Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 1
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 2
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 3
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 4
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 5
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 6
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 7
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 1
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 2
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 3
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 4
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 5
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 6
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 7

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping

nakoni, nyelidiki

Kursi sisih cafe dirancang kanggo kafe, tukang cukur lan ruang tunggu. Padha paling cocog kanggo sawetara saka sudhut setelan ngendi area lelenggahan diwatesi lan pelanggan kudu lungguh ing rutin. Sikil digawe saka logam supaya ora kena pengaruh kelembapan utawa asor, sing uga ndadekake ora karat.

Sampeyan bisa digunakake kanggo mangan utawa kanggo kerja.


Detail Produk Kursi samping cafe



Rincian Cepet


Desain kursi samping cafe Yumeya Chairs macem-macem gaya. Prodhuk wis ngalami pengawasan sing cedhak ing macem-macem parameter kualitas. Produk kasebut dadi luwih populer kanthi akeh tuntutan kanggo fitur sing luar biasa.



Pambuka produk


Kursi Yumeya njamin kursi makan logam, kursi pesta, furnitur komersial dadi berkualitas kanthi produksi standar banget. Dibandhingake karo produk liyane ing kategori sing padha, nduweni kaluwihan ing ngisor iki.

Kursi Makan Yumeya seri 2028 kalebu kursi sisih, kursi lengen lan bangku bar.   Sawise digawe kursi gandum kayu logam pisanan ing 1998, Yumeya wis setya riset gandum kayu logam luwih saka 20 taun. Ing akèh laku, kita mboko sithik ngerti sing perawatan lumahing punika sistem, ana ing paling 5 TCTerms tombol diwenehi gandum kayu logam sampurna.

---Polesan alus,   Nindakake perawatan permukaan ing kursi, padha karo make-up, pisanan kabeh kudu duwe pigura Gamelan. Kabeh kursi Yumeya kudu ngliwati papat proses polishing sadurunge bisa resmi mlebu ing proses perawatan permukaan.  Polishing komponen --- Polishing sawise welding --- Semir apik kanggo kabeh kursi --- Polishing sawise reresik.  Sawise 4 langkah, bisa entuk efek sing rata lan lancar.

--- jas wêdakakêna apik bisa kanthi efektif ngembangake warna,   Wiwit 2017, Yumeya kerja sama karo Tiger R  Lambang wêdakakêna kanggo jas wêdakakêna logam. Bisa nampilake tekstur gandum kayu, nambah kasetyan, lan nyedhiyakake resistensi nyandhang kaping 5.  

--- Potongan apik, pas, Yumeya mung pabrik temen maujud siji kursi siji jamur. Kabeh kertas serat kayu dipotong kanthi cetakan sing cocog karo kursi.   Mulane, kabeh kertas gandum kayu bisa dicocogake kanthi efektif karo kursi tanpa sambungan utawa celah

--- Kontak lengkap, njamin efek transfer panas,   Gandum kayu logam minangka teknologi transfer panas. Mulane, kontak lengkap minangka faktor kunci. Kita nggunakake cetakan plastik kateguhan suhu dhuwur kanggo njamin kertas gandum kayu lan bubuk kontak lengkap kanggo entuk efek sing jelas.

--- Kontrol suhu lan wektu sing tepat,   Wektu lan suhu minangka kombinasi subtle. Sembarang owah-owahan ing paramèter bakal mengaruhi efek sakabèhé, utawa ora nyandhang-tahan, utawa werna beda. Sawise pirang-pirang taun eksplorasi, Yumeya nemokake kombinasi wektu lan suhu sing paling apik kanggo njamin efek gandum kayu sing paling apik.

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 8

Digawe saka baja 1,5 mm, YQF2031 lulus tes kekuatan ANS/BIFMA X5.4-2012 lan EN 16139:2013/AC:2013 level 2. Meanhwile, Yumeya janji sampeyan garansi pigura 10 taun. Desain sakabèhé saka kursi,   tabung sikil conical, desain mburi nyaman,   bentuk lengen khusus unik banget lan beda karo kursi kafe biasa,   kang efek bisa upgrade tingkat panggonan .   Desain lengen kain pelapis bisa nyedhiyakake papan sing aman kanggo tangan, lan uga menehi dhukungan tartamtu, utamane kanggo wong tuwa. Kanthi perawatan garin kayu logam Yumeya bisa bantuan wong njaluk dipikir kayu lan tutul ing pigura logam.   Kabeh faktor kasebut nggawe kursi kafe dadi pilihan sing apik kanggo Kafe, Nursing Home, Hotel, Wedding & Panggunaan acara.

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 9
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 10
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 11

 

Fitur Utama

1. Rangka baja karo Yumeya ’s pola pipa & struktur

--- 10 taun frame garansi

--- Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

---Bisa nanggung luwih saka 500 kilogram  

 

2. Finishing serat kayu logam

--- Njaluk tampilan kayu lan tutul liwat finish gandum kayu.

--- Macem-macem pilihan warna serat kayu

 

Detail Produk

Ing filosofi Yumeya Furniture, kita mikir produk berkualitas tinggi kudu kalebu 5 aspek, 'Safety', 'Comfortable', 'Standar', 'Excellent Details' lan 'Value Package'.

1. Safety: Safety kalebu rong bagean, safety kekuatan lan safety rinci.

--- Kekuwatan safety: kanthi pola tabung lan struktur, bisa nanggung luwih saka 500 kilogram

--- Safety Detail: uga polish, Gamelan, tanpa duri logam, lan ora bakal ngeruk tangan pangguna

2. Nyaman:  Desain kabeh kursi ngetutake ergonomis.  

--- 101 Derajat, gelar paling apik kanggo mburi lan kursi, menehi pangguna posisi lungguh sing paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian mburi sampurna, pas karo radian mburi pangguna.

--- 3-5 Derajat, inclination lumahing jog cocok, support efektif saka lumbar utomo pangguna.

3. Standar:   Ora angel nggawe kursi sing apik. Nanging kanggo pesenan akeh, mung nalika kabeh kursi ing siji standar  ‘same size ’ ‘same look ’, bisa dadi kualitas dhuwur. Yumeya Furniture nggunakake mesin pemotong impor Jepang, robot las, mesin pelapis otomatis, lsp. kanggo nyuda kesalahan manungsa. Bentenipun ukuran kabeh Kursi Yumeya kontrol ing 3mm.

4.   Rincian sing apik banget:   Rincian sing bisa didemek sampurna, yaiku produk sing berkualitas tinggi.

--- Sambungan las sing mulus, ora ana tandha welding sing bisa dideleng.

---Kerjo bareng karo Macan TM   Powder Coat, merek jas bubuk sing misuwur ing donya, 3 kali luwih tahan nyandhang, ora ana goresan saben dina.

--- 65 m 3 /kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan dhuwur lan umur dawa, nggunakake 5 taun ora bakal metu saka wangun.

--- The martindale kabeh kain standar Yumeya luwih saka 30.000 ruts, nyandhang-nolak lan gampang kanggo resik, cocok kanggo nggunakake komersial.

--- Sampurna Upholstery, baris saka bantal Gamelan lan lurus.

5.   Paket Nilai:   Ana rong perkara kanggo paket nilai, proteksi efek lan ngirit ruang.   Tanpa ngorbanake kenyamanan, para desainer teknik Yumeya ngupayakake kabeh sing paling apik kanggo nambah jumlah muatan kanggo entuk kinerja produk kanthi biaya paling dhuwur.   Kangge, kabeh paket tundhuk test simulasi transportasi kanggo mesthekake kursi ing pangayoman apik.

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 12
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 13
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 14

 

Apa sing katon ing Dining (Cafe / Hotel / Senior Living)?

Minangka kursi gandum kayu logam Yumeya kompak lan ora keropos, ora bakal ngasilake bakteri lan virus. Rega mung 20% ​​- 30% saka   kursi kayu padhet, nanging kekuatane luwih gedhe tinimbang kursi kayu padhet. Kangge, iku stackable lan entheng, sing bisa r nyuda kangelan lan biaya operasi laser . Kanthi garansi pigura 10 taun, ana 0   biaya pangopènan lan   sumelang free sawise-sales. Kabeh faktor iki nggawe s horten bali ing siklus investasi dadi nyata. Dadi saiki saya tambah akeh papan komersial, kayata Hotel, Cafe, Clup, Nursing Home, Senior Living lan liya-liyane, pilih kursi gandum kayu Yumeya tinimbang kursi kayu padhet.

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 15
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 16
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 17

 

Pilihan Warna

Yumeya nyedhiyakake macem-macem perawatan permukaan, kalebu gandum kayu logam, jas bubuk, jas bubuk Dou, lan luwih saka 20 warna. Sampeyan bisa milih perawatan lumahing cocok miturut gaya dekorasi lan budget, utawa sampeyan bisa takon konsultan profesional kanggo saran.

Gandum Kayu
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 18

A01 Kenari

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 19

A02 Kenari

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 20

A03 Kenari

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 21

A05 Beech

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 22

A07 Cherry

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 23

A09 Walnut

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 24

A30 Oak

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 25

A50 Walnut

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 26

A51 Walnut

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 27

A52 Walnut

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 28

A53 Walnut

Lambang bubuk
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 29

PC01

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 30

PC05

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 31

PC06

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 32

PC21

 

Duwe TM
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 33

SP8011

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 34

SP8021

 

Lambang bubuk njaba
Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 35

M-OD-PC-001

Kursi Yumeya Brand Cafe Kursi Samping 36

M-OD-PC-004

 



Informasi Perusahaan


Minangka perusahaan modern, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. menjalankan bisnis utama kursi makan logam, kursi banquet, furniture komersial. Perusahaan kita ngembangake macem-macem solusi miturut macem-macem syarat pelanggan, lan ngusulake langkah layanan sing paling efektif kanggo mbantu para pelanggan ngatasi masalah. Yen sampeyan kasengsem, hubungi staf layanan pelanggan kanggo konsultasi!


bobot kursi bisa nahan pinten?

Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Minangka salah siji saka Produsèn Furnitur logam gandum kayu anjog ing donya, Yumeya setya riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
Ora ana data
CONTACT US

Email:   info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.