Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 1
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 2
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 3
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 4
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 5
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 6
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 7
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 1
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 2
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 3
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 4
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 5
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 6
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 7

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya

nakoni, nyelidiki

Detail produk dari kursi cafe mini



Product Information


Saben langkah proses produksi Kursi Yumeya kursi kafe cilik digabungake kanthi kelestarian. Pemriksaan sing ati-ati sajrone produksi njamin kualitas produk sakabèhé. Kanggo njamin kualitas, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. nindakake sistem manajemen kualitas sing ketat.

Kursi Makan Yumeya seri 2028 kalebu kursi sisih, kursi lengen lan bangku bar. Yumeya minangka perusahaan pertama sing ngetrapake teknologi serat kayu logam kanggo kursi logam. Nganti saiki, kita wis kerja keras ing inovasi teknologi gandum kayu luwih saka 20 taun. Now   Yumeya   had   bec a kula pionir ing industri gandum kayu logam lan mimpin pangembangan industri .

---1998, Mr. Gong, pangadeg Yumeya Furniture, dikembangake   kursi gandum kayu logam pisanan

--- 2010, Yumeya diadegaké, spesialisasine ing produksi kursi gandum kayu logam.  

--- 2011, Yumeya put forward   the concept of   one chair one   set   paper mold   to achieve no joint purpose .  

--- 2015, Yumeya developed the   first paper cutting machine   kanggo nganyarke konsistensi antarane kertas gandum kayu lan pigura logam.  

--- 2017, Yumeya miwiti kerjasama karo   Tiger powder , buta bubuk global, kanggo nggawe gandum kayu luwih cetha lan nyandhang-tahan.  

--- 2018, Yumeya launched   kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya . Wiwit iku, wong bisa njaluk dipikir lan tutul saka kayu ing kursi logam.

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 8

Digawe saka baja 1,5 mm, YQF2028 lulus tes kekuatan ANS/BIFMA X5.4-2012 lan EN 16139:2013/AC:2013 level 2. Meanhwile, Yumeya janji sampeyan garansi pigura 10 taun. Desain sakabèhé saka kursi,   tabung sikil conical, desain mburi nyaman,   bentuk lengen khusus unik banget lan beda karo kursi kafe biasa,   kang efek bisa upgrade tingkat panggonan .   Desain lengen kain pelapis bisa nyedhiyakake papan sing aman kanggo tangan, lan uga menehi dhukungan tartamtu, utamane kanggo wong tuwa. Lubang resik ing sisih ngisor mburi bisa nggawe resik luwih gampang. Kanthi perawatan garin kayu logam Yumeya bisa bantuan wong njaluk dipikir kayu lan tutul ing pigura logam.   Kabeh faktor kasebut nggawe kursi kafe dadi pilihan sing apik kanggo Kafe, Nursing Home, Hotel, Wedding & Event use.

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 9
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 10
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 11

 

Key Feature

1. Steel Frame with Yumeya ’s pattern tubing & structure

---10 years frame warranty

--- Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

---Bisa nanggung luwih saka 500 kilogram  

 

2. Metal wood grain finish

--- Njaluk tampilan kayu lan tutul liwat finish gandum kayu.

--- Macem-macem pilihan warna serat kayu

 

Product Detail

Ing filosofi Yumeya Furniture, kita mikir produk berkualitas tinggi kudu kalebu 5 aspek, 'Safety', 'Comfortable', 'Standar', 'Excellent Details' lan 'Value Package'.

1. Safety: Safety kalebu rong bagean, safety kekuatan lan safety rinci.

--- Kekuwatan safety: kanthi pola tabung lan struktur, bisa nanggung luwih saka 500 kilogram

--- Safety Detail: uga polish, Gamelan, tanpa duri logam, lan ora bakal ngeruk tangan pangguna

2. Comfortable:  Desain kabeh kursi ngetutake ergonomis.  

--- 101 Derajat, gelar paling apik kanggo mburi lan kursi, menehi pangguna posisi lungguh sing paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian mburi sampurna, pas karo radian mburi pangguna.

--- 3-5 Derajat, inclination lumahing jog cocok, support efektif saka lumbar utomo pangguna.

3. Standard:   Ora angel nggawe kursi sing apik. Nanging kanggo pesenan akeh, mung nalika kabeh kursi ing siji standar  ‘same size ’ ‘same look ’, it can be high quality. Yumeya Furniture nggunakake mesin pemotong impor Jepang, robot las, mesin pelapis otomatis, lsp. to reduce human error. Bentenipun ukuran kabeh Kursi Yumeya kontrol ing 3mm.

4.   Excellent Details:   Rincian sing bisa didemek sampurna, yaiku produk sing berkualitas tinggi.

--- Sambungan las sing mulus, ora ana tandha welding sing bisa dideleng.

---Cooperated with Tiger TM   Powder Coat, merek jas bubuk sing misuwur ing donya, 3 kali luwih tahan nyandhang, ora ana goresan saben dina.

---65 m 3 /kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan dhuwur lan umur dawa, nggunakake 5 taun ora bakal metu saka wangun.

--- The martindale kabeh kain standar Yumeya luwih saka 30.000 ruts, nyandhang-nolak lan gampang kanggo resik, cocok kanggo nggunakake komersial.

--- Sampurna Upholstery, baris saka bantal Gamelan lan lurus.

5.   Value Packag:   Ana rong perkara kanggo paket nilai, proteksi efek lan ngirit ruang.   Tanpa ngorbanake kenyamanan, para desainer teknik Yumeya ngupayakake kabeh sing paling apik kanggo nambah jumlah muatan kanggo entuk kinerja produk kanthi biaya paling dhuwur.   Kangge, kabeh paket tundhuk test simulasi transportasi kanggo mesthekake kursi ing pangayoman apik.

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 12
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 13
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 14

 

Apa sing katon ing Dining (Cafe / Hotel / Senior Living)?

Minangka kursi gandum kayu logam Yumeya kompak lan ora keropos, ora bakal ngasilake bakteri lan virus. The price is only 20% - 30% of   kursi kayu padhet, nanging kekuatane luwih gedhe tinimbang kursi kayu padhet. Kangge, iku stackable lan entheng, sing bisa r nyuda kangelan lan biaya operasi laser . Kanthi garansi pigura 10 taun, ana 0   maintenance cost and   worry free after-sales. All these factors make s horten bali ing siklus investasi dadi nyata. Dadi saiki saya tambah akeh papan komersial, kayata Hotel, Cafe, Clup, Nursing Home, Senior Living lan liya-liyane, pilih kursi gandum kayu Yumeya tinimbang kursi kayu padhet.

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 15
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 16
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 17

 

Color Options

Yumeya nyedhiyakake macem-macem perawatan permukaan, kalebu gandum kayu logam, jas bubuk, jas bubuk Dou, lan luwih saka 20 warna. Sampeyan bisa milih perawatan lumahing cocok miturut gaya dekorasi lan budget, utawa sampeyan bisa takon konsultan profesional kanggo saran.

Wood Grain
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 18

A01Walnut

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 19

A02Walnut

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 20

A03Walnut

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 21

A05Beech

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 22

A07Cherry

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 23

A09 Walnut

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 24

A30Oak

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 25

A50 Walnut

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 26

A51 Walnut

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 27

A52 Walnut

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 28

A53 Walnut

Powder Coat
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 29

PC01

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 30

PC05

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 31

PC06

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 32

PC21

 

Dou TM
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 33

SP8011

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 34

SP8021

 

Outdoor Powder Coat
Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 35

M-OD-PC-001

Kursi Cafe Cilik Massal Tuku Kursi Yumeya 36

M-OD-PC-004

 



Company Feature


• Kursi Yumeya setya nawakake layanan sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
• Kursi Yumeya duwe sistem marketing online sing diwasa. kursi makan logam, kursi pesta, perabotan komersial didol menyang provinsi utama, kutha lan wilayah otonomi ing saindenging negara adhedhasar platform online. Kajaba iku, sawetara produk diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, lan negara lan wilayah liyane.
• Wis meh taun wiwit Yumeya Kursi diadegaké. Perusahaan kita wis entuk reputasi apik ing industri kanggo teknologi produksi lan pangolahan sing apik banget.
• Perusahaan kita dumunung ing posisi kanthi lingkungan sing nyenengake lan lalu lintas sing trep. Lan transportasi metu produk trep adhedhasar iku.
Pelanggan sing dihormati, matur nuwun kanggo perhatian sampeyan! Produk Kursi Yumeya terjangkau kanthi jaminan kualitas. Yen sampeyan duwe kabutuhan, hubungi kita.


Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Minangka salah siji saka Produsèn Furnitur logam gandum kayu anjog ing donya, Yumeya setya riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
Ora ana data
CONTACT US

Email:   info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.