suaj mund të jetë sfiduese. Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e mobiljeve për një strukturë mjekësore, mund të mos dini se çfarë të kërkoni. Kur krijoni një strukturë të kujdesit shëndetësor, të dini se ku të filloni të kërkoni mobiljet e duhura mund të jetë një detyrë e frikshme, për ta thënë butë. Mobiljet nuk duhet të jenë vetëm të cilësisë komerciale, por edhe të shkojnë përtej asaj që do të blini për një biznes të rregullt.

Këto janë ato që ekspertët tanë të mobiljeve mjekësore i konsiderojnë katër faktorët më të rëndësishëm për t'u marrë parasysh, duke filluar nga më të rëndësishmit. Nuk është për t'u habitur, faktori i parë dhe më i rëndësishëm që duhet marrë parasysh kur blini mobilje mjekësore është siguria e produktit. Ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh kur blini mobilje zyre për objektet e kujdesit shëndetësor, dhe ndonjëherë është një ekuilibër midis nevojave të pacientit, nevojave profesionale dhe financimit.

Përgjigja e kësaj pyetjeje do t'ju ndihmojë të kuptoni se cilat mobilje janë më të përshtatshmet dhe si duhet të konfigurohen. Këtu janë 4 pyetje që duhet t'i bëni furnizuesit tuaj të mobiljeve për të përcaktuar nëse ata kanë mobiljet hidraulike cilësore që i nevojiten institucionit tuaj. Zgjidhni gjithmonë nga markat e mobiljeve për zyra që janë të njohura për përdorimin e materialeve cilësore të ndërtimit dhe janë të përkushtuara për të ofruar mobiljet më të mira në një mënyrë të përgjegjshme për mjedisin.

Kur dëshironi të ridekoroni hapësirën tuaj, ju lutemi pyesni furnizuesit tuaj të mobiljeve të banjës disa pyetje të thjeshta për t'ju ndihmuar të kuptoni se zgjidhja e mobiljeve që po blini mund të përdoret për dekada. Gjetja e mobiljeve të duhura për institucionin tuaj mjekësor është gjithmonë një sfidë.

Për sa i përket komoditetit fizik, ne rekomandojmë që profesionistët e kujdesit shëndetësor të zgjedhin një karrige sallon që i përshtatet pacientit të tyre specifik. Komoditeti i pacientit është më shumë sesa thjesht krijimi i një ambienti të ngrohtë dhe relaksues; ju gjithashtu duhet të siguroheni që çdo pjesë e mobiljeve të jetë e rehatshme. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh rregullimet (nëse ka) në mënyrë që mobiljet të mund të plotësojnë gamën e gjerë të nevojave të pacientëve.

Investimi në mobilje që mund të përshtaten me specifikimet e punonjësve mund t'i ndihmojë të gjithë në zyrë të ndihen rehat dhe të përqendrohen në punën e tyre. Disa studime kanë treguar se zgjedhja e mobiljeve të zyrës që janë të rehatshme dhe ergonomike mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në lumturinë e punonjësve, si dhe produktivitetin. Për të maksimizuar buxhetin tuaj, blini mobilje me më shumë funksione.

Për shembull, mobiljet e dhomës së ndenjes ose të ruajtjes mund të përdoren gjithashtu për bashkëpunim ose takime. Dizajni i mobiljeve me kontratë e bën të lehtë përshtatjen e madhësisë së sediljes me nevojat e pacientëve bariatrikë dhe njerëzve me lëvizshmëri të reduktuar.

Mobiljet duhet gjithashtu të kenë një kapacitet ngarkese të sigurt prej të paktën 750 paund në mënyrë që karriget të mos thyhen nën peshën e pacientit. Në shumicën e objekteve të kujdesit shëndetësor për të rriturit, të paktën 20% e mobiljeve duhet të jenë bariatrike për t'i bërë të gjithë pacientët të ndihen të mirëpritur. Mobiljet spitalore dhe pajisjet mjekësore të përdorura nga pacientët duhet të lehtësojnë gjithashtu lëvizshmërinë e tyre, si për shembull dorezat në shtretër. Pacientët me lëvizshmëri të reduktuar ka të ngjarë të kalojnë periudha të gjata kohore ulur në karrigen e tyre, kështu që zgjedhja e një karrigeje ergonomike që është e madhësisë së duhur për pacientin e ulur do të ndihmojë në sigurimin e rehatisë dhe mirëqenies së tyre.

Nëse po kërkoni të shtoni karrige pacientësh me cilësi të lartë në spitalin tuaj, Renray ka një zgjidhje për ju. Pavarësisht nëse është një dhomë pritjeje, zyrë ose dhomë pacientësh, Worthington Direct ofron mundësi ndenjëse për çdo rast dhe çdo dizajn zyre.

Worthington Direct ofron një shumëllojshmëri të gjerë mobiljesh zyre mjekësore dhe mjekësore për ndenjëse, divane, karroca, rafte dhe më shumë. Kategoritë tona të mobiljeve përfshijnë shumë opsione për tavolina, karrige, dërrasa dhe më shumë. Shumica e mobiljeve tona janë të dizajnuara në atë mënyrë që të jenë të lehta për t'u përshtatur, në mënyrë që të përshtaten me çdo situatë.

Mobiljet shpesh përfshijnë hapësirën e magazinimit, shkallët për fëmijë me ndarje të brendshme, tavolina të palosshme të montuara në mur dhe tabaka që tërhiqen. Pavarësisht nëse është një dhomë pritjeje, dhomë ekzaminimi ose zyrë personale e mjekut, Zoom Inc. ofron një përzgjedhje të madhe mobiljesh që ndryshojnë në materiale, stil dhe çmim.

Everett Office Furniture ofron mobilje mjekësore me cilësi të lartë për të siguruar komoditetin e stafit të spitalit dhe pacientëve. Mobiljet janë pjesë përbërëse e shumicës së projekteve të kujdesit shëndetësor, duke ofruar rehati, duke shprehur optimizëm në zonat e pritjes, duke lehtësuar komunikimin midis mjekëve dhe pacientëve, ose duke u ofruar punonjësve mbështetje shtesë në aktivitetet e tyre. Estetika është një tjetër faktor kyç në dizajnimin e mobiljeve të kujdesit shëndetësor sot.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Një udhëzues i mirë i mobiljeve të kujdesit shëndetësor Si të zgjidhni
Një udhëzues i mirë i mobiljeve të kujdesit shëndetësor Si të zgjidhni
Kjo dizajnere e brendshme e veçantë kishte shumë përvojë duke punuar në ambiente banimi, por kur i kërkova të zgjidhte mobilje me kontratë, ajo nuk ishte plotësisht në dijeni se kishte mobilje për përdorim jo-rezidencial. Ndërsa elementët e mirë të dizajnit të shtëpisë mund të funksionojnë mirë në një mjedis komercial të kujdesit shëndetësor ose në një mjedis grupor, mobiljet dhe pajisjet nuk munden. Nga vetë natyra e tij, spitalet kanë nevojë për mobilje që jo vetëm të jenë të lehta për t'u pastruar, por edhe të afta për të përballuar abuzimet. Profesionistët e kujdesit shëndetësor luftojnë çdo ditë për të siguruar që mjedisi në të cilin ata kujdesen për pacientët e tyre të jetë i pastër, i sigurt dhe pa mikrobe. Shumë objekte të kujdesit shëndetësor i nënshtrohen auditimeve dhe standardeve të akreditimit, ndaj është e rëndësishme të sigurohet që të gjithë elementët e projektimit, duke përfshirë mobiljet dhe pajisjet, të përmbushin kërkesat. Mobiljet e pastra janë të rëndësishme kudo, por janë thelbësore në mjediset e kujdesit shëndetësor. Për shkak të natyrës së objekteve të kujdesit shëndetësor, aftësia juaj për të pastruar mobiljet tuaja mund të kufizohet nga siguria e tyre, pasi e vetmja mobilje e sigurt në një institucion shëndetësor është ajo që mbahet pa njolla dhe e dezinfektuar. Sigurohuni që të zgjidhni mobilje që nuk gërvishten lehtë për të mbrojtur pacientët tuaj. Kur bëhet fjalë për tavolinat dhe tavolinat, sigurohuni që të keni mobilje që nuk janë të lehta për t'u gërvishtur, pasi gërvishtjet në tavolinat e banakut mund të bëhen shpejt një terren për rritjen e mikrobeve që përhapen lehtësisht te pacientët. Dizajni i mobiljeve me sipërfaqe të lëmuar është gjithashtu i rëndësishëm, pasi bakteret mund të bëhen mburojë për çarje dhe të çara, duke u shumuar dhe përhapur te pacientët dhe mysafirët e tyre. Trajtimi antimikrobik i mobiljeve me sipërfaqe të fortë është një domosdoshmëri në mjediset e kujdesit shëndetësor. Tapiceri vinili me cilësi të lartë është një zgjedhje e shkëlqyer për mobiljet mjekësore që janë të ekspozuara ndaj papastërtive dhe ndotësve të tepërt, si për pacientët ose dhomat e urgjencës. Shumë nga produktet tona janë bërë nga vinili, plastika, metali ose druri i përfunduar, kështu që profesionistët e kujdesit shëndetësor nuk duhet të kenë frikë të lyejnë mobiljet ose të lënë pas ndotës të rrezikshëm që mund të ndikojnë në shëndetin e pacientëve. Mobiljet tona janë zgjedhur për arsye qëndrueshmërie dhe disponueshmërie, mund të përdoren në çdo situatë. Ju gjithashtu mund të shkarkoni falas zgjidhjet tona CAD për t'ju ndihmuar të dizajnoni mobiljet tuaja mjekësore. Shikoni udhëzuesin tonë për të bërë zgjedhjen e duhur për ju më poshtë, më pas shikoni përzgjedhjen tonë të madhe të mobiljeve sanitare për të marrë vendimin përfundimtar. Ne kemi përgatitur një udhëzues të shpejtë për t'iu përgjigjur këtyre dhe pyetjeve të tjera, në mënyrë që të zgjidhni mobiljet e duhura për klinikën, spitalin ose klinikën tuaj. Ka shumë opsione kur bëhet fjalë për zgjedhjen e mobiljeve të duhura të zyrës mjekësore dhe gjetja e mobiljeve të përsosura për t'iu përshtatur nevojave unike të praktikës suaj mund të jetë sfiduese. Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e mobiljeve për një strukturë mjekësore, mund të mos dini se çfarë të kërkoni. Kur krijoni një strukturë të kujdesit shëndetësor, të dini se ku të filloni të kërkoni mobiljet e duhura mund të jetë një detyrë e frikshme, për ta thënë butë. Mobiljet nuk duhet të jenë vetëm të cilësisë komerciale, por edhe të shkojnë përtej asaj që do të blini për një biznes të rregullt. Këto janë ato që ekspertët tanë të mobiljeve mjekësore i konsiderojnë katër faktorët më të rëndësishëm për t'u marrë parasysh, duke filluar nga më të rëndësishmit. Nuk është për t'u habitur, faktori i parë dhe më i rëndësishëm që duhet marrë parasysh kur blini mobilje mjekësore është siguria e produktit. Ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh kur blini mobilje zyre për objektet e kujdesit shëndetësor, dhe ndonjëherë është një ekuilibër midis nevojave të pacientit, nevojave profesionale dhe financimit. Përgjigja e kësaj pyetjeje do t'ju ndihmojë të kuptoni se cilat mobilje janë më të përshtatshmet dhe si duhet të konfigurohen. Këtu janë 4 pyetje që duhet t'i bëni furnizuesit tuaj të mobiljeve për të përcaktuar nëse ata kanë mobiljet hidraulike cilësore që i nevojiten institucionit tuaj. Zgjidhni gjithmonë nga markat e mobiljeve për zyra që janë të njohura për përdorimin e materialeve cilësore të ndërtimit dhe janë të përkushtuara për të ofruar mobiljet më të mira në një mënyrë të përgjegjshme për mjedisin. Kur dëshironi të ridekoroni hapësirën tuaj, ju lutemi pyesni furnizuesit tuaj të mobiljeve të banjës disa pyetje të thjeshta për t'ju ndihmuar të kuptoni se zgjidhja e mobiljeve që po blini mund të përdoret për dekada. Gjetja e mobiljeve të duhura për institucionin tuaj mjekësor është gjithmonë një sfidë. Për sa i përket komoditetit fizik, ne rekomandojmë që profesionistët e kujdesit shëndetësor të zgjedhin një karrige sallon që i përshtatet pacientit të tyre specifik. Komoditeti i pacientit është më shumë sesa thjesht krijimi i një ambienti të ngrohtë dhe relaksues; ju gjithashtu duhet të siguroheni që çdo pjesë e mobiljeve të jetë e rehatshme. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh rregullimet (nëse ka) në mënyrë që mobiljet të mund të plotësojnë gamën e gjerë të nevojave të pacientëve. Investimi në mobilje që mund të përshtaten me specifikimet e punonjësve mund t'i ndihmojë të gjithë në zyrë të ndihen rehat dhe të përqendrohen në punën e tyre. Disa studime kanë treguar se zgjedhja e mobiljeve të zyrës që janë të rehatshme dhe ergonomike mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në lumturinë e punonjësve, si dhe produktivitetin. Për të maksimizuar buxhetin tuaj, blini mobilje me më shumë funksione. Për shembull, mobiljet e dhomës së ndenjes ose të ruajtjes mund të përdoren gjithashtu për bashkëpunim ose takime. Dizajni i mobiljeve me kontratë e bën të lehtë përshtatjen e madhësisë së sediljes me nevojat e pacientëve bariatrikë dhe njerëzve me lëvizshmëri të reduktuar. Mobiljet duhet gjithashtu të kenë një kapacitet ngarkese të sigurt prej të paktën 750 paund në mënyrë që karriget të mos thyhen nën peshën e pacientit. Në shumicën e objekteve të kujdesit shëndetësor për të rriturit, të paktën 20% e mobiljeve duhet të jenë bariatrike për t'i bërë të gjithë pacientët të ndihen të mirëpritur. Mobiljet spitalore dhe pajisjet mjekësore të përdorura nga pacientët duhet të lehtësojnë gjithashtu lëvizshmërinë e tyre, si për shembull dorezat në shtretër. Pacientët me lëvizshmëri të reduktuar ka të ngjarë të kalojnë periudha të gjata kohore ulur në karrigen e tyre, kështu që zgjedhja e një karrigeje ergonomike që është e madhësisë së duhur për pacientin e ulur do të ndihmojë në sigurimin e rehatisë dhe mirëqenies së tyre. Nëse po kërkoni të shtoni karrige pacientësh me cilësi të lartë në spitalin tuaj, Renray ka një zgjidhje për ju. Pavarësisht nëse është një dhomë pritjeje, zyrë ose dhomë pacientësh, Worthington Direct ofron mundësi ndenjëse për çdo rast dhe çdo dizajn zyre. Worthington Direct ofron një shumëllojshmëri të gjerë mobiljesh zyre mjekësore dhe mjekësore për ndenjëse, divane, karroca, rafte dhe më shumë. Kategoritë tona të mobiljeve përfshijnë shumë opsione për tavolina, karrige, dërrasa dhe më shumë. Shumica e mobiljeve tona janë të dizajnuara në atë mënyrë që të jenë të lehta për t'u përshtatur, në mënyrë që të përshtaten me çdo situatë. Mobiljet shpesh përfshijnë hapësirën e magazinimit, shkallët për fëmijë me ndarje të brendshme, tavolina të palosshme të montuara në mur dhe tabaka që tërhiqen. Pavarësisht nëse është një dhomë pritjeje, dhomë ekzaminimi ose zyrë personale e mjekut, Zoom Inc. ofron një përzgjedhje të madhe mobiljesh që ndryshojnë në materiale, stil dhe çmim. Everett Office Furniture ofron mobilje mjekësore me cilësi të lartë për të siguruar komoditetin e stafit të spitalit dhe pacientëve. Mobiljet janë pjesë përbërëse e shumicës së projekteve të kujdesit shëndetësor, duke ofruar rehati, duke shprehur optimizëm në zonat e pritjes, duke lehtësuar komunikimin midis mjekëve dhe pacientëve, ose duke u ofruar punonjësve mbështetje shtesë në aktivitetet e tyre. Estetika është një tjetër faktor kyç në dizajnimin e mobiljeve të kujdesit shëndetësor sot.
Gjithçka që duhet të dini për karriget e dasmës në tregun e Lindjes së Mesme
Karriget e dasmës janë më shumë se një vend i rehatshëm për të ftuarit për t'u ulur gjatë ceremonisë dhe pritjes. Në tregun e Lindjes së Mesme, ato luajnë një rol integral në vendosjen e tonit dhe ambientit të ditës suaj të dasmës. Nga ndenjëset klasike në stilin e banketit deri te fronet luksoze të përshtatshme për anëtarët e familjes mbretërore, nuk mungojnë opsionet kur bëhet fjalë për karriget e dasmës. Por me kaq shumë zgjedhje në dispozicion, ku të filloni? Mos kërkoni më tej! Në këtë udhëzues gjithëpërfshirës, ​​ne do të mbulojmë gjithçka që ju duhet të dini rreth Karrige martese në tregun e Lindjes së Mesme. Pavarësisht nëse jeni një nuse e ardhshme ose një planifikues dasmash në kërkim të frymëzimit, lidhuni dhe përgatituni të mësoni gjithçka rreth këtyre pjesëve thelbësore të mobiljeve që do ta bëjnë ditën tuaj të madhe të paharrueshme. E di. D ndryshe T llojet e W edding C qime I n T ai Lindja e Mesme M arket Kur planifikoni një martesë në Lindjen e Mesme, është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm për llojet e ndryshme të karrigeve që janë në dispozicion në treg. Këtu është një udhëzues për llojet e ndryshme të karrigeve të dasmës që janë të njohura në Lindjen e Mesme: 1. Karriget e palosshme: Karriget e palosshme janë një zgjedhje popullore për dasma në Lindjen e Mesme pasi ato janë të lehta për t'u transportuar dhe mund të ruhen lehtësisht. Ato janë të disponueshme në një larmi ngjyrash dhe modelesh, kështu që ju mund të gjeni atë që i përshtatet temës suaj të dasmës. 2. Karriget prej druri: Karriget prej druri janë një tjetër opsion popullor për dasma në Lindjen e Mesme. Ato ofrojnë një pamje dhe ndjesi klasike dhe mund të dekorohen me lule ose detaje të tjera që të përputhen me temën tuaj të dasmës. 3. Karriget me bastun prej palme kacavjerrëse: Karriget me bastun prej palme kacavjerrëse janë një opsion elegant për dasma në natyrë në Lindjen e Mesme. Ato janë të qëndrueshme dhe mund të përballojnë motin e nxehtë, duke i bërë ato ideale për dasma në destinacion. 4. Karriget metalike: Karriget metalike janë një zgjedhje popullore për dasma të brendshme në Lindjen e Mesme pasi ato ofrojnë një pamje moderne. Ato janë të disponueshme në një larmi ngjyrash dhe modelesh, kështu që ju mund të gjeni atë që i përshtatet temës suaj të dasmës. 5Karriget Chiavari: Karriget Chiavari janë një opsion luksoz për dasma. Ato janë shumë elegante dhe të rehatshme, por mund të jenë mjaft të shtrenjta Historia e karrigeve të dasmave në Lindjen e Mesme Karriget e dasmës janë përdorur në Lindjen e Mesme për shekuj, dhe historia e tyre është e pasur dhe magjepsëse. Karriget e lashta të dasmave bëheshin prej druri ose guri dhe shpesh të zbukuruara me gdhendje ose veshje. Në periudhën mesjetare, karriget e dasmës shpesh ishin prej metali dhe ndonjëherë të praruara ose pikturuar. Sot, karriget e dasmës janë të disponueshme në një larmi materialesh dhe stilesh, por ato vazhdojnë të jenë një pjesë jetike e dasmave të Lindjes së Mesme. Karriget e dasmës luajnë një rol thelbësor në shumë kultura të Lindjes së Mesme. Në disa tradita, nusja dhe dhëndri ulen në karrige të veçanta gjatë ceremonisë, ndërsa ata mund të ndajnë një karrige të vetme në të tjerat. Numri i karrigeve të kërkuara ndryshon në varësi të madhësisë së festës së dasmës, por nuk është e pazakontë që të ketë dhjetëra apo edhe qindra karrige në një dasmë të madhe. Ndërsa karriget e dasmës kanë ndryshuar me kalimin e shekujve, qëllimi i tyre ka mbetur i njëjtë: të ofrojnë një vend të rehatshëm për nusen dhe dhëndrin gjatë një prej ditëve më të rëndësishme të jetës së tyre. E di. M ost P opulare W edding C qimet në Lindjen e Mesme M arket Kur bëhet fjalë për karriget e dasmës, opsionet më të njohura në tregun e Lindjes së Mesme janë ato që janë sa elegant, aq edhe komode. Shumë çifte zgjedhin të shkojnë me karrige tradicionale të bardha ose të fildishtë për ceremoninë e tyre, por një sërë ngjyrash të tjera po bëhen gjithnjë e më popullore. Disa nga stilet më të njohura të karrigeve të dasmave në Lindjen e Mesme përfshijnë: 1. Karriget e palosshme: Karriget e palosshme janë një opsion i shkëlqyer për çiftet që duan të jenë në gjendje të transportojnë lehtësisht karriget e tyre nga një vend në tjetrin. Ato janë gjithashtu të lehta për t'u ruajtur, gjë që mund të jetë e dobishme nëse planifikoni t'i përdorni për ngjarje të shumta. 2. Metali Karriget: Karriget metalike janë shumë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme, kështu që njerëzit nuk do të duhet t'i zëvendësoni aq shpesh sa llojet e tjera të karrigeve. Ato janë gjithashtu të lehta për t'u pastruar dhe mirëmbajtur, kështu që ata munden mbaj duken të reja prej vitesh. Karriget metalike janë gjithashtu shumë elegant dhe mund të shtojnë një prekje të klasit në çdo dhomë. 3. Karriget Ghost: Karriget fantazmë po bëhen gjithnjë e më të njohura për shkak të transparencës së tyre unike. Ato krijojnë një pamje eterike që është e përkryer për çdo ceremoni martese apo pritje. Traditat e karrigeve të dasmës në Lindjen e Mesme Kur bëhet fjalë për traditat e karrigeve të dasmës në Lindjen e Mesme, ka disa gjëra kyçe që duhen mbajtur parasysh. Para së gjithash, dasmat në Lindjen e Mesme janë zakonisht çështje mjaft luksoze, kështu që prisni të shihni shumë karrige të bukura dhe të zbukuruara në ekspozitë. Së dyti, është traditë që nusja dhe dhëndri të ulen në karrige të veçanta gjatë ceremonisë, shpesh me prindërit e tyre të ulur pranë tyre. Së fundi, mos u habitni nëse shihni disa të ftuar të ulur në dysheme - kjo është krejtësisht normale në shumë kultura të Lindjes së Mesme! Si të zgjidhni karrigen e duhur të dasmës Kur bëhet fjalë për karriget e dasmës, duhet të mbani mend disa gjëra për të zgjedhur ato të duhurat për ditën tuaj të madhe. Ja disa këshilla.: - Madhësia dhe pesha : Karriget e dasmës vijnë në madhësi të ndryshme. Sigurohuni që të matni hapësirën tuaj të disponueshme dhe të zgjidhni karriget që do të përshtaten rehat. Mos harroni se të ftuarit do të ulen në këto karrige për periudha të gjata, kështu që komoditeti është thelbësor! -Stil: Shumë stile të ndryshme të karrigeve të dasmës janë në dispozicion, nga tradicionale në moderne. Zgjidhni një stil që përshtatet me temën e përgjithshme dhe estetikën e dasmës tuaj. -Buxhet: Karriget e dasmës mund të variojnë në çmim, kështu që përcaktimi i një buxheti përpara se të filloni kërkimin tuaj është thelbësor. Kjo do të ndihmojë në ngushtimin e opsioneve tuaja dhe do ta bëjë më të lehtë procesin e blerjes. Me këto këshilla në mendje, me siguri do të gjeni karriget e përsosura të dasmës për ditën tuaj të veçantë! Konklusioni Me një shumëllojshmëri kaq të gjerë të karrigeve të dasmës në Lindjen e Mesme, mund të jetë e vështirë të siguroheni që po zgjidhni ato të duhurat për ditën tuaj të veçantë. Nga stilet tradicionale të ndenjëseve deri tek modelet moderne dhe bashkëkohore, shumë zgjedhje janë në dispozicion për çiftet që kërkojnë mënyra unike për të sjellë në jetë vizionin e tyre të martesës së ëndrrave. Shpresojmë që ky artikull t'ju ketë dhënë një pasqyrë të dobishme se cilat lloje karrigesh janë të njohura në tregun e Lindjes së Mesme dhe si mund të shkoni për t'i gjetur ato. Fat i mirë me të gjitha planifikimet tuaja të dasmës!
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karriget e Yumeya Po Rolling Out Karriget e reja të ngrënies së restorantit me shumicë
Karrige ngrënieje restoranti Shitje me shumicë Yumeya YT2132 Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundimi i palltos me pluhur Tiger 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsion ngjyrash të ndryshme Parametri përkatës 1. Madhësia: H770*SH470*W460*D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Restorant, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kontratë Karriget e ngrënies së restorantit Yumeya me cilësi të lartë me shumicë. Shërbimet e personalizuara janë në dispozicion. Merr më shumë informacion! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Tigër Powder Plush fundi 1. 5 herë e qëndrueshme 2. Opsioni i ngjyrave të ndryshme Parametrat 1. Madhësia: H770*SH470* W460* D560mm 2. COM: 0.80 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Restorant, Kafene, Shtëpi të të moshuarve, Kontratë Kryetar Jumeya është një ndërmarrje që kushton vëmendje të ngushtë përmirësimin e teknologjive të prodhimit dhe forcës së R&D. Ne jemi të pajisur me makineri të avancuara dhe kemi ngritur disa departamente për të kënaqur nevojat e ndryshme të një numri të madh klientësh. Për shembull, ne kemi departamentin tonë të shërbimit i cili mund t'u ofrojë klientëve shërbime shumë efikase pas shitjes. Anëtarët e shërbimit janë gjithmonë në gatishmëri për t'u shërbyer klientëve nga vende dhe rajone të ndryshme dhe të gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Nëse jeni duke kërkuar mundësi biznesi ose keni interes në shitjen me shumicë të karrigeve tona të ngrënies së restorantit, na kontaktoni. Yumeya Chairs është krenare që është një partner me klientët në segment. Email-i juaj ose telefonata në +86 13534726803 është i mirëpritur nga ne. Në këtë festival, Yumeya Chairs ka nisur një sërë promovimesh për . Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/restaurant-dining-chairs-wholesale-yumeya-yt2132.html
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karriget Yumeya po rrokulliset Stoli i ri i restorantit metalik
Karrige Barstool Metal Për Shitje Restoranti me Shumicë Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H1080*SH760*W460*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Karrige për restorant me shumicë - Furnizuesi cilësor i stolave ​​të bareve të restoranteve, Yumeya Chairs është i specializuar në stolat e restorantit prej metali prej druri klasik dhe të fortë, Inquire online! Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H1080*SH760* W460* D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. J Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● shprehën mirënjohjen e tyre për produktin tonë Karriget e barit me kokrra të forta prej druri për restorantin me shumicë Yumeya YG7071. ●Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë prodhuar në përputhje me standardet kombëtare të cilësisë. Përveç kësaj, produktet janë testuar rreptësisht për të siguruar cilësi të lartë të produkteve përpara se të hidhen në treg. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Koncepti i menaxhimit të kompanisë: ''. Na kontaktoni për të mësuar se si mund t'ju ndihmojmë! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/metal-barstool-chairs-for-restaurant-wholesale.html
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget më të fundit të ngrënies së restorantit Yumeya Chairs janë tani në dispozicion!
Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, Karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe po tërheqin vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Ne i kemi kushtuar vëmendje prodhimit më të mirë dhe ofrimit të shërbimit më profesional. karriget e ngrënies së restorantit janë një produkt i mirë dhe i besueshëm me qëndrueshmëri të lartë dhe qëndrueshmëri afatgjatë. Mund të përdoret gjerësisht në shumë industri, duke përfshirë ndërtimin, naftën, kimikatet, mjekësinë, ushqimin, makineritë dhe instrumentet. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë të dizajnuara mirë dhe praktike. Ato kanë cilësi të mirë, mjeshtëri të mirë dhe çmim të arsyeshëm. Që nga themelimi në , Yumeya Chairs ka ndjekur gjithmonë rregullat e tregut dhe ka kujdesur për kërkesën e tregut. Ne kemi kryer vazhdimisht risi dhe kemi përmirësuar cilësinë e produktit. Ne përpiqemi të ofrojmë instrumente muzikore me cilësi të besueshme, pamje të mirë dhe lloje të shumta. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Rreturat e ngrënies. kanë një frekuencë shumë të lartë përdorimi, kështu që do të ketë kërkesa të veçanta për forcën. Duke përdorur strukturën dhe tubin e patentuar Yumeya, Yumeya Karriget e restorantit tregtarë Mund të mbajë më shumë se 500 lbs. Ndërkohë, Yumeya u premton të gjitha karrigeve komerciale të ngrënies një garanci kornizë 10-vjeçare. Aktualisht, Panda, lopa e shenjtë dhe restorante të tjera të njohura përdorin Yumeya si kryesore Furnizues i karrigeve të restorante . Karriget e ngrënies së restorantit me shumicë, kontaktoni Yumeya Furniture, e cila është prodhuesi kryesor i karrigeve të restorantit dhe karrigeve të kafenesë në Kinë. Kemi. Karriget e kafeve të plota. dhe gjithashtu ofron shërbim për karriget e ngrënies me porosi & Karriget e restorantit. Nëse jeni duke kërkuar për shitës të besueshëm për karriget e ngrënies së restorantit ose karriget e kafenesë me shumicë, Yumeya është zgjidhja perfekte. Metal Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H800*SH470*W460*AW580*D560mm 2. COM: 0.60 jardë 3. Stack: nuk mund të grumbullohet Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Shfaq Detajet E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne marrim idenë e ''. Ne jemi gjithmonë këtu për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. Na kontaktoni: http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/commercial-dining-chairs-wood-grain-metal-restaurant-arm-chair.html
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karriget e reja të ngrënies prej alumini me jetëgjatësi sapo u ulën!
Karrige ngrënieje prej alumini me shumicë prej druri Yumeya YL1355 Karrigia jonë e ngrënies YL1355 Yumeya me shumicë prej alumini me grurë druri ofron performancë të lartë me një dizajn bashkëkohor. Ne kemi zgjidhje për tavolina dhe karrige kafeneje me shumicë për të gjitha nevojat tuaja. Përcaktime: ● Madhësia:H880*SH470*W470*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Karriget Yumeya i përmbahen gjithmonë parimit tonë "Cilësia vjen e parë" duke u fokusuar në kontrollin e cilësisë, përmirësimin e shërbimit dhe reagimin e shpejtë. Karriget Yumeya ka qenë e specializuar në prodhimin për shumë vite. Parimi ynë i bashkëpunimit është që karriget e ngrënies prej alumini kanë një dizajn të thjeshtë, mjeshtëri të shkëlqyer dhe pamje tërheqëse. Mund të përdoret gjerësisht në shumë vende, duke përfshirë shtëpitë, hotelet, restorantet, qendrat tregtare dhe ndërtesat e zyrave. Në Yumeya Chairs, janë punëtorët tanë të aftë, teknologjia e përparuar dhe sistemi sistematik i menaxhimit që kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs përmirësojnë shumë efikasitetin e prodhimit. Ato janë me strukturë kompakte, performancë të qëndrueshme, cilësi të besueshme, performancë me kosto të lartë dhe aplikim të gjerë. Karriget Yumeya u krijua në . Për shumë vite, ne i jemi përmbajtur gjithmonë konceptit të zhvillimit të 'mbijetuar nga cilësia, zhvillimi nga teknologjia'. Ne kemi adoptuar modelin modern të biznesit dhe metodat standarde të prodhimit, në mënyrë që të ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë. Nëse kemi marrëveshje rimbursimi, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit. Bilanci do t'ju kthehet mbrapsht pasi të marrim artikujt. Me forcë të forta R&D dhe aftësitë e prodhimit, Kryetarët Jumeya tani është bërë një prodhues profesional dhe furnizues i besueshëm në industri. Të gjitha produktet tona duke përfshirë karriget e ngrënies prej alumini janë prodhuar në bazë të sistemit të rreptë të menaxhimit të cilësisë dhe standardeve ndërkombëtare. Bizneset tona të shërbimit furnizohen me ndihmën e ekipit tonë profesional të shërbimit. Klientët nga vende dhe rajone të ndryshme mund të shijojnë shërbimin më të kënaqshëm përmes rrjetit modern. Na kontaktoni për të zbuluar më shumë rreth nesh. Të interesuar për më shumë raste apo kompania jonë? Na kontaktoni! Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yl1355-yumeya-wholesale-wood-grain-aluminium-dining-chair.html
Karrigia e ngrënies prej alumini me listë të re është në shitje TANI!
Karrigia e ngrënies prej alumini me listë të re është në shitje TANI!
Karrige komerciale e ngrënies prej alumini me grurë druri Yumeya YW5654 Po kërkoni prodhues dhe furnizues të karrigeve të tavolinave dhe kafeneve? Kontaktoni Yumeya Furniture sot! Shikoni më shumë këtu për informacionin e karriges së ngrënies së krahut të ngrënies nga alumini me kokrra druri YW5654 Yumeya! Përcaktime: ● Madhësia: H885*SH470*W470*AW590*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Qëndrimi në ofrimin e shërbimit të hollë dhe më të mirë ndaj klientit ka qenë parimi ynë. Vizita shënon popullaritetin në rritje dhe ndikimin e industrisë së Yumeya Chairs. Me zhvillimin e shpejtë dhe përmirësimin e vazhdueshëm të linjës sonë të produkteve, karriget Yumeya po zgjerojnë gjithashtu tregun ndërkombëtar dhe duke tërhequr vëmendjen e shumë klientëve të huaj. Karriget Yumeya mund të sigurohen që klientët të kenë një përvojë të kënaqshme shërbimi pasi produktet tona kanë kaluar shumë çertifikime. E themeluar në , Yumeya Chairs krenohet që njihemi si një ofrues harduerësh me një ndalesë, me të gjitha produktet tona të disponueshme vazhdimisht për dorëzim të menjëhershëm. Yumeya Chairs paraqet konceptin e biznesit të ''. Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni përmes http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5654-yumeya-new-commercial-wood-grain-aluminium-dining-arm-chair.html
E RE NË | kolltuqe komerciale Sapo mbërriti!
E RE NË | kolltuqe komerciale Sapo mbërriti!
Karrige e krahut ngrënieje me kokrra alumini të stilit francez Yumeya YW5572 Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të përballojë më shumë se 500 paund Përfundim me kokrriza druri metalik 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametri përkatës 1. Madhësia: H960*SH470*W480*AW580*D580mm 2. COM: 0.9 jardë 3. Stack: Lartësia maksimale 5 copë Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Po kërkoni karriget më të mira të ngrënies me shumicë në kafene? Shkoni me mobiljet Yumeya! Karrigia jonë e ngrënies me cilësi të lartë YW5572 Yumeya e stilit francez Yumeya me kokrriza druri alumini mund të jetë zgjidhja juaj ideale! Korniza me Yumeya’S & Struktura 1. 10 vjet garancit 2. Kalimi i testit të forcës së EN 16139:2013 / AC: 2013 niveli 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Mund të mbajnë më shumë se 500 kg. Mbarimi i drurit metali 1. Merrni pamjen dhe prekjen e drurit përmes përfundimit të kokrrizave të drurit. 2. Opsione të ndryshme të ngjyrave të drurit Parametrat 1. Madhësia: H960*SH470*W480*AW580*D580mm 2. COM: 0.9 jardë 3. Stack: Max 5pcs e lartë Skenarë të aplikativit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë Ne kemi mbajtur qëllimin për të qenë një nga prodhuesit kryesorë. Mbi bazën e konsolidimit të tregut ndërkombëtar, Yumeya Chairs rrit më tej investimet në zhvillimin e produktit, promovimin dhe shërbimin e markës, vazhdimisht inovon dhe zgjeron në mënyrë aktive tregun ndërkombëtar! Si një markë lider në industri, Yumeya Chairs ka një reputacion të mirë të markës dhe tërheq shumë klientë të huaj. Si një ndërmarrje e standardizuar, Yumeya Chairs dallohet në tregun global të pajisjeve dhe është miratuar nga shumë institucione ndërkombëtare. E themeluar në , Yumeya Chairs tani është bërë prodhuesi kryesor i produkteve të paketimit në industrinë e mobiljeve të restoranteve me shumë talente të rekrutuar dhe makineri përpunimi të importuar. Ne vazhdojmë të çojmë përpara angazhimin e ''. Sapo të provoni, jemi të sigurt që do të ktheheni për më shumë! Kontrolloni përsëri shpesh! http://youmeiya.net Shfaq Detajet http://www.youmeiya.net/product/yw5572-yumeya-french-style-aluminium-wood-grain-dining-arm-chair.html
Sezoni i Ri, Pajisje e Re, Reklama e karrigeve të reja të ngrënies
Sezoni i Ri, Pajisje e Re, Reklama e karrigeve të reja të ngrënies
● Për fat të mirë, ishte shumë i kënaqur, veçanërisht në lidhje me produktin e synuar. ●Karriget Yumeya mban nga afër ritmin me kohën. Prodhojmë karrige të ndryshme metalike ngrënieje, karrige banketi, mobilje komerciale në bazë të kërkesës së tregut. Produktet tona janë të sigurta, miqësore me mjedisin, inteligjente dhe që kursejnë energji. Ata fitojnë vlerësimin e konsumatorëve. Për Cafe Chair nuk është vetëm mobilim, por edhe zbukurim. Në konsideratë të plotë të prakticitetit dhe bukurisë, metali i kokrrës së drurit Yumeya Karrige e ngrënies kafe. ka karakteristika të dukshme, siguri, pëlhurë të rehatshme, të larë dhe kështu me radhë. Karriget e ngrënies së kafesë prej alumini me grurë druri Yumeya ka më shumë se 10000 raste të suksesshme në më shumë se 80 vende të botës, duke përfshirë shumë restorante të njohura të nivelit të lartë si HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restorantet më romantike në LA. Karrige kafenesh me shumice na kontaktoni. Shfaq Detajet Përcaktime: ● Madhësia:H900*SH470*W470*D580mm ● COM:0.90 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs E themeluar në , Yumeya Chairs krenohet që njihemi si një ofrues harduerësh me një ndalesë, me të gjitha produktet tona të disponueshme vazhdimisht për dorëzim të menjëhershëm. Kompania jonë është në dritën e parimit të sipërmarrjes së biznesit të menaxhimit të ''. Mësoni më shumë rreth produkteve tona të ndryshme në http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yl1530-yumeya-wood-grain-aluminum-cafe-dining-chair-wholesale.html
Bëhuni I PARI që provoni kafenenë më të madhe të kolltukut?
Bëhuni I PARI që provoni kafenenë më të madhe të kolltukut?
Ajo ka një mori karakteristikash, si p.sh. janë prova perfekte që cilësia e tij plotëson standardet ndërkombëtare. Nëse jeni të interesuar për këtë artikull, kushtojini vëmendje kafeneja e kolltukëve është bërë nga lëndë të para të kualifikuara dhe të lehta për t'u përpunuar. Duke kombinuar të gjithë performancën e shkëlqyer të këtyre materialeve, është i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm në përdorim. Pikat kryesore të tij përfshijnë kryesisht. Është një kombinim i përsosur i të gjithë përsosmërisë dhe është i detyruar të krijojë përfitime për klientët. Ne kemi mbështetur qëllimin për të qenë një nga prodhuesit kryesorë. Të gjitha komentet, si dhe pyetjet në lidhje me kolltukun e kafesë prej alumini me kokrra druri cilësor YW5659 Yumeya, mirëpriten nga Yumeya Chairs. Jini të lirë të na kontaktoni: +86 13534726803 me telefon ose me email. Kolltukë kafeje alumini me kokrra moderne cilësore druri YW5659 Yumeya Përcaktime: ● Madhësia: H820*SH470*W470*AW580*D580mm ● COM: 0,80 metr ● Stack: 5 pc lartë ● Paketa: Karton ● Skenarët e aplikimit: Hotel, Kafene, Shtëpi pleqsh, Kazino, Kontratë ● Aftësia e furnizimit: 40000 copë në muaj ● MOQ: 100 pcs Yumeya Chairs fokusohet në parimin e "përmirësim të vazhdueshëm të cilësisë së produktit" Dhe sjell aktivisht R.&Kërkimi D përpara prodhimit. Yumeya Chairs është një lojtar kyç në industrinë vendase me produkte kryesore si kolltuku i kafesë me kokrra druri cilësor modern YW5659 Yumeya. Ajo ka ndërtuar imazhin e saj të mirë në botë. Parimi ynë i bashkëpunimit është. Kafeneja e kolltukut ka performancë të qëndrueshme dhe cilësi të besueshme, e cila prodhohet me kujdes bazuar në materiale të shkëlqyera. Mund të aplikohet në shumë industri si në kimikate, makina, ndërtim inxhinierik, prodhim makinerie, pajisje elektrike dhe përmirësimin e shtëpive. Yumeya Chairs është i përkushtuar ndaj inovacionit teknik, menaxhimit fleksibël dhe përmirësimit të pajisjeve të përpunimit për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit. Lëvize R&Niveli D: R jonë lider në industri&Niveli D është arritur përmes kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit teknologjik, si dhe duke shpalosur kreativitetin e stilistëve tanë. Karriget metalike të ngrënies, karriget e banketit, mobiljet komerciale të Yumeya Chairs janë bërë nga materiale me qëndrueshmëri të mirë dhe cilësi të lartë. Ato kanë avantazhet e rezistencës ndaj konsumit, rezistencës ndaj korrozionit dhe rezistencës së mirë. Ato mund të përdoren gjerësisht në skena të ndryshme industriale. Në vitet e kaluar, Kryetart Jumeya ka përqëndruar në R&D dhe prodhimin e makinerive. Makineritë tona fitojnë besimin dhe njohjen për performancën me kosto të lartë, cilësi të mirë dhe çmim të favorshëm. Nëse kthimi është shkaktuar nga cilësia e produktit ose gabimi nga ne, ju do të garantoheni të merrni 100% rimbursim. E themeluar vite më parë, Yumeya Chairs ka grumbulluar përvojë të pasur në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e serive të ndryshme të produkteve. Ndër to, kafeneja me kolltukë është produkti më i ri i zhvilluar në mënyrë të pavarur nga ne. Duke u mbështetur në ekipin tonë të shërbimit, ne ofrojmë statusin më të fundit të porosisë për klientët dhe zgjidhim problemet në çdo kohë. Nëse dëshironi të dini më shumë informacion rreth nesh ose produkteve tona, ju lutemi na kontaktoni. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me tonën ose ne, ju mirëpresim ngrohtësisht nga ne për të vizituar fabrikën tonë. Nëse keni pritur të bëni blerjet tuaja për pushime, atëherë sot është dita juaj! Ne kemi nisur një SUPER SHPITJE festash! http://www.youmeiya.net/product/professional-modern-aluminium-wood-grain-cafe-armchair.html
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.