Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 1
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 2
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 3
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 4
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 5
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 6
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 1
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 2
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 3
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 4
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 5
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 6

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk

nakoni, nyelidiki

Produsèn anjog kursi wedding karo gaya unik. Yumeya minangka impen seumur hidup sing wis ana ing layanan nganti pirang-pirang taun, terus saya tambah, lan saiki merek kasebut minangka salah sawijining manufaktur sing paling populer ing lapangan iki.

kursi digawe miturut pesenan, perusahaan bisa ngasilake kursi apa wae kanthi warna apa wae


Detail Produk Pabrik Kursi Pengantin



Deskripsi Produk


pabrik kursi manten saka Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. punika kualitas unggul. Diprodhuksi adhedhasar syarat keamanan lan kualitas pemerintah lan industri, produk kasebut 100% qualified. Proses produksi kabeh pabrik kursi manten dikontrol kanthi ketat dening QC profesional.

Yumeya Metal Wood Grain Seating series 1495 wis kalebu kursi sisih, kursi lengen, barstool lan sofa. Iku desain anyar dinging & kursi ruang tunggu.   Tiger Powder Coat, perusahaan powder coating terkemuka ing donya, didegaké ing 1934 ing Austria. Ing donya, ana pitung institusi riset ilmiah kelas donya, lan luwih saka 30 kantor cabang ing saindhenging donya. Tiger Powder Coat punika   5 kaping awet. Sauntara iku   produk ijo, sing ora ana timbal, kadmium lan bahan beracun liyane.   Wiwit 2017, Yumeya Furniture lan Tiger powder Coat wis tekan kerjasama strategis. Nganti saiki, kita wis bebarengan ngluncurake rong teknologi sing dipelopori dening industri.

---Dou™-Powder Coat ,   Nggabungake daya tahan lapisan bubuk kanthi efek cat

---Diamon™ Tecnology , a s hard minangka mirah, 5 kaping nyandhang resistance saka teknologi conventional

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 7

Digawe dening aluminium 2.0 mm, YSF1050-S lulus tes kekuatan ANS/BIFMA X5.4-2012 lan EN 16139:2013/AC:2013 level 2. Yumeya janji sampeyan garansi pigura 10 taun sing bisa mbebasake sampeyan saka kuwatir adol sawise layanan. Desain unik, utamané desain mburi, nggawe sofa amba beda saka sofa normal sing bisa upgrade tingkat panggonan. Kangge, mburi unik bisa menehi pangguna dhukungan sing paling apik lan nyaman.   W ith Yumeya kayu logam perawatan garin, kursi bisa bantuan wong njaluk dipikir kayu lan tutul ing pigura logam.

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 8
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 9
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 10

Fitur Utama

1. Bingkai Aluminium karo Yumeya ’s pola pipa & struktur

--- 10 taun frame garansi

--- Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

---Bisa nanggung luwih saka 500 kilogram  

 

2. Finishing serat kayu logam

--- Njaluk tampilan kayu lan tutul liwat finish gandum kayu.

--- Macem-macem pilihan warna serat kayu

 

Detail Produk

Ing filosofi Yumeya Furniture, kita mikir produk berkualitas tinggi kudu kalebu 5 aspek, 'Safety', 'Comfortable', 'Standar', 'Excellent Details' lan 'Value Package'.

1. Safety: Safety kalebu rong bagean, safety kekuatan lan safety rinci.

--- Kekuwatan safety: kanthi pola tabung lan struktur, bisa nanggung luwih saka 500 kilogram

--- Safety Detail: uga polish, Gamelan, tanpa duri logam, lan ora bakal ngeruk tangan pangguna

2. Nyaman:  Desain kabeh kursi ngetutake ergonomis.  

--- 101 Derajat, gelar paling apik kanggo mburi lan kursi, menehi pangguna posisi lungguh sing paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian mburi sampurna, pas karo radian mburi pangguna.

--- 3-5 Derajat, inclination lumahing jog cocok, support efektif saka lumbar utomo pangguna.

3. Standar:   Ora angel nggawe kursi sing apik. Nanging kanggo pesenan akeh, mung nalika kabeh kursi ing siji standar  ‘same size ’ ‘same look ’, bisa dadi kualitas dhuwur. Yumeya Furniture nggunakake mesin pemotong impor Jepang, robot las, mesin pelapis otomatis, lsp. kanggo nyuda kesalahan manungsa. Bentenipun ukuran kabeh Kursi Yumeya kontrol ing 3mm.

4.   Rincian sing apik banget:   Rincian sing bisa didemek sampurna, yaiku produk sing berkualitas tinggi.

--- Sambungan las sing mulus, ora ana tandha welding sing bisa dideleng.

---Kerjo bareng karo Macan TM   Powder Coat, merek jas bubuk sing misuwur ing donya, 3 kali luwih tahan nyandhang, ora ana goresan saben dina.

--- 65 m 3 /kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan dhuwur lan umur dawa, nggunakake 5 taun ora bakal metu saka wangun.

--- The martindale kabeh kain standar Yumeya luwih saka 30.000 ruts, nyandhang-nolak lan gampang kanggo resik, cocok kanggo nggunakake komersial.

--- Sampurna Upholstery, baris saka bantal Gamelan lan lurus.

5.   Paket Nilai:   Ana rong perkara kanggo paket nilai, proteksi efek lan ngirit ruang.   Tanpa ngorbanake kenyamanan, para desainer teknik Yumeya ngupayakake kabeh sing paling apik kanggo nambah jumlah muatan kanggo entuk kinerja produk kanthi biaya paling dhuwur.   Kangge, kabeh paket tundhuk test simulasi transportasi kanggo mesthekake kursi ing pangayoman apik.

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 11
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 12
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 13

 

Apa sing katon ing Lobi & Ruang Tunggu (Kafe / Hotel / Urip Senior)?

Minangka kursi gandum kayu logam Yumeya kompak lan ora keropos, ora bakal ngasilake bakteri lan virus. Rega mung 20% ​​- 30% saka   kursi kayu padhet, nanging kekuatane luwih gedhe tinimbang kursi kayu padhet. Kangge, iku stackable lan entheng, sing bisa r nyuda kangelan lan biaya operasi laser . Kanthi garansi pigura 10 taun, ana 0   biaya pangopènan lan   sumelang free sawise-sales. Kabeh faktor iki nggawe s horten bali ing siklus investasi dadi nyata. Dadi saiki saya tambah akeh papan komersial, kayata Hotel, Cafe, Clup, Nursing Home, Senior Living lan liya-liyane, pilih kursi gandum kayu Yumeya tinimbang kursi kayu padhet.

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 14
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 15
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 16

 

Pilihan Warna

Yumeya nyedhiyakake macem-macem perawatan permukaan, kalebu gandum kayu logam, jas bubuk, jas bubuk Dou, lan luwih saka 20 warna. Sampeyan bisa milih perawatan lumahing cocok miturut gaya dekorasi lan budget, utawa sampeyan bisa takon konsultan profesional kanggo saran.

Gandum Kayu
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 17

A01 Kenari

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 18

A02 Kenari

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 19

A03 Kenari

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 20

A05 Beech

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 21

A07 Cherry

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 22

A09 Walnut

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 23

A30 Oak

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 24

A50 Walnut

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 25

A51 Walnut

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 26

A52 Walnut

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 27

A53 Walnut

Lambang bubuk
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 28

PC01

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 29

PC05

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 30

PC06

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 31

PC21

 

Duwe TM
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 32

SP8011

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 33

SP8021

 

Lambang bubuk njaba
Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 34

M-OD-PC-001

Kursi Pengantin Pabrik Kursi Yumeya Merk 35

M-OD-PC-004

 



Kaluwihan Perusahaan


• Perusahaan kita duwe tim layanan paling profesional, mula kita bisa nyedhiyakake layanan lengkap lan cepet, kayata ngrampungake masalah pelanggan.
• Kursi Yumeya duwe tim riset lan pangembangan sing dumadi saka pangembang teknis profesional. Kita ngembangake lan ngrancang produk kanthi konsep riset lan pangembangan sing inovatif kanggo mesthekake yen saben langkah produk saka desain, pangembangan nganti produksi profesional lan efisien.
• Kursi Yumeya nduweni lokasi geografis sing apik karo sawetara ril sepur lan dalan gedhe sing cedhak, sing nyedhiyakake transportasi.
Hello, matur nuwun kanggo kapentingan ing Yumeya Kursi! Yen sampeyan duwe kabutuhan, hubungi kita. We are darmabakti kanggo ngawula sampeyan.


pinten bobot kursi sampeyan?

Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Minangka salah siji saka Produsèn Furnitur logam gandum kayu anjog ing donya, Yumeya setya riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
Ora ana data
CONTACT US

Email:   info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.