Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 1
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 2
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 3
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 4
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 5
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 6
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 7
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 1
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 2
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 3
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 4
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 5
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 6
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 7

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand

nakoni, nyelidiki

Sofas kanggo senior dirancang kanggo nggawe luwih gampang kanggo wong karo mobilitas winates lungguh mudhun lan tangi. Padha duwe backrest luwes dhuwur, ambane jog luwih amba, lan armrests sing nyetel ing jembaré.

Sofas for Seniors minangka perusahaan furnitur ukuran plus. Dijamin luwih nyaman saka sofas biasa, lan karo pilihan saka liwat 200 kain lan 5 werna ing saben Suite.


Detail Produk Sofa Kursi Tua



Ringkesan produk


A team of skilled employees designs and manufactures Yumeya Chairs sofas for seniors by making use of supreme quality material with the aid of avant-garde tools & machines. Nduwe kualitas sing unggul lan rega sing cukup, sofas kanggo wong tuwa wis ketemu karo resepsi sing anget lan adol cepet ing pasar. Sofa Kursi Yumeya kanggo wong tuwa bisa digunakake ing industri. Sugih ing pengalaman manufaktur sofas kanggo senior, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. iku supplier dipercaya.



Deskripsi Produk


Sofa kita kanggo wong tuwa duwe bagean tartamtu ing pasar amarga karakteristik ing ngisor iki.

Kursi makan Yumeya seri 5645 wis kalebu 6 gaya sing beda-beda, kursi lengen, kursi sing luwih lebar, kursi bar, sofa tunggal & sofa loro kursi. Yumeya Metal Wood Grain Seating diakoni dening akeh merek hotel rantai bintang lima global, kayata Shangri La, Marriott, Hilton, lsp. Kangge, Yumeya Metal Wood Grain Seating uga diakoni dening Disney, Emaar lan perusahaan kondhang liyane. Emaar, raksasa real estate ing UAE, minangka salah sawijining perusahaan real estate paling gedhe ing donya. Ing tanggal 13 Mei 2020, properti Emaar rangking 981 ing dhaptar Forbes Global Enterprise 2000 taun 2020. Menara Burj Khalifa minangka landmark properti Emaar. Wiwit 2016, Yumeya wis kerja sama karo Emaar, nyedhiyakake perabotan kanggo hotel Emaar, ruang pesta lan papan komersial liyane.

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 8

Digawe dening aluminium 2.0 mm, sofa tunggal YSF1059 lulus tes kekuatan ANS/BIFMA X5.4-2012 lan EN 16139:2013/AC:2013 level 2. Yumeya janji sampeyan garansi pigura 10 taun sing bisa mbebasake sampeyan saka kuwatir adol sawise layanan. Desain sakabèhé prasaja nanging banget gaya. Garis lurus sing prasaja menehi efek visual sing paling apik lan perasaan lungguh sing paling nyaman. Desain lengen bisa nyedhiyakake papan sing aman kanggo tangan, lan uga nyedhiyakake dhukungan tartamtu, utamane kanggo wong tuwa.   W Pengobatan gandum kayu Yumeya, kursi lengen bisa mbantu wong ndeleng kayu lan tutul ing pigura logam tanpa bakteri lan virus   breeding   Kabeh faktor kasebut nggawe sofa tunggal a pilihan apik kanggo Cafe, Nursing Home, Hotel, Wedding & Panggunaan acara.

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 9
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 10
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 11

Fitur Utama

1. Bingkai Aluminium karo Yumeya ’s pola pipa & struktur

--- 10 taun frame garansi

--- Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

---Bisa nanggung luwih saka 500 kilogram  

 

2. Finishing serat kayu logam

--- Njaluk tampilan kayu lan tutul liwat finish gandum kayu.

--- Macem-macem pilihan warna serat kayu

 

Detail Produk

Ing filosofi Yumeya Furniture, kita mikir produk berkualitas tinggi kudu kalebu 5 aspek, 'Safety', 'Comfortable', 'Standar', 'Excellent Details' lan 'Value Package'.

1. Safety: Safety kalebu rong bagean, safety kekuatan lan safety rinci.

--- Kekuwatan safety: kanthi pola tabung lan struktur, bisa nanggung luwih saka 500 kilogram

--- Safety Detail: uga polish, Gamelan, tanpa duri logam, lan ora bakal ngeruk tangan pangguna

2. Nyaman:  Desain kabeh kursi ngetutake ergonomis.  

--- 101 Derajat, gelar paling apik kanggo mburi lan kursi, menehi pangguna posisi lungguh sing paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian mburi sampurna, pas karo radian mburi pangguna.

--- 3-5 Derajat, inclination lumahing jog cocok, support efektif saka lumbar utomo pangguna.

3. Standar:   Ora angel nggawe kursi sing apik. Nanging kanggo pesenan akeh, mung nalika kabeh kursi ing siji standar  ‘same size ’ ‘same look ’, bisa dadi kualitas dhuwur. Yumeya Furniture nggunakake mesin pemotong impor Jepang, robot las, mesin pelapis otomatis, lsp. kanggo nyuda kesalahan manungsa. Bentenipun ukuran kabeh Kursi Yumeya kontrol ing 3mm.

4.   Rincian sing apik banget:   Rincian sing bisa didemek sampurna, yaiku produk sing berkualitas tinggi.

--- Sambungan las sing mulus, ora ana tandha welding sing bisa dideleng.

---Kerjo bareng karo Macan TM   Powder Coat, merek jas bubuk sing misuwur ing donya, 3 kali luwih tahan nyandhang, ora ana goresan saben dina.

--- 65 m 3 /kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan dhuwur lan umur dawa, nggunakake 5 taun ora bakal metu saka wangun.

--- The martindale kabeh kain standar Yumeya luwih saka 30.000 ruts, nyandhang-nolak lan gampang kanggo resik, cocok kanggo nggunakake komersial.

--- Sampurna Upholstery, baris saka bantal Gamelan lan lurus.

5.   Paket Nilai:   Ana rong perkara kanggo paket nilai, proteksi efek lan ngirit ruang.   Tanpa ngorbanake kenyamanan, para desainer teknik Yumeya ngupayakake kabeh sing paling apik kanggo nambah jumlah muatan kanggo entuk kinerja produk kanthi biaya paling dhuwur.   Kangge, kabeh paket tundhuk test simulasi transportasi kanggo mesthekake kursi ing pangayoman apik.

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 12
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 13
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 14

 

Apa sing katon ing Lobi & Ruang Tunggu (Kafe / Hotel / Urip Senior)?

Minangka kursi gandum kayu logam Yumeya kompak lan ora keropos, ora bakal ngasilake bakteri lan virus. Rega mung 20% ​​- 30% saka   kursi kayu padhet, nanging kekuatane luwih gedhe tinimbang kursi kayu padhet. Kangge, iku stackable lan entheng, sing bisa r nyuda kangelan lan biaya operasi laser . Kanthi garansi pigura 10 taun, ana 0   biaya pangopènan lan   sumelang free sawise-sales. Kabeh faktor iki nggawe s horten bali ing siklus investasi dadi nyata. Dadi saiki saya tambah akeh papan komersial, kayata Hotel, Cafe, Clup, Nursing Home, Senior Living lan liya-liyane, pilih kursi gandum kayu Yumeya tinimbang kursi kayu padhet.

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 15
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 16
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 17

 

Pilihan Warna

Yumeya nyedhiyakake macem-macem perawatan permukaan, kalebu gandum kayu logam, jas bubuk, jas bubuk Dou, lan luwih saka 20 warna. Sampeyan bisa milih perawatan lumahing cocok miturut gaya dekorasi lan budget, utawa sampeyan bisa takon konsultan profesional kanggo saran.

Gandum Kayu
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 18

A01 Kenari

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 19

A02 Kenari

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 20

A03 Kenari

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 21

A05 Beech

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 22

A07 Cherry

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 23

A09 Walnut

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 24

A30 Oak

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 25

A50 Walnut

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 26

A51 Walnut

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 27

A52 Walnut

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 28

A53 Walnut

Lambang bubuk
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 29

PC01

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 30

PC05

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 31

PC06

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 32

PC21

 

Duwe TM
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 33

SP8011

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 34

SP8021

 

Lambang bubuk njaba
Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 35

M-OD-PC-001

Hot Sofas kanggo Seniors Yumeya Kursi Brand 36

M-OD-PC-004

 



Pambuka perusahaan


Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. diarani minangka Kursi Yumeya lan minangka kursi makan logam domestik sing apik, kursi pesta, perusahaan produksi mebel komersial. Perusahaan kita netepi konsep layanan 'kaku lan kejujuran, kerjasama lan menang-menang' lan nderek kapercayan perusahaan babagan 'akurasi kanggo bebener, inovasi kanggo pembangunan'. Lan kanthi fokus ing safety produk lan panjaluk masarakat, kita ngembangake teknologi lan inovasi ilmiah. Kursi Yumeya duwe klompok personel teknis sing berkualitas lan tim produksi sing efisien banget. Kajaba iku, kita nggunakake alat lan konsep pangembangan maju kanggo riset lan pangembangan produk. Kursi Yumeya ngeyel nyedhiyakake pelanggan karo solusi sing cukup miturut kabutuhan nyata.
Swara taun, kita wis darmabakti kanggo R &D lan produksi produk kita. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan produk, hubungi staf layanan pelanggan online.


Carane aku bisa mbayar kanggo sofas sandi?

Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Minangka salah siji saka Produsèn Furnitur logam gandum kayu anjog ing donya, Yumeya setya riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
Ora ana data
CONTACT US

Email:   info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.